Рыжая Опубліковано 17 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 В голове у меня бродят такие невероятные мысли, что даже мое подсознание краснеет. Януш Леон Вишневский, "Одиночество в сети" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 Он никогда не искал эрогенных зон на моем теле. Он считал, что женщина является эрогенной зоной вся в целостности, а в этой целостности самый эрогенный участок - мозг. Он слышал о пресловутой G-точке в женском влагалище, но он ее искал в моем мозгу. И практически всегда находил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 Если что-то внутри болит, Приложи к душе подорожник Если это совсем не поможет- Выпей что-нибудь, что горит Например, старый добрый коньяк, Наконец, пресловутый виски (Или что там дальше по списку). ..Ну, а если не хочешь так, Нарисуй Париж на асфальте Сиренево-белой пастелью, Пусть на это уйдут недели; Ну, а если терпенья не хватит- Напиши про любимые реки, Про места, которые любишь Где бывал, и где, может, не будешь Ни сегодня, ни завтра – вовеки;.. Ну ведь правда – послушай, эй Есть что-то лучшее в мире, Чем (в вашей когда-то квартире) Куча брошенных ею вещей. Случайно забытых – не суть. Ну ведь правда, так невозможно Так недолго (да и не сложно) Свихнуться когда-нибудь. Когда любят, уходят не так (Ты прекрасно знаешь об этом) Оставляя в душе капли света, А не слез и истерик бардак. Только маленький, что ли, совет: Не один просыпаясь наутро Не надо о ней ни минуты- Хуже этого просто нет. Сделай что-нибудь. Но не так. Потому что, знаешь, быть может Тебе что-нибудь, да поможет. Я все пробовала. Мне – никак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 Якщо б це сказав хтось інший, можливо, не повірила б "Секс та сексуальність не залежать від того, чи зморшкуваті в тебе лікті чи коліна. Чоловік обертається до тебе і каже "Я люблю твій сміх". Ось що змушує його обернутися" "Їм подобаються зморшки навколо твоїх очей чи рота, бо вони кажуть їм, що ти сміялася, або зараз засмієшся, і будеш розуміючою та здатною пробачити. Чоловік хоче знати, що ти будеш розуміючою та здатною пробачити… Вірите мені, коли я скажу, що 20-річна не буде такою?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 Очень часто путают красоту и сексуальность. ТОчнее - ставят знак равенства между красотой и сексуальностью. Но, если копнуть в истории, то самые известные женщины, прославившиеся своей сексуальностью, отнюдь не были писанными красавицами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2015 Очень часто путают красоту и сексуальность. ТОчнее - ставят знак равенства между красотой и сексуальностью. Но, если копнуть в истории, то самые известные женщины, прославившиеся своей сексуальностью, отнюдь не были писанными красавицами. ТОЛЬКО естественная красота – сексуальна Самыми сексульными признаны женщины, которые ведут себя естественно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2015 Собі на балконі хочу таке :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2015 Так то ж я кий балкон треба... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2015 Так то ж я кий балкон треба... Є менші - половинки з того, що на фото Їх до стелі вішають - не треба багато місця Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2015 Утро в Париже https://my.mail.ru/?from=email Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2015 Сподобалось... Пельмени - это не только вкусная полезная и здоровая еда, но и один из основных атрибутов мужской независимости от женского ига. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2015 КАТЯ, ти де? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 У нас так тепло... зараз 26 тепла вдень певно було поза 30-ть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 і схоже, сьогодні це вже остання тепла ніч Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2015 і схоже, сьогодні це вже остання тепла нічу нас уже давно ночами +10 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2015 у нас уже давно ночами +10 Мій каже, що на Сході також вночі дуже холодно. Вдень тепло, а вночі дубак. У нас щойно гриміло - і пішов дощ. Почало холодіти десь з обіду. Зранку було ще жарко Таке враження, що реальні пори року відстають від календарних мінімум на два тижні - тре міняти календар :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2015 РЕЦЕПТ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 Мій каже, що на Сході також вночі дуже холодно. Вдень тепло, а вночі дубак. У нас щойно гриміло - і пішов дощ. Почало холодіти десь з обіду. Зранку було ще жарко Таке враження, що реальні пори року відстають від календарних мінімум на два тижні - тре міняти календар :rolleyes: А я выезжала из Николаева было +12.А в Киев приехала,а тут -2 (((((( Сейчас за окном +3. Я временно буду в Киеве- на несколько месяцев. ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 За вікном пасмурно, в квартирі холодно, не хочеться вилазити з-під ковдри. Опалення включають тільки на вечір - до ранку від тепла вже і сліду нема. Виглянула у вікно: солдатик вже у зимовій формі, але ще старого зразка (синій китель) - махає рукою комусь у вікні Сумно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 Возраст человека делится на три стадии: «Детство. Юность и … «Вы отлично выглядите!». Есть правда еще четвертый этап - совсем грустный – «Вы прекрасно держитесь!». Так хочется подольше задержаться в третьем возрасте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 За вікном пасмурно, в квартирі холодно, не хочеться вилазити з-під ковдри. Опалення включають тільки на вечір - до ранку від тепла вже і сліду нема. Виглянула у вікно: солдатик вже у зимовій формі, але ще старого зразку (синій китель) - махає рукою комусь у вікні Сумно... В Киеве отопление еще и не включали. Со мной в автобусе ехали несколько человек военных. ТОже уже взимней. Но в "пикселях" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 В Киеве отопление еще и не включали. Со мной в автобусе ехали несколько человек военных. ТОже уже взимней. Но в "пикселях" Угу, мужу тоже вчера выдали зимнюю - новую, с ватяными штанами и теплой курткой. Но очень плохая связь - нельзя ничего расспросиь детально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 Прикинь, кажуть у нас сніг... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 В Києві вранці було 0.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 В Києві вранці було 0.... У нас сніг. Жахливо болить голова. Навіть кава не допомагає. З плюсів - пепло у квартирі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Я ще не бабуся, але вже до цього йде, гальмує процес, як мені здається, тільки тато в АТО - весілля хочуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.