Рыжая Опубліковано 3 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2012 Звєзда ти наша!!! Я ж тобі казала, що ці баби через тебе до мене чіпляються. А ти не вірив. Не льсти себе, дорогуша. :P Сама себе противоречишь. Я ведь организатор "своры" ;) А в ней одни мужчины. Им то Корин аж никак не интересен. И из-за него они бы к тебе не целялись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2012 Не льсти себе, дорогуша. :P Сама себе противоречишь. Я ведь организатор "своры" ;) А в ней одни мужчины. Им то Корин аж никак не интересен. И из-за него они бы к тебе не целялись. Ну чому ж, наприклад, до мого приходу тут була мила чоловіча компанія, в якій САИ виконував роль такого собі аксакала. І Корін навіть оди йому співав: САИ дорогой... А тут появилася я ... Це одне. Друге - ти ж з логікою не дружиш: "організатор свори" що робить? Правильно - її організовує. Ти мене ревнуєш і організовуєш учасників свори на цькування мене. Саме так і було, що дозволяло тобі виглядати чистенькою для новеньких відвідувачів, які рідко заглиблювалися в нюанси - скажеш ні? Але було б неправдою стверджувати, що винними є лише ви - я також докладала мало зусиль щоб сподобатися прийшлим - ну не подобаються мені хами, чоловіки, які пліткують, вивішують свої регалії на аватарки і вступають у довготривалі прирікання з жінкою. НЕДОчоловіки це - за моїми критеріями - і подобатися таким, а ще при їх зацикленості, повній відсутності почуття гумору - для мене особисто мало задоволення. І ось при такій ситуації, не переходити на особистості - було б найкращим виходом для нашого терпимого співжиття. Але не сталося... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2012 Друге - ти ж з логікою не дружиш: "організатор свори" що робить? Правильно - її організовує.Не дружишь как раз ты.Я пришла с ФСБУ чуть не позже всех. После меня только Бубусь и Ассоник пришли. Для новеньких - я не такая уж чистюля. Это ты то Отсосу поддакиваешь, то Рабиновичу. Даже Хуйля пыталась приветить. Мне они все пох... А что до сплетен. То это ты сидишь в личке. Вечно Корин вопит, чтобы ты ее почистила. Моя личка чиста - заговоров не устраиваю. И ни с кем коалиции не вступаю. Я сама по себе. И форумные игры мне уже давно приелись. Потому что они НИЧЕГО не решают в жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 3 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2012 Не дружишь как раз ты. Я пришла с ФСБУ чуть не позже всех. После меня только Бубусь и Ассоник пришли. Для новеньких - я не такая уж чистюля. Это ты то Отсосу поддакиваешь, то Рабиновичу. Даже Хуйля пыталась приветить. Мне они все пох... А что до сплетен. То это ты сидишь в личке. Вечно Корин вопит, чтобы ты ее почистила. Моя личка чиста - заговоров не устраиваю. И ни с кем коалиции не вступаю. Я сама по себе. И форумные игры мне уже давно приелись. Потому что они НИЧЕГО не решают в жизни. да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Не дружишь как раз ты. Я пришла с ФСБУ чуть не позже всех. После меня только Бубусь и Ассоник пришли. Для новеньких - я не такая уж чистюля. Это ты то Отсосу поддакиваешь, то Рабиновичу. Даже Хуйля пыталась приветить. Мне они все пох... А что до сплетен. То это ты сидишь в личке. Вечно Корин вопит, чтобы ты ее почистила. Моя личка чиста - заговоров не устраиваю. И ни с кем коалиции не вступаю. Я сама по себе. И форумные игры мне уже давно приелись. Потому что они НИЧЕГО не решают в жизни. Я і казала: за спинами інших і відразу з наїздом. Ну а щодо підтакуєш - щось списочок у тебе бідненький - у порівнянні з твоїм. Названі, були лише моїми тимчасовими союзниками, бо я їх друзями ніколи не називала, а погодитися навіть з опонентом, якщо він каже вірно - у мене проблем нема - я не ти, в якої поділ на "свої"-"чужі" доходить до маразму. На це я тобі вже безліч прикладів наводила. Ну а ти - учасниця свори, яка виживала мене з форуму - і проти цього ти не попреш. Лічка чиста - це означає, що ти її чистиш, а не те, що заговорів не влаштовуєш. У тебе у друзях людина, друге ім"я якої "зговір" - тому не бреши, навіть якщо ти сама нічого не придумуєш, ти є учасницею. Не знаю про які ти ігри говориш, але кожне слово, сказане переконливо, особливо, якщо воно звучить правдоподібно - залишається в пам"яті. Варто лише людині засумніватися - і воно закарбується надовго. І хто-зна, можливо, в наступий момент сумнівів, наприклад, під час прийняття рішення, воно спливе з пам"яті і буде вирішальним. Просто у тебе нема переконаності, ти байдужа людина, а ще хочеш результатів відразу і якщо їх нема - ти відходиш в сторону. Ми різні - тому ти мене і не розумієш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Я і казала: за спинами інших і відразу з наїздом. Ну а щодо підтакуєш - щось списочок у тебе бідненький - у порівнянні з твоїм. Названі, були лише моїми тимчасовими союзниками, бо я їх друзями ніколи не називала, а погодитися навіть з опонентом, якщо він каже вірно - у мене проблем нема - я не ти, в якої поділ на "свої"-"чужі" доходить до маразму. На це я тобі вже безліч прикладів наводила. Ну а ти - учасниця свори, яка виживала мене з форуму - і проти цього ти не попреш. Лічка чиста - це означає, що ти її чистиш, а не те, що заговорів не влаштовуєш. У тебе у друзях людина, друге ім"я якої "зговір" - тому не бреши, навіть якщо ти сама нічого не придумуєш, ти є учасницею. Не знаю про які ти ігри говориш, але кожне слово, сказане переконливо, особливо, якщо воно звучить правдоподібно - залишається в пам"яті. Варто лише людині засумніватися - і воно закарбується надовго. І хто-зна, можливо, в наступий момент сумнівів, наприклад, під час прийняття рішення, воно спливе з пам"яті і буде вирішальним. Просто у тебе нема переконаності, ти байдужа людина, а ще хочеш результатів відразу і якщо їх нема - ти відходиш в сторону. Ми різні - тому ти мене і не розумієш. Ви краша тут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Ви краша тутЯ тебе сказала вали на ветку Ори с дифирамбами. Больше, чтобы на моей ветке не писал!!!! Понял! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Я тебе сказала вали на ветку Ори с дифирамбами. Больше, чтобы на моей ветке не писал!!!! Понял! интересное кино. Я в ваш конфликт не вникал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 интересное кино. Я в ваш конфликт не вникал Вот вали отсюда. Я ясно сказала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Вот вали отсюда. Я ясно сказала.неа :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 неа :lol: Забаню на ФСБ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Забаню на ФСБ :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 :D И пожаловаться некому :P демократия закончилась ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 - Иван-дурак, ты куда? - В чисто поле... Пущу стрелу, как батя велел, и в чей двор она упадет, на той стало быть и женюсь. - А гранату к стреле зачем прикрутил? - Рано мне жениться еще... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2012 Я тебе сказала вали на ветку Ори с дифирамбами. Больше, чтобы на моей ветке не писал!!!! Понял! Да Ассонік, казати компліменти одній жінці в присутності іншої - не комільфо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 5 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 Забаню на ФСБс какой стати там бан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 И пожаловаться некому :P демократия закончилась ;) Ассонік каже, що він забанений на ФСБУ - це правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 Ассонік каже, що він забанений на ФСБУ - це правда? Правда. Забанила. По жалобе пользователя. И за постоянный флуд в темах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 Правда. Забанила. По жалобе пользователя. И за постоянный флуд в темах. А виглядає так ніби через те, що він похвалив мене. Якось негарно вийшло, особливо після твоєї погрози забанити. Але це не моя справа - якщо накосячив на ФСБУ - розбирайтеся самі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 А виглядає так ніби через те, що він похвалив мене. Якось негарно вийшло, особливо після твоєї погрози забанити. Але це не моя справа - якщо накосячив на ФСБУ - розбирайтеся самі. Он при Лолке вообще с банов не вылазил. И какое-то время вел себя смирно - почти не писал. А тут расслабился. Думал, что я буду дурню его поощрять. Вообщем - бан соврешенно заслуженный. Все остальное - совпадение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 Чув, Ассонік - не флудь!!! І тут також!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2012 Я на балу танцую босиком - Проскальзывают ноги с каждым шагом Но я не падаю, не спотыкаюсь, Я улыбаюсь, господа. Я - улыбаюсь! Совсем замерзли ступни от земли, - Так хочется согреть их теплыми руками. Но, я - танцую в центре не скрываясь! И улыбаюсь, господа, я - улыбаюсь! Уже разодраны до крови ноги все, Проколотые шпильками и каблуками. Но, я танцую в вальсе изгибаясь и … Улыбаюсь, господа, я улыбаюсь! Дрожат колени - больше силы нет, Где наступаю - там кровавый след, Но ножки кружат в ритме не сбиваясь, Я улыбаюсь, господа, я улыбаюсь! Хочу остановиться, закричать! НО… Не заметить слез под маской грима. И.. я по прежнему Чертовски развлекаюсь! И.. - улыбаюсь, господа, я улыбаюсь! Я на балу среди шикарных дам - Меня тошнит от их благоухания. Но я не пропаду. Не затеряюсь, Я улыбаюсь, господа, я улыбаюсь. Вот скинуть бы с себя тяжелый шлейф, Присесть в тепле, зализывая раны… Но Вам не увидать, как я шатаюсь, Я улыбаюсь! Я все так же улыбаюсь!!! (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 6 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 вересня, 2012 Он при Лолке вообще с банов не вылазил. И какое-то время вел себя смирно - почти не писал. А тут расслабился. Думал, что я буду дурню его поощрять. Вообщем - бан соврешенно заслуженный. Все остальное - совпадение. какой флуд я не помню. там и писать то негде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 6 вересня, 2012 какой флуд я не помню. там и писать то негде У тебя ВСЕ сообщения флуд. По теме нет ничего. И на этом форуме тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 6 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 вересня, 2012 У тебя ВСЕ сообщения флуд. По теме нет ничего. И на этом форуме тоже.не считаю нужным говорить о политике сдесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Вот и снова осень с рыжими кудрями Рассыпает злато волею небес. И клубятся тучи сильными ветрами, Облаками небо кружится, как бес. Вновь косые ливни застучат в окошко, Умывая слезно чистое стекло, Рябь погонит ветер лужами немножко, Листик, как кораблик, мимо пронесло. И сквозь тучи солнце к нам пробьется снова, Разметав по кругу искорки-лучи. И туманный воздух утречка седого Унесется в небо пламенем свечи. И, прогревшись в полдень, вдруг задышит паром, Лес на горизонте в уходящий день. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Проводил гостей. Сват, как оказалось, мужик крепкий. Пять бутылок водки за два дня. я б сдох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Проводил гостей. Сват, как оказалось, мужик крепкий. Пять бутылок водки за два дня. я б сдох. Мдя... От моей соседки сдох бы твой сват ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Сепия потри тему обо мне и сексе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Мдя... От моей соседки сдох бы твой сват ;) Не верю. Так не бывает. Кстати, эти пять бутылок он не один выпил. ЭТО МЫ НАПАРУ, :P :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.