Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Поверь я такое наблюдал не раз. 70 лет назад, при его любимых нацистах, он сам был бы первый кандидат в печь, только до него это не доходит. Ти певно і сталіністів "наблюдав", принаймні бачив біля себе. Анука діагноз по ось цій цитатці постав. Чи як завжди будеш демонструвати подвійні стандарти? Имя России это Иосиф Виссарионович Сталин. Он уже канонизирован в душе народа. Теперь дело за РПЦ. Несомненно, через какое то время Сталин будет причислен к лику великомученников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Ти певно і сталіністів "наблюдав", принаймні бачив біля себе. Анука діагноз по ось цій цитатці постав. Чи як завжди будеш демонструвати подвійні стандарти?Я вот понять не могу, ты мне пытаешся доказать, что фашистом в Украине быть круто? У каждого из нас свое отношение к историческим личностям в том числе и к Гитлеру, и к Сталину, и к Пиначету... и спорить о том, кто из них больше душь загубил можно долго.Но нет ни гитлеризма ни сталинизма ни пиначетизма, как идеологии, а понятия эти рассматриваются только с точки зрения периода правления этих личностей в соответствующих странах. А вот фашизм вполне реален и обладает конкретными признаками, и твой друг НаСос, за которого ты лезешь в драку реальный фашист.Ну а по поводу канонизации Сталина... в далеком будущем, не исключено.Прецеденты уже имеются. Александр Невский спустя 300 лет после своего правления канонизирован за победу над тевтонами, хотя по утверждениям некоторых историков деспод и душегуб был еще тот. Получается, что с течением истории не важно сколько загублено, важнее во имя чего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Я вот понять не могу, ты мне пытаешся доказать, что фашистом в Украине быть круто? Ні, я лише хочу тобі довести, що ти не маєш морального права критикувати нацизм, якщо ти спокійно сприймаєш сталінізм- фашизм. Якщо тут звучить пропаганда сталінізму, який згубив не один мільйон українців, а отже МОЇХ співвічизників і навіть родичів, то чому тут не має право звучати ідея нацизму? Бо тобі вона не подобається? А паритет? Крім того, навіть живучи на Зах. Україні, я не відчула ніяких конкретних ознак фашизму. Це лише твої страхи, основані на совковому перекрученому уявленні про націоналізм. А ось сталіністи - це реальність. Вони живуть між нами, мріють про сильну руку, не сприймають ніякого плюралізму, йдуть на вибори і голосують за "сильного", як на їх погляд, лідера, що призвадить до авторитаризму. Ось що є реальною, а не вигаданою загрозою - загроза авторитаризму. Я вже мовчу про моральний бік цього питання: гітлер - душогубець, а сталін - святий? Де таке можливо? - хіба в Росії, де церква покладена на службу владі, а теперішній владі вигідні міфи про сильну руку. І ще - як на мене, нацист мені більше опонент, а тобі однодумець - бо він, як і ти, вважає, що в країні має бути сильний лідер, так, як ти, засобами не перебирає - різнить вас тільки ціль. "Нацист" - за сильну націю і сильну Україну. А ти проти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Перероблена одеська "ВАГОНИ ПОВНІЇ МОСКАЛІВ" :lol: :lol: :lol: * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Ні, я лише хочу тобі довести, що ти не маєш морального права критикувати нацизм, якщо ти спокійно сприймаєш сталінізм- фашизм. Якщо тут звучить пропаганда сталінізму, який згубив не один мільйон українців, а отже МОЇХ співвічизників і навіть родичів, то чому тут не має право звучати ідея нацизму? Бо тобі вона не подобається? А паритет? Крім того, навіть живучи на Зах. Україні, я не відчула ніяких конкретних ознак фашизму. Це лише твої страхи, основані на совковому перекрученому уявленні про націоналізм. А ось сталіністи - це реальність. Вони живуть між нами, мріють про сильну руку, не сприймають ніякого плюралізму, йдуть на вибори і голосують за "сильного", як на їх погляд, лідера, що призвадить до авторитаризму. Ось що є реальною, а не вигаданою загрозою - загроза авторитаризму. Я вже мовчу про моральний бік цього питання: гітлер - душогубець, а сталін - святий? Де таке можливо? - хіба в Росії, де церква покладена на службу владі, а теперішній владі вигідні міфи про сильну руку. І ще - як на мене, нацист мені більше опонент, а тобі однодумець - бо він, як і ти, вважає, що в країні має бути сильний лідер, так, як ти, засобами не перебирає - різнить вас тільки ціль. "Нацист" - за сильну націю і сильну Україну. А ти проти? Оріана, как лихо ты все поставила с ног на голову!А может правильно как раз наоборот: ти не маєш морального права критикувати сталінізм якщо ти спокійно сприймаєш нацизм-фашизм. Ну хотя бы потому, что сталинизм не является фашизмом по определению, и в нюрнберге судили не сталинских преступников.И как я понял фашисты твоих родичів не трогали? Может именно в этом причина? А ідея нацизму мені не подобається тому, шо:Фашизм (итал. fascismo, от fascio - пучок, связка, объединение) - идеология, политическое движение и социальная практика, которые характеризуются следующими [шестью] признаками и чертами: [1] обоснование по расовому признаку превосходства и исключительности одной, провозглашаемой в силу этого господствующей нации; [2] нетерпимость и дискриминация по отношению к другим «чужеродным», «враждебным» нациям и национальным меньшинствам; [3] отрицание демократии и прав человека; [4] насаждение режима, основанного на принципах тоталитарно-корпоративной государственности, однопартийности и вождизма; [5] утверждение насилия и террора в целях подавления политического противника и любых форм инакомыслия; [6] милитаризация общества, создание военизированных формирований и оправдание войны как средства решения межгосударственных проблем. Фашизм ведет к полному отрицанию прав и свобод человека, он несет в себе потенциальную и реальную угрозу миру и безопасности человечества. Прости а НаСос и ЗаУм где живут, в Украине? Или они всетаки марсиане?! А вот дальше ты совершенно права:"Нацист" - за сильну націю(Українців) і сильну Україну(тільки з Українцями),остальных на виселицу, или в тупе працююче бидло. А я против! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Оріана, как лихо ты все поставила с ног на голову!А может правильно как раз наоборот: ти не маєш морального права критикувати сталінізм якщо ти спокійно сприймаєш нацизм-фашизм. По-перше, це не правда - я ще раз повторюю (первно вже четвертий раз - ти що не читаєш мої пости?), я не зі всім погоджуюся, що пише "нацист" - щоб знати детальніше - перечитай наші з ним дискусії. А ось ти ні разу не виступив проти сталінізму - я спеціально продивилася тему про Сталіна. Може що і пропустила, хоча сумніваюся. Так що у мене все сходиться логічно - а ось ти лицеміриш, коли кажеш, що ти проти фашизму, бо ФАШИЗМ = СТАЛІНІЗМ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Прости а НаСос и ЗаУм где живут, в Украине? Или они всетаки марсиане?! А вот дальше ты совершенно права:"Нацист" - за сильну націю(Українців) і сильну Україну(тільки з Українцями),остальных на виселицу, или в тупе працююче бидло. А я против! А при чому тут ЗаУм? Який з нього нацист? Я також за сильну націю, але під нацією розумію усіх громадян України, а не тільки етнічних українців. Але за те, щоб титульна нація, а не нац.мени, визначали культуру, релігію, мову, звичаї України, як держави. Бути чи не бути тупим бидлом - це воля кожного. А ось нац. менам прийдеться звикнути, що вони живуть в Україні, а не в Африці чи в Азії. Знаєш таке: більшість підчиняється меншості. Нічого нового - основа демократії. Так що не перебільшуй і не приплітай свої вигадки - краще запитайся в кожного окремо. Ну і читай, що тобі пишуть. Чи склероз замучив7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 ФАШИЗМ = СТАЛІНІЗМОпять перевернула! НАЦИЗМ=ФАШИЗМНАЦИЗМ (от назв. Национал-социалистской партии Германии) - название идеологии и практики гитлеровского режима в Германии в 1933-1945 гг. Сутью Н. являются тоталитарные террористические методы власти, а также официальная градация всех наций по степени их "полноценности". Средством реализации идей Н. стали военная агрессия и геноцид. В ряде своих существенных черт сходен с фашизмом Ну и причем здесь Сталин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Опять перевернула! НАЦИЗМ=ФАШИЗМНАЦИЗМ (от назв. Национал-социалистской партии Германии) - название идеологии и практики гитлеровского режима в Германии в 1933-1945 гг. Сутью Н. являются тоталитарные террористические методы власти, а также официальная градация всех наций по степени их "полноценности". Средством реализации идей Н. стали военная агрессия и геноцид. В ряде своих существенных черт сходен с фашизмом В точному значенні, фашизм — феномен політичного життя Італії 20-40-х рр. XX ст. З 30-х рр. поняття «фашизм» стало поширюватись і на інші режими: націонал-соціалістичний в Німеччині (нацизм), військово-фалангістський в Іспанії (Іспанська фаланга), військово-поліцейський в Португалії тощо. Фашизм у владі опирається на масову тоталітарну політичну партію (приходячи до влади, вона стає монопольною), підконтрольні владі профспілки і незаперечний авторитет «вождя», «дуче», «каудільо», а також на масовий ідеологічний і фізичний терор. Ознаки фашизму як ідеології, політичного руху і соціальної практики: ●● обґрунтування за расовою ознакою переваги і обраності однієї, ●● обраної в силу цього панівної нації, ●● дискримінація стосовно інших «чужорідних», «ворожих» націй і національних меншин; ●● заперечення демократії та відкритості влади; ●● насадження режиму, заснованого на принципах тоталітарно-корпоративної державності, однопартійності та вождя; ●● утвердження насилля і терору з метою придушення політичного противника і будь-яких форм інакодумства; ●● мілітаризація суспільства, створення воєнізованих формувань і виправдання війни як засобу вирішення міждержавних проблем. Фашизм розвинувся на основі націонал соціалістичного руху в Німеччині, можливо ця ідеологія в певній мірі сприяла появі фашизму. Але всіма ознаками, хоча і не завжди яскраво вираженими фашизм=сталінізму. Чи ти будеш заперечувати, що за сталіна була дискримінація за національними ознаками (євреї, голодомор, кримські татари,...) А це означає, що ідеологія не була причиною появи фашизму. Причоною могли бути - віяння доби, низькі моральні якості лідерів, тощо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 В точному значенні, фашизм — феномен політичного життя Італії 20-40-х рр. XX ст. З 30-х рр. поняття «фашизм» стало поширюватись і на інші режими: націонал-соціалістичний в Німеччині (нацизм), військово-фалангістський в Іспанії (Іспанська фаланга), військово-поліцейський в Португалії тощо. Фашизм у владі опирається на масову тоталітарну політичну партію (приходячи до влади, вона стає монопольною), підконтрольні владі профспілки і незаперечний авторитет «вождя», «дуче», «каудільо», а також на масовий ідеологічний і фізичний терор. Ознаки фашизму як ідеології, політичного руху і соціальної практики: ●● обґрунтування за расовою ознакою переваги і обраності однієї, ●● обраної в силу цього панівної нації, ●● дискримінація стосовно інших «чужорідних», «ворожих» націй і національних меншин; ●● заперечення демократії та відкритості влади; ●● насадження режиму, заснованого на принципах тоталітарно-корпоративної державності, однопартійності та вождя; ●● утвердження насилля і терору з метою придушення політичного противника і будь-яких форм інакодумства; ●● мілітаризація суспільства, створення воєнізованих формувань і виправдання війни як засобу вирішення міждержавних проблем. Фашизм розвинувся на основі націонал соціалістичного руху в Німеччині, можливо ця ідеологія в певній мірі сприяла появі фашизму. Але всіма ознаками, хоча і не завжди яскраво вираженими фашизм=сталінізму. Чи ти будеш заперечувати, що за сталіна була дискримінація за національними ознаками (євреї, голодомор, кримські татари,...) А це означає, що ідеологія не була причиною появи фашизму. Причоною могли бути - віяння доби, низькі моральні якості лідерів, тощо. Гитлер-фашист, нацист.Сталин-коммунист. фашизм-нацизм и коммунизм, это две разные идеологии. Это понятно? Если сталинизм=фашизм, а фашизм=нацизм, то сталинизм=нацизм....Так Сталин по вашему нацист! Так его портреты должны у вас висеть рядом с Бандерой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Гитлер-фашист, нацист. Сталин-коммунист. фашизм-нацизм и коммунизм, это две разные идеологии. Это понятно? Если сталинизм=фашизм, а фашизм=нацизм, то сталинизм=нацизм....Так Сталин по вашему нацист! Так его портреты должны у вас висеть рядом с Бандерой! Воскрешение из мертвых …выросло уже два поколения, не знавшие сталинизма. И кружится общественное сознание в одном и том же замкнутом «круге первом»: разоблачение – замалчивание – возвеличивание; и опять – разоблачение – замалчивание – возвеличивание. Третье слово в этом перечислении – не описка. В брежневские времена не восстанавливали разрушенных повсеместно памятников Сталину, не вернули имя Сталина ни Волгограду, ни другим переименованным городам, зато массово делали фильмы о войне, в которых оживал образ мудрого Сталина, вдохновителя и организатора наших побед. И сегодня мы – всё в том же круге. В третьей его фазе – возвеличивание… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Гитлер-фашист, нацист. Сталин-коммунист. фашизм-нацизм и коммунизм, это две разные идеологии. Это понятно? Если сталинизм=фашизм, а фашизм=нацизм, то сталинизм=нацизм....Так Сталин по вашему нацист! Так его портреты должны у вас висеть рядом с Бандерой! Читай! Фашизм у владі опирається на - масову тоталітарну політичну партію (приходячи до влади, вона стає монопольною), - підконтрольні владі профспілки і незаперечний авторитет «вождя», «дуче», «каудільо», а також - на масовий ідеологічний і фізичний терор. Що з наведеного не було при сталінізмі? Тому я і кажу, що фашизм міг виникнути при будь-якій ідеології. На пркладах сталіна і гітлера - які сповідували різну ідеологію, але керували країною однаково - це дуже ясно видно. Скоріше, я б фашизм не відносила до ідеології, а до методів впровадження ідеології. У Німеччині - націонал-соціалізму, а в СРСР - комунізму. Що не зрозуміло? Ну а Бандеру до них не тули - він був націоналістом і не був державним лідером-диктатором. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 И сегодня мы – всё в том же круге. В третьей его фазе – возвеличивание… Мітіч на другому крузі, але якщо йому потакати, то виросте покоління, яке буде вже на третьому крузі возвеличення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Тому я і кажу, що фашизм міг виникнути при будь-якій ідеології. На пркладах сталіна і гітлера - які сповідували різну ідеологію, але керували країною однаково - це дуже ясно видно. Скоріше, я б фашизм не відносила до ідеології, а до методів впровадження ідеології. У Німеччині - націонал-соціалізму, а в СРСР - комунізму. Що не зрозуміло? це ідеологія,але той опис який скопіпастила ти або брехло Мітя цілком невірний. Гитлер-фашист, нацист. Сталин-коммунист. фашизм-нацизм и коммунизм, это две разные идеологии. Это понятно? о чем оно бредит? нет такой идеологии как фашизм-нацизм. это разные идеологии. фашистом был Мусолини,а Гитлер был нацистом. и к твоему сведению ,брехло,не может нацист быть фашистом и наоборот. Оріана, как лихо ты все поставила с ног на голову!А может правильно как раз наоборот: ти не маєш морального права критикувати сталінізм якщо ти спокійно сприймаєш нацизм-фашизм. Ну хотя бы потому, что сталинизм не является фашизмом по определению, и в нюрнберге судили не сталинских преступников.И как я понял фашисты твоих родичів не трогали? Может именно в этом причина? А ідея нацизму мені не подобається тому, шо: Фашизм (итал. fascismo, от fascio - пучок, связка, объединение) - идеология, политическое движение и социальная практика, которые характеризуются следующими [шестью] признаками и чертами: [1] обоснование по расовому признаку превосходства и исключительности одной, провозглашаемой в силу этого господствующей нации; [2] нетерпимость и дискриминация по отношению к другим «чужеродным», «враждебным» нациям и национальным меньшинствам; [3] отрицание демократии и прав человека; [4] насаждение режима, основанного на принципах тоталитарно-корпоративной государственности, однопартийности и вождизма; [5] утверждение насилия и террора в целях подавления политического противника и любых форм инакомыслия; [6] милитаризация общества, создание военизированных формирований и оправдание войны как средства решения межгосударственных проблем. Фашизм ведет к полному отрицанию прав и свобод человека, он несет в себе потенциальную и реальную угрозу миру и безопасности человечества. Прости а НаСос и ЗаУм где живут, в Украине? Или они всетаки марсиане?! А вот дальше ты совершенно права:"Нацист" - за сильну націю(Українців) і сильну Україну(тільки з Українцями),остальных на виселицу, или в тупе працююче бидло. А я против! а ты не пробовал читать основателя фашизма Мусолини,брехло? 'GiRaFo.chka', с кем ты пытаешься вести диалог?! Он же возомнил себя новым Фюрером, и уже решил, кого надо уничтожить. Шизофрения на лицо. Такие люди как правило агрессивны, но очень трусливы и слабы физически,(именно осознание своей слабости и неполноценности порождает агрессию) а нападают только тогда, когда полностью уверены в том что жертва не в состоянии дать отпор. По этому он герой только на форуме, а в реалии, когда таких типов берешь за шиворот и достаешь ствол, то у их ног появляется желтая лужица. Поверь я такое наблюдал не раз. 70 лет назад, при его любимых нацистах, он сам был бы первый кандидат в печь, только до него это не доходит. Да согласна, конечно.. Знаю, что болен, только так суметь перегадить все посты, что не доберешься, что кто пишет, оно ж все сообщения перекрывает, причем ни слова до толку. Жду терпеливо, может ему надоест.. Сама виновата, отзываюсь ..да и многие вступают в пререкания. Когда б все молчали, может ему б неинтересно стало.. А шизиков и психически больных, точно, Гитлер уничтожал в первую очередь. Да какой он там наци? углеводород один в голове.. Ладно, шабашим. гав гав гав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 гав гав гав Абырвалг (Собачье сердце. М. Булгаков) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Абырвалг (Собачье сердце. М. Булгаков) и ты полезло в срач? ладно,с одной вся ясно. подстилка. что у вас? тоже якобы воспитываем (помогаем )украинофобов(украинофобам) ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 и ты полезло в срач? ладно,с одной вся ясно. подстилка. что у вас? тоже якобы воспитываем (помогаем )украинофобов(украинофобам) ? Что поделаешь... многолетний педагогический опыт берет свое... А вообще... я не люблю, когда обижают и оскорбляют моих друзей. И мне все равно, мужчина это или женщина. Есть прекрасное стихотворение Киплинга - СОТЫЙ. Почитай на досуге. Может хоть что-то в этой жизни поймешь. Бывает друг, сказал Соломон, Который больше, чем брат. Но прежде, чем встретится в жизни он, Ты ошибешься стократ. Девяносто девять в твоей душе Узрят лишь собственный грех. И только сотый рядом с тобой Встанет – один против всех. Ни обольщением, ни мольбой Друга не приобрести; Девяносто девять пойдут за тобой, Покуда им по пути, Пока им светит слава твоя, Твоя удача влечет. И только сотый тебя спасти Бросится в водоворот. И будут для друга настежь всегда Твой кошелек и дом, И можно ему сказать без стыда, О чем говорят с трудом. Девяносто девять станут темнить, Гадая о барыше. И только сотый скажет, как есть, Что у него на душе. Вы оба знаете, как порой Слепая верность нужна; И друг встает за тебя горой, Не спрашивая, чья вина. Девяносто девять, заслыша гром, В кусты убечь норовят. И только сотый пойдет за тобой На виселицу – и в ад! Есть ли среди твоих друзей вот такой сотый? И есть и у тебя вообще ДРУЗЬЯ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Что поделаешь... многолетний педагогический опыт берет свое... А вообще... я не люблю, когда обижают и оскорбляют моих друзей. если у тебя друзья враги Украины то и ты враг Украины. Изроссов только что тявкнул что "раз не украл то не украинец" ты украинка? и это шизоидное -твой друг? И мне все равно, мужчина это или женщина. Есть прекрасное стихотворение Киплинга - СОТЫЙ. Почитай на досуге. Может хоть что-то в этой жизни поймешь. не тебе такое писать. такие как вы де факто творения сионизма. зараженные клетки. Есть ли среди твоих друзей вот такой сотый? И есть и у тебя вообще ДРУЗЬЯ? не твое дело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 не твое дело. Понятно... значит нет...Печально... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 ты украинка или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 ты украинка или нет?А ты? КТО ты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 українець Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 українецьА еще землянин...... Ты хоть вопрос понял украинец :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 А еще землянин...... Ты хоть вопрос понял украинец а тебе то что,тормоз?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 українець А я - в першу чергу - ЛЮДИНА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 а тебе то что,?)Свою подпись можешь мне не лепить, то что ты тормоз я уже понял..... Рыжая что то пытается в тебе увидеть, природная жалость женщин ко всему убогому, ты хоть постарайся, что то менее отвратное продемонстрировать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 А я - в першу чергу - ЛЮДИНА. надо же! а я думал что с бурундучком общаюсь,а тут человек. как удивительно,кто бы мог подумать. по национальности кто? Свою подпись можешь мне не лепить, то что ты тормоз я уже понял..... Рыжая что то пытается в тебе увидеть, природная жалость женщин ко всему убогому, ты хоть постарайся, что то менее отвратное продемонстрировать слабо гавкнул,тормоз)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Я уже писала. Повторюсь для глухих и глупых. Никто не может утверждать со 100% уверенностью, что он принадлежит к той или иной нации.Разве что, какие-нибудь пигмеи с островов Тумба-Юмба. Да, и то вопрос - не походили ли там матросики Кука. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 надо же! а я думал что с бурундучком общаюсь,а тут человек. как удивительно,кто бы мог подумать. по национальности кто? Внешний вид и способность говорить и писать, тебя отсос человеком не сделали по уму и по инстинктам, ты всё тоже примитивное животное.......... слабо гавкнул,тормоз))А я в принципе не могу ни как гавкнуть.гавкает слабо и не слабо у нас только местная псинка отсос...прибилось бедная дворняжка, счастлива даже пинкам, да поджопникам :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Я уже писала. Повторюсь для глухих и глупых. Никто не может утверждать со 100% уверенностью, что он принадлежит к той или иной нации.Разве что, какие-нибудь пигмеи с островов Тумба-Юмба. Да, и то вопрос - не походили ли там матросики Кука. начинаем морозиться? или ты сирота не знающая кто у тебя родители? хорошо. мама кто? папа? или не знаешь? Внешний вид и способность говорить и писать, тебя отсос человеком не сделали по уму и по инстинктам, ты всё тоже примитивное животное.......... А я в принципе не могу ни как гавкнуть. гавкает слабо и не слабо у нас только местная псинка отсос...прибилось бедная дворняжка, счастлива даже пинкам, да поджопникам уже лучше гавкаешь,тормоз)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.