Гість дядя Митя Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Що значить "ломанулися"? Поодинці? Чи вони доручили владі вести переговори, управляти економікою, використовувати кредити. Якщо так, то до чого ЄС - ті ДОПОМАГАЛИ, але не втручалися в їх справи, може і зря, треба було. До речі, не я думаю, що за нас все зробить Європа - перечитай ще раз мої пости, якщо за перший раз не дійшло. Це ти повторюєш цю фразу, як мантри чи страшилку з поста в пост. До речі, Європа ще невідомо чи щось забере, а Росія вже претендує - ось чому нам потрібне цивілізоване товариство - щоб не жити за законами лісу: хто сильніший. А что у тебя забирает Россия? Ну Штаты давно живут по закону курятника- клюнуть ближнего, насрать на нижнего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Да уж...мужик би пліток не розпускав, а попросив би показати. Жалюгідне видовище...Да кто-ж вам виноват, что ваши ноги такое "жалюгиднэ выдовыще"?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.