Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 В тебе що проблеми з національністю? - ну то напишеш "українець", зрадивши раз, всі наступні рази вже не страшно.Никаких проблем с национальностью, пока, нет. Правда, на досуге я насчитал пять вариантов своей национальности, но и у тебя, мне кажется, их не меньше, даже если ты об этом и не знаешь. А СВОЙ народ я никогда не предавал и не собираюсь предавать.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 На жаль Петре, ні ти, ні свободівці, ні опозиція загалом не про те думаєте. На ось заціни інформацію Биометрические паспорта. Опыт Германии Это впечатляет: "Сохраненные на электронном микрочипе данные можно считывать даже в том случае, если паспорт находится в кармане или сумке. С помощью специального оборудования можно также отследить маршрут передвижения владельца биометрического документа" Германская Deutsche Welle опубликовала материал "Биометрические паспорта: опыт Германии". Оцените сами, что нас ждет. Для затравки привожу еще одну цитату: "По его словам, на данный момент при считывании информации с электронных чипов загранпаспортов все еще применяют ту же самую технологию, что и в 2007 году. Хотя уже тогда эксперты говорили о ее главном недостатке: при считывании информации микрочип не проверяет, имеет ли сканер право доступа к электронным данным" Дело даже не в Грицаке и его компаньонам по ЕДАПСу, который заработают на этом проекте приличные деньги. Как тут не вспомнить о теории заговора и мировом правительстве? И планете, где каждый человек имеет собственный чип. Да не пиши ты таким ярким цветом: что за манеры - не говорить, а кричать, не дискутировать, а драться ....Да, чипы долой. И заодно с ними мобики, планшеты, педы всякие и, если на то уж пошло, авторучки, заколки, пуговицы...
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Никаких проблем с национальностью, пока, нет. Правда, на досуге я насчитал пять вариантов своей национальности, но и у тебя, мне кажется, их не меньше, даже если ты об этом и не знаешь. А СВОЙ народ я никогда не предавал и не собираюсь предавать. Ну я про те ж - спочатку придумуєш страшилку, потім в неї починаєш вірити. Воно тобі треба? Тим більше, приклад діяльності Свободи є - чи ти думаєш, що в нас всі чистопородні українці? І взагалі, трактування поняття "титульна нація" перекручене, ти спочатку дізнайся, що під цим розуміє Свобода, а потім починай сіяти паніку.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Да не пиши ты таким ярким цветом: что за манеры - не говорить, а кричать, не дискутировать, а драться .... Да, чипы долой. И заодно с ними мобики, планшеты, педы всякие и, если на то уж пошло, авторучки, заколки, пуговицы... Це не те саме. Ну хоча б тому, що система відслідковування за допомогою названих предметів - здійснюється за допомогою супутника. А тут притулять до тебе пристрій - і вже бачать хто ти по національності, де ти проживаєш, працюєш і скільки в тебе дітей.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Я и раньше знал, что свободовцы готовы на все ради пиара, но это уже абзац полный. "Свобода": Отмена визита Януковича в Москву - это следствие нашего политического давления.censor.net.ua/video_news/227558/svoboda_otmena_vizita_yanukovicha_v_moskvu_eto_sledstvie_nashego_politicheskogo_davleniya_video#hLkkA1355830321 Следующей ВЕЛИКОЙ заслугой наци будет наступление весны.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Ну я про те ж - спочатку придумуєш страшилку, потім в неї починаєш вірити. Воно тобі треба? Тим більше, приклад діяльності Свободи є - чи ти думаєш, що в нас всі чистопородні українці? І взагалі, трактування поняття "титульна нація" перекручене, ти спочатку дізнайся, що під цим розуміє Свобода, а потім починай сіяти паніку. Так не важно, что вложат хозяева ВО "Свобода" в понятие "титульная нация". Важно, что продвигать будут избранных. И отметка в паспорте это первый шаг на пути этого продвиженя - продвижения к расизму.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Це не те саме. Ну хоча б тому, що система відслідковування за допомогою названих предметів - здійснюється за допомогою супутника. А тут притулять до тебе пристрій - і вже бачать хто ти по національності, де ти проживаєш, працюєш і скільки в тебе дітей. Да не беспокойся ты, и наши и забугорные спецслужбы успешно следят чуть ли не за каждым членом общества.
Major Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Да не беспокойся ты, и наши и забугорные спецслужбы успешно следят чуть ли не за каждым членом общества.С забугорными понятно, а здесь, привязка к "титульности" с политической подоплекой. Будь хоть семи звёзд во лбу, но ежели не соответствуешь "свободовским" стандартам, то на твоё место обязательно, будет назначена более "свидомая" личность, абы блеяла в унисон....
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 С забугорными понятно, а здесь, привязка к "титульности" с политической подоплекой. Будь хоть семи звёзд во лбу, но ежели не соответствуешь "свободовским" стандартам, то на твоё место обязательно, будет назначена более "свидомая" личность, абы блеяла в унисон....Другой бы спорил, я не буду: но соответствующая графа в паспорте может стать пропуском.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Так не важно, что вложат хозяева ВО "Свобода" в понятие "титульная нация". Важно, что продвигать будут избранных. И отметка в паспорте это первый шаг на пути этого продвиженя - продвижения к расизму. Ти судиш за тими стереотипами, за якими виховувався сам. Я ж поки не бачу ніяких підстав так думати. Появляться - будемо це обговорювати і засуджувати. А наразі з теперішньою владою є що обговорити, але ж вам не до того - вам Свобода муляє очі. Все ж таки, як глибоко у вас сидять стереотипи і як вами легко маніпулювати навіть без пульта управління. Петро - ти робот?
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Другой бы спорил, я не буду: но соответствующая графа в паспорте может стать пропуском. А ти завтра, коли купиш авто - вбивцею. Перто, не купляй авто!!!!.....Перто, не купляй авто!!!!..........Перто, не купляй авто!!!!.....Перто, не купляй авто!!!! Гарна кричалка получилася :lol: :lol: :lol:
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Да не беспокойся ты, и наши и забугорные спецслужбы успешно следят чуть ли не за каждым членом общества. Ну да, база даних на кожного українця вже ходить російськими ресурсами. ФСБ не спить - підраховує кількість рабо-сили - на цьому і грунтується їх інтерес до України.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Ти судиш за тими стереотипами, за якими виховувався сам. Я ж поки не бачу ніяких підстав так думати. Появляться - будемо це обговорювати і засуджувати. А наразі з теперішньою владою є що обговорити, але ж вам не до того - вам Свобода муляє очі. Все ж таки, як глибоко у вас сидять стереотипи і як вами легко маніпулювати навіть без пульта управління. Петро - ти робот? Как глубоко в вас сидит привычка развешивать ярлыки. Свободовцы сегодня уже часть всеукраинской власти и лет 8 власти региональной. Давай, для разнообразия, обсудим что они сделали за это время. А неугодно лично мне свободовская идеология тем, что она построена на насилии и постоянные драки с их участием тому подтверждение. Ради того, чтобы выполнить один закон они уже попрали штук пять других законов. Т,е. свободовцы привнесли в Раду беззаконие и пытаются распространить это по всей стране (Одесса). Если бы у них была поддержка в обществе не 10% а хотя бы 30%, с этим пришлось бы смирится. Но допустить, чтобы хвост вертел собакой мы не можем. Читай viktor1.com.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 А ти завтра, коли купиш авто - вбивцею. Перто, не купляй авто!!!!.....Перто, не купляй авто!!!!..........Перто, не купляй авто!!!!.....Перто, не купляй авто!!!! Гарна кричалка получилася :lol: :lol: :lol: И ты права: из предположений выводы делать не следует - не следует уподобятся оранжам. Но графа "национальность" в паспорте это идентификация, идентификация по расовой принадлежности.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Ну да, база даних на кожного українця вже ходить російськими ресурсами. ФСБ не спить - підраховує кількість рабо-сили - на цьому і грунтується їх інтерес до України. Далась вам эта Россия: СБУ тоже неплохо работала, работает и работать будет. Хозяева меняются, а СБУ остается.
Гість джин Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Как глубоко в вас сидит привычка развешивать ярлыки. Свободовцы сегодня уже часть всеукраинской власти и лет 8 власти региональной. Давай, для разнообразия, обсудим что они сделали за это время. А неугодно лично мне свободовская идеология тем, что она построена на насилии и постоянные драки с их участием тому подтверждение. Ради того, чтобы выполнить один закон они уже попрали штук пять других законов. Т,е. свободовцы привнесли в Раду беззаконие и пытаются распространить это по всей стране (Одесса). Если бы у них была поддержка в обществе не 10% а хотя бы 30%, с этим пришлось бы смирится. Но допустить, чтобы хвост вертел собакой мы не можем. Читай viktor1.com.Поведение свободовцев полный адекват поведения власти. Власть плюет на чужое мнение и не умеет вести диалог. Морда в пуху у нее вот в чем не желание диалога. А на счет процентов то наверное необходимо учитывать что это два лимона относительно голосовавших. Партия в раде. Партия имеет право голоса.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Поведение свободовцев полный адекват поведения власти. Власть плюет на чужое мнение и не умеет вести диалог. Морда в пуху у нее вот в чем не желание диалога. А на счет процентов то наверное необходимо учитывать что это два лимона относительно голосовавших. Партия в раде. Партия имеет право голоса. Право голоса она имеет. Право на мордобой и на топтание по Конституции - нет. Нельзя правовое общество построить попирая законы. Да и стремятся ли свободовцы к правовому обществу - большой вопрос.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Как глубоко в вас сидит привычка развешивать ярлыки. Свободовцы сегодня уже часть всеукраинской власти и лет 8 власти региональной. Давай, для разнообразия, обсудим что они сделали за это время. А неугодно лично мне свободовская идеология тем, что она построена на насилии и постоянные драки с их участием тому подтверждение. Ради того, чтобы выполнить один закон они уже попрали штук пять других законов. Т,е. свободовцы привнесли в Раду беззаконие и пытаются распространить это по всей стране (Одесса). Если бы у них была поддержка в обществе не 10% а хотя бы 30%, с этим пришлось бы смирится. Но допустить, чтобы хвост вертел собакой мы не можем. Читай viktor1.com. Свобода регіональна влада не 8 років, а менше, лише на останніх місцевих виборах вони отримали більшість. Перед тим вони мали малочисельні фракції і одного дообраного мера Тернополя. Якщо в таких умовах, та при наших реаліях, особливо, останній три роки - централізації і глухої вертикалі, замкнутої на президентові і олігархах - ти реально вважаєш, що вони могли щось кардинально змінити - то ти не живеш в Україні. Якщо так, то мені нема про що з тобою говорити. Але якщо ти живеш в Україні - ти повинен погодитися - не сильно засвітитися, ну хоча б в корупційних скандалах - для політичної сили, яка представлена в місцевій владі - не так вже й погано. Ось дивись: ти критикуєш мене за ярлики і тут же їх навішав на Свободу: свободовская идеология построена на насилии и постоянные драки с их участием тому подтверждение. - це банальний ляп, притягнута за вуха ще одна страшилка. Бо ІДЕОЛОГІЯ - це те, що написано в програмі, а те, як вони добиваються її втілення - це засоби. А тепер скажи - як добивався дотримання своїх прав і свобод народ держав, які тепер прийнято називати цивілізованими, особливо, якщо в них не було представництва у вищих ешалонах влади? - бунтами, мітингами, сутичками, мордобоєм. Ти, Перто, крім того, що жахливий совок, то ще й чистоплюй - і цим ти граєш на стороні теперішніх бандюків. З чим тебе і вітаю. З.І. І ще, кожен мужик повинен бути здатний на вчинок - ти здатний вбити гвалтівника, вбивцю, збоченця, якщо це торкнеться твої сім"ї? ти здатний кинути запальну суміш у вікно чиновнику, який позбавить тебе гідності? - я вже можу відповісти за тебе НІ!!!! Бо ти не здатний не те, що на протестне голосування, ти навіть не можеш сидіти тихо, тоді, коли це зробили інші - бігаєш навколо Свободи з кухкудахканням: зараз щось буде, зараз щось буде!!! Ну чесно, мені соромно за твоє боягузництво!!!
Гість джин Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Право голоса она имеет. Право на мордобой и на топтание по Конституции - нет. Нельзя правовое общество построить попирая законы. Да и стремятся ли свободовцы к правовому обществу - большой вопрос.А не задумывался ли ты над вопросом что закон в первую очередь не соблюдается теми кто его создает? Свободовцы не воспринимают его потому что он антинародный.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Право голоса она имеет. Право на мордобой и на топтание по Конституции - нет. Нельзя правовое общество построить попирая законы. Да и стремятся ли свободовцы к правовому обществу - большой вопрос. До речі, чому ти сидів тихо, коли призначали міністром оборони депутата від ПР, який прославився бійками у ВР? Саламатін його прізвище. Він стукнув з-заду важким кріслом свого колегу, який СИДІВ перед ним, блокуючи місце спікерів? Петро, ти банальний лицемір - ГАНЬБА ТОБІ. І якщо не припинеш - я почну знову писати великими літерами
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Сережа, я тебя люблю. Привет Жирафочка. С кем это ты на поле боя в любви объясняешься.
GiRaFo.chka Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Привет Жирафочка. С кем это ты на поле боя в любви объясняешься. Петечка! Тебя - тоже! И Аришку, и майора, и Митича, и Эдыча, и рабиновича, и немножко даже Свена.. Я просто очень люблю умных людей. Их так мало. Щас смотрю экшен по НТН - "Обратный отсчет". Вся там. Досмотрю - вернусь.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Право голоса она имеет. Право на мордобой и на топтание по Конституции - нет. Нельзя правовое общество построить попирая законы. Да и стремятся ли свободовцы к правовому обществу - большой вопрос. Чому ти мовчав, коли цю Конституцію порушив гарант Конституції - Янукович, якого обирали за одними повноваженнями, а він через КС повернув собі інші, необмежені? Причому, рішення КС суперечило їхньому ж попередньому рішенню. Як таких призвати до дотримання Законів і Конституції України, коли у них в руках зосереджена влада, Суд, каральні органи - ти над цим колись думав - чи боязко, герой ти наш, форумний, борець за справедливість і права провладних депутатів? (!!!!!!!!!!!!!!)
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Привет Жирафочка. С кем это ты на поле боя в любви объясняешься. Не відволікайся, бо затопче - на запитання мої відповідай - бо мене вже пальці болять, на знак оклику тиснути!!!!!!!!
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Свобода регіональна влада не 8 років, а менше, лише на останніх місцевих виборах вони отримали більшість. Перед тим вони мали малочисельні фракції і одного дообраного мера Тернополя. Якщо в таких умовах, та при наших реаліях, особливо, останній три роки - централізації і глухої вертикалі, замкнутої на президентові і олігархах - ти реально вважаєш, що вони могли щось кардинально змінити - то ти не живеш в Україні. Якщо так, то мені нема про що з тобою говорити. Але якщо ти живеш в Україні - ти повинен погодитися - не сильно засвітитися, ну хоча б в корупційних скандалах - для політичної сили, яка представлена в місцевій владі - не так вже й погано. Ось дивись: ти критикуєш мене за ярлики і тут же їх навішав на Свободу: свободовская идеология построена на насилии и постоянные драки с их участием тому подтверждение. - це банальний ляп, притягнута за вуха ще одна страшилка. Бо ІДЕОЛОГІЯ - це те, що написано в програмі, а те, як вони добиваються її втілення - це засоби. А тепер скажи - як добивався дотримання своїх прав і свобод народ держав, які тепер прийнято називати цивілізованими, особливо, якщо в них не було представництва у вищих ешалонах влади? - бунтами, мітингами, сутичками, мордобоєм. Ти, Перто, крім того, що жахливий совок, то ще й чистоплюй - і цим ти граєш на стороні теперішніх бандюків. З чим тебе і вітаю. З.І. І ще, кожен мужик повинен бути здатний на вчинок - ти здатний вбити гвалтівника, вбивцю, збоченця, якщо це торкнеться твої сім"ї? ти здатний кинути запальну суміш у вікно чиновнику, який позбавить тебе гідності? - я вже можу відповісти за тебе НІ!!!! Бо ти не здатний не те, що на протестне голосування, ти навіть не можеш сидіти тихо, тоді, коли це зробили інші - бігаєш навколо Свободи з кухкудахканням: зараз щось буде, зараз щось буде!!! Ну чесно, мені соромно за твоє боягузництво!!! Мне бы твою экспрессию - от женщин отбоя бы не было. 1. Ничего твои мужики за все свое существование не сделали. 2. Идеология свободовцев - национализм (по крайней мере, так написано). А на самом деле их идеология - власть любой ценой т.е. насилие возведено в ранг идеологии. 3. Сравнения должны быть корректные. Я не вижу на политической арене силы, которая бы существенно отличалась от других, кроме разве свободовце. Поэтому кричать, что к власти пришли насильники некорректно. Все одним миром мазаны. 4. К оскорблениям я за этот год адаптировался - умный не оскорбляется: умный делает выводы. А вывод такой: только бессилие может толкнуть человека на оскорбление и мордобой.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Петечка! Тебя - тоже! И Аришку, и майора, и Митича, и Эдыча, и рабиновича, и немножко даже Свена.. Я просто очень люблю умных людей. Их так мало. Щас смотрю экшен по НТН - "Обратный отсчет". Вся там. Досмотрю - вернусь. Пока вернешься я пойду TVI смотреть - врага надо знать в лицо
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Чому ти мовчав, коли цю Конституцію порушив гарант Конституції - Янукович, якого обирали за одними повноваженнями, а він через КС повернув собі інші, необмежені? Причому, рішення КС суперечило їхньому ж попередньому рішенню. Як таких призвати до дотримання Законів і Конституції України, коли у них в руках зосереджена влада, Суд, каральні органи - ти над цим колись думав - чи боязко, герой ти наш, форумний, борець за справедливість і права провладних депутатів? (!!!!!!!!!!!!!!) Лыко - мочало, начинай с начала. Оранжевый переворот ввел в нашу политику топтание по Конституции и заменил выбор избирателей решением суда.
Петр Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Опубліковано 24 грудня, 2012 Не відволікайся, бо затопче - на запитання мої відповідай - бо мене вже пальці болять, на знак оклику тиснути!!!!!!!! Бедный твой муж или тряпка. Но не стоит меня с ним путать.
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Опубліковано 24 грудня, 2012 Мне бы твою экспрессию - от женщин отбоя бы не было. 1. Ничего твои мужики за все свое существование не сделали. 2. Идеология свободовцев - национализм (по крайней мере, так написано). А на самом деле их идеология - власть любой ценой т.е. насилие возведено в ранг идеологии. 3. Сравнения должны быть корректные. Я не вижу на политической арене силы, которая бы существенно отличалась от других, кроме разве свободовце. Поэтому кричать, что к власти пришли насильники некорректно. Все одним миром мазаны. 4. К оскорблениям я за этот год адаптировался - умный не оскорбляется: умный делает выводы. А вывод такой: только бессилие может толкнуть человека на оскорбление и мордобой. Просто в тебе такої жінки не було - щоб завела :P По останньому пункту, бо на більше не маю часу - інстинкт самозбереження і боязнь за життя рідних - підніми на державний рівень і ти сам зрозумієш - Свобода - не слабаки, вони реально усвідомлюють небезпеку і тверезо оцінюють ситуацію і пртивника. Все, побігла! Бувай, не гнівайся :rolleyes:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.