Перейти до змісту
Український політичний форум

Смотри в корень.

Петр

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не прощая ошибку ты совершаешь ошибку сам.

Прощая подлость ты помогаешь совершить другую (!!!!)

А глупость вообще не требует прощения. Она как ветер – не зависит ни от чего :lol:

Её надо принимать такую, как есть, и, защищаясь от её вреда, искать в ней пользу.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если ты думаешь как все – ты уже ошибаешься. Все думают по-разному.

Если ты думаешь за всех, ты опять ошибаешься. У каждого свои заботы.

Думай по-своему и за себя, но помни – не думая о других, ты прежде всего не думаешь о себе.

Опубліковано

Не обращай внимания на то, как к тебе относятся люди.

Обращай внимание на то, как ты относишься к ним.

С тобой теперь всё ясно... Продолжай в том же духе.

Опубліковано

С тобой теперь всё ясно... Продолжай в том же духе.

Та я в принципі і без твого побажання так і хотіла робити.

До речі, мудрість від Хань Сян-цзы - китайського філософа.

Раджу...

Опубліковано

Всё острое со временем теряет остроту, и только тупость становится ещё тупее.

Да хватит тебе себя бичевать и заниматься самокритикой. Умнее ты уже не станешь, да и тупее тоже... куда уж дальше... ;)

Опубліковано

Спеціальна для САИ

Как отличить сильного человека от слабого?

Если недоволен жизнью сильный человек, то он предъявляет претензии к себе,

а если слабый – то к людям вокруг.

Опубліковано

Спеціальна для САИ

Как отличить сильного человека от слабого?

Если недоволен жизнью сильный человек, то он предъявляет претензии к себе,

а если слабый – то к людям вокруг.

к людям вокруг предъявляет претензии инфантильное существо, в силу слабоумия так и смогше повзрослеть

предъявлять претензии к себе в первую очередь, это признак взрослости

Опубліковано

к людям вокруг предъявляет претензии инфантильное существо, в силу слабоумия так и смогше повзрослеть

предъявлять претензии к себе в первую очередь, это признак взрослости

старческий бред какой-то. Слабоумное существо априори не в состоянии чего-то предъявлять. Кому б то ни было.

Далее. К себе ? Претензии? Еще грустнее.. Это уже надо быть полным самоедом.

Ваще претензии- гнилая затея. По уму- не допускать их появления. Вот линия поведения мудрого человека.

Опубліковано

старческий бред какой-то. Слабоумное существо априори не в состоянии чего-то предъявлять. Кому б то ни было.

бред

вот ты евреям претензии предъявляешь же

Опубліковано

бред

вот ты евреям претензии предъявляешь же

нет, ты немного недопонял. Не претензии.

по Ушакову,

ПРЕТЕ́НЗИЯ, претензии, (·франц. pretention с ·лат., см. претендовать).

1. Притязание на обладание кем-чем-нибудь, предъявление права на что-нибудь, домогательство, иск (спец.). Законная претензия.

2. Свойство, поведение человека, претендующего (во 2 ·знач.) на что-нибудь, добивающегося признания другими приписанного им себе качества (ирон. и ·неод. ). Человек с претензиями. Неприятная претензия. У нее много претензий. Говорить с претензией на остроумие. «Мать его, чванная, надутая женщина с дворянскими претензиями.» Чехов. «В его манере скрывать настоящие лета не видно было суетной претензии нравиться прекрасному полу.» Гончаров.

• Быть в претензии на кого (·разг.) - чувствовать неудовольствие против кого-чего-нибудь, испытывать обиду на кого-что-нибудь. Я на вас в претензии за вашу нескромность.

У меня таких притязаний нет. Есть имманентное свойство и направленность на деятельность определенного качества по отношению к еврейской нации. Ну примерно, как у тебя к русским.

Опубліковано

нет, ты немного недопонял. Не претензии.

У меня таких притязаний нет. Есть имманентное свойство и направленность на деятельность определенного качества по отношению к еврейской нации. Ну примерно, как у тебя к русским.

опять врёте новосельцев

ты же вот туточкт в теме о крыме уже предьявила именно такие претензии

а теперь отнекиваешься

скажи - а ты когда нибудь тестировалась на понимание прочитанного?

кстати, жирафа - я так понимаю ава - это твоя реальная фотка

Опубліковано

опять врёте новосельцев

ты же вот туточкт в теме о крыме уже предьявила именно такие претензии

а теперь отнекиваешься

скажи - а ты когда нибудь тестировалась на понимание прочитанного?

кстати, жирафа - я так понимаю ава - это твоя реальная фотка

куда ты торопишься? Я еще не на все темы твои ответила, а ты сбиваешь с ритма. Соскучился так, что ли?

Цель тестирования на понимание прочитанного? По твоим собственным словам, этим блестящим качеством обладают исключительно евреи. Мне-то к чему?

Да, это мы собственной персоной. Я знаю, мне уже указывали на мой недостаток по невероятному количеству меняемых аватарок. С частотой примерно в три дня. Но это вовсе не потому, что я самовлюбленная шизофреничка. Меня тяготит однообразие и все время хочется каких-то новшеств. Собираешь неловко съязвить в очередной раз?

Опубліковано

куда ты торопишься? Я еще не на все темы твои ответила, а ты сбиваешь с ритма. Соскучился так, что ли?

Цель тестирования на понимание прочитанного? По твоим собственным словам, этим блестящим качеством обладают исключительно евреи. Мне-то к чему?

Да, это мы собственной персоной. Я знаю, мне уже указывали на мой недостаток по невероятному количеству меняемых аватарок. С частотой примерно в три дня. Но это вовсе не потому, что я самовлюбленная шизофреничка. Меня тяготит однообразие и все время хочется каких-то новшеств. Собираешь неловко съязвить в очередной раз?

1) ты неправильно поняла прочитанное, это характерно не для евреев а для всех кто проходил обучение на развитие способности понимать прочитанное

в советской школе - которую ты закончила ( надеюсь что закончила ) этому не учили а вот в европейской школе этому учат уже больше 100 лет

2) нет , просто как чел немного понимающий в медицине определил чем ты болеешь

но это моё личное мнение , которое я не собираюсь никому сообщать

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У мене запитання.

Скоріше риторичне, бо в ньому вже є відповідь, але все ж таки...

Чи можна звільняти від податків ОКРЕМІ підприємства, якщо держава погрузла в корупції?

Таке вже було...

Зони вільної торгівлі, які діяли в країні на початку 2000-х запам'яталися вже точно не тим, що стали локомотивами зростання економіки. Вони пам'ятні багатомільярдними збитками, які їх учасники завдали державі. Робилося це за допомогою освоєння колосальних податкових пільг.

Без мит і ПДВ в країну ввозилося що завгодно: від курятини до автомобілів. Окремі персоналії "намили" на цьому "клондайку" сотні мільйонів доларів.

Але для звичайного вітчизняного виробника результат був зворотним очікуваному. Він опинився в неконкурентних умовах, і йому було завдано потужного удару.

Опубліковано

Та я в принципі і без твого побажання так і хотіла робити.

До речі, мудрість від Хань Сян-цзы - китайського філософа.

Раджу...

Радше раджу почитати - БЕС100НА. :)
Опубліковано

У мене запитання.

Скоріше риторичне, бо в ньому вже є відповідь, але все ж таки...

Чи можна звільняти від податків ОКРЕМІ підприємства, якщо держава погрузла в корупції?

Таке вже було...

Зони вільної торгівлі, які діяли в країні на початку 2000-х запам'яталися вже точно не тим, що стали локомотивами зростання економіки. Вони пам'ятні багатомільярдними збитками, які їх учасники завдали державі. Робилося це за допомогою освоєння колосальних податкових пільг.

Без мит і ПДВ в країну ввозилося що завгодно: від курятини до автомобілів. Окремі персоналії "намили" на цьому "клондайку" сотні мільйонів доларів.

Але для звичайного вітчизняного виробника результат був зворотним очікуваному. Він опинився в неконкурентних умовах, і йому було завдано потужного удару.

Можно и нужно. Я уже писала о СЭЗ "Николаев". Это была СПЕЦИАЛЬНАЯ зона. Она распространялась только на наши судостроительные заводы.

Срок ее действия планировался на 30 лет - для подъема судостроения.

Именно в это время завод ОКЕАН был куплен голландской компанией Дамьен Шипьярдс групп. В первый же год завод получил прибыль 11 млн. грн. Появились заказы. Рассчитались с долгами. Зарплату выплачивали вовремя и неплохую. Можно было и за границу не ехать.

Потом КМ упразднил СЭЗ.... и все пошло псу под хвост....

Вот так...

Опубліковано

Можно и нужно. Я уже писала о СЭЗ "Николаев". Это была СПЕЦИАЛЬНАЯ зона. Она распространялась только на наши судостроительные заводы.

Срок ее действия планировался на 30 лет - для подъема судостроения.

Именно в это время завод ОКЕАН был куплен голландской компанией Дамьен Шипьярдс групп. В первый же год завод получил прибыль 11 млн. грн. Появились заказы. Рассчитались с долгами. Зарплату выплачивали вовремя и неплохую. Можно было и за границу не ехать.

Потом КМ упразднил СЭЗ.... и все пошло псу под хвост....

Вот так...

Навіть якщо досвід створення таких вільних економічних зон (CЕЗ) був негативним і приніс державі і нашій економіці багатомільярдні збитки, які виникли не тому, що були прорахунки в законах чи організації таких зон, а тому, що створювалися вони на корупційній основі?!!!

Рижа, ну звідки в тебе такий містечковий менталітет - адже ти продукт виховання держави, ідеї якої трималася на колективізмі, справедливості і патріотизмі?

Адже користь від СЕЗ навіть для такої важливої для вашого міста галузі промисловості не повинна прикривати корупційні діяння злочинної влади.

А сподіватися, що олігархи будуть сворювати зони чесно - не приходиться - це підтверджує досвід минулих років, а тепер диви, як вони починають нові оборудки вже на початку організації таких зон - прийнятті законодавства...

Опубліковано

Навіть якщо досвід створення таких вільних економічних зон (CЕЗ) був негативним і приніс державі і нашій економіці багатомільярдні збитки, які виникли не тому, що були прорахунки в законах чи організації таких зон, а тому, що створювалися вони на корупційній основі?!!!

Рижа, ну звідки в тебе такий містечковий менталітет - адже ти продукт виховання держави, ідеї якої трималася на колективізмі, справедливості і патріотизмі?

Адже користь від СЕЗ навіть для такої важливої для вашого міста галузі промисловості не повинна прикривати корупційні діяння злочинної влади.

А сподіватися, що олігархи будуть сворювати зони чесно - не приходиться - це підтверджує досвід минулих років, а тепер диви, як вони починають нові оборудки вже на початку організації таких зон - прийнятті законодавства...

Я просто хочу разделить некоторые понятия. Когда создается СЭЗ в Донецкой области, для ВСЕГО региона и когда создается СПЕЦИАЛЬНАЯ (заметь - не свободная, а специальная) экономическая зона для конкретных заводов. Ту коррупцией и не пахнет.

А местечковость? Ты очень далека от судостроения. Это далеко не местечковая отрасль. ОДИН!!!!! работающий в судостроении обеспечивает работой еще СЕМЬ-ВОСЕМЬ человек в других отраслях. Ибо судостроение - это не только корабли.

Опубліковано

І, що в того на100бісів читати, одні плачі про обєднання з росією. Іще застряг в висловлюваннях великих людей.

Що друже- ДІСТАЛО! :lol:
Опубліковано

Ні, це я тобі допомогаю відкрити очі. :lol:

Та ну ! Вони в мене ще досить ним заплювані! Признайтесь , що ви з ним , кати, зробили! На палю, мабуть ,посадили- невігласи!!! :D
Опубліковано

Я просто хочу разделить некоторые понятия. Когда создается СЭЗ в Донецкой области, для ВСЕГО региона и когда создается СПЕЦИАЛЬНАЯ (заметь - не свободная, а специальная) экономическая зона для конкретных заводов. Ту коррупцией и не пахнет.

А местечковость? Ты очень далека от судостроения. Это далеко не местечковая отрасль. ОДИН!!!!! работающий в судостроении обеспечивает работой еще СЕМЬ-ВОСЕМЬ человек в других отраслях. Ибо судостроение - это не только корабли.

Ти не розумієш де заритий корінь зла - не в тому, що є багаті люди, типу Ахметова, такі є скрізь, у всьому світі. А в тому, що ті багаті люди є олігархами - тобто, вони контролюють основні галузі промисловості і вони ж знаходяться у владі.

А тепер дивись, що буде відбуватися з тими вільними економічними зонами: якщо виявиться, що це прибуткова галузь, олігархи спочатку її збанкрутують (збанкрутували ваші суднобудівні заводи?) - потім за безцінь їх куплять (вже затверджений план приватизації державних підприємств, який має завершитися до 15-го року, вакурат до завершеня президентства Янека - не знаю чи включені суднобудівні заводи у цей план, але знаю, що доки вже почали по-троху приватизовувати) і потім під ту галузь будуть створюватися вільні зони.

Ну як би вам, миколаївцям, байдуже, хто володіє заводами - правда? і як їх приватизовували - адже ніхто з вас і так не претендує на них, але як ЦЕЙ ФАКТ обернеться для України - вас має турбувати,чи ні? - причому більше, ніж особиста вигода - це якщо ви патріоти і бажаєте жити у вільній, а не олігархічній країні.

Чим це грозить для України?

Зосередження у руках кількох сімей найважливіших ПРИБУТКОВИХ галузей, преференції з боку держави для їх розвитку (зроблять самі собі) призведе до сильного розшарування нашого суспільства на багатих і бідних, а відсутність конкуренції знищить середній бізнес - і аргентинський варіан нам забезпечений. Ти цього хочеш?

Опубліковано

Та ну ! Вони в мене ще досить ним заплювані! Признайтесь , що ви з ним , кати, зробили! На палю, мабуть ,посадили- невігласи!!! :D

Ні Жирафочка його собі додому забрала, він у неї там самий активний форумчанин а може і співласник.
Опубліковано

Ні Жирафочка його собі додому забрала, він у неї там самий активний форумчанин а може і співласник.

Так, Юля така, а я скільки глазки їй не строїв, получив - облизня. Скачаю саму найбільшу "збірку" афоризмів. Може теж комусь сподобаюсь. :(
Опубліковано

Все почалося раптово.

На засіданні Кабміну, яке проходило 18 липня 2012, Сергій Леонідович представив два законопроекти, підготовлених під його безпосереднім керівництвом.

Перший - "Про стимулювання інвестиційної діяльності в пріоритетних галузях економіки України з метою створення нових робочих місць".

Другий - "Про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення "Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти в пріоритетних галузях економіки".

Незважаючи на космічні масштаби пропонованих змін та їх небувалу корупційну складову, внесені з голосу законопроекти були негайно схвалені Кабінетом міністрів.

Складалося враження, що це було добре сплановане шоу. І робилося воно аж ніяк не з подачі Тігіпка.

Під кого з них відроджуються СЭЗи?

Як розповіло "Економічній правді" джерело, близьке до службі віце-прем'єра, одного разу Сергій Леонідович повернувся з якоїсь зустрічі. З собою він приніс ідею запровадити економічні пільги в особливо великому обсязі. Незабаром з'явилися згадані законопроекти. Можливо, це і вигадка, але джерело однозначно стверджує: пільги створюються "під когось".

Слідом за спішним схваленням, законопроекти були поспіхом внесені до Верховної Ради. Причому, до двох розглянутих на засіданні уряду проектів додався ще один: "Про внесення змін до пункту 4 розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення "Митного кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти в пріоритетних галузях економіки".

Так це було в 2000-х. Схема "Контракти"

На цьому ланцюг дивних збігів, що супроводжують ініціативи Тігіпка, не скінчився.

Не минуло й двох тижнів після засідання Кабміну, як народні депутати повернулися на один день з відпустки на позачергову сесію. Вони стрімко прийняли всі три запропоновані законопроекту в першому читанні.

Їх обговорення тривало навіть не хвилини, а секунди.

І ось, у вересні розпочалася нова сесія. Означені законопроекти вже включені в її порядок денний Ради, і готові до другого читання.

То ж дуже скоро у деяких наших співгромадян може трапитися свято, організоване Сергієм Тігіпком. За банкет заплатять ті, хто в цьому святі не зможе прийняти участь. А це більша частина бізнесу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...