САИ Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 я так и не поняла, каким именно оптимальным образом, он мог бы быть достигнут? (мало того, что у меня математика не приросла, так и логика отвалилась напрочь А это, Юля, пример дарованой нам Богом "свободы" выбора. <_<
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 :blink: никогда в жизни не пробовала грузинский сыр! И много его там импортируют?))) Что, даже сулугуни не пробовала?
Гість Ладона Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 Каждый выбирает по себе... *http://www.youtube.com/watch?v=QZx9Fd14ybE&feature=player_embedded
GiRaFo.chka Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 Что, даже сулугуни не пробовала? да я ж пошутила. Все ихние пробовала. Не в восторге. Я намекала, что Грузия не славится экспортом сыра.Вот быстро с ходу, что скажут люди ? - боржом, вино, а дальше и задумалась....
otchim Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 ..... Грузия не славится экспортом сыра. Вот быстро с ходу, что скажут люди ? - боржом, вино, а дальше и задумалась.... """"выступая на открытии нового здания полиции в одном из районов Тбилиси, президент Грузии Михаил Саакашвили заявил: "Нашим главным экспортом в Россию является не вино, а "воры в законе". Сегодня 90% лидеров организованной преступной деятельности в России являются наши соотечественники". В МВД России подтвердили, что больше половины из 1200 известных на сегодня "воров в законе" являются выходцами из Грузии. По словам информированного источника из МВД РФ, только в столичном регионе постоянно проживает около 100 грузинских "воров в законе" """"
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 да я ж пошутила. Все ихние пробовала. Не в восторге. Я намекала, что Грузия не славится экспортом сыра. Вот быстро с ходу, что скажут люди ? - боржом, вино, а дальше и задумалась.... цитрусовые... чай...
Гість Ладона Опубліковано 11 липня, 2012 Опубліковано 11 липня, 2012 Закон "О занятости населения", №10497-1, который парламент принял в прошлый четверг под шумок закона о языках ликвидировал Госслужбу занятости как независимую структуру, а функции центра передал центральному органу исполнительной власти, курирующему тему безработицы - Минсоцполитики. "И работодатели, и профсоюзы отлучаются от "кормушки". Все будет "пилить" Тигипко и его окружение", - сказал один из депутатов от оппозиции. "Давайте не забывать, что Тигипко - креатура Левочкина. Именно Левочкин лоббировал его присутствие в Партии регионов и сделал его лицом партии. Думаю, это вписывается в схему", - считает депутат. Речь идет о немалых деньгах. В 2011 году бюджет фонда составил 7,5 млрд грн, и наполняется этот бюджет бесперебойно, аккумулируя отчисления от предприятий. Закон написан так, что правительство получает возможность в ручному режиме тратить 7 млрд грн внебюджетных средств. "Пусть они и называются общегосударственными, но государство ни копейки в них не вложило. Фонды наполняются за счет денег наемных работников и работодателей. Деньги работодателей - это суммы, которые они не доплатили наемным работникам. Фактически государство прикарманивает себе чужие средства", - говорит Хара, параллельно признавая проблему коррупции в фондах. http://www.epravda.com.ua/publications/2012/07/11/329107/
Орiана Опубліковано 12 липня, 2012 Опубліковано 12 липня, 2012 Державна податкова служба продовжила мораторій на перевірки засобів масової інформації у третьому кварталі. Про це йдеться на сайті служби. "З метою забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у період проведення виборчої кампанії з виборів народних депутатів України 2012 року представники ЗМІ не включатимуться до плану-графіку проведення перевірок", - зазначено в повідомленні. "За дорученням Голови ДПС України Олександра Клименка відповідно до рекомендацій Верховної Ради України всі графіки перевірок засобів масової інформації відмінено вже з другого кварталу", - додається в документі. "Таким чином журналісти матимуть всі умови для об’єктивного та неупередженого висвітлення виборчої кампанії", - зазначають у податковій. Супер, правда? Чим не демократи? Чим не демократична і справедлива влада? наганяють, коли кажуть, що бандюки. А ось ТАК Є насправді. 12 липня вранці в офісу ТОВ "Телерадіосвіт" (канал ТВі) податкова інспекція має намір провести виїмку документів. Про це повідомив один з журналістів ТВі Артем Шевченко. "Почалося. На ТВі прийшли податківці. Знову. Хочуть робити виїмки документів. Що там казав їхній начальник Клименко з приводу мораторію на перевірки ЗМІ на час кампанії? Вочевидь, це ТВі не стосується", - сказав Шевченко. Він додав, що нині в офіс прийшло четверо офіцерів податкової інспекції. "Ми їх не пускаємо. Вони прийшли з постановою Шевченківського суду про проведення виїмки якихось документів у ТОВ "Телерадіосвіт". Зараз там на офісі "бойові дії", - сказав Шевченко, відзначивши, що їде на місце події. Петюшо-ооо, де ти - твоя тема, давай відповідай!!! Чи, заглянувши в корінь своїх підзахисних - ти жахнувся?!!
САИ Опубліковано 12 липня, 2012 Опубліковано 12 липня, 2012 Заплати налоги и спи спокойно. А кто пытается нае..ть государство, тому выемка документов, бессонные ночи и срок, согласно закона. А ты, кобыла, не путай хрен с пальцем - демократия это не вседозволенность. :lol: :lol: :lol:
Major Опубліковано 13 липня, 2012 Опубліковано 13 липня, 2012 Державна податкова служба продовжила мораторій на перевірки засобів масової інформації у третьому кварталі. Про це йдеться на сайті служби. "З метою забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у період проведення виборчої кампанії з виборів народних депутатів України 2012 року представники ЗМІ не включатимуться до плану-графіку проведення перевірок", - зазначено в повідомленні. "За дорученням Голови ДПС України Олександра Клименка відповідно до рекомендацій Верховної Ради України всі графіки перевірок засобів масової інформації відмінено вже з другого кварталу", - додається в документі. "Таким чином журналісти матимуть всі умови для об’єктивного та неупередженого висвітлення виборчої кампанії", - зазначають у податковій. Супер, правда? Чим не демократи? Чим не демократична і справедлива влада? наганяють, коли кажуть, що бандюки. А ось ТАК Є насправді. 12 липня вранці в офісу ТОВ "Телерадіосвіт" (канал ТВі) податкова інспекція має намір провести виїмку документів. Про це повідомив один з журналістів ТВі Артем Шевченко. "Почалося. На ТВі прийшли податківці. Знову. Хочуть робити виїмки документів. Що там казав їхній начальник Клименко з приводу мораторію на перевірки ЗМІ на час кампанії? Вочевидь, це ТВі не стосується", - сказав Шевченко. Він додав, що нині в офіс прийшло четверо офіцерів податкової інспекції. "Ми їх не пускаємо. Вони прийшли з постановою Шевченківського суду про проведення виїмки якихось документів у ТОВ "Телерадіосвіт". Зараз там на офісі "бойові дії", - сказав Шевченко, відзначивши, що їде на місце події. Петюшо-ооо, де ти - твоя тема, давай відповідай!!! Чи, заглянувши в корінь своїх підзахисних - ти жахнувся?!! Там решение суда, а вовсе не плановая налоговая проверка. Разные вещи. Соображать нужно, а не байрам на ровном месте поднимать....
Орiана Опубліковано 18 липня, 2012 Опубліковано 18 липня, 2012 Путін буде просувати Медведчука на прем'єр-міністра (Gazeta.ua) Медведчук запам'ятався тим, що в нього дуже специфічна харизма, і скільки його не розкручуй, він не викликає симпатій в електорату - цікаво ЧОМУ? Мені не подобається його зовнішність - є у ній щось неприємне, відштовхуюче - а що, важко пояснити. http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/do...5ac0258-me2.jpg
Major Опубліковано 19 липня, 2012 Опубліковано 19 липня, 2012 Путін буде просувати Медведчука на прем'єр-міністра (Gazeta.ua) Медведчук запам'ятався тим, що в нього дуже специфічна харизма, і скільки його не розкручуй, він не викликає симпатій в електорату - цікаво ЧОМУ? Мені не подобається його зовнішність - є у ній щось неприємне, відштовхуюче - а що, важко пояснити. http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/do...5ac0258-me2.jpg Лицо средневекового римского монаха из инквизиции....
рабинович Опубліковано 19 липня, 2012 Опубліковано 19 липня, 2012 Лицо средневекового римского монаха из инквизиции....украине не помешала бы инквизиция , для москалей и москалействующих
Major Опубліковано 19 липня, 2012 Опубліковано 19 липня, 2012 украине не помешала бы инквизиция , для москалей и москалействующихНу а ты в своей сегодняшней позиции, каким боком к Украине? Сиди уж, в своей Хайфе на белоцерковской трассе и помалкивай, пока не разрешат погавкать....
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Ну а ты в своей сегодняшней позиции, каким боком к Украине? Сиди уж, в своей Хайфе на белоцерковской трассе и помалкивай, пока не разрешат погавкать.... Тут я мАЙОРА підтримую на всі 100% - на форумі гавкати дозволено тільки сворним. А до них не кожен опуститься...так що навіть не старайтеся
Major Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Тут я мАЙОРА підтримую на всі 100% - на форумі гавкати дозволено тільки сворним. А до них не кожен опуститься...так що навіть не старайтесяА Майору плевать на твою "пидтрымку" и попытки делать хорошую мину при плохой игре. Я могу это сформулировать несколько по иному. Вы - объединение двух подонков, сумевших настроить против себя и свести в единый коллектив людей, с различными политическими предпочтениями. Есть чем гордиться? А на десяток-сотню нормальных людей, всегда найдётся юродивый, что и подтверждено данной ситуацией.... Ладно, потешная обезьянка. Гляньте ссылку, поглядите, послушайте, утрите сопли. Можете подпеть: "Шиди-риди-Дана", абы всё было путём. *http://www.youtube.com/watch?v=hAJ-LdhxG20&feature=related А я беру внучечек и на пару недель, на море. Заодно и отдохну от нацистов, националистов и пр. отбросов.....
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 А Майору плевать на твою "пидтрымку" и попытки делать хорошую мину при плохой игре. А я беру внучечек и на пару недель, на море. Заодно и отдохну от нацистов, националистов и пр. отбросов..... Ну якщо ти не помітив - там був сарказм, зла іронія. А твоє особисте мені не цікаво - воно до теми стосунку не має, твою писанину не виправдовує, твоє хамство не пояснює.
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Ну якщо ти не помітив - там був сарказм, зла іронія. А твоє особисте мені не цікаво - воно до теми стосунку не має, твою писанину не виправдовує, твоє хамство не пояснює. Ориша, вот ты по своим ощущениям, можешь перечислить основные симптомы такого психического расстройства, как садомазохизм? Скажи, что ты ощущаешь, когда тебя юзеры ставят в позу и тыкают в твоё же лайно?? Тебе хорошо, да? Ты ощущаешь себя этаким стёпой бандерой, страдающим за халичанское племя?: Или другие ощущения о которых упоминал Майор? Не стесняйся, скажи, может мы все и сможем тебе помочь... психиатра там вызовем, или на палату скинемся, где Бандеры обитают толпами... Скажи, не томи душу. Может ты хочешь, чтобы тебя исследовали врачи из Германии? Так ноу проблем, приедут в очередной раз к Тимошенко, и тебя глянут, может тебя тоже на излечение у Еуропу сможем пристроить. Ты только не таись, выложи всё, как есть... С искренним отвр ... щением, твой давний знакомый, короче, САИ. Только не затягивай с диагнозом, иначе пиздец, и Германия не поможет, если запустишь. ;)
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Ориша, вот ты по своим ощущениям, можешь перечислить основные симптомы такого психического расстройства, как садомазохизм? Скажи, что ты ощущаешь, когда тебя юзеры ставят в позу и тыкают в твоё же лайно?? САИ, якщо б ти був хоч на мізер не такий упереджений щодо галичанах - ти б зрозумів, що ті юзери самі у своє лайно тикаються, причому без моєї участі. Не я служивого тягнула за язик, коли він признався, що пісяється від задоволення в труси (саме труси, а не в портянки - що твій майор потім уточнив, бо я не знала). Не я тортурами вибивала зізнання від рижої, що її теперішній чоловік читає всю цю форумну галіматью (ось хто справжній садомазо). І не я тебе спонукала до глибокого аналізу "засранства" в купі з з батічем - що засвідчило про ...ну це вже сам, бо мене знудило...
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Ти просто зрозумій - ваша перевага тільки у кількості... В тому, що ви, як ті недорозвинуті цуцики, можете тулитися один до одного, шукати один в одного підтримку, ховатися один за одного. Якщо ти вважаєш - таке твоє положення - достойним - ну що я можу ще сказати...
Рыжая Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 ну, да.... читает.. И Цензор читает, и ФСБУ, и ДД, и УП.... UGMK Что ему еще по вечерам после работы делать. Сидит в нете.
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Опубліковано 20 липня, 2012 Ченці - священики і настоятель нашого Храму живуть в одному приміщенні при Церкві, У цьому ж приміщенні знаходяться гуртки для дітей, а також сиротинець для 20-ти дітей. На фото зліва, де червоні дахи *http://io.ua/02054490m.jpg А так живе чернець московського патріархату :o http://tabloid.pravda.com.ua/focus/5008021164120/
САИ Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 САИ, якщо б ти був хоч на мізер не такий упереджений щодо галичанах - ти б зрозумів, що ті юзери самі у своє лайно тикаються, причому без моєї участі. Не я служивого тягнула за язик, коли він признався, що пісяється від задоволення в труси (саме труси, а не в портянки - що твій майор потім уточнив, бо я не знала). Не я тортурами вибивала зізнання від рижої, що її теперішній чоловік читає всю цю форумну галіматью (ось хто справжній садомазо). І не я тебе спонукала до глибокого аналізу "засранства" в купі з з батічем - що засвідчило про ...ну це вже сам, бо мене знудило... Да, у тебя всего один недостаток, который перекрывает все твои положительные качества. Какой? Сама подумай... Я два года наблюдаю за твоим поведением на форуме, ты всё время со всеми срёшься. У тебя мало или почти нет не то, что товарищей, но даже однодумцев. Появляются время от времени, а потом, присмотревшись к тебе, или сами уходят с форума, или ты их выживаешь. Даже отсос, которого ты привечала изо всех сил, и тот на тебя со временем плюнул. И вокруг тебя НИКОГДА не будет коллектива близких тебе людей. Вот поэтому ты и обзываешь любую группу юзеров, мирно сосуществующих друг с другом, стаей. Ты завидуешь, ты не можешь понять, как можно не гавкаться постоянно, как можно уважать друг друга просто за человеческие качества, даже при наличии антогонистических политических взглядов. В тебе просто нет ПОРЯДОЧНОСТИ, и ты обречена на вечное одиночество и неприязнь окружающих. Хто знает, но похоже и в реале у тебя те же проблемы. Скорее всего ДА, чем НЕТ.
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 Любий САИ не здається тобі, що перебуваючи у сворі українофобів, педофілів, людей, які проклинають чужих дітей і просто пишуть гидоту про незнайому людину - говорити по ЧУЖУ порядність трішки недоречно. А взагалі - нічого не маю проти того, щоб ви не просто називали мене непорядною, а кожного разу тикали в мою непорядність. І ще одне, запам"ятай - ви сформувалися як свора давно - ви прийшли сюди, щоб мене вижити і звинувачувати мене в тому самому смішно, але якщо тобі так подобається - нехай - я сильніша за вас усіх разом взятих - ти саме це хотів сказати? :lol: А люди з форуму йдуть тому що...ось цитата одного з них, мо ще витиснеш з себе краплинку об"єктивності, щоб усвідомити про що там, ну а якщо ні, то пояснювати тобі зайве. А взагалі, мені здається,що основна частина на форумі все ж знайомі,тому виникає враження (фобія) великого "розводу".Ніби запрошених новачків "місцеві" спонукають,підштовхують (запрошення на її форум, тим самим розположення до себе) до певних заключень.Все правильно, знайомі нехай обговорюють політичні уподобання на кухнях,по телефону,на роботі,для цього не потрібно відвідувати форум. А так все змішалося,люди,коні....Втрачається синдром таксиста,провідника,коли відвертість людини підкріплена впевненістю,що свого опонента вона ніколи не побаче....А так це все гра...Тому я не дуже прагну в цьому приймати участь.Хіба що також заграти,правда не знаю яку маску вдягати? З.І. До речі, ти любиш писати, що прийшов на форум першим, так ось, Корін прийшов швидше від тебе. Що він сказав про тебе теперішнього - ти вже не шукаєш причини - тобі б тільки посваритися. Ще до мене запитання є - чи все буде як завжди: придумав по собі, повірив, злякався і втік у свору? :o
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 І ще про друзів і однодумців - мені важко зрозуміти на чому грунтується ваша дружба, бо у ваших споминах про минуле звучать лише імена ваших ворогів - певно на ненависті. А щодо моїх однодумців - ти САИ тут як завжди лукавиш, або, якщо правильніше, БРЕШЕШ - вони у мене тут були і є, але ти їх не хочеш бачити. Наприклад, ЗаУпротиМ, Філ, ЮА патріот, Хмельничанин - я когось з них вижила? Хіба не ти з іншими українофобами, як завжди сворою, знущалися над "Патріотом"? Ото ж бо... Люди самодостатні і талановиті - не люблять гуртуватися в стаї - це їх обмежує в діях і думках. Але вам, сворним, це важко зрозуміти, тому, як завжди, судячи по собі - ви це записуєте до недоліків і щиро дивуєтеся: а чого це її ніхто не захищає, навіть той самий Корін (вже прозвучала ця фраза)?
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 В тебе просто нет ПОРЯДОЧНОСТИ, и ты обречена на вечное одиночество и неприязнь окружающих. Хто знает, но похоже и в реале у тебя те же проблемы. Скорее всего ДА, чем НЕТ. Тема галичан не розкрита...
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 Не вірю, що хтось з вас, сворних, мене зрозуміє, інакше б цього постінгу, який грунтується на брехні і домислах - просто не було. Але альтернативна думка мала прозвучати. Ну а я, як завжди, не наїздами, а кожного разу в окремій ситуації буду вас тикати у ваше єство. Це, до речі, до теми порядності має пряме відношення: Завжди легше заперечити гуртом, ніж доводити по пунктах. А оскільки я сильніша - про що вже було сказано - то мені на легкий путь ставати не личить. Привіт, Оріана.
САИ Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 Не оправдывайся, от этого ничего не изменится, ты всегда будешь оставаться в одиночестве. Потому что ты форумный неуловимый Джо. :lol: :lol: :lol: ПС. Неуловимый Джо — персонаж известного анекдота; обозначает человека или явление, всем известного, но при этом никому не нужного. И никто бы тебя и не вспоминал, если бы ты с настырностью белки в колесе не пыталась привлечь к себе внимание грубостью, хамством... да чем угодно, лишь бы всё вертелось вокруг тебя, неважно что, хоть мат-перемат, лишь бы ты была в центре. Комплексы? Сдвиги? Хрень в реале? Не знаю, да и не важно... Ось така картина, малятки... ;)
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 Не оправдывайся, от этого ничего не изменится, ты всегда будешь оставаться в одиночестве. Потому что ты форумный неуловимый Джо. :lol: :lol: :lol: ПС. Неуловимый Джо — персонаж известного анекдота; обозначает человека или явление, всем известного, но при этом никому не нужного. И никто бы тебя и не вспоминал, если бы ты с настырностью белки в колесе не пыталась привлечь к себе внимание грубостью, хамством... да чем угодно, лишь бы всё вертелось вокруг тебя, неважно что, хоть мат-перемат, лишь бы ты была в центре. Комплексы? Сдвиги? Хрень в реале? Не знаю, да и не важно... Ось така картина, малятки... ;) Виправдовуватися? та ради Бога Я у вічі тобі сказала, що ти брешеш - ти це з"їв і пішов далі писати домисли про мене - то в кого комплекси? Зауваж - тобі до моїх комлексів ще додумувати треба, а ваше ЛНС - у вас на чолі написано - бо лише свора накидається на одинака і лише слабаки об"єднуються для цього у свору. До речі, гріх з вас не потішитися, коли ви хаваєте мої гачки - ну розвага у мене така - вже краще, ніж плекати ненависть, чим отруювати в першу чергу собі настрій :lol: ...а про політику ніхто з вас говорити не хоче, ваші тупі заморочки: яким я був колись героєм - мене не цікавлять - і що накажете мені тут робити, коли Коріна нема? Ото ж бо...самі винні :P З.І.До речі, я вже не раз робила пропозицію - ви мене не помічаєте, на мене не натякаєте - я вам пишу виключно по темі, без переходів на ваші особисті людські якості. Але ж ви не хочете, бо тоді ви втрачаєте свій шанс перебування на форумі: цькування мене - єство у вас таке і від нього важко відступитися, особливо таким слабким чоловічками, які тут зібралися.
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Опубліковано 21 липня, 2012 Не обращай внимания на то, как к тебе относятся люди. Обращай внимание на то, как ты относишься к ним.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.