Перейти до змісту
Український політичний форум

Смотри в корень.

Петр

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І запопадливо пройти мимо відвертих бандюків при владі.

Диви, як вони себе видають: гавкають на Свободу і тупо мовчать про незаконні діяння СБУ. Хіба тут ще можна помилятися в оцінках їх сутності?

Стишки Дм. Павлычко о гоноровой вороне напомнить? ....
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

А корінь то маленький і той майже догниває

ВЧЕНУ РАДУ СОЦІОЛОГІВ УСІМ СКЛАДОМ ВИКЛИКАЛИ В СБУ

Весь склад Вченої ради Інституту соціології викликають на допит в СБУ.

Про це повідомив заступник директора Інституту соціології Євген Головаха, пише УНІАН.

Він також передав копію листа від СБУ, в якому написаний "розклад" допитів всіх вчених соціологів, серед яких Микола Шульга, Микола Чурилов, Олександр Вишняк та ще півтора десятки осіб.

"Такого ще не було у світовій практиці - викликати на допит всю Вчену раду. Можливо, в сталінські часи вчені ради розстрілювали по ночах, але ось так, викликати на допит в нібито європейській країні у 21 столітті, гадаю, просто неможливо", - наголосив він.

Головаха обурився, що науковців викликає навіть не МВС, а саме СБУ.

"Вони хочуть залякати вчених. Чому цей слідчий з СБУ не прийде та поговорить з вченими? Він хоче насолоджуватися своїм всесиллям та страхом вчених? Я учасник цього руху "1 грудня", сьогодні маю зустріч із іншими та хочу сказати: нас же скоро будуть пакувати пачками", - заявив він.

Водночас, як пише журналіст Валерій Калниш у своєму Facebook, у телефонній розмові Головаха зазначив, що вже перебуває у приміщенні СБУ, що в Аскольдовому провулку Києва.

"Прийшов на допит. Веселиться, каже, що викликати викликали, але не приймають – 45 хвилин чекає на допит у коридорі. При цьому злий: "в історії людства не було такого, аби всю вчену раду викликали на допит в КДБ", – пише Калниш.

Чекаю коментарів на цю подію Петра. та й інших.

Опубліковано

По поводу корня замечание принимается. Кому как не женщине знать в этом толк.

Опубліковано

Да, что Вы!!! Они же идейные борцы... за национальную идею и на эшафот дружными рядами...

Это они так говорят, пока чувствуют безнаказаность.
Опубліковано

Это они так говорят, пока чувствуют безнаказаность.

Э..ребятки! Вы чё то разшалились! Тысячу раз повторяла- ваши убеждения- на здоровье! Но есть люди, которые думаю и верят в иное! Андестэнд? И если вы не желаете ссор и войн, темы противоречивые и те, что "не на часі" - давайте не поднимать!

Особенно касаемо исторических личностей. Думаю, про современность - более актуально и производительнее. А иначе- только разругаемся. А смысл??

Опубліковано

Яка влада, такі терори і репресії - цирк. А мо, вони думали, що Янек до них поведе президента Туркменістану, тому влаштували цирк? :lol: :lol: :lol:

Інтерв"ю з одним із фігурантів допиту в СБУ соціологом Євгеном Головахою

Коли я оприлюднював цю інформацію, я пригадав фразу: не чекай, коли прийдуть по тебе. Я не хотів, щоб ми, учені, всі покірно за чергою йшли, потім давали свідчення, потім знову приходили. Перша реакція людини, коли він стикається з ницістю державної машини - паралізація волі. Вони б ходили на допити, а потім би мучилися, що вони там щось не те сказали. А тут вистрілило.

Згадую, що арабська революція почалася з того, що якийсь дрібний торговець наклав на себе руки. Хоча, я насправді не прихильник революції, я прихильник мобілізації і розвитку цивільної свідомості людей. І сьогоднішній випадок показав, що вона є. Всі готові захищати не тільки самих себе, але і людей. Адже не побоялися ЗМІ показати цю мерзотну повістку, де нас попереджали, що у разі неявки, можуть привести силою, приїхали ж телеканали. Я не уявляв, що учені зможуть становити такий інтерес. І це підтверджує мою тезу: це не просто незадоволеність владою, люди ображені нею.

Я багато раз говорив членам Партії регіонів: «Ви брешете, ви обіцяєте більше, ніж можете дати. Ви ображаєте навіть своїми соціальними ініціативами. Я на одному з ефірів питаю регіоналів: ви підіймаєте студентам стипендії? А знаєте, що знаходити для цього засоби примусять ректорат? А ректорат примусить занижувати оцінки, оскільки не матиме грошей для доплати.

Ви підняли вченим зарплати, але не дали грошей. Учених переводять на чверть, 0,75 ставки, надбавки за ступені можна платити від 1 до 17%. Але при цьому, маніпулюючи зниженням-підвищенням надбавок, нічого фактично не додадуть». Навіть «Юліну тисячу» узяли на озброєння, зробили її «вітіною», ризикуючи нагнати інфляцію.

Скажіть, соціологія під парламентські вибори буде чесною?

Соціологічне співтовариство пережило кризу в 2004 році і більше нічого такого не відбувалося. Є відомі компанії, є менш відомі, але добросовісні. Є фірми-одноденки «роги і копита під вибори», вони скрізь є. До рейтингів і зараз ні у кого претензій немає, правда?

Чи вдасться змінити владу восени?

Тенденція показує, що опозиція виграє. Але чи буде влада іншою - залежить від стійкості тих, хто у неї пройде. Ми добре пам`ятаємо досвід минулих виборів, коли перемога обернулася поразкою у вигляді тушок. Я більше можу ручитися за соціологів, ніж за майбутніх політиків. Чи знайдеться двісті двадцять п`ять чесних політиків у країні, як ви думаєте? Не знаю. Але шанс для зміни домінанти в парламенті великий.

*http://www.unian.net/ukr/news/491714-sotsiolog-evgen-golovaha-mi-ne-hoditimemo-stroem-na-dopiti-v-sbu.html

Опубліковано

Э..ребятки! Вы чё то разшалились! Тысячу раз повторяла- ваши убеждения- на здоровье! Но есть люди, которые думаю и верят в иное! Андестэнд? И если вы не желаете ссор и войн, темы противоречивые и те, что "не на часі" - давайте не поднимать!

Особенно касаемо исторических личностей. Думаю, про современность - более актуально и производительнее. А иначе- только разругаемся. А смысл??

Юль, ты опять не всё прочитала, мы как-раз за современных и говорим.

Опубліковано

Юль, та мы вообще об мадам и вакуумном :lol:
Опубліковано

Ес, сэр! Умолкаю.. удаляюсь.. Собственно и зашла-то цыганве ...здюлек передать..

Тока РОДИНУ не трогай, хо?

Опубліковано

Ес, сэр! Умолкаю.. удаляюсь.. Собственно и зашла-то цыганве ...здюлек передать..

Юль, та мы вообще об мадам и вакуумном

театр.

Опубліковано

Родину не трогаю, я её люблю.
Опубліковано

Родину не трогаю, я её люблю.

актер-быдлан...

или люблю ее мертвой,люблю задушенной...такая любовь,гниль?

или что там у вас Родина? Израиль?

Опубліковано

Я - актер. Зовусь шизоид,

Педераст и рептилоид.

Я быдлан и hyesos

И зовут меня - отсос.

подстилка гавкает стихами? прелестно.

Опубліковано

Хотелось бы посмотреть на то ужасное, бесчеловечное, зверское преступление, которое было совершено в Николаеве но под нестандартным углом. Я понимаю, что у людей эмоциональных написанное мной вызовет негодование, но очень надеюсь, что остыв, они смогут сделать правильные выводы.

1. Нам надо быть готовым к тому, что число таких преступлений будет расти потому, что во весь голос сейчас о себе заявляет поколение, выросшее в независимой Украине где, к сожалению, коммунистическая мораль уничтожена, но взамен ничего не создано. Получается, что большое количество молодых людей воспитывалось на голливудском ширпотребе, где насилие проходит красной линией через большинство фильмов.

2. Большое негативное влияние оказывает снижение рождаемости. Единственному ребенку в семье родители готовы простить многое и оберегают его вначале в садике, потом в школе даже если его поступки не всегда моральны. Так появляются молодые люди уверенные, что *родаки отмажут* т.е. люди уверенные в своей безнаказанности.

3. А каким образом девушка, которой 18 (не восемь, а восемнадцать) лет могла оказаться в квартире незнакомых, молодых, подвыпивших людей? Лично мое мнение, она сознательно шла на сексуальный контакт, но ей очень не повезло потому, что события начали развиваться не по ее сценарию. Вот еще один повод задуматься о морали.

4.Сейчас практически все в Украине называют трех задержанных молодчиков преступниками. А как же презумпция невиновность? Мы должны, наконец, понять что до решения суда они подозреваемые. Внеправовыми методами правовое государство не построить! Я очень надеюсь, что суд вынесет справедливое решение, да и на зоне *заслуги* этих людей оценят.

5. Очень рад, что в Николаеве нашлись люди, которые не только возмущались случившимся, но и сделали все от них зависящее для объективного расследования преступления. Следовало бы их пожурить за методы борьбы за справедливость, но рука не поднимается.

6. А где были народные избранники как власть имущие, так и к власти рвущиеся? Не следует ли жителям Николаева, после решения суда, задуматься: а тех ли людей они избрали?

Опубліковано

Петр, а этот в какое время воспитывался?

В Запорожье 51-летний бизнесмен расстрелял двоих молодых парней. Один из них погиб на месте происшествия, второй находится в реанимации, рассказали порталу «Запорожье. Комментарии» источники в прокуратуре.

Инцидент произошел 9 марта в Шевченковском районе Запорожья. По предварительным данным, мужчина, известный под кличкой Кузя и чей род деятельности связан с разработкой промышленных отвалов в балке Средней, возвращался домой на своем авто. В это время по обочине дороги шли двое парней. Водитель посигналил, но те по какой-то причине не сразу уступили проезжую часть автомобилю. После этого бизнесмен вышел из машины, достал из багажника оружие и начал стрельбу. Один из пострадавших скончался на месте происшествия, второй находится в больнице.

Как сообщили порталу «Запорожье. Комментарии», оба пострадавшие являлись сотрудниками ППС. Судмедэкспертиза в их крови алкоголя не выявила.

В данный момент подозреваемый задержан. Однако расследование данного дело осложняется тем, что один из его сыновей трудится заместителем прокурора одной из районных прокуратур города, второй – сотрудник Хозсуда.

*http://zp.comments.ua/news/2012/03/14/094831.html

Опубліковано

5. Очень рад, что в Николаеве нашлись люди, которые не только возмущались случившимся, но и сделали все от них зависящее для объективного расследования преступления. Следовало бы их пожурить за методы борьбы за справедливость, но рука не поднимается.

6. А где были народные избранники как власть имущие, так и к власти рвущиеся? Не следует ли жителям Николаева, после решения суда, задуматься: а тех ли людей они избрали?

Дуже цікаво, хто всі роки не залежності України був владою в Миколаєві?

Правильно, ті, хто тепер при владі. То чи не варто задуматися, накінець - мо не тих вибираємо? - якщо не заради себе, то хоча б заради дітей встати і наважитися кардинально все змінити: вибрати до влади нових, незаплямованих

А твій "нестандартний кут зору" - банальна лицемірна дурня.

Опубліковано

Мєлко, Хоботов (с)

Я понимаю, что мелко, но я ведь не шахтер. И о чем с тобой еще можно беседовать, не о политике же.

Опубліковано

Я понимаю, что мелко, но я ведь не шахтер. И о чем с тобой еще можно беседовать, не о политике же.

Да, в політиці ти слабо плаваєш, пропоную знайти іншу тему, де ти можеш краще проявити свої здібності і чоловічі якості.

Опубліковано

Хотелось бы посмотреть на то ужасное, бесчеловечное, зверское преступление, которое было совершено в Николаеве но под нестандартным углом. Я понимаю, что у людей эмоциональных написанное мной вызовет негодование, но очень надеюсь, что остыв, они смогут сделать правильные выводы.

1. Нам надо быть готовым к тому, что число таких преступлений будет расти потому, что во весь голос сейчас о себе заявляет поколение, выросшее в независимой Украине где, к сожалению, коммунистическая мораль уничтожена, но взамен ничего не создано. Получается, что большое количество молодых людей воспитывалось на голливудском ширпотребе, где насилие проходит красной линией через большинство фильмов.

2. Большое негативное влияние оказывает снижение рождаемости. Единственному ребенку в семье родители готовы простить многое и оберегают его вначале в садике, потом в школе даже если его поступки не всегда моральны. Так появляются молодые люди уверенные, что *родаки отмажут* т.е. люди уверенные в своей безнаказанности.

3. А каким образом девушка, которой 18 (не восемь, а восемнадцать) лет могла оказаться в квартире незнакомых, молодых, подвыпивших людей? Лично мое мнение, она сознательно шла на сексуальный контакт, но ей очень не повезло потому, что события начали развиваться не по ее сценарию. Вот еще один повод задуматься о морали.

4.Сейчас практически все в Украине называют трех задержанных молодчиков преступниками. А как же презумпция невиновность? Мы должны, наконец, понять что до решения суда они подозреваемые. Внеправовыми методами правовое государство не построить! Я очень надеюсь, что суд вынесет справедливое решение, да и на зоне *заслуги* этих людей оценят.

Согласен.

Опубліковано

Согласен.

Опубліковано

Петр, а этот в какое время воспитывался?

Советский я, советский.

Опубліковано

Советский я, советский.

Я не о Вас. А о "герое" инфы. Ему 51 год. Значит советский. И воспитывался на моральных принципах строителя коммунизма. И чему же он научился?

Опубліковано

Да, в політиці ти слабо плаваєш, пропоную знайти іншу тему, де ти можеш краще проявити свої здібності і чоловічі якості.

Голосуйте за свободовцев и вам поставят любой диагноз без врача.

Опубліковано

Я не о Вас. А о "герое" инфы. Ему 51 год. Значит советский. И воспитывался на моральных принципах строителя коммунизма. И чему же он научился?

Пардон. Неправильно понял. Подонки во все времена были. Но застрелить и изнасиловать и сжечь две большие разницы.

Опубліковано

Советский я, советский.

воровской ты,воровская шестерка.

гниль в своем репертуаре.

Опубліковано

Схоже ти вчора з янеком в цирку був - підробляв у ролі клоуна

Опубліковано

стандартна відповідь:

Голосуйте за Свободу и будете подрабатывать клоунами.

Опубліковано

Был, но не вчера не с янеком и не в цирке, но посмеялся вволю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...