Рыжая Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Юля! Ты все пытаешься с ней, как с адекватным человеком говорить? Напрасный труд.
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 да, я заметила, что про стержень тебе понравилось больше всего. :lol: Да уж...розуміння адекватності у нас різне. У декого воно таке Боронь мене, Боже, щоб я була з вам однієї адекватності - тоді що, гавкати? - бр-ррр...
Гість NazSoz Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 да, я заметила, что про стержень тебе понравилось больше всего. да,я заметил,что есть нечего возразить... Так пойми же! У вас рядом никого не осталось! Форум - это тоже маленькая территория страны. подстилка,да не страна вы. у меня много знакомых которые мыслят примерно как я как минимум частично.по крайнем мере не спорят. а когда к родичам поехал на восток Украины так они мне такое порассказывали о вьетнамцах. и адрес организации дали... и это люди которые далеки от национализма.которые живут обычной жизнью. так что до свиданья.у простых людей иногда мозгов больше чем у дураков с двумя образованиями. и еще -- предположим реально я один или двое нас на всю страну и что? толпа не рулит. массу дурили и будут дурить. доказательство-выборы. поэтому вот этот довод,про то что мы одни -- да наплевать. одни,но зато не стелемся под украинофобов. ну и самое главное -это про толпу вашу. вы думаете что? вы думаете что мне трудно толпу "друзей" собрать? да практически на любом форуме я могу стать своим. левая тематика мне известна. их доводы я знаю лучше 99% леваков. про либерастов вообще нечего говорить- каждый день их пропаганда. я могу спокойно создать ник и начать с вами гавкать на националистов например и прогибаться под украинофобские высеры вшей...или вы думаете вы такие сложные? примитивные и тупые сионистские рабы 21 века,шестерки... одни... как будто это несчастье не быть такими как вы,говном. наоборот это нормально. а то что ты чешешь... испугали кота сосиской))
САИ Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 То, что таких, как ты, мало это и ежу понятно. В каждой стране от трёх до пяти процентов населения составляют придурки. Статистика не ошибается. Придурки в свою очередь делятся на подвиды, значит процент Отсосов ещё ниже. В целом их колличество сопоставимо с колличеством койко-мест в психиатрических больницах.
Гість NazSoz Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 То, что таких, как ты, мало это и ежу понятно. В каждой стране от трёх до пяти процентов населения составляют придурки. Статистика не ошибается. Придурки в свою очередь делятся на подвиды, значит процент Отсосов ещё ниже. В целом их колличество сопоставимо с колличеством койко-мест в психиатрических больницах. так себе нагавкал,шизик. слабенько.
САИ Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 так себе нагавкал,шизик. слабенько. Я сильно преувеличил колличество Отсосов? Ну уменьш сам, ине недосуг фашистов пересчитывать.
Гість NazSoz Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Я сильно преувеличил колличество Отсосов? Ну уменьш сам, ине недосуг фашистов пересчитывать. это вообще слабо гавкнул,шизик...
Гість ruslanp1 Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 То, что таких, как ты, мало это и ежу понятно. В каждой стране от трёх до пяти процентов населения составляют придурки. Статистика не ошибается. Придурки в свою очередь делятся на подвиды, значит процент Отсосов ещё ниже. В целом их колличество сопоставимо с колличеством койко-мест в психиатрических больницах.С преодолением 6% барьера придурков среди народа - народ обечён на деградацию.Болезнь заразна и передаётся не только по наследству и не только по воздуху. Создаётся эгрегор (психическое явление), который втягивает остальных во все народное помешательство. Если сейчас пять процентов - осталось ещё немного и конец всей украинской нации.
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 С преодолением 6% барьера придурков среди народа - народ обечён на деградацию. Болезнь заразна и передаётся не только по наследству и не только по воздуху. Создаётся эгрегор (психическое явление), который втягивает остальных во все народное помешательство. Если сейчас пять процентов - осталось ещё немного и конец всей украинской нации. Ну ось, ваш друзяка кабаліст пояснив: чому на форумі лише кілька нормальних - всі решта - придурки. Ась, Юлька - ти ще будеш докоряти мені самотністю на форумі?
Гість NazSoz Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 С преодолением 6% барьера придурков среди народа - народ обечён на деградацию. Болезнь заразна и передаётся не только по наследству и не только по воздуху. Создаётся эгрегор (психическое явление), который втягивает остальных во все народное помешательство. Если сейчас пять процентов - осталось ещё немного и конец всей украинской нации. откуда этот бред? и почему 6 ,а не 12? или 4?
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 откуда этот бред? Маячня з хворої голови - він ж попередив, що це заразно :lol:
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Голосуй за ПеРистів і завтра тебе переїде джип В Одесі п’яний мажор на джипі в'їхав у натовп продавців В Одесі водій дуже дорогого позашляховика в'їхав у натовп продавців так званого "блошиного базару". Як повідомляє ТСН, більшість людей встигли відскочити, але одного чоловіка багатотонне авто таки переїхало. Реанімобіль забрав потерпілого до лікарні з переломом кісток тазу. Джип, який ганяв по ринку, зупинила лише стіна житлового будинку і припарковане авто. На його шляху опинився і крам, розкладений на дорозі, і паркан, яким огороджений газон поряд із тротуаром. Свідки розповіли, що водій ледь тримався на ногах. А перед тим, як сісти за кермо, справив малу нужду прямо перед торговцями. "Цю людину забрали не працівники міліції, а забрали його родичі й відвезли його додому... Не провели експертизу медичну, то, що він п'яний, і люди обурені тим, що тут відбувається таке неподобство", - розповів один зі свідків. Люди стверджують, що власник джипу ще й працівник прокуратури. Про це свідчила табличка на лобовому склі авто. Його охороняли працівники міліції, бо люди готові були вчинити самосуд.
Рыжая Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Депутатом Пустомытовского райсовета, который 12 февраля в нетрезвом состоянии напал на сотрудников ГАИ, оказался "свободовец" Степан Пидкуймуха. Об этом сообщает Zaxid.net со ссылкой на собственный источник. Как известно, согласно поданной ранее в пресс-службе ГАИ информации, пассажиром, который напал на сотрудников ГАИ 12 февраля, был человек 47 лет, житель с. Лисиничи; также он предъявлял удостоверение депутата Пустомытовского райсовета. Согласно информации официального сайта Пустомытовского райсовета, в с. Лисиничи проживает лишь один член депутатского корпуса - собственно Степан Пидкуймуха, родившийся 18 октября 1964 года. 2 февраля в 23.10 инспекторы ГАИ во время несения службы на улице Винниковской в селе Лисиничи остановили автомобиль "ВАЗ-21099", движение которого вызвало подозрение. Внутри находились водитель и пассажир, представившийся депутатом райсовета. Оба - в состоянии алкогольного опьянения. Водитель этого авто не имел при себе никаких документов. Когда инспекторы ГАИ предложили водителю проехать с ними на медосвидетельствование, он согласился. Однако к патрульному авто подбежал пассажир выскочил на капот и стал бить кулаками по ветровому стеклу, разбив его. Когда инспекторы ГАИ задерживали его, он сопротивлялся, нецензурно выражался, рвал инспекторов ГАИ за форменную одежду, угрожал им физической расправой и увольнением из органов внутренних дел. Также инспекторам ГАИ мужчина предъявил удостоверение депутата Пустомитовского райсовета, выданное в ноябре 2010 года.
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Депутатом Пустомытовского райсовета, который 12 февраля в нетрезвом состоянии напал на сотрудников ГАИ, оказался "свободовец" Степан Пидкуймуха. Давай давай - допомагай Петру - захищай п"яних прокурорів за кермом, наволоч.
Гість NazSoz Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 Депутатом Пустомытовского райсовета, который 12 февраля в нетрезвом состоянии напал на сотрудников ГАИ, оказался "свободовец" Степан Пидкуймуха. і це все? в такій масовій організації як Свобода таких випадків повинно бути більше.. я просто памятаю службу в армії коли нам зачитували що сталося за вихідні в ЗС Україні- хтось напився,хтось втопився,когось загребли за бійку в міліцію,хтось скоів самогубство...
Орiана Опубліковано 11 березня, 2012 Опубліковано 11 березня, 2012 і це все? в такій масовій організації як Свобода таких випадків повинно бути більше.. я просто памятаю службу в армії коли нам зачитували що сталося за вихідні в ЗС Україні- хтось напився,хтось втопився,когось загребли за бійку в міліцію,хтось скоів самогубство... Нє, ну сама ціль присутності рижої на форумі - підтакувати українофобам, кпинити з української мови, вишукувати гидоту про свободівців, писати брехню про Західну Україну. Ну і чим діяльність цієї наволочі відрізняється від того, що робить Петро? Хіба тим, що той чесно працює на ПР, а це завуальоване під добропристойність чмо гидить підпільно.
Петр Опубліковано 12 березня, 2012 Автор Опубліковано 12 березня, 2012 Я на економічній правді читала статтю, як влада "заробляла" на ці ініціативи - на місцях, усюди де можна було, врізали фінансування соціальних програм, пільги відміняли де як могли - і як ти розумієш, чіплялися не до тих, хто міг за себе постояти чи домовитися, а найбідніших. Ну а ти продовжуй клювати на гачок - тобі ж байдуже якою кров"ю дісталася наживка - головне, щоб можна було тут відзвітуватися вмістимістю свого шлунка. Рад был знакомству.
Гість NazSoz Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 странно... а где фраза "Голосуйте за Свободу и вас посадят на наживку с кровью"? Петя,я в тебе разочарован.
Петр Опубліковано 12 березня, 2012 Автор Опубліковано 12 березня, 2012 странно... а где фраза "Голосуйте за Свободу и вас посадят на наживку с кровью"? Петя,я в тебе разочарован. Есть более достойные люди, а ты подождешь.
Гість NazSoz Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 Есть более достойные люди, а ты подождешь. опять не то... Надо было Голосуйте за ВО Свобода и будете всегда ждать))
САИ Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 Голосуйте за Пидерастов из СВОБОДЫ, и вы все станете ОТСОСАМИ! Глупо, конечно, но чем можно ответить на маразм Отсоса?
Гість NazSoz Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 Голосуйте за Пидерастов из СВОБОДЫ, и вы все станете ОТСОСАМИ! Глупо, конечно, но чем можно ответить на маразм Отсоса? ну да,нечего ответить. шизик честно признался,молодец.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 Голосуй за ПР і завтра тебе схоплять СБУшники http://bilozerska.livejournal.com/587360.html На цьому засіданні підсудний Володимир Шпара розповідав, як йому дзвонили провокатори і підбивали висловити наміри про якісь незаконні дії. Цю розмову записували СБУшники, аудіофайл долучений до матеріалів справи, нижче це аудіо можна прослухати або скачати за посиланням. Дуже раджу послухати - це розкішний практикум, як працюють провокатори від спецслужб - не якась там лекція, а жива, справжня розмова. Слухайте і вчіться не потрапляти у пастки! Чому, до речі, звинувачення долучило цей запис до справи - я так і не зрозуміла, адже він свідчить на користь Шпари: Володимир, по-перше, прямим текстом каже, що пам’ятник у Борисполі (який вони нібито збиралися підірвати) вже демонтовано владою, по-друге, виступає проти розклеювання у Василькові листівок. І взагалі не каже нічого компрометуючого. Ну, так вони працюють. Але розслаблятися все одно не раджу. Особливо мами, які мають хлопчиків - вони так можуть і вашого сина вхопити.
Гість korin Опубліковано 12 березня, 2012 Опубліковано 12 березня, 2012 Але.... совесть есть?... кто тебе столько пишет? ящик уже третий раз переполнен, не успеваешь стирать?.. - достучаться как в Смольный в революцию... Короче - все в твоих руках - кто запрещает? - что не нравится - все нафик.... а если все же...., там есть функция заархивировать и на мыло. А потом нафик.
Гість NazSoz@ Опубліковано 13 березня, 2012 Опубліковано 13 березня, 2012 Короче - все в твоих руках - кто запрещает? - что не нравится - все нафик.... а если все же...., там есть функция заархивировать и на мыло. А потом нафик.не трохай Ориану.Сам нафик.Сам на мыло. Я запрещаю я шизоид я шизоид
Петр Опубліковано 13 березня, 2012 Автор Опубліковано 13 березня, 2012 Голосуй за ПР і завтра тебе схоплять СБУшники http://bilozerska.livejournal.com/587360.html На цьому засіданні підсудний Володимир Шпара розповідав, як йому дзвонили провокатори і підбивали висловити наміри про якісь незаконні дії. Цю розмову записували СБУшники, аудіофайл долучений до матеріалів справи, нижче це аудіо можна прослухати або скачати за посиланням. Дуже раджу послухати - це розкішний практикум, як працюють провокатори від спецслужб - не якась там лекція, а жива, справжня розмова. Слухайте і вчіться не потрапляти у пастки! Чому, до речі, звинувачення долучило цей запис до справи - я так і не зрозуміла, адже він свідчить на користь Шпари: Володимир, по-перше, прямим текстом каже, що пам’ятник у Борисполі (який вони нібито збиралися підірвати) вже демонтовано владою, по-друге, виступає проти розклеювання у Василькові листівок. І взагалі не каже нічого компрометуючого. Ну, так вони працюють. Але розслаблятися все одно не раджу. Особливо мами, які мають хлопчиків - вони так можуть і вашого сина вхопити. Голосуйте за свободовцев. Только они могут спекулировать на самом дорогом – на детях.
Орiана Опубліковано 13 березня, 2012 Опубліковано 13 березня, 2012 Голосуйте за свободовцев. Только они могут спекулировать на самом дорогом – на детях. Ти, ницість, там ЖИВІ діти, не твої і не твоїх хазяїв, бо ті займаються іншим, дусять людей на дорогах - там МОЇ діти, наволоч!!! Знай, тобі за це повернеться, біль кожної секунди тих матерів - якщо тобі не хватило розуму, щоб не робити з того факту шоу. Підлота ти!!! Але інші цю банду не захищають. Хіба ще амеби, яким все рівно, що на поверхні, лиш би їх нора була тепла і вогка.
Петр Опубліковано 13 березня, 2012 Автор Опубліковано 13 березня, 2012 Ти, ницість, там ЖИВІ діти, не твої і не твоїх хазяїв, бо ті займаються іншим, дусять людей на дорогах - там МОЇ діти, наволоч!!! Знай, тобі за це повернеться, біль кожної секунди тих матерів - якщо тобі не хватило розуму, щоб не робити з того факту шоу. Підлота ти!!! Але інші цю банду не захищають. Хіба ще амеби, яким все рівно, що на поверхні, лиш би їх нора була тепла і вогка.[/size] А вот и истинное лицо свободовки. Полюбуйтесь.
Орiана Опубліковано 13 березня, 2012 Опубліковано 13 березня, 2012 А вот и истинное лицо свободовки. Полюбуйтесь. Так, полюбуйтеся на жінку, якій болить і на негідника з засаленою пикою, який насміхається з її горя. Негідник ти, ница, підла людина - я тобі це в обличчя плюну за тих невинних дітей, яких твої хазяї сунули в застінки, як під час комуняцької окупації. І якщо люди нормальні - вони розберуться, а таким як ти пояснювати вже пізно. Геть з-поміж очей, наволоч!!!! Дуже раджу послухати - це розкішний практикум, як працюють провокатори від спецслужб - не якась там лекція, а жива, справжня розмова. Слухайте і вчіться не потрапляти у пастки! Чому, до речі, звинувачення долучило цей запис до справи - я так і не зрозуміла, адже він свідчить на користь Шпари: Володимир, по-перше, прямим текстом каже, що пам’ятник у Борисполі (який вони нібито збиралися підірвати) вже демонтовано владою, по-друге, виступає проти розклеювання у Василькові листівок. І взагалі не каже нічого компрометуючого. Ну, так вони працюють. Але розслаблятися все одно не раджу. *http://bilozerska.livejournal.com/587360.html
Рыжая Опубліковано 13 березня, 2012 Опубліковано 13 березня, 2012 А как назвать тех, кто плевал в лицо ветеранов во Львове 9 мая. День Победы - единственный из советских праздников, который я каждый год отмечаю. Для меня, мужа и наших семей - это на самом деле святой день
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.