Перейти до змісту
Український політичний форум

Смотри в корень.

Петр

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Юля! Ты все пытаешься с ней, как с адекватным человеком говорить?

Напрасный труд.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

да, я заметила, что про стержень тебе понравилось больше всего. :lol:

Да уж...розуміння адекватності у нас різне.

У декого воно таке

Боронь мене, Боже, щоб я була з вам однієї адекватності - тоді що, гавкати? - бр-ррр... :(

Опубліковано

да, я заметила, что про стержень тебе понравилось больше всего.

да,я заметил,что есть нечего возразить...

Так пойми же! У вас рядом никого не осталось! Форум - это тоже маленькая территория страны.

подстилка,да не страна вы. у меня много знакомых которые мыслят примерно как я как минимум частично.по крайнем мере не спорят.

а когда к родичам поехал на восток Украины так они мне такое порассказывали о вьетнамцах. и адрес организации дали... и это люди которые далеки от национализма.которые живут обычной жизнью.

так что до свиданья.у простых людей иногда мозгов больше чем у дураков с двумя образованиями.

и еще -- предположим реально я один или двое нас на всю страну и что? толпа не рулит. массу дурили и будут дурить. доказательство-выборы. поэтому вот этот довод,про то что мы одни -- да наплевать. одни,но зато не стелемся под украинофобов.

ну и самое главное -это про толпу вашу.

вы думаете что? вы думаете что мне трудно толпу "друзей" собрать? да практически на любом форуме я могу стать своим. левая тематика мне известна. их доводы я знаю лучше 99% леваков. про либерастов вообще нечего говорить- каждый день их пропаганда.

я могу спокойно создать ник и начать с вами гавкать на националистов например и прогибаться под украинофобские высеры вшей...или вы думаете вы такие сложные?

примитивные и тупые сионистские рабы 21 века,шестерки...

одни... как будто это несчастье не быть такими как вы,говном.

наоборот это нормально.

а то что ты чешешь... испугали кота сосиской))

Опубліковано

То, что таких, как ты, мало это и ежу понятно. В каждой стране от трёх до пяти процентов населения составляют придурки. Статистика не ошибается. Придурки в свою очередь делятся на подвиды, значит процент Отсосов ещё ниже. В целом их колличество сопоставимо с колличеством койко-мест в психиатрических больницах.

Опубліковано

То, что таких, как ты, мало это и ежу понятно. В каждой стране от трёх до пяти процентов населения составляют придурки. Статистика не ошибается. Придурки в свою очередь делятся на подвиды, значит процент Отсосов ещё ниже. В целом их колличество сопоставимо с колличеством койко-мест в психиатрических больницах.

так себе нагавкал,шизик. слабенько.

Опубліковано

так себе нагавкал,шизик. слабенько.

Я сильно преувеличил колличество Отсосов? Ну уменьш сам, ине недосуг фашистов пересчитывать.

Опубліковано

Я сильно преувеличил колличество Отсосов? Ну уменьш сам, ине недосуг фашистов пересчитывать.

это вообще слабо гавкнул,шизик...

Опубліковано

С преодолением 6% барьера придурков среди народа - народ обечён на деградацию.

Болезнь заразна и передаётся не только по наследству и не только по воздуху.

Создаётся эгрегор (психическое явление), который втягивает остальных во все народное помешательство.

Если сейчас пять процентов - осталось ещё немного и конец всей украинской нации.

Опубліковано

Создаётся эгрегор (психическое явление), который втягивает остальных во все народное помешательство.

Если сейчас пять процентов - осталось ещё немного и конец всей украинской нации.

Ну ось, ваш друзяка кабаліст пояснив: чому на форумі лише кілька нормальних - всі решта - придурки.

Ась, Юлька - ти ще будеш докоряти мені самотністю на форумі?

Опубліковано

откуда этот бред? и почему 6 ,а не 12? или 4?

Опубліковано

Голосуй за ПеРистів і завтра тебе переїде джип

В Одесі п’яний мажор на джипі в'їхав у натовп продавців

В Одесі водій дуже дорогого позашляховика в'їхав у натовп продавців так званого "блошиного базару".

Як повідомляє ТСН, більшість людей встигли відскочити, але одного чоловіка багатотонне авто таки переїхало. Реанімобіль забрав потерпілого до лікарні з переломом кісток тазу.

Джип, який ганяв по ринку, зупинила лише стіна житлового будинку і припарковане авто. На його шляху опинився і крам, розкладений на дорозі, і паркан, яким огороджений газон поряд із тротуаром.

Свідки розповіли, що водій ледь тримався на ногах. А перед тим, як сісти за кермо, справив малу нужду прямо перед торговцями.

"Цю людину забрали не працівники міліції, а забрали його родичі й відвезли його додому... Не провели експертизу медичну, то, що він п'яний, і люди обурені тим, що тут відбувається таке неподобство", - розповів один зі свідків.

Люди стверджують, що власник джипу ще й працівник прокуратури. Про це свідчила табличка на лобовому склі авто. Його охороняли працівники міліції, бо люди готові були вчинити самосуд.

Опубліковано

Депутатом Пустомытовского райсовета, который 12 февраля в нетрезвом состоянии напал на сотрудников ГАИ, оказался "свободовец" Степан Пидкуймуха.

Об этом сообщает Zaxid.net со ссылкой на собственный источник.

Как известно, согласно поданной ранее в пресс-службе ГАИ информации, пассажиром, который напал на сотрудников ГАИ 12 февраля, был человек 47 лет, житель с. Лисиничи; также он предъявлял удостоверение депутата Пустомытовского райсовета.

Согласно информации официального сайта Пустомытовского райсовета, в с. Лисиничи проживает лишь один член депутатского корпуса - собственно Степан Пидкуймуха, родившийся 18 октября 1964 года.

2 февраля в 23.10 инспекторы ГАИ во время несения службы на улице Винниковской в селе Лисиничи остановили автомобиль "ВАЗ-21099", движение которого вызвало подозрение.

Внутри находились водитель и пассажир, представившийся депутатом райсовета. Оба - в состоянии алкогольного опьянения.

Водитель этого авто не имел при себе никаких документов. Когда инспекторы ГАИ предложили водителю проехать с ними на медосвидетельствование, он согласился.

Однако к патрульному авто подбежал пассажир выскочил на капот и стал бить кулаками по ветровому стеклу, разбив его.

Когда инспекторы ГАИ задерживали его, он сопротивлялся, нецензурно выражался, рвал инспекторов ГАИ за форменную одежду, угрожал им физической расправой и увольнением из органов внутренних дел.

Также инспекторам ГАИ мужчина предъявил удостоверение депутата Пустомитовского райсовета, выданное в ноябре 2010 года.

Опубліковано

Депутатом Пустомытовского райсовета, который 12 февраля в нетрезвом состоянии напал на сотрудников ГАИ, оказался "свободовец" Степан Пидкуймуха.

Давай давай - допомагай Петру - захищай п"яних прокурорів за кермом, наволоч.

Опубліковано

і це все?

в такій масовій організації як Свобода таких випадків повинно бути більше..

я просто памятаю службу в армії коли нам зачитували що сталося за вихідні в ЗС Україні- хтось напився,хтось втопився,когось загребли за бійку в міліцію,хтось скоів самогубство...

Опубліковано

і це все?

в такій масовій організації як Свобода таких випадків повинно бути більше..

я просто памятаю службу в армії коли нам зачитували що сталося за вихідні в ЗС Україні- хтось напився,хтось втопився,когось загребли за бійку в міліцію,хтось скоів самогубство...

Нє, ну сама ціль присутності рижої на форумі - підтакувати українофобам, кпинити з української мови, вишукувати гидоту про свободівців, писати брехню про Західну Україну. Ну і чим діяльність цієї наволочі відрізняється від того, що робить Петро? Хіба тим, що той чесно працює на ПР, а це завуальоване під добропристойність чмо гидить підпільно.

Опубліковано

Я на економічній правді читала статтю, як влада "заробляла" на ці ініціативи - на місцях, усюди де можна було, врізали фінансування соціальних програм, пільги відміняли де як могли - і як ти розумієш, чіплялися не до тих, хто міг за себе постояти чи домовитися, а найбідніших.

Ну а ти продовжуй клювати на гачок - тобі ж байдуже якою кров"ю дісталася наживка - головне, щоб можна було тут відзвітуватися вмістимістю свого шлунка.

Рад был знакомству.
Опубліковано

странно...

а где фраза "Голосуйте за Свободу и вас посадят на наживку с кровью"?

Петя,я в тебе разочарован.

Опубліковано

странно...

а где фраза "Голосуйте за Свободу и вас посадят на наживку с кровью"?

Петя,я в тебе разочарован.

Есть более достойные люди, а ты подождешь.

Опубліковано

Есть более достойные люди, а ты подождешь.

опять не то...

Надо было

Голосуйте за ВО Свобода и будете всегда ждать))

Опубліковано

Голосуйте за Пидерастов из СВОБОДЫ, и вы все станете ОТСОСАМИ!

Глупо, конечно, но чем можно ответить на маразм Отсоса?

Опубліковано

Голосуйте за Пидерастов из СВОБОДЫ, и вы все станете ОТСОСАМИ!

Глупо, конечно, но чем можно ответить на маразм Отсоса?

ну да,нечего ответить. шизик честно признался,молодец.

Опубліковано

Голосуй за ПР і завтра тебе схоплять СБУшники

http://bilozerska.livejournal.com/587360.html

На цьому засіданні підсудний Володимир Шпара розповідав, як йому дзвонили провокатори і підбивали висловити наміри про якісь незаконні дії. Цю розмову записували СБУшники, аудіофайл долучений до матеріалів справи, нижче це аудіо можна прослухати або скачати за посиланням.

Дуже раджу послухати - це розкішний практикум, як працюють провокатори від спецслужб - не якась там лекція, а жива, справжня розмова. Слухайте і вчіться не потрапляти у пастки! Чому, до речі, звинувачення долучило цей запис до справи - я так і не зрозуміла, адже він свідчить на користь Шпари: Володимир, по-перше, прямим текстом каже, що пам’ятник у Борисполі (який вони нібито збиралися підірвати) вже демонтовано владою, по-друге, виступає проти розклеювання у Василькові листівок. І взагалі не каже нічого компрометуючого. Ну, так вони працюють. Але розслаблятися все одно не раджу.

Особливо мами, які мають хлопчиків - вони так можуть і вашого сина вхопити.

Опубліковано

Але.... совесть есть?... кто тебе столько пишет? ящик уже третий раз переполнен, не успеваешь стирать?.. - достучаться как в Смольный в революцию...

Короче - все в твоих руках - кто запрещает? - что не нравится - все нафик.... а если все же...., там есть функция заархивировать и на мыло. А потом нафик.

Опубліковано

Короче - все в твоих руках - кто запрещает? - что не нравится - все нафик.... а если все же...., там есть функция заархивировать и на мыло. А потом нафик.

не трохай Ориану.Сам нафик.Сам на мыло.

Я запрещаю

я шизоид

я шизоид

Опубліковано

Голосуй за ПР і завтра тебе схоплять СБУшники

http://bilozerska.livejournal.com/587360.html

На цьому засіданні підсудний Володимир Шпара розповідав, як йому дзвонили провокатори і підбивали висловити наміри про якісь незаконні дії. Цю розмову записували СБУшники, аудіофайл долучений до матеріалів справи, нижче це аудіо можна прослухати або скачати за посиланням.

Дуже раджу послухати - це розкішний практикум, як працюють провокатори від спецслужб - не якась там лекція, а жива, справжня розмова. Слухайте і вчіться не потрапляти у пастки! Чому, до речі, звинувачення долучило цей запис до справи - я так і не зрозуміла, адже він свідчить на користь Шпари: Володимир, по-перше, прямим текстом каже, що пам’ятник у Борисполі (який вони нібито збиралися підірвати) вже демонтовано владою, по-друге, виступає проти розклеювання у Василькові листівок. І взагалі не каже нічого компрометуючого. Ну, так вони працюють. Але розслаблятися все одно не раджу.

Особливо мами, які мають хлопчиків - вони так можуть і вашого сина вхопити.

Голосуйте за свободовцев. Только они могут спекулировать на самом дорогом – на детях.

Опубліковано

Голосуйте за свободовцев. Только они могут спекулировать на самом дорогом – на детях.

Ти, ницість, там ЖИВІ діти, не твої і не твоїх хазяїв, бо ті займаються іншим, дусять людей на дорогах - там МОЇ діти, наволоч!!!

Знай, тобі за це повернеться, біль кожної секунди тих матерів - якщо тобі не хватило розуму, щоб не робити з того факту шоу. Підлота ти!!! Але інші цю банду не захищають. Хіба ще амеби, яким все рівно, що на поверхні, лиш би їх нора була тепла і вогка.

Опубліковано

Ти, ницість, там ЖИВІ діти, не твої і не твоїх хазяїв, бо ті займаються іншим, дусять людей на дорогах - там МОЇ діти, наволоч!!!

Знай, тобі за це повернеться, біль кожної секунди тих матерів - якщо тобі не хватило розуму, щоб не робити з того факту шоу. Підлота ти!!! Але інші цю банду не захищають. Хіба ще амеби, яким все рівно, що на поверхні, лиш би їх нора була тепла і вогка.[/size]

А вот и истинное лицо свободовки. Полюбуйтесь.

Опубліковано

А вот и истинное лицо свободовки. Полюбуйтесь.

Так, полюбуйтеся на жінку, якій болить і на негідника з засаленою пикою, який насміхається з її горя.

Негідник ти, ница, підла людина - я тобі це в обличчя плюну за тих невинних дітей, яких твої хазяї сунули в застінки, як під час комуняцької окупації. І якщо люди нормальні - вони розберуться, а таким як ти пояснювати вже пізно.

Геть з-поміж очей, наволоч!!!!

*http://bilozerska.livejournal.com/587360.html

Опубліковано

А как назвать тех, кто плевал в лицо ветеранов во Львове 9 мая.

День Победы - единственный из советских праздников, который я каждый год отмечаю.

Для меня, мужа и наших семей - это на самом деле святой день

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...