Перейти до змісту
Український політичний форум

Смотри в корень.

Петр

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ти забув про об"єднану опозицію - яка зобов"язується у парламенті були в опозиції до президента. Свобода також входить у це об"єднання.

Сама идея объединения левых, либералов и националистов могла прийти в голову только во время кошмарного сна. Что может их объединять? Только стремление к бюджетной кормушке. Но и в эту компанию *Свободу* уже брать не хотят. Еще идут переговоры о выдвижении общих кандидатов по мажоритарным округам но, лично я, не удивлюсь если и здесь Тимошенко и Яценюк откажутся от сотрудничества со *Свободой*.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сама идея объединения левых, либералов и националистов могла прийти в голову только во время кошмарного сна. Что может их объединять? Только стремление к бюджетной кормушке. Но и в эту компанию *Свободу* уже брать не хотят. Еще идут переговоры о выдвижении общих кандидатов по мажоритарным округам но, лично я, не удивлюсь если и здесь Тимошенко и Яценюк откажутся от сотрудничества со *Свободой*.

Я уверенна, что откажутся. Поясню, почему.

Им нужны голоса. А Свобода настолько одиозна, что союз с ней может принести дивиденды, и то сомнительные, только на ЗУ. А согласно распределению населения основная масса людей проживает в центре и на востоке. А союз со Свободой лишь отпугнет.

Знаете, в 2007 я была наблюдателем на выборах в Донецке. И некоторая часть избирателей НЕ голосовала за БЮТ только потому, что в его рядах на тот момент был Винский. Говорили, что, если бы не он и его высказывания нелицеприятные о Донбассе, то проголосовали бы за Юльку.

так что союзников нужно уметь выбирать.

Опубліковано

Давай не будемо говорити що буде. Давай поговоримо про те що є. А є у нас факт неодноразового об"єднання КП з ПР. Партії, ідея якої - боротьба з великим капіталом, експлуататорами і партії, представники якої є великим капіталом і експлуататорами. Більшого нонсесу годі шукати. А ти говориш про Свободу.

Сумніваюся, що Тимошенко чи Яценюк відмовляться співпрацювати зі Свободою до виборів президента, ну а якщо після - то це вчергове підтвердить реноме політиків-зрадників і Свобода на наступних виборах прийде до влади.

Опубліковано

Давай не будемо говорити що буде. Давай поговоримо про те що є. А є у нас факт неодноразового об"єднання КП з ПР. Партії, ідея якої - боротьба з великим капіталом, експлуататорами і партії, представники якої є великим капіталом і експлуататорами. Більшого нонсесу годі шукати. А ти говориш про Свободу.

Сумніваюся, що Тимошенко чи Яценюк відмовляться співпрацювати зі Свободою до виборів президента, ну а якщо після - то це вчергове підтвердить реноме політиків-зрадників і Свобода на наступних виборах прийде до влади.

:lol: :lol: :lol:
Опубліковано

Утверждение, что ПР и коммунисты объединились, наверно, слишком сильное. Сотрудничают – да. Но при этом не надо забывать, что ПР пришла к власти самостоятельно и ничем коммунистам не обязана. А Свобода хочет пробраться на Банковую на плечах Яценюка и Тимошенко. Они что, за идиотов их держат?
Опубліковано

Утверждение, что ПР и коммунисты объединились, наверно, слишком сильное. Сотрудничают – да. Но при этом не надо забывать, что ПР пришла к власти самостоятельно и ничем коммунистам не обязана. А Свобода хочет пробраться на Банковую на плечах Яценюка и Тимошенко. Они что, за идиотов их держат?

Свобода, до твого відома перемогла на місцевих виборах у трьох регіонах - та думай хоч трішки, що з тобою :(

І я не говорила про об"єднання, як про злиття - у тебе з розумінням погано - я писала про опозиційну діяльність проти діючої влади - така співпраця - аналог об"єднання ПР і КП.

А який резон співпрацювати КП з ПР? - адже всім нормальним людям зрозумілий протиприродній характер такої співпраці - ось тут якраз ідіоти присутні - це люди, які голосують за КП.

Опубліковано

Свобода, до твого відома перемогла на місцевих виборах у трьох регіонах - та думай хоч трішки, що з тобою

И на этом всё. Жаба от своего болота далеко не уйдёт.

Для особо одарённых - болото я не имею ввиду население этих областей, там далеко не все руссофобы.

Опубліковано

Свобода, до твого відома перемогла на місцевих виборах у трьох регіонах - та думай хоч трішки, що з тобою

И на этом всё. Жаба от своего болота далеко не уйдёт.

Для особо одарённых - болото я не имею ввиду население этих областей, там далеко не все руссофобы.

Название «Болото» закрепилось в дальнейшем за политическими группировками, поведение которых характеризуется колебаниями и нерешительностью, стремлением уклониться от борьбы.

Жаба в даном случае ты и головастики твои забугорные, болотные. Нет, ты тоже головастик.

Задавленным жабой посвящается!

Прекрасно, нежно, вдохновенно,

Вы всем кричите, что вы - друг!

Глотая жёлчь с вонючей пеной,

И изрыгая дохлых мух

На тех, кто достигает больше,

Кто не сломался, не устал,

Кто обходя людские скверны,

На свой шагает пьедестал!

Опубліковано

болото я не имею ввиду население этих областей, там далеко не все руссофобы.

Примітив утотожнює росіян з російською владою і називає Свободу - "русофобською" - на то він і примітив, щоб саме так міркувати. Але реальність від цього не міняється і слава Богу.

Опубліковано

Свобода, до твого відома перемогла на місцевих виборах у трьох регіонах

Свободе просто разрешыли пройти...

Опубліковано

Партия регионов!!!

Та ну? І де вона у нас на Заході є - ким представлена, як примусила людей за Свободу голосувати? Як тепер стабільно за всіма опитуваннями організовує Свободі 5%?

Опубліковано

Та ну? І де вона у нас на Заході є - ким представлена, як примусила людей за Свободу голосувати? Як тепер стабільно за всіма опитуваннями організовує Свободі 5%?

Причем тут запад. Что и когда он решал. Все всегда и везде решает Киев

Все так просто неужели не понятно. Отбрось свой львовский пафос.

Опубліковано

решают и местные выборы.отбрось свой киевский пафос.

Опубліковано

Свобода, до твого відома перемогла на місцевих виборах у трьох регіонах - та думай хоч трішки, що з тобою :(

І я не говорила про об"єднання, як про злиття - у тебе з розумінням погано - я писала про опозиційну діяльність проти діючої влади - така співпраця - аналог об"єднання ПР і КП.

А який резон співпрацювати КП з ПР? - адже всім нормальним людям зрозумілий протиприродній характер такої співпраці - ось тут якраз ідіоти присутні - це люди, які голосують за КП.

Если не окажешься от своей привычки оскорблять придется, послать тебя … на прогулку.
Опубліковано

Ти хочеш сказати, що всіх, наприклад, львів"ян, закрили по хатах, а на вибори ходили варяги з Києва? :lol:

І до чого тут пафос, коли я говорю про РЕАЛЬНІ речі, а не про тупі фантазії - ти взагалі скільки в Україні живеш?

Опубліковано

Если не окажешься от своей привычки оскорблять придется, послать тебя … на прогулку.

Петре навіть під ризиком що мене пошлють я не можу відмовитися від того, щоб називати речі своїми іменами.

Як називаються люди, які вірять тим, хто божився, що в бюджеті нема грошей на виплату пенсій інвалідам-чорнобильцям, а потім за два місяці, коли запахло смаженим з рейтингами - обіцяє повернути вклади Ощадбанку СРСР? Ідіоти, бо розумні знають, що це чергова брехня

*http://www.epravda.com.ua/news/2012/03/10/318137/

Опубліковано

ага.. воровская шестерка пошлет. тут она с горя прямо завоет.

Опубліковано

Петре навіть під ризиком що мене пошлють я не можу відмовитися від того, щоб називати речі своїми іменами.

Як називаються люди, які вірять тим, хто божився, що в бюджеті нема грошей на виплату пенсій інвалідам-чорнобильцям, а потім за два місяці, коли запахло смаженим з рейтингами - обіцяє повернути вклади Ощадбанку СРСР? Ідіоти, бо розумні знають, що це чергова брехня

*http://www.epravda.com.ua/news/2012/03/10/318137/

Своих политических противников можешь называть как, хочешь (точнее, как воспитание позволяет). Я писал о том, что с людьми, которые переходят в дискуссии на личные оскорбления, общаться не собираюсь.

Твой пример с инвалидами-чернобыльцами не очень удачен потому, что еще до оглашения социальных инициатив им повысили пенсии почти в два раза. А то, что эти инициативы приурочены к выборам, и козе понятно. Но радует то, что денежки на все это нынешняя власть сумела заработать, чего не скажешь о предшественниках.

Опубліковано

Своих политических противников можешь называть как, хочешь (точнее, как воспитание позволяет). Я писал о том, что с людьми, которые переходят в дискуссии на личные оскорбления, общаться не собираюсь.

Твой пример с инвалидами-чернобыльцами не очень удачен потому, что еще до оглашения социальных инициатив им повысили пенсии почти в два раза. А то, что эти инициативы приурочены к выборам, и козе понятно. Но радует то, что денежки на все это нынешняя власть сумела заработать, чего не скажешь о предшественниках.

брехло,да все власти повышают практически все -пенсии,миним.зарплаты. и каждая власть про это громко кричит...зато не кричит о ценах которые растут..

и не кричитт например об этом

"уровнять пенсионный возраст для женщин и мужчин (постепенно с шагом 0,5 года в течение 10 лет); приблизить пенсионный возраст к европейским стандартам (65 лет) для участников второго уровня "пенсионной системы;"

чего ты про это ,гнида,молчишь?

65 лет...к европейским стандартам

"Справка УНИАН. По информации СМИ, в 2006 году по уровню продолжительности жизни Украина занимала 113 место со средним показателем 66 лет. Для женщин в Украине средняя продолжительность жизнь, приблизительно, 73,5 года, а для мужчин - 67 лет."

"В нашей стране более 40 процентов юношей 16-18-летнего возраста не имеют шансов дожить до 60-летнего возраста."

а єтот дебил повышает пенсионный возраст,а шестерки вроде Пети сказки нам расказывают...

Опубліковано

Я на економічній правді читала статтю, як влада "заробляла" на ці ініціативи - на місцях, усюди де можна було, врізали фінансування соціальних програм, пільги відміняли де як могли - і як ти розумієш, чіплялися не до тих, хто міг за себе постояти чи домовитися, а найбідніших.

Ну а ти продовжуй клювати на гачок - тобі ж байдуже якою кров"ю дісталася наживка - головне, щоб можна було тут відзвітуватися вмістимістю свого шлунка.

Опубліковано

Я на економічній правді читала статтю, як влада "заробляла" на ці ініціативи - на місцях, усюди де можна було, врізали фінансування соціальних програм, пільги відміняли де як могли - і як ти розумієш, чіплялися не до тих, хто міг за себе постояти чи домовитися, а найбідніших.

Ну а ти продовжуй клювати на гачок - тобі ж байдуже якою кров"ю дісталася наживка - головне, щоб можна було тут відзвітуватися вмістимістю свого шлунка.

помиляєшся щодо цієї істоти. воно все розуміє. не клює він на гачок. він з тих що ловить.

я впевнений що все воно розуміє,може краще за нас.

Опубліковано

помиляєшся щодо цієї істоти. воно все розуміє. не клює він на гачок. він з тих що ловить.

я впевнений що все воно розуміє,може краще за нас.

я пишу не для нього, а для тих, хто читає, щоб знудило від лицемірства деяких.

Опубліковано

Голосуй за Свободу, щоб не стала твоя земля пускою.

http://www.epravda.com.ua/publications/2012/03/7/317989/

СЛАНЕЦЬ – ЦЕ БОМБА ДЛЯ ЕКОЛОГІЇ

Як би там не було, але видобуток в промислових масштабах для України - досить далека перспектива. Поки що ж, окрім переговорів з інвесторами, владі варто подумати і про екологію. Пласти сланцевого газу залягають глибше, ніж запаси води, і при гідророзриві пласта хімікати, які використовуються для цього розриву, потрапляють у воду.

Противники цього методу також вважають, що він викликає землетруси.

Деякі країни вже заборонили видобуток сланцевого газу на свої території. Зокрема, Болгарія стала другою після Франції країною ЄС, що заборонила гідророзрив. Країна відкликала ліцензію на видобуток сланцевого газу у компанії Chevron. Запаси сланцевого газу у Болгарії становлять до 1 трлн куб м.

У США в деяких районах де бурили сланцевий газ перетворили воду в певну суміш хімічних елементів, тепер цю воду можна підпалити.

При добуванні сланцевого газу буріння здійснюється спочатку вниз, а потім горизонтально крізь пласти.

В результаті гідророзриву сланцю газ змішується з водою та іншими хімічними речовинами. Все це відбувається на великій глибині і під високим тиском.

Певні занепокоєння вже виникають і в Україні.

На початку лютого Львівська облрада звернулася до Мінекології з проханням скерувати на Львівщину спеціалістів для організації широкого громадського обговорення перспективи видобутку сланцевого газу на Олеській площі, що охоплює 8 районів області.

За словами голови комісії з питань екології Львівської облради Ірини Сех, не можна з впевненістю стверджувати, що така технологія є безпечною, а під час процесу видобутку сланцевого газу є потенційна небезпека міні-землетрусів та повеней.

"Забруднення питних та ґрунтових вод, токсичність сумішей для гідроудару, проблема утилізації та повеней, надто дороге устаткування і ще додати густонаселеність цих районів – це, на мою думку, "коктейль Молотова", який може вибухнути щомиті і поставити Львівську область на грані екологічної катастрофи", – підкреслила Сех.

Опубліковано

пока всех нудит только от тебя и твоего приживалы.

Я рада - саме в тому я бачу свою ціль, щоб вас нудило, а споглядаючи вас, щоб відвертало нормальних людей.

Опубліковано

Я рада - саме в тому я бачу свою ціль, щоб вас нудило, а споглядаючи вас, щоб відвертало нормальних людей.

Так пойми же! У вас рядом никого не осталось! Форум - это тоже маленькая территория страны. Если возвести в степень, то вы вдвоем также ко всей стране относитесь! Для вас все - враги, все украиноненавистники, одни вы в белых тапках и задранной задницей. Зато гордые и вдвоем! На всей Україні! Не можна ні з ким ні обговорити, ни з'ясувати, ні посперечатися, ви одразу ж починаєте з себе щось малювати огидне й бридке. Ти коли останнього разу спілкувалася з кимось без свого звичайного хамства та облудних образ? Тільки й чути "лайно, підлі, і... не хочу далі. А від твого підлабузника самий сморід тхне. Дихати нічим. Купи ти собі нарешті люстерко! Вже скільки нагадую!

Опубліковано

Так пойми же! У вас рядом никого не осталось! Форум - это тоже маленькая территория страны. Если возвести в степень, то вы вдвоем также ко всей стране относитесь! Для вас все - враги, все украиноненавистники, одни вы в белых тапках и задранной задницей. Зато гордые и вдвоем! На всей Україні! Не можна ні з ким ні обговорити, ни з'ясувати, ні посперечатися, ви одразу ж починаєте з себе щось малювати огидне й бридке. Ти коли останнього разу спілкувалася з кимось без свого звичайного хамства та облудних образ? Тільки й чути "лайно, підлі, і... не хочу далі. А від твого підлабузника самий сморід тхне. Дихати нічим. Купи ти собі нарешті люстерко! Вже скільки нагадую!

Ось моє люстерко, бо сама собі я завжди подобаюся

В отличие от тебя, она цельный и стержневой человек. Может «ВСЕ презирали и ненавидели» , для всех мил не будешь. И все она замечала, только стержень не дает прогнуться. Даже свое фото говорит об искренности и убежденности.

Кстати интересно, что значит ВСЕ? Может все это ты?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...