За У проти М. Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 А ти на колаж дозвіл запитувався? - ми Рибки СВОГО Рибака, хто нас спіймав, той має на нас право. Шкода, що Рибак бухенький був - фотки погані вийшли Рибаки, вони такі, їх завжди до рибки посилають. :lol: А вона, щедра все задовільняє. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Рибаки, вони такі, їх завжди до рибки посилають. :lol: А вона, щедра все задовільняє. :lol: А ты все бурчишь, всем недоволен: язва, наверное или цирроз печени. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Да как ты могла подумать, что я про тебя гадости буду писать без разрешения в праздничные дни. Ну та, хто тебе знає - ти ж не той, за кого себе видаєш... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Ну та, хто тебе знає - ти ж не той, за кого себе видаєш... :rolleyes: Так все мы здесь ряженые даже если фотки подлинные. Но я, ей Богу, исключение (наверное, иногда, местами) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 А ты все бурчишь, всем недоволен: язва, наверное или цирроз печени. Не вгадав, веду здоровий образ життя, і дружу з юмором, якого в тебе маловато, Напевно причина в цирозі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Не вгадав, веду здоровий образ життя, і дружу з юмором, якого в тебе маловато, Напевно причина в цирозі. Ну если это здоровый образ жизни, то что значит нездоровый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Ну если это здоровый образ жизни, то что значит нездоровый? Дитячі питання, мабуть гумор проснувся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Депутаты от ВО «Свобода» признаны самыми «ленивыми» в новой Раде Соратники Олега Тягнибока самостоятельно не предложили ни одного законопроекта. news.zn.ua/POLITICS/deputaty_ot_vo_svoboda_priznany_samymi_lenivymi_v_novoy_rade-114626.htmlВот вам и реальное лицо свободовцев: кроме кулаков ничего у них за душой нет, а говорят еще о какой-то идеологии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 news.zn.ua/POLITICS/deputaty_ot_vo_svoboda_priznany_samymi_lenivymi_v_novoy_rade-114626.html Вот вам и реальное лицо свободовцев: кроме кулаков ничего у них за душой нет, а говорят еще о какой-то идеологии. Видно, добре працюють, раз в тебе нема других справ, крім за Свободою наблюдати. Тільки одна Свобода, займає всі твої ізвилини і погляди. А, це ознаки гарної роботи і заінтересованності. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Видно, добре працюють, раз в тебе нема других справ, крім за Свободою наблюдати. Тільки одна Свобода, займає всі твої ізвилини і погляди. А, це ознаки гарної роботи і заінтересованності. Очень я допек свободовцам, если у тебя нет другой работы, как отслеживать каждый мой пост. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Очень я допек свободовцам, если у тебя нет другой работы, как отслеживать каждый мой пост. Дуже, як їжака голою дупою. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Дуже, як їжака голою дупою. :lol: Так гуляй дежурить под дупу волосатую: здесь для дебилов ничего интересного не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Так гуляй дежурить под дупу волосатую: здесь для дебилов ничего интересного не будет. Не посилай людей і сам не будеш знати куди тобі прямувати.Тут дебіли, тільки про Свободу, негатив бачать, а те, що пр країну деребанять, то в порядку речей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Не посилай людей і сам не будеш знати куди тобі прямувати.Тут дебіли, тільки про Свободу, негатив бачать, а те, що пр країну деребанять, то в порядку речей. А свободовцы Божьим духом питаются: денежки на выборы где взяли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 А свободовцы Божьим духом питаются: денежки на выборы где взяли? Я, повинен відповісти де хто, що взяв і хто чим живиться. Свобода, Божим духом живиться. нащо їм гроші. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Я, повинен відповісти де хто, що взяв і хто чим живиться. Свобода, Божим духом живиться. нащо їм гроші. :lol:Ну, хотя бы в Канаду слетать с семьей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Мэр Львова создал собственную партиюnews.liga.net/news/politics/791587-mer_lvova_sozdal_sobstvennuyu_partiyu.htmВот вам и еднисть: даже на львовщине свободовцы своих достали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 news.liga.net/news/politics/791587-mer_lvova_sozdal_sobstvennuyu_partiyu.htm Вот вам и еднисть: даже на львовщине свободовцы своих достали. Мэр Львова создал собственную партию даже на львовщине свободовцы своих достали *** Во дворе издох пес Ох уж достали всех эти свободовцы!!!! *** Танька пошла с местным хулиганом. Даже Таньку достала эта Свобода *** Персионер Иванов устроился дворником. Нет никакой поддержки Свободы на Львовщине **** .............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Мэр Львова создал собственную партию даже на львовщине свободовцы своих достали *** Во дворе издох пес Ох уж достали всех эти свободовцы!!!! *** Танька пошла с местным хулиганом. Даже Таньку достала эта Свобода *** Персионер Иванов устроился дворником. Нет никакой поддержки Свободы на Львовщине **** .............. не так, правильно вот так вот трамвай на рельсы стал под трамвай свободовец попал ......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Мэр Львова создал собственную партию даже на львовщине свободовцы своих достали *** Во дворе издох пес Ох уж достали всех эти свободовцы!!!! *** Танька пошла с местным хулиганом. Даже Таньку достала эта Свобода *** Нет никакой поддержки Свободы на Львовщине **** .............. Ориша, не путай гришне с праведным: это не собака сдохла, а сдохла монополия свободовцев на жителей ЗУ. Про Иванова классно, мне понравилось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 не так, правильно вот так вот трамвай на рельсы стал под трамвай свободовец попал ......... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Ориша, не путай гришне с праведным: это не собака сдохла, а сдохла монополия свободовцев на жителей ЗУ. Про Иванова классно, мне понравилось. Пєтька, ти повний дурак!!! Знаєш чому? Бо говориш про те, про що не маєш жодного уявлення. Ніколи на ЗУ не було монополії на свободівців - запам"ятай це і перестань писати дурню. З.І. До твого відома - чоловіча дурість гірше імпотенції. Так що роби висновки, бо їх за тебе зроблю я. А мій терпець не вічний Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 3 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Пєтька, ти повний дурак!!! Знаєш чому? Бо говориш про те, про що не маєш жодного уявлення. Ніколи на ЗУ не було монополії на свободівців - запам"ятай це і перестань писати дурню. З.І. До твого відома - чоловіча дурість гірше імпотенції. Так що роби висновки, бо їх за тебе зроблю я. А мій терпець не вічний Юпитер, ты сердишься, значит, ты не прав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 чоловіча дурість гірше імпотенції.Почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Юпитер, ты сердишься, значит, ты не прав. Глянь: Як "нагріли" дітей Мова йде про укладення державним підприємством "Держекоінвест" угоди з трьома маловідомими фірмами - ТОВ "Содетель", ТОВ "Антіс трейд" та ТОВ "Стройінвест 2007" – на 1 мільярд 739 мільйонів гривень. Названі компанії до 30-го жовтня цього року, тобто до настання холодів, мали утеплити школи, садочки та інтернати по всій Україні. Зокрема, поміняти вікна на металопластикові, утеплити фасади, та полагодити покрівлю. Але, як з'ясували журналісти проекту "Слідство.Інфо", на багатьох об’єктах роботи не проводилися взагалі. Зв’язатися з трьома фірмами, які отримали ці гроші, було неможливо - за адресами реєстрації ніхто не відчиняв, телефони офісів не відповідали. Пізніше виявилося, що "компанії-пустушки", які мали утеплити школи та інтернати, мають зв’язки з легендарним регіоналом Юрієм Іванющенком, більш відомим як "Юра Єнакіївський", і бізнесменом Віктором Мігдісовим, який є партнером старшого сина президента Олександра Януковича. У кінцевому рахунку, друзі президента благополучно освоїли шалені гроші. Діти так і лишилися без тепла. Оце афери, це розмах, причому з кишені кожного українця. А ти вишукуєш казявки в носах свободівців і розмазуєш їх по форуму у вигляді сенсацій. Це і нервує - твоя нечистоплотність Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 ой, тока не надо прибедняться! Такие старики как ты еще фору дадут "новому поколению", выбравшему пепси.))) Я не буду больше мешать твоей высокоинтеллектуальной беседе с Петечкой, только последняя реплика : я за лидера тебя просто кольнула. А ты нее понял. Посмотри значение слова "фюрер". Оно для многих из вас как красная тряпка. Вот тут действительно проступает ваше устаревшее совковое мышление: фюрер, СВОБОДА - АТАС!!! ЛОЖИСЬ! Все в бомбоубежище. Мне просто смешно,- вы так ненавидите их искренне, так боитесь.. А вы пробовали их понять и подойти ближе?? Узнать из первых уст и рук? Хочешь смешной совет? У тебя в Херсоне, У Пети в Днепропетровске - достаточно осередков (центров, офисов, штабов) ВО СВОБОДА. Прежде всего, когда чего-то не знаешь, не мешает - хотя бы ознакомиться на практике. Лично. Непосредственно. Можно с цифровым фотоаппаратом. Просто зайти к ним в штаб, в своем городе и пообщаться. И при желании - зафиксировать на видео этот момент. Задать те вопросы, которые вас волнуют, выслушать ответы. И ТОЛЬКО ТОГДА! НА ЛИЧНОМ ПРИМЕРЕ, УБЕДИВШИСЬ!, ВЫКЛАДЫВАТЬ ВАШ ПАНИЧЕСКИЙ УЖАС И НЕНАВИСТЬ К СВОБОДОВЦАМ!, если оно будет иметь под собой основания! Я доступно объяснила? Да жирафочка, я думал ты просто бестолковая баба, а ты ещё и хуже. Это ж надо такую ахинею написать. Ну бредь дальше. Я тебе тоже сейчас такое наговорю, а потом по горлу и в колодец . :D Сволота нацистская партия и этим всё сказано, это их идеология и соответствующая цель, так к чему лукавишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Почему? Виростеш, сама дізнаєшся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Глянь: Оце афери, це розмах, причому з кишені кожного українця. А ти вишукуєш казявки в носах свободівців і розмазуєш їх по форуму у вигляді сенсацій. Це і нервує - твоя нечистоплотність Сволотовцы-нацисты и должны быть уничтожены. А то, что у них нет громких экономических преступлений, а откуда им взяться, они, что у власти были. У них преступления хуже, они против человека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Да жирафочка, я думал ты просто бестолковая баба, а ты ещё и хуже. Это ж надо такую ахинею написать. Ну бредь дальше. Я тебе тоже сейчас такое наговорю, а потом по горлу и в колодец . :D Сволота нацистская партия и этим всё сказано, это их идеология и соответствующая цель, так к чему лукавишь. Погугли, що таке нацизм і приведи приклади нацизму від Свободи. Тоді твої слова будуть мати вагу. А наразі - ти банальний пук у воду. Нікому нецікавий, хіба огидний. Згинь, дебіл!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2013 Почему? потому, что у неё муж дурак, да и ещё импотент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.