Петр Опубліковано 9 грудня, 2011 Автор Опубліковано 9 грудня, 2011 Це також був мій перший форум, але я розібралася відразу і всі відомості занесла у профіль. До речі, потім з досвідом, дізналася, що використаний тут "двіжок" - найпростіший з усіх можливих, хоча і не дуже інформативний: нема кодів для посилань. Правда, картинки ставити можна. Ну а якщо у вас такий малий досвід перебування в неті, а особливо на форумах - то можливо, не треба відразу так з ходу зі своїми правилами - просто порада на майбутнє: дуже обідчиві чоловіки в житті не дуже гарно виглядають - а в неті вони просто смішні. Спасибо за совет. Пусть смеются, пусть хохочут, но оскорблять себя я никому не позволю.
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Пока не разучите мое имя, на мой ответ можете не расчитывать Цьом, люблю мовчазного опонета
Петр Опубліковано 9 грудня, 2011 Автор Опубліковано 9 грудня, 2011 1.12.2011 г. Г. Королеская, один из лидеров БЮТ – Батькивщина (в дальнейшем *Б*), вернувшись из трудной поездки по регионам, появилась на 5-м канале. Я так понимаю, что это был своеобразный отчет о той огромной работе, которую она проводила для того, чтобы поднять народ на акции протеста. Что у нее получилось, мы видели. А вот как она об этом отрапортовала, это интересно. Речь ее была напористой, динамичной. В лучших традициях лидера *Б*. Но, к сожалению, и количество лжи в ее спиче не уступало худшим образцам господ из *Б*. Судите сами по некоторым ее высказываниям. Г. Королевская заверила телезрителей, что в ходе акции 1.12.2011 г. 50 тысяч предпринимателей прекратили работу. 50 тысяч, конечно, многовато, да Бог с ним, не будем мелочится. Но дальше она заявила:* В городах закрылось по 20 тысяч рабочих мест*. А вот тут возникает вопрос. Или у госпожи из *Б* проблемы с арифметикой, или она просто врет, выдавая желаемое за действительное. (ПРОДОЛЖЕНИЕ БУДЕТ)
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Судите сами по некоторым ее высказываниям. Ну судимо, Королевська ляпає язиком, Петюша не має підтверджень її брехні, але також...клацає по клаві. В Багдадє всьо спокойно?... А ні! "Регіонали" ще затемна заблокували Раду. Не дає спокою земля? Депутати від Партії регіонів у п’ятницю рано вранці заблокували трибуну й президію Верховної Ради. Як повідомляє кореспондент "Української правди", станом на 9:30 у президії та біля трибуни перебувають трохи більше десятка нардепів. Двері входу до президії заблоковані стільцями. Як повідомив кореспонденту депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шкіль, "регіонали" в п’ятницю прийшли до парламенту близько 7:30 ранку. За його словами, наміри Партії регіонів вибороти собі трибуну пов’язані з їхнім бажанням прийняти закон про ринок землі, яким передбачено зняття мораторію на продаж землі. Да, Петюша, чорні справи робляться мовчки - схоже, любий, корінь у тебе дуже короткий, якщо ти цього не розумієш. А мо, ти взагалі без кореня - а так, по землі, чи пак, владі, бо земля скоро буде вся у їх власності, стелишся
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 На блогах УП відомий українофіл Колісніченко час від часу звітує про підтримку його законопректу про мови провідними вишами України. Не буду сперечатися з оцінкою "провідності", але самі звіти викликали в мене асоціацію з воєнними донесеннями з лінії фронту (див. радянські фільми про війну). Складалося враження, що викладачів, професуру ВНЗ по черзі просто ламали через коліно, щоб ті підписували заздалегідь підготовлені висновки по законопректу - залежних зламати дуже легко. Підтвердження моїм підозрам не забарилося Як це було: Національний педуніверситет України імені Михайла Драгоманова Ініціативна група студентів і викладачів засумнівалася в існуванні такого висновку і звернулася, спочатку усно, до поважних науковців за поясненнями. Не одержавши чіткої відповіді, ініціатори провели своє розслідування й оприлюднили колективне звернення на сайті "Майдан". Як випливає з нього, "Любов Іванівна Мацько повідомила, що вона лише вичитувала текст висновку на предмет помилок після надходження відповідного розпорядження від секретаря проректора з економіки й організації навчально-виховної роботи Падалки Олега Семеновича і ніколи не читала сам законопроект, а сама експертна оцінка провадилася без участі викладачів Інституту української філології. Також вона повідомила, що текст висновку був складений з численними порушеннями правил вживання української мови". Висловлюючи категоричний протест проти такого кроку з боку керівництва вишу, автори звернення запідозрили, що підпис ректора Віктора Андрущенка під згаданим висновком було підроблено – з огляду на те, що він на момент підписання перебував у відпустці. На прохання ініціаторів 9 листопада цього року Координаційна рада з питань захисту української мови надіслала лист до ректора Віктора Андрущенка, в якому нагадала, що, на думку експертів Коордради, "прихованою метою законопроекту Ківалова-Колесніченка є легітимізація русифікації України, яка здійснюється нинішньою владою на вимогу Росії". Підтримка такого законопроекту дисонує з присвоєнням звання почесного професора видатній поетесі Ліні Костенко, яка напередодні відвідала стіни рідної альма-матер і зустрічалася з викладачами та студентами, бо для будь-якого вишу це велика честь і велика відповідальність. Саме тоді Ліна Василівна сказала: "...були люди, які боролися за цю саму українську мову. І що ж тепер: прийшли ті, хто хочуть знищити те, заради чого вони боролися і віддавали життя? Навіщо нам замінювати українську мову російським матом?".
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Петюня, а ти чув про скандал, який виник у зв"язку з листом, Ольги Богомолець, яка дякувала Януковичу за вирішення проблеми з якимось музеєм, а цей лист з підписами відомих людей України припіднесли як лист в якому інтелігенція України висловлює підтримку президенту В. Януковичу в його боротьбі з корупційною системою А-ааа, я забула, з цього боку ти брехні не чуєш.
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Петюш, а брехня, яка стала відома навіть за рубежем: Книга Януковича – плагіат президентського масштабу *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/09/2/6553198/ Да, шкода я телевізора не дивлюся, а то б тобі стільки брехні наклацала... Ну а ти продовжуй копирсатися у словесах Королевської - вона жінка гарна, на неї приємно дивитися, тому я навіть тебе розумію - захопився... :lol:
Петр Опубліковано 9 грудня, 2011 Автор Опубліковано 9 грудня, 2011 Петюня, а ти чув про скандал, який виник у зв"язку з листом, Ольги Богомолець, яка дякувала Януковичу за вирішення проблеми з якимось музеєм, а цей лист з підписами відомих людей України припіднесли як лист в якому інтелігенція України висловлює підтримку президенту В. Януковичу в його боротьбі з корупційною системою А-ааа, я забула, з цього боку ти брехні не чуєш. Вы к кому обращаетесь? Здесь таких нет.
Петр Опубліковано 9 грудня, 2011 Автор Опубліковано 9 грудня, 2011 Петюш, а брехня, яка стала відома навіть за рубежем: Книга Януковича – плагіат президентського масштабу *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/09/2/6553198/ Да, шкода я телевізора не дивлюся, а то б тобі стільки брехні наклацала... Ну а ти продовжуй копирсатися у словесах Королевської - вона жінка гарна, на неї приємно дивитися, тому я навіть тебе розумію - захопився... :lol: Я с вами коров не пас.
Петр Опубліковано 9 грудня, 2011 Автор Опубліковано 9 грудня, 2011 На прохання ініціаторів 9 листопада цього року Координаційна рада з питань захисту української мови надіслала лист до ректора Віктора Андрущенка, в якому нагадала, що, на думку експертів Коордради, "прихованою метою законопроекту Ківалова-Колесніченка є легітимізація русифікації України, яка здійснюється нинішньою владою на вимогу Росії". Підтримка такого законопроекту дисонує з присвоєнням звання почесного професора видатній поетесі Ліні Костенко, яка напередодні відвідала стіни рідної альма-матер і зустрічалася з викладачами та студентами, бо для будь-якого вишу це велика честь і велика відповідальність. Саме тоді Ліна Василівна сказала: "...були люди, які боролися за цю саму українську мову. І що ж тепер: прийшли ті, хто хочуть знищити те, заради чого вони боролися і віддавали життя? Навіщо нам замінювати українську мову російським матом?". Боритесь на здоровье за что хотите. У вас вся жизнь борьба. Но я коренной украинец с молоком матери впитавший русский язык буду на нем разговаривать до кончины.
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Боритесь на здоровье за что хотите. У вас вся жизнь борьба. Но я коренной украинец с молоком матери впитавший русский язык буду на нем разговаривать до кончины. А ось Колісніченко, наприклад, вважає, Якщо надати російській мові статусу державної, то йому українську вчити не треба. Правда потім від відкаськався від цих слів, сказав, що вирвали з контексту, але це вже була брехня, і в цьому могли переконатися всі, хто читав інтерв"ю. Цитую!!! *http://www.4post.com.ua/politics/75738.html Народний депутат Вадим Колесниченко: Что нужно, чтобы человек знал и любил свой язык и не беспокоился о своем будущем? Он должен гарантированно получить работу, иметь продвижение по службе (в том числе и по государственной), расти в науке, культуре, искусстве. А сегодня в высшей школе ты учиться на русском не сможешь! Журналіст Віктор Сльозоко: Сможешь! Депутат Колесниченко: Кандидатскую, докторскую защитить не сможешь! Журналіст Сльозко: Если не в состоянии выучить родственный славянский язык, то какой ты ученый? Депутат Колесниченко: А ПОЧЕМУ Я, ИМЕЯ РОДНОЙ ЯЗЫК РУССКИЙ, ДОЛЖЕН ЕЩЕ ЧТО-ТО УЧИТЬ?!
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Вы к кому обращаетесь? Здесь таких нет. А хто відповідає? Ну гаразд, якщо Петюня повернеться, буде йому приємність: поздоровлення від його улюбленої Наталі Королевської 9 декабря весь мир отмечает Международный день борьбы с коррупцией. Весь мир, но не Украина. Ведь в нашей стране борьба с коррупцией демонстрируется или на бумаге, или «показательной поркой» отдельных чиновников. На деле продолжает процветать теневой бизнес, клановство и кумовство, подкрепленные многомиллиардными коррупционными схемами, которые облекаются в форму законов. В 2011 году в Индексе восприятия коррупции, составленном международной правозащитной организацией TransparencyInternational, Украина «упала» на 18 позиций по сравнению с прошлым годом и заняла 152 место (из 183 стран). Это – яркое свидетельство того, что наша страна движется не в Европу, а в противоположном направлении.
Леопольд Опубліковано 9 грудня, 2011 Опубліковано 9 грудня, 2011 Боритесь на здоровье за что хотите. У вас вся жизнь борьба. Но я коренной украинец с молоком матери впитавший русский язык буду на нем разговаривать до кончины.Коренной украинец а забыли о такой реалии как языковой вопрорс поднимаемый в аккурат перед выборами. Шо, это в первый раз чи шо? Привыкнуть пора а вы возмущаетесь. Никто вас не заставляет говорить на языке которым вы думаете как впрочем фик кто заставит меня говорить на языке который является вторым языком после моего родного украинского. Не заставят. Я просто сам когда читаю нужным перехожу на русский. Я думаю шо вы будете возмущаться этак до выборов 2012. А после выборов всё опять успокоится (до новых выборов).
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2011 Опубліковано 13 грудня, 2011 Проголосований у першому читанні Закон про ринок земель. Єдина партія, яка підтримала закон одностайно – "Народна партія". Всі 20 штук натиснули кнопки. А от лідер цих лояльних до ринку землі парламентаріїв – Володимир Литвин – "не голосував". Це не смішно? Наводжу слова Литвина дворічної давності, коли він ще був кандидатом у президенти: "Дотримувався і дотримуюсь принципу – душу і землю не продають". "Я категорично проти того, щоб спекулянти і пройдисвіти купили в Україні землю. Скільки в мене вистачить зусиль – я буду зубами гризти, не дам, щоб забрали те, що складає не лише економічну категорію, що складає нашу душу". Схоже, душа спікера, досить ліквідний товар...
Рыжая Опубліковано 17 грудня, 2011 Опубліковано 17 грудня, 2011 Петр! А скажите мне, пожалуйста, кто в политике не врет? Не важно, какой он партии. Но назовите мне ПРОСТО ЧЕСТНОГО ПОЛИТИКА. Врал Кравчук, Кучма, Ющенко... Врет Янукович. Почитайте его предвыборные обещания. И сравните с реалиями. Я не защищаю сейчас конкретно Тимошенко. Я ВСЕХ обвиняю во лжи.
За У проти М. Опубліковано 18 грудня, 2011 Опубліковано 18 грудня, 2011 Петр! А скажите мне, пожалуйста, кто в политике не врет? Не важно, какой он партии. Но назовите мне ПРОСТО ЧЕСТНОГО ПОЛИТИКА. Врал Кравчук, Кучма, Ющенко... Врет Янукович. Почитайте его предвыборные обещания. И сравните с реалиями. Я не защищаю сейчас конкретно Тимошенко. Я ВСЕХ обвиняю во лжи. Так себе, легенько, стою в стороночке, платочек тереблю а вы все такие брехливые.
Рыжая Опубліковано 18 грудня, 2011 Опубліковано 18 грудня, 2011 Так себе, легенько, стою в стороночке, платочек тереблю а вы все такие брехливые. А ты, чё? Политик, что так близко к сердцу принимаешь? ;)
За У проти М. Опубліковано 18 грудня, 2011 Опубліковано 18 грудня, 2011 А ты, чё? Политик, что так близко к сердцу принимаешь? ;) ЧЁ, пустоту к сердцу. Лучше уж в политику.
Петр Опубліковано 21 грудня, 2011 Автор Опубліковано 21 грудня, 2011 Депутат от партии *Батькивщина* (в дальнейшем *Б*) г. Одарченко в эфире ТВI преподал всем урок арифметики. По его словам, цена на российский газ, рассчитанная по формуле им. Тимошенко, должна составлять 316 долларов. А с харьковской скидкой -216 долларов за 1000 кубометров. Вот так. Миллионы телезрителей цифирь услышали, запомнили и сделали вывод: опять эти регионалы воруют. Очень много воруют. А единицы почесали затылок, взяли калькулятор и начали считать. Газ в 2009 г. стоил 228 долларов. Добавив скидку в 20%, которую выпросила Юля у Путина на один год, получаем 273 доллара. Сейчас он должен стоить 316 долларов. Значит, рост цены составляет всего 14%. Во живем. Нефть подорожала больше чем в два раза, а газ всего на 14%.... Я посчитал и задумался: а чему учит нас господин из *Б*, арифметике или циничной, наглой лжи?
Орiана Опубліковано 21 грудня, 2011 Опубліковано 21 грудня, 2011 Петюша, а твій Колісніченко облажався - сказав, що Венеціанська комісія схвалила його законопрект про мови, а насправді з 69-ти пунктів зауважень по цьому закону, тільки 5-ть були схвальними - все решта суцільна критика. підсумок Венеціанської комісії такий "Венеціанська комісія з'ясувала, що проект є незбалансованим, оскільки його положення непропорційно посилюють позиції російської мови, за відсутності відповідних заходів, які б підтверджували роль української мови як державної, а також належним чином не забезпечують захист інших регіональних мов і мов меншин". Ну хто б сумнівався, що вся ця катавасія із законом тільки, щоб не вчити української. Повністю висновок тут .http://blogs.pravda.com.ua/authors/stavniychuk/4ef0693f6f5b2/
Орiана Опубліковано 21 грудня, 2011 Опубліковано 21 грудня, 2011 З.І. Петюша, ти "своїх" лови на брехні і я буду мати приємність бачити тебе кожного дня - а то ось скільки часу тебе не було, я аж заскучилась. Невже БЮТівці почали виправлятися і перестали брехати? Похвально, якщо так.
Петр Опубліковано 22 грудня, 2011 Автор Опубліковано 22 грудня, 2011 Петюша, а твій Колісніченко облажався - сказав, що Венеціанська комісія схвалила його законопрект про мови, а насправді з 69-ти пунктів зауважень по цьому закону, тільки 5-ть були схвальними - все решта суцільна критика. підсумок Венеціанської комісії такий "Венеціанська комісія з'ясувала, що проект є незбалансованим, оскільки його положення непропорційно посилюють позиції російської мови, за відсутності відповідних заходів, які б підтверджували роль української мови як державної, а також належним чином не забезпечують захист інших регіональних мов і мов меншин". Ну хто б сумнівався, що вся ця катавасія із законом тільки, щоб не вчити української. Повністю висновок тут .http://blogs.pravda.com.ua/authors/stavniychuk/4ef0693f6f5b2/ м.Орюся. А ты еще жива. Никак кол осиновый подобрать не могут. Знаешь, а мне на проблемы языка, по большому счету, глубоко плевать. Тут у нас в стране правили какие-то оранжевые, и загнали экономику в глухой тупик. Вот вырулим оттуда и снова будем беседовать о нашем, о девичье
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Опубліковано 22 грудня, 2011 м. Орюся. А ты еще жива. Никак кол осиновый подобрать не могут. Знаешь, а мне на проблемы языка, по большому счету, глубоко плевать. Тут у нас в стране правили какие-то оранжевые, и загнали экономику в глухой тупик. Вот вырулим оттуда и снова будем беседовать о нашем, о девичье Жива, жива - а ваша злість на мене ще більш живою робить. Два роки як змінилася влада - тому кивати на минулу вже не варта - бо це означає, що БРЕХАЛИ, коли казали: виберіть, ми знаємо, що робити. Брехали, коли заявляли: ми беремо на себе відповідальність. До речі, що це в тебе за дивний спосіб вирулювання - дивитися вслід чужим авто - я думала, мінімум, що для цього потрібно - бодай взяти у руки кермо. Я вже мовчу про те, що ще й їздити треба вміти. І ще, якщо тобі мова пофік, а що вона пофік всім українцям, я знаю без тебе - то може ти мені скажеш, чого твої проФФесіонали взялися вирулювати саме в цьому напрямку, а не приміром, в напрямку виведення грошей з офшорів. Запитання риторичне і так зрозуміло, що ти на цьому не спеціалізуєшся. Але як репліка в піку твоєму спогляданню - цілком доречне.
Петр Опубліковано 22 грудня, 2011 Автор Опубліковано 22 грудня, 2011 З.І. Петюша, ти "своїх" лови на брехні і я буду мати приємність бачити тебе кожного дня - а то ось скільки часу тебе не було, я аж заскучилась. Невже БЮТівці почали виправлятися і перестали брехати? Похвально, якщо так.Таки так, Орюся. Раньше включишь телевизор и полное лукошко лжи. А теперь искать надо. Хотелось бы приписать этот успех себе. Но маничка величия еще не выросла.По поводу своих и твоих. Все они наши. Все они пьют нашу кровь. Слышал, что ты поймала на лжи Колисниченко. Я бы тебе помог. Но язык я люблю, в основном, говяжий в чесночном соусе. А через силу мужчина, как правило, ничего сделать не может.
Петр Опубліковано 22 грудня, 2011 Автор Опубліковано 22 грудня, 2011 Жива, жива - а ваша злість на мене ще більш живою робить. Два роки як змінилася влада - тому кивати на минулу вже не варта - бо це означає, що БРЕХАЛИ, коли казали: виберіть, ми знаємо, що робити. Брехали, коли заявляли: ми беремо на себе відповідальність. Побойся Бога, Орюся, какая злость. Я спал и видел, когда смогу зайти на этот форум. А ты меня так встречаешь. Обидно, однако. Врали, Орюся, врали. Как в кино. Помнишь. Красные придут - врут. Белые придут -врут. И ответственность они берут только за свои кошельки. Кому мы нужны сирые и убогие.
Петр Опубліковано 22 грудня, 2011 Автор Опубліковано 22 грудня, 2011 До речі, що це в тебе за дивний спосіб вирулювання - дивитися вслід чужим авто - я думала, мінімум, що для цього потрібно - бодай взяти у руки кермо. Я вже мовчу про те, що ще й їздити треба вміти. Не умею ездить, Орюся, не умею. Ты уж извини за похабный пример, но я его приведу. В борделях для импотентов есть специальное окошко, в которое можно подсматривать за клиентом. Вот и я так смотрю вслед чужим авто.
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Опубліковано 22 грудня, 2011 Побойся Бога, Орюся, какая злость. Я спал и видел, когда смогу зайти на этот форум. А ты меня так встречаешь. Обидно, однако. Врали, Орюся, врали. Как в кино. Помнишь. Красные придут - врут. Белые придут -врут. И ответственность они берут только за свои кошельки. Кому мы нужны сирые и убогие. Хм...який ти став прикольний, коли розслабився. Може і я біля тебе розслаблюся трішки від того політичного борделю - не даш мені стусана несподівано? Розумієш, Петрушо, не можна вимагати від них неможливого. Наприклад, ПР- не дбати про свій бізнес за допомогою влади, а БЮТиків - казати правду - це протиприродньо, а тому нереально. Але цілком реально їх не допускати до влади. Але як, коли вони пруть у всі шпари? Маєш якісь ідеї? Для себе, наприклад, я вирішила, що на ці вибори віддам перевагу Свободі. Не тому, що їх підтримую - ні, навпаки, завжди вважала, що вони підіграють Кремлю і наносять шкоду українському іміджу - але в них є дві переваги - серед них нема багатих бізнесменів і вони ніколи не були владою. А ті всі нехай йдуть в пєнь - набридли їх пики.
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Опубліковано 22 грудня, 2011 Не умею ездить, Орюся, не умею. Ты уж извини за похабный пример, но я его приведу. В борделях для импотентов есть специальное окошко, в которое можно подсматривать за клиентом. Вот и я так смотрю вслед чужим авто. Твій приклад - майже зразок пристойності на цьому форумі. Будеш такий чемний і надалі дам тобі посилання на повне фото з ави - будеш рулити сам :rolleyes:
Петр Опубліковано 23 грудня, 2011 Автор Опубліковано 23 грудня, 2011 Хм...який ти став прикольний, коли розслабився. Може і я біля тебе розслаблюся трішки від того політичного борделю - не даш мені стусана несподівано? Розумієш, Петрушо, не можна вимагати від них неможливого. Наприклад, ПР- не дбати про свій бізнес за допомогою влади, а БЮТиків - казати правду - це протиприродньо, а тому нереально. Але цілком реально їх не допускати до влади. Але як, коли вони пруть у всі шпари? Маєш якісь ідеї? Для себе, наприклад, я вирішила, що на ці вибори віддам перевагу Свободі. Не тому, що їх підтримую - ні, навпаки, завжди вважала, що вони підіграють Кремлю і наносять шкоду українському іміджу - але в них є дві переваги - серед них нема багатих бізнесменів і вони ніколи не були владою. А ті всі нехай йдуть в пєнь - набридли їх пики. Да устраивайся поудобней рядом. Не бойся. А стусана конечно дам. Сама знаешь -все мужики сволочи. Должен соответствовать.Идей нет совершенно. Куда ни кинь, везде клин. Умные люди говорят, что каждый народ достоен своего правительсвта. Так что придется ждать лет эдак 50 - 70 когда смениться два - три поколения. Правда, одна плохенькая идея где-то там завалялась. Но ее надо еще найти, стряхнуть пыль и внимательно осмотреть. Свобода это круто. У нас две крутые партии: Свобода и КПУ. Ни там, ни там богатых нет, а деньги на выборы есть. Откуда, интересно. Ведь деньги-то не маленькие. Но это мелочи. Ведь и другие партии не лучше, если не хуже.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.