Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 так,зайшов. ти права на 100% -- шавки Зазвичай рижа ставить лайно, недостойне уваги, тому спочатку треба перевіряти на правдивість. Це саме стосується САИ - вони довший час спілкуються, тому методи однакові. Брехуни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 .Мисыс пыздальвовна.. Я в н/ЭдоумЭнии? Шо це вас так шокырувало, , що вы за собой мочу убрали языком? Шо, гнида... Еще хочешь? А ну, фас! Исчо звизды получишь, зироЧка, Вперьод гнида трухляваая..заепри е..б..ала ты меня.. Я готова позишен намба ту. - тебя отвыкрутить хачу.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Мисыс пыздальвовна.. Я в н/ЭдоумЭнии? Шо це вас так шокырувало, , що вы за собой мочу убрали языком? Шо, гнида... Еще хочешь? А ну, фас! Исчо звизды получишь, зироЧка, Вперьод гнида трухляваая..заепри е..б..ала ты меня.. Я готова позишен намба ту. - тебя отвыкрутить хачу.. Якщо ти зараз не закриєш пельку, я всі твої пости відправлю поштою на твій сайт, КОЖНОМУ, хто там в тебе сидить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Оріана Звільніть свою скриньку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Багама...багама ма ма вай рез бикин нав эф ю багама мама.. Наташа уже час ночи.. что же ты моязараза сильно хочешь... как же ш тыменя достала..- нету мочи.. стар перша.. з аи п-- а -- а!! Оле...оле,оле оле... У К Р А и Н А - чемпион... Насруся- дура.. Кто против? ГОЛОСУЕМ?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Чего флудим,сударыня? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Чего флудим,сударыня? драсти! эт вы мне? ну ..., скажем так, от неча делать.. а вы хто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Негоже людей почём зря оскорблять...Да и тема не та.Как Вы считаете.Кто я..Моя фамилия слишком известна,что бы я её называл....(И.В. меняет профессию) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Негоже людей почём зря оскорблять...Да и тема не та.Как Вы считаете.Кто я..Моя фамилия слишком известна,что бы я её называл....(И.В. меняет профессию) Так я не оскорбляю! миссир... Людей? Та вы шо???!! Спросите у кого хочите..! (Ё маё..насрыся, бля, скока у тебя адвокатов...у меня патронов стока не выстачыть...((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Негоже людей почём зря оскорблять...Да и тема не та.Как Вы считаете.Кто я..Моя фамилия слишком известна,что бы я её называл....(И.В. меняет профессию) Не звертайте увагу - завтра їй має бути соромно, я так думаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Ух какая Вы сегодня воинственная,патронов не хватит..Вы имеете ввиду Вашу кривую рогатку.Так мне не страшно.Я не адвокат вовсе, Бог не сподобил.Просто решил что негоже двум барышням,да словами такими крепкими,да при всей честной компании...Или у Вас показательные выступления.Вы в личном зачёте или игра командная? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Не звертайте увагу - завтра їй має бути соромно, я так думаю.Всё может быть.С интересом почитаю её завтрашние посты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 Всё может быть.С интересом почитаю её завтрашние посты. И чем же моя скромная особа Вас заинтересовала?* Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 17 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2012 GiRaFo.chkaДа Вы совсем и не скромная особа,это не обсуждается.А почитать хотелось Ваши свежие посты,утренние,после выздоровления. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2012 Да Вы совсем и не скромная особа,это не обсуждается.А почитать хотелось Ваши свежие посты,утренние,после выздоровления. интересненько.. кем это не обсуждается? А насчет моей скромности- ммм... да полно! волнует ли она Вас? Не лицемерьте.. Хотите, расскажу, что Вас заботит на самом деле? и еще. Вы- всё знаете. Вам не интересны чужие мнения. Ни свежие, ни настоявшиеся.. Вы- пресыщенный человек (впрочем, как и я ..) которому просто скучно. Возражать будете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
no_name Опубліковано 18 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2012 Я с огромным удовольствием Вас выслушаю,но только завтра,если позволите.Вы так уверенно изложили свои мысли о том что меня волнует на самом деле.Вы меня заинтриговали.Жду Вас завтра с нетерпением. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 18 лютого, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2012 Тушки - як люди http://www.youtube.com/watch?v=1uPXz5P9LQM На все форумах одни и те же фотки. Идеологический отдел БЮТ работает. Сказать то нечего вот и рисуют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2012 Зазвичай рижа ставить лайно, недостойне уваги, тому спочатку треба перевіряти на правдивість. Це саме стосується САИ - вони довший час спілкуються, тому методи однакові. Брехуни. Одна ты ставишь правду. Или ты думаешь, что ставя инфу с УП априори даешь правду? Да и ты ведь тоже даешь инфу однобокую. Вот я и показываю в противовес тебе и другую сторону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2012 Одна ты ставишь правду. Или ты думаешь, что ставя инфу с УП априори даешь правду? Да и ты ведь тоже даешь инфу однобокую. Вот я и показываю в противовес тебе и другую сторону. До твого відома, УП найбільший інформативний ресурс, там є статті різнопланові, тобі ніхто не заважає давати звідти інформацію проти Свободи. Ось навіть можу тобі підкинути: Возняк, львів"янин *http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/ який веде суперечку зі Свободою на блогах УП. Правда, він працює на адміністрацію теперішнього президента, але є відомою людиною і посилатися на нього чи на ресурс не соромно. А що я подаю однобоко - то я ж не претендую на істинність. Мене ось зрівноважує Пьотр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 19 лютого, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2012 До твого відома, УП найбільший інформативний ресурс, там є статті різнопланові, тобі ніхто не заважає давати звідти інформацію проти Свободи. Ось навіть можу тобі підкинути: Возняк, львів"янин *http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/ який веде суперечку зі Свободою на блогах УП. Правда, він працює на адміністрацію теперішнього президента, але є відомою людиною і посилатися на нього чи на ресурс не соромно. А що я подаю однобоко - то я ж не претендую на істинність. Мене ось зрівноважує Пьотр. Не скромничай. Мне ли тягаться с такой опытной форумчанкой как ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2012 Не скромничай. Мне ли тягаться с такой опытной форумчанкой как ты. Я і не "скромнічаю" - але мене зі всіх боків атакують шакали, а тобі на форумі зелена дорога. Так що не криви душею, ми рівні у можливостях. Інша справа, що тобі пред"явити нема що - з того, що "проти", а більше з того, що "за" - але це вже не моя проблема, правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 19 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2012 Я і не "скромнічаю" - але мене зі всіх боків атакують шакали, а тобі на форумі зелена дорога. так це добре що атакують. ось цікава і дотепна думка з цього приводу. "Если ты, встав утром, взял в руки еврейскую газету и не нашел в ней новой клеветы против себя, это значит, что вчерашний день ты потерял даром." (Гітлер) якщо длятебе це буде виглядати так Якщо ти, вставши вранці, відкрив форум і не знайшов в ньому нового наклепу проти себе, це значить, що вчорашній день ти втратив даром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 20 лютого, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 Я і не "скромнічаю" - але мене зі всіх боків атакують шакали, а тобі на форумі зелена дорога. Так що не криви душею, ми рівні у можливостях. Інша справа, що тобі пред"явити нема що - з того, що "проти", а більше з того, що "за" - але це вже не моя проблема, правда? А что, тебе тоже звонили и угрожали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nadinka Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 "Если ты, встав утром, взял в руки еврейскую газету и не нашел в ней новой клеветы против себя, это значит, что вчерашний день ты потерял даром." (Гітлер)Интересная конечно мысль, но мне все же хочется верить что на подобных форумах обитает более сознательная аудитория :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 Интересная конечно мысль, но мне все же хочется верить что на подобных форумах обитает более сознательная аудитория :huh: Не стоит обращать внимания на этого форумного фюрера. Он из той палаты, где два Наполеона сидят и три Навуходоносора. Его санитары пол года уже ищут, но мы его не выдаём - он славная собачка, умеет говорить гав-гав-гав. Не обижайте его, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 Зазвичай рижа ставить лайно, недостойне уваги, тому спочатку треба перевіряти на правдивість. Це саме стосується САИ - вони довший час спілкуються, тому методи однакові. Брехуни. На явной брехне и подделке документов на форуме пойман с поличным лишь один человек - так называемая Ориана. Вот так-то, дорогуша, опять пытаешься с больной головы на здоровую... И как только тебе не стыдно? Ай-я-яй... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 На явной брехне и подделке документов на форуме пойман с поличным лишь один человек - так называемая Ориана. Вот так-то, дорогуша, опять пытаешься с больной головы на здоровую... И как только тебе не стыдно? Ай-я-яй... :lol: :lol: :lol: В Росії дві біди - дураки і дороги. А в Україні три - дураки, дороги та москалі. - Діду ! - Що! - Чули, москалі у космос полетіли! - Що всі? - Та ні, тільки один! - То чого ж ти тоді кричиш?. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 В Росії дві біди - дураки і дороги. А в Україні три - дураки, дороги та москалі. - Діду ! - Що! - Чули, москалі у космос полетіли! - Що всі? - Та ні, тільки один! - То чого ж ти тоді кричиш?. На уроці географії у школі:- Діти! Пограймо у гру. Я описуватиму вдачу якогось народу, а Ви вбудете відгадувати, що це за народ. Добре? - Домовились! - Отже, гарний народ: і працюють наче, і гостинні трішки, проте як вип'ють - ховайся, бо буде лихо... Петрик викрикує: - Та це ж москалі! - Ну, які ж москалі, Петрику, вони росіянами звуться... А взагалі то правильно! Сідай. Наступне: і хазяйновиті вони, у всьому порядок та рахунок знають, тільки от взимку в них снігу не випросиш... Марічка підскакує: - Я знаю, жиди це! - Та які жиди - їх євреями кличуть. А взагалі то правильно! Сідай, Марічко. Остання людність: хазяйновиті, щирі, гостинні люди, а хати в них маленькі-гарненькі, побілені; поряд мальви ростуть... Все як у казці, проте вийде чоловік з хати, подивиться на хатинку сусіди і зціпивши зуби, промовить: "А, бодай вона згоріла..." У класі мовчанка. - Ну, хто це? Що не знаєте? Чого мовчите? Тихенький голос з останньої парти: - Зате ми гарно співаємо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2012 На уроці географії у школі: - Діти! Пограймо у гру. Я описуватиму вдачу якогось народу, а Ви вбудете відгадувати, що це за народ. Добре? - Домовились! - Отже, гарний народ: і працюють наче, і гостинні трішки, проте як вип'ють - ховайся, бо буде лихо... Петрик викрикує: - Та це ж москалі! - Ну, які ж москалі, Петрику, вони росіянами звуться... А взагалі то правильно! Сідай. Наступне: і хазяйновиті вони, у всьому порядок та рахунок знають, тільки от взимку в них снігу не випросиш... Марічка підскакує: - Я знаю, жиди це! - Та які жиди - їх євреями кличуть. А взагалі то правильно! Сідай, Марічко. Остання людність: хазяйновиті, щирі, гостинні люди, а хати в них маленькі-гарненькі, побілені; поряд мальви ростуть... Все як у казці, проте вийде чоловік з хати, подивиться на хатинку сусіди і зціпивши зуби, промовить: "А, бодай вона згоріла..." У класі мовчанка. - Ну, хто це? Що не знаєте? Чого мовчите? Тихенький голос з останньої парти: - Зате ми гарно співаємо... - Як називається людина, яка розмовляє українською мовою?- Двомовна. - А якщо людина розмовляє трьома мовами? - Тримовна. - А якщо однією? - Москаль. 55 - Пане, Ви чому свою сторінку на домен "ru" поставили? - А що? - Так то ж "Раша" - москалі! - І треба ж мені такий сором! А я думав, що "ru" - то Рідна Україна! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.