Гість дядя Митя Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 Ти сам відповів: нема відео. А таким як ти, поставленим тут перед виборами відмазувати теперішню владу - віри нема. Крім того, я за Тимошенко жодного разу не голосувала, коли вона була при владі, її критикувала - яким боком до мене твоє зауваження? А ты вобще за что нибудь в этой стране галосовала?! Или ты в это время португальским бабушкам попки вытирала?Я тебе могу и про твоего кумира гниломордого, и про его шайку-лейку много раскозать, да только ты один хрен кроме википедии ничему не веришь, да еще чего доброго форум положат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 А ты вобще за что нибудь в этой стране галосовала?! Или ты в это время португальским бабушкам попки вытирала?Я тебе могу и про твоего кумира гниломордого, и про его шайку-лейку много раскозать, да только ты один хрен кроме википедии ничему не веришь, да еще чего доброго форум положат. Та ти розмову не переводь, ти за себе дай відповідь. Я не мала вибору, а ти його мав - міг хоча б за Тигипка голосувати. Але ти вибрав хама, а тепер на дивися на свій вибір і якщо тебе від споглядання знудить - знацця є ще в тебе дещо, що можна до совісті прирівняти. 10 тисяч доларів за настільну лампу - це багато чи мало? Напевно, багато, тому що більшість громадян цієї країни мають роками збирати цю суму - або роками віддавати кредит в такому розмірі - щоб, наприклад, придбати автомобіль "Ланос". З іншого боку, якщо твій будинок коштує 100 мільйонів доларів, то 10 тисяч за настільну лампу - це копійки. Зате відомо точно, коли в тебе зарплатня складає декілька тисяч доларів на місяць, навряд чи ти купуватимеш собі настільну лампу за "десятку". Якщо, звісно, ти не маєш тіньових доходів, що дозволяють тобі жити як близькосхідному тирану. Не економити на лампі можна ще в одному випадку - якщо робиш це за гроші бюджету. Десять тисяч доларів за настільну лампу - це правдива квінтесенція образу "Межигір'я" - цього символу непристойної корупції, який возвеличується над злиденною країною. http://www.pravda.com.ua/articles/2012/02/27/6959508/ А за Ющенка треба було у свій час писати - тепер це без потреби. До речі, кпини і образи людини за її фізичними вадами - один із проявів морального каліцтва. Подумай над цим. Всі під Богом ходимо - та що ми самі - кожен має дітей, ось що має бути страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 да еще чего доброго форум положат. :lol: по какой причине,сказочник,положат? А ты вобще за что нибудь в этой стране галосовала?! Или ты в это время португальским бабушкам попки вытирала?Я тебе могу и про твоего кумира гниломордого, и про его шайку-лейку много раскозать, да только ты один хрен кроме википедии ничему не веришь, ау! ющенко уже все! пройденный этап. и не надо тут демонстрировать психологию избирателя-- когда вам кидают факты про ваших хозяев переводить стрелки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 Та ти розмову не переводь, ти за себе дай відповідь. Я не мала вибору, а ти його мав - міг хоча б за Тигипка голосувати. Але ти вибрав хама, а тепер на дивися на свій вибір і якщо тебе від споглядання знудить - знацця є ще в тебе дещо, що можна до совісті прирівняти. А за Ющенка треба було у свій час писати - тепер це без потреби. До речі, кпини і образи людини за її фізичними вадами - один із проявів морального каліцтва. Подумай над цим. Всі під Богом ходимо - та що ми самі - кожен має дітей, ось що має бути страшно. Меня тошнило, когда твой Ющенко вместо того чтобы заниматься чем положено президенту страны таскал на Говерлу весь руководящий аппарат, и в Кировоградской филармонии целыми днями расказывал басни про голодомор, и памятник возводил за сотни миллионов, а на гос даче предназначеной для отдыха президента страны, за державний кошт, отдыхало все его село. А вот больницу для детей, так чмо и не построило. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 Меня тошнило, когда твой Ющенко вместо того чтобы заниматься чем положено президенту страны таскал на Говерлу весь руководящий аппарат, и в Кировоградской филармонии целыми днями расказывал басни про голодомор, и памятник возводил за сотни миллионов, а на гос даче предназначеной для отдыха президента страны, за державний кошт, отдыхало все его село. А вот больницу для детей, так чмо и не построило. а от януковича не тошнит? ах да,он же благодетель,при нем воровская система стала организованее. теперь к смотрящему можно спокойно идти,недорого возьмет....разве ты не так писал? вот такие как ты и являются прекрасной средой для корупции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 ОтСос Петрович, ты можешь не напрягаться попусту, я твое: ...гав, гав, гав... давно не читаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 29 лютого, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Петре, по-перше, тобі вже відповіли, що ніякого відношення він до Свободи не має. По-друге, тобі лексиконокремих представників ПР відомий - чи цитатки тиснути? Та далеко не треба йти - Янукович молодший, коли вертався п"яний додому і не міг потрапити в двері свого будинку Відео http://tabloid.pravda.com.ua/scandal/4e1d915f7dad7/ Мне по барабану к кому относиться это отрепье. Перестанет ругаться, я перестану его доставать. А сын у Януковича молоток. Наш пацан. Сам был грешен о чем, кстати, не жалею. И больная просьба. Не пиши красным цветом. Дурак все равно не поймет, а умный и черно-белый текст прочитает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 29 лютого, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 а от януковича не тошнит? ах да,он же благодетель,при нем воровская система стала организованее. теперь к смотрящему можно спокойно идти,недорого возьмет....разве ты не так писал? вот такие как ты и являются прекрасной средой для корупции. Голосуете за ВО *Свобода* и вам будут *тыкать* на каждом шагу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Голосуете за ВО *Свобода* и вам будут *тыкать* на каждом шагу.Петр, эко Вас "заколбасило" на этой ВО Свободе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Петр, эко Вас "заколбасило" на этой ВО Свободе. Ну а как ещё можно укоротить язык нацисту? Сказать правду. Раз, второй, третий, пока он сам не признается, что по выходным выпивает с паном Тягнибоком в личном бункере. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Ну а как ещё можно укоротить язык нацисту? Сказать правду. Раз, второй, третий, пока он сам не признается, что по выходным выпивает с паном Тягнибоком в личном бункере. Твой язык, чем лучше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Петр, эко Вас "заколбасило" на этой ВО Свободе. это его задача- пользуясь моей непопулярностью у стада совков,либерастов и дураков присобачить меня к Свободе. наверное холоп уже работает на то чтобы вор янукович победил на следующих выборах. Голосуете за ВО *Свобода* и вам будут *тыкать* на каждом шагу. бреши больше,шваль. Ну а как ещё можно укоротить язык нацисту? Сказать правду. Раз, второй, третий, пока он сам не признается, что по выходным выпивает с паном Тягнибоком в личном бункере. это кто тут правду пишет,шизоид брехливый? Петя,который зад лижет воровской олигархии? ОтСос Петрович, ты можешь не напрягаться попусту, я твое: ...гав, гав, гав... давно не читаю. быдлан ,наплевать на твои игноры Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 1 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 Петр, эко Вас "заколбасило" на этой ВО Свободе.У каждого свое хобби. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 1 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 это его задача- пользуясь моей непопулярностью у стада совков,либерастов и дураков присобачить меня к Свободе. наверное холоп уже работает на то чтобы вор янукович победил на следующих выборах. бреши больше,шваль. это кто тут правду пишет,шизоид брехливый? Петя,который зад лижет воровской олигархии? быдлан ,наплевать на твои игноры Голосуйте за ВО *Свобода* и из вас гарантировано сделают холопа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 Мне по барабану к кому относиться это отрепье. Перестанет ругаться, я перестану его доставать. А сын у Януковича молоток. Наш пацан. Сам был грешен о чем, кстати, не жалею. И больная просьба. Не пиши красным цветом. Дурак все равно не поймет, а умный и черно-белый текст прочитает. Розумієш в чому справа, тільки люди з низькою самооцінкою вибирають з-поміж себе. Нормальні завжди поставлять на чолі розумнішого. А ви вибрали "свого" - це ще й ознака стадності. Як пише Ніколаша - індивідуальність натовпу, а не натовп індивідуальностей. Ось тут кілька стереотипів поведінки людей з низькою самооцінкою і розсуди, чи можливо з такими робити реформи. Коли ви маєте потребу в здоровій критиці, не розраховуйте отримати її від людини з низькою самооцінкою. Замість розбору помилок ви отримаєте ножичок, віткнутий в спину невпевненою ручкою нікчеми. ЛНС швидше спробує використовувати ваш промах проти вас. Навіть не для того, щоб самому зайняти ваше місце, ні. Макнути іншого в те же гавно, в якому він сам вариться все життя - найдоступніший для нього спосіб самоствердження. Людей з низькою самооцінкою дуже важко чого-небудь навчити. Коли розповідаєш їм щось нове, вони вважають, що таким чином їм вказують на їх дурість чи інші недоліки. Навіть якщо таких недоліків немає, вони самі собі їх вигадають. Або вигадають, ніби ви намагаєтесь таким чином вказати на їх недосконалість. Люди з низькою самооцінкою - огидні працівники. Робота для них - покарання. Скажімо, виникла реальна виробнича необхідність прибрати говно з ганку. Нормальній людині і в голову не прийде, що його таким чином «намагаються принизити». У ЛНСа ж таке доручення викличе протест. Він впевнений, що його відправили прибрати говно не тому, що це необхідно зробити, бо воняет, а тому, що «йому хочуть показати, що він тільки цього і гідний». Навіть особистий приклад не поставить на місце мізки особливо запущеного ЛНСу. Деякі ЛНСи намагаються заховати свою низьку самооцінку за ширмою "агресивної поведінки". Вони схильні до постійних спроб самоствердження. Но ладно б вони самозатверджувались, досягаючи чого-небудь. Вони вдаються до самих бридких й дешевих способів - принизити іншого. На роботі це виливається в зриви нарад та обговорень, саботуванні доручень, підстав, моббінгу. Люди з низькою самооцінкою сміліють, коли об'єднуються в зграї. З.І. Червоний колір - це крик душі. Те, що я виділяю червоним, так мене вражає, що я маю потребу це виділити, інакше я вибухну від люті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 Влада, яка підпорядкувала собі майже весь телевізійний інформаційний простір, люмпенізує населення, свідомо гасить політичну складову негараздів в Україні, а на передній план ставить події, які зовсім не в"яжуться з діяльністю президента і влади вцілому Перед виборами політика зникає з новин Лише кожне п'яте повідомлення в телевізійних новинах стосуються політики, а тема виборів-2012 узагалі не обговорюється. Про це свідчить дослідження "Моніторинг українських новин", проведений Академією української преси за участю співробітників Інституту соціології НАН України, пише Дзеркало тижня. На початку року виборів у Верховну Раду українські телеканали уникають детального висвітлення політичних новин. Головні теми новин лютого — катастрофи, ДТП, а також аномальні морози. Тільки кожне п'яте повідомлення в новинах стосується політики, а тема виборів-2012 узагалі не обговорюється. Відповідно до дослідження, текст якого є в розпорядженні ZN.UA, два різновиди подій домінують у новинах лютого: катастрофи/ДТП — 16%, а також морози і заметілі — 15%. Напруженість у відносинах Росії й України з проблем газу, сиру і двосторонніх відносин сумарно охоплює 10% подій, що згадуються. Про вибори-2012 говорилося тільки в контексті інших подій (2%), тобто жодного разу ця тема не була головною подією. Касетний скандал у ВР не став резонансною подією тижня, інформації про нього не більше, ніж про літню європейську першість з футболу (2%). На такому ж рівні телеканали інформували про виступ Віктора Януковича у ВР. Як і у вересні минулого року увага телеканалів до реформ в Україні мінімальна (1%), як і до обрання нового уповноваженого з прав людини (2%). - а як тоді Азаров намагається говорити з людьми - коли не через телевізор? Певно старими методами: крупою і відремонтованими під"їздами, тобто, банальним підкупом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 Меня тошнило, когда твой Ющенко вместо того чтобы заниматься чем положено президенту страны таскал на Говерлу весь руководящий аппарат, и в Кировоградской филармонии целыми днями расказывал басни про голодомор, и памятник возводил за сотни миллионов, а на гос даче предназначеной для отдыха президента страны, за державний кошт, отдыхало все его село. А вот больницу для детей, так чмо и не построило. Тепер зрозуміло, чому ти голосував за Янека - ти хотів, щоб мене знудило від його бидлячих розкошів. Людина, яка обіцяла покращити життя українців "вже сьогодні" - почала з покращення свого особистого життя, а також своєї родини. Тебе нудило від "села Ющенка", від Голодомору і Говерли? - зате тебе не нудить від вигляду трупів на дорогах України під колесами твоїх обранців і їх чад, тебе не нудить від того, що вони забирають у тебе ліс, пляж, а на стіл за твій кошт купляють собі лампу вартістю твоєї річної зарплати. Да уж...твої смаки для мене незрозумілі, я навіть уявити собі не можу, щоб людина так себе опустила, але щоб це ще й на огляд виставляти - це повний піпєц, як казала героїня тепер вже депутатки Думи РФ. Мітіч, ти б краще мовчав, бо захищати теперішню владу - справа недостойна і принизлива для нормальної людини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 1 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 Голосуйте за ВО *Свобода* и из вас гарантировано сделают холопа. во-первых,кто тут про холопа пишет? шестерка воровской системы? и во-вторых,повторяю опять ,гнилое брехло,я к Свободе не имею никакого отношения. Тепер зрозуміло, чому ти голосував за Янека - ти хотів, щоб мене знудило від його бидлячих розкошів. не розумію -навіщо ти так багато тваринам пишеш? Петр- шістка буде і далі вести агітацію за воровську владу,Мітя-брехло не набагато краще.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Розумієш в чому справа, тільки люди з низькою самооцінкою вибирають з-поміж себе. Нормальні завжди поставлять на чолі розумнішого. А ви вибрали "свого" - це ще й ознака стадності. Як пише Ніколаша - індивідуальність натовпу, а не натовп індивідуальностей. Ось тут кілька стереотипів поведінки людей з низькою самооцінкою і розсуди, чи можливо з такими робити реформи. Коли ви маєте потребу в здоровій критиці, не розраховуйте отримати її від людини з низькою самооцінкою. Замість розбору помилок ви отримаєте ножичок, віткнутий в спину невпевненою ручкою нікчеми. ЛНС швидше спробує використовувати ваш промах проти вас. Навіть не для того, щоб самому зайняти ваше місце, ні. Макнути іншого в те же гавно, в якому він сам вариться все життя - найдоступніший для нього спосіб самоствердження. Людей з низькою самооцінкою дуже важко чого-небудь навчити. Коли розповідаєш їм щось нове, вони вважають, що таким чином їм вказують на їх дурість чи інші недоліки. Навіть якщо таких недоліків немає, вони самі собі їх вигадають. Або вигадають, ніби ви намагаєтесь таким чином вказати на їх недосконалість. Люди з низькою самооцінкою - огидні працівники. Робота для них - покарання. Скажімо, виникла реальна виробнича необхідність прибрати говно з ганку. Нормальній людині і в голову не прийде, що його таким чином «намагаються принизити». У ЛНСа ж таке доручення викличе протест. Він впевнений, що його відправили прибрати говно не тому, що це необхідно зробити, бо воняет, а тому, що «йому хочуть показати, що він тільки цього і гідний». Навіть особистий приклад не поставить на місце мізки особливо запущеного ЛНСу. Деякі ЛНСи намагаються заховати свою низьку самооцінку за ширмою "агресивної поведінки". Вони схильні до постійних спроб самоствердження. Но ладно б вони самозатверджувались, досягаючи чого-небудь. Вони вдаються до самих бридких й дешевих способів - принизити іншого. На роботі це виливається в зриви нарад та обговорень, саботуванні доручень, підстав, моббінгу. Люди з низькою самооцінкою сміліють, коли об'єднуються в зграї. З.І. Червоний колір - це крик душі. Те, що я виділяю червоним, так мене вражає, що я маю потребу це виділити, інакше я вибухну від люті. Долго вспоминал, кого же мы поставили во главе. И, самое интересное, не вспомнил когда мы доверили сыну Януковича нас возглавить. Может быт, я просто проспал. Так ты меня поправь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Влада, яка підпорядкувала собі майже весь телевізійний інформаційний простір, люмпенізує населення, свідомо гасить політичну складову негараздів в Україні, а на передній план ставить події, які зовсім не в"яжуться з діяльністю президента і влади вцілому Перед виборами політика зникає з новин Лише кожне п'яте повідомлення в телевізійних новинах стосуються політики, а тема виборів-2012 узагалі не обговорюється. Про це свідчить дослідження "Моніторинг українських новин", проведений Академією української преси за участю співробітників Інституту соціології НАН України, пише Дзеркало тижня. На початку року виборів у Верховну Раду українські телеканали уникають детального висвітлення політичних новин. Головні теми новин лютого — катастрофи, ДТП, а також аномальні морози. Тільки кожне п'яте повідомлення в новинах стосується політики, а тема виборів-2012 узагалі не обговорюється. Відповідно до дослідження, текст якого є в розпорядженні ZN.UA, два різновиди подій домінують у новинах лютого: катастрофи/ДТП — 16%, а також морози і заметілі — 15%. Напруженість у відносинах Росії й України з проблем газу, сиру і двосторонніх відносин сумарно охоплює 10% подій, що згадуються. Про вибори-2012 говорилося тільки в контексті інших подій (2%), тобто жодного разу ця тема не була головною подією. Касетний скандал у ВР не став резонансною подією тижня, інформації про нього не більше, ніж про літню європейську першість з футболу (2%). На такому ж рівні телеканали інформували про виступ Віктора Януковича у ВР. Як і у вересні минулого року увага телеканалів до реформ в Україні мінімальна (1%), як і до обрання нового уповноваженого з прав людини (2%). - а як тоді Азаров намагається говорити з людьми - коли не через телевізор? Певно старими методами: крупою і відремонтованими під"їздами, тобто, банальним підкупом. Самое смешное, что у Азарова, по большому счету, работа такая: ремонтировать подъезды, дороги, жилые дома и по возможности строить. А выборы в нашей стране были, есть и будут маленькой революцией, результат которой качественное улучшение жизни. По самым скромным подсчетам простым людям за выборную компанию покращат жыття на 5 млрд. долларов. И поверь, что оппозиция будет не в хвосте этого процесса. Так что: ДА ЗДРАСТВУЮТ ВЫБОРЫ, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Тепер зрозуміло, чому ти голосував за Янека - ти хотів, щоб мене знудило від його бидлячих розкошів. Людина, яка обіцяла покращити життя українців "вже сьогодні" - почала з покращення свого особистого життя, а також своєї родини. Тебе нудило від "села Ющенка", від Голодомору і Говерли? - зате тебе не нудить від вигляду трупів на дорогах України під колесами твоїх обранців і їх чад, тебе не нудить від того, що вони забирають у тебе ліс, пляж, а на стіл за твій кошт купляють собі лампу вартістю твоєї річної зарплати. Да уж...твої смаки для мене незрозумілі, я навіть уявити собі не можу, щоб людина так себе опустила, але щоб це ще й на огляд виставляти - це повний піпєц, як казала героїня тепер вже депутатки Думи РФ. Мітіч, ти б краще мовчав, бо захищати теперішню владу - справа недостойна і принизлива для нормальної людини. Если в твоем сообщении Ющенко и Януковича поменять местами картина тоже будет соответствовать реальности но трехлетней давности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 2 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 во-первых,кто тут про холопа пишет? шестерка воровской системы? и во-вторых,повторяю опять ,гнилое брехло,я к Свободе не имею никакого отношения. не розумію -навіщо ти так багато тваринам пишеш? Петр- шістка буде і далі вести агітацію за воровську владу,Мітя-брехло не набагато краще.. Голосуйте за ВО *Свобода* и вас быстренько сделают воровской шестеркой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Голосуйте за ВО *Свобода* и вас быстренько сделают воровской шестеркой. то есть ті стал воровской шестеркой из-за того что за Свободу голосовал? Людина, яка обіцяла покращити життя українців "вже сьогодні" - почала з покращення свого особистого життя, а також своєї родини. Тебе нудило від "села Ющенка", від Голодомору і Говерли? - зате тебе не нудить від вигляду трупів на дорогах України під колесами твоїх обранців і їх чад, тебе не нудить від того, що вони забирають у тебе ліс, пляж, а на стіл за твій кошт купляють собі лампу вартістю твоєї річної зарплати. надто багато ти пишеш,надто багато часу витрачаєщ для цих хлопів. щоб ти їм не писала вони залишаться лайном,шістками,брехунами. така їх доля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 то есть ті стал воровской шестеркой из-за того что за Свободу голосовал? надто багато ти пишеш,надто багато часу витрачаєщ для цих хлопів. щоб ти їм не писала вони залишаться лайном,шістками,брехунами. така їх доля. Если исходить из афоризма краткость - сестра таланта, то Отсос не то, что талант, а гений. А учитывая, что от гениальности до безумия один шаг, сразу становится понятным, что этот шаг Отсос уже сделал. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Если исходить из афоризма краткость - сестра таланта, то Отсос не то, что талант, а гений. А учитывая, что от гениальности до безумия один шаг, сразу становится понятным, что этот шаг Отсос уже сделал. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Забежал далеко вперед ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Кількість службових автомобілів, які возять державних менеджерів України, на сьогоднішній день складає 6972 штуки. Для порівняння у Великобританії на усіх вищих чинів припадає лише 191 автомобіль, в Данії - 23 штуки, що в 36 та 268 разів відповідно менше ніж в Україні. "Уряд два роки проводить політику жорсткої економії на утриманні апарату держуправління", - заявляє прем'єр Микола Азаров. Проте за межами адміністрації на Грушевського апарат продовжує купувати собі дорогі автомобілі, пише журнал "Корреспондент". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Тепер зрозуміло, чому ти голосував за Янека - ти хотів, щоб мене знудило від його бидлячих розкошів. Людина, яка обіцяла покращити життя українців "вже сьогодні" - почала з покращення свого особистого життя, а також своєї родини. Тебе нудило від "села Ющенка", від Голодомору і Говерли? - зате тебе не нудить від вигляду трупів на дорогах України під колесами твоїх обранців і їх чад, тебе не нудить від того, що вони забирають у тебе ліс, пляж, а на стіл за твій кошт купляють собі лампу вартістю твоєї річної зарплати. Да уж...твої смаки для мене незрозумілі, я навіть уявити собі не можу, щоб людина так себе опустила, але щоб це ще й на огляд виставляти - це повний піпєц, як казала героїня тепер вже депутатки Думи РФ. Мітіч, ти б краще мовчав, бо захищати теперішню владу - справа недостойна і принизлива для нормальної людини. Ну шо ты мелишь?! Причем тут колеса, обранці, і дороги України? Шо сильно поменялся состав ВР, и сидят там те же и давят! А вот за дороги взялись реально.И не надо себе нічого уявлять! Уж как нас всех опустили ваши помаранчеві обранці, у кого нибудь другого так хер получится даже если очень постараться. Чего только газовые оборутки стоят!А в долг набрали столько , что и твои внуки хер расчитаются! А бабло где....?! Зато вам втюхивали шо "..оці руки нічого не крали.." и по ярмаркам в вышиванках шлялись. Вот именно поэтому теперь у влади те, кто у тебя вызывает отвращение, а предыдущие вобще вызывают рвотный рефлекс! Поэтому рот закрыть лучше тебе, и с закрытым ртом подумать о том, что поливать всех вокруг дерьмом за то что они выбрали из двух зол меньшее действительно справа недостойна і принизлива для нормальної людини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Кількість службових автомобілів, які возять державних менеджерів України, на сьогоднішній день складає 6972 штуки. Для порівняння у Великобританії на усіх вищих чинів припадає лише 191 автомобіль, в Данії - 23 штуки, що в 36 та 268 разів відповідно менше ніж в Україні. "Уряд два роки проводить політику жорсткої економії на утриманні апарату держуправління", - заявляє прем'єр Микола Азаров. Проте за межами адміністрації на Грушевського апарат продовжує купувати собі дорогі автомобілі, пише журнал "Корреспондент". щось лайно воровське це ніяк не коментує. Ну шо ты мелишь?! Причем тут колеса, обранці, і дороги України? Шо сильно поменялся состав ВР, и сидят там те же и давят! А вот за дороги взялись реально. прогибайся,воровская шестерка,прогибайся. Поэтому рот закрыть лучше тебе, рот лучше закрыть тебе,гнида. не ты ли писал о достижении--о том что взятки подешевили и воровской порядок установился. гнида совковая,противно не то дерьмо в котором живем,а противны шестерки вроде тебя ,которые в этом дерьме видят достижение. они выбрали из двух зол меньшее чем меньшее,прогнившее? тем что взятки дешевле? так это ,гнида, минус. Если исходить из афоризма краткость - сестра таланта, то Отсос не то, что талант, а гений. А учитывая, что от гениальности до безумия один шаг, сразу становится понятным, что этот шаг Отсос уже сделал. Забежал далеко вперед ! мало гавкаете,гниль,мало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Если исходить из афоризма краткость - сестра таланта, то Отсос не то, что талант, а гений. А учитывая, что от гениальности до безумия один шаг, сразу становится понятным, что этот шаг Отсос уже сделал. :lol: :lol: :lol: Ну да, прямо тебе А.П. Чехов.Здесь краткость лишь от того, что он порой, не понимает и десятой части сказанного. Всех его знаний, лишь на гав-гав и хватает. Попробуйте задать ему вопрос, а кто он по специальности? Думаете ответит? Ни в жизнь. Мне ещё ни на один вопрос не ответил, сливается враз.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2012 Ну да, прямо тебе А.П. Чехов. Здесь краткость лишь от того, что он порой, не понимает и десятой части сказанного. Всех его знаний, лишь на гав-гав и хватает. Попробуйте задать ему вопрос, а кто он по специальности? Думаете ответит? Ни в жизнь. Мне ещё ни на один вопрос не ответил, сливается враз.... псина,на вопросы о себе я не отвечаю. а насчет десятой части сказанного-- а что у тебя непонятного,гниль? одно брехливое гавканье)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.