Major Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 а писали,что не будете учавствовать. а вы когда будете бриться в зеркале увидете лицемера. Ну, это ещё и доказать нужно, а не просто так, ярлычок повесить, пренебрегая правописанием.Участие, также букву "В" не предполагает, однако прёте вы её везде, где только можно и всегда своей неправоте находите объяснение. Это, не то-ли самое. Досыть, поеду додому отсыпаться. Я-то, ночь проработал, а вы, похоже у компа врагов себе искали.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 22 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Увага, вас хочуть купити!!! Кого? - тих людей, які знають, що совість не продається?! Принаймні ЗНАЛИ, коли ще жили в Союзі. Люди, що з вами стало?! Чому негідники думають, що вас можна купити? - адже ви дали повід так думати!!! На минулих виборах президента, бабуся, в якої я купляю на базарі молочні продукти, розповідала, що якийсь чоловік з району намагався підкупити її онука - "за" януковича давав 100грн. Бабуся злякано запиталася хлопця: і ти проголосував? На що той відповів: бабо, я знаю, що не все можна купити. Во класс. Люблю выборы. Регионалы начали раздавать продуктовые наборы. Оппозиция, надеюсь, не ударит лицом в грязь. Глядишь, пенсию повысят, зарплату добавят. Живем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Вспомнила одно интервью Терехина. Он тогда сказал - Дают - берите. Но голосуйте за тех, за кого совесть подсказывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Вспомнила одно интервью Терехина. Он тогда сказал - Дают - берите. Но голосуйте за тех, за кого совесть подсказывает. ну вот и голосуют за кого попало. не тянет совесть на хорошего советчика. Ну, это ещё и доказать нужно, вы писали что не будете принимать участие в сраче,но приняли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 22 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Я прыпускаю, что вся информация *Дзеркала тыжня* гроша ломаного не стоит. А так, как все их доводы *прыпущення*, то аргументы у нас равноценные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Я прыпускаю, что вся информация *Дзеркала тыжня* гроша ломаного не стоит. А так, как все их доводы *прыпущення*, то аргументы у нас равноценные. Там бланк-запрошення є на отримання продуктового набору. А ти знаєш у нашому регіоні такий примітивний підкуп не практикують ______ Людина є рабом настільки, наскільки вона сама того хоче. Адже поневолити можна лише фізичне тіло - воно підвласне Злу. До духовного без згоди людини йому зась. Коли ти береш річ, яка тобі дається як хабар - це фізичне рабство. Коли ти погоджуєшся на цей підкуп, тобто, дозволяєш думати, що тебе можуть купити - це вже духовне рабство. Тому казати: беріть, але голосуйте за іншого - може тільки аморальна людина, та, яка штовхає тебе на путь духовного раба. Тут говорилося про неповноцінність східних слов"ян - я з цим не погоджуюся, бо ми, а не німці - істинні потомки арійців. Якщо вони здатні на такі перетворення, то й ми також - вся наша історія цьому підтвердження. Просто треба перестати бути рабом. І почати з того, що принципово не йти за тими супнаборами. Ну ось...не знаю чи зрозумієш, але здається більше сказати не маю що. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Людина є рабом настільки, наскільки вона сама того хоче. не завжди так. дуже багато залежить від суспільства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 не завжди так. дуже багато залежить від суспільства. Кстати, ты тоже считаешь себя арийцем, а галичан основателями человеческой цивилизации? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Кстати, ты тоже считаешь себя арийцем, я это не обсуждаю на форумах таких как этот. а галичан основателями человеческой цивилизации? вообще теорий много откуда шла миграция индоевропейцев(ариев) много. тут и Украина и Урал и тд и тп. можно только гадать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 я это не обсуждаю на форумах таких как этот.Да только в вонючих подвалах, с обязательно дебильным выражением лица...для пушей важности :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 Да только в вонючих подвалах, с обязательно дебильным выражением лица...для пушей важности о каких подвалах вы брешете,тормоз? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Бойко збрехав про тендер на оцінку української труби? Тендер на відбір оцінювача української ГТС, попри заяви міністра палива та енергетики Юрія Бойка, ще не оголошено. Про це повідомили у Нафтогазі, передає Радіо Свобода. "У компанії проходять всі процедури для підготовки цього конкурсу. Він буде оголошений найближчим часом. Це має проходити у відповідності до законодавства. Будь-які закупівлі проходять через відкритий конкурс", – сказала співробітниця управління зі зв’язків з громадськістю "Нафтогазу". Раніше в у п'ятницю Бойко заявляв, що тендер було оголошено ще 19 січня. "19 січня був оголошений тендер на відбір оцінювача з оцінки ГТС. Після завершення оцінки ми будемо готові надати інформацію європейським партнерам", – говорив Бойко. У свою чергу експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут вважає, що низка останніх заяв Бойка скерована насамперед на президента Януковича. У такий спосіб Бойко намагається показати, що керівництво енергетичної галузі активно шукає шляхи виходу зі складної ситуації, вважає експерт. "Я це навіть піаром назвати це можу. Якщо тендер не готується, якщо Бойко заявляє, що ми купуватимемо турецький газ, а нікому не даються доручення прорахувати можливості наших транзитних магістралей, він заявляє про можливість отримання газу зі спотового європейського ринку, і знову ж, ніхто із виконавців не отримує ніяких доручень, то це просто заяви. Це просто пропаганда, голослівна і не забезпечена ніякою роботою", - вважає Нарбут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 26 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Бойко збрехав про тендер на оцінку української труби? Тендер на відбір оцінювача української ГТС, попри заяви міністра палива та енергетики Юрія Бойка, ще не оголошено. Про це повідомили у Нафтогазі, передає Радіо Свобода. "У компанії проходять всі процедури для підготовки цього конкурсу. Він буде оголошений найближчим часом. Це має проходити у відповідності до законодавства. Будь-які закупівлі проходять через відкритий конкурс", – сказала співробітниця управління зі зв’язків з громадськістю "Нафтогазу". Раніше в у п'ятницю Бойко заявляв, що тендер було оголошено ще 19 січня. "19 січня був оголошений тендер на відбір оцінювача з оцінки ГТС. Після завершення оцінки ми будемо готові надати інформацію європейським партнерам", – говорив Бойко. У свою чергу експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут вважає, що низка останніх заяв Бойка скерована насамперед на президента Януковича. У такий спосіб Бойко намагається показати, що керівництво енергетичної галузі активно шукає шляхи виходу зі складної ситуації, вважає експерт. "Я це навіть піаром назвати це можу. Якщо тендер не готується, якщо Бойко заявляє, що ми купуватимемо турецький газ, а нікому не даються доручення прорахувати можливості наших транзитних магістралей, він заявляє про можливість отримання газу зі спотового європейського ринку, і знову ж, ніхто із виконавців не отримує ніяких доручень, то це просто заяви. Це просто пропаганда, голослівна і не забезпечена ніякою роботою", - вважає Нарбут. Кто-то где-то что-то сказал о том, что кто-то где-то что-то хочет сделать. И все сразу испугались. Болтунов долой из политики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 26 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Там бланк-запрошення є на отримання продуктового набору. А ти знаєш у нашому регіоні такий примітивний підкуп не практикують ______ Людина є рабом настільки, наскільки вона сама того хоче. Адже поневолити можна лише фізичне тіло - воно підвласне Злу. До духовного без згоди людини йому зась. Коли ти береш річ, яка тобі дається як хабар - це фізичне рабство. Коли ти погоджуєшся на цей підкуп, тобто, дозволяєш думати, що тебе можуть купити - це вже духовне рабство. Тому казати: беріть, але голосуйте за іншого - може тільки аморальна людина, та, яка штовхає тебе на путь духовного раба. Тут говорилося про неповноцінність східних слов"ян - я з цим не погоджуюся, бо ми, а не німці - істинні потомки арійців. Якщо вони здатні на такі перетворення, то й ми також - вся наша історія цьому підтвердження. Просто треба перестати бути рабом. І почати з того, що принципово не йти за тими супнаборами. Ну ось...не знаю чи зрозумієш, але здається більше сказати не маю що. А вы что, ухитрились уже разделить славян на восточных и западных? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Кто-то где-то что-то сказал о том, что кто-то где-то что-то хочет сделать. И все сразу испугались. Болтунов долой из политики. Як тільки політик стає міністром, він перестає бути політиком і перетворюється у слугу. Можна простити говірливість політику - це його робота, не можна простити говірливість слузі - бо його робота служити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 А вы что, ухитрились уже разделить славян на восточных и западных? Ну да, любителі слов"янських союзів давно це зробили - ти не в курсі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 26 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Як тільки політик стає міністром, він перестає бути політиком і перетворюється у слугу. Можна простити говірливість політику - це його робота, не можна простити говірливість слузі - бо його робота служити.Так может быть, работу министров будем оценивать по работе? Говорят первая буровая установка уже в Черном море. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 26 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Ну да, любителі слов"янських союзів давно це зробили - ти не в курсі?Нет предела идиотизму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Так может быть, работу министров будем оценивать по работе? Говорят первая буровая установка уже в Черном море. А 150 млн. в кишені у Бойка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 26 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2012 Нет предела идиотизму. о чем вы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 А 150 млн. в кишені у БойкаСами видели, или кошак на хвосте принес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 о чем вы?Я о безграничности человеческих возможностей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Сами видели, или кошак на хвосте принес. Знаєш, що таке журналістське розслідування? Ото ж - ніхто в суд не подав для спростування. До речі, ти казав, що вишка вже працює. Про це казав і міністр: Раніше заступник голови НАК "Нафтогаз" Вадим Чупрун заявляв в інтерв'ю, що бурова установка з початку 2012 року вже почне роботу на Суботинському шельфі Чорного моря. "Десь на початку наступного року ми її будемо встановлювати на Суботинському родовищі і вже до середини 2012 року очікуємо отримати перші результати роботи нової СПБУ", - сказав Чупрун А це як насправді: "Вишка Бойка" до літа не допливе до України 19 грудня бурова установка West Juno під панамським прапором пройшла Босфорську протоку і зупинилася у порту Гіресун для подальшої комплектації. Про це повідомляє DT.UA із посиланням на турецькі ЗМІ. Останній перехід бурова установка зробила з порту Кавала (Греція). У порту Гіресун бурова установка буде укомплектована опорами, які були раніше зняті для проходження протоки. Роботи будуть проводитися за допомогою шестисоттонного підйомного крана. За повідомленням місцевої влади весь процес комплектації займе близько п'яти місяців. Раніше заступник голови НАК "Нафтогаз" Вадим Чупрун заявляв в інтерв'ю, що бурова установка з початку 2012 року вже почне роботу на Суботинському шельфі Чорного моря. "Десь на початку наступного року ми її будемо встановлювати на Суботинському родовищі і вже до середини 2012 року очікуємо отримати перші результати роботи нової СПБУ", - сказав Чупрун. Як повідомлялося, у 2011 році "Чорноморнафтогаз" на тендері придбав дві морські бурові установки за ціною 400 млн доларів кожна. При купівлі першої бурильної установки в тендері "Чорноморнафтогазу" взяли участь тільки дві пов'язані між собою фірми. Ціна установки (400 млн доларів) виявилася на 150 млн доларів вищою, ніж у виробника. При купівлі другої бурової установки в тендері взяли участь три посередники. Під умови тендера підходило тільки дві морські установки. Ціна у виробника кожної з них становила 200 млн доларів. Переможцем тендеру із закупівлі СПБУ для "Чорноморнафтогазу" за 400 млн доларів стала латвійська компанія Rigas Kugu buvetava. Після проведення першого тендера латвійські журналісти довели, що власник постачальника першої бурової установки, рижанин Ерік Ванагельс, є підставною особою, оскільки веде життя бомжа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Цитата(Оріана До речі, ти казав, що вишка вже працює. Про це казав і міністр: Конец цитаты. Будем читать сообщения оппонентов или для вас это не обязательно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Знаєш, що таке журналістське розслідування? Ото ж - ніхто в суд не подав для спростування. До речі, ти казав, що вишка вже працює. Про це казав і міністр: А це як насправді: Оранжевым не хватило пяти лет, чтобы хоть начать что-то делать, а от Януковича вы требуете сиюминутного исполнения желаний. Как-то некорректно получается. Может быть, в сроках ошиблись. Но все же делают.По поводу стоимости вышек все материалы предали вашей Зверьковой, но после этого она молчит как рыб. Изучает наверно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Оранжевым не хватило пяти лет, чтобы хоть начать что-то делать, а от Януковича вы требуете сиюминутного исполнения желаний. Как-то некорректно получается. Может быть, в сроках ошиблись. Но все же делают. По поводу стоимости вышек все материалы предали вашей Зверьковой, но после этого она молчит как рыб. Изучает наверно. По-перше, не забувай де ти живеш: в країні де нема незалежного правосуддя, але є ще незалежні журналісти. І я їм довіряю більше. По-друге, ти дивно мислиш - як адвокат Януковича. Я розумію, що у влади нема чарівної палички, щоб усіх відразу зробити щасливими. Не зробив це Ющенко, не може зробити Янукович. Тільки ти мені поясни, чому вони обіцяли покращення вже сьогодні для народу, але взялися за покращення свого життя? Тут, як ти бачиш, у них повний ажур. За Ющенка такого дерибану не було. І Тимошенко навіть в кризу, перед виборами не розпродавала за безцінь народну власність. До речі, а ти знаєш, що за оренду Кримської землі, де можновладці планують стріляти дичину, вони не будуть платити нічого у місцевий бюджет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Будем читать сообщения оппонентов или для вас это не обязательно. Я твої пости завжди читаю. Ти писав: Так может быть, работу министров будем оценивать по работе? Говорят первая буровая установка уже в Черном море. "Уже" - я зрозуміла, що вона працює, а її ще навіть не зібрали. Наразі вона в турецькому порту: У порту Гіресун бурова установка буде укомплектована опорами, які були раніше зняті для проходження протоки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 По-перше, не забувай де ти живеш: в країні де нема незалежного правосуддя, але є ще незалежні журналісти. І я їм довіряю більше. По-друге, ти дивно мислиш - як адвокат Януковича. Я розумію, що у влади нема чарівної палички, щоб усіх відразу зробити щасливими. Не зробив це Ющенко, не може зробити Янукович. Тільки ти мені поясни, чому вони обіцяли покращення вже сьогодні для народу, але взялися за покращення свого життя? Тут, як ти бачиш, у них повний ажур. За Ющенка такого дерибану не було. І Тимошенко навіть в кризу, перед виборами не розпродавала за безцінь народну власність. До речі, а ти знаєш, що за оренду Кримської землі, де можновладці планують стріляти дичину, вони не будуть платити нічого у місцевий бюджет. Независимые журналисты в Украине есть. Но статьи их стоят очень дорого.По поводу оценок работы того или иного правительства. Критерий *больше-меньше* или *лучше-хуже* выгоден оранжевым бездельникам потому, что помогает исказить истинную ситуацию в стране. Может быть, попробуем оперировать цифрами. Я понимаю, что непривычно. А вдруг получиться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Независимые журналисты в Украине есть. Но статьи их стоят очень дорого. По поводу оценок работы того или иного правительства. Критерий *больше-меньше* или *лучше-хуже* выгоден оранжевым бездельникам потому, что помогает исказить истинную ситуацию в стране. Может быть, попробуем оперировать цифрами. Я понимаю, что непривычно. А вдруг получиться? Я так думаю, цифри тобі з АП президента будуть шепотіти? :P Я таких зв"язків не маю, тому змушена оперувати даними незалежних журналістів. Зрештою, я тобі малюю загальну картину того, що відбувається в країні - наразі ти по суті спростувати не можеш: все так і є - і ніякі цифри цього не змінять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Я так думаю, цифри тобі з АП президента будуть шепотіти? :P Я таких зв"язків не маю, тому змушена оперувати даними незалежних журналістів. Зрештою, я тобі малюю загальну картину того, що відбувається в країні - наразі ти по суті спростувати не можеш: все так і є - і ніякі цифри цього не змінять. Телефончик АП дашь. Очень кушать хочется.А что опровергать. Общие рассуждения. Тогда уж лучше дискуссия на тему:* Влияние духовой музыки на духовный облик духовенства*. Результат будет тот же. Каждый останется при своем. Но как красиво звучит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.