Орiана Опубліковано 30 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Должна сказать, что достаточно корректно. И даже на ВЫ. А-ааа, на "ви" можна і бидлом назвати? Да уж...багато мені ще доведеться дізнатися з життя бидла. І схоже пояснювати, пояснювати і пояснювати, бо бидло не розуміє написаного - я дала цитати рівня дискусії, т.с. розумових здібностей, за що ти критикувала домовичка і щоб можна було порівняти. А лайно - це тільки мені діставалося і ще кільком, але ті швидко втекли. Так що ти за коректну тупість? - гаразд, записую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 А-ааа, на "ви" можна і бидлом назвати? Да уж...багато мені ще доведеться дізнатися з життя бидла. І схоже пояснювати, пояснювати і пояснювати, бо бидло не розуміє написаного - я дала цитати рівня дискусії, т.с. розумових здібностей, за що ти критикувала домовичка і щоб можна було порівняти. А лайно - це тільки мені діставалося і ще кільком, але ті швидко втекли. Так що ти за коректну тупість? - гаразд, записую. Все!!! Ржу нимагу!!! Рыжая, она даже не въехала о чем вы ей говорили!! АААА!!!!!! УУУУ!!!! Ориана к стакану приложилась, Новый Год, уже наступил!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Все!!! Ржу нимагу!!! Рыжая, она даже не въехала о чем вы ей говорили!! АААА!!!!!! УУУУ!!!! Ориана к стакану приложилась, Новый Год, уже наступил!!! Мдя.... И она говорит, что уже несколько лет с инете? И даже на форумах общалась? Ну, может с такими же, как и сама... С интеллектом амебы... Две мысли в голове - и обсасываются со всех сторон. Вот что будет, когда все слижет и останется только палочка от леденца? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 А-ааа, на "ви" можна і бидлом назвати? Да уж...багато мені ще доведеться дізнатися з життя бидла. І схоже пояснювати, пояснювати і пояснювати, бо бидло не розуміє написаного - я дала цитати рівня дискусії, т.с. розумових здібностей, за що ти критикувала домовичка і щоб можна було порівняти. А лайно - це тільки мені діставалося і ще кільком, але ті швидко втекли. Так що ти за коректну тупість? - гаразд, записую. Згадалося меня пані Оріано ваше невинне питання до мене, вірніше як я думаю стосовно того, чи буде функціонувати форум без вас. Також згадайте моє питання стосовно кількості жінок на форумі. Теперечки ясно. Форум буде існувати і без вас. Так само як і з вами. Бо як я зрозумів ви виживали всих тих хто вам не подобався. І одразу у вас виникла тривога коли почали з"являтися нові юзери. Ви зараз не в своїй тарілці чи не так? Але я так думаю що виживати юзерів вам уже не вдасться. і проста причина - не хочу, аби і про мене ви писали подібне. Так що халява для вас закінчилася. Вчіться поважати опонентів і заховайте подалі своє помийне відро. До речі читав що і Рижая обіцяла залишитися. Я так думаю що вам тепер не вдасться поливати всіх лайном. Забризкаєтеся самі. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Згадалося меня пані Оріано ваше невинне питання до мене, вірніше як я думаю стосовно того, чи буде функціонувати форум без вас. Також згадайте моє питання стосовно кількості жінок на форумі. Теперечки ясно. Форум буде існувати і без вас. Так само як і з вами. Бо як я зрозумів ви виживали всих тих хто вам не подобався. І одразу у вас виникла тривога коли почали з"являтися нові юзери. Ви зараз не в своїй тарілці чи не так? Але я так думаю що виживати юзерів вам уже не вдасться. і проста причина - не хочу, аби і про мене ви писали подібне. Так що халява для вас закінчилася. Вчіться поважати опонентів і заховайте подалі своє помийне відро. До речі читав що і Рижая обіцяла залишитися. Я так думаю що вам тепер не вдасться поливати всіх лайном. Забризкаєтеся самі. ;) Кися, жду извинений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 ................. До речі читав що і Рижая обіцяла залишитися. Я так думаю що вам тепер не вдасться поливати всіх лайном. Забризкаєтеся самі. ;) Ты то уж знаешь.... я выдерживала и похуже.... А те, кто меня обгаживал, показывали "ху из ху" (с) - тебе не надо пояснять, чья это любимая фраза ;) б А эта пани - это так... семечки. Она ведь специально гадит, чтобы ушли, а она снова здесь себя вольготно чувствовала. Так вот... ФИГУШКИ! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Ты то уж знаешь.... я выдерживала и похуже.... А те, кто меня обгаживал, показывали "ху из ху" (с) - тебе не надо пояснять, чья это любимая фраза ;) б Знаю. Пожинали то, шо сеяли..... А эта пани - это так... семечки. Она ведь специально гадит, чтобы ушли, а она снова здесь себя вольготно чувствовала.Я это почуствовал несколько раньше и задал ей вопрос о том кто кроме неё из женщин есть на форуме. Ответ был шо она одна. Всё стало на свои места. Так вот... ФИГУШКИ! :lol: :lol: :lol: И то правильно. Может ещё женщины подтянутся. Скучно без женщин даже в политических распрях. )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Знаю. Пожинали то, шо сеяли..... Я это почуствовал несколько раньше и задал ей вопрос о том кто кроме неё из женщин есть на форуме. Ответ был шо она одна. Всё стало на свои места. И то правильно. Может ещё женщины подтянутся. Скучно без женщин даже в политических распрях. )) Она не одна. Есть Стафани. Есть Жирафочка. Это те, что я уже видела. Теперь вот я туточки. ;) Еще Львовянка придет. Вот она то ей расскажет, почем за рыбу гроши во Львове :lol: :lol: :lol: Мало не покажется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Як вам пояснити, бо якщо людина судить, то судить по своєму розумінню, скоріше виказує як би вона чинила в такому випадку. Тому переконувати не буду нікого - ви своє вже видали, тепер хочу сказати своє. Мені на форумі ніхто не заважає, навпаки, ми з Жирафкою посварилися, коли вона забрала форумчан до себе на форум - це і була причина чому вона пішла. Стефані також моя подруга, я її знаю з російського форуму, її запросив Корін. Ми були всі разом у Жирафки, але кожен по своїй причині повернувся сюди назад. ЗаУМчик товариш з Жирафки по націоналістичному форумі, вона його привела сюди сама. Залишився він тут скоріш за все, бо не міг дивитися на хамство вашого мішка з лайном, проявив джентльменські якості. Мішок сюди прийшов, коли тут майже нікого не було - і сам признався, що спеціально виводив мене з себе - він мовляв так забавлявся. У мене є досвід спілкування на УП - я там довго, дискусії там цікаві, майже нема флуду, люди дуже розумні - можна сказати там виросла моя політична свідомість. Тому мені й було дико, коли людина зовсім не веде дискусію, а ходить за тобою, як банний лист і видає дурні репліки. Я до такого не звикла. Це дуже дратує, нестерпно дратує, думаю, Філ саме тому й пішов звідси Форум знав погані часи - Дос атаки, згорав сервер, тому певний час ми вели переговори з адміном, не йшли звідси, щоб форум не запустів. Якщо хтось думає, що бути на пустому форумі цікаво - той дуже помиляється. Політичні дискусії річ некомфортна, дратівлива, тому ніколи не вимагала ні від кого монашської цнотливості. Але мішок з лайном - це щось і з чимось. Такого я не бачила, не чула, і не зустрічала. Це повна відсутність моральних гальм - і я ніколи не зрозумію того, хто стане на його боці. Мені байдуже, що ви про мене думаєте, байдуже чи ви підете чи залишитеся - я буду тут писати що і як захочу. Про вас же - кожного зокрема і компанією я маю вже свою думку. Моральні принципи - для мене все, бо це означає, що від людини чекати. Це навіть важливіше від політичних поглядів. Тому перш ніж про когось скласти думку, я цікавлюся чим хто дихає, а не тільки хто за яку партію голосує. Ось це і є правда. А тепер послухайте як за вашою логікою можна судити про вас - всі на одну, появилися майже одночасно - отже спеціально, щоб мене вижити з форуму. Я вас усім заважаю, тому ви всі зосередилися на тому, щоб мене цькувати і створити нестерпним моє перебування тут. А тепер, як люди дорослі скажіть - таке можливе, щоб одна людина змогла завести стількох дорослих людей до того, що ви у мою відсутність перестали обговорювати політику, а пішли у флейм, щоб обговорити мою персону. Лео, чому вам особисто з друзями не хочеться обговорити бєса, адже ви про нього також не дуже хорошої думки? То я так вам заважаю? Ото ж бо! Ну все, лірика закінчилася. Мене з форума ви не виживете - не мрійте. Пощади від мене не чекайте - комфорту також. Усім гарного Нового року і всього, що самі засієте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Сегодня я видела Ваши слезные призывы к админу сделать Вас модератором. Вот, нехороший... не уважил. Такую толерантную пани.... Прям ангел во плоти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Еще Львовянка придет. Вот она то ей расскажет, почем за рыбу гроши во Львове :lol: :lol: :lol: А может и косы повысмикивает. Ежели конечно допечёт уж очень. ;) Мені байдуже, що ви про мене думаєте, байдуже чи ви підете чи залишитеся - я буду тут писати що і як захочу. Чому ж ви ображаєтеся коли інші пишуть що і як захочуть? Несправедливо. Моральні принципи - для мене все, бо це означає, що від людини чекати. Це навіть важливіше від політичних поглядів. Якісь дивні у вас моральні принципи. Принизити людину, назвати її бидлом і це при тому, що людина має просто іншу політичну точку зору... Тому перш ніж про когось скласти думку, я цікавлюся чим хто дихає, а не тільки хто за яку партію голосує. Ось це і є правда. Таки не так. Перш за все ви оцінюєте людей саме за політичними уподобаннями. Хто іншої думки той мало не ворог, або взагалі ворог. А тепер послухайте як за вашою логікою можна судити про вас - всі на одну, появилися майже одночасно Рижая відповідала вже вам на дещо подібне. Тож і я нагадаю анекдота -Кума, а шо ви такі злі? -Та кумонько оце напали на мене баби з трьох сіл то заледве відгавкалась від них. ...Це я до того що чомусь на Рижую ніхто не нападає скопом, а на вас бідну три села одразу.... ;) Лео, чому вам особисто з друзями не хочеться обговорити бєса, адже ви про нього також не дуже хорошої думки? То я так вам заважаю? Ото ж бо! Бєс у мене в ігнорі. Не бачу що пише і ясна річ не відповідаю. Ото ж бо. Ну все, лірика закінчилася. Мене з форума ви не виживете - не мрійте. Пощади від мене не чекайте - комфорту також. Це ви мрійниця. А стосовно виживання? Не тре набивати собі ціну. Тут всі рівні в думках, поглядах, точках зору. Будете чи ні ваша справа. Лишень ваша. Стосовно пощади. Знову нагадаю - не тре виставляти себе як єдину силу на форумі яка пише виключно правду. Паплюжити значну частину населення моєї країни вам ніхто не давав права. Якщо ж ви дали собі таке право сама то і відповідь буде в руслі ваших месаг. Звісна річ не буду опускатися до образ, тож почуватиму себе комфортно при будь якій ситуаціі. Усім гарного Нового року і всього, що самі засієте. Дякую, вам також всіляких гараздів у новому році. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Ну ви натякнули мені що я бидло і я цим погодився. Ви не можете погодитися зі своїм же твержденням? Воно якраз доречне. Ваша і нечистого подружка каже, що у Львові рагулі - я ж не лізу на стінку від того твердження - мені то що до тих рагулів. Я їх бачила і в Києві і в Криму. Чого ви біснієте від того бидла? Я вас ним назвала? Ні, ви самі себе ним визнали, коли почали мені доводити, що такого явища в Україні нема. Я, щоб ви знали, ніколи не натякаю, а кажу прямо - а якщо комусь щось привиділося - то треба було мене перепитатися. І ще, чому ви свої домисли про мене написали - Бо як я зрозумів ви виживали всих тих хто вам не подобався. І одразу у вас виникла тривога коли почали з"являтися нові юзери. Ви зараз не в своїй тарілці чи не так? А коли я написала про вас - то відразу: не наганяйте собі ціну. То ви такі цінні, а я що взагалі нічого не вартую? Ну якщо судити з прискіпливої уваги і розбору мало не кожного речення - то я під збільшуваним склом. А якщо прийшли говорити про політику - то й говоріть, а не робіть розбор польотів як, хто висловлює свою позицію. Не переходять на особистості - все решта не важливо. А якщо ви такий цнотливий - в профілі Жирафки є посилання на її сайт - там майже як в Союзі: сексу нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2011 Ваша і нечистого подружка .А ви шо з ним знайомі? З нечистим? Ніби тут ніхто не обмовився про знайомство Рижой з нечистим а ви знаєте. Це либонь він вам неашептав на вушко? Збрехав клятий. ;) в профілі Жирафки є посилання на її сайт - там майже як в Союзі: сексу нема.Дякую, але у мене часу не так багато вільного. Вистачає і цього форума та ще одного. Три не потягну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Peresichniy Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Сегодня я видела Ваши слезные призывы к админу сделать Вас модератором. Вот, нехороший... не уважил. Такую толерантную пани.... Прям ангел во плоти... Вот Рыжая представьте, было время тут была только Ориана. Я часто заходил просто почитать новости, которые она копипастила, потому что не было с кем спорить. И таких читателей всегда было человек 45-50. Чего ВЫ сюда пришли, чтобы уже никто не мог ничего прочитать7 Потому что ваши склоки никому не интересны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Вот Рыжая представьте, было время тут была только Ориана. Я часто заходил просто почитать новости, которые она копипастила, потому что не было с кем спорить. И таких читателей всегда было человек 45-50. Чего ВЫ сюда пришли, чтобы уже никто не мог ничего прочитать7 Потому что ваши склоки никому не интересны. Если бы Вы были непредвзяты и не встали сразу на сторону "своих", то могли бы обратить внимание, что я тоже пришла общаться. Но меня тут сразу пани Ориана в шоблу записала. И в быдло. Ну, тогда уж в ответ и я стала лаятся. Я не из тех, кто подставляет левую, когда бьют по правой. Но при всем при том, я продолжаю с ней достаточно вежливо общаться. И не "тыкаю", как она мне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Сегодня я видела Ваши слезные призывы к админу сделать Вас модератором. Вот, нехороший... не уважил. Такую толерантную пани.... Прям ангел во плоти... Ти знову брешеш, "об"эктивна" ти наша, чи може дійсно натура в тебе така, щоб все очорнити, тому пересмикуєш все на свою користь. А ось це ти читала? Та ні, Гєна, я ніколи не любила бути головною. Тут бракує кілька розділів, наприклад, про кохання або щось з філософського, але це не біда, ті теми можна обговорити поміж політикою. Єдине що нервує - це спам - саме його я хотіла допомогти прибрати. Але якщо Ви, Гєна, сам, то я не проти. Головне, щоб не було наглядача - ходити строєм я не вмію і не хочу. Дякую за пропозицію :rolleyes: Тут був такий період, що від спаму продихнути не було як, а адмін не дуже балував нас увагою. Йому навіть на пошту треба було писати, що сайт загнувся, а не те, що про спам. Так що брехня твоя очевидна. Як і натура твоя гнила Ну а це вже заява Знаете, я и еще несколько человек пришли с форума, где модераторов выбирают голосованием среди форумчан. При чем со всеми правами - и правом банить тоже. Привела компашку для підтримки? і ключове слово: "баніть"....руки сверблять, пра? Жирафка, поділись досвідом банів - ти в нас спец банити заочно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Ти знову брешеш, "об"эктивна" ти наша, чи може дійсно натура в тебе така, щоб все очорнити, тому пересмикуєш все на свою користь. А ось це ти читала? Тут був такий період, що від спаму продихнути не було як, а адмін не дуже балував нас увагою. Йому навіть на пошту треба було писати, що сайт загнувся, а не те, що про спам. Так що брехня твоя очевидна. Як і натура твоя гнила Ну а це вже заява Привела компашку для підтримки? і ключове слово: "баніть"....руки сверблять, пра? Жирафка, поділись досвідом банів - ти в нас спец банити заочно. Дякую, пані! І Вас з Новим роком та усіляких гараздів :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Привела компашку для підтримки?Пані Оріано, а якшо я вам скажу що ви дуже неправі і дуже помиляєтеся стосовно приводу?Ви повірите? Доводити нічого не буду але у вас як мені здається склався комплекс шпигуноманії. Будьте реалісткою і зрозумійте що палка завше при двух кінцях. ;) і ключове слово: "баніть".... Я так думаю що деякий порядок таки тре навести. Але бан це не вихід. а ось можливість підчищати повідомлення від негативу та образ треба. Тому я можу виступити ініціатором перед адміном щоби він призначив двух модерів без права бана і кандидатами висуваю вас пані Оріано та Рижую. Модери з кардинальнимит поглядами, на мою думку зможуть порозумітися у поглядах на чистоту форуму. Звичайно ні про який гламур у форумі не йдеться але хіба вам не здається що атмосфера на форумі дещо далека від нормальної? Я на певний час зникну з інету по справах тож обміркуйте пропозицію. Стосовно Рижой то знаю її як незаангажованого модера для котрої немає ні своїх ні чужих а важливіше номальна атмосфера форумного спілкування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Пані Оріано, а якшо я вам скажу що ви дуже неправі і дуже помиляєтеся стосовно приводу?Ви повірите? Доводити нічого не буду але у вас як мені здається склався комплекс шпигуноманії. Будьте реалісткою і зрозумійте що палка завше при двух кінцях. ;) Я так думаю що деякий порядок таки тре навести. Але бан це не вихід. а ось можливість підчищати повідомлення від негативу та образ треба. Тому я можу виступити ініціатором перед адміном щоби він призначив двух модерів без права бана і кандидатами висуваю вас пані Оріано та Рижую. Модери з кардинальнимит поглядами, на мою думку зможуть порозумітися у поглядах на чистоту форуму. Звичайно ні про який гламур у форумі не йдеться але хіба вам не здається що атмосфера на форумі дещо далека від нормальної? Я на певний час зникну з інету по справах тож обміркуйте пропозицію. Стосовно Рижой то знаю її як незаангажованого модера для котрої немає ні своїх ні чужих а важливіше номальна атмосфера форумного спілкування. Толя! Спасибо за оценку моих модерских качеств. А атмосфера, как видим, некоторых вполне устраивает. И тянуть еще одно "болото".... я не железная.... Кстати... у нас к Новому году со всех бан сняли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 31 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 А атмосфера, как видим, некоторых вполне устраивает. И тянуть еще одно "болото".... я не железная....Ну там где ты модеришь не болото. Но и до гламура далеко. )))) Я то и задержался тут поскольку этот форум мне напомнил тот. Но тут покруче. Намного круче. От чего ушёл к тому и попал. Потому и речь о каком-никаком порядке тут заговорил. Кстати... у нас к Новому году со всех бан сняли Ага, я так думаю может стать повеселее? Ты поняла о чём я. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Peresichniy Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Если бы Вы были непредвзяты и не встали сразу на сторону "своих", то могли бы обратить внимание, что я тоже пришла общаться. Но меня тут сразу пани Ориана в шоблу записала. И в быдло. Ну, тогда уж в ответ и я стала лаятся. Я не из тех, кто подставляет левую, когда бьют по правой. Но при всем при том, я продолжаю с ней достаточно вежливо общаться. И не "тыкаю", как она мне. Я б вам поверил и даже стал на вашу сторону, ибо я всегда на стороне женщин, как осыбей более эмоциональных, а потому не способных сдерживать себя, если бы вы решили сами "дать сдачу". Но вы призвали уголовника. Так случилось, я был свидетелем первого прихода на этот форум Bes-а и даже пробовал урезонить этого негодяя. Скажу честно: этому человеку я руки не подам. Но вы вправе самой выбирать себе друзей, как и я вправе написать свое мнение на этот счет - ибо это место публичное и поведение каждого влияет на всех собравшихся. Кстати, у меня к вам вопрос, хочу услышать ответ от женщины, потому что мне кажется вы тоже поддержали такое мнение, может коственно, но все же, вы считаете, что для политической активности женщине нужно быть: - Уродливой; - Неудовлетворенной; - Незамужней; - Бездетной? Именно такими эпитетами постоянно награждают Ориану. Уж мне поверьте, я тут читатель уже определенное время и знаю, что говорю. С Новым годом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Я б вам поверил и даже стал на вашу сторону, ибо я всегда на стороне женщин, как осыбей более эмоциональных, а потому не способных сдерживать себя, если бы вы решили сами "дать сдачу". Но вы призвали уголовника. Так случилось, я был свидетелем первого прихода на этот форум Bes-а и даже пробовал урезонить этого негодяя. Скажу честно: этому человеку я руки не подам. Но вы вправе самой выбирать себе друзей, как и я вправе написать свое мнение на этот счет - ибо это место публичное и поведение каждого влияет на всех собравшихся. Кстати, у меня к вам вопрос, хочу услышать ответ от женщины, потому что мне кажется вы тоже поддержали такое мнение, может коственно, но все же, вы считаете, что для политической активности женщине нужно быть: - Уродливой; - Неудовлетворенной; - Незамужней; - Бездетной? Именно такими эпитетами постоянно награждают Ориану. Уж мне поверьте, я тут читатель уже определенное время и знаю, что говорю. С Новым годом! С Бесом не была знакома до этого форума. Что он собой представляет - не знаю. Как и не знаю, уголовник он или нет. Кстати - отсидеть в тюрьме - эт о еще не показатель негодяя. там много и совершенно приличных людей отсидело. Свои выводы и свое отношение формирую на основании того. что читаю. И Ориана выставила себя уж в очень неприглядном свете. Что касаемо Вашего вопроса, то однозначного ответа нет. Голда Меир - Юлия Тимошенко.... Так что можно быть КАКОЙ УГОДНО... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Я б вам поверил и даже стал на вашу сторону, ибо я всегда на стороне женщин, как осыбей более эмоциональных, а потому не способных сдерживать себя, если бы вы решили сами "дать сдачу". Но вы призвали уголовника. Так случилось, я был свидетелем первого прихода на этот форум Bes-а и даже пробовал урезонить этого негодяя. Скажу честно: этому человеку я руки не подам. Но вы вправе самой выбирать себе друзей, как и я вправе написать свое мнение на этот счет - ибо это место публичное и поведение каждого влияет на всех собравшихся. Особь неизвестного пола, откуда такие выводы? Приведите мне и всем остальным примеры где я веду себя не адекватно или какие- то зоновские слова проскакивали в моем лексиконе? Но только копируйте пост полностью, т.е., и пост оппонента. Я с вами, на одном поле..., о руке вообще молчу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Для меня главное - внутренне состояние души. И тут мне БЕС Близок..... Как и Майор, КАК БУБУСЬ, как САИ.... Для настрою. Ти ж таке любиш... :lol: :lol: :lol: Бубусь: тта походу педрил еще меньше типа этого корина .. и это радует! И вас жарят, жарят и жарят!!! Терпилы... я даже для тебя тупенького и убогова обосную.. повадки у тебя петушиные - залезть повыше, клюнуть ближнего и обосрать нижнего.. ну форменный петух. шо сказать мне тебя не жаль Какая я сволочь, я и сам знаю Ты, гнида, знай наших и можешь не отвечать, потому как терпила Обсерать себя тебе я не дам, потому как такую срань тебе подобных душил и душить буду Говорю -пожалуйста Нет... только с педрилами и шлюхами как вот эти двое korin Оріана это отбросы.. точнее чмошники З Новим роком!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Для настрою. Ти ж таке любиш... :lol: :lol: :lol: Бубусь: З Новим роком!!! Пани! он из тех людей, который называет все своими именами. За что же его осуждать? За честность? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Пани! он из тех людей, который называет все своими именами. За что же его осуждать? За честность? гы, в этом то- же польза есть! Оно все таки начало посты оппонентов читать! Может мата меньше будет? Или это похмельный синдром? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 гы, в этом то- же польза есть! Оно все таки начало посты оппонентов читать! Может мата меньше будет? Или это похмельный синдром? Читать то читает.... НО видит то, что хочет видеть. Можно надергать цитат, которые не в контексте будут иметь совсем другую смысловую нагрузку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Читать то читает.... НО видит то, что хочет видеть. Можно надергать цитат, которые не в контексте будут иметь совсем другую смысловую нагрузку Главное, что читать начала! Пусть выдергивает, но прижать и здесь ее можно , забивается в поисковик, и выдает весь контекст. Опять обложается. Она свои посты, за 10 год по удаляла, но одного не учла, копии остались Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Главное, что читать начала! Пусть выдергивает, но прижать и здесь ее можно , забивается в поисковик, и выдает весь контекст. Опять обложается. Она свои посты, за 10 год по удаляла, но одного не учла, копии остались Есть такое понятие как КЕШ. Всегда можно найти. Форума Тимошенко уже давно нет в помине. Но когда мне надо, я нахожу комменты. Однажды воспользовалась этим же и на ДД. Тоже одна "умница" свой бред вытерла. Пришлось его отыскать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 Пани! он из тех людей, который называет все своими именами. За что же его осуждать? За честность? Мене ж ви засуджуєте... Сидять два чоловіка на лавочці: - Всі жінки суки... - Счас перевіримо: Гей ти, сука.... Я вигукнула: "бидло" - ви оглянулися.... :lol: :lol: :lol: А про іншу смислове навантаження, яке можуть мати мої слова ти думала, коли читала т.з. копіпасти? Ото ж бо, любасю... майстер ритися в кешах Бабунчиком догодила? Ну і гаразд - сама казала, що забагато чоловіків для тебе не буває. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.