Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 снова я в печали... так значит его возбуждает только твоя попа? Блин, ну моя ж не хуже! За что такая несправедливость? :lol: да, попа в мене знаменити - як в Дженіфер Лопес. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 снова я в печали... так значит его возбуждает только твоя попа? Блин, ну моя ж не хуже! За что такая несправедливость? :lol: вы все не правы - саи только мужские жопы интересуют - моя например Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 вы все не правы - саи только мужские жопы интересуют - моя например Фі, на тебе Рабінович. Ти підар?!!!! :o Якщо ні, то перестань про це говорити. До речі, у мене є така теорія: якщо людина сама себе опустила нижче плінтуса - вона стає фактично невразливою до будь яких принижень чи критики. Мож саме тому ви ТАК себе ведете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Фі, на тебе Рабінович. Ти підар?!!!! :o Якщо ні, то перестань про це говорити. До речі, у мене є така теорія: якщо людина сама себе опустила нижче плінтуса - вона стає фактично невразливою до будь яких принижень чи критики. Мож саме тому ви ТАК себе ведете? от того что кто то меня хочет я ориентацию же не меняю фактически это проблемы не мои а того кто обо мне мечтает 2) ваша теория неверна когда вас сокорбляют есть три варианта поведения - не обращать внимание , размозжить оскорбляющему голову колуном как хотел например отчим - и вести себя так как хам , только ещё хуже первый и второй вариант у вас не получается , вы избрали третий вариант и ваша позиция по отношению к моему поведению мягко говоря - непонятна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 первый и второй вариант у вас не получается , вы избрали третий вариант и ваша позиция по отношению к моему поведению мягко говоря - непонятна а мое поведение можешь охарактеризовать? Ты все еще считаешь меня дурой и сволочью? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 а мое поведение можешь охарактеризовать? Ты все еще считаешь меня дурой и сволочью?что я считаю - я предпочитаю держать при себе форум посвящён же не моей скромной персоне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 что я считаю - я предпочитаю держать при себе форум посвящён же не моей скромной персоне а я говорила тебе когда-то - что я лапочка, умничка и солнышко? А ты не поверил. Так вот, мусик.. В отличие от всех остальных - ко мне - можешь смело поворачиваться спиной. А лучше признай, что ты зря меня терроризировал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 а я говорила тебе когда-то - что я лапочка, умничка и солнышко?для такого вывода не хватает информации Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 ищите. и обрящете. А я пошла картошку жарить. На сале. Жутко захотелось жареной картошки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 вы избрали третий вариант и ваша позиция по отношению к моему поведению мягко говоря - непонятна 1) 2) 3)вести себя так как хам , только ещё хуже Особисто я вибрала третій варіант?!!!! :o Обідні твої слова.... :lol: Рабінові-ііііч, не роби з мене дуру...я ж не Юлька і добре знаю: що б я не говорила проти тебе, в терпимих межах звичайно, ти мені простиш. І хто розумний мав би вже здогадатися чому. Тоді для чого, тим більше, ти на українців, як на націю, ти особливо не наганяєш, хоча сволочей тут і шизиків також досточноє колічєство. Ну а дурням щось доводити - час гаяти. І якщо вони ведуться, то хто їм дохтУр. Тим більше, дохтур також частенько як не при собі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 ищите. и обрящете. А я пошла картошку жарить. На сале. Жутко захотелось жареной картошки. Жопа виросте :lol: :lol: :lol: Я то на бананчиках сиджу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Жопа виросте :lol: :lol: :lol: Я то на бананчиках сиджу. От бананчиков тоже - там крахмала много. Жуйте капусту - от нее растут сиськи, а жопа уменьшается :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Жопа виросте :lol: :lol: :lol: Я то на бананчиках сиджу. :lol: :lol: Извращенка. :lol: :lol: прости Господи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 От бананчиков тоже - там крахмала много. Жуйте капусту - от нее растут сиськи, а жопа уменьшается :P Банани на серце дуже корисні. І цілком підходять, як самостійний продукт для дієти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Извращенка. :lol: :lol: прости Господи. а я то гадала: хто перший клюне... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Банани на серце дуже корисні. І цілком підходять, як самостійний продукт для дієти. А я на яблочках))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 1) 2) 3)вести себя так как хам , только ещё хуже Особисто я вибрала третій варіант?!!!! :o Обідні твої слова.... :lol: Рабінові-ііііч, не роби з мене дуру...я ж не Юлька і добре знаю: що б я не говорила проти тебе, в терпимих межах звичайно, ти мені простиш. І хто розумний мав би вже здогадатися чому. Тоді для чого, тим більше, ти на українців, як на націю, ти особливо не наганяєш, хоча сволочей тут і шизиків також досточноє колічєство. Ну а дурням щось доводити - час гаяти. І якщо вони ведуться, то хто їм дохтУр. Тим більше, дохтур також частенько як не при собі. что бы и кто мне не говорил я не обижаюсьдопустим я ошибся - какой вариант выбрала ты? первый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 А я на яблочках)))жри бананы , дура , а то отправишься за женой отчима Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 что бы и кто мне не говорил я не обижаюсь допустим я ошибся - какой вариант выбрала ты? первый? Свій... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Свій...а это какой - возможно я что то пропустил и вариантов не 3 а 4 может быть ты его опишешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 А я на яблочках))) Бр-рр, не люблю яблук - люблю банани, апельсини і помідори. Ріжу їх кубиками на тарілочку і коли вдома, щоб не наїдатися - скубаю з тарілочки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 а это какой - возможно я что то пропустил и вариантов не 3 а 4 может быть ты его опишешь? Нє, ну у всіх опитуваннях завжди є "Свій варіант". Ну ось ти, наприклад, не наганяючи на мене і Юльку - протиставляєш нас іншій форумній братії - використовуєш відомий метод: поділяй і володарюй. САИ робить те саме: хоч Юлька з тобою не свариться і більше від мене захищає, він на це не зважає, робить акцент на мені - також сіє між нами українцями смуту. Що в такому випадку вигідно робити мені, яка все це бачить і розуміє - те, що вигідно для мене, як українки. А для мене вигідно, щоб ви обоє сварилися - і послаблювали один одного. Ти дієш проти росіян - це мене повинно турбувати? Ні. САИ сіє розбрат між українцями - це мене зачіпає на пряму - тому я можу деколи, коли це мене не дуже дискредитує - стати на твій бік: ворог мого ворога - мій друг. Ну щось таке... Тому мій варіант: я використовую тебе. Пардон, хоча ти і не ображаєшся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Бр-рр, не люблю яблук - люблю банани, апельсини і помідори. Ріжу їх кубиками на тарілочку і коли вдома, щоб не наїдатися - скубаю з тарілочки. Апельсины не люблю. Бананы люблю, но позволяю себе редко. А вот яблоки - килограмм в день))) Помидоры тоже люблю. И сок томатный хорошо посоленный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Тому мій варіант: я використовую тебе. Пардон, хоча ти і не ображаєшся. от того что ты меня используешь это не значит что вариант не 3) просто он приводится в действие чужими руками Апельсины не люблю. Бананы люблю, но позволяю себе редко. А вот яблоки - килограмм в день))) Помидоры тоже люблю. И сок томатный хорошо посоленный напомнило анекдот по теме - доктор, у меня проблема - ем огурцы сру огурцами, ем помидоры - сру помидорами - а от меня вы что хотите ? - хочу срать говном ! - ну так жрите говно ......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 от того что ты меня используешь это не значит что вариант не 3) просто он приводится в действие чужими руками Ні, тому, що я проти того, щоб всякої ціною, я за те, щоб була ця червона лінія, до чого закликаю всі сторони. Тому, що знаю і бачила, як філігранно, на території опонента, можна опустити його без хамства і підлості. Правда це важче і для цього потрібен інтелект і витримка - що є не у всіх, але воно того варте. А, і ще забула додати - опонент також повинен в деякій вірі відповідати ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Ні, тому, що я проти того, щоб всякої ціною, я за те, щоб була ця червона лінія, до чого закликаю всі сторони. Тому, що знаю і бачила, як філігранно, на території опонента, можна опустити його без хамства і підлості. Правда це важче і для цього потрібен інтелект і витримка - що є не у всіх, але воно того варте. А, і ще забула додати - опонент також повинен в деякій вірі відповідати ) 1) если бы ты была принципиально против варианта 3 ты бы не обратилась ко мне 2) и как - ты преуспела без хамства? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 1) если бы ты была принципиально против варианта 3 ты бы не обратилась ко мне 2) и как - ты преуспела без хамства? А з чим я до тебе звернулася? Не пам"ятаю. Це не я. У мене нема такої можливості - я не настільки розумна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 А з чим я до тебе звернулася? Не пам"ятаю. Це не я. У мене нема такої можливості - я не настільки розумна. ты меня использовала , я просто неправильно выразился Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 ты меня использовала , я просто неправильно выразился а я подумала, що ти обідився... щодо використала - повір мені було б приємніше тебе використати в якості іншого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 а я подумала, що ти обідився... форумні ігри - не зважай тут все не справжнє щодо використала - повір мені було б приємніше тебе використати в якості іншого если бы меня это не устраивало я бы не подписался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.