САИ Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Тему можно закрыть. Пока Отсос и Ориана на форуме, срач будет продолжаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Тему можно закрыть. Пока Отсос и Ориана на форуме, срач будет продолжаться. Да, уж... иногда заглядываю в поиск. А там - один вакуумный во всех темах. Сразу пропадает охота даже открывать их. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Тему можно закрыть. Пока Отсос и Ориана на форуме, срач будет продолжаться. Ви слідкуйте за своїм срачем - і все буде гаразд. Бо ваша присутність - це апріорі бруд. Я тут віддавна - але такого бруду тут не було ніколи. Так що нема чого на когось нарікати, коли в самого рожа крива, а з пасті сморід. Якщо не віриш - перечитуй тему з початку. Під питанням чи мені треба було так опускатися, але якщо лайно, то його інакше назвати було б неправильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Да, уж... иногда заглядываю в поиск. А там - один вакуумный во всех темах. Сразу пропадает охота даже открывать их. Не можу тебе зрозуміти - ти маєш свій форум - там самі лише свої, є можливість контролювати чужих - чого ти тут сидиш і нарікаєш на тих, хто тобі не до вподоби? Має шанс нацист на твоєму форумі? Ні! Маю я шанс? Ні!. Я розумію, що таким як ви до вподоби, щоб тільки ваше поле і сиділи на ньому лише свої. Але так в житті не буває - отже треба миритися. Не подобається - у своє гетто - бидло завжди має місце. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Не можу тебе зрозуміти - ти маєш свій форум - там самі лише свої, є можливість контролювати чужих - чого ти тут сидиш і нарікаєш на тих, хто тобі не до вподоби? Має шанс нацист на твоєму форумі? Ні! Маю я шанс? Ні!. Я розумію, що таким як ви до вподоби, щоб тільки ваше поле і сиділи на ньому лише свої. Але так в житті не буває - отже треба миритися. Не подобається - у своє гетто - бидло завжди має місце. А ты заходи. Писать можешь, что хочешь. Я только хамить и оскорблять не позволяю. А мнения принимаются любые. Забыла ... есть раздел, где и ругаться можно. На этот раздел баны за хамство не распространяются Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 А ты заходи. Писать можешь, что хочешь. Я только хамить и оскорблять не позволяю. А мнения принимаются любые. Забыла ... есть раздел, где и ругаться можно. На этот раздел баны за хамство не распространяются Ось тому ви тут товчетеся, бо хамство не дозволяється. А ти напиши мені, де в мене хамство? Де я матюкаюся як останній бомж - сама чи під чужим клоном? А тим не менше, ти сама призналася, що банила б мене через раз. Ось і суди - чи мала б я там шанс. Зрештою - мені спілкування не потрібне - мені важливо донести свою думку такою, якою вона є, а не під машкарою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Ось тому ви тут товчетеся, бо хамство не дозволяється. А ти напиши мені, де в мене хамство? Де я матюкаюся як останній бомж - сама чи під чужим клоном? А тим не менше, ти сама призналася, що банила б мене через раз. Ось і суди - чи мала б я там шанс. Зрештою - мені спілкування не потрібне - мені важливо донести свою думку такою, якою вона є, а не під машкарою. А ми теж доносимо свою думку. На нашому форумі ми вже давно між собою порозумілися. І до речі, САИ здається теж тут давно. І це він на наш форум прийшов звідси, а не навпаки. А моїм першим форумом - був форум Тимошенко. А щодо сварок - то я на нашому форумі теж у бані бувала декілька разів. Я саме за хамство. Було таке, що й сама себе відправляла. Справедливість понад усе. Коли я пишу в темах, тог я такий же користувач, як і всі. Без всяких привілеїв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 А ми теж доносимо свою думку. На нашому форумі ми вже давно між собою порозумілися. І до речі, САИ здається теж тут давно. І це він на наш форум прийшов звідси, а не навпаки. А моїм першим форумом - був форум Тимошенко. А щодо сварок - то я на нашому форумі теж у бані бувала декілька разів. Я саме за хамство. Було таке, що й сама себе відправляла. Справедливість понад усе. Коли я пишу в темах, тог я такий же користувач, як і всі. Без всяких привілеїв. Ну прям героїня - унтєр-офіцерська вдова :lol: Я щоб сформувати думку про людину, люблю її бачити в різних ситуаціях. Так ось - месидж, який проходить червоною ниткою на тому форумі є те, що ми всі тут один одного знаємо давно, ми друзі, а отже нас рухати не можна, бо отримаєш достойну відповідь. Щось подібне ти писала якомусь новачку, який вирішив там у вас повиступати. Зауваж, він не хамив і не принижував, як робите ви тут. Думаєш чому у мене виникла стала асоціація зі сворою - всі замашки на виду. Як на мене - це принизливо. І як би ви мене не тулили до Нациста - ви й самі добре розумієте, що це не так - а свора одинаків не любить. Тому і кусається. А там би просто знищили - за те, що робите самі. Тому такі як я - одинаки, ніколи не приживаються на модерованих форумах - бо вони не ВИГІДНІ - ні своїм, ні чужим, бо не вміють кривити душею. Так що ти, певно, розумієш, що в мене не такий вже багатий вибір перебування. Тому раджу змиритися зі мною і нацистом. Тим більше, вже всі доступні вам методи ви використали - залишилося хіба ще підкупити Гєнку - спробуйте, а раптом... Це не образа, це не бажання принизити - це просто замальовка з натури. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Иди на Цензор. Он без модерации. Интересно, выживешь ли ты там... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Иди на Цензор. Он без модерации. Интересно, выживешь ли ты там... Мені бракує цинізму і я не вмію матюкатися, зате в мене є переконаність і правда. І що ти хочеш сказати, що в нашому світі виживають такі як я? Ото ж бо. Нікуди я не піду, я тут звикла. Тим більше, я знайшла місце, де гарна атмосфера, можна відновити сили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Испугаась. Знаешь, что там тебя терпеть не будут. И отгребешь ты по полной. Это тут ты себя вольготно чувствуешь. Да, ладно. Не интересна. Ты себя уже показала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Испугаась. Знаешь, что там тебя терпеть не будут. И отгребешь ты по полной. Это тут ты себя вольготно чувствуешь. Да, ладно. Не интересна. Ты себя уже показала. В тому і справа, що показала - я вам не по зубах. Цікаво - ти хочеш сказати, що мене тут хтось терпить - ти темку перечитай ще раз, щоб мені не повторюватися - віднови пам"ять. А ще зайди на мою тему - на фотку глянь - щоб вже завсім ілюзій не було. Ви мене звинувачуєте в тому, що робите самі - це цинізм найвищої проби. І як бачиш, я жива, нікого не боюся, не ховаюся, ба, навіть спокійна, як ніколи. Так, що не лякай мене своїм Цезором - не думаю, що там бігають психічно хворі - їх навіть на УП один чоловік, а на такому маленькому - це взагалі - рідкість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Пани распинается, что это ее начали сначала оскорблять. Я не поленилась(хоть лентяйка жуткая) и глянула ее первые посты на этом форуме. Небольшой экскурс в историю хамства Ти повний дебіл, чи тільки придурок? Отправлено: 18.3.2010, 0:10 Ну давай, Ішаку, виправляй - а я побачу які помилки, а потім вже твій текст дебільний на людську мову переведу. Отправлено: 18.3.2010, 0:13 Бо тобі дебільному неуку не зрозуміло, що "русскіє" не могли звільняти Крим, бо їх в природі не існує. А є українці, білоруси, рассєянє - з"їж після цього свій червоний прапор. Іа-іа-ішака. Отправлено: 18.3.2010, 0:16 ВСего несколько постов. В течение нескольких минут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 По-перше, я ніколи не казала, що буду ввічливою до хамів чи до україноненависників. І навіть якщо так, порівняй те моє з ось цим Йох ти стерво обскубана! Сама свої глісти їстимеш, пока через вуха не повилазять, цугричка паскудня, пся крев! Ти чого до людини причепилася, говножерка? Такий тобі кольорит влаштую, будеш за собакою своїм підлизувати, ані крихтини не залишиш, короста фарбована, попереджала тебе- не смердіти! Вжечка маскузна, щоб ти вдавилася! Ну не вмію я ТАК - навіть не знаю чому. Або тому, що ненависті я не маю права відчувати - щосили стримуюся. Або тому, що межа в мене залізобетонна - не знаю... До речі, ти якщо цитувала відповідь для цього придурка - треба було добре поцікавитися хто це і що воно писало. Але ж тебе не це цікавило - правда? А коли тобі напишуть, що" мало твоє отродьє дусив сталін, треба було більше" - ти йому подякуєш? А я не - можу, тому ти тепер подружка педофіла, САИ - лайно собаче, а по форумі бігає психічка. І цей негідник так само отримав свою характеристику. До речі, перші мої пости на форумі були під іншим ніком, який ці негідники почали перекручувати на свій хамський манер - тому перші від Оріани - це вже пост-фактум того що було перед тим. А прийшла я з віршами і бажанням порозуміння. За що отримала ось такий пост від САИ Цитата(САИ @ 19.2.2010, 15:38) Натуся, Вы достойный соперник, здесь таких ещё небыло. Умная женщина, что в общем то редкость... Одно НО... как и все бабы, пытаетесь оседлать своего оппонента, считая всех мужчин сексуально озабоченными недоумками. Я понимаю, что Вы скорее всего уже вышли из репродуктивного возраста, заплыли жиром и салом, а тут такая возможность выставить себя Натусей (Громкое ХА-ХА). Не подумайте, что я Вас ненавижу, что Вы, мадам, мне Вас действительно жалко до слёз... Неужели Вы ничего уже не можете изменить в своей жизни, и этот лжесексуальный трёп на форуме, единственное, что у Вас, мадам, осталось? Поройтесь в инете и Вы найдёте для себя множество женских форумов, где Вы, мадам, сможете полностью реализовать свои комплексы. Удачи!! Одним словом - принизити, щоб підняти свою самооцінку - нічого нового... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 тому ти тепер подружка педофіла, САИ - лайно собаче, а по форумі бігає психічка. И это пишет рьяная католичка, верущая, в пост, (якобы! христианка!)))) И не только пишет, но раздувает в своей грешной душе и выплевывает из своего грязного нутра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Я вот подумала.... почему тот же САИ, Майор, Кикаха никогда не хамили и не обзывали меня? Я ведь никогда не скрывала своих взглядов. И спорила с ним. Может потому, что в своих спорах я не скатывалась до оскорблений? Не буду говорить, что никогда не получала гадостей. Было. И немало. Только это не значит, что я превратилась в обозленную на всех и все суку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Может потому, что в своих спорах я не скатывалась до оскорблений? Не буду говорить, что никогда не получала гадостей. Было. И немало. Только это не значит, что я превратилась в обозленную на всех и все суку. Ага, то про задоволення від пальця чи про мадярську рожу ви писали від великої радості? - цікаво, як треба ненавидіти життя, щоб так себе опустити і від того відчувати радість? Щось незрозуміле для мене, певно з життя гадючих. Пардон, до них ніколи не належала, тому можеш мені нюанси не пояснювати, і так не зрозумію. З.І. До речі, прочитай, що ти написала - ти мене звинувачуєш в тому, що сама робиш. Ми прийшли до того ж, з чого я й почала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 И это пишет рьяная католичка, верущая, в пост, (якобы! христианка!)))) И не только пишет, но раздувает в своей грешной душе и выплевывает из своего грязного нутра. Да, какая она католичка!!!! Да и просто верующая. Ее вера, как и все, что от нее исходит - ложь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Не можу тебе зрозуміти - ти маєш свій форум - там самі лише свої, є можливість контролювати чужих - чого ти тут сидиш і нарікаєш на тих, хто тобі не до вподоби? Має шанс нацист на твоєму форумі? Ні! Маю я шанс? Ні!. Я розумію, що таким як ви до вподоби, щоб тільки ваше поле і сиділи на ньому лише свої. Але так в житті не буває - отже треба миритися. Не подобається - у своє гетто - бидло завжди має місце. именно. знаю я их правила-- тебе 20 оскорблений и ничего. ты в ответ одно-- и тут же лицемер начнет тебе расказывать какой ты неправильный. А ми теж доносимо свою думку. На нашому форумі ми вже давно між собою порозумілися. конечно,глист. кто б сомневался... также как и тут ваше украинофобское стадо мирно друг с другом сосуществуете. Я вот подумала.... почему тот же САИ, Майор, Кикаха никогда не хамили и не обзывали меня? Я ведь никогда не скрывала своих взглядов. И спорила с ним. Может потому, что в своих спорах я не скатывалась до оскорблений? Не буду говорить, что никогда не получала гадостей. Было. И немало. Только это не значит, что я превратилась в обозленную на всех и все суку. вы шушера одной масти. сионистские создания. мыслите в унисон. вроде и взгляды различные,а на самом деле любому из вас на лбу можно наклеить ярлык -- "шестерка сионизма" Да, уж... иногда заглядываю в поиск. А там - один вакуумный во всех темах. Сразу пропадает охота даже открывать их. бедній глист.... но что-то жалости у меня нет.слишком много вреда от таких как ві украинцам славянам да и вообще белой расе.. Тему можно закрыть. Пока Отсос и Ориана на форуме, срач будет продолжаться. бедняжка... украинофобские высеры,раскол Украины,пропаганда шизоидных ядовитых идей как то не сильно идут,не так ли? тварь сионистская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ленин Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Не подобається - у своє гетто - бидло завжди має місце.в этой фразе и есть всё нутро этого человека Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ленин Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 А ти напиши мені, де в мене хамство? Де я матюкаюся як останній бомж З БОМЖ-это человек,который голодает,не посвоей воле,а по воле таких как ты-ХАМОК,и мне противно когда один человек называет другого человека-БОМЖОМ,ЭТО НАДО БЫТЬ ПОЛНЕЙШИМ ЦИННИКОМ,чтобы допускать в свои мозги мысть,-что кому то летать,а кому то ползать.НЕТ ДРУЗЬЯ -ВСЕ ЛЮДИ РАВНЫ И ВСЕ МЫ БРАТЬЯ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 БОМЖ-это человек,который голодает,не посвоей воле,а по воле таких как ты-ХАМОК,и мне противно когда один человек называет другого человека-БОМЖОМ,ЭТО НАДО БЫТЬ ПОЛНЕЙШИМ ЦИННИКОМ,чтобы допускать в свои мозги мысть,-что кому то летать,а кому то ползать.НЕТ ДРУЗЬЯ -ВСЕ ЛЮДИ РАВНЫ И ВСЕ МЫ БРАТЬЯ! Нічого не маю проти назвеш людиною і навіть подякуєш тому, хто тобі напише ось це Цитата(GiRaFo.chka @ 14.3.2012, 19:58) А тебе разрешали "тыкать" ? , цыганва грязная? У нас - государство правовое. А когда ты МОЁ государство поливаешь - ты чмошница. Только чмошники на людях гамняют своё. Умные люди разбираются внутри. А ты - дура. А мені дозволь гидувати всяким непотребом, бо захисниця педофіла не може бути людиною і це не я вирішила, а сама природа: жінка, яка покликана захищати своє потомство - не може стояти на стороні того, хто зазіхає на її потомство - бо така залишиться без відтворення, а отже приречена на вимирання. Тільки говорити це особі, яка має нік ленін певно зайве - але нічого, моя відповідь залишиться для істрії, щоб вам людиноненависникам не так вольготно жилося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 БОМЖ-это человек,который голодает,не посвоей воле,а по воле таких как ты-ХАМОК,и мне противно когда один человек называет другого человека-БОМЖОМ,ЭТО НАДО БЫТЬ ПОЛНЕЙШИМ ЦИННИКОМ,чтобы допускать в свои мозги мысть,-что кому то летать,а кому то ползать.НЕТ ДРУЗЬЯ -ВСЕ ЛЮДИ РАВНЫ И ВСЕ МЫ БРАТЬЯ!Нифига ты в бомжах не разбираешься. Бомж - это стиль жизни и его бомжи менять не желают. Я когда мусорную машину шо по улице ездит прохлопаю то вывозжу мусор в контейнеры в соседних многоэтажках. Там этих бомжей достаточное колличество. Им впадлу даже бутылки собирать - металл, макулатура это для них. Нужна была рабсила в земляной работе во дворе то еле уговорил геологов мусорных баков поработать. Ну крмёжка-выпивка само собой. За их трапезой задал простой казалось бы вопрос - а шо, разве работы какой-никакой нету? а зачем где то работать если нам и так хватает- был ответ. И стали они такими не от власти. Бомжи были раньше есть и сейчас. Это просто такой у них стьиль жизни. Человеческие условия жизни их уже не интересуют. Квартиры и прочее потеряли ввиду любви к "зелёному змию" тож власть тут при чём? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 И это пишет рьяная католичка,Ага, така католичка як мы с тобой мусульмане. ...хотя мы может даже больше мускльмане нежели она католичка бо уважаем чужую веру хотя она и не наша. ...интересно, я вот подумал, а не дать ли почитать данные сообщения данной "католички" львовским пастырям. Фото "католички" есть а найти пастыря не проблемма. Во Львове есть знакомые. Тож думаю интересная реакция будет. Пастыри нынче ведь тоже знают что такое инет да и сайты католические есть. Вобщем надо попробовать. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 БОМЖ-это человек,который голодает,не посвоей воле,а по воле таких как ты-ХАМОК,и мне противно когда один человек называет другого человека-БОМЖОМ,ЭТО НАДО БЫТЬ ПОЛНЕЙШИМ ЦИННИКОМ,чтобы допускать в свои мозги мысть,-что кому то летать,а кому то ползать.НЕТ ДРУЗЬЯ -ВСЕ ЛЮДИ РАВНЫ И ВСЕ МЫ БРАТЬЯ! ну так пригласи братьев(бомжей) жить к себе домой. и кстати бомжи не так уж невиновны в том что живут не так...трындабол иванович. НЕТ ДРУЗЬЯ -ВСЕ ЛЮДИ РАВНЫ И ВСЕ МЫ БРАТЬЯ! нет,не равны,люди разные. и насчет братьев -тоже вранье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Ага, така католичка як мы с тобой мусульмане. ...хотя мы может даже больше мускльмане нежели она католичка бо уважаем чужую веру хотя она и не наша. ...интересно, я вот подумал, а не дать ли почитать данные сообщения данной "католички" львовским пастырям. Фото "католички" есть а найти пастыря не проблемма. Во Львове есть знакомые. Тож думаю интересная реакция будет. Пастыри нынче ведь тоже знают что такое инет да и сайты католические есть. Вобщем надо попробовать. ;) "Пастиря", "католички" - ти хоч би розбирався в тому, що пишеш. Тільки себе не забудь і своїх тіпа друзів приписати до запитання і кілька їх коментів для повної картини, наприклад ось цей Цитата(GiRaFo.chka @ 14.3.2012, 20:46) Ты с базара не съезжай!, диагност хренов.. Ты давай аватарку в виде а-натюрэль. Объясняю. Ты лжешь в каждом своем посте. Покажи личико свое подлинное, гюьчаНАТАЙ! Ты брехливая, как моя овчарка старая.. Кошек увидит красивых - ревнует.. и лает, что ни попадя.. Ты ж кричала- "ничего не боюсь!" Я вчера тебе сказала четко и прямо- покажи свою рожу . Ты сдрыснула.. То, что у тебя язык грязный- я поняла еще пол-года назад. То, что у тебя нет приоритетов в политике- тоже. И стержень твой заржавел , если был вообще. Короче- девочка моя пидстаркувата! Ты - ничто. Цыганское жопастое ничто. И слова твои- не воодушевляют. Ты бездарность с позывами. Бай. Мне с тобой неинтересно.. Де там корин? Пусть доедает.. А-ааа, я забула, герой заховався за ігнором, нічого не бачу, нічого не чую і розкажу тільки те, що хочу і вигідно. Ну вперед - може полегшає, коли скажуть, що хтось такий самий негідник, як ви - хоч якась, але радість - Нє, сірість7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Тему можно закрыть. Пока Отсос и Ориана на форуме, срач будет продолжаться. Саша! Вот ты на этом форуме с 2008 года. Скажи ОНО всегда такое было? Или это форум и безнаказанность выродило ТАКОЕ? Про вакуумного я молчу - это вообще униКАЛ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Саша! Вот ты на этом форуме с 2008 года. Скажи ОНО всегда такое было? Или это форум и безнаказанность выродило ТАКОЕ? Про вакуумного я молчу - это вообще униКАЛ.... значит с 2008 года лилась грязь на Украину и проповедовался яд? от глисты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ленин Опубліковано 31 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 значит с 2008 года лилась грязь на Украину и проповедовался яд? от глисты... грязь лилась льётся и будет литься из коллекторов под названием рот у таких провокаторов как насос и иже подобным Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 березня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2012 Саша! Вот ты на этом форуме с 2008 года. Скажи ОНО всегда такое было? Или это форум и безнаказанность выродило ТАКОЕ? Про вакуумного я молчу - это вообще униКАЛ.... Ти ще свою подружку запитайся - вона тобі дасть об"єктивну відповідь. А що не подобається? Своє відображення? Ну то змініть його, я не проти, почепіть на дзеркало картинку і любуйтеся. Тільки як воно вашу суть змінить? Суть там на моїй темі - полюбуйся картинкою, якщо вже давно бачила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.