Леопольд Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Різницю ви могли відчути тільки в Православному Храмі Московського патріархату, тому що там Богослужіння ведуться старослов"янською. Якщо були у Православному Храмі наших українських церков - різниці ви не відчуєте. А ось католицьке Богослужіння - має ЦІЛКОВИНУ відмінність і зовсім не схоже на ті, що у ГКЦ. Схоже САИ цього не знає - бо не думаю, що він так підставлявся б - а це ще раз засвідчує наскільки людина упереджена до певної частини українців. Ну якщо взяти взагалі то я як в тому прислів"ї - божитися божуся а в храм не суюся. Я особливо не звертав уваги на мову. Я мав на увазі саму обстановку богослужіння. я вас пані розумію, ваш регіон більш схильний до відвіцдування церков а я більш як єкскурсант. Тому є свої причини моєї невіри попам. У вас либонь немає таких "священиків" які на таксі до саун їздять, які з подаянь вибирають найсмачніше і найдорожче а решту навіть не бездомним віддають а своїм собакам.....не хочу продовжувати але попам я не вірю. Хоча до бога звертаюся. Там де стане нагода просити у НЬОГО допомоги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Мдааа... пошерстил, нашёл один пост, где Вы какого то НИКа весьма некрасиво так... Но он тоже некрасиво с Вами обошёлся. Мы и в этот форум старые обиды переносмть будем? САИ - любитель старины - и пофик что это выброшенное грязное белье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 . У вас либонь немає таких "священиків" які на таксі до саун їздять, які з подаянь вибирають найсмачніше і найдорожче а решту навіть не бездомним віддають а своїм собакам.....не хочу продовжувати але попам я не вірю. Хоча до бога звертаюся. Там де стане нагода просити у НЬОГО допомоги. За всіх не скажу, але в Храмі, який я відвідую, виключно порядні священики. По-перше, вони монахи. По-друге, утримують при Церкві дитячий сиротинець. По-третє, дуже піклуються про дітей, можна сказати, що вони весь свій вільний час присвячують дітям, які приходять до них на різноманітні секції, гуртки. А ще наш колишній настоятель - Митрополит, у віці 80-ть років покинув керівництво Храмом і поїхав у Дніпропетровську область, там побудував греко-католицьку капличку і вже майже 10-ть років працює там з молоддю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Богослужінна в Греко-католицьких Храмах проходять українською Богослужіння в католицьких Костелах проходять і польською і українською мовами - у Львові, в інших містах не знаю, тому говорити не буду. А на чукчів ти більше схожий - бо так само нічого не розумієш, як і вони :lol: А что ты знаешь о чукчах? Это были непобедимые воины. Более ста лет Россия не могла их покорить. Только при Екатерине II был заключён мир между Россией и Чукоткой. Не знала? Оооо... то были великие времена для чукчей, вам, галичанам, такого и не снилось. Но чем то вы всё же похожи... может тем, что, как и для вас, для чукчей не было более ненавистного врага, чем русский человек. У них даже был такой неписаный закон - встретив русских, чукча обязан был вступить в бой, не глядя на соотношение сил, хоть один против ста. Совсем как ты здесь)))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 САИ - любитель старины - и пофик что это выброшенное грязное белье Да, "Киевскую старину" люблю читать и тебе советую, там о Галичине много писали. ССылочку дать? Сразу оговорюсь, что альманах выходил в Киеве в девятнадцатом веке и к москалям никакого отношения не имеет. А то ты сразу начнёшь гнобить невинное издание.))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 А что ты знаешь о чукчах? Это были непобедимые воины. Более ста лет Россия не могла их покорить. А зачем собственно их надо было покорять? Может в твоих словах как говорится и собака зарыта? Покорить чукчей, покорить других. Чукчей покорили и они теперь хорошие да? а если бы не покорили? Были бы плохие как к примеру галичане? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Совсем как ты здесь)))))))) Да, перконав мене - ти не чукча, ти справжній росіянин - куди більшість туди ти :rolleyes: Да, "Киевскую старину" люблю читать и тебе советую, там о Галичине много писали. ССылочку дать? Сразу оговорюсь, что альманах выходил в Киеве в девятнадцатом веке и к москалям никакого отношения не имеет. А то ты сразу начнёшь гнобить невинное издание.))))))))))))) Справа в тому, що я не довіряю тому, що є в неті - запросто можна і фальшивку втиснути. Щось приписати, щось приховати, применшити чи прибільшити - зрештою - так писалася вся історія, яка дійшла до нас. Ось мій дядько, історик за фахом, каже, що читав дослідження, в яких говорилося, що ГКЦ - не результат Унії, а повернення до джерел, що ця Церква існувала вже давно, а її засновники, тобто, етнос, який тепер відповідає галичанам, згадується навіть в Біблії. Щось на зразок Оріани - за Силенком. Ми, САИ, арійці, про це знав Гітлер, який цікавився Біблейською історією і це пояснює чому він не противився на початках ідеї створення Галицької республіки - він у своїй імперії хотів мати автентичних арійців. Як тобі така казочка? А може і реальність. Але я не фанатичка, живу теперішнім і людей суджу не за їх історичні перемоги і досягнення, а за те, якими вони є тепер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 А зачем собственно их надо было покорять? Может в твоих словах как говорится и собака зарыта? Покорить чукчей, покорить других. Чукчей покорили и они теперь хорошие да? а если бы не покорили? Были бы плохие как к примеру галичане? Чудишь, пан Леопольд. Как же это так, никого не покорять? Тебя послушать, так в мире анархия была бы. Ни Штатов не было бы, ни Германий, Франций и Украин тоже не было бы. Представляешь, в Америках бы непокорённые индейцы дикие с томагавками жили, в Кировограде непокорённые никем скифы со сарматами, и только Китай остался бы Китаем, хотя... Леопольд, может ты китайский шпиён? Вообще страшные вещи ты говоришь, ужоссс... Бог с ним, с Китаем, а вот без пендосов (это те, шо на западе) как бы мы жили, кто бы занимался разными цветными революциями, кто внедрял бы демократию в Ливии, и других непослушных и нехороших странах мира? И В КОНЦЕ КОНЦОВ, КТО БЫ ПЕЧАТАЛ ДОЛЯРЫ?? Не пугай так больше, пан Леопольд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Да, перконав мене - ти не чукча, ти справжній росіянин - куди більшість туди ти :rolleyes: Справа в тому, що я не довіряю тому, що є в неті - запросто можна і фальшивку втиснути. Щось приписати, щось приховати, применшити чи прибільшити - зрештою - так писалася вся історія, яка дійшла до нас. Ось мій дядько, історик за фахом, каже, що читав дослідження, в яких говорилося, що ГКЦ - не результат Унії, а повернення до джерел, що ця Церква існувала вже давно, а її засновники, тобто, етнос, який тепер відповідає галичанам, згадується навіть в Біблії. Щось на зразок Оріани - за Силенком. Ми, САИ, арійці, про це знав Гітлер, який цікавився Біблейською історією і це пояснює чому він не противився на початках ідеї створення Галицької республіки - він у своїй імперії хотів мати автентичних арійців. Як тобі така казочка? А може і реальність. Але я не фанатичка, живу теперішнім і людей суджу не за їх історичні перемоги і досягнення, а за те, якими вони є тепер. Ладно, арийка, спокойной ночи. Нам, пенсионерам спать пора.)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Ладно, арийка, спокойной ночи. Нам, пенсионерам спать пора.)))))) Я вам, пенсіонерам, бажаю спокійної ночі :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Я вам, пенсіонерам, бажаю спокійної ночі :rolleyes: Спасибо, конечно. Да вот только не спится, вопрос один мучает. Как ты считаешь, если я украинец родом с Потавщины, то я тоже ариец, или не...? Или только галичане относятся к арийской расе? Так наверное прятно смотреть по утрам в зеркало и шептать самому себе - Ну шо, арийска морда, гарный вчора самогон був? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Ну шо, арийска морда, гарный вчора самогон був? Це єдине, що ти виніс зі свого українського походження? Чи набуте вже там, де умом не розуміють, а лише вірять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 грудня, 2011 Це єдине, що ти виніс зі свого українського походження? Нет канешно, у меня ещё хвамилия на -КО заканчивается, сало лублю, горилку поважаю, а вот тебя не лублю, бо ты злая и нехорошая тётка. Хоть и арийских кровей)))))))))))) Чи набуте вже там, де умом не розуміють, а лише вірять. Ты имеешь ввиду ваш католический храм? Честно говоря никогда там небыл. И не тянет смотреть на такую ересь. ПС. Я так понял, что в арийстве ты мне отказала. Прямо крылья обрезала. ППС. Итак, мы имеем два избранных народа - галичане и евреи. Теперь понятно, что они никак поделить не могут - мабуть первородство.))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 11 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2011 Чудишь, пан Леопольд. Как же это так, никого не покорять? Тебя послушать, так в мире анархия была бы. Ни Штатов не было бы, ни Германий, Франций и Украин тоже не было бы. Представляешь, в Америках бы непокорённые индейцы дикие с томагавками жили, в Кировограде непокорённые никем скифы со сарматами, и только Китай остался бы Китаем, хотя... Леопольд, может ты китайский шпиён? Вообще страшные вещи ты говоришь, ужоссс... Бог с ним, с Китаем, а вот без пендосов (это те, шо на западе) как бы мы жили, кто бы занимался разными цветными революциями, кто внедрял бы демократию в Ливии, и других непослушных и нехороших странах мира? И В КОНЦЕ КОНЦОВ, КТО БЫ ПЕЧАТАЛ ДОЛЯРЫ?? Не пугай так больше, пан Леопольд. Возможно. Всё возможно и ты прав относительно покорения....только те самые янки не натравливает население северных штатов на тех, кто живёт на отобраные (читай покорённые) у Мексики ныне ихние штаты. Да и мескиканцы в ответ им не делают аналогичного. Одного сравнения достаточно? А то вель и с Германией можно привесть пример и с Францией-Англией. ] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 11 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2011 Возможно. Всё возможно и ты прав относительно покорения....только те самые янки не натравливает население северных штатов на тех, кто живёт на отобраные (читай покорённые) у Мексики ныне ихние штаты. Да и мескиканцы в ответ им не делают аналогичного. Одного сравнения достаточно? А то вель и с Германией можно привесть пример и с Францией-Англией. ] Я думаю, стОит остановиться на том, что для Леопольда империей зла является Россия, а для САИ - США. Далее разговор теряет всякий смысл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 11 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2011 Я думаю, стОит остановиться на том, что для Леопольда империей зла является Россия, а для САИ - США. Далее разговор теряет всякий смысл.Ты часом не тайный сторонник нашего БЮТа? Так просто выдавать желаемое за действитльное могут только предстаители этого клана. Я знаю шо такое презумпция невиновности и прошу тебя доказательно подтвердить свои слова относительно меня. Только без передёргиваний поскольку я не ставлю в один ряд недолугих российский политиков и собственно Россию как страну. Я жду. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 11 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2011 Ты часом не тайный сторонник нашего БЮТа? Так просто выдавать желаемое за действитльное могут только предстаители этого клана. Я знаю шо такое презумпция невиновности и прошу тебя доказательно подтвердить свои слова относительно меня. Только без передёргиваний поскольку я не ставлю в один ряд недолугих российский политиков и собственно Россию как страну. Я жду. ;) Можно ведь и без выкрутасов, не согласен с моим выводом, так и скажи. А в целом посты у тебя какие то расплывчатые, толерантные, что ли.)))))) В одном месте так, в другом - этак. Договоримся сразу, что оба мы говоря о каком либо государстве, имеем ввиду именно правительства. И второе, чего бы я хотел от своих оппонентов, так это рассматривать исторические процессы в динамике, а не как застывшую на здесь и сейчас реальность. ПС. Так как насчёт правительства США? Нравится то, что они делают в мире? Моё отношение к Путину и Медведеву здесь известно, я никогда не скрывал, что этот тандем, это ставленники олигархов, и работают они на них, а не на народ. Так что любить мне их незачто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2011 Начинается очередное представление. ))) Тут была Жирафочка, так я сразу сказал, что Ориана её с форума выживет. Так и случилось. Не может галичанка терпеть туточки ещё одну женщину окромя себя. )))) История повторяется. Стефани, прогнозирую, что где-то через месяц Вы познакомитесь с настоящей Орианой, а не с тем ангелом, которым она сейчас себя выставляет. Далее пойдут оскорбления, унижения и т. п. короче все те гадости, на которые способна Ориана. Сейчас она бесится из-за того, что Вы привлекли внимание Корина.))))))))) САИ, ты тут явно не туда влез. Я Стефани знаю достаточно долго - все этапы нашего знакомства мы уже прошли. Так что ничего нового она от меня не услышит, так же как и ты ничего нового, а тем более умного, не сказал, пророк, блин... Не надоело? З.Ы А что касается Жирафки - тут ты тоже не в теме. Не я ее выживала, а она меня банила на своем форуме, просто так из-за своей женской вредности и чтоб там не узнали ее истинного лица. Вот пусть теперь заявится и скажет, что это не так, я найду ссылки. Интересная, кстати история была, на трьох форумах гремела, вернеее на двух, потому, что на свой меня не допускала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2011 Можно ведь и без выкрутасов, не согласен с моим выводом, так и скажи. А в целом посты у тебя какие то расплывчатые, толерантные, что ли.)))))) . Имею дурацкую привычку ругаться лишь в реале. Какой толк грубить в вирте? Это удел пацанов которые знают шо за написаное оскорбление в виртуале им не набьют морду лица вот и изгаляются. ;) ПС. Так как насчёт правительства США? Нравится то, что они делают в мире?А вот дураком меня считать не надо! ;) Моё отношение к Путину и Медведеву здесь известно, я никогда не скрывал, что этот тандем, это ставленники олигархов, и работают они на них, а не на народ. Так что любить мне их незачто. Ну я не знал вашу позицию по медвепутам, теперь знаю. Однако некоторые ваши высказывания наводили меня на мысль об лояльности к ним. Я имею ввиду политику кремля в отношении моей страны. Остальная политика кремлёвцев меня не интересует - оценку действиям должны давать россияне. Уже м начали давать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Однако некоторые ваши высказывания наводили меня на мысль об лояльности к ним. Я имею ввиду политику кремля в отношении моей страны. Остальная политика кремлёвцев меня не интересует - оценку действиям должны давать россияне. Уже м начали давать. Если следовать... короче, обвинение достаточно оскорбительное для меня, поэтому хотелось бы получить от Вас или подтверждение, или сатисфикацию. Таков уж стиль данного форума, приходится соответствовать. ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Если следовать... короче, обвинение достаточно оскорбительное для меня, поэтому хотелось бы получить от Вас или подтверждение, или сатисфикацию. Таков уж стиль данного форума, приходится соответствовать. )))Ну то, шо вы не путинец уже приятно. По крайней мере мне. Это раз. Общаюсь со многими россиянами и представьте, явного сторонника кэгэбиста не встречал. Это два. Я не любитель рыться в аналах форума в поисках "изобличения" либо подтверждения. Это три. Я высказываю только ту мысль которая сложилась у меня и это моё право думать так как я думаю. Это четыре. Сатисфакция? В инете? Это как? Вам сколько лет? Это пять. Если стиль форума такой как вы означили можете считать меня белой вороной. Это шэсть. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Ну то, шо вы не путинец уже приятно. По крайней мере мне. Это раз. Общаюсь со многими россиянами и представьте, явного сторонника кэгэбиста не встречал. Это два. Я не любитель рыться в аналах форума в поисках "изобличения" либо подтверждения. Это три. Я высказываю только ту мысль которая сложилась у меня и это моё право думать так как я думаю. Это четыре. Сатисфакция? В инете? Это как? Вам сколько лет? Это пять. Если стиль форума такой как вы означили можете считать меня белой вороной. Это шэсть. ;) Мы с вами ровесники. А в виде сатисфакции (спасибо за поправку) достаточно будет не просить от меня ссылки по каждому пустяковому поводу. Ссылка не меч, чтобы ею размахивать налево-направо. Другое дело, если виден явный подлог, или фальсификация... Да и то легче плюнуть и мимо пройти, если нервишек хватит. А вот на интересный материал привести ссылку даже необходимо. Короче, товарищЪ Леопольд, давайте всё же относиться к форуму не так серьёзно. Не корову делим.)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Мы с вами ровесники. А в виде сатисфакции (спасибо за поправку) достаточно будет не просить от меня ссылки по каждому пустяковому поводу. Ссылка не меч, чтобы ею размахивать налево-направо. Другое дело, если виден явный подлог, или фальсификация... Да и то легче плюнуть и мимо пройти, если нервишек хватит. А вот на интересный материал привести ссылку даже необходимо. Короче, товарищЪ Леопольд, давайте всё же относиться к форуму не так серьёзно. Не корову делим.))))Приятно слышать (вернее читать) речь не мальчика а мужа пусть и с в некоторых случаях имеющего кардинальные, в отличии от моих взгляды. Небольшая ремарка. Мой вопрос о возрасте не спонтанен. просто я мужик и понимаю шо забавками типа - ты ответишь за слова в инете звучат глупо. Их обычно пищут те, кто в реале и по морде то не получал и не знает шо такое нормальный мужицкий разговор. посему ежели мои сомнения вы развеяли то на такую сатисфакцию я согласен. Это по взрослому по крайней мере. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 :P Леопольд, у галичан другой менталитет, иная религия и нравы, отличная от украинской история, исковерканный и ополяченный язык. Поэтому я не считаю их украинцами. Но ненависти к ним у меня нет. Я ненавижу их радикально настроенную часть, которую и называю бендеровчами, типичным представителем которой является Ориана. Посмотрите фильм "Бобро поржаловать" французская комедия" Да каждое отдельное село любого государства имеет свои архаизмы и особенные фразеологизмы в речи. Как же все таки далеки люди переходных периодов. Завтра и государств не будет, а они будут грызть друг другу горлянки за иллюзии с которыми так страшно расставаться. Родину нужно любить и ценить. Но прикипать к ней нельзя. Поскольку завтра этой родины у вас может и не быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Посмотрите фильм "Бобро поржаловать" французская комедия" Да каждое отдельное село любого государства имеет свои архаизмы и особенные фразеологизмы в речи. Как же все таки далеки люди переходных периодов. Завтра и государств не будет, а они будут грызть друг другу горлянки за иллюзии с которыми так страшно расставаться. Родину нужно любить и ценить. Но прикипать к ней нельзя. Поскольку завтра этой родины у вас может и не быть. Вы не поняли главного, я не против "своих архаизмов и особенных фразеологизмов в речи" отдельно взятого села. Да Бог с ними, не моё это дело. Я против того, чтобы это отдельно взятое село навязывало свои особенности соседним сёлам. Как это не может быть родины? Ну да, апокалипсис... и усё? В остальных случаях кто отнимет у меня воспоминания о детстве, о вечерах в вышневому садочку, о хрущах, которых мы в малолетстве ловили картузами, а потом курям скармливали ))), о разговорах с отцом в том садочке, когда он рассказывал о жизне на хуторе, о дедах и прадедах, о раскулачивании в 30-х, о ставкАх с чистою и холодною водою, в которых мы коропив ловылы, о полях с пшеницей выше меня ростом, о высоком небе, которого я больше нигде не видел, о балках, где мы с ребятами косили траву на зиму кроликам, и о том, что было, когда я сломал косу в тех балках, а коса та была "ще з вийны, нимецька" Не, пан Никола, Родина у меня была, есть и будет. Никто не сможет её забрать. Разве что с душою вырвать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 - - - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 - - - :lol: :lol: :lol: Полєгчало? Ну і ладненько. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Что- то правообладатель темы о себе мало написал. Восполняю пробел в биографии орианы Оріана Бо тобі дебільному неуку не зрозуміло, що "русскіє" не могли звільняти Крим, бо їх в природі не існує. А є українці, білоруси, рассєянє - з"їж після цього свій червоний прапор. Іа-іа-ішака. Ну давай, Ішаку, виправляй - а я побачу які помилки, а потім вже твій текст дебільний на людську мову переведу. Колишній САИ, хоч і хамом був, але в людях розумівся. А тобі, дурню, треба все розжовувати. Корін - людина доросла, з досвідом - йому натякнеш - решта він сам додумає, дофантазує. А тут молодий ще - світ лише з теорії знає. Бачиш: "Любить подорожувати з батьками". Такому все на пальцях тре пояснювати. А я ще не в тому віці, щоб у вчительки записуватися - мені старші подобаються - не старі, САИ. tongue.gif і не діти Хаму і неуку важко пояснити, якщо людина достойно дожила до 80-ти років, то вона заслуговує на добре слово. А якщо вона крім того, ще й відома людина, талант, живий класик - то їй треба кланятися в ноги. Але тобі з бункера світу не видно - тому я і пояснювати не буду. Завтра алкаш сусід забуде недопалок у ліжку і твоє помешкання згорить до тла - тоді зрозумієш, що в тому світі від тебе піщинки залежить. Я так образно - щоб ти відчув свою нікчемність, ні в якому разі такого не бажаю. Дєд, навіть мої діти вийшли з того віку, коли "обзиваються" - про що з тобою говорити... Тому згинь, не відсвічуй, на цій темі ти навряд щось заробиш - тут ні про Бандеру, ні про великороський шовінізм мова не йде. Ти на українському форумі. Веди себе пристойно - не дома. А в іншому випадку ПНХ, що в перекладі означає Пішов На Хату, тобто в рашку. Ваш дурдом просторіший - є де розвернутися і... в лісі загубитися Ну а я про що - лайно на туфлЯх - також аргумент проти галичан і Бандери, для таких, як ось цей оліГарх. І про що з таким можна сперечатися? Хіба заохочувати до подальшої дурні. Який все ж таки дурень той Іван - він навіть не зауважив, що Оріана - жіночого роду. САИ, перестаньте мене так по-дитячому називати - не солідно. Я навчилася аватари ставити - буду тепер змінюватися від настрою Фі, яка в тебе бридка пика Дєд, ПНХ, що в перекладі: Пшол На Хату, тобто в рашку. Ну і якого чорта ти тут всрався тіпа новою темою - засліпило, що про Бандеру тут є дві, на якій дискусія вже затихла і звучать лише поодинокі: "А ти хто такий?..." Давай вияснимо спочатку про мою українську - де я неправильно пишу? А все решта до мене відношення не має - це те саме, що я можу про тебе написати - доведи потім, що ти не ішак, пардон, верблюд. Крєст, ти щось швидко забув, як слюні пускав: Ах Натуся, у неї своя думка, не така як у нас, але це не означає, що вона не має право так думати. А як не дала - то відразу погана. Ну зізнайся, що на зло мені так кажеш. Чи ти з Ішака приклад береш - та йому ж на роду написано: "іа-іа" - іншого не знає. Якщо ти не знаєш української мови - то дебілізм ховається у твоїй голові tongue.gif А для тих, хто визнав себе дурником - тому я пишу російською, наприклад, для Івана55. Визнай ти себе таким - також буду переводити. Накладно трохи, але що не зробиш для хорошої людини, яка мені приділила стільки уваги. Читала я про твою "ідею" на Ушаковській темі. СВИНЯ! ермін такий є "Сто днів президента" - це ніби "Добрий початок половина справи". Ну шо ти такий тупий, Ушаков? Блін, яка від тебе увага - саме лише хамство. Ну на яку увагу я тут можу розраховувати - не говори дурниць. Чим я тобі заважаю? Ушаков, глянь на шапку сайту - що там написано: "Украинський политический форум" - і ти хочеш, щоб я російською писала. Анакісьвикуси tongue.gif Слухай, ти пишеш як неукраїнець - яке має значення яким чином Крим став українським. Сатисфакція за багатолітнє колоніальне становище України - таке тебе влаштовує. І коли півострів український, а інші ним дуже зацікавлені, то він має приносити Україні зиск. Не подобається - не читай. І взагалі, Іване, ти мене втомив своєю...тупістю. Крєст, ти гониш: запашок ще той, мо" досить тільки на мене валити. Ось, пропустила через банальний перекладач - жодного збою в перекладі слів і навіть, о диво! - речення правильно побудовані російською також , крім одного винятку - але ж мови різняться, хто що б не казав. Тупому москалю не зрозуміло, що українцю мову вивчити раз плюнути. А ось москалю - це таки так - шлях до цивілізації закривається. Їм готують незавидну долю: на дорогу чи прислугою жінкам і батраками чоловікам - одним словом, привіт раша А хто лайно? Ви САИ? То Ви мене переконали - більше не буду. Пишіть пристойні пости, якщо хочете мати відповідь. Ну а ти, дебіл, що вмієш? Одними і тими ж словами обсирити жінку, при тому корчити з себе порядного? Та асанізатора за кілометр чути - тому і пхнеш сюди, бо більше нема куди - це єдиний ковток свіжого повітря на засраному українофобами форумі. Це ти, падла, киш з моєї теми - тебе ніхто не запрошував сюди. А ще раз посунешся - чесно, пожаліюся модератору. Я тебе попередила. Нє, Крєст - ти душка - головне, зрозумів , а я дві помилки зробила. Ну а шо, перший раз слово писала - можна і помилитися. А лайно з тебе так і лізе - фі, може досить. Мені навіть страшно подумати, ким може бути Крєст, враховуючи його лексикон. Осанізатором? Жизнь - это курятник, в котором каждый старается забраться повыше, клюнуть ближнего, и обосрать нижнего... Кацапський старий козел мені не указ - будеш своїй жінці затикати все, що в неї ще там залишилося затикати, після життя з таким дебілом, поведеним на галичанах. Бля... це ж треба бути таким ідійотом... Гроші вже тепер - а кабала на всю решту життя - ще один "дужевигідний контракт". А тобі яке до того діло - сидиш у пупкіна в теплій жопі, споживаєш на десерт гавно - сиди і не висовуйся, бо і такого може не бути, якщо тебе помітять у твоєму схроні. Переклад для "особо одарьонних іванів": А тебе какое до того дело - сидишь в пупкина в теплой жопе, потребляешь на десерт гавно - сиди и не высовывайся, потому что и такого может не быть, если тебя заметят в твоем укромном месте. Яким треба бути...як би це правильно висловитися...московським підсирайлом, чи що, щоб завжди тикати Україну, державу, в якій ти живеш, в невигідному світлі, навіть тоді,коли про неї навіть мова не йде. Монтеск"є, таких як ти називають манкуртами, безбатченками, моральними потворками. Ти молодий - або вибирай визначення, приємніше для себе, або щось змінюй у своєму менталітеті ущербного меншовартісного бидлюка, який все життя буде тягарем для НАШОЇ держави, бо постійно буде голосувати за подібних янеку. Не звязуйтеся з придурком - вони тут пасуться з надією знайти опонента для своїх фсбшних мантр - чи зомбі чи заробляють - невідомо, але довести їм щось нереально. А Іван з тієї братії найдурніший. Якщо ви дійсно хочете створити партію, то повинні мати ідеї, погляди. Ось і висловлюйтеся про українські реалії - тут на форумі хоч не пишуть багато -зате часто заходять просто почитати. Чим більше буде цікавих думок - тим більше люди будуть цікавитися - адже ви шукаєте однодумців - ось вам і карти в руки. А з Іваном що ви знайдете? А ти, хрєн собачий, хто такий, щоб тут щось прєдлагати - ти свої поради пупкіну на електронку скинь, щоб і чеченцям, і удмуртам, і ще фіг яким народам, які живуть в рашці і про які навіть сам президент не здогадується, що вони існують - щоб їх мову також зробили другою - ну щоб справедливо - адже вони живуть на СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ і не є прийшлими загарбниками. Старий козел - ще й фантазії в нього присутні - кланяйся низенько - а осліпнути не боїшся? А твої малюки нехай розуму набираються - а то один дурень дурнем, фсбшний вилупок, а в іншого національної гордості ні на йот. І ради всього святого, не треба мене так смішити - мене на місце...хто? кацапчик, якого ми галичанки тільки так - навіть не напружуючись... А он у тебя, Ванюша, есть, этот х... или отлежал на печи и нужно в микроскоп созерцать? Не треба було, дорогенька, глумитися з моєї аватарки - а все решта, мені байдуже: кожен має право на свою думку і не обов"язково при цьому з кимось погоджуватися. Порозуміння - це плюралізм думок і поглядів. Хі-хі З.І. Дорогенькі, сраки,- не старайтеся, бо я ваших постів не читаю. Доречі, вже давно. Тому, пардон, деколи відповідаю невпопад. З.З.І. А мої читають - коли не загляну - завжди хтось є. З.З.З.І А скаргу на жопу я написала - чекаю відповіді. Залишаю убогому мою аватарку - тільки тому, що Оріана - це святе, це колиска нашої цивілізації і наша пра-прабатьківщина - що кацапам поперек горла. А ти, придурку, йди читай лекцію про роздмухування національної ворожнечі іншим, таким "достойним" жопам, як ти. Ти ж тепер головний: як-не-як жопа з оками. laugh.gif , а твій президент - жопа-янек. P.S. Я навіть запишалася собою - це ж треба стільки зусиль проти моєї скромної персони. І скільки методів, а останній буде, коли заблокують мою ай-пі адресу. Ти, дурню, не розумієш, що таку як я не можна просто так випхати. Не буде реакції модератора, я заберу картинку і все. Але всяких там неповноцінних хрестів зверху ніколи не буде - так само, як і він ніколи сам не був зверху. Я так бачу, що моя присутність на форумі як бельмо на оці - порушила тихий омут москальського болота? Буду вести переписку з модератором - якщо хоче мати здоровий форум, то на твою жопу відреагує адекватно. Якщо ні, то хєр з ним - нехай вовтузиться з ЖОПАМИ. Бля...жопріан Це що від жопи з якої ти щойно виліз? Чи від жопи в яку нас Янек хоче запхати? Ти, єритик, наглядний приклад для москальні, яка тут ошивається, чого вас кацапів не люблять. А ще приклад тупого бида, якого мають у всі дірки - а він тішиться з того, що скоро він буде не сам. Пильнуй від бурятів і чеченців свою маму, сестру, жінку - до них ближче, ніж до мене. Ти на себе глянь - СЯВКА Блін, а хто каже, що офіцер - буде офіцер сидіти на занюханому форумі. Наймають дурних, старих, дебільних шавок, щоб гавкали - ось і стараються з залежності від інтелекту за часточку мізерну. Мета в них одна - ні в якому разі не допустити консолідації нашого суспільства. І теми в них постійні - мова, історія, героїка. Навіть ті, хто видає себе за українця, ніколи не вступає в дискусію про події реального часу - вони також зводять все на ті ж теми. Починай перший, кацапський вилупку. Думаєш західнякам буде зле, а терикони будуть процвітати - а фіг тобі під ніс. Деградація має вже незворотній характер - скоро будете жити в гетто, бо дебілів будуть боятися випускати. на люди. Ха-ха, хто тут ексПерди? Простітутка колісніченко? Чи "koosha". Чи толочко, якому жоден представник української інтелігенції не подасть руки. А чого пупкіна не назвати ексПердом? Сміх та й годі... Не збираюся я вибачатися - бо це була не образа щодо вашого ніка, а сарказм відносно того, що відбувається в Україні. Знаєте чому пані Станік, колишню і вже теперішню суддю КС не взяли на роботу послом у Польщу, бо польською її прізвище перекладається як "ліфчик". Ти свою маму так називай - в самий раз буде. ПНХ, мале сопливе совєтське щеня. Ага! А для тупоголових - ЗАСЬ! Ти хоч задумуєшся з чим ти поздоровляєш, викормишу радянський? З 1-м травня - а це що за свято? І чи можна поздоровляти з Днем, результатом якого були мільйони мертвих - їм потрібна молитва, а не твоє поздоровлення - чи тільки Біблію цитувати вмієш? І ще одне - ти ще жовторотик - тому мовчати для тебе було б краще в такій ситуації - але якщо словесний понос зупинити не вдається, то ти хоч поміркуй над різницею між організаторами і виконавцями - це до теми УПА. Сталін і бандерівці, які ще живі - ти, придурку, між ними ставиш знак дорівнює? Тоді ти не просто жовторотик - ти негідник. Ти що взагалі дебіл? Щоб насолити Ющенку треба Україну з потрохами віддати? Слухай, ти б прочитав щось з того, що я тут розмістила - може в голові думка виникне а не похабний метафоричний набір. І ти зрозумієш, що Янек не припинив війну , а тупо здався. Ну якщо судити за постами, які ми пишемо, то твоя голова пустіша від моєї. Ти тільки вмієш, що тявкати... Кому ти тут потрібен? Плутаєшся під ногами, як щеня Та всяким хЄрам і не положено розуміти. Хєри для іншої справи: запхав-витягнув. Іване, у твоїх постах нема що читати не те що по діагоналі - а й у лінійку. А мета твого перебування тут - тявкати, коли більший рогатий скот відлучається. Мужикі? - ну це ти явно собі і своїм друзякам лестиш - вонючі скунси - це так - загидили мені всю сторінку. Та й не можете ви мене ігнорувати, як всяке гріховне, брудне і нечистиве не може ігнорувати святе і непорочне. Тягнуться, як магніти - до добра всі тягнуться. Тому ось, відганяю, а ви все лізете і лізете, як таргани зі щілей. Що, Ушак, смішно? Мені також від вашої тупості - але це у вас генетичне, ну і ще залежить від того хто на кого вчився... Корочє, Ушак, ти дурень. Знаєш як кажуть: стидно, коли видно. А видно, що ти придурок і твої пости тому підтвердження. Та по коментах видно чия рожа "мєрзкая" Нащо тобі пити - у тебе і так срачка від САЛА. ___ Що Ушак, ти вже штанці виправ і на світ Божий виповз? Більше не їж стільки САЛА, бо може бути рецидив. Гаразд, тільки я одного зрозуміти не можу - чого ви лізете до старої, сексуально стурбованої і дурної баби - секс збоченці? Чи у самих проблема з особистим - а тут як-не-як жива істота щось там пише... Невдахи ви, одним словом, і нема про що з вами говорити. Згиньте! Так САИ не гомік, щоб вирєзать і до жінок не байдужий. CАИ, ви себе з боку бачите? - шут гороховий чи дитина з дитсадка - вибирайте за смаком. А перед ким будете витанцьовувати, коли я заберуся? До того йде. Якщо модератор не удалить цей ганебний пост вилупка хреста - я у вашому лайні купатися більше не буду. Бо закликати до вашої культури, совісті чи порядності нема смислу - вони давно зникли з ваших характеристик. Ну все, писати більше не буду - тому дуже не напрягайтеся. У кінці тижня напишу хіба побажання, якщо не буде реакції модератора. Це ти своїм куценьким мозочком першокурсника і повною відсутністю будь якого досвіду визначив? А хамство від кого перейняв? Кажеш мікробів боїшся, поки що віртуальних? Ну то не пхайся затичкою у справи які для тебе темний ліс. І не приписуй іншим свій теперішній стан, бо я б і не здогадалася, що ти затичкою почуваєшся. Адью, гномику і не хами тьоті. ___ Да ну? Ти Монтеск"є своєю тупістю вже всіх затьмарив. А ти, лайно собаче, чого мене "насрусею" називаєш? Хіба не видно, що я жінка? а я вже по руках пішла - хіба не видно? Да, Ушак, себе цитуєш... "Тихо сам с собою..." - жалюгідне видовище. Ну а ти, придурку, з ким розмовляєш - хіба не сам з собою. І що цікаво - ніхто на нього не звертає уваги - ні свій ні чужий - а воно лізе зі своїми тупими фразами. Шакальчик... Мало кому що противно - мені також противно, що всякі збоченці ходять на мою тему - але я не модератор, тому нічого вдіяти не можу. Терплю, ігнорую - робіть те саме. Корочє, ти рАгуль - бо якщо б так думали поляки, румуни (о, жах, їх цигани,виявляється, рідні за духом з німцями laugh.gif ) - то б також не попали в ЄС. Нє, ну якщо ти гомік то я з тобою не буду спілкуватися і звертатися до тебе можу хіба "Гей!". А тому виродку не вір - у нього це від важкого життя - я в розумінні ненависть до жінок - послуговується лише портовими шлюхами, тому всіх інших бодай словами попускає до їх рівня - з іншими спілкуватися не звик. О, культура на рівні кацапського бидла - заявилося на український форум і вчить українців, що вони можуть, а чого не можуть писати. А ти з чиїх рук їси? З пупкінських? - велика честь. Якої породи будеш? Карликовий мопс? Монтеск"є це твоя мама була валютною проституткою - схоже ти наслідок її ремесла. Схоже, що тупа твоя мама, бо виховала на свою голову ось такого малого чоловічка-шовініста. Толі єщьо будєт - і це мале хамло виросте і покаже їй місце - на кухні, або в кімнаті в кутку. Иван, ты тупой - где ты прочитал, что это я приложила усилия. Я о создателе форума, которого ви, москальские хамы, не уважаете и постепенно уничтожаете его детище: хто захочет реагировать на ваши фобии, нецензурщину и тупые плевки в адрес опонента. Если я уйду - то вы ж политическим инцестом начнете заниматься. Так было всегда! В Советской армии, москалей пиздили всегда! А главное за ложь, стукачество, крысятничество! Ничего их не учило, их пиздили, они дальше стучали. Тяжелее было когда их было много, были повальные драки. Так же плохо было с Дагами и Чеченами, но с ними хоть можно было договориться по людски. Если Дагов в части было больше то договориться тоже было не возможно, вообще если Кавказцев преобладаещее большенство на любой територии, то они наглеют, это даже не только про армию, это про жизнь. Но все равно у них хоть есть кодакс чести. У москаля нет ничего, нет морали - нет компрамиса. Собственно это мы и наблюдаем сегодня на Восточной Украине - отобрали власть и теперь пиздят своих же - потому что к ним в резервацию кто сунется. Дебіл ти, монтеск"є, глибоко нещасна людина. Твої батьки не вберегли тебе від біди - доля манкурта продовжується в тобі - ти хоч своїх дітей пощади. Не можна жити на рідній землі і ненавидіти її. Це тебе стара кобила народила, придурок. Все набрид! Монтеск"є, ти дурень чи придурюєшся? Чи банально переписуєш тексти, не задумуючись навіть над тим, чи воно сюди пасує? За твоєю логікою - теперішня влада - націоналісти? А-ааа, ти дебіл...нема питань... Ах ти ж падло, сидиш тут брехню строчиш. А тобі відомо, що це самі НКВДисти провокації влаштовували? Про це і документи є. Доречі, у Львіському Національному музеї-меморіалі пам'яті жертв окупаційних режимів на Лонського, директора якого нещодавна подоба колишнього НКВД, а тепер СБУ, арештовувала - є навіть плани проведення таких "міроприємств". абужко мала право на свою точку зору - тим більше, її до бидла, як дехто любить висловлюватися, не зарахуєш. Як на мене, на місці Тимошенко чи Ющенка не можна було так вести політику, щоб твій успіх чи не успіх залежав від однієї, навіть якщо дуже яскравої і талановитої, постаті. Ну какой вы тупой (с) Ти, золотце, не зрозумів задуму свого пахана - це як на зоні: кожен буде мати своє призначення. Хтось буде книжки читати, тіпа очкаріки, хтось парашу чистити, а хтось їжу добувати. Ті, що в ментальному гетто - ті лише для роботи за тарілку супу. Тому не вознікай тут - не твого розвитку справа судити Вакарчука. Тобі і не положено знати - ти навіть не бик проізводітєль, якого будуть використовувати для виконання передвиборчої обіцянки януковича по збільшення поголів"я бидла - ти банальна шістьорка, якій достатньо знати поганяло пахана. Все, строчи далі - не буду тобі заважати анонізмом займатися. Я свою думку з приводу цього висловила... слухай, діагноз залишається в силі - ти дебіл? Чи української не розумієш? Дурню, резервацію для вас вам створює ваш пахан. А все решта - це твій пук у бочку пороху - так звана "робота" за тарілку супу. Ага, теперішня, тіпа влада..., яку ти, недоумку, вибрав. Сміття іншого не вибере... Чого ти на форумі запитуєшся - запитайся у своєї жінки, звичайно, якщо не страшно. Дик, як тупому доведеш, що він тупий, для цього повинна бути хоча б капля розуму, щоб це зрозуміти. А як негіднику довести, що він захищає негідника - адже у них однакова моральна планка, яка не дозволяє це осягнути. Та я, дурню, не для тебе писала, а для людей, які твою дурість прочитають - щоб вони правду знали. А тобі вже нічого не допоможе, малоросе ти наш недороблений laugh.gif Хіба тест на вагітність пройди - а раптом тобі радість привалила: на ще одного малороса побільшає в світ Є розмовна мова, є літературна мова. Розмовляти людина може як їй заманеться - все залежить від національності,культури, виховання - хоч на суржику, хоч китайською. Літературну українську мову на рівні шкільної програми мають знати усі громадяни нашої держави, за винятком дебілів. Хто забороняє російськомовним розмовляти звичною для них мовою і хто заважав їм вивчити в школі українську? Якщо вони не дебіли, звичайно... Дух параші Не покидайте нас, на форумі мають бути всі представлені, навіть тупі кретини. Нервовий сміх - це також відповідь... Тим більше ломової коняки. І що? Пробачимо - не пробачимо - вам тепер від того тепло і сито? Ви примітивна людина. Мені вас жаль, якщо чесно. Чоловік має мати гонор, навіть якщо нема розуму. Гарно підкований - молодець! Тільки хто твоє простирадло читати буде, ФСБшна сявко, кому воно цікаво? Але ти старайся, я не проти, кожен заробляє як може... Ну а твою, кацапчеку, хто запитувався? Ото свинська натура: думає якщо його не гонять, то вже можна і ноги на стіл виставити. Свинота... Смел, ти козел... Твій друг лох, а лохів треба вчити. До чого тут мітингувальники? Хамство наших форумчан Все ваше орианочка, в 10 годе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Хамство наших форумчан Все ваше орианочка, в 10 годе. Мерсі, бо САИ казав, що я повитирала. Ну а тепер люди мають можливість порівняти, що гіршого лайна, ніж ти, нема. До речі, ніколи не казала, що буду культурно плазувати перед всякою нечистю - відповідь у мене ЗАВЖДИ буде симетричною. Але все має межі - ось ці цитати підтверджують, що я їх не переходила. Нехай твоя захисниця і фанатка лайна - прочитає і переконається. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Мда... Если это Львовская интеллигенция, то какой же уровень у тех галичан, которых сама Ориана называет быдлом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.