Гість вольф Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Як ти вважаєш, вольф, ось такі розмови на політичному форумі красять чоловіків? Це так, запитання для роздумів - відповідь мене не цікавить.Если бы тебя не интересовал ответ, ты бы не писала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Не сливай всё в одно ведро. Путин это ещё не Россия, так же как и Янык это не Украина. Ну да, Путін - найбагатша людина у світі, а Росія на якому місці за рівнем достатку? Десь між Намібією і Еквадором? Це країна, яка має чи не найбільші запаси природного газу у світі (!!!!!) Зате Росія стабільно тримає першість в кількості самогубств, алкоголізму, хворих на туберкульоз і ВІЛ інфекцію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Ну да, Путін - найбагатша людина у світі, а Росія на якому місці за рівнем достатку? Десь між Намібією і Еквадором? Це країна, яка має чи не найбільші запаси природного газу у світі (!!!!!) Зате Росія стабільно тримає першість в кількості самогубств, алкоголізму, хворих на туберкульоз і ВІЛ інфекцію. Я люблю Россию, а не Путина. У нас ведь Янык тоже не бедствует, но его ты меду пальцев видишь и с Украиной не сравниваешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Я люблю Россию, а не Путина. У нас ведь Янык тоже не бедствует, но его ты меду пальцев видишь и с Украиной не сравниваешь. Я від тебе відрізняюся тим, що люблю СВОЮ країну і СВІЙ народ, а тому хочу, щоб простим людям у нас жилося заможно і щасливо. Я критикую владу, маю свої думки як її змінити, Янека в тому числі. Тому я тут. А яка твоя місія на форумі? Я не бачила жодного разу, щоб ти написав щось добре про Україну - ти взагалі, живеш в Україні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Я від тебе відрізняюся тим, що люблю СВОЮ країну і СВІЙ народ, а тому хочу, щоб простим людям у нас жилося заможно і щасливо. Я критикую владу, маю свої думки як її змінити, Янека в тому числі. Тому я тут. А яка твоя місія на форумі? Я не бачила жодного разу, щоб ти написав щось добре про Україну - ти взагалі, живеш в Україні?То, что я написал, что я люблю Россию не означает, что я не люблю Украину. Для меня все три республики родные. Просто всех оскорбить, это не критика власти. И пожалуйста не ищи между нами разницы. Мы вообще не сопоставимы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 То, что я написал, что я люблю Россию не означает, что я не люблю Украину. Для меня все три республики родные. Просто всех оскорбить, это не критика власти. И пожалуйста не ищи между нами разницы. Мы вообще не сопоставимы. У нас нет ненависти к русскому народу, мож только жалость к нему и досада, что некоторые его представители не как люди. Но все же прощаем вам многое, как прощают детям неразумным, но все равно, вам это не идет ни в прок ни на душу. Мысли твои сумбурны противоречивы и дурны, ты считаеш хорошей манерой отрицать наличие украинского народа, будто он только вчера вылез из чей то грязной ж..пы, отрицаеш его мову, дескать не было ее ни когда, придумали ее на днях, в уго ду кому то чему то. И ты считаеш такое нормальным, и мало того, своим долгом повонять на эту тему, при всем при том, несчитая это ненавистью к Украине и ее народу. В то же время, у тебя возникает ненависть когда тебе становится известно, что и народ украиский и его мова имеют древнее и естественное происхождение, и это разрывает тебя как тузик грелку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 То, что я написал, что я люблю Россию не означает, что я не люблю Украину. Для меня все три республики родные. Просто всех оскорбить, это не критика власти. И пожалуйста не ищи между нами разницы. Мы вообще не сопоставимы.Ха! три республики эт ещё мелочь. бывали времена когда этих респулик (княжеств) было аж 250 (!!!). и чё? всё равно Русь осталась Русью Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ха! три республики эт ещё мелочь. бывали времена когда этих респулик (княжеств) было аж 250 (!!!). и чё? всё равно Русь осталась Русью *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yUfaXXaXGmY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Міллер - Україні: Якщо ГТС для вас - історичний скарб, то її місце в музеї Глава "Газпрому" Олексій Міллер вважає, що політика Києва може призвести до того, що ГТС перестане існувати як технічний об'єкт. Про це він сказав у понеділок у бесіді з журналістами, повідомляє Інтерфакс-Україна. На питання журналістів про те, яке місце відводить "Газпром" українській трубі з урахуванням будівництва морського газопроводу "Південний потік" в обхід України, Міллер сказав: "Це цілком залежить від тієї ролі, яку відводить газотранспортній системі сама українськасторона". "Якщо, як можна почути в Україні, ГТС - це історичний скарб, то, очевидно, її місце в музеї", - заявив глава "Газпрому". Річ в тім, що газ більшою мірою споживається осінньо-зимовий період, а тому саме тоді газу потрібно значно більше поставити споживачам. Це можливо лише за рахунок газосховищ, і не в останню чергу українських, що знаходяться на Західній Україні. Отже Газпром змушений зараз, і буде надалі, транспортувати газ територією України та зберігати в українських газосховищах, в тому числі з метою транспортування його Німеччині та інші європейські країни. Ось чому Газпром, до речі, з одного боку, розповідає, що українська ГТС скоро вже нікому не буде потрібна, з іншого – наполегливо шантажує Україну, намагаючись її купити чи принаймні повністю взяти під свій контроль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Міллер - Україні: Якщо ГТС для вас - історичний скарб, то її місце в музеї Річ в тім, що газ більшою мірою споживається осінньо-зимовий період, а тому саме тоді газу потрібно значно більше поставити споживачам. Це можливо лише за рахунок газосховищ, і не в останню чергу українських, що знаходяться на Західній Україні. Отже Газпром змушений зараз, і буде надалі, транспортувати газ територією України та зберігати в українських газосховищах, в тому числі з метою транспортування його Німеччині та інші європейські країни. Ось чому Газпром, до речі, з одного боку, розповідає, що українська ГТС скоро вже нікому не буде потрібна, з іншого – наполегливо шантажує Україну, намагаючись її купити чи принаймні повністю взяти під свій контроль. Млять! Сколько можно наступать на одни и те- же грабли? Что интересно, грабли даже не переставляются.... Возникает ощущение, что у дамы совсем крышу снесло. Запущен россией газопровод, выкуплен у белорусов. Вся система, предполагает собой и газохранилища, и насосные станции. Мне не понятно, ну хоть убей! Откуда ЭТО животное вылезло? Кто ее с цепи спустил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Млять! Сколько можно наступать на одни и те- же грабли? Что интересно, грабли даже не переставляются.... Возникает ощущение, что у дамы совсем крышу снесло. Запущен россией газопровод, выкуплен у белорусов. Вся система, предполагает собой и газохранилища, и насосные станции. Мне не понятно, ну хоть убей! Откуда ЭТО животное вылезло? Кто ее с цепи спустил? Что-это вас понесло ругатся, крыло белое ангельское, сквернословием испачкали. Не понятно, так спроси, у людей знающих. У Белорусов трубу выдурили, и у нас выдурят, даже некоторые наши, радуются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Что-это вас понесло ругатся, крыло белое ангельское, сквернословием испачкали. Не понятно, так спроси, у людей знающих. У Белорусов трубу выдурили, и у нас выдурят, даже некоторые наши, радуются. С похмелья я! Блин, меня удивляют, ваши потуги показаться умнее чем вы есть на самом деле. Если не знаешь о чем говоришь, какого хрена лезть? Вашу трубу, вам, надо засунуть в то место, откуда ноги растут, но так как она очень большая в диаметре, удовлетворитесь только при попытке, жаль что мозга не добавит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Млять! Сколько можно наступать на одни и те- же грабли? Что интересно, грабли даже не переставляются.... Возникает ощущение, что у дамы совсем крышу снесло. Запущен россией газопровод, выкуплен у белорусов. Вся система, предполагает собой и газохранилища, и насосные станции. Мне не понятно, ну хоть убей! Откуда ЭТО животное вылезло? Кто ее с цепи спустил? Из схрона)))))) Видимо в анабиозе пребывала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 С похмелья я! Блин, меня удивляют, ваши потуги показаться умнее чем вы есть на самом деле. Если не знаешь о чем говоришь, какого хрена лезть? Вашу трубу, вам, надо засунуть в то место, откуда ноги растут, но так как она очень большая в диаметре, удовлетворитесь только при попытке, жаль что мозга не добавит. Ты сдесь самый умный, проффессор свадебный. Мозгище у тебя, как у рыжий курицы. А труба Украинская, а не твоя личная, что-ты её в свои генеталии суеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 А труба Украинская, а не твоя личная, что-ты её в свои генеталии суеш. Дик, бєсам закони не писані... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Ты сдесь самый умный, проффессор свадебный. Мозгище у тебя, как у рыжий курицы. А труба Украинская, а не твоя личная, что-ты её в свои генеталии суеш. Мы ее вам подарим, поможем, если сама не залезет. Один конец в прикорпатье, второй в сумах. будете на встречу друг другу продвигаться. Вы без ум, очередь занимайте. а то и металлолома не достанется, от ВАШЕЙ трубы. Вы меня конечно извините, без ум, но гениталии, это совсем другое направление Рыжую хоть не трогайте, идиоты. Она вас опустит здесь в пять секунд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Рыжую хоть не трогайте, идиоты. Она вас опустит здесь в пять секунд. Пусть порезвятся ;) Терпение у меня дьявольское :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 У нас нет ненависти к русскому народу, мож только жалость к нему и досада, что некоторые его представители не как люди. Но все же прощаем вам многое, как прощают детям неразумным, но все равно, вам это не идет ни в прок ни на душу. Мысли твои сумбурны противоречивы и дурны, ты считаеш хорошей манерой отрицать наличие украинского народа, будто он только вчера вылез из чей то грязной ж..пы, отрицаеш его мову, дескать не было ее ни когда, придумали ее на днях, в уго ду кому то чему то. И ты считаеш такое нормальным, и мало того, своим долгом повонять на эту тему, при всем при том, несчитая это ненавистью к Украине и ее народу. В то же время, у тебя возникает ненависть когда тебе становится известно, что и народ украиский и его мова имеют древнее и естественное происхождение, и это разрывает тебя как тузик грелку. 1 Чего то я немогу вспомнить, когда я украинцев отвергал как народ. 2 Украинский язык я оказывается тоже отвергал. 3 Ненависть к украинцам откуда ты это взял?. Идиот ты, чтоли? Ты хоть сам почитай, что ты пишишь. И ты говоришь о том, что сумбурны противоречивы и дурны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ха! три республики эт ещё мелочь. бывали времена когда этих респулик (княжеств) было аж 250 (!!!). и чё? всё равно Русь осталась РусьюС такими как заумок, ориана или как там её натуся нас может стать опять 250. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Млять! Сколько можно наступать на одни и те- же грабли? Что интересно, грабли даже не переставляются.... Возникает ощущение, что у дамы совсем крышу снесло. Запущен россией газопровод, выкуплен у белорусов. Вся система, предполагает собой и газохранилища, и насосные станции. Мне не понятно, ну хоть убей!Вот тут и мне стало непонятно. Хотелось бы уточнений, о каком выкупленном у белоруссов и запущенном россией газопроводе речь? Если не трудно! Не все ж такие крышованные, пан Бес.. Может вы о разных трубах говорите ? Давайте, без истерик, медленно и два раза... Плис Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Вот тут и мне стало непонятно. Хотелось бы уточнений, о каком выкупленном у белоруссов и запущенном россией газопроводе речь? Если не трудно! Не все ж такие крышованные, пан Бес.. Может вы о разных трубах говорите ? Давайте, без истерик, медленно и два раза... Плис Не вопрос! 1 8 ноября в немецком городе Любмине на побережье Балтийского моря прошла торжественная церемония запуска газопровода Северный поток, призванного избавить Россию и Европу от фактической монополии Украины на транспортировку природного газа от поставщика к конечным потребителям. 2"Газпром" обязался максимально загрузить газопроводы, расположенные на территории Белоруссии. Как сообщает ПРАЙМ, положение об этом содержится в соглашении между властями Белоруссии и России об условиях купли-продажи акций и дальнейшей деятельности компании "Белтрансгаз", 100% акций которой принадлежат "Гаспрому". "Белтрансгаз" будет поставлять и транспортировать газ на территорию Белоруссии. Кроме того, компания будет осуществлять строительство и развитие газопроводов и связанных с ними объектов, а также объектов подземного хранения газа в стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 С такими как заумок, ориана или как там её натуся нас может стать опять 250. Вольф, з такими як ти України б взагалі не було, так що втрися і заспокійся - ти пусте місце. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Газова любов Росії Цікава стаття, яку ОСОБЛИВО треба прочитати тим, хто не знає, що все має свою ціну і незалежність також. Мантри "ми-один народ" вже давно не діють, вони перетворилися у пустий звук і наразі ними тішаться лише зомбовані дурні. А в реалі йде війна за незалежність України. *http://www.pravda.com.ua/articles/2012/01/17/6913821/ "ЛУЧШЕ ПЛОХОЙ МИР, ЧЕМ ХОРОШАЯ ВОЙНА" - причому ця прописна істина вже більше підходить для Росії, аніж для України, бо не все коту сальце :lol: Нынешнее газовое противостояние между Украиной и Россией главным образом отличается тем, что у Газпрома фактически нет реальных рычагов давления на НАК "Нефтегаз Украины". Во-первых, в отличие от предыдущих лет, у российской монополии нет юридически обоснованного права приостанавливать поставки газа. К тому же благодаря теплой зиме в украинских газохранилищах накопились достаточные запасы для зимнего периода. Во-вторых, Украина никуда не спешит. В госбюджете заложена реальная цена в 416 долларов за тыс. куб. газа, которую НАК готов платить за выбранные объемы. В то же время своими действиями Украина поставила Газпром перед дилеммой. С одной стороны Украина не отказывается платить за импортируемый газ. С другой, Украина – самый крупный в мире импортер российского газа. И отказ Киева выбрать 10 миллиарда куб м. газа уже в этом году может привести к миллиардным потерям. Для сравнения, 10 миллиарда куб. м. газа – это объем контракта Газпрома с Францией. У Газпрома есть два выхода – вернуться за стол переговоров и продолжить обсуждение консорциума в обмен на уступку в цене, либо выставить Украине штрафные санкции за невыбранные объемы газа. В администрации Виктора Януковича и в Минтопэнерго уверяют, что никаких штрафных санкций Украина платить не будет. В этом случае Газпрому придется пойти в суд. А вот в Стокгольмском арбитраже может оказаться, что для Газпрома "лучше плохой мир, чем хорошая война". Дело в том, что, во-первых, поход в суд сопряжен с имиджевыми потерями: европейское сообщество не забыло, в каких условиях подписывался контракт 2009 года и наверняка встанет на сторону Украины. Во-вторых, у Украины еще на старте процесса будет козырь в виде приговора Юле Тимошенко, который касается как раз обстоятельств подписания контракта. И в-третьих, в рамках разбирательства наверняка поднимется вопрос о несправедливой цене на транзит и отсутствии гарантий по загрузке украинской ГТС. Помимо прочего, в Стокгольмском арбитраже уже существует прецедент итальянской Edison, которая через суд заставила Газпром продавать газ со скидкой. Примечательно, что контракт с Edison также предусматривал принцип "бери или плати". Кроме того на сегодняшний день в Стокгольмском арбитраже рассматривается иск к российскому монополисту со стороны польской PGNiG, которая также требует скидок на голубое топливо. И самое главное преимущество Украины в том, что невыгодный для Киева контракт 2009 года может быть расторгнут или подвергнут публичному анализу руками самого Газпрома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Для тих, хто ще не розуміє, як вони роблять гроші. Хочеш стати мільйонером, "сядь" на рік на газову трубу. Отримана скидка по "Харківським угодам-30% ; населенню підняли ціну - 50 % ( маємо "економію у власну кишеню" 80 %); газ власного видобутку коштує 60-80 дол. але українському споживачу він не дістається, так як перепродується за......(див. середньоєвропейську ціну) ; двома законами від 12.05.2011р. №8351 та 8352 списано борги паливно-енергетичного комплексу перед бюджетом приблизно на 26 млрд.грн., а також заборгованість між самими підприємствами ПЕК -приблизно 28 млрд.грн.. Загалом - 54 млрд.грн.( Влітку була озвучена, масмедіа, сума списання боргів на 73 млрд.грн.). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Вольф, з такими як ти України б взагалі не було, так що втрися і заспокійся - ти пусте місце.Плакать правда есть над чем, тем более я никогда против Украины не выступал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 У нас нет ненависти к русскому народу, мож только жалость к нему и досада, что некоторые его представители не как люди.ЗаУм, ты вообще о русских или об отдельных его представителях? Если об отдельных то почему жалость к народу об отдельных представителях? Мне кажется что в таком случае и нас украинцев надо жалеть поскольку как не крути но и у нас есть некоторые представители. Речь конечно не об этом форуме а в масштабах нашей страны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 ЗаУм, ты вообще о русских или об отдельных его представителях? Если об отдельных то почему жалость к народу об отдельных представителях? Мне кажется что в таком случае и нас украинцев надо жалеть поскольку как не крути но и у нас есть некоторые представители. Речь конечно не об этом форуме а в масштабах нашей страны. Я не о русских, русские могут быть какие хотят это их руское дело и мне до этих соседей дела нет, мне стыдно за некоторых украинцев, которые в зад тем москалям заглядывает, вокруг жопы с ложкой бегают в любое время готовые под них лечь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Я не о русских, русские могут быть какие хотят это их руское дело и мне до этих соседей дела нет, мне стыдно за некоторых украинцев, которые в зад тем москалям заглядывает, вокруг жопы с ложкой бегают в любое время готовые под них лечь.Ну ты довольно грубо осветил позицию отдельной части населения нашей страны. Я сам с такими сталкивался. Но это их позиция - позиция человека. Мне тоже такое не нравмтся но заметь что подобное не только у нас. В прибалтике напрмиер живут русские граждане. Без гражданства тех республик. Тоже чегось требуют и язык, и школы и прочее...но не уезжают из тех стран где им якобы плохо. Конечно нельзя сравнивать уровень жизни у нас и у них и потому такие явления у нас более заметны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Цікава стаття - як підсумок і присуд україно-російському братерству під гаслом: скільки вовка не годуй. Буду тезисно, бо думки авторки дуже збігаються з моїми, які я висловлювала на протязі року, а тут все зібрано в одне *http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4f16c67cebe02/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Я дуже рада, що висока ціна на російський газ починає сприйматись на Банковій та Грушевського не як тимчасове непорозуміння, а як факт. Страшний, неприємний, але факт. Поки вони не можуть домовитись на запропонованих Росією умовах, доти з високим рівнем вірогідності можна сподіватись на те, що Україна не дозволить собі втягнутись у Митний Союз, котрий, як стверджують інсайдери, вперто продовжує фігурувати на чолі рейтингу головних вимог Путіна до України в обмін на перегляд газової ціни. Труба, підземні газові сховища, вигідний для Росії газотранспортний консорціум – це дуже важливі та приємні для Москви, але все ж бонуси. Як, до речі, і нове побажання наших російських друзів, яке, подейкують, зводиться до того, що у Москві були б дуже раді, якби Янукович замінив Азарова на Хорошковського або Медведчука. В тему: Wikileaks: Ющенко назвав засновників "РосУкрЕнерго" Екс-президент Віктор Ющенко говорив американським дипломатам про причетність до компанії "РосУкрЕнерго" Леоніда Кучми та Володимира Путіна. Про це йде мова у депеші тодішнього американського посла Джона Гербста від 25 січня 2006 року, яка була оприлюднена сайтом Wikileaks. За словами Гербста, в розмові Ющенко "не виключив того, що ідея створення "РосУкрЕнерго" могла належати президенту Кучмі в 2002 році", повідомляє Kyiv Post. Гербст називає компанію "підозрілою" та "не прозорою", а також зауважує, що роль її на ринку зростає. Судячи із депеші, Ющенко назвав власниками "РосУкрЕнерго" Володимира Путіна та нинішнього президента Росії, а тоді колишнього главу адміністрації Дмитра Медвєдєва. З боку України "РосУкрЕнерго" очолювали Леонід Кучма і тодішній глава "Нафтогазу" Юрій Бойко, говориться у депеші. Проте посол зауважує, що Ющенко сумнівався, що схема власності була настільки простою. Гербст каже, що, говорячи про можливу причетність до "РосУкрЕнерго" відомого Семена Могілевича, Ющенко вказав на повідомлення російських ЗМІ, які писали про те, що Могілевич продав свою частку в "РосУкрЕнерго" високопоставленому російському чиновнику. З.І. Хорошковський - людина Фірташа. Будуть намагатися відновити старі схеми? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.