Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Фу ты.. не бери парнишку, а бер-бер - веселый пацан. За что ты его с ишаком спутал?! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 грубиян ты, Агасферушка)))) Бери отличный парнишка. Че ты сразу гонишь? Выслушай человека!!! :mellow:Тампакс во время поспел.)))))))) У твоего друга уже галюники на тему джина. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 джин , ты что то вообще не в теме ну да ладно - итак, что привело тебя ко мне - друг мой какие проблемы и печсали тебя тревожат? избыточный вес ? тугой кошелёк? ненька украина , которая сука ещё не объеденилась с рашей поведай нам Избыточный вес беспокоит врать не буду))) набрал 107 кг, постоянно приходится в спортзал ходить))), првда тренер меня утешает ваш вес это типа все мышцы))), правда девчатам в бассйне нравится))), кошелек тоже не тугой только на текучку хватает, Украина интересует я считаю что должна быть альтернативная славянская идея)))), что еще сказать мне твоё мышление нравится))), яего на лекциях привожу в пиример)))( плагиатор)))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Избыточный вес беспокоит врать не буду))) набрал 107 кг, постоянно приходится в спортзал ходить))), првда тренер меня утешает ваш вес это типа все мышцы))), правда девчатам в бассйне нравится))), кошелек тоже не тугой только на текучку хватает, Украина интересует я считаю что должна быть альтернативная славянская идея)))), что еще сказать мне твоё мышление нравится))), яего на лекциях привожу в пиример)))( плагиатор)))). А чего ты сразу решил, что избыточный? Все познается в соотношении. Рост-вес. Если рост хотя бы 1.80 - это солидный мужчина. Что за комплексы?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Избыточный вес беспокоит врать не буду))) набрал 107 кг, постоянно приходится в спортзал ходить))), првда тренер меня утешает ваш вес это типа все мышцы))), правда девчатам в бассйне нравится))), кошелек тоже не тугой только на текучку хватает, Украина интересует я считаю что должна быть альтернативная славянская идея)))), что еще сказать мне твоё мышление нравится))), яего на лекциях привожу в пиример)))( плагиатор)))). доктор а ещё я вру безбожно михал михалыч, вот объясните мне недотёпе - как можно чему то учить других когда вы сами плохо говорите по русски у вас такие ляпы как грамматические так и стилистические что складывается впечатление что это вы - иностранец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 доктор а ещё я вру безбожно михал михалыч, вот объясните мне недотёпе - как можно чему то учить других когда вы сами плохо говорите по русски у вас такие ляпы как грамматические так и стилистические что складывается впечатление что это вы - иностранец Да мне вобщем то фиолетово, что ты считаешь))) я считаю что ты во многом не прав))) но мне интересно как ты это преподносишь))) мне нравится тот стиль который вносишь в форум.Тебе книги писать надо)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Да мне вобщем то фиолетово, что ты считаешь))) я считаю что ты во многом не прав))) но мне интересно как ты это преподносишь))) мне нравится тот стиль который вносишь в форум.Тебе книги писать надо)))) кстати!!! Агасферчик! ( а то потом забуду, склероз проклятый!...))) - а как обстоят дела в Израиле с изданием книжек? Тоже ввалить немало требуется, небось...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Избыточный вес беспокоит врать не буду))) набрал 107 кг, постоянно приходится в спортзал ходить))), првда тренер меня утешает ваш вес это типа все мышцы))), правда девчатам в бассйне нравится))), кошелек тоже не тугой только на текучку хватает, Украина интересует я считаю что должна быть альтернативная славянская идея)))), что еще сказать мне твоё мышление нравится))), яего на лекциях привожу в пиример)))( плагиатор)))). ой, такі мужЧинки і туди ж - славянська ідея... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Да мне вобщем то фиолетово, что ты считаешь))) я считаю что ты во многом не прав))) но мне интересно как ты это преподносишь))) мне нравится тот стиль который вносишь в форум.Тебе книги писать надо))))счетовод считает на счётах на своем счету как ты думаешь я отношусь к твоим расчётам ? теперь о книгах - спасибо - это типа комплимент должен был быть но меня заинтересовало вот это я считаю что ты во многом не прав))) ну и в чём же я не прав - ну и естественно если ты ответишь и почему я не прав это будет для меня приятной неожиданостью а уж если ты это и саргументировать сможешь удивлению моему не будет предела кстати!!! Агасферчик! ( а то потом забуду, склероз проклятый!...))) - а как обстоят дела в Израиле с изданием книжек? Тоже ввалить немало требуется, небось...?ээээ, ввалить это значит дать взятку? вообще то я книги не издавал , но если мне захочется я могу обратится в любую типографию и напечатать любое количество книг , в любом качестве , любого содержания ( если это не противоречит закону о распространении .....) что я сними буду делать дальше - моя проблема автор книг как правило занимается распространением книг сам причём это касается и школьных учебников тоже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 По всей видимости мнение Русского коренного населения Ставрополья ....Кавказці це такі самі громадяни РФ як і росіянці, татари, якути і так далі по списку. Росія має ту саму проблему що і Франція з різними неграми і арабами. Ну і хто їм доктор? Нехай самі і вигрібають те лайно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Кавказці це такі самі громадяни РФ як і росіянці, татари, якути і так далі по списку. Росія має ту саму проблему що і Франція з різними неграми і арабами. Ну і хто їм доктор? Нехай самі і вигрібають те лайно. Так украина стала независимой а многим так и хочется вернуть страну в союз.Не ради там объеденения словян или возрата к ссср,а ради того что бы иметь возможность на кого то брехать и не чего не делать. Вот тут есть гей,типа еврей. Вот какого спрашивается он эту ненависть свою к руским постоянно навязывает на украинском сайте. Ну если русских ненавидит то и пусть бы на русском полит форуме и тусовался. Блин а свободовцы с манечкой ненависти к москалям ему задницу лижут. История их не научила по примеру дружбы с фашистами. Почему не кто не хочет сделать свою страну в первую очередь самодостаточной , только тогда ее можно назвать независимой. Почему у свободовцев столько агрессии и даже между собой на форуме? Я часто бываю в ЗУ, но таких правда не встречал.Повезло.Сколько можно жить прошлым? Сейчас все герои.А раньше когда первый кто на волах приезжал ,тот и новость в село привозил. Да половина парней из села шла в УПА потому что в селе была тройка парней лидеров которые потеряли родственников или их вывезли .В некоторых селах забирали на фронт. Кто там раньше у кого спрашивал.Посадили в полуторку и повезли,хорошо если одну винтовку на троих давали,а так в бою оружие добудь.А теперь эти же ребята стали стариками и оккупантами на своей родине и дебилы их оскарбляют во львове на параде.Теперь блин у них все совки и быдло и главное,у сволочи перекращенной с комсомольцев и партийных работников.И ведь найдут себе оправдание. У меня отец от карьеры отказался,сказав что просто еще не чувствует пока готовым в партию вступать.А какая то боблядушка секретарь комсомола фарион, сейчас ярая националистика. Ты вот описал историю петровцев и УПА ,как по мне то не одни и не другие совсем не герои, просто откосили от фронта и по лесам прятались. У меня бабушка расказывала что боялась больше ковпака чем немцев.Забирали все. А она семерых детей выростила а муж на третий день как призвали ,погиб на днепре.Сосед потом рассказал без ног вернувшийся с фронта До сих пор его помню на доске с подшипниками. Просто люди уже наверное по крови соскучились.Только вот крикуны они за сабельку не берутся а только подстрекают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Кавказці це такі самі громадяни РФ як і росіянці, татари, якути і так далі по списку. Спробуйте це сказати мешканцю Москви! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Спробуйте це сказати мешканцю Москви! Мона подумати в Москві одні лишень росіянці мешкають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Спробуйте це сказати мешканцю Москви! Как и скажи бандеровцу, что москали это украинцы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 Мона подумати в Москві одні лишень росіянці мешкають. :lol: Русско-Китайская война, 2020 год. Китайцы окружили Москву вдоль МКАД: "Лусский! Сдавайся" Разговор в окопе в Москве: -Слущяй Алик во имя аллаха, где же мы ему этого русскаго здесь найдем, читоби он им сдался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 . а на бис?)))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 а на бис?)))))))))) передумал... смысла в споре- не вижу. Так как Кавказ, неотъемлемая часть России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 передумал... смысла в споре- не вижу. Так как Кавказ, неотъемлемая часть России. та мы ж еще и не приступали к спору! :o Кавказ! Украина! Сибирь! Мы с тобой еще полетаем над ними как над истинно незалежными и не предлежащими, бес! так значицо, ты русской бес..Лента новостей: "Одержимый бесами россиянин протаранил границу с Китаем". В Забайкалье водитель грузовика «Мерседес», крикнув пограничному контролеру, что в него вселились бесы, протаранил ворота и уехал в Китай. Инцидент произошел 12 марта на международном автомобильном пункте пропуска «Забайкальск»... во повеселились!)))) А ты смысл какой-то ищешь.............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 та мы ж еще и не приступали к спору! :o Кавказ! Украина! Сибирь! Мы с тобой еще полетаем над ними как над истинно незалежными и не предлежащими, бес! так значицо, ты русской бес..Лента новостей: "Одержимый бесами россиянин протаранил границу с Китаем". В Забайкалье водитель грузовика «Мерседес», крикнув пограничному контролеру, что в него вселились бесы, протаранил ворота и уехал в Китай. Инцидент произошел 12 марта на международном автомобильном пункте пропуска «Забайкальск»... во повеселились!)))) А ты смысл какой-то ищешь.............. Я с Вами на одном поле какали, если Вы на ТЫ перешли? По поводу полета, Иван Грозный, о бочке с порохом... Летайте! Ты давай-ка, браток, заканчивай... Я скажу тебе по-тверёзому: Мне не матерью, - злою мачехой Стала роща твоя с березами... Признавались мы этой матери В чувствах искренних, были пылкими... Что же деды мои - "предатели", С продырявленными затылками?.. Да и сам я - как на обочине, Вроде русский, да только в Киеве... Славословиями лубочными Вы мне в темени плешь повыели... Не хохол я... Не помаранчевый... Не смотри на меня обиженно. Ты давай-ка, родной, заканчивай... Оглянись: пол-России выжжено... 2009 г. Олег Никоф, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 ога, чёртику хвост начали прижимать со всех сторон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Ох и классно жириновского капустой закидали!!!! Припомнит украинцев!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Я с Вами на одном поле какали, если Вы на ТЫ перешли? Оглянись: пол-России выжжено... 2009 г. Олег Никоф, 1))) ты не то что на поле, ты срёшь где стоишь. И всегда под себя, так что мне насрать, где тебе срать. 2))) пол-России еще фигня. Скоро вся заполыхает. Готовь дерьмо. Забрасывать призовут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 ога, чёртику хвост начали прижимать со всех сторон. фигня, новый отрастёт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 «За виртуальный долг в $7 млрд Россия как компенсацию вполне может потребовать у Украины ее вполне реальную газотранспортную систему» (М.Гончар.эксперт по энергетическим вопросам) По его мнению, вероятность штрафных санкций со стороны России довольно высока, а платить Украине нечем. «У «Нафтогаза» и так большие долги, следовательно, платить нечем, кроме того, Украина пока не получила кредит от МВФ, но даже при условии его получения этого не хватит, чтобы покрыть долг». 26 января появилась информация о том, что «Газпром» выставил «Нафтогазу» счет в размере 7 млрд долларов за недобранный в 2012 году газ. Украинская сторона позже подтвердила наличие счета. 28 января официальный представитель ОАО «Газпром» Сергей Куприянов отказался подтвердить или опровергнуть эту информацию. Некоторые эксперты полагают, что миллиардный счет российского газового монополиста обусловлен недавним подписанием соглашения между Украиной и концерном Shell по добыче сланцевого газа на Юзовском месторождении. Нардеп Олег Ляшко (внефракционный) обратился с письмом к руководителям всех парламентских фракций с предложением провести внеочередную сессию Верховной Рады в связи с требованием ОАО «Газпром» уплатить $7 млрд штрафа за недобор природного газа в 2012 году. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 «За виртуальный долг в $7 млрд Россия как компенсацию вполне может потребовать у Украины ее вполне реальную газотранспортную систему» (М.Гончар.эксперт по энергетическим вопросам) По его мнению, вероятность штрафных санкций со стороны России довольно высока, а платить Украине нечем. «У «Нафтогаза» и так большие долги, следовательно, платить нечем, кроме того, Украина пока не получила кредит от МВФ, но даже при условии его получения этого не хватит, чтобы покрыть долг». 26 января появилась информация о том, что «Газпром» выставил «Нафтогазу» счет в размере 7 млрд долларов за недобранный в 2012 году газ. Украинская сторона позже подтвердила наличие счета. 28 января официальный представитель ОАО «Газпром» Сергей Куприянов отказался подтвердить или опровергнуть эту информацию. Некоторые эксперты полагают, что миллиардный счет российского газового монополиста обусловлен недавним подписанием соглашения между Украиной и концерном Shell по добыче сланцевого газа на Юзовском месторождении. Нардеп Олег Ляшко (внефракционный) обратился с письмом к руководителям всех парламентских фракций с предложением провести внеочередную сессию Верховной Рады в связи с требованием ОАО «Газпром» уплатить $7 млрд штрафа за недобор природного газа в 2012 году. Дааа, отстал от жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 По его мнению, вероятность штрафных санкций со стороны России довольно высока, а платить Украине нечем. «У «Нафтогаза» и так большие долги, следовательно, платить нечем, кроме того, Украина пока не получила кредит от МВФ, но даже при условии его получения этого не хватит, чтобы покрыть долг». Згідно з контрактом, який 2009 року підписали Тимошенко та Путін, Україна має закуповувати в Росії щорічно 52 млрд кубометрів газу. Змінити цей обсяг можливо не менше, ніж за шість місяців до початку наступного року постачання, який починається 1 січня. Однак зміни не можуть перевищувати 20% (тобто скоротити обсяги закупівлі Україна може не більше, ніж на 10,4 млрд кубометрів). В цілому Україна, за даними міненерго, закупила минулого року 33 млрд кубометрів газу. Решту обсягу імпортувала кіпрська компанія Ostchem Holding Limited, що належить Дмитру Фірташу. На думку експертів, якщо справа дійде до суду (вирішувати спірні питання, згідно з контрактом 2009 року, сторони мають в Арбітражному суді Швеції протягом 30 днів після початку суперечки), то він може і не стати на бік української компанії. Минулого року позови проти російської газової монополії висунула Польща, Литва та Чехія. Чеській 'дочці' RWE вдалося виграти суперечку у Газпрому і не платити штраф за невибраний газ. Іншим споживачам - італійським ENI та Edison, німецьким E.ON та RWE, а також грецькій DEPA - Газпром був змушений надати знижки. Загалом, Газпром виплатив європейським компаніям близько 4,25 млрд доларів. Тільки за пів-року. У суперечці між Газпромом та Нафтогазом забагато політичних аспектів. Росія намагається схилити Україну до вступу в Митний союз і передачу Москві управління українською ГТС. Якби Київ поступився, то Москва погодилася б і на перегляд ціни на газ. Умови контракту з 2009 року встигли змінитися: по-перше, Нафтогаз більше не є єдиним імпортером газу, а по-друге, компанія подала заявку на зміну обсягів закупівлі газу. Голова Газпрому Олексій Міллер сказав, що 'жодних змін в обсягах постачання газу на Україну немає'. Щойно відбулася міжурядова російсько-українська комісія. Ставилися питання за підсумками комісії про те, чи правда, що Україна та Росія - Газпром та Нафтогаз домовилися про те, що річну контрактну кількість за нашим контрактом знижено з обсягу 52 млрд-ів газу. Ні, неправда. Жодних змін в обсягах постачання газу до України немає. Обсяг постачання газу на Україну, річна контрактна кількість - 52 млрд кубометрів. І це питання взагалі не було предметом переговорів. Один лише лист з Києва до Москви з проханням переглянути умови контракту жодних переваг Нафтогазу не дає. Односторонній порядок змін обсягу поставки або закупівлі договором не передбачається. Якщо сторони не дійшли взаємної згоди з обсягу поставок, то силу мають початкові умови договору. Оскільки українська сторона не вибирає узгодженого обсягу газу, російська сторона несе збитки. Факт пред'явлення Газпромом до сплати штрафного рахунку свідчить про те, що взаємні домовленості про зміну обсягу поставок газу не були досягнуті, а обов'язки України збереглися в межах початкових умов договору. Встановлена договором ціна вже закладена в бюджет Газпрому і в бюджет Російської Федерації. Російська сторона навряд чи відмовиться від відшкодування втраченого прибутку, тим більше, що продаж вуглеводнів є основним джерелом доходу для російської держави. Українська сторона бачила, що підписувала і зобов'язалася дотримуватися всіх умов підписаного договору. Якщо виходити тільки з умов цього договору, то жодних передумов для несплати українською стороною виставленого Газпромом штрафу зараз не існує. Нафтогаз платити не буде хоча б тому, що в нього цих грошей немає. Сьогодні до Києва має приїхати делегація з МВФ, яку чекали в Україні наприкінці 2012 року. Міжнародний валютний фонд заявляє про плановане відвідування України місією з 29 січня по 12 лютого. Про це йдеться в повідомленні київського офісу МВФ із посиланням на заяву постійного представника фонду в Україні Макса Альєра. Місія на чолі із Кристофером Джарвісом прибуде для початку переговорів з приводу нової угоди stand by. Деталей МВФ не повідомляє. Київ розраховує, що отримає від МВФ кредит у розмірі 15 млрд доларів. Попередня кредитна програма МВФ була припинена, оскільки Київ не підвищив тарифи на газ для населення, чого вимагав фонд. Наявність виставленого Нафтогазу рахунку в 7 млрд доларів на рішення МВФ не вплине. Питання 7 млрд - питання не найближчого часу. Якщо дійде справа до суду, то він може розтягнутися на роки, а до того часу 15 млрд на рахунках може і не бути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Ох и классно жириновского капустой закидали!!!! Припомнит украинцев!!!Украинцы это не национальность, а диагноз (с)Если уж таки противники Жирика то бомбу бы кинули, а так очередное хохлопозорище типа голых фимен перед патриархом или папой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Украинцы это не национальность, а диагноз (с) Если уж таки противники Жирика то бомбу бы кинули, а так очередное хохлопозорище типа голых фимен перед патриархом или папой Ну что так слабо? Даже обидеть грамотно не можешь. Получается что прав во многом и даже обижатся то не чему. Укринцы это нация,во первых,а если ты считаешь национальность, то это диагноз.Жирик это еще тот кадр но совсем ради себя не дурак.Дэк и у нас есть подобные экземплярчики ради себя.Даже трудно сказать кто радисебее? :rolleyes: А фемен?Пуси! Писи!Сиси! Так мужики виноваты что они безпризорные а от того и дикие! ;) Гринписовцев много и вегитарианцев,вот девчонки и мигрируют в поисках пищи беспрепятственно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Украинцы это не национальность, а диагноз (с) Если уж таки противники Жирика то бомбу бы кинули, а так очередное хохлопозорище типа голых фимен перед патриархом или папой Вот написал человек всего полторы строчки, а сразу стало ясно, что автор - Спиноза, только со знаком минус.П.С. Если господину Лонгину трудно догнать, что я имел ввиду, то по-простому: Спиноза со знаком минус - это дебил.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.