Перейти до змісту
Український політичний форум

Янукович психологический портрет соционика

Гість Yaaroslav

Рекомендовані повідомлення

. y o utube.com/watch?v=MQngGdqjbuk

Соционика - это наука о типах людей и отношениях между ними.

При помощи нее Вы сможете точно и очень точно спрогнозировать развитие отношений между людьми. Вы также при помощи нее сможете анализировать поведение самих людей и себя, знать свои сильные и слабые стороны, и впоследсвии - более эффективно взаимодествовать с людьми.

Главным достоинтсвом науки - является открытие дуальной природы человека = Формулы любви = Идеальной второй Вашей половинки.

Этот ролик - демонстрация поведения одного из 16 типов соционических типов. Это тип Сенсорно - Логический Экстраверт СЛЭ

Вы можете прочесть характеристику этого типа здесь и удостоверится в том что типируемый Виктор Янукович - полностью подходит под это описание:

ha p pylife. kiev.ua/estp.html

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Соционика - это наука о типах людей и отношениях между ними.

Ярославчику, як там просувається здійснення твоєї секс фантазії - ну тої що з вухом :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ярославчику, як там просувається здійснення твоєї секс фантазії - ну тої що з вухом :lol: :lol: :lol:

А тебе сюда:))) y o u tube.com/watch?v=JerfOe9eBrA
Посилання на коментар

Ні! Мої подруги!

А ти часом не з Бета Квадри?;)

Ні я до соціоніки відношення не маю. З неї знаю хіба, що люди діляться на 16 соціотипів - "Єсенін", "Дон Кіхот"...

Як їх визначати - не знаю. Колись пробувала розбиратися, але трохи заскладно.

А ті смішливі дами - це що в тебе за "проект" такий? Хоча вони могли бути п"яні.

Я твереза так сміятися можу - коли починаю - атас, навколо мене всі лягають, так і кажуть: не знаємо що ти там розповідаєш, але певно дуже смішне :lol:

Посилання на коментар

Ні я до соціоніки відношення не маю. З неї знаю хіба, що люди діляться на 16 соціотипів - "Єсенін", "Дон Кіхот"...

Як їх визначати - не знаю. Колись пробувала розбиратися, але трохи заскладно.

А ті смішливі дами - це що в тебе за "проект" такий? Хоча вони могли бути п"яні.

Я твереза так сміятися можу - коли починаю - атас, навколо мене всі лягають, так і кажуть: не знаємо що ти там розповідаєш, але певно дуже смішне :lol:

Так! Вони були тверезі:))) В цьому є основний прикол:)))

Я зміг це. Я зможу - більше!!! Ги-ги:)))

Посилання на коментар

Так! Вони були тверезі:))) В цьому є основний прикол:)))

Я зміг це. Я зможу - більше!!! Ги-ги:)))

Фі, розпуста. Не смій в неті викладати!!! :ph34r:

Посилання на коментар

Фі, розпуста. Не смій в неті викладати!!! :ph34r:

Мабуть, це, тому що у тебе БС - антицiнність.

А взагалі: ти не дуже добре мене зрозуміла: я мав на увазі те, що здатен дуже ціками чином комбінувати різноматні пари людей, досягаючи таким чином цікавих еффектів. До речі! В тебе є скайп? Давай поспілкуємося!

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...