Перейти до змісту
Український політичний форум

Истоки ненавистной любви к Украине

Эдуардыч

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да сяде, там і злізе. ;)

Женщина. Потому что уж очень женщин не любит. Патологически.

А вот в отношении якобы "земляка" есть вопросы... Чего оно именно на тебя в первую очередь вызверилось..

я не очень в равновесии и зуб болит, поэтому уточняю, оно, это кто? обезяно или чупакабро?: а то обисню в мамент
  • Відповідей 564
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість дядя Митя
Опубліковано

Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо.

Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете!

Дядя Митя! Это разные люди. Слово.

Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу.

Спасибо. Верю. Да и не трогает его никто. Может он и честный не спорю,но при этом глупый и хамовитый.
Опубліковано

Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо.

Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу.

Ну бля...знову про мене? Ану марш на сміт....свої теми - досить флудити!!!

Ну а що ЗаУМчик "нормальний мужик" - то і так зрозуміло - я з НЕНОРМАЛЬНИМ бабоподібним лайном не спілкуюся - відраза в мене до них -гидую. І навіть якщо є бодай найменший натяк, що він ще не перевалив за межу, я буду до нього стукатися.

Так, що думаю, Ол. ... ЗаУМчик сам за себе відповість, йому твоє заступництво не потрібне. Радій, що він дійсно джентльмен.

Опубліковано

я не очень в равновесии и зуб болит, поэтому уточняю, оно, это кто? обезяно или чупакабро?: а то обисню в мамент

Бибизьяно)))))

Опубліковано

Спасибо. Верю. Да и не трогает его никто. Может он и честный не спорю,но при этом глупый и хамовитый.

Зато не тварина.

Отже ти мені не маєш що сказати - все мимо... Пиво і таранька - твоє фсьо... :( :wacko:

а знаєш, що а Маріуполі такі шкідливі викиди, що екологи навіть по радіо попереджають: що сьогодні безвітртяна погода і бажано на вулиці не виходити і тримати закритими вікна. На душу населення там припадає 70кг формальдегідів на рік. Вчора передачу дивилася.

Опубліковано

Жирафочка, это скорее обращение к Мите. Я уже высказался относительно ЗаУма. Не помню в каой теме но моё высказывание не идёт вразрез с твоим. можешь мне верить. я умею отделыять зёрна от плевел. ;)

Женщина. Потому что уж очень женщин не любит. Патологически.

А вот в отношении якобы "земляка" есть вопросы... Чего оно именно на тебя в первую очередь вызверилось..

Ну не любят женщин маньяки, инпотенты так шо фик его знает. Не исключено пищет один под двумя никами. Не думаю что у столь "экзальтированой" особы могут быть однодумцы поддерживающие откровенный бред и паранойю. А земляка ты того хуйла имела в виду? Надо понаблюдать если явится. правда я егозабил в игнор но сниму игнорирование. Знакомые нотки могут многое подсказать однако я заметил схожесть в других сообщениях двух разных юзеров пишущих якобы под мужским и женским никами. Общее просматривается.
Опубліковано

як кажуть на західній : йййййооооооооооооооойййй!!!!!!!!!!!!!!!!! невиліковна

самовбивця. кажу ж - милувати треба.. не беріть гріха на свої безсмертні душі. нехай шарудить у полі, на волі.

Опубліковано

Бибизьяно)))))

А я Оріана. Ти новий нік приміряєш? Не дуже...Звернися до свого земляка :lol: :lol: :lol: - він тобі більш підходящий придумає.

Опубліковано

Провереный народный рецепт от зубной боли. Три капли воды на стакан водки (можно даже гранёный) пееремешать и выпить в один приём. помагает в ста случаях из ста. Проверено. И не беда шо женщина. можно дозу уменьшить капнув две капли ;)
Опубліковано

самовбивця. кажу ж - милувати треба.. не беріть гріха на свої безсмертні душі. нехай шарудить у полі, на волі.

Я ж тобі казала - мужики липнуть, силу чують. Тільки гидую я вашою кумпанією. Мені такі чоловіки не подобаються. Хочеш їх врятувати, тобто, ті залишки свідомості, що в них залишилися - забирай у свою богодільню. Там ніхто на них не буде посягати - даю слово.

Опубліковано

Мітіч, ми живемо в бидляцькій країні. Хочеш ти того чи ні. І не візьмуть нас в Європу не тому, що я називаю речі своїми іменами: москалів - москалями, жидів-жидами, а бидло - бидлом, а тому, що такі як ти, боїтеся подивитися реальності в очі:

У нас през не вміє написати без помилок в книзі відгуків, а тому запис за нього робить його прес-служба

*http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/23/6859848/

У нас п"яні менти ганяють вулицями і давлять людей

*http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aCQbiDV1LTo

Чиновники потопають у розкошах і за наш з тобою кошт роблять на Новий рік один одному коштовні подарунки

*http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/23/6860487/

Ларис, а кто есть это самое быдло?

Быдло - это необразованное население.

Стало быть, всё дело в образовании.

Ну а раз так, то будем делать посмотреть, кто именно усиленно взялся перекраивать систему образования.

А это делали и Кучма, и Ющер, и Янык. При Ющере пожалуй обыдлячевание населения пошло ускоренными темпами.

Именно при Ющере в учебниках истории появилась мысль, что первый украинец(!) появился 120 000 лет назад. При Ющере Иисуса Христа записали в украинцы. В общем, большего вклада в обыдлячевание населения(некогда самой грамотной республики) чем Ющер, не внес никто.

А ти, Мітіч, вишукуєш в неті дурню про галичан і доводиш мені, що вони погані. Заспокоївшись таким чином: аякже, Оріана не українка, а фіг зна хто - підеш голосувати за ось тих, про кого написано вище - хто тебе в першу чергу має за бидло. Ну і.... легше від того стане?

А ти визнай і спробуй, щось змінити. Свідомість - це розуміння реальності, якою вона є, а не націоналісти у Львові.

І не дивися на всяких САИ - це він від злості, бо в Росії вже не можна змінити нічого, а ми ще маємо шанс.

Ничего вы не имеете, ибо разруха - она не в клозетах, а в головах.

Вот вы(свидомы украинцы) позиционируете себя как европейцев. А между тем, не понимаете того, что это ваш депутат Заец внес поправку, которая сделала из крымчан - рабов, на их же собственной земле.

Разве это демократия?

Это ваши же депутаты нагородили в законодательстве Украины такого, что тысяча юристов не разберется. Хотя чего на них - западно-украинских депутатов обижаться? Они действительно европейцы. Румыны... Им бы коровам хвосты крутить, а не законы принимать.

Опубліковано

Быдло - это необразованное население.

Стало быть, всё дело в образовании.

Да, погоджуюся. Далі не читала.

Зай, давай завтра, вже спати хочу. :rolleyes:

Опубліковано

Зай, давай завтра, вже спати хочу. :rolleyes:

Да, действительно, у тебя уже время сна наступило... Ну приятных снов! Эротических...
Опубліковано

Хочеш їх врятувати, тобто, ті залишки свідомості, що в них залишилися - забирай у свою богодільню.

Не мытьём так катанием? Ясно же было сказано - всурьёз и надолго. и не читай то, шо я пишу. Не будет и подобных твоих постов.

:D Я уже пробовал выяснить. Ответ нашёл в подписи Беса. ;)
Опубліковано

На душу населення там припадає 70кг формальдегідів на рік. Вчора передачу дивилася.

Мдя... с химией, даже в пределах школьной программы, у нас тоже туго было.....

Опубліковано

Цитата(Оріана @ 17.1.2012, 23:49)

Зай, давай завтра, вже спати хочу

Да, действительно, у тебя уже время сна наступило... Ну приятных снов! Эротических...

Кикаха!!!! Тебя в разряд заек записали :o :o :o

Опубліковано

А ты говорила, что серьезный человек... а они друзья? ннннну..ясненько.. скажи кто твой друг.., и я скажу, почему тебя до сх пор мучает зубная боль..

в и ч е р к у е м (((

Опубліковано

Ну так я же обаятельный, ты ж знаешь... ;)
Опубліковано

Ой, гляди.... Твою жену я тоже знаю :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Барышни ! Да вы ни чем не отличаетесь друг от друга.

Каждя из вас пытается выделиться,чтоб затенить другую.В методах не переборчивы.

Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело.

А Зае тут же жену вспомнили и в черный список занесли.Ха-ха!!!

Опубліковано

Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело.

Рінальдику, нема нічого кращого, ніж дивитися на жіночі бої, особливо в грязюці. Але ж не треба самим лізти туди - це я чоловіків маю на увазі. Тоді дійство перестає бути цікавим і вульгаризується сама ідея - отримати візуальне задоволення від жіночих тіл.

Ти молодець, все розумієш правильно і мені шкода, що ти не отримуєш повного задоволення через дурнів, які намагаються торкнутися до тіла таянки. Що з такими роблять - тобі відомо? Ну а тут такої можливості нема - тому, маємо, те, що маємо - як завжди, до речі.

Опубліковано

Обаятельный Зай, я еще могу до тебя слово молвить или ты уже хвост поджал?

Опубліковано

Люба, еротичні сни - це коли нема довго сєксу, а так - еротичні ФАНТАЗІЇ. Дуже рекомендую. До речі, щодо твоїх шавок - проконсультуйся з Юлькою, вона знає, як можна з приємністю використати їх довгі бабські язики - бо я стісняюся, а вона навіть віршик мені про це написала. Успіхів.

Опубліковано

Вот тут вынуждена с пани согласиться.

Не знаючи броду, не лезте в воду.

Я сто лет знакома с Кикахой. И часто только мы понимаем, о чем мы друг другу говорим.

Так и с упоминанием его жены.

Опубліковано

Вот тут вынуждена с пани согласиться.

:lol: :lol: :lol:

Ось так ви виглядаєте зі сторони.

Опубліковано

Моя відповідь. Я УКРАЇНЕЦЬ, Я ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ МОВУ, Я НА УКРАЇНСКІЙ ЗЕМЛІ. НА УККРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ, Я ПРОТИ москалів і їх підлабузників, які хауть Україну і все українське.

Оріана-найкращий виразник, моїх бажань, розумний і мужній соратник і друг. Маю за честь рахуватися її другом.

Опубліковано

Как у нас любят вытаскивать слова из контекста и использовать их в своих целях.

Так можно и о Пушкине сказать, что он прославлял Октябрьскую революцию ибо у него есть строчки

"Октябрь уж наступил..."

Гість дядя Митя
Опубліковано

Моя відповідь. Я УКРАЇНЕЦЬ, Я ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ МОВУ, Я НА УКРАЇНСКІЙ ЗЕМЛІ. НА УККРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ, Я ПРОТИ москалів і їх підлабузників, які хауть Україну і все українське.

Оріана-найкращий виразник, моїх бажань, розумний і мужній соратник і друг. Маю за честь рахуватися її другом.

Молодец мурзилка, прогиб защитан, забыл лизнуть одно место и сказать три раза КУ....
Опубліковано

Молодец мурзилка, прогиб защитан, забыл лизнуть одно место и сказать три раза КУ....

Мені не треба похвал, від московських підлабузників, це діло підлабузників, нагинатися і лизати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...