GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Да сяде, там і злізе. ;) Женщина. Потому что уж очень женщин не любит. Патологически. А вот в отношении якобы "земляка" есть вопросы... Чего оно именно на тебя в первую очередь вызверилось.. я не очень в равновесии и зуб болит, поэтому уточняю, оно, это кто? обезяно или чупакабро?: а то обисню в мамент Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо. Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете! Дядя Митя! Это разные люди. Слово. Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу. Спасибо. Верю. Да и не трогает его никто. Может он и честный не спорю,но при этом глупый и хамовитый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо. Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете! Дядя Митя! Это разные люди. Слово. Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу. Ну бля...знову про мене? Ану марш на сміт....свої теми - досить флудити!!! Ну а що ЗаУМчик "нормальний мужик" - то і так зрозуміло - я з НЕНОРМАЛЬНИМ бабоподібним лайном не спілкуюся - відраза в мене до них -гидую. І навіть якщо є бодай найменший натяк, що він ще не перевалив за межу, я буду до нього стукатися. Так, що думаю, Ол. ... ЗаУМчик сам за себе відповість, йому твоє заступництво не потрібне. Радій, що він дійсно джентльмен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 я не очень в равновесии и зуб болит, поэтому уточняю, оно, это кто? обезяно или чупакабро?: а то обисню в мамент Бибизьяно))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Спасибо. Верю. Да и не трогает его никто. Может он и честный не спорю,но при этом глупый и хамовитый. Зато не тварина. Отже ти мені не маєш що сказати - все мимо... Пиво і таранька - твоє фсьо... :wacko: а знаєш, що а Маріуполі такі шкідливі викиди, що екологи навіть по радіо попереджають: що сьогодні безвітртяна погода і бажано на вулиці не виходити і тримати закритими вікна. На душу населення там припадає 70кг формальдегідів на рік. Вчора передачу дивилася. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо. Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете! Дядя Митя! Это разные люди. Слово. Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу. Жирафочка, это скорее обращение к Мите. Я уже высказался относительно ЗаУма. Не помню в каой теме но моё высказывание не идёт вразрез с твоим. можешь мне верить. я умею отделыять зёрна от плевел. ;) Женщина. Потому что уж очень женщин не любит. Патологически. А вот в отношении якобы "земляка" есть вопросы... Чего оно именно на тебя в первую очередь вызверилось.. Ну не любят женщин маньяки, инпотенты так шо фик его знает. Не исключено пищет один под двумя никами. Не думаю что у столь "экзальтированой" особы могут быть однодумцы поддерживающие откровенный бред и паранойю. А земляка ты того хуйла имела в виду? Надо понаблюдать если явится. правда я егозабил в игнор но сниму игнорирование. Знакомые нотки могут многое подсказать однако я заметил схожесть в других сообщениях двух разных юзеров пишущих якобы под мужским и женским никами. Общее просматривается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 як кажуть на західній : йййййооооооооооооооойййй!!!!!!!!!!!!!!!!! невиліковна самовбивця. кажу ж - милувати треба.. не беріть гріха на свої безсмертні душі. нехай шарудить у полі, на волі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Бибизьяно))))) А я Оріана. Ти новий нік приміряєш? Не дуже...Звернися до свого земляка :lol: :lol: :lol: - він тобі більш підходящий придумає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 я не очень в равновесии и зуб болит, поэтому уточняю, оно, это кто? обезяно или чупакабро?: а то обисню в маментПровереный народный рецепт от зубной боли. Три капли воды на стакан водки (можно даже гранёный) пееремешать и выпить в один приём. помагает в ста случаях из ста. Проверено. И не беда шо женщина. можно дозу уменьшить капнув две капли ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 самовбивця. кажу ж - милувати треба.. не беріть гріха на свої безсмертні душі. нехай шарудить у полі, на волі. Я ж тобі казала - мужики липнуть, силу чують. Тільки гидую я вашою кумпанією. Мені такі чоловіки не подобаються. Хочеш їх врятувати, тобто, ті залишки свідомості, що в них залишилися - забирай у свою богодільню. Там ніхто на них не буде посягати - даю слово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Мітіч, ми живемо в бидляцькій країні. Хочеш ти того чи ні. І не візьмуть нас в Європу не тому, що я називаю речі своїми іменами: москалів - москалями, жидів-жидами, а бидло - бидлом, а тому, що такі як ти, боїтеся подивитися реальності в очі: У нас през не вміє написати без помилок в книзі відгуків, а тому запис за нього робить його прес-служба *http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/23/6859848/ У нас п"яні менти ганяють вулицями і давлять людей *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aCQbiDV1LTo Чиновники потопають у розкошах і за наш з тобою кошт роблять на Новий рік один одному коштовні подарунки *http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/23/6860487/ Ларис, а кто есть это самое быдло?Быдло - это необразованное население. Стало быть, всё дело в образовании. Ну а раз так, то будем делать посмотреть, кто именно усиленно взялся перекраивать систему образования. А это делали и Кучма, и Ющер, и Янык. При Ющере пожалуй обыдлячевание населения пошло ускоренными темпами. Именно при Ющере в учебниках истории появилась мысль, что первый украинец(!) появился 120 000 лет назад. При Ющере Иисуса Христа записали в украинцы. В общем, большего вклада в обыдлячевание населения(некогда самой грамотной республики) чем Ющер, не внес никто. А ти, Мітіч, вишукуєш в неті дурню про галичан і доводиш мені, що вони погані. Заспокоївшись таким чином: аякже, Оріана не українка, а фіг зна хто - підеш голосувати за ось тих, про кого написано вище - хто тебе в першу чергу має за бидло. Ну і.... легше від того стане? А ти визнай і спробуй, щось змінити. Свідомість - це розуміння реальності, якою вона є, а не націоналісти у Львові. І не дивися на всяких САИ - це він від злості, бо в Росії вже не можна змінити нічого, а ми ще маємо шанс. Ничего вы не имеете, ибо разруха - она не в клозетах, а в головах. Вот вы(свидомы украинцы) позиционируете себя как европейцев. А между тем, не понимаете того, что это ваш депутат Заец внес поправку, которая сделала из крымчан - рабов, на их же собственной земле. Разве это демократия? Это ваши же депутаты нагородили в законодательстве Украины такого, что тысяча юристов не разберется. Хотя чего на них - западно-украинских депутатов обижаться? Они действительно европейцы. Румыны... Им бы коровам хвосты крутить, а не законы принимать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ларис, а кто есть это самое быдло? Быдло - это необразованное население. Стало быть, всё дело в образовании. Да, погоджуюся. Далі не читала. Зай, давай завтра, вже спати хочу. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Да, погоджуюся. Далі не читала. Зай, давай завтра, вже спати хочу. :rolleyes: Да, действительно, у тебя уже время сна наступило... Ну приятных снов! Эротических... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Хочеш їх врятувати, тобто, ті залишки свідомості, що в них залишилися - забирай у свою богодільню.Не мытьём так катанием? Ясно же было сказано - всурьёз и надолго. и не читай то, шо я пишу. Не будет и подобных твоих постов. Ларис, а кто есть это самое быдло? Я уже пробовал выяснить. Ответ нашёл в подписи Беса. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 На душу населення там припадає 70кг формальдегідів на рік. Вчора передачу дивилася. Мдя... с химией, даже в пределах школьной программы, у нас тоже туго было..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Цитата(Оріана @ 17.1.2012, 23:49) Да, погоджуюся. Далі не читала. Зай, давай завтра, вже спати хочу Да, действительно, у тебя уже время сна наступило... Ну приятных снов! Эротических... Кикаха!!!! Тебя в разряд заек записали :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Кикаха!!!! Тебя в разряд заек записали :o :o :o А ты говорила, что серьезный человек... а они друзья? ннннну..ясненько.. скажи кто твой друг.., и я скажу, почему тебя до сх пор мучает зубная боль.. в и ч е р к у е м ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Кикаха!!!! Тебя в разряд заек записали :o :o :oНу так я же обаятельный, ты ж знаешь... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ну так я же обаятельный, ты ж знаешь... ;) Ой, гляди.... Твою жену я тоже знаю :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість RINAL Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Барышни ! Да вы ни чем не отличаетесь друг от друга. Каждя из вас пытается выделиться,чтоб затенить другую.В методах не переборчивы. Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело. А Зае тут же жену вспомнили и в черный список занесли.Ха-ха!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Барышни ! Да вы ни чем не отличаетесь друг от друга. Каждя из вас пытается выделиться,чтоб затенить другую.В методах не переборчивы. Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело. А Зае тут же жену вспомнили и в черный список занесли.Ха-ха!!! Рінальдику, нема нічого кращого, ніж дивитися на жіночі бої, особливо в грязюці. Але ж не треба самим лізти туди - це я чоловіків маю на увазі. Тоді дійство перестає бути цікавим і вульгаризується сама ідея - отримати візуальне задоволення від жіночих тіл. Ти молодець, все розумієш правильно і мені шкода, що ти не отримуєш повного задоволення через дурнів, які намагаються торкнутися до тіла таянки. Що з такими роблять - тобі відомо? Ну а тут такої можливості нема - тому, маємо, те, що маємо - як завжди, до речі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Ну так я же обаятельный, ты ж знаешь... ;) Обаятельный Зай, я еще могу до тебя слово молвить или ты уже хвост поджал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Да, действительно, у тебя уже время сна наступило... Ну приятных снов! Эротических... Люба, еротичні сни - це коли нема довго сєксу, а так - еротичні ФАНТАЗІЇ. Дуже рекомендую. До речі, щодо твоїх шавок - проконсультуйся з Юлькою, вона знає, як можна з приємністю використати їх довгі бабські язики - бо я стісняюся, а вона навіть віршик мені про це написала. Успіхів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Барышни ! Да вы ни чем не отличаетесь друг от друга. Каждя из вас пытается выделиться,чтоб затенить другую.В методах не переборчивы. Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело. А Зае тут же жену вспомнили и в черный список занесли.Ха-ха!!! Вот тут вынуждена с пани согласиться. Не знаючи броду, не лезте в воду. Я сто лет знакома с Кикахой. И часто только мы понимаем, о чем мы друг другу говорим. Так и с упоминанием его жены. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Чистый облом. Конец монархии. )))))))))))))). Це ти, про Рускі народні приказки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Вот тут вынуждена с пани согласиться. Стоило только одну из Вас по имени назвать,как сразу же в её адрес столько брызг полетело. :lol: :lol: :lol: Ось так ви виглядаєте зі сторони. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо. Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете! Дядя Митя! Это разные люди. Слово. Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу. Моя відповідь. Я УКРАЇНЕЦЬ, Я ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ МОВУ, Я НА УКРАЇНСКІЙ ЗЕМЛІ. НА УККРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ, Я ПРОТИ москалів і їх підлабузників, які хауть Україну і все українське. Оріана-найкращий виразник, моїх бажань, розумний і мужній соратник і друг. Маю за честь рахуватися її другом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Как у нас любят вытаскивать слова из контекста и использовать их в своих целях. Так можно и о Пушкине сказать, что он прославлял Октябрьскую революцию ибо у него есть строчки "Октябрь уж наступил..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Моя відповідь. Я УКРАЇНЕЦЬ, Я ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ МОВУ, Я НА УКРАЇНСКІЙ ЗЕМЛІ. НА УККРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ, Я ПРОТИ москалів і їх підлабузників, які хауть Україну і все українське. Оріана-найкращий виразник, моїх бажань, розумний і мужній соратник і друг. Маю за честь рахуватися її другом. Молодец мурзилка, прогиб защитан, забыл лизнуть одно место и сказать три раза КУ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Молодец мурзилка, прогиб защитан, забыл лизнуть одно место и сказать три раза КУ.... Мені не треба похвал, від московських підлабузників, це діло підлабузників, нагинатися і лизати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.