GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Вот подлец! А клялся! Ни ху-ху...ни хо-хо... А тут сразу ,,лапочка,,, задушила бы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 САИ! Ты правда без нее жить не можешь? Ну да... певно плакався як у випадку з Хрестом: халичанське отродьє матюкало, матюкало і добилося свого, що бідний Хрест з піджатим хвостом пішов з форума. БАБИ з яйцями!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Мітяй, від того, що істину не визнав світ, вона не перестала бути істиною. А якщо в тебе нема сексуального життя, не треба всі мої жарти сприймати як секс. Може замість майора дасиш якусь відповідь по суті, чи будеш впадати в компанію обаблених лічно мадам рижою мужиків? Тоді попереджаю, запишу тебе в ігнор. Яку вiдповiдь? На что? У тебя ведь даже вопросов не возникает. Ты ведь истина в первой инстанции. А все кто думает иначе, и тупо працює, те быдло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Вот подлец! А клялся! Ни ху-ху...ни хо-хо... А тут сразу ,,лапочка,,, задушила бы! Ты мне всю обедню испортила Ой, и объяснять тебе долго, и неохота. Я уже тебе писал, прежде чем стучать по клаве, хоть немного подумай... ну мантры хотя бы вслух сама себе почитай. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Яку вiдповiдь? На что? У тебя ведь даже вопросов не возникает. Ты ведь истина в первой инстанции. А все кто думает иначе, и тупо працює, те быдло. Чому не виникає: У мене одне на даний момент запитання для всіх: БУДЕТЕ ПРОДОВЖУВАТИ ГОЛОСУВАТИ ЗА ТИХ САМИХ ОЛІГАРХІВ, ЧИ БАЖАЄТЕ ЩОСЬ ЗМІНИТИ У СВОЄМУ ЖИТТІ? Поки крім помиїв на голову більше нічого не отримувала. Ну а то що ви мене призначили першою інстанцією - звичайно, дякую, але змушена відмовитися, ніколи не претендувала на керівні посади. Не люблю керувати і не люблю підкорятися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Чому не виникає: У мене одне на даний момент запитання для всіх: БУДЕТЕ ПРОДОВЖУВАТИ ГОЛОСУВАТИ ЗА ТИХ САМИХ ОЛІГАРХІВ, ЧИ БАЖАЄТЕ ЩОСЬ ЗМІНИТИ У СВОЄМУ ЖИТТІ? Поки крім помиїв на голову більше нічого не отримувала. Ну а то що ви мене призначили першою інстанцією - звичайно, дякую, але змушена відмовитися, ніколи не претендувала на керівні посади. Не люблю керувати і не люблю підкорятися. А ты знаешь каких нибудь других олигархов? :blink: Не оттуда ждешь перемен. Вертикаль власти выстраивается снизу. Начинать надо со своей громади со своего города. Да это сложно, но только так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 В ІГНОРІ: САИ, Bes, Major, Леопольд, :-))))))))))))))))) А Рыжую шо не поставила? :blink: Садомазохиска она чи шо? ;) Куда мне до Рыжей? Я ж грубо, а Катерина мягко, тактично но так в лобешник огреет шо токо перья летят. Мдя, не может мадама смириться с присутствием других представительниц прекрасного пола на форуме. Привыкла быть королевишной чи быть первой девкой на селе забывая шо в селе всего одна хата Надеется их как и других выжить. Правда тут случай особый. Я думаю при всей непонятливости она поняла шо пришедшие на этот форум, причём не сговариваясь а просто по ссылке пришли всурьёз и надолго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 А ты знаешь каких нибудь других олигархов? :blink: Не оттуда ждешь перемен. Вертикаль власти выстраивается снизу. Начинать надо со своей громади со своего города. Да это сложно, но только так. Я не знаю іншої партії, окрім ПР - де б було СТІЛЬКИ олігархів. А про низи - ти це правильно розумієш, але звідки вони внизу візьмуться, коли навіть на низах ви голосуєте або за КП, або за ПР? Наприклад, ЗУ довірила місцеву владу Свободі. Свобода хоч і не нова партія, але при владі ніколи не була, не відомі факти явно вираженої роботи свободівців на когось з олігархів. Тепер будемо за них голосуват до ВР - чим не те, що ти кажеш: Начинать надо со своей громади со своего города. А коли з чогось не починати, то воно само не виникне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 каккой там яд! моча ослиная! осел у нас есть, заумом зовется Не обижай животное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Да какой же дурень будет голосовать за коричневых? Это и Европа Украину в игнор поставит, и с Россией отношения ухудшатся, как при прищавом (до сих пор аукается), да и саму Украину это ворьё раздеребанит похлеще донецких. С них хозяйственники, как с бегемота балерина. А вот воровать они умеют, это у них генетическое. Галичан во власть? Ну додумались, ну насмешили. Ттогда уж модератором кобылу здесь поставьте, увидите своё будущее в миниатюре. :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Волиняка Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Где и кем написано, что мы ненавидим Украинцев как народ и ваши традиции? Это же бред! Ковыряние ваших же историков привело к выпячиванию термину "малорос", до 90х годов его никто не упоминал! Где написано, что слово "окраина" не обозначает Украину? Нет ни артефактов, ни доказательной базы, но есть много подтверждений в обратном. Те же летописи, да просто определение земель ваших в иностранных картах 15-18в. Вы там малоросы! Где и у кого вы увидели претензии к Украинскому языку? Проблема языков была вызвана запретом Русского, а не наоборот! Что касается вашего герба и флага, то я знаю, что и некоторые Украинцы его не признают, Русским я думаю все равно какого цвета ваша символика! Что касается земель Украинских, я всегда писал, что признаю целостность Украины и даже вступал в споры с "Кхикха" на нашем форуме о принадлежности крыма - УКРАИНЕ! Что касается конкретно Севастополя, то я считаю, что надо иметь уважение к городам Русской воинской славы. Нравится вам это или нет! Про героев ваших и говорить нечего, увы, но фашистами их считает весь белый свет! Все остальное написанное Эдуардычем БРЕД! Вы можете жалеть себя и убеждать почему вас ненавидят соседи, но это так только в вашем мозгу. Вас ненавидят по другому поводу, например за Львов 9мая 2011года. Повторюсь, однажды: в Турции познакомились в отеле с молодыми Украинцами. Оказалось, что мы живем в одном отеле. Они вели себя крайне вызывающи и оскорбляли нас москолями, как только узнали что мы из России. По началу забавляло. Выглядело даже комично, когда они демонстративно покидали бар, ибо не могли переносить нас в дном помещении когда мы входили. Кончилось тем, что пытались споить моего зятя, но он их всех перепил и разносил потом по номерам. Одного недоглядел, тот разбил голову об кафель в бассейне. Вот она новая Украина! Шизофреники убогие, как и этот пост о ненависти к вам Руских! Русские вас как раз любят! Звыняйте, смелл, однако своим постом, его тоном Вы лишь ПОДТВЕРЖДАЕТЕ ВСЕ написанное Эдуардычем. ;) Особенно мну приколол случАй в Турции :lol: . Вам написань мои ЛИЧНЫЕ впечатления о тех русских, которых я там встречал? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Свобода хоч і не нова партія, але при владі ніколи не була, не відомі факти явно вираженої роботи свободівців на когось з олігархів. Т Свобода может и не была, но вот ее оголтелый руководитель был, и его выгнали, с позором. Брешите дальше ориана, С 1991 года — член Социал-национальной партии Украины (СНПУ). 1995—1998 годах — председатель львовской областной организации СНПУ. 1998—2003 годы — председатель киевской городской организации СНПУ. 1995—1998 годы — уполномоченный СНПУ по организационной работе. 1998 год — избран народным депутатом Украины. Входил в состав Комитета по вопросам бюджета Верховной Рады Украины. Февраль 2004 года — СНПУ переименована во Всеукраинское объединение «Свобода», председателем которого и стал Тягнибок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Не обижай животное. Ну що Митяша, сором"язливо потупив очі, нема що сказати? І асоціяція у тебе виникла показова - "животное". А потім будеш на мене ображатися, що, мовляв ображаю. Та більше, ніж ти сам себе ображаєш, тебе образити ніхто не може. На спеціально для тебе - так замилюють тобі очі, щоб не було гірко жити Вчера нам прислали ссылку на скрытую съемку, сделанную на экстренном заседании в одном из районов Житомирской области. Термінове повідомлення для СБУ: Відеозапис зроблено не прихованим мобільним телехвоном хвірми Шумахер (тим, який незаконно прослуховується); після очковтиральної наради, надвечір 6 січня, коли ні одної порядної християнської людини на роботі вже не було, підприємцю, який зробив відеозапис, подзвонили з міліції на мобільник і попередили про термінову «планову» різдвяну перевірку його діяльності за наказом заступника начальника обласного УМВС. Додатково задокументовано ще деякі речі, у тому числі безпосередньо в обласному управлінні статистики, але про це потім... Віктор Котенко Відео *http://svoboda.zhitomir.ua/novosti/okozamilyuvannya-yak-brexuni-pokrashhuyut-zhittya.html В пояснительной записке автор написал: "6 січня у приміщенні Житомирської райдержадміністрації її голова А.Кулик, його заступник П.Волотовський, начальник управління економіки Ю.Коваль за участі в.о. начальника головного управління статистики області Л. Пашинської провели нараду з керівниками промислових підприємств району, на якій їм було запропоновано "переглянути" звіти по статистиці щодо виробництва та реалізації промислової продукції в сторону збільшення показників. Виявляється, що саме на попередніх підсумках розглядається дійсний стан речей, реальні цифри та факти з розвитку тієї чи іншої галузі. А затим... вони організовано підправляються, щоб район чи область виглядали "пристойно". Згадуючи радянські часи, можна назвати це звичайнісінськими приписками, або окозамилюванням, або "липою"... Те, що це відбується, підтвердив сам Кулик: за результатами першого півріччя за обсягами реалізації промислової продукції область посіла нібито 5-те місце (цей "здобуток" з подачі ОДА місцева преса виспівувала на всі лади), хоча попередні показники показували, що ми знаходилися... на 20-му місці в державі. Але, мабуть, після подібних нарад цифри організовано були підправлені". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ось ще один фактик. Не потуплюй очі, Митяшо - це ТВОЇ прийшли і рулять також твої, тільки фашистами ви чомусь інших називаєте. Ось як обдовбаний екс-працівник прокуратури калічив підлітків біля святкової ялинки в Луганську. Сповільнене відео *http://www.youtube.com/watch?v=2N2TTh9G6e0&feature=player_embedded Нагадаю, у п’ятницю, 13 січня 2012 року, «Nissan Tiida», водій якого, як було пізніше встановлено слідством, перебував під дією психотропних препаратів, на швидкості більше 100 км/год врізався в натовп городян, які зібралися біля головної міської новорічної ялинки відзначати старий новий рік. Як результат, сімнадцятирічна дівчина загинула, інші опинилися в лікарні, з них двоє у важкому стані. Наймолодшому чотирнадцять, а найстаршому — двадцять. *http://infocorn.org.ua/news/urn:news:49A3487C З.І. А пам"ятаєш що було у Франції, коли поліцейські вбили одного чорного хлопчину - бунти потім тижнями не могли приборкати. Там останній потомок раба має більше гідності, ніж ви, потомки вільних русичів. У вас тепер тільки й залишилося, що патякати про колишню велич і силу і поливати брудом тих, хто так жити не хоче. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ось як обдовбаний екс-працівник прокуратури калічив підлітків біля святкової ялинки в Луганську.Яд аж бризкає. Не помічається навіть той факт що є така приствка як "екс" тобто колишній та і навть не працівник а лишень колишній стажер. І той факт що такий тип не пройшов стажування і як наслідок не працював у прокуратурі не береться до уваги. Навіть якби цей тип працював сантехніком у прокуратурі вирішальним для зливу яду було би слово прокуратура. Так шо Дядя Міті пішли краще пива випьемо. У мене якраз пляшечка є - синуля молодший одарив. Не слухай отих нісенітніць. Воно звичайно факт вельми гнітючий але використовувати його аби намагатися тицьнути таким ось "фактом" це спрвав схожа на політичну проституцію. ;) Пішли краще по пиву вріжем. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 А Рыжую шо не поставила? :blink: Садомазохиска она чи шо? ;) Куда мне до Рыжей? Я ж грубо, а Катерина мягко, тактично но так в лобешник огреет шо токо перья летят. Мдя, не может мадама смириться с присутствием других представительниц прекрасного пола на форуме. Привыкла быть королевишной чи быть первой девкой на селе забывая шо в селе всего одна хата Надеется их как и других выжить. Правда тут случай особый. Я думаю при всей непонятливости она поняла шо пришедшие на этот форум, причём не сговариваясь а просто по ссылке пришли всурьёз и надолго.Прям-таки, королевишна.Помните, такой занимательный украинский персонаж? - ЧАЛАПРЫНДЫХА - Ни дать, ни взять.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 каккой там яд! моча ослиная! осел у нас есть, заумом зовется И есть козлина, бесом зовется, и нечего взять, может только бородой трясти, трясят козел бороду, так привык с молоду. Козьи бог на веревочке издох. Козел хорош, да на беса похож. Козел, так и Васильевич Козий Бог на веревочке издох Козла выжили, а все псиной воняет Козла драть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ни дать, ни взять....Чистый облом. Конец монархии. )))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 А Рыжую шо не поставила? :blink: Садомазохиска она чи шо? ;) Куда мне до Рыжей? Я ж грубо, а Катерина мягко, тактично но так в лобешник огреет шо токо перья летят. Мдя, не может мадама смириться с присутствием других представительниц прекрасного пола на форуме. Привыкла быть королевишной чи быть первой девкой на селе забывая шо в селе всего одна хата Надеется их как и других выжить. Правда тут случай особый. Я думаю при всей непонятливости она поняла шо пришедшие на этот форум, причём не сговариваясь а просто по ссылке пришли всурьёз и надолго. Ну, мне, чтобы ПЕРЕСТУПАТЬ, и кнопка не нужна. Ну, не может она меня в игнор... От любопытства помрет... И ты прав... Я пришла надолго. Если бы еще меркаптанами не смердело))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Чистый облом. Конец монархии. ))))))))))))))Аминь.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Прям-таки, королевишна. Помните, такой занимательный украинский персонаж? - ЧАЛАПРЫНДЫХА - Ни дать, ни взять.... Майор! При всем моем неплохом знании украинской лиетратуры.. ЭТО ОТКУДА???????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Я пришла надолго. Если бы еще меркаптанами не смердело))))) Я ж пропонувала - не сидіти в схроні - частіше митися - бачу науку засвоїла. Кажеш ще воняє? Гм... а ти пробувала зі всякими вонючими мужика не водитися? Спробуй. Найперше візьми на замітку тих, хто в мене в ігнорі - там чоловічого дуже мало, хіба сморід. Ну а там будемо дивитися далі, чим тобі ще можна зарадити ... там...зачіска, макіяж, гарне фото на аву. Поезію гарну можу підкинути. З.І. Ще хочу тебе попросити: не треба провокувати чоловіче обаблення - якось не дуже гарно дивиться, що ти їх втягуєш у наші суто жіночі розборки. Слабкий чоловік завжди намагається заховатися за жінкою: у неї хоч сили мало, зате інтуїція сильна. Ну ось, він хоче тобі догодити, йде тобі на поступки - а тим користуєшся в меркантильних цілях. Не принижуй їх до плінтуса - адже це чиїсь чоловіки, коханці. Не будь егоїсткою. Диви - вас більше, але я нікого не заохочую мені допомагати. Навіть вдячна, якщо їм хватає такту цього не робити. Ну все - по політиці сказати нема що? А-ааа, пардон, я забула, що політика тебе не цікавить.... Ви всім задоволені, вам нічого змінювати не треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ну, не может она меня в игнор... От любопытства помрет... А помирать она не собирается дай ей боже здоров"ячка. ;) И ты прав... Я пришла надолго. Если бы еще меркаптанами не смердело))))) Я рад. Значит форум в болото не превратится. Аминь.... Атож. Майор! При всем моем неплохом знании украинской лиетратуры.. ЭТО ОТКУДА????????????Я так думаю шо это разновидность чупакабры чи как там её. Но в человечьем обличьи. ;) Я тоже не встречал такого персонажу но всё течёт, всё меняется.... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Я так думаю шо это разновидность чупакабры чи как там её. Но в человечьем обличьи. ;) Я тоже не встречал такого персонажу но всё течёт, всё меняется.... ;) Трандычиху помню... Надо Майора ждать теперь. Гугл ничего вразумительного не выдал. ================= Сейчас переписываюсь с подругой из Владимира. Очень любит УКраину. Прошлой зимой приезжала. теперь бредит, когда опять приедет. Болеет за ШАХТЕР :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Яд аж бризкає. Не помічається навіть той факт що є така приствка як "екс" тобто колишній та і навть не працівник а лишень колишній стажер. І той факт що такий тип не пройшов стажування і як наслідок не працював у прокуратурі не береться до уваги. Навіть якби цей тип працював сантехніком у прокуратурі вирішальним для зливу яду було би слово прокуратура. Так шо Дядя Міті пішли краще пива випьемо. У мене якраз пляшечка є - синуля молодший одарив. Не слухай отих нісенітніць. Воно звичайно факт вельми гнітючий але використовувати його аби намагатися тицьнути таким ось "фактом" це спрвав схожа на політичну проституцію. ;) Пішли краще по пиву вріжем. ;)Я вот тоже пивка бутылочку потянул, с бычком азовским..., вкусно! Только домой добрался. Лео, скажи, тебя не посещает мысль, что ЗаУм и Ориана это одно лицо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Я ж пропонувала - не сидіти в схроні - частіше митися . А зідки така обізнаність про миття? . а ти пробувала зі всякими вонючими мужика не водитися? Ав и пробували не читати тих кого як ви кажете поставили в ігнор? Якась геть несерйозна панна яка не дотримується своїх же принципів. Спробуй. Найперше візьми на замітку тих, хто в мене в ігнорі - там чоловічого дуже мало,Спілкуючись з таким юзером як ви я задаюся питанням - а чи справді жінка пише під вашим ніком? Нормальна жінка, хай і заангажована та добряча гадюка не може такої гидоти писати тож сприймайте те що отримуєте як належне і зауважте до речі що таке ставлення до вашого ніби то жіночого ніку є монопольним - до інших жінок ставлення як до представниць жіночої свтаті окрім вас як там вам насправді звати та якої ви статі... хіба сморід. Ну а там будемо дивитися далі, чим тобі ще можна зарадити ... там...зачіска, макіяж, гарне фото на аву. Поезію гарну можу підкинути. З.І.- якось не дуже гарно дивиться, що ти їх втягуєш у наші суто жіночі розборки. Не вішай корону Рижій. Вона як я думаю не має в ній потреби. Просто тих, хто думає приблизно однаково ви нанна зараховуєте то до якось коллективу, то до групи то до бозна якої спільноти не розуміючи що одна неадекватна особа може викликати цілком узгоджену думаку багатьох. Слабкий чоловік завжди намагається заховатися за жінкою: у неї хоч сили мало, зате інтуїція сильна. Ну ось, він хоче тобі догодити, йде тобі на поступки - а тим користуєшся в меркантильних цілях. Не принижуй їх до плінтуса - адже це чиїсь чоловіки, коханці. Не будь егоїсткою. Ви повчаєте Рижую ям матуся. Згадайте що ви написали мені на подібне звернення до вас? У вас є якась бодай позиція власної думки? Диви - вас більше, але я нікого не заохочую мені допомагати. Навіть вдячна, якщо їм хватає такту цього не робити. Цікаво, а хто хтів допомагати вам? Одна справа якщо ви би висловлювакли точку зору а не плювалися жовчу то може такі і знайшлися б але поміркованих юзерів тут більше ніж вас двоє. Ну може ще оте хуйло яфке напевно ви запросили але яке не витримало тут. (якщо з хуйлом помилився то прошу пробачення але той неадекват дуже схожий з поведінкою інших двох неадекватів тут) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Пить нужно меньше. Или закусывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Я вот тоже пивка бутылочку потянул, с бычком азовским..., вкусно! Только домой добрался. Лео, скажи, тебя не посещает мысль, что ЗаУм и Ориана это одно лицо? Пиво пью без рыбы. Солёные сушки ли копчёный кальмар. Рыба портит вкус пива и это моё пивное имхо. ))) А относительно вопроса?....ну ты Дядь Митя задал вопрос в тот момент когда я писал ответ. Как видишь подозрения не только у тебя возникают. Хотя я не о ЗаУме подумывал. Мою позицию читай постом выше. ...хотя продублирую сам себя Спілкуючись з таким юзером як ви я задаюся питанням - а чи справді жінка пише під вашим ніком? Нормальна жінка, хай і заангажована та добряча гадюка не може такої гидоти писати тож сприймайте те що отримуєте як належне і зауважте до речі що таке ставлення до вашого ніби то жіночого ніку є монопольним - до інших жінок ставлення як до представниць жіночої свтаті окрім вас як там вам насправді звати та якої ви статі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Я вот тоже пивка бутылочку потянул, с бычком азовским..., вкусно! Только домой добрался. Лео, скажи, тебя не посещает мысль, что ЗаУм и Ориана это одно лицо?Здрасьте, дядя! Ничего, что мы не представлены? Просто, Лео не знает, а я знаю. нет. заупромчик нормальный мужик. Честно! Просто он с самого начала как то по джентльменски в нее обаялся, а теперь марку держит. Честно! Он хороший, добрый, совсем не злой, как она, НУ ПОВЕРЬТЕ МНЕ! Пожалста! Так пошло...а теперь же задний ход не включишь.. а оноа пользуется. хотя тоже ни фига не ценит. сколько людей было, которые к ней всей душой! всех растоптала. все попортила. несчастный глупый человек. Что вы ее клюете?! ее жалеть надо. Вот как Бес, как САИ. Правда ж ? САИ? Вы ж без нее и дня не проживете! Дядя Митя! Это разные люди. Слово. Он с восточной области. Он честный человек великодушный. Не смыкайте его. Я очень всех прошу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Ви повчаєте Рижую ям матуся. Да сяде, там і злізе. ;) Спілкуючись з таким юзером як ви я задаюся питанням - а чи справді жінка пише під вашим ніком? Нормальна жінка, хай і заангажована та добряча гадюка не може такої гидоти писати тож сприймайте те що отримуєте як належне і зауважте до речі що таке ставлення до вашого ніби то жіночого ніку є монопольним - до інших жінок ставлення як до представниць жіночої свтаті окрім вас як там вам насправді звати та якої ви статі...Женщина. Потому что уж очень женщин не любит. Патологически. А вот в отношении якобы "земляка" есть вопросы... Чего оно именно на тебя в первую очередь вызверилось.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.