Перейти до змісту
Український політичний форум

Донбас. Покращення.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Так там, на СУ работать надо. В поте лица. Куда проще прислуживать выгребая дерьмо за стариками в италиях, выгребать свинарники в польшах....главно абы не в москалькой восточной Украине. А потом разглагольствовать о быдле которое получает грошИ за свою работу. За хорошие деньги и поляки бы свинарники у себя выгребали а вот когда платят копейки то .... ;) (написаное основано на анализе сообщений пани которую вы Рыжая цитировали) Моя же позиция - каждый волен в выборе приложения своих сил. Не зависимо где он трудится.

Что случилось с кисой?

Налоги. Налоги с заработков из- за границы здесь платятся? Нет! Те кто горбатится на шахтах, еще не малую сумму в казну отстегивают. Сколько на зу, работают не на едином? Как только повысили единый налог, чпешники завыли.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 664
  • Створена
  • Остання відповідь

Что случилось с кисой?

Налоги. Налоги с заработков за границей платятся? Нет! Те кто горбатится на шахтах, еще не малую сумму в казну отстегивают. Сколько на зу, работают не на едином? Как только повысили единый налог, чпешники завыли.

Есть разные ситуации. Если трудоустройство идет через крюинговую компанию, которая зарегестрирована в Украине, то налоги платит кампания. А работник получает оговоренную суму на руки уже без всяких вычетов.

А вот левые... те вообще никому и ничего не платят

Посилання на коментар

Есть разные ситуации. Если трудоустройство идет через крюинговую компанию, которая зарегестрирована в Украине, то налоги платит кампания. А работник получает оговоренную суму на руки уже без всяких вычетов.

А вот левые... те вообще никому и ничего не платят

насколько знаю, законное трудоустройство составляет 20%, и то может меньше, все остальные идут как нелегалы.

Посилання на коментар

насколько знаю, законное трудоустройство составляет 20%, и то может меньше, все остальные идут как нелегалы.

Наши корабелы не едут нелегалами горшки выносить.

Едут официально. С записью в трудовой. Со страховкой.

В России работают даже на военных заводах. В частности "Янтарь" в Калининграде.

Посилання на коментар

Наши корабелы не едут нелегалами горшки выносить.

Едут официально. С записью в трудовой. Со страховкой.

В России работают даже на военных заводах. В частности "Янтарь" в Калининграде.

Я не беру корабелов! Завод, это завод. Командировка, или найм на другое судно, это официальное трудоустройство.

Я говорю о тех, кто на свой страх и риск едет. Толи это вызов, как это часто бывает, в странах европы, то поездка в ближнее наше зарубежье, где можно проехать и по внутреннему паспорту. Ни копейки в казну, эти так называемые заробытчане не приносят. Но что самое интересное, больше, и громче всех вопят о патриотизме.

Посилання на коментар

Я не беру корабелов! Завод, это завод. Командировка, или найм на другое судно, это официальное трудоустройство.

Я говорю о тех, кто на свой страх и риск едет. Толи это вызов, как это часто бывает, в странах европы, то поездка в ближнее наше зарубежье, где можно проехать и по внутреннему паспорту. Ни копейки в казну, эти так называемые заробытчане не приносят. Но что самое интересное, больше, и громче всех вопят о патриотизме.

Немного не согласна. Они не платят налоги.Но заработанные ТАМ деньги они тратят ТУТ. А в цену каждого товара включено НДС. Т.е. они тоже вносят свою долю в бюджет

Посилання на коментар

Немного не согласна. Они не платят налоги.Но заработанные ТАМ деньги они тратят ТУТ. А в цену каждого товара включено НДС. Т.е. они тоже вносят свою долю в бюджет

Нет, не вносят. НДС, возвращается. Вспомните скандалы при юле. о не возврате ндс Не учтенная денежная масса. в первую очередь подрывает экономику.

Посилання на коментар

Нет, не вносят. НДС, возвращается. Вспомните скандалы при юле. о не возврате ндс Не учтенная денежная масса. в первую очередь подрывает экономику.

ТО был другой невозврат. По СЭЗ. По закону они весь проплаченный НДС получали обратно. Это касаемо Пинчуков-Ахметовых. А мы с вами платим этих самых 16%( если не ошибаюсь) при покупке каждого товара. И нам -то их никто не возвращает.

Посилання на коментар

ТО был другой невозврат. По СЭЗ. По закону они весь проплаченный НДС получали обратно. Это касаемо Пинчуков-Ахметовых. А мы с вами платим этих самых 16%( если не ошибаюсь) при покупке каждого товара. И нам -то их никто не возвращает.

Меня когда- то это то- же касалось, был связан с таможней, да и сейчас меня эта чаша не минует. То что вам ндс не возвращается, это поправимо, но нудно и долго. отчет в налоговую, чеки, и т.д, т.п.

фирме возвращают ндс, на особый счет, и деньги там лежат, мертвым грузом, тратить на нужды фирмы эти деньги не имеют права.

можно конечно найти лазейки, но нужен человек занимающийся бухгалтерией, ну скажем на уровне аудитора, с очень большим стажем работы, и хорошей головой. иначе- по тундре....

Посилання на коментар

В Полтаве после прихода к власти "донецких" убирают валютчиков. Два часа назад возле моего дома застрелили очередную жертву. Беспредел 90-х возвращается. Жизнь "улучшается"

Единственное чего не понимают ПР - это то что чрезмерные усилия приводят к обратным результатам.

Посилання на коментар

Так там, на СУ работать надо. В поте лица. Куда проще прислуживать выгребая дерьмо за стариками в италиях, выгребать свинарники в польшах....главно абы не в москалькой восточной Украине. А потом разглагольствовать о быдле которое получает грошИ за свою работу. За хорошие деньги и поляки бы свинарники у себя выгребали а вот когда платят копейки то .... ;) (написаное основано на анализе сообщений пани которую вы Рыжая цитировали) Моя же позиция - каждый волен в выборе приложения своих сил. Не зависимо где он трудится.

Ваше бажання підтакнути пані, яка зізналася, що мішок з лайном - її комфортний стан душі - поставив вас в один ряд з нею. Тільки нічого ваш прогиб не змінив у розумінні ситуації - заробітчани привозять немалі гроші в Україну - за розміром перекази з ЄС і Росії на другому місці з усіх інвестицій, які йдуть в Україну.

А чим за цей час прославилося бидло - воно вибрало в у владу олігархів, щоб ті влаштували для себе ще комфортніші умови для виводу валюти з України.

Лео, поки ви не усвідомите, що бидло в Україні є, ви так і будете булькати в ополонці, не знаючи куди вам плисти. Повірте, не я вам ворог - я тільки називаю речі своїми іменами, ворогом є ваша впертість і небажання признати реальні речі - а цим користуються недруги України - навіть ось тут на форумі. Від того, на чию сторону ви станете саме тепер, можливо, залежить майбутнє України. Огляньтеся, з ким ви хоча б тут

Рыжая

Мне не важен цвет партийного флага.. Для меня главное - внутренне состояние души. И тут мне БЕС Близок.....

Ви на стороні бидла, яке буде голосувати за ось цього суб"єкта? А що будуть голосувати і він пройде у ВР, я навіть не маю сумнівів.

Житло родини Клюєва у Австрії *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/12/29/6869101/

На наступних виборах Сергій Клюєв планує обиратися за округом в Донецькій області - швидше за все, у місті Артемівську. Але більш справедливо було би, якби Клюєв-молодший балотувався за округом у околицях австрійської столиці Відня.

Бо саме там мешкає його родина.

...

Таким чином, коло замкнулося.

Щоправда, так і залишилося без відповіді питання - якщо Клюєви не лише реєструють свій бізнес через австрійські материнські компанії, але і фактично мешкають там, то чи повинен їхній бізнес претендувати на матеріальну допомогу з коштів державного бюджету України?

Посилання на коментар

В Полтаве после прихода к власти "донецких" убирают валютчиков. Два часа назад возле моего дома застрелили очередную жертву. Беспредел 90-х возвращается. Жизнь "улучшается"

Единственное чего не понимают ПР - это то что чрезмерные усилия приводят к обратным результатам.

в чем пр- то виновата? валютные операции производимые нелегально, запрещены законом. Это не беспредел возвращается, это некоторым захотелось побольше денег урвать, под шумок

Посилання на коментар

Меня когда- то это то- же касалось, был связан с таможней, да и сейчас меня эта чаша не минует. То что вам ндс не возвращается, это поправимо, но нудно и долго. отчет в налоговую, чеки, и т.д, т.п.

фирме возвращают ндс, на особый счет, и деньги там лежат, мертвым грузом, тратить на нужды фирмы эти деньги не имеют права.

можно конечно найти лазейки, но нужен человек занимающийся бухгалтерией, ну скажем на уровне аудитора, с очень большим стажем работы, и хорошей головой. иначе- по тундре....

И ведь никто так и не возится.... и сколько оседает в кармане непонятно кого?

Так, что заробитчане тоже вносят свою лепту в бюджет. Даже не платя налоги. Они не платят прямые налоги. Но косвенные с них все равно взымаются.

Посилання на коментар

Ще одне новшество - моєму чоловіку ДАІ мала повернути гроші, мало того, що примусили відкрити рахунок тільки в Ощадбанку, ще й треба було заповнити анкету, де був пункт: звідки і скільки має надійти коштів на рахунок (!!!!)

Це, Ніколя, не 90-ті, це майже 30-ті. При тому, що вони не звітують нікому і дізнатися про їх грошові махінації, нерухомість за кордоном, чи активи в Україні майже нереально.

Посилання на коментар

Ваше бажання підтакнути пані, яка зізналася,

Вибачте, але не вважайте себе зарозумною і такою що вміє читати чужі думки. Далі не вважаю за потрібне пояснювати

Тільки нічого ваш прогиб не змінив у розумінні ситуації - заробітчани привозять немалі гроші в Україну - за розміром перекази з ЄС і Росії на другому місці з усіх інвестицій, які йдуть в Україну.

Ну якщо так багато грошей тг напевно багато в европах і заробітчан? А хто ж тоді голосує у вас? Чи може ви остання з могікан яка намагаєтся виглядати одним у полі воїном?

А чим за цей час прославилося бидло - воно вибрало в у владу олігархів

"воно" працює, вирощёє хліб який ви спожиаваєте, "воно" видоває вугілля яке йде на використання електрики якою ви зокрема користуєтеся зараз пишучи таку люту нісенітеицю, "воно" водить потяги, "воно" виробляє метал, "воно" стоїть за прилавком до якого ви, мабуть занадто шляхетна панна підходите аби купити харч... звідки у жінки така люта ненависть?

Лео, поки ви не усвідомите, що бидло в Україні є, ви так і будете булькати в ополонці, не знаючи куди вам плисти

Ніколи не зрозумію. Тому що переконаний - бидла немає а є навіжені особи які ладні обізвати будь кого із опонентів останіми словами лишень за те, що ті мають інші або політичні, або ж суспільні переконання.

. Повірте, не я вам ворог

Це я для вас ворог. Самі написали. А я не ваажаю ворогом опонента.

- я тільки називаю речі своїми іменами

Імена у вас якісь дивні та непристойні.

, ворогом є ваша впертість і небажання признати реальні речі

Підкреслюю - ворогом для вас. Я реально бачу ситуацію і саме тому мої переконання для вас ворожі. У мене ж ваші преконання не викликають відрази. Кожна людина вправі думати так як вважає за потрібне і вибір свій робити такий, який вважає портібним.

- а цим користуються недруги України - навіть ось тут на форумі.

Як саме користуються?
Посилання на коментар

Від того, на чию сторону ви станете саме тепер, можливо, залежить майбутнє України.

Почитайте останню відповідь у цьому повідомлені.

Огляньтеся, з ким ви хоча б тут

Рыжая

А що Рижая? Знаю її давно, тут пересіклися не домовляючись. Не змінювала поглядів і не приховувала політичного уподобання. Поганого сказати не можу. Не тому що знаю давно. Просто ви в кожному, ну майже кожному вашому опонентові бачите ворога. Рижая тут ні при чому. Справа в дещо іншому. Вірніше іншій.

Ви на стороні бидла, яке буде голосувати за ось цього суб"єкта? А що будуть голосувати і він пройде у ВР, я навіть не маю сумнівів.

Вибачте, але ви зарапортувалися. Я останній раз голосував за депутатів у Раду у 2002-му році. Потім на виборах Президента 2004 та 2010. Ви звинувачували мене у тому що я не хочу змін бо не ходжу на вибори оскільки не бачу альтернативи і раптом ви мене без мене посватали за якусь політсилу? Окрім того я писав що не бачу сенсу йти на вибори 2012 бо як сказано вище альтернатива хай їй грець... так що звинувачуйте мене краще у старих моїх "гріхах" і не треба приписувати мені нові гріхи.
Посилання на коментар

ЛЕО, кому ты пытаешь что-то доказывать? Это что горохом об стену. Она уже всем развесила ярлыки и расставила клейма.

До её ума не доходит, что можно быть БЮТовкой и не падать ниц перед Юлей. Не доходит, что можно спокойно принимать точку зрения оппонента, если он прав. Не доходит, что можно быть в дружеских отношениях с теми, с кем у тебя разные политические взгляды.

Хорошо мне повезло - мы с мужем оба за БЮТ. А что делать подруге? Она за БЮТ, а он за ПР. Так что? Теперь кусать друг друга?

Мы все разные и в этом прелесть. только нужно уметь слышать других. А то слышат и слушают некоторые только себя....

Посилання на коментар

"воно" працює, вирощёє хліб який ви спожиаваєте, "воно" видоває вугілля яке йде на використання електрики якою ви зокрема користуєтеся зараз пишучи таку люту нісенітеицю, "воно" водить потяги, "воно" виробляє метал, "воно" стоїть за прилавком до якого ви, мабуть занадто шляхетна панна підходите аби купити харч... звідки у жінки така люта ненависть?

А це любов:

Куда проще прислуживать выгребая дерьмо за стариками в италиях, выгребать свинарники в польшах....главно абы не в москалькой восточной Украине.

До речі, гроші, зароблені таким чином йдуть на оплату тих самих послу і товарів, про які ви пишете. А "воно" заробляє хіба собі на кусок хліба і маєтки ось тим олігархам, яких ви так старанно оберігаєте своєю критикую, виливаючи злість на мні і моїх земляках.

І тут мені доречно також запитатися: звідки така люта ненависть до людей достойних, роботящих, які працюють на різних робтах, про це я пишу мало не щодня, але від вас і вам подібних чую тільки про вигрібні ями і засрані дупи?

Я хоча б маю причину - змушена жити в країні, де президент більше дбає про розбудову Межигір"я, ніж про порядок в країні - а вас що муляє, що є причиною ненависті до заробітчан?

Ніколи не зрозумію. Тому що переконаний - бидла немає а є навіжені особи які ладні обізвати будь кого із опонентів останіми словами лишень за те, що ті мають інші або політичні, або ж суспільні переконання.

Нема бидла? а це хто?

эт вы кого поздравили? ориана, как показал форум, здесь из католиков только вы. опять не в ту дырку нос всунули?

Вам- то какое дело? Сопите в тряпочку и наблюдайте куда собака и что сует. Указывайте своей жене, как ей удобней встать! Понятно?

І причина цього бидла, пардон не я, на що ви натякаєте, а ось такі

Я тебе не соперница. У меня муж есть... ЛЮБИМЫЙ!"!!!!! А БЕС.... Я ведь уже писала... Мне не важен цвет партийного флага.. Для меня главное - внутренне состояние души. И тут мне БЕС Близок....

З.І. До речі, коли людина БРЕШЕ - це не політичні переконання, а брехня - не плутайте. А обзиваються тут усі, дехто навіть у чуже інтимне життя лазить. Не знаєте такого? Ото ж бо, любителю плавати в ополонці.

Посилання на коментар

И ведь никто так и не возится.... и сколько оседает в кармане непонятно кого?

Так, что заробитчане тоже вносят свою лепту в бюджет. Даже не платя налоги. Они не платят прямые налоги. Но косвенные с них все равно взымаются.

да, это правда, не возятся. Но надо было б чуть и повозится :rolleyes: Мы- же богатые. :D

Заробытчане, конечно вносят! Спора нет! Но вносят в оборот денежной массы в стране, только "черную кассу", а это первый шаг к инфляции. Допустим, гривна стоит пять к одному. на рынки страны, вбрасывается(нелегально) крупная сумма в валюте. Что будет? Будет падение гривны.

Посилання на коментар

ЛЕО, кому ты пытаешь что-то доказывать? Это что горохом об стену. Она уже всем развесила ярлыки и расставила клейма.

До её ума не доходит, что можно быть БЮТовкой и не падать ниц перед Юлей. Не доходит, что можно спокойно принимать точку зрения оппонента, если он прав. Не доходит, что можно быть в дружеских отношениях с теми, с кем у тебя разные политические взгляды.

Это видно как говорят невооружёным глазом.

А це любов:

Це правда. Не інженерами ж, та робітниками промисловості працюють заробітчани в тій же Італыї? Доглядають немічних виносячи за ними горщики. Що вас так обурило правда? Алеж від неї нікуди не подітися навіть якщо вам вона не подобається.

До речі, гроші, зароблені таким чином йдуть на оплату тих самих послу і товарів, про які ви пишете.

Але ж ті самі послуги пропонує хто? Ті, кого ви називаєте бидлои?

А "воно" заробляє хіба собі на кусок хліба і маєтки ось тим олігархам, яких ви так старанно оберігаєте своєю критикую, виливаючи злість на мні і моїх земляках.

Про злість будь ласка детальніше і моїми фразами. Саме злість а не ваші перекручування на ваш лад моїх висловлювань.

І тут мені доречно також запитатися: звідки така люта ненависть до людей достойних, роботящих, які працюють на різних робтах, про це я пишу мало не щодня, але від вас і вам подібних чую тільки про вигрібні ями і засрані дупи?

А чому ви перекручуєте? Я хіба негативно висловився про заробітчан? Написав так як воно є. Висловлювання правди для вас є ознакою ненависті? Далеко підете.

Я хоча б маю причину - змушена жити в країні, де президент більше дбає про розбудову Межигір"я, ніж про порядок в країні

Я вас здивую але я теж такого хочу. Певно я буду щасливо жити якщо раптом заспіваю з вами в унісон і проголосую за обрану вами політсилу і як наслідок за кандидатуру на посаду президента від цієї політсили?

- а вас що муляє, що є причиною ненависті до заробітчан?

Підкреслюю не треба перекручувати. Моїми фразами доведіть що я маю ненависть. Тілько про горщики не пишіть бо це правда а не ненависть.

Нема бидла? а це хто?

Заспокойтеся, я все більше упевнююся що воно таки є. Ви мене скоро переконаєте. Правда точка зору у мене буде дещо кардинальна від вашої та і не в множині звучатиме.

І причина цього бидла, пардон не я,

А хто?

А обзиваються тут усі, дехто навіть у чуже інтимне життя лазить. Не знаєте такого? Ото ж бо, любителю плавати в ополонці.

Ну і хто? З цитатми будь ласка. А де я плаваю як ви висловилися то моя справа. Вас вона не обходить.
Посилання на коментар

Господа свидомиты, еще рано тягнибока записывать в президенты. Его на днях вызывают в ген прокуратуру. Как- бы он не оказался рядом с юлей и луценко, за призывы к разделению

Посилання на коментар

Для роздумів деяким цнотливими моралістам, які кожного разу впадають в істерику при слові "бидло"

Подивіться ще раз цей фльм

*http://www.youtube.com/watch?v=h6qEGCGNrhQ

Хто, якщо не бидло перетворило життя цієї дитини в пекло? А це не виняток - так живе багато людей.

Поки цей хлопчина гідний тільки поваги, бо в ситуації, коли він поки що нічого не може змінити, він робить правильний вибір. А як буде далі - невідомо.

І якщо йому не показувати, як ганебно виглядає бездумне роботяще тягло - він може поступово перетворитися в таке ж. Це як картинки про стан легенів, які показують курцям - неприємні, страшні, але дуже реальні в майбутньому, якщо не змінити своє життя. А змінити своє життя може кожен, на різному етапі.

Посилання на коментар

Безпрецедентна розправа – холоднокровне вбивство п'яти невинних людей у відділенні "Приватбанку" в Донецьку – жорстокий кримінальний підсумок усього 2011 року.

Він минає під акомпанемент зухвалих бандитських пострілів. Кримінал у країні розперезався до того, що не боїться вже ні чорта, ні Бога. Ні тим паче міністра МВС Захарченка чи Президента Януковича.

...

Згадайте, що сказав глава держави на представленні нового міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, колишнього головного податківця країні, наближеного до старшого сина Президента бізнесмена Олександра Януковича: "Безумовно, це призначення дасть можливість МВС дещо більше приділяти уваги економічним злочинам... Наше завдання – робити так, щоб кожен злочинець, який грабує державу, знав: ці кошти треба буде повертати з великими штрафними санкціями".

Зауважте, жодного слова про боротьбу із дедалі більш зухвалим вуличним бандитизмом. Жодного слова про розкриття сотень тяжких "глухарів", на кшталт справи вбивць десяти харківських інкасаторів. Жодного слова про недопущення у майбутньому подій, подібних до одеської бійні – вбивства чеченськими "кілерами" двох міліціонерів та у відповідь маленької війни у центрі міста. Тільки – економіка, кошти, штрафи. У перекладі на людську мову – це ні що інше як "відкати", "кришування", "обнал". Це, вважає Президент, головне завдання МВС. І кримінальний світ йому віддячує сповна. Бо чітко відчуває настрої влади. Якщо для влади головні злочинці – це Тимошенко, Луценко та їхні соратники, то чому бандити мають боятися грабувати комерційні банки і вбивати при цьому невинних людей? Якщо у Донецьку міліція розігнала мирні протести чорнобильців, затоптавши одного з них до смерті, а всі попередні зухвалі банківські пограбування у центрі міста – не розкриті, то хто завадить кримінальним відморозкам грабувати банки і далі, вбиваючи невинних людей?

Все це нагадує "Холодне літо 53-го", коли громадян віддали на поталу амністованим бандитам, які владі були миліші ніж політичні в'язні.

Кримінальна за своєю суттю влада не може протистояти справжньому криміналу. Бо це такий самий абсурд, як, скажімо, "рок проти наркотиків" або "бджоли проти меду". Мешканцям Донбасу, землякам Президента, які тепер здригаються від кримінального свавілля у своїх містах, варто згадати це, коли голосуватимуть на виборах у 2012 році.

(Артем Шевченко *http://blogs.pravda.com.ua/authors/ashevchenko/4efd65b0b123e/)

Посилання на коментар

Для роздумів деяким цнотливими моралістам, які кожного разу впадають в істерику при слові "бидло"

Подивіться ще раз цей фльм

*http://www.youtube.com/watch?v=h6qEGCGNrhQ

Хто, якщо не бидло перетворило життя цієї дитини в пекло? А це не виняток - так живе багато людей.

Поки цей хлопчина гідний тільки поваги, бо в ситуації, коли він поки що нічого не може змінити, він робить правильний вибір. А як буде далі - невідомо.

І якщо йому не показувати, як ганебно виглядає бездумне роботяще тягло - він може поступово перетворитися в таке ж. Це як картинки про стан легенів, які показують курцям - неприємні, страшні, але дуже реальні в майбутньому, якщо не змінити своє життя. А змінити своє життя може кожен, на різному етапі.

если учесть что- Загружено пользователем IVAN8292 , дата: 10.05.2011, а когда снято и смонтировано, об этом история умалчивает. Сволочи, как есть сволочи!

Посилання на коментар

Орианочка, я конечно дико извиняюсь за повтор, но так как ваша головушка без мозгов, а так- же вы не помните что и как происходило совсем недавно, наверное с полки упали. то я повторюсь, обратите внимание на дату. :D

Реальные разборки по-донецки: погоня, драка и милицейская крыша. ВИДЕО.

сентября 2009

*http://newzz.in.ua/main/1148832852-realnye-razborki-po-donecki-pogonja-draka-i.html

Долой с трона Витю Януковича!

Посилання на коментар

Ориана быдло это такое же оскорбление как и любое другое, если всякий работающий по твоему определению быдло, то простора для тебя сколько угодно,

прямо с утра, начиная с дворников и пошла по ларькам, магазинам и прочим ...всем можешь объяснить кто они и что они по твоему определению, даже не обязательно для этого ехать в Донбасс

Удачи!!!

...хватит ругаться, Новый Год на носу.

Посилання на коментар

Ориана быдло это такое же оскорбление как и любое другое, если всякий работающий по твоему определению быдло, то простора для тебя сколько угодно,

прямо с утра, начиная с дворников и пошла по ларькам, магазинам и прочим ...всем можешь объяснить кто они и что они по твоему определению, даже не обязательно для этого ехать в Донбасс

Бидло - це визначення певного стану людини, коли вона вже за межею деградації.

Бидлом є люди, які стабільно з виборів до виборів голосують за олігархів. Це означає, що їх злиденне нікчемне життя цілком влаштовує і ніяких перемін вони не хочуть.

Не треба перекручувати мої слова - я про це пишу вже не раз.

Якщо нема бидла, а добробут людей дійсно від владарювання олігархів весь час покращується і люди голосують за них не від отупіння, а від вдячності - тоді чому регіони, які стабільно голосують, приміром, за Янека - займають найнижчі позиції в рейтингу рівня життя? Чому мої опоненти не б"ють себе в груди і не кричать, що я помиляюся, їх життя ох як покращало - а виливають на мене відрами помиї за те, що я кажу правду, яку вони не можуть спростувати?

Для довідки

Блок Юлії Тимошенко 14.0 12.6 12.4 12.5 12.6 13.4 15.8

Партія регіонів 39.1 25.4 26.7 20.5 15.7 16.5 13.9

Комуністична партія України (П.Симоненко) 3.3 3.2 2.9 3.6 3.7 3.1 5.3

Третина українців не хочуть змін.

Посилання на коментар

Бидлом є люди, які стабільно з виборів до виборів голосують за олігархів. Це означає, що їх злиденне нікчемне життя цілком влаштовує і ніяких перемін вони не хочуть.

Якщо нема бидла, а добробут людей дійсно від владарювання олігархів весь час покращується і люди голосують за них не від отупіння, а від вдячності - тоді чому регіони, які стабільно голосують, приміром, за Янека - займають найнижчі позиції в рейтингу рівня життя? Чому мої опоненти не б"ють себе в груди і не кричать, що я помиляюся, їх життя ох як покращало - а виливають на мене відрами помиї за те, що я кажу правду, яку вони не можуть спростувати?

Для довідки

Заблуждается и восток ( не спорю), но и запад воюя с несуществующими НКВДистами и отдавая свои голоса дешевым горлопанам - выглядит смешно

так что раздавая определения (быдло), нужно быть или таки объективным, или по меньшей мере толерантным.

Посилання на коментар

Для довідки

Ориана, ни кто не перекручивает ваши слова, ни кто! Но судя по вашему мозговому центру, эти слова вы понимаете не правильно.

Все- же, кто не хочет смен- БЫДЛО, или украинцы?

Посилання на коментар

Заблуждается и восток ( не спорю), но и запад воюя с несуществующими НКВДистами и отдавая свои голоса дешевым горлопанам - выглядит смешно

так что раздавая определения (быдло), нужно быть или таки объективным, или по меньшей мере толерантным.

Яких ти "дешевих горлопанів" маєш на увазі?

Для довідки про " несуществующие НКВД"

Наро́дный комиссариа́т вну́тренних дел СССР (НКВД СССР) — центральный орган государственного управления СССР по борьбе с преступностью и поддержанию общественного порядка в 1934 — 1946 годах, впоследствии переименован в МВД СССР.

За период своего существования НКВД СССР выполнял важные государственные функции, как связанные с охраной правопорядка и государственной безопасности (в его состав входило Главное управление государственной безопасности, являвшееся преемником ОГПУ), так и в сфере коммунального хозяйства и экономики страны, а также в сфере поддержки социальной стабильности. Название этой организации часто ассоциируется со сталинскими репрессиями.

Чи ти ще скажеш, що репресій не було?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...