Перейти до змісту
Український політичний форум

Донбас. Покращення.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опять же после вас. Я вручаю вам пальму первенства если можно так сказать.

Леопольд, не пытайтесь крутится как вошь на гребешке. Получается плоховато. Сморозили глупость, так и скажите, что политики из капусты появляются. :rolleyes: Назвались кличкой умного кота, но не дотягиваете до него, самую малость.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 664
  • Створена
  • Остання відповідь

А я думаю наоборот. Читая первую вашу цитату я бы сказал обратное. Не народ же про свою страну так мог сказать? Вот вы поддались на провокацию и считаете что умную вешчь услышаную от политиков сказали. А политики могут умные вещи говорить?

Це Лео, Бєс усіх по собі судить. Більшість не означає ВСІ. Ну а що брудне створіння належить до більшості - то навіть до мене ходити не треба. :D

Посилання на коментар

Леопольд, не пытайтесь крутится как вошь на гребешке

Вы поставили меня в затруднительное положение. С педикулёзом никогда не сталкивался посему не могу знать как они крутятся тем более на гребешках. у вас видимо опыт раз вы так со знанием дела примеры приводите. ;) Да и зря стараетесь. Я ни диагнозов ни ярлыков не ставлю и не расклеиваю. На попытки вывести меня из себя к примеру цитированым мной отношусь как к признанию неспособности оппонента дать более-менее вразумительный ответ. Так шо "пилите Шура гири, пилите" (с)

Це Лео, Бєс усіх по собі судить.

У кожногог своя доля...(с)

то навіть до мене ходити не треба

Ага. Про ворожку зрозумів.))) Якщо це натяк то все одно буду писати про те, що мені не подобається в ваших повідомленях а якщо це просто інфа то поворіжіть коли нарешті виздихають оці наші торбохвати що звуться політиками та настане гарне життя? Чи мо* навіть врожці таке не під силу? )))))
Посилання на коментар

Ага. Про ворожку зрозумів.))) Якщо це натяк то все одно буду писати про те, що мені не подобається в ваших повідомленях а якщо це просто інфа то поворіжіть коли нарешті виздихають оці наші торбохвати що звуться політиками та настане гарне життя? Чи мо* навіть врожці таке не під силу? )))))

Ще питання: чи нам потрібні чесні політики - бо олігархів, звичайно, рано чи пізно позбудемося, але політики залишаться. І коли ми на голову сільради вибираємо не кришталево чесного і непідкупного, а того, з ким нам легше домовитися про виділення, припустимо, клаптика землі під бізнес - то виходить, що ніколи не позбудемося. Або почнемо щось міняти в собі.

Звичайно, деякі базові закони нас може примусити прийняти Європа - припасувати під євростандарт, але коли крани течуть, труби зігнили, то з євроремонту за кілька років залишиться руїна. Ось такий невтішний прогноз - бо люди міняються дуже неохоче і повинна відбутися зміна поколінь, щоб вони стали трішки іншими.

Посилання на коментар

а того, з ким нам легше домовитися про виділення, припустимо, клаптика землі під бізнес - то виходить, що ніколи не позбудемося.

Ось! Це один з факторів того, що призводить нас до такого життя. Чи не ми суємо "на лапу" чиновнику аби вирішив будь яке потрібне нам питання. Навіть не бізнесові, навіть не земельні а аби шидше парір який видав чи щось схоже на таке. Самі даєи, і самі обурюємся що наступного разу той же чиновник привчений нами уже сам натякне що треба "дати" Самі ми корупцію викохали а теперечки пожинаємо плоди. Не вся вина звичайно на нас але достатньо велика частка вини за корупцію лежить таки на еас. Не давали б то не ернивчали б.
Посилання на коментар

Я так понял, что олигархов у нас вскорости не будет.

А как это, капитализм без олигархов?

Какая предполагается система?

Посилання на коментар

Я так понял, что олигархов у нас вскорости не будет.

А как это, капитализм без олигархов?

Какая предполагается система?

Для довідки:

Оліга́рх — особа, що володіє ключовими підприємствами країни, та має вагомий вплив на державні органи влади.

Простіше, це найбагатші люди країни, які займаються політикою.

Факт висування у державні органи влади найбагатших - типово для країн з низьким рівнем політичної культури і свідомості - найгірший з усіх можливих політичних систем, які були можливі у нашій ситуації. До речі, це перший раз так сталося, що ВСІ ключові посади в урядах займають олігархи або їх ставленики.

Думаю, вам не треба казати, що ніде в Європі чи США такого нема - хоча капіталізм існує.

Посилання на коментар

Стало быть, олигархи неизбывны.

А ЮВТ, как по Вашему? Олигарх?....

Посилання на коментар

Не вся вина звичайно на нас але достатньо велика частка вини за корупцію лежить таки на еас. Не давали б то не ернивчали б.

Звичайно, система і закони так вибудовані і прописані, що цілком без хабарів не обійдешся. І я ще розумію, коли його дають у складних випадках - у суді, в медицині чи в бізнесі. Але коли несуть, щоб правильно порахували пенсію чи оформили інвалідність - то це можна пояснити тільки нашим небажанням добитися справедливості. Ну а коли ми самі для себе ліниві, то не треба чекати, що хтось прийде і принесе нам щастя на тарілочці. До речі, ось ця психологія, що нам повинні дати - сповідує майже 60% населення - і як мені здається, є атавізмом радянського способу життя.

Посилання на коментар

Стало быть, олигархи неизбывны.

Не зрозуміла фрази

А ЮВТ, как по Вашему? Олигарх?....

Невідомо, щоб Тимошенко мала великий бізнес.

Посилання на коментар

Не зрозуміла фрази

Тобто, олігархи, невід"ємна частина капіталізму. Чи "собачу" мову призабули ?

А КУБ і ЄЕСУ, то великий бізнес, чи малий?

І справді, в жодному словнику про це не написано.

То-ж, будемо зважати на її декларацію. Щось таке, на кшталт церковної миші...

Посилання на коментар

А КУБ і ЄЕСУ, то великий бізнес, чи малий?

І справді, в жодному словнику про це не написано.

То-ж, будемо зважати на її декларацію. Щось таке, на кшталт церковної миші...

Ми ж не говоримо про минуле. Ми говоримо про теперішніх реальних власників наших підприємств. Навіть якщо в Тимошенко залишилися немалі гроші від її ЄУСУ, то це не те саме, що Ахметов чи Клюєв, які маючи доступ до бюджету чи до закононавчого органу можуть це використовувати для розвитку свого бізнесу.

Один з прикладів: держава купляє вугілля. Вона може оголосити тендер, а може просто призначити кілька шахт, в яких буде робити закупівлі - і зовсім випадково ними стали шахти Ахметова і Юри Єнакієвського :lol:

Або на початку свого приходу уряд Азарова виділив на модернізацію підприємства, яким володіє Клюєв. Їм що, нема куди вкладати гроші, чи Клюєв був на грані банкрутства?

Я не кажу, що такого не було при Тимошенко - але в ТАКИХ розмірах і з такими розмахами - ні.

Посилання на коментар

Чорно- білий Donbass

*http://www.izolyatsia.org/ru/projects/9/114/jerno-bjeliij-Donbass/

Кілька цікавих коментарів до фоток з блогів УП

lm198 _ 12.12.2011 22:27IP: 178.212.103.---

murzikmurzik:

Именно. Разница то налицо.

В командировку все всегда хотят ехать во Львов и никто нехочет в Донецк, а в Луганск так вообще как в ссылку, там в гостинице не будет воды, отопления и будут щели в окнах, что птица мождет залететь.

Очень сильно отличаются поезда с востока Украины и с запада.

Ехала как-то во Львов в вагоне с шахтерами из Червонограда – приятнейшие и культурнейшие люди, всю дорогу разговаривали.

І при цьому деякі дописувачі (захисники совка) не втомлюються повторювати які на ЗУ – прислужки Європи, а самі, як сліпці, займаються автотренінгом: "...ми – не раби, раби – не ми...".

Breda _ 12.12.2011 22:24IP: 93.74.246.---

Деякі фотки постановочні, але вражає... прям донецький декаданс...

але це чисто кацапський варінт бідності.

Бреда має рацію, в українців бідність могла гукати зі всіх кутків, але в хаті все було побілено, рушниками заткано. А ось в російських глубинках - саме так як тут на фото: закіпчені стіни, сморід і повна апатія.

lm198 _ 12.12.2011 22:13IP: 178.212.103.---

vts-m:

murzikmurzik:

Я такого своими глазами не видела.

Дати фотку касирши із Київського "Магелана", що працює по 12 годин з одним вихідним на тиждень?

чи молодою сім*ї, що приїхала в Київ працювати в відділі інформаційної безпеки банку?

чи алкоголічки в Вишневому, Київської області?

чи Львівського бомжа?

Справді, це можна побачити будь-де.

Але нещодавно ділилася враженнями моя колега, яка повернулася з Донбасу (відвідувала могилу родича). Так ось, цитата: "...навіть найменше містечко на ЗУ виглядає мегаполісом у порівнянні з досить густо заселеним містом на СУ..."

Andrey-from-East _ 12.12.2011 22:13IP: 46.201.197.---

виталич:

Andrey-from-East:

Ложь то, что раньше шахтёры жили хорошо.

Мой дядя всю жизнь проработал на шахте от горнорабочего до начальника участка. По советским меркам жил зажиточно, да и сейчас неплохо – пенсия больше 3 тыс.

Поясняю для всех один раз: если бы шахтёры раньше жили хорошо, а сейчас плохо из-за януковичей, то они бы не давали януковичам стопроцентную поддержку на выборах.

Andrey-from-East _ 12.12.2011 22:01IP: 46.201.197.---

murzikmurzik:

"Все будет Донбасс?" Надеюсь, что нет. Чекменева спрашивали, зачем он фотографирует эту жизнь? Он отвечал, что это должно скоро закончиться и стать историей. Потому что так жить нельзя. Просто нельзя."

А що, Україна живе, по-вашому, якось інакше?

Я такого своими глазами не видела.

А я видел.

Кстати, не обратили внимание, что у гармониста на первой фотке настоящее татаро-монгольское лицо?

Андрій з Луганська, буддист, мож тому думки у нього завжди такі, ніби істина, я дуже довіряю його думці про те, що робиться на Сході України.

Посилання на коментар

Вы поставили меня в затруднительное положение. С педикулёзом никогда не сталкивался посему не могу знать как они крутятся тем более на гребешках. у вас видимо опыт раз вы так со знанием дела примеры приводите. ;) Да и зря стараетесь. Я ни диагнозов ни ярлыков не ставлю и не расклеиваю. На попытки вывести меня из себя к примеру цитированым мной отношусь как к признанию неспособности оппонента дать более-менее вразумительный ответ. Так шо "пилите Шура гири, пилите" (с)

Пилим, Леопольд, пилим. Не скулим по форумам о том как жить тяжело. Вас вывести из себя у меня желания нет, незачем. Не пытайтесь исконно свое, перевалить на плечи других, и будет вам счастья.

p.s. Изучать уже поздно, но иногда полезно, хотя- бы почитать народные поговорки и пословицы, это я а гребешке...

Посилання на коментар

Разве? Вся страна была ее бизнесом. Хотите доказательств? Извольте, БЮДЖЕТ, страны. Она его подготовила, послала в парламент, а ей там не дали нажиться, отправили на доработку, а как юля его доработала, мы уже знаем по открытым, заново, уголовным делам.

Посилання на коментар

Итак, был задан вопрос о том, для чего Донбасс выбирал Януковича? Есть и фильм и куча комментариев.

А теперь контрвопрос. А кого нужно было выбирать и что от этого и в какой срок изменилось-бы.

И что изменится для жителей Снежного, при (скажем, даже завтрашнем) вступлении Украины в Евросоюз?...

Посилання на коментар

Итак, был задан вопрос о том, для чего Донбасс выбирал Януковича? Есть и фильм и куча комментариев.

А теперь контрвопрос. А кого нужно было выбирать и что от этого и в какой срок изменилось-бы.

И что изменится для жителей Снежного, при (скажем, даже завтрашнем) вступлении Украины в Евросоюз?...

Донбасу очень нравится криминал, без пахана, ну не куда. Правильно, зачем нам умный, предпреимчевый, в Снежном все равно ничего не изменится. А давайте в следующий раз, прямо из тюрьмы кого нибудь в президенты выберем. Ото мир чесной удивим.
Посилання на коментар

Донбасу очень нравится криминал, без пахана, ну не куда. Правильно, зачем нам умный, предпреимчевый, в Снежном все равно ничего не изменится. А давайте в следующий раз, прямо из тюрьмы кого нибудь в президенты выберем. Ото мир чесной удивим.

Вы знаете, право слово, я бы Вам поверил. Но вот четыре ошибки, в посте из четырёх фраз....
Посилання на коментар

Вы знаете, право слово, я бы Вам поверил. Но вот четыре ошибки, в посте из четырёх фраз....

А тебе, мои ошибки нужны или мои мысли.?
Посилання на коментар

А тебе, мои ошибки нужны или мои мысли.?

Да какие уж тут здравые мысли при таком "бамбуковом" положении. И на вопросы ответа не было.

И на панибратство враз повело. ....

Посилання на коментар

Да какие уж тут здравые мысли при таком "бамбуковом" положении. И на вопросы ответа не было.

А за какие-такие заслуги к вам, меня должно повести. Положение у нас у всех Донецкое бамбуково-паханское. Раз ответ не понял, не значит, что не было.
Посилання на коментар

ну, в вашей голове мыслей, отродясь не было, вот остального много, эт точно.

У вас зовсім голови немає, макітра.
Посилання на коментар

Положение у нас у всех Донецкое бамбуково-паханское.

До того ж ще й плагіатом засвітилися. ;) Дійсно, якщо немає чого сказати у відповідь краще промовчіть. І питання, коли ви останнього разу бували у Донбассі коли так ситауцію вимальовуєте? ;)

Раз ответ не понял, не значит, что не было.

Барбамия. Кергуду.
Посилання на коментар

До того ж ще й плагіатом засвітилися. ;) Дійсно, якщо немає чого сказати у відповідь краще промовчіть. І питання, коли ви останнього разу бували у Донбассі коли так ситауцію вимальовуєте? ;)

Барбамия. Кергуду.

Плагіату не було. На донбасі живу і народився. А говорити, чи мовчати мені, не твоє діло. Своїй жінці розказуй.
Посилання на коментар

Плагіату не було. На донбасі живу і народився. А говорити, чи мовчати мені, не твоє діло. Своїй жінці розказуй.

Ну не було то й не було раз вже ви не знаєте що таке плагіат. І мовчати чи говорити я ніби вас не вмовляв так що нічого мені моїй дружині розказувати.
Посилання на коментар

Н-да. Вопросы мои повисли в воздухе. Хрен знает о чём поговорили и так , в основном, по всем темам. Ясное дело, что ежели ответить нечего, то лучше поскандалить. Тоже метода....

Посилання на коментар

Н-да. Вопросы мои повисли в воздухе. Хрен знает о чём поговорили и так , в основном, по всем темам. Ясное дело, что ежели ответить нечего, то лучше поскандалить. Тоже метода....

Майор, худой мир лучше хорошей войны. :D Я шось подумал шо если всё, шо не соответствует названию форума и сабжу тем выкинуть то будет за сутки пара-тройка сообщений по сути. :D
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...