Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Переживаешь за меня дружище? А то... Гляди, девки-то в самом соку... а силы-то не те... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 А чего это вы тут делаете? Дуркуем, Лео. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Леопольд, ну ви хоч в"їдьте в суть справи. Ну не можна тільки через особисту неприязнь ставити СЕБЕ у таке дурне становище.Та в"їхав я пані, в"їхав. Для мене є фактом те, про що ви написали - шастаєте по форумах і знайшовши чи знайомий нік чи як ви там вираховуєте тутошніх користувачів і тицяєте опоненту прог те, що ви все перо нього знаєте. Більшогго і не треба для в"їжджання. Навіщо шукати ніби то крамолу як не для сварки? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 А то... Гляди, девки-то в самом соку... а силы-то не те... Силы, вишь не те.. обижаешь. Тебя что, Ориана прислала? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Слухами земля полнится... особенно с этим САИ... это он на словах сахарный а на самом деле бабник еще тот. Так это же хорошо, когда мужчина бабник. Это женщину в тонусе заставляет быть всегда. НЕ расслабишься. нужно быть всегда интересной и всегда ГОТОВОЙ!!!!! Головная боль отменяется напрочь ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Та в"їхав я пані, в"їхав. Для мене є фактом те, про що ви написали - шастаєте по форумах і знайшовши чи знайомий нік чи як ви там вираховуєте тутошніх користувачів і тицяєте опоненту прог те, що ви все перо нього знаєте. Більшогго і не треба для в"їжджання. Навіщо шукати ніби то крамолу як не для сварки? ;) Скажіть, а для чого ви ось це затіяли - я ще від вас маю відбиватися? Давно не копали? - а тут така ногода всі зібралися, а чого, коли сам, можуть помітити, а тут гуртом, ніби й непомітно - так? Я вас ще раз запитуюся: де я шастаю, кого я шукаю і що я тицьнула - прошу, чекаю на відповідь. Чи ви як САИ не знаєте як виправдатися, а пробачення попросили влом - ну то я не чекаю від вашої братії - не переживайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Силы, вишь не те.. обижаешь. Тебя что, Ориана прислала? ;) Не... Она ему обрыдла. Он зап девками прибЁг!!!! А то ты все внимание на себя перетянул :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Та в"їхав я пані, в"їхав. Для мене є фактом те, про що ви написали - шастаєте по форумах і знайшовши чи знайомий нік чи як ви там вираховуєте тутошніх користувачів і тицяєте опоненту прог те, що ви все перо нього знаєте. Більшогго і не треба для в"їжджання. Навіщо шукати ніби то крамолу як не для сварки? ;) За мной точно бегала на ФСБУ. Даже скопировала, что у меня в статусе написано :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 За мной точно бегала на ФСБУ. Даже скопировала, что у меня в статусе написано :o І що, про цей форум я давно знаю. Хотіла переконатися чи правильно я подумала, що САИ спеціально вас всіх сюди покликав. Приємно було знати, що він САМ визнав свою поразку, що зі мною не справився. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Не... Она ему обрыдла. Он зап девками прибЁг!!!! А то ты все внимание на себя перетянул :lol: :lol: :lol: Ну бачиш як ти себе видаєш: обридла. Ну невже так хочеться, щоб ОБРИДЛА - невже в тебе така низька самооцінка, щоб тобі її підняти треба когось принизити, або щоб хтось принизив? Та думай деколи, коли чимось хочеш вколоти - не видавай так ясно свої комплекси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Толя! Ты поверишь, что меня можно куда-то притянуть? ;) Это я кого угодно могу за собой увести :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Скажіть, а для чого ви ось це затіяли - я ще від вас маю відбиватися? Я щось затіяв? Я, посилачись на ваші ж слова хтів зрозуміти - навіщо бігати як ви самі написали по десятку форумів? Не для спілкування а аби крамолу (на ваш полляд крамолу) тут висавляти тицяючи юзера носом. Негарно так діяти. Такі "ходіння" навіюють на певні думки... Давно не копали? Не тре з хворої голови та на здорову. Коли я копав? Проти кого? - а тут така ногода всі зібралися, а чого, коли сам, можуть помітити, а тут гуртом, ніби й непомітно - так? Я так думаю шо лафа для вас суінчилася. Ви либонь думали що я наприклад почитаю-почитаю вас та й димію звідси? Як здиміли багакто користувачів читаючи вас? Я приходжу всерйоз і надовго. Мене не зачіпають ніякі кпини бо я розуміюся на спілкуванні - якщо людині немає що відповісти то вона або образи пише або переводить мову на інше. Поясню, мій нік взятий від того самого кота Леопольда. Наївно казати вам - давайте жить дружно - не для цього ви тут у форумі але у того кота була ще одна риса - не звертати уваги на козні мишей які врешті завше залишалися як кажуть з носом. Я вас ще раз запитуюся: де я шастаю, кого я шукаю і що я тицьнула - прошу, чекаю на відповідь. Пані, у вас шо склероз? Хіба я написав про десяток форумів? Чи ви як САИ не знаєте як виправдатися, а пробачення попросили влом - ну то я не чекаю від вашої братії - не переживайте. Якщо виникне потреба просити у вас пробачення то можете вірити - вибачення попрошу. але то якщо виникне така нагода. Це перше. Виправдовуватися меня немає в чому, це схоже що випрравдовуєтеся ви хоча я лишень задав вам питаннячко. Ви не відповіли а почали дещо інше. Це друге. За мной точно бегала на ФСБУ. Даже скопировала, что у меня в статусе написано :o Теперь понятно. Я не ошибся. Правда шо там можно найти против тебя? ...кста а пани Ориана шо, зарегилась там? І що, про цей форум я давно знаю. Хотіла переконатися чи правильно я подумала, що САИ спеціально вас всіх сюди покликав. Посилання на цей форум я дійсно взяв там. (не читали шо я там писав хоча і вже не спілкуюся там? ;) ) Але у вас якась маніакальна упевненість що сюди прийшли лишень за тим аби пакостити вам. У вас манія величі пані. Інакше як зрозуміти, коли замість доброго ставленя до новачків у вас утвердився сереотип - прийшли по мою (вашу звичайно) душу? Толя! Ты поверишь, что меня можно куда-то притянуть? ;) Шо там Станиславский говорил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Теперь понятно. Я не ошибся. Правда шо там можно найти против тебя? ...кста а пани Ориана шо, зарегилась там? Вроде бы нет. Но сейчас главный Соломон. Он там капитальную чистку устроил - всех с нулевыми сообщениями собрался удалять. Если уж Лола ничего не накопала)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Вроде бы нет. Но сейчас главный Соломон. Он там капитальную чистку устроил - всех с нулевыми сообщениями собрался удалять.Он вроде как шпийонов не любит насколько я понял. Зарегился пиши!. Если уж Лола ничего не накопала)))))) Кстати мелькнула шальная мысль - её та сюда! Ориану жалко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Он вроде как шпийонов не любит насколько я понял. Зарегился пиши!. Кстати мелькнула шальная мысль - её та сюда! Ориану жалко... ПИпец :o :o :o Был бы... Она бы ее простынями и своим ПЫСЫ и ППСЫ задрала бы :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хуйль Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Он вроде как шпийонов не любит насколько я понял. Зарегился пиши!. Кстати мелькнула шальная мысль - её та сюда! Ориану жалко... Э Сучара!!!! не выёбывайся!!!! Гандон!! я тебе сказал что мне твоя срака не нужна - че еще нада Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хуйль Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Он вроде как шпийонов не любит насколько я понял. Зарегился пиши!. Кстати мелькнула шальная мысль - её та сюда! Ориану жалко... Э Сучара!!!! не выёбывайся!!!! Гандон!! я тебе сказал что мне твоя срака не нужна - че еще нада Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Э Сучара!!!! не выёбывайся!!!! Гандон!! я тебе сказал что мне твоя срака не нужна - че еще надаШо шумишь? Я пока щас пойду пивасика выпью а ты попробуй головой об стенку. Знающие люди говорят шо помагает при буйстве. Или попробуй в двери чегось зажать. И закрывать потихоньку. У тебя такой богатый выбор а ты пеной брызжешь. Расслабся мальчишка. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Я щось затіяв? Я, посилачись на ваші ж слова хтів зрозуміти - навіщо бігати як ви самі написали по десятку форумів? Не для спілкування а аби крамолу (на ваш полляд крамолу) тут висавляти тицяючи юзера носом. Негарно так діяти. Такі "ходіння" навіюють на певні думки... Слухайте, у вас з розумінням проблеми? Де я бігала? Я ввела цитату з САИ коментаря, щоб знати звідки від дані витягнув на форум. А пошуковик видав відразу десятки сайтів - тобто, ці цитати перепощувалися різними людьми і не мали посилання на джерело інформації, а тому не могли вважатися достовірними. Тобто, САИ дає інфу, що у Львові мало що не Сицилія - а я мала йому повірити на слово? знаєте, на вашому місці, я б таки вибачилася, якщо ви, окрім як пліткувати тут про мене з іншими юзерами, маєте намір мене щось запитуватися. Бо тоді, ви мене вже вибачте, але навіяні мені думки, тим що ви тут понаписували, будуть дуже плачевними по відношенню до ваших здібностей. До речі, мене не треба жаліти. Ви тільки поставте себе на моє місце і подумайте чи ви б витримали. Як бачите, САИ не витримав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Э Сучара!!!! не выёбывайся!!!! Гандон!! я тебе сказал что мне твоя срака не нужна - че еще надаШо шумишь? Я пока щас пойду пивасика выпью а ты попробуй головой об стенку. Знающие люди говорят шо помагает при буйстве. Или попробуй в двери чегось зажать. И закрывать потихоньку. У тебя такой богатый выбор а ты пеной брызжешь. Расслабся мальчишка. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хуйль Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Шо шумишь? Я пока щас пойду пивасика выпью а ты попробуй головой об стенку. Гомосек. ты похотливый ублюдок, только и мечтаете выебать кого-нибудь в жопу и свалить. Дать в ебало гомосеку долг каждого мужика! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Толя! Не отвечай! Сам же должен был понять. По нику ясно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Слухайте, у вас з розумінням проблеми? Де я бігала? Я твої ціферки знайшла на десятках форумів, постав у пошуковик цитаткуУ мене дійсно мабуть шось з розумінням оскільки я не розумію як можна писати одне а потім доводити інше. До речі, мене не треба жаліти. Ви тільки поставте себе на моє місце і подумайте чи ви б витримали. Як бачите, САИ не витримав. Поставити себе на ваше місце не можу. Я не вмію так лаятися як ви. Не матом звичайно але ж читаючи вас.... ;) А ви пробували писати без образ, без натяків на розум пам"ятаючи шо по ту сторону монітора така сама людина як ви, зі своїми тарганами в голові, зі своєю точкою зору та інше? Чи може ви вважаєте що образами ви доводите свою правоту? Ні, цим ви доводите всоє зверхнє ставлення до опонента вважаючи його якщо не нікчемою то не сповна розуму бо не роздляє вашу точку зору. Ви замислювалися колись над цим пані Оріано? Толя! Не отвечай! Сам же должен был понять. По нику ясно.Кать, я знаю как пользоваться кнопкой игнор. ;) Уже нажал. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 У мене дійсно мабуть шось з розумінням оскільки я не розумію як можна писати одне а потім доводити інше. Що я написала те і доводжу, не моя проблема, що у вас з розумінням проблеми, а тепер ще й з тим, щоб визнати це. Бувайте, пане, розмова з вами втрачений час. Більше на це не попадуся. До речі, утримуйтеся від моралізаторства у мій бік, бо ви мені не тато. А якщо дуже хочеться - ось вами суб"єкт зацікавився. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Рыжик, а чего ты решила, что это не её рыцарь? Всё совпадает! Идут щипки и ужимки конкретно к её заклятым врагам и оппонентам... ? ? ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Рыжик, а чего ты решила, что это не её рыцарь? Всё совпадает! Идут щипки и ужимки конкретно к её заклятым врагам и оппонентам... ? ? ? Пока не разобралась.... Поглядим дальше на чупа-кобылу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Рыжик, а чего ты решила, что это не её рыцарь? Всё совпадает! Идут щипки и ужимки конкретно к её заклятым врагам и оппонентам... ? ? ? Сорри за офтоп но Жирафочка, шо у тебя за авка? Друзья подкинули ине прикольну авку жирафовскую. Я так думаю шо надо соответствовать нику. Ты на мою авку не смотри, я просто жадный и моя авка моё я, а вот обещаю шо та жирафка на авке сосиски по крайней мере точно не жуёть. Если мой оффтоп заинтересовал свисни, якось пришлю авку жующую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Силы, вишь не те.. обижаешь. Тебя что, Ориана прислала? ;) Да не.. по себе сужу... И определись, блин, наконец - кто у кого служка, она у меня или я у нее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Так это же хорошо, когда мужчина бабник. Это женщину в тонусе заставляет быть всегда. НЕ расслабишься. нужно быть всегда интересной и всегда ГОТОВОЙ!!!!! Головная боль отменяется напрочь ;) О-о-о... ты хоть ему этого не говори... не успеешь даже НЕ расслабиться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Більше на це не попадуся.Ну по перше вас ніхто не ловив тож і попастися ви не могли. Не маю такої потреби когось ловити. Вказати на невідповідність - так, иаэ місце але ловити на чомусь?..Бувайте, пане, розмова з вами втрачений час. Дозвольте вам підказати. Є кнопка ігнору якщо ваша ласка. Введіть мій нік натисніть бімбочку і всих проблемм. До речі, утримуйтеся від моралізаторства у мій бік, бо ви мені не тато.Я звичайно і не сподівався на ваше розуміння. То було швидше поясненя того, що ставлення до вас цілком залежить від вашого ставлення до інших. Не зрозумів правда при чому тут тато? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.