Major Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Ваш папа сталин, тоже фюрер, только Рассейский. Всему миру известный котюга. Печатный орган( правда) в которой отродясь не водилась Правда. А сам ты кованый имперский ехрейтор.Стультус грандиозус вульгарис. Ныряйте в Википедию.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 О, бидло стало горою за свого хазяїна, браво. Тільки брехати не треба - це тебе стосується, хазяйський песику. Ой, та що це я, це ж твоя робота. :lol: :lol: :lol: Антирейтинг областей за кількістю вчинених злочинів (чим вищим є місце у списку, тим гірша криміногенна ситуація в областя) Місце у рейтингу / Назва області / Кількість злочинів на 10 тисяч осіб 1 Луганська - 41,2 2 Запорізька - 39,5 3 Дніпропетровська - 33 4 Миколаївська - 32,9 4 Донецька - 32,9 6 АР Крим - 32,6 7 Херсонська - 30,5 8 Одеська - 28,7 9 Полтавська - 27,2 10 Харківська - 26,2 11 Кіровоградська - 24,1 12 Житомирська - 22,4 13 Сумська - 22,2 14 Вінницька - 21,9 15 Київська - 21,7 16 Хмельницька - 21,3 17 Черкаська - 20,7 18 Волинська - 20,4 19 Чернівецька - 20,1 20 Чернігівська - 19,9 21 Рівненська - 17 22 Львівська - 16,9 23 Тернопільська - 16 24 Закарпатська -15,8 25 Івано-Франківська - 12,9 Ась? Де там Львівська? А на якому та, де твій хазяїн собі мільярди сколочує? Ото ж, люди на грабежі йдуть, бо не можуть кінці з кінцями звести, а ти, клята собако, на мене гавкаєш, коли я кажу: геть нелюда з шиї бидла, вони також люди, тільки їм ніхто допомогти не хоче згадати, що таке бути людиною. Та же информация, но взятая с Донецкого форума: Да, по абсолютному количеству преступлений, которые так любит приводить в отчетах экс-министр Луценко, Донецкая область часто оказывается в числе лидеров. Однако не стоит забывать, что это - самая населенная область Украины, а потому сравнивать криминогенную обстановку с другими регионами, опираясь на абсолютные цифры, некорректно. А если же посмотреть на статистику иначе, то снова-таки оказывается, что Донецкой области ой как далеко по уровню организованной преступности до некоторых регионов, контролируемых "оранжевыми". К примеру, данные МВД по количеству преступлений, совершенных ОПГ в 2008 г. Одно "но": эти цифры приведены не в абсолютных показателях, а из расчета на 1 млн. жителей региона: Количество преступлений, совершенных ОПГ в 2008 г., на 1 млн. чел. Волынская - 221 Житомирская - 159,2 Киев - 99,9 Черновицкая - 96,2 Тернопольская - 95,8 Львовская - 78,2 Луганская - 65,7 Донецкая - 30,5 Я всё таки больше доверяю этой информации. Выделил области, где проживают арийцы орианоподобные. Оказывается они не такие уж белые и пушистые, как их рисует мадам бандеровка. Бандитский регион эта Галичина. Блинн, преступность во Львове в два раза выше, чем в Донецке. Я бы ещё мог допустить, что голодают бедолаги львовяне, вот и грабят потихоньку друг друга, но ведь приведены данные по ОПГ. Наверное там УПА до сих пор грабежём занимается. :o Данные, которые родила Ориана совместно с жёлтым "Фокусом" тоже времён прыщавого - за первый квартал 2009 года. Ещё бы за декаду прикинули, или за день. Несерьёзно. Кто тогда у власти был? Ющенко и Тимошенко. Сладкая парочка, один воспевал Бандеру и Шухевича, вторая страну грабила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Я всё таки больше доверяю этой информации. Абсолютно с тобой согласна в оценке. Тут нельзя судить о преступности в абсолютных цифрах. НО у нее тоже относительно - на 10 тыс человек. Вот сейчас думаю, какая оценка более точна. Есть одно еще... У тебя ОПГ. У нее просто преступления.А их заведомо больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Абсолютно с тобой согласна в оценке. Тут нельзя судить о преступности в абсолютных цифрах. НО у нее тоже относительно - на 10 тыс человек. Вот сейчас думаю, какая оценка более точна. Есть одно еще... У тебя ОПГ. У нее просто преступления.А их заведомо больше. Знаешь, бывает показал соседу дулю, он пожаловался в милицию и получи 15 суток и единичку в орианину статистику. А ОПГ это организованный бандитизм как никак. Что страшнее? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Да уж, статистика, взята з коментарів без посилань...Щось таке я вже читала... А, брехливу цитатку Івана Франка про галичан, яку активно перепощували на форумах і в різноманітних коментарях під топіками і статтями. І навіть якщо не вдаватися до вияснення походження цієї статистики по ОЗГ, моя статистика більш промовиста - регіон, який породив за рік найбільше мільярдерів, грішить дрібним злодійством. Як на мене ганебно. Але ж це для декого несуттєво - задача інша, довести, що в галичан більше злочинів бодай в чомусь. А чому ні - чи ми в іншій країні живемо? Чи це ми самі в себе покрали заводи, фабрики і після цього не створили жодного підприємства, вартого уваги, яке б зайняло роботою мільйони жителів? Це галичанські олігархи тепер скуповують у нас же обл. енерго, примушують ділитися бізнесом і створюють тотальний контроль над єдиною, ще живою з часів Союзу - спиртовою промисловістю? Об"єдують всі заводи і єдину для всієї України корпорацію, щоб жодна копійка не пройшла мимо общага. А раніше такі заводики для містечок навіть школи спонсорували. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Да уж, статистика, взята з коментарів без посилань...Щось таке я вже читала... А, брехливу цитатку Івана Франка про галичан, яку активно перепощували на форумах і в різноманітних коментарях під топіками і статтями. Орианочка, вы вначале опровергните, а потом можете расправить крылья, ну, а пока, сидите на насесте. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Стультус грандиозус вульгарис. Ныряйте в Википедию.... Hobnailed prodest, sugere dolor imperialis. Ныряй в переводчик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Да уж, статистика, взята з коментарів без посилань... Да я глянул, что ты без ссылки привела данные по преступности. Пришлось самому искать, трудиться. Теперь ты поищи. Кстати, а почему ты так доверяешь журналу иллюзионистов и ФОКУСников? Щось таке я вже читала... А, брехливу цитатку Івана Франка про галичан, яку активно перепощували на форумах і в різноманітних коментарях під топіками і статтями. Вот здесь ты опять наводишь тень на плетень. Я понимаю, что ты по своей душевной простоте уверена в том, что в инете ЕСТЬ ВСЁ. Нет, дорогуша, не оцифрованы не только большинство архивов, но и многие библиотеки. Я в теме СЛАВА ХЕРОЯМ.. писал, где можно найти так возмутившую тебя фразу Франка. Но ведь ты не будешь искать компромат на себя, а у меня нет доступа во львовские архивы: Кому дюже охота выяснить истину пусть ищет в одном из номеров Львовской газеты "День" за 1884 год в котором была опубликована статья Франка «Галиция в государственном бюджете текущего года: I. Доходы, взимаемые государством с Галиции. II. Что дает государство Галиции». Так что обращайтесь к Ориане или Фаготу, они львовяне и у них больше возможностей порыться в архивах. Второй вариант поискать статью в Киевской старине, но шансов найти её там мало. І навіть якщо не вдаватися до вияснення походження цієї статистики по ОЗГ, моя статистика більш промовиста - регіон, який породив за рік найбільше мільярдерів, грішить дрібним злодійством. Як на мене ганебно. Але ж це для декого несуттєво - задача інша, довести, що в галичан більше злочинів бодай в чомусь. А чому ні - чи ми в іншій країні живемо? Чи це ми самі в себе покрали заводи, фабрики і після цього не створили жодного підприємства, вартого уваги, яке б зайняло роботою мільйони жителів? Це галичанські олігархи тепер скуповують у нас же обл. енерго, примушують ділитися бізнесом і створюють тотальний контроль над єдиною, ще живою з часів Союзу - спиртовою промисловістю? Об"єдують всі заводи і єдину для всієї України корпорацію, щоб жодна копійка не пройшла мимо общага. А раніше такі заводики для містечок навіть школи спонсорували. Ну это вообще билеберда. Миллионеры появляются там, где работает промышленность. Понимашь? Она работает, и там ЕСТЬ деньги. У вас же всю промышленность, оставленную Галичине Советским Союзом, пришедшие к власти после 1991г. свидомые националисты быстренько разворовали. Почему? Да ведь кроме как воровать, вы бандерлоги, ничего больше не умеете. А стать миллионером, выдраивая унитазы по Европам тоже не получается. А тебя давит ЖАБА, зелёная, бородавчатая и скользкая, совсем как ты. ПС. Так ты не объяснишь народу, почему в Галичине бндформирований больше, чем в Украине? Стиль жизни, унаследованный от банд бандеровской УПА? Ой, как нехорошо-то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Бандформування у твоїй фанатичній голові. А це вже проблеми не українців, а тих, хто поряд з тобою живе. Знайду, не сумнівайся, мені це зробити буде легше, бо я буду шукати правду, а вона біла, а ти шукаєш чорну кішку у темній кімнаті - тому й вдаєшся до БРЕХНІ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Бандформування у твоїй фанатичній голові. А це вже проблеми не українців, а тих, хто поряд з тобою живе. Знайду, не сумнівайся, мені це зробити буде легше, бо я буду шукати правду, а вона біла, а ти шукаєш чорну кішку у темній кімнаті - тому й вдаєшся до БРЕХНІ. Свою репутацию «украинского Чикаго» в прошлом году снова подтвердил Львов. Местный рекорд – три трупа за день, один из которых – сын директора рынка «Привокзальный». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А тепер, Кому цікаво, не треба бути сильним математиком, щоб зробити обчислення і перевірити інфу на достовірність. Треба мати лише статистику злочинів, яка є на сайті МВС у файловому документі *http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/717126 І чисельність населення по областях, яку я взяла з цього сайту *http://da-ta.com.ua/guest_atricle/2609.htm# А тепер дані кількості злочинів на 10 000 населення у першому стовпчику - УСІ ЗАРЕЄСТРОВАНІ ЗЛОЧИНИ у другому - ТЯЖКІ І ОСОБЛИВО ТЯЖКІ, у третьому - РОЗБІЙ і у четвертому -РОЗПОВС. НАРК. ПСИХ. РЕЧ. ТА ІНШ. ЗЛОЧ. ПРОТИ ЗДОР. Луганська - 106 - 40 - 0,7 - 17,3 Донецька - 104 - 35,3 - 1,1 - 8,6 Львівська - 50,8 - 17,6 - 0,25 - 2,2 Ів-Франківська - 33,5 - 10,8 - 0,08 - 3,7 Тернопільська - 40,2 - 16 - 0,15 - 5,5 Як бачите, дані з другого стовпчика, тобто, тяжкі і дуже тяжкі - майже співпадають з тими, які я виложила раніше. А САИ брехун і маніпулятор. Ганьба таким форумчанам, бо вони по-перше, не поважають інших, підсовують тухлятину, по-друге, задовольняють таким чином своє хворобливе самолюбство Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ті цифри говорять про одне - не можна більше вибирати у владу людей, які за стільки років так нічого і не зробили для регіону, лише збагачувалися за його рахунок Нема ніякої надії, що вони окрім збагачення будуть щось робити для країни. Про це можна було здогадатися раніше, але якщо так вийшло, що помилилися - треба це визнати і виправляти. І ще, гонор, гордість - це не те, на якій роботі ти працюєш, адже навіть за Союзу вчили, що всяка робота почесна - а те, чи достойно оцінюють твою роботу. Якщо ти професіонал і працюєш за копійки - де твоя гордість? І не треба вестися на "мульку" - вони працюють на пана, а я гордий, на це піти не можу, бо насправді на пана в Україні працюють майже всі, хто задіяний у виробництві, а тому треба вимагати, щоб платили відповідно. Союза вже нема, народної власності також. Ахметов - той самий пан з різницею, що в цивілізованому суспільстві пан робітника оцінює належно, а наш пан лише витискає соки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А тепер, Кому цікаво, не треба бути сильним математиком, щоб зробити обчислення і перевірити інфу на достовірність. Треба мати лише статистику злочинів, яка є на сайті МВС у файловому документі *http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/717126 І чисельність населення по областях, яку я взяла з цього сайту *http://da-ta.com.ua/guest_atricle/2609.htm# А тепер дані кількості злочинів на 10 000 населення у першому стовпчику - УСІ ЗАРЕЄСТРОВАНІ ЗЛОЧИНИ у другому - ТЯЖКІ І ОСОБЛИВО ТЯЖКІ, у третьому - РОЗБІЙ і у четвертому -РОЗПОВС. НАРК. ПСИХ. РЕЧ. ТА ІНШ. ЗЛОЧ. ПРОТИ ЗДОР. Луганська - 106 - 40 - 0,7 - 17,3 Донецька - 104 - 35,3 - 1,1 - 8,6 Львівська - 50,8 - 17,6 - 0,25 - 2,2 Ів-Франківська - 33,5 - 10,8 - 0,08 - 3,7 Тернопільська - 40,2 - 16 - 0,15 - 5,5 Як бачите, дані з другого стовпчика, тобто, тяжкі і дуже тяжкі - майже співпадають з тими, які я виложила раніше. А САИ брехун і маніпулятор. Ганьба таким форумчанам, бо вони по-перше, не поважають інших, підсовують тухлятину, по-друге, задовольняють таким чином своє хворобливе самолюбство Вы- бы на себя со стороны посмотрели! Просто ужас! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ті цифри говорять про одне - не можна більше вибирати у владу людей, які за стільки років так нічого і не зробили для регіону, Папа у вани селен в математики... Сколько лет прошло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А САИ брехун і маніпулятор. Ганьба таким форумчанам, бо вони по-перше, не поважають інших, підсовують тухлятину, по-друге, задовольняють таким чином своє хворобливе самолюбство На це заперечень нема? :lol: :lol: :lol: А скільки років - це у луганчан і доненчан треба запитатися, скільки років теперішня влада керує їх краєм, на посаді губернатора - Янек, у місцевій владі, власниками шахт і заводів - як Ахметов. Для цього математиком бути не треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 На це заперечень нема? :lol: :lol: :lol: А скільки років - це у луганчан і доненчан треба запитатися, скільки років теперішня влада керує їх краєм, на посаді губернатора - Янек, у місцевій владі, власниками шахт і заводів - як Ахметов. Для цього математиком бути не треба. Орианочка, вы меня извините, но вы не вменяемы! Вы не задумывались, почему почти все обитатели форума, с вами перестают общаться? Вы или меняйте свое жлобовское поведение, или так и продолжайте в том- же духе. Всем нам уже давно известно, что вас, просто давит жаба. Но тупость и жадность в купе- выходит украинский национализм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 тупость и жадность в купе- выходит украинский национализм.Бес! Я с тобой ругаться буду! А я когда в ударе, твоя супруга тебе ангелом покажется! Ну до чого тут украинский национализм? Я тебе легко и просто докажу, что это совсем не страшная идеология! Как только ты поймешь, что националисты никого не планируют убивать, казнить, пытать или морить голодом. Ну возьмем, к примеру твой "тонкий" упрек в жадности. Что ж в этом качестве негативного? :blink: Что, прикажешь, всё растранжирить, нажитое непосильным трудом и быть щедрым в пользу чужой, пусть и соседней, страны? В чем заключается криминал? Мы не жадные! Мы хозяйственные! Это должно поощряться, а ты осуждаешь! Вот покажи пример невиданной щедрости и отдари что-нибудь тебе до боли дорогое и близкое. Да впридачу тому, кто и не оценит, и загубит. Ну, а тупость - не порок. Мы ж не жиды, в самом-то деле, чтоб острыми быть, а прикидываться наивными дурачками! У нас политика такая вынужденная! Казаться тупенькими. Это всё не грехи, Бес. Грех- ненависть. Жажда крови, уничтожения. А национализм (во всяком случае, в нашей стране- этим не окрашен). Почитай лучше о жертвах скинов в РФ! Туда и целься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Бес! Я с тобой ругаться буду! А я когда в ударе, твоя супруга тебе ангелом покажется! Ну до чого тут украинский национализм? Я тебе легко и просто докажу, что это совсем не страшная идеология! Как только ты поймешь, что националисты никого не планируют убивать, казнить, пытать или морить голодом. Ну возьмем, к примеру твой "тонкий" упрек в жадности. Что ж в этом качестве негативного? :blink: Что, прикажешь, всё растранжирить, нажитое непосильным трудом и быть щедрым в пользу чужой, пусть и соседней, страны? В чем заключается криминал? Мы не жадные! Мы хозяйственные! Это должно поощряться, а ты осуждаешь! Вот покажи пример невиданной щедрости и отдари что-нибудь тебе до боли дорогое и близкое. Да впридачу тому, кто и не оценит, и загубит. Ну, а тупость - не порок. Мы ж не жиды, в самом-то деле, чтоб острыми быть, а прикидываться наивными дурачками! У нас политика такая вынужденная! Казаться тупенькими. Это всё не грехи, Бес. Грех- ненависть. Жажда крови, уничтожения. А национализм (во всяком случае, в нашей стране- этим не окрашен). Почитай лучше о жертвах скинов в РФ! Туда и целься. GiRaFo.chka, ну и чего со мной ругаться? Я предполагал ее личный украинский национализм, кавычки в спешке и по запарке забыл поставить. Сразу ругаться :unsure: ... GiRaFo.chka, не в ту сторону повернули, мы не говорили о соседней стране ;) Ей покоя не дает ахметов. Насколько мне, за 2 года, знакомства с орианой, ее почему- то всегда беспокоит тот кто нажил что- то не посильным трудом :rolleyes: . Это, солнышко, жлобство. Не прикрытая и обоснованная зависть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Я всё таки больше доверяю этой информации. Выделил области, где проживают арийцы орианоподобные. Оказывается они не такие уж белые и пушистые, как их рисует мадам бандеровка. Бандитский регион эта Галичина. Блинн, преступность во Львове в два раза выше, чем в Донецке. Я бы ещё мог допустить, что голодают бедолаги львовяне, вот и грабят потихоньку друг друга, но ведь приведены данные по ОПГ. Наверное там УПА до сих пор грабежём занимается. :o Данные, которые родила Ориана совместно с жёлтым "Фокусом" тоже времён прыщавого - за первый квартал 2009 года. Ещё бы за декаду прикинули, или за день. Несерьёзно. О, яка любов, і не вдавишся нею, така вона величезна і неосяжна. то чого ображатися, що тобі хтось відповів взаємністю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Насколько мне, за 2 года, знакомства с орианой, ее почему- то всегда беспокоит тот кто нажил что- то не посильным трудом :rolleyes: . Это, солнышко, жлобство. Не прикрытая и обоснованная зависть. Ученые однажды провели эксперимент с обезьянками. Двум обезьянкам за какие-то определенные действия давали по огурцу, которые они с удовольствием съедали. Через некоторое время одной из обезьянок за ее стандартное действие дали банан. А второй, как обычно, дали огурец. Так вот эта вторая огурец есть не стала. Почему-то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А вот это про тебя. И касательно остальных... которые тоже не знают что сказать... ...вот эту тишину кто нарушит?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А вот это про тебя. И касательно остальных... которые тоже не знают что сказать... ...вот эту тишину кто нарушит?... Ешь банан, мы тебе не завидуем. :P А Ориане я отвечу. Чуть позже. Я здесь не работаю, и сейчас у меня просто нет времени. Пусть пока потешится, кобылка. Правда то у меня, а не у неё. Это не мне, а ей надо спешить выржаться, пока в очередной раз не загонят в стойло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Грех- ненависть. Жажда крови, уничтожения. А национализм (во всяком случае, в нашей стране- этим не окрашен). Давай тогда так. Скажи, что Ориана никакого отношения к украинскому национализму не имеет и я тебе поверю. А то как то не то. Складываю картинку из пропагандируемых Орианой пазлов - национализм это любоффь и прочая подобная лабуда, а в результате затраченных мною трудов на картинке получается портрет фюрера, незабвенного Адольфа Алоизовича. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ученые однажды провели эксперимент с обезьянками. Двум обезьянкам за какие-то определенные действия давали по огурцу, которые они с удовольствием съедали. Через некоторое время одной из обезьянок за ее стандартное действие дали банан. А второй, как обычно, дали огурец. Так вот эта вторая огурец есть не стала. Почему-то. к какой обезьянке вы себя относите? что- бы знать, что оставшийся экземпляр, это ориана. еще, очень, знаете, хочется знать, какая сцука, так над животными издевается, замет банана- огурец? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 пока в очередной раз не загонят в стойло. А ти вже там? Ну ось стій і не варнякай. Що ФСБ ще темники не прислали? Співчуваю, але нічим допомогти не можу, не маю звички висмоктувати з пальця, а по іншому тобі спростувати не получиться. Всякі там сайти і форуми не канають проти моєї з ОФІЦІЙНОЇ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А ти вже там? Ну ось стій і не варнякай. Що ФСБ ще темники не прислали? Співчуваю, але нічим допомогти не можу, не маю звички висмоктувати з пальця, а по іншому тобі спростувати не получиться. Всякі там сайти і форуми не канають проти моєї з ОФІЦІЙНОЇ. Орианочка, по секрету скажу, у меня есть возможность проверять любое судебное решение. Вполне официально :P , дочка в минюсте работает. По этому, я вас очень прошу, не надо из себя строить знатока и правдивого человека. Вы, орианочка лживое животное. говорю с полной ответственностью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Люди не мали вибору - це добре. Ти з цим погоджуєшся? Ви мене вражаєте пані. Якась ви слизька і з чіткими подвійними стандартрами. То звинувачуєте тих, хто не маючи вибору голосував так, як вважав за потрібне то раптом погоджуєтеся що це не є крамолою. Ви взагалі маєте хоч якусь постійну точку зору окрім русофобської яку тим не менше ви в окремих випадках не помічаєте? Можу дот речі і приклад вашиими ж словами підтвердити ваш подвійний стандарт стосовно русофобії.Навіть двома. Це лишень з відповідей на мої повідомлення. ;) Во умора - певна річ, працюють - звідки ж тоді б Ахметов статки за рік подвоїв :lol: І ще, коли запитуєтеся про якесь явище чи подію - бажано початку вияснити, чи воно мало місце БУТИ. Бо як правило, ЯК ПОСТАВИШ ЗАПИТАННЯ - таку відповідь отримаєш -це я про нелюбов східняків до галичан. Ну почитавши ваші "перли" навіть запитання задавати жителям східних регіонів не слід. Ви самі відповідаєте на питання чому і за що. Своїми "перлпми" Хоча там люди сприймають все адекватно на відміну від вас і розуміють що вішати ярлики невігласів на всих жителів Галичини не варто а деякі неадеквати з Галичини не заслуговують уваги аби по них мати уявлення по всих. Бажаю вам в поїздці підкуватися політично, Я розумна людина і відділяю свою роботу від іншого. Доводилося підбирати по дорозі багатьох подорожніх але певно це мабу бо ваше невігластво вражаєВ чому саме моє невігластво? А може б ви вияснили, з якого дива вони голосують так стабільно і переконали час від часу, А вони просто бояться що до влади прийдуть такі як наприкдад ви, що вважають роботяг бидлом. О, бидло стало горою за свого хазяїна, браво. Тільки брехати не треба - це тебе стосується, хазяйський песику. Ой, та що це я, це ж твоя робота. :lol: :lol: :lol: Ну ви пані стоїте за свого хазяїна. Інші за іншого. Чому ж тоді епітети навішувати на інших приховуючи свій? Соромно себе бидлом назвати? Ви ж так за свого господаря глотку тут рвете що куди там тим роботягам щр працюють не біля компа а у забоях та штреках.Будьте ж послідовні. Палка як відомо має два кінці. Я це бачу а ви бачите палку лишень однобокою. Заробітчан які працюють на чужого господаря за кордоном ви мало не боготворите хоча тим заробітчанам не солодше тим, кого ви цинічно називаєте бидлом бо вони працюють на вітчизняного господаря. Може ви навішаєте ярлика на мого молодшогго сина який працював на заводах "Креатив" з виробництва модифіцированих жирів і яку належать депутату від БЮТу? Якщо і такі працівники удостояться вашого ярлика то дайте відповідь - як називати ваших однодумців які як я зрозумів ніде не працюють аби не вважатися бидлом? Дармоїди? Чи мо волоцюги? У нас наприклад бомжі, волоцюги та дармоїди не працюють на "дядю" будь якого політичноггт окрасу. Поясніть пані (як вас назвати уточніть) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Давай тогда так. Скажи, что Ориана никакого отношения к украинскому национализму не имеет и я тебе поверю. А то как то не то. Складываю картинку из пропагандируемых Орианой пазлов - национализм это любоффь и прочая подобная лабуда, а в результате затраченных мною трудов на картинке получается портрет фюрера, незабвенного Адольфа Алоизовича. ;) Саша, потому что у нее - это не национализм. Это национал- социализм. А попросту - фашизм. Давай хоть ты уже не вали в кучу эти два понятия. Я тоже националистка. Но МОЙ национализм выражается в любви, а не в ненависти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ешь банан, мы тебе не завидуем. :P А Ориане я отвечу. Чуть позже. Я здесь не работаю, и сейчас у меня просто нет времени. Пусть пока потешится, кобылка. Правда то у меня, а не у неё. Это не мне, а ей надо спешить выржаться, пока в очередной раз не загонят в стойло. Мне жаль, САИ, но ты превратился в злобного старикашку - не старика Хоттабыча а в его брата. тебя уже не интересуют вопросы и проблемы, тебя интересует только ругань. Вот почему ты подсел на Ориану - она для тебя очередная доза... Можно было бы с удовольствием с тобой похерачиться, но звезды.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 к какой обезьянке вы себя относите? что- бы знать, что оставшийся экземпляр, это ориана. еще, очень, знаете, хочется знать, какая сцука, так над животными издевается, замет банана- огурец? Хотелось узнать мнение остальных... но у САИ климакс... женщины... они к сожалению, здесь неглупые и имеют интуицию... и боятся, чувствуют что-то и опасаются попасть впросак...Изросов и остальные вообще ничего не поняли и мыслей не возникло... остаешься только ты. А ты сказанного не поймешь... да ладно. щас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.