Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Почему не очень Союз? У меня, никогда не болела голова(она и сейчас не сильно озабочена), где и как крутанутся, что- бы денег заработать. Я четко знал, что пенсия у меня за плечами уже есть, что квартиру я получу, в течении 10- 15 лет, отработав на одном предприятии. По поводу- что пожрать, так- же сильно не парился. Шмотки? Это то- же было, в трусах не ходили, отдых так- же был, и очень хороший, с лечением и всем остальным. Чем плох был Союз?Перефразирую...пусть не всё было идеально...Да, со всем согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Перефразирую...пусть не всё было идеально... Да, со всем согласен. :rolleyes: Поздравляю- в споре родилась истина! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Ну эт для кого как! Пожилые люди, всю свою жизнь общавшиеся только на русском, себя чувствуют довольно не уютно, в тех- же собесах....Десятое в понимании независимости государствав остальном, конечно жизнь нужно упрощать, а не усложнять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Если так, то конечно нельзя.... Но не думаю, что язык тут проблема,... что Украина отдельное государство, уже давно сказали границы и мировое признание, язык тут вообше дело десятое ... Границы и мировое признание как раз самый для нас невопрос.Давайте представим что Украина стала развиваться в естественном для себя русле, русле Славянского Государства, без указивок вашингтонского обкома. Допустим что в быстром темпе проведены необходимые действия для стабилизации а именно 1. проведён референдум по языку и вопрос закрыт навсегда 2. запрещён нацизм в любом виде и наказывается любая фальсификация истории страны в оф. документах То есть политических и энтических разногласий в стране нет, все наконец обратили внимание на экономику, и тут.. И тут оказалось что экономически мы Европам и в ниодно место не впились но очень нужны двум соседям России и Беларуси, так-же как и они нам. То есть интеграция на экономической основе такой-же естественный процесс. Причём тут границы? и если снова возникнет Сверхдержава из Союза Русских Государств, чего именно и боятся современные хозяева, то где тут изменения границ Украины? Границы как раз останутся...Украины не будет (как русофобского плацдарма на юге Руси) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Границы и мировое признание как раз самый для нас невопрос. Давайте представим что Украина стала развиваться в естественном для себя русле, русле Славянского Государства, без указивок вашингтонского обкома. Допустим что в быстром темпе проведены необходимые действия для стабилизации а именно 1. проведён референдум по языку и вопрос закрыт навсегда 2. запрещён нацизм в любом виде и наказывается любая фальсификация истории страны в оф. документах То есть политических и энтических разногласий в стране нет, все наконец обратили внимание на экономику, и тут.. И тут оказалось что экономически мы Европам и в ниодно место не впились но очень нужны двум соседям России и Беларуси, так-же как и они нам. То есть интеграция на экономической основе такой-же естественный процесс. Причём тут границы? и если снова возникнет Сверхдержава из Союза Русских Государств, чего именно и боятся современные хозяева, то где тут изменения границ Украины? Границы как раз останутся...Украины не будет (как русофобского плацдарма на юге Руси) Фантазии, не здорового Русланчика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Границы и мировое признание как раз самый для нас невопрос. Давайте представим что Украина стала развиваться в естественном для себя русле, русле Славянского Государства, без указивок вашингтонского обкома. Допустим что в быстром темпе проведены необходимые действия для стабилизации а именно 1. проведён референдум по языку и вопрос закрыт навсегда 2. запрещён нацизм в любом виде и наказывается любая фальсификация истории страны в оф. документах То есть политических и энтических разногласий в стране нет, все наконец обратили внимание на экономику, и тут.. И тут оказалось что экономически мы Европам и в ниодно место не впились но очень нужны двум соседям России и Беларуси, так-же как и они нам. То есть интеграция на экономической основе такой-же естественный процесс. Причём тут границы? и если снова возникнет Сверхдержава из Союза Русских Государств, чего именно и боятся современные хозяева, то где тут изменения границ Украины? Границы как раз останутся...Украины не будет (как русофобского плацдарма на юге Руси) Может быть оно и могло бы быть так, но сложилось иначе и дело не в казивках вашингтона, просто каждый сейчас развивается по своему.И вместо того что бы навешивать друг на друга ярлыки, просто помогали бы друг другу. Мы соседи и не куда друг от друга не денемся, но будем или пакастить, или жить в мире, я думаю уже в скором времени всех немного попустит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Может быть оно и могло бы быть так, но сложилось иначе и дело не в казивках вашингтона, просто каждый сейчас развивается по своему. И вместо того что бы навешивать друг на друга ярлыки, просто помогали бы друг другу. Мы соседи и не куда друг от друга не денемся, но будем или пакастить, или жить в мире, я думаю уже в скором времени всех немного попустит.... Украина вообще никак не развивается, это фактПопустит, когда нибудь. тут только соглашусь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Цитата(Изроссов @ 10.1.2012, 20:20) * Границы и мировое признание как раз самый для нас невопрос. Давайте представим что Украина стала развиваться в естественном для себя русле, русле Славянского Государства, без указивок вашингтонского обкома. Допустим что в быстром темпе проведены необходимые действия для стабилизации а именно 1. проведён референдум по языку и вопрос закрыт навсегда 2. запрещён нацизм в любом виде и наказывается любая фальсификация истории страны в оф. документах То есть политических и энтических разногласий в стране нет, все наконец обратили внимание на экономику, и тут.. И тут оказалось что экономически мы Европам и в ниодно место не впились но очень нужны двум соседям России и Беларуси, так-же как и они нам. То есть интеграция на экономической основе такой-же естественный процесс. Причём тут границы? и если снова возникнет Сверхдержава из Союза Русских Государств, чего именно и боятся современные хозяева, то где тут изменения границ Украины? Границы как раз останутся...Украины не будет (как русофобского плацдарма на юге Руси) Фантазии, не здорового Русланчика. Ай как мне понравился ответ безумца!!!! Господа, теперь скажите что ник ему не соответствует? Ай умница! Ай умница! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Украина вообще никак не развивается, это факт Попустит, когда нибудь. тут только соглашусь Любой опыт - это опыт и негативный в том числе, хотя и про Россию можно сказать, что развивается не туда...полиция ведь то же не славянское слово... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 ...полиция ведь то же не славянское слово...Не удивлюсь если и на Украине оно скоро появится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Не удивлюсь если и на Украине оно скоро появитсявот то то и оно,... а предсталяешь сколько бы крику типа Предатели!!! было бы, если бы Украина так первая поступила...но а если сами... то ни чего, то можно :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Перефразирую...пусть не всё было идеально... Да, со всем согласен. Люди не мали вибору - це добре. Ти з цим погоджуєшся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Люди не мали вибору - це добре. Ти з цим погоджуєшся?Они его и сейчас не имеют...Но жизнь в целом была в разы лучше, не проще ли было просто убрать шероховатости, чем очутится в том что сейчас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Они его и сейчас не имеют... Но жизнь в целом была в разы лучше, не проще ли было просто убрать шероховатости, чем очутится в том что сейчас? У тебе коротка пам"ять - ти забув що у нас не покращувалося, а навпаки, погіршувалося життя. Нема мила - таке не можна уявити в цивілізованому світі, а для нас було реальністю. Навіть моя мама з мізерною пенсією каже, що тепер вона живе краще. І якщо б не вперте бажання повернути минуле, а на мою думку, банальна ностальгія за молодістю, ми б уже давно мали зрушення. Совок - це гальмо прогресу, бо він постійно вибирає тих, хто повертає їм ілюзію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 У Клюєва назвали продукти, ціни на які будуть регулювати Мінекономрозвитку в рамках роботи над законом "Про внутрішню торгівлю" визначило перелік продуктів, які будуть належати до соціально значущих і ціни на які будуть регулюватися. Усього в списку 15 категорій товарів, але перелік може бути скоригований, пише газета "Дело". Як відомо, цей статус означає, що уряд має право регулювати ціни на ці товари, зокрема обмежувати торговельні надбавки, встановлювати нормативи рентабельності і вимагати декларування зміни ціни. І який раціон сьогодні пропонують для бидла Товари, які належать до соціально-значущих: Борошно пшеничне вищого сорту; Хліб, хлібобулочні вироби з борошна пшеничного та житнього простої рецептури; Макаронні вироби; Крупи; Рис; Яловичина, крім безкісткового м'яса; Свинина крім безкісткового м'яса; М'ясо птиці, курятина; Ковбаса варена; Молоко коров'яче, Масло вершкове; Сир кисломолочний; Яйця курячі; Олія соняшникова; Цукор; Овочі. А що, ілюзія совка забезпечена, всі ті продукти, які могли собі дозволити люди, які не мали блату в магазині, а на ринок ходити зарплата не дозволяла: варена ковбаса, "кості", яйця, капуста... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 всім привіт Маю вільну хвильку тож дещо про Донбасс. Так лягла карта нароботі що уже тричі в цьому році був саме на Донбасі. Ще певний час буду туди їздити тож про настрої потім, коли стане вільного часу. до речі цікавився у тамошних жителів чому вони не люблять галичан. Відповідь проте мене не вразила а підтвердила мою догадку. Яку саме? А ось завершу свої поїздки туди то і напишу. Ще намічається поїздки до Криму. Тож моя відсутність хай не наводить на думку декого з форумчан що я зник. ;) Повернуся, почитаю, можливо знову доведеться опонувати декотрим юзерам у їх ставлені до жителів півдня та соду особливо в сенсі образливих ярликів. Працюють в донбасі люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Мер Донецька не може назвати людьми тих, хто пофарбував Януковича Неповагою до своєї держави назвав Донецький мер Олександр Лук'янченко дії людей, які залили фарбою рекламні щити із зображенням президента Віктора Януковича. Про це мер сказав на прес-конференції в середу, відповідаючи на питання кореспондента "Острова". "Я не думаю, що етично зробили ті люди, якщо їх можна назвати ... які забризкали чорнилом або фарбою портрети президента. Це зневага до своєї держави, своєї батьківщини і влади", - сказав мер. Ну, не всі себе мають за било, яким би дехто хотів бачити громадян України, не всі асоціюють Україну з теперішнім президентом, не всі живуть в Межигіп"ї, щоб скакати від радості за ТАКЕ покращення і не всі вибирали цю владу, щоб її поважати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Мер Донецька не може назвати людьми тих, хто пофарбував Януковича Неповагою до своєї держави назвав Донецький мер Олександр Лук'янченко дії людей, які залили фарбою рекламні щити із зображенням президента Віктора Януковича. Про це мер сказав на прес-конференції в середу, відповідаючи на питання кореспондента "Острова". "Я не думаю, що етично зробили ті люди, якщо їх можна назвати ... які забризкали чорнилом або фарбою портрети президента. Це зневага до своєї держави, своєї батьківщини і влади", - сказав мер. Ну, не всі себе мають за било, яким би дехто хотів бачити громадян України, не всі асоціюють Україну з теперішнім президентом, не всі живуть в Межигіп"ї, щоб скакати від радості за ТАКЕ покращення і не всі вибирали цю владу, щоб її поважати. ну о прысчавом мы вообще слышали что один единственный и неповторимый. орианочка. обратитесь ко мне, я вам кусок земли выхлопочу, на самом лучшем кладбище киева. шоб жаба не давила... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Працюють в донбасі люди. Во умора - певна річ, працюють - звідки ж тоді б Ахметов статки за рік подвоїв :lol: І ще, коли запитуєтеся про якесь явище чи подію - бажано початку вияснити, чи воно мало місце БУТИ. Бо як правило, ЯК ПОСТАВИШ ЗАПИТАННЯ - таку відповідь отримаєш -це я про нелюбов східняків до галичан. Бажаю вам в поїздці підкуватися політично, бо ваше невігластво вражає: любов-нелюбов - це що, те запитання, яке зараз на порядку денному? А може б ви вияснили, з якого дива вони голосують так стабільно і переконали час від часу, тих, хто не справдив довіри, копати під зад. Оце була б корисна поїздка, поломник ви наш несвідомий :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Во умора - певна річ, працюють - звідки ж тоді б Ахметов статки за рік подвоїв :lol: Ориана, я что- то не пойму, вы за капитализм или социализм? Может просто зависть, такая душе удушающая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Ориана, я что- то не пойму, вы за капитализм или социализм? Может просто зависть, такая душе удушающая? Есть такая болезнь... Называется "Жаба давит" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Есть такая болезнь... Называется "Жаба давит"Ну и ментальность несколько. Пока юго-восточные у Ахметова хоть и мало, но всё-ж на налоги работают. Львовские в это время, за неимением работы, собственные музеи и церкви обворовывают, само-собой, безналогово.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 О, бидло стало горою за свого хазяїна, браво. Тільки брехати не треба - це тебе стосується, хазяйський песику. Ой, та що це я, це ж твоя робота. :lol: :lol: :lol: Антирейтинг областей за кількістю вчинених злочинів (чим вищим є місце у списку, тим гірша криміногенна ситуація в областя) Місце у рейтингу / Назва області / Кількість злочинів на 10 тисяч осіб 1 Луганська - 41,2 2 Запорізька - 39,5 3 Дніпропетровська - 33 4 Миколаївська - 32,9 4 Донецька - 32,9 6 АР Крим - 32,6 7 Херсонська - 30,5 8 Одеська - 28,7 9 Полтавська - 27,2 10 Харківська - 26,2 11 Кіровоградська - 24,1 12 Житомирська - 22,4 13 Сумська - 22,2 14 Вінницька - 21,9 15 Київська - 21,7 16 Хмельницька - 21,3 17 Черкаська - 20,7 18 Волинська - 20,4 19 Чернівецька - 20,1 20 Чернігівська - 19,9 21 Рівненська - 17 22 Львівська - 16,9 23 Тернопільська - 16 24 Закарпатська -15,8 25 Івано-Франківська - 12,9 Ась? Де там Львівська? А на якому та, де твій хазяїн собі мільярди сколочує? Ото ж, люди на грабежі йдуть, бо не можуть кінці з кінцями звести, а ти, клята собако, на мене гавкаєш, коли я кажу: геть нелюда з шиї бидла, вони також люди, тільки їм ніхто допомогти не хоче згадати, що таке бути людиною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Хорошо, но кто всё таки врет, тот кто говорит что Свобода против всего русского, или тот кто это отрицает? и кто вообще знает Свободу иначе? даже смешно спорить :rolleyes: *http://www.istpravda.com.ua/videos/4cd34c2bb51f1/ *http://censor.net.ua/video_news/113784/irina_farion_ustroila_quotpatrioticheskiyiquot_shabash_v_lvovskom_detskom_sadu_v ideo *http://www.youtube.com/watch?v=ZtWN8Wg2w2E Особо, когда поглядишь и послушаешь руководителей пресловутой "Свободы".... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 О, бидло стало горою за свого хазяїна, браво. Тільки брехати не треба - це тебе стосується, хазяйський песику. Ой, та що це я, це ж твоя робота. :lol: :lol: :lol: Антирейтинг областей за кількістю вчинених злочинів (чим вищим є місце у списку, тим гірша криміногенна ситуація в областя) Місце у рейтингу / Назва області / Кількість злочинів на 10 тисяч осіб 1 Луганська - 41,2 2 Запорізька - 39,5 3 Дніпропетровська - 33 4 Миколаївська - 32,9 4 Донецька - 32,9 6 АР Крим - 32,6 7 Херсонська - 30,5 8 Одеська - 28,7 9 Полтавська - 27,2 10 Харківська - 26,2 11 Кіровоградська - 24,1 12 Житомирська - 22,4 13 Сумська - 22,2 14 Вінницька - 21,9 15 Київська - 21,7 16 Хмельницька - 21,3 17 Черкаська - 20,7 18 Волинська - 20,4 19 Чернівецька - 20,1 20 Чернігівська - 19,9 21 Рівненська - 17 22 Львівська - 16,9 23 Тернопільська - 16 24 Закарпатська -15,8 25 Івано-Франківська - 12,9 Ась? Де там Львівська? А на якому та, де твій хазяїн собі мільярди сколочує? Ото ж, люди на грабежі йдуть, бо не можуть кінці з кінцями звести, а ти, клята собако, на мене гавкаєш, коли я кажу: геть нелюда з шиї бидла, вони також люди, тільки їм ніхто допомогти не хоче згадати, що таке бути людиною. Успокойтесь. Во-первых, у меня нет хозяина и на Ахметова я не работаю. На форумах, зарплату не получаю. Заметьте, даже на ваши откровенно хамские выпады, не реагирую так, как вам-бы хотелось. Насчёт "нэлюда", согласен - гэть. Приведенный вами официальный документ не оспариваю, реальность, она и есть реальность. Просто ответил вам примером на пример. Там кстати было с моей стороны о налогах, а вы всё о быдле и собачках.Ну а в общем, похоже, что 40 уколов от бешенства, будет для вас в самый раз. ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Ну а в общем, похоже, что 40 уколов от бешенства, будет для вас в самый раз. ..... Маловато будет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 *http://www.istpravda.com.ua/videos/4cd34c2bb51f1/ *http://censor.net.ua/video_news/113784/irina_farion_ustroila_quotpatrioticheskiyiquot_shabash_v_lvovskom_detskom_sadu_v ideo *http://www.youtube.com/watch?v=ZtWN8Wg2w2E Особо, когда поглядишь и послушаешь руководителей пресловутой "Свободы".... Дєд, ти знову з тим своїм старим попкорном. А свіжішого нічого нема? Ну якщо ні, то вали з пляжа, не трави людей тухлятиною. Щодо останнього ролика - дивуюся, з тупості, ні не твоєї, ти маєш право, а тупості політиків: під "українцем" вони розуміють національність. І молодець Ільєнко, все ж таки культурне виховання далося взнаки - він розуміє це як належить "Українець" - громадянин України. На тобі ось приклад, взяла з сусідньої теми: Росіянин за національністю, українець за власним бажанням **http://www.istpravda.com.ua/videos/4cd34c2bb51f1/ Ось саме для таких і є Україна = хто відчуває себе її частинкою. Але тобі кірзовому чоботу це не зрозуміти, відать моє бачення воєнних не тільки в розумінні честі, а й у розумових здібностях було помилковим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Ну а в общем, похоже, что 40 уколов от бешенства, будет для вас в самый раз. ..... Не переживай, ти мене не вкусив, але дякую, що попередив про свій сказ - чоботи взую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Не переживай, ти мене не вкусив, але дякую, що попередив про свій сказ - чоботи взую.И химзащиту Л-1, чтобы не задохнуться от собственных ОВ. Ваш папа Тягныбок, в ролике - жалкое подобие Гилера. Такой себе маленький самозванный украинский фюрер. Чем кончил Алоизович, всему миру известно, не смотря на победные реляции в "Фелькишёр беобахтер", бесталанное подобие которого, наблюдаем на данном форуме. Такой себе печатный орган - "Свидомише перебрехтер".... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 И химзащиту Л-1, чтобы не задохнуться от собственных ОВ. Ваш папа Тягныбок, в ролике - жалкое подобие Гилера. Такой себе маленький самозванный украинский фюрер. Чем кончил Алоизович, всему миру известно, не смотря на победные реляции в "Фелькишёр беобахтер", бесталанное подобие которого, наблюдаем на данном форуме. Такой себе печатный орган - "Свидомише перебрехтер".... Ваш папа сталин, тоже фюрер, только Рассейский. Всему миру известный котюга. Печатный орган( правда) в которой отродясь не водилась Правда. А сам ты кованый имперский ехрейтор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.