Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, НАТО, Россия

Гість lomanko1985

Рекомендовані повідомлення

Невже в них судді почали колядувати, а голодні менти по дорогах розбоями промишляти? :lol:

46 миллионов за чертой бедности. Это официально. Если этого мало, то подожди полгодика - ещё столько же прибавится.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 663
  • Створена
  • Остання відповідь

Ну а вообще, по теме так сказать, краткий экскурс в геополитику - войны, вступление в НАТО и ЕС, оранжевые перевороты, "безвозместную" помощь МФВ и т.д. и т.п. Смотрите, слушайте и думайте. *

Имеющий уши, да услышит!

Посилання на коментар

Ну а вообще, по теме так сказать, краткий экскурс в геополитику - войны, вступление в НАТО и ЕС, оранжевые перевороты, "безвозместную" помощь МФВ и т.д. и т.п. Смотрите, слушайте и думайте. *

Имеющий уши, да услышит!

Ти забув конституційний переворот режиму Януковича - а кажеш почують... щоб почули, треба про це сказати.

Посилання на коментар

46 миллионов за чертой бедности. Это официально. Если этого мало, то подожди полгодика - ещё столько же прибавится.

Да ну? А їх бідність на рівні нашого пристойного життя. Що ти Кікаха тут горбатого ліпиш?

Посилання на коментар

Ти забув конституційний переворот режиму Януковича - а кажеш почують... щоб почули, треба про це сказати.

Красавица, ты бы сначала видео посмотрела и подумала...
Посилання на коментар

Да ну? А їх бідність на рівні нашого пристойного життя. Що ти Кікаха тут горбатого ліпиш?

Ты просто не вкуриваешь весь драматизм их ситуации. Их бедность это уже даже не их бедность, а это фактическое рабство их внуков и правнуков, т.к. из их долгов они уже не вылезут никогда.

Вопрос об их конце назрел давно и он просто искусственно оттягивается всякими войнами и цветными революциями.

Это агония раковой опухоли.

Посилання на коментар

Вішь як ти відразу захвилювався - виправдовуватися почав, щоб не подумали що ти алкаш і моральний потворок, а порядний громадянин і ось навіть доброчинністю займаєшся. А чого ти не можеш припустити, що на протилежній частині України не " с вилами в коровнике, хоть с раздвинутыми ногами в барделе" а такі ж добропорядні люди, які також мають дітей, також займаються доброчинністю, і навіть якщо і заробляють гроші не в Україні, то тобі мало б бути відомо з совка, що всякий труд почесний, якщо ти не крадеш. А то що ж виходить - тих, хто тебе обікрав і експлуатує по повній, ти у прези, депутати, місцеву владу вибираєш, а людей, які свої кровні привозять в Україну і тут створюють робочі місця, вчать дітей, ЛІКУЮТЬ ЇХ - ти з лайном змішуєш?!!!!!!

Знаєш Мітяша, нервів не стачить витримувати ось таку тупість, зомбованість і просто небажання думати.

Сором!

Слушай сюда сучка тупая, если у тебя ума не хватает промолчать когда надо, Я тебя заткну! Ты чего о себе возомнила? Кто ты есть? Пизда с ушами!

Кто тебя обокрал? Я или Дядя Митя? На кого кидаешься паскуда?

Я вижу что человек жизнь прожил и человеком остался! А кто ты? Просто ДУРА и ею останешься!

Посилання на коментар

А це про який переворот ви мову ведете? Може треба скинувши рожеві окуляри поглянути трохи назад? І зазаначити що політична реформа зразка 2004 (адже я так думаю ви саме її мали на увазі) мала була відмінена при президентові і з іншим прізвищем? І чи не намагалися протягом влади помаранчевої команди здійснити те, що ви назвали преворотом а саме - відмінити політреформу зразка 2004?
Посилання на коментар

Ты просто не вкуриваешь весь драматизм их ситуации. Их бедность это уже даже не их бедность, а это фактическое рабство их внуков и правнуков, т.к. из их долгов они уже не вылезут никогда.

Вопрос об их конце назрел давно и он просто искусственно оттягивается всякими войнами и цветными революциями.

Это агония раковой опухоли.

Поживем - увидим, но я не склонная верить телевизору - уж очень они стали на ИХ кризис людей зомбировать - это выглядит подозрительно.

Знаешь, как узнать, манипулируют тобой или нет - есть правило: если тебе говорит человек и почти все из сказанного тебе нравится - знай, тобой манипулируют.

Посилання на коментар

І чи не намагалися протягом влади помаранчевої команди здійснити те, що ви назвали преворотом а саме - відмінити політреформу зразка 2004?

Ні!

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Вішь як ти відразу захвилювався - виправдовуватися почав, щоб не подумали що ти алкаш і моральний потворок, а порядний громадянин і ось навіть доброчинністю займаєшся. А чого ти не можеш припустити, що на протилежній частині України не " с вилами в коровнике, хоть с раздвинутыми ногами в барделе" а такі ж добропорядні люди, які також мають дітей, також займаються доброчинністю, і навіть якщо і заробляють гроші не в Україні, то тобі мало б бути відомо з совка, що всякий труд почесний, якщо ти не крадеш. А то що ж виходить - тих, хто тебе обікрав і експлуатує по повній, ти у прези, депутати, місцеву владу вибираєш, а людей, які свої кровні привозять в Україну і тут створюють робочі місця, вчать дітей, ЛІКУЮТЬ ЇХ - ти з лайном змішуєш?!!!!!!

Знаєш Мітяша, нервів не стачить витримувати ось таку тупість, зомбованість і просто небажання думати.

Сором!

Я и не думал перед тобой оправдываться, много чести. Прав таки Смелл, у вас вместо мозгов Европовидло в башке!

Да хрен с ней с Европой, хотите лакеями быть, ваше право. Разные мы!

Честь имею!

Посилання на коментар

Поживем - увидим, но я не склонная верить телевизору - уж очень они стали на ИХ кризис людей зомбировать - это выглядит подозрительно.

Знаешь, как узнать, манипулируют тобой или нет - есть правило: если тебе говорит человек и почти все из сказанного тебе нравится - знай, тобой манипулируют.

Можно не верить телевизору, но когда все доступные СМИ выдают кучу различных, но связанных между собой фактов, то вывод напрашивается один.

Понимаешь в чем фишка, ты видишь картинку с одного боку, а я получаю инфу из различных точек планеты. Ко мне стекается не только аналитика рынков, но и состояние банков, и данные о населении интересных мне регионов.

Вот к примеру, знаешь ли ты, что в штатах два месяца назад на 11% выросла продажа лотерейных билетов?

О чем это говорит? А это говорит о том, что у людей не осталось шансов нормально зарабатывать. Они начали надеяться на халяву, на "авось повезёт".

Я бы мог все эти выкладки по геополитике сформировать в один пост, но боюсь что некоторые оппоненты его просто не осилят, т.к. слишком много букоф.

Посилання на коментар

Я и не думал перед тобой оправдываться, много чести. Прав таки Смелл, у вас вместо мозгов Европовидло в башке!

Да хрен с ней с Европой, хотите лакеями быть, ваше право. Разные мы!

Честь имею!

А тебя лакеем в европу никто не сватает. В семью вольную новую. У тебя Русовидение в башке.
Посилання на коментар

А тебя лакеем в европу никто не сватает. В семью вольную новую. У тебя Русовидение в башке.

Тут поболее твоего видят, ты фантазии свои себе оставь.

Яйца курицу не учат!

Посилання на коментар

Тут поболее твоего видят, ты фантазии свои себе оставь.

Яйца курицу не учат!

Ты и есть яйцо, покладок.
Посилання на коментар

Оріана, вот вы простая Украинская женщина(простите не знаю кто вы по профессии), объясните мне, профессиональному военному, что вам дает вступление в НАТО?Конкретно вам. Вы кого то боитесь? Кого? Ливию, Иран, Афганистан..... может быть Грузию? Кого???

Спочатку почитайте ось це

Дійсно, коли перебуваєш у Хельсінкі, складається враження, що реальні господарі там росіяни. Російська мова всюди – на вулиці, в ресторанах, у магазинах. Останнє особливе актуально – як емоційно розповів мені один з відомих фінських експертів, росіяни скуповують у Фінляндії все підряд: від цукру та прального порошку до Луї Віттона. Кажуть, і якість у Фінляндії краща, і ціна нижча, ніж в Росії. Генконсульство Фінляндії у Санкт-Петербурзі видає росіянам більше мільйона віз на рік, переважна більшість з яких – багаторазові.

Росіяни не лише скуповують тут цукор, але й землю та нерухомість. Один фінський дипломат розповів мені, що для нього справжнім тривожним дзвінком стала ситуація, коли він побачив на вулиці двох молодих хлопців в уніформі збройних сил Фінляндії, які між собою спілкувались російською.

...

Але мене насправді найбільше здивувало інше: як багато різних експертів у Фінляндії в один голос розповідали мені про те, що насправді стало головною причиною для їхнього вступу в ЄС у 1995 році. Це не економіка. Це – безпека. "Ми розуміли, що членство в НАТО наше населення навряд чи підтримає, тому нам потрібна була інша гарантія безпеки, бо наодинці з Росією ми не хотіли залишатись", – щиро пояснив представник однієї урядової структури.

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4ee9b9d017879/

Саме тому, що фіни члени НАТО, вони не бояться такого напливу росіян - їх буде кому захистити, якщо в один прекрасний момент керівництву РФ захочеться захистити росіян чи їх бізнес у сусідній державі.

Посилання на коментар

Мои аргументы ЗА.

В этой связи вспоминаю всегда поэму Блока "Скифы". Там есть такие строчки

"Держали щит меж двух враждебных рас - монголов и Европы".

Так и Украина - между Россией и НАТО. В случае чего растопчут и сметут. Почему не к России? Ей бы от китайцев отбиться...

Аргументы ПРОТИВ

Украина станет свалкой для устаревшего НАТОвского вооружения. Собственная оборонка совсем сдохнет. Наших солдат будут кидать во все горячие точки первыми, как дешевое "пушечное мясо".

Вот и решать теперь. Что же хуже?

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Спочатку почитайте ось це

Саме тому, що фіни члени НАТО, вони не бояться такого напливу росіян - їх буде кому захистити, якщо в один прекрасний момент керівництву РФ захочеться захистити росіян чи їх бізнес у сусідній державі.

Вы так и не ответили на мой вопрос. Ну да ладно,я и не ожидал услышать что нибудь вразумительное.

А теперь, не углубляясь в подробности военных доктрин известных нам гос-в, попробуем с помощью простой логики все таки немного прояснить ситуацию. Давайте отбросим все пристрастия, и представим Украину нейтральным гос-вом.(в принципе коим она и является "вне блоковым")Так что же нам угрожает "вне блока", нашествие россиян? Вряд ли, мы родственные народы, в Украине проживают миллионы русских, у нас прозрачные границы, наши предприятия до сих пор тесно завязаны на выпуске продукции, в том числе и оборонки,я не говорю о культурном наследии, и т.д. ... И вот теперь представьте, что послушав "свiдомих" наша страна вляпалась таки в НАТО. И что дальше? А дальше начинается ВЕСЕЛУХА. Практически полный обрыв с Россией, экономический, и политический (включая визовый режим, и проблемы с местным приграничным населением). Более того, вступив в альянс мы автоматически попадаем в категорию вероятных противников России, так как нам придется размещать на своей тер-ии НАТОвские базы, аэродромы,и скорее всего элементы ПРО, а это в свою очередь практически на 100% приведет к тому, что Россия попадает на огромные бабки придется разворачивать дополнительные стратегические силы, и в целеуказании Российских крылатых ракет будут введены координаты Украинских городов и сел на территории которых разместятся НАТОвские объекты. И это не потому что "москали поганi", а потому, что "ежели чего..."то нужно будет подавить силы и средства противника, и желательно первыми. Таковы правила! Сюда еще много чего можно добавить, в частности участие Украины во всякого рода "миротворческих" НАТОвских операциях, где будут гибнуть наши солдаты(а у вас есть сын?), и все вытекающие...теракты против наших посольств...и т. д.

А теперь повторю вопрос. Это о такой безопасности вы мечтаете для Украины, жить под прицелом?! Или вы надеетесь вдруг что в Европу махнуть? Так это зря, время подлета ракет из Калининградской области до Львова: ноль целых хер десятых. До вокзала не успеете доехать.

В общем думайте, ведь голова не для того чтоб шапку носить и туда кушать.

(Кстати Финляндия никогда не была членом НАТО и по всей вероятности не скоро им станет. 56% населения против, и сказки про Российскую угрозу это бредятина.)

И вообще забудьте про это. Украина и НАТО несовместимы. И если это случится, это по сути будет означать начало 3-й мировой, а этого не надо ни НАТО ни РОСИИ, НИКОМУ!

Посилання на коментар

И вообще забудьте про это. Украина и НАТО несовместимы. И если это случится, это по сути будет означать начало 3-й мировой, а этого не надо ни НАТО ни РОСИИ, НИКОМУ!

Чому це вони не сумісні? Переобладнають армію під стандарти НАТО і вперед.

Фінляндія - не член НАТО, але загроза експансії з боку Росії - виступає дуже вагомим аргументом для вступу. Про це стаття на яку я дала посилання.

Мітіч, ти повиннен розуміти, у Кремлі керівництво без умовностей. Як США змогли придумати привід і знищити цілком нормальну країну, так само і Росія під приводом захисту своїх громадян, може відтяпати у нас пів країни. Я твої бажання, як людина, розумію, але як українка - допустити не можу. Тому я хочу, щоб Україна була членом НАТО.

І ще одне, є не тільки воєнна експансія, яку ти маєш на увазі, коли робиш прогнози, є ще економічна - і тут ракети літати не будуть. Мітіч, світ змінився, стріляють тільки відсталі країни, розвинуті воюють тихо, без бомб.

З.І. Якщо ти не погоджуєшся з моєю позицією, то не кажи, що я не дала відповідь. Чи ти хочеш, щоб я тобі розжовувала як дитині? Не буду, бо не люблю великих текстів.

Посилання на коментар

Я читаю декларацию о Государственном суверенитете Крыма(такскать обновляю в памяти, гражданином какого государства я являюсь) и понимаю, что таки я прав, а сопляки приехавшие из Львова по чужой воле - не правы.

Пісюлька має вагу, коли вона належним чином оформлена, затверджена і підписана. Саме таким є твій паспорт. Декларація - це лише заява, яку ти подав для заміни паспорта, але змінилися закони і за ними ти вже не маєшна це право. Отже, праві галичани, які є громадянами України на будь-якій території України і в Криму також, тому мають право вимагати дотримання законів за допомогою мітингів - це не заборонено Конституцією нашої держави

Змирися...

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Чому це вони не сумісні? Переобладнають армію під стандарти НАТО і вперед.

Фінляндія - не член НАТО, але загроза експансії з боку Росії - виступає дуже вагомим аргументом для вступу. Про це стаття на яку я дала посилання.

Мітіч, ти повиннен розуміти, у Кремлі керівництво без умовностей. Як США змогли придумати привід і знищити цілком нормальну країну, так само і Росія під приводом захисту своїх громадян, може відтяпати у нас пів країни. Я твої бажання, як людина, розумію, але як українка - допустити не можу. Тому я хочу, щоб Україна була членом НАТО.

І ще одне, є не тільки воєнна експансія, яку ти маєш на увазі, коли робиш прогнози, є ще економічна - і тут ракети літати не будуть. Мітіч, світ змінився, стріляють тільки відсталі країни, розвинуті воюють тихо, без бомб.

Опять 25! Я ей про Ивана, а она про болвана! Ты понимаешь, что мы провоцируем Россию на ответные меры, подставляем себя под удар и не гипотетический а реальный, или ты думаешь что в Пентагоне и в Кремле оловянными солдатиками в бирюльки играют?!
Посилання на коментар

Украина станет свалкой для устаревшего НАТОвского вооружения. Собственная оборонка совсем сдохнет. Наших солдат будут кидать во все горячие точки первыми, как дешевое "пушечное мясо".

Україна вже є смітником, але зі свого застарівшого озброєння, "оборонку" активно дусить Росія вже тепер, а наші солдати від безвиході і так добровільно воюють у гарячих точках.

Це не аргументи - це придумана кремльовська пропаганда.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Ну наконец то мы нашли объяснение тому ,почему США пол мира разбомбили! Они не агрессоры, они просто очень отсталая страна!

Ты это им расскажи, просвети их неразумных, может послушают? :lol:

Посилання на коментар

Опять 25! Я ей про Ивана, а она про болвана! Ты понимаешь, что мы провоцируем Россию на ответные меры, подставляем себя под удар и не гипотетический а реальный, или ты думаешь что в Пентагоне и в Кремле оловянными солдатиками в бирюльки играют?!

Ти вважаєш, що ми без Росії не можемо вирішувати куди, за чим і з якою метою нам йти? І після цього такі як ти кажуть, що я хочу лягти під американців. А під кого ти сам ліг, причому добровільно? Ото ж бо... А щоб затишніше було лежати, придумуєш всякі страхітливі історії. Зарубай на носі, кидатися бомбами ніхто в Європі не буде, бо тим, хто це вирішує, є що втрачати, на відміну від нас з тобою.

Були б такі як ти розумнішими і не такими психологічно залежними від Росії - Кремль давно б відмовився від того, щоб впливати на Україну. Забув, як Прибалтику холодом і голодом морили - нічого, вистояли. Але ж там нація, а не раби, як у нас.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Україна вже є смітником, але зі свого застарівшого озброєння, "оборонку" активно дусить Росія вже тепер, а наші солдати від безвиході і так добровільно воюють у гарячих точках.

Украина потеряла 18 солдат в Ираке! За какой хрен?! Что мы там искали? Думали выгодные контракты обломятся? Хер нам НАТО дало понюхать, а не контракты!
Посилання на коментар

1. Наш "устаревший" АКМ никак не хуже М-16. А лучше СВД кажись пока никто не придумал.

2. "Мрия" и "Руслан" от АКБ Антонова до сих остаются непревзойденными

3. Новый "Оплот" превосходит российский Т-90 и соответствует требованиям НАТО

4. Ключевое слово - добровольно. А в случае вступления в НАТО, будет ПРИНУДИТЕЛЬНО

Посилання на коментар

Ну наконец то мы нашли объяснение тому ,почему США пол мира разбомбили! Они не агрессоры, они просто очень отсталая страна!

Ты это им расскажи, просвети их неразумных, может послушают? :lol:

Пів світу і Союз розбомбив, але бомбив він не собі подібних, а відсталі країни.

Давай я тебе спочатку "просвіщу" - трохи твій совок свідомістю розбавлю, мо не таким страхополохом будеш.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...