Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Посмотрите на Европейскую историю начиная с древнего Рима. Откуда по вашему начинались все захватнические войны в том числе и мировые?! Из Австралии? У всім імперій історія не дуже - що в Римської, що в Російської - і кінець завжди однаковий. Україну Бог вберіг від цієї карми, Європа від неї вже відійшла - залишилася ще Росія, ніяк не може заспокоїтися. Мітіч, я тобі ще раз і востаннє повторюю - Європа має базу - стандарти і традиції, на яких завжди відродиться. Що має Росія, крім корисних копалин? Європа своїми здобутками може поділитися - Росія газом ніколи. Ось тобі і різниця. Ну а зомбі типу Смелла - це і є майбутнє їх імперії - обидлячення населення - сам розумієш: навіть дуже трудолюбиве бидло не принесе процвітання державі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Поэтому неше мирное, трудолюбивое Украинское как вы говорите "быдло" не самая большая угроза для ЕС. Саме так! І ми на їх помилках можемо вчитися: розумна міграційна політика, як, наприклад, в Польші, може нас убезопасити від напливу мусульман. Просто в Європі працювати не було кому, ну а в нас є своє трудолюбиве бидло. Молодець Митіч, ще зі мною поговориш - диви, євроінтегратором станеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 У всім імперій історія не дуже - що в Римської, що в Російської - і кінець завжди однаковий. Україну Бог вберіг від цієї карми, Європа від неї вже відійшла - залишилася ще Росія, ніяк не може заспокоїтися. Мітіч, я тобі ще раз і востаннє повторюю - Європа має базу - стандарти і традиції, на яких завжди відродиться. Що має Росія, крім корисних копалин? Європа своїми здобутками може поділитися - Росія газом ніколи. Ось тобі і різниця. Ну а зомбі типу Смелла - це і є майбутнє їх імперії - обидлячення населення - сам розумієш: навіть дуже трудолюбиве бидло не принесе процвітання державі. Ты когда нибудь будешь объективной? В чем претензии России, в чем Россия не может успокоиться и кому она мешает спокойно жить? Европа должна в пояс кланяться России, что воевала в I мировую, СССР что спасла от фашизма! Что касается законов и стандартов, то это зависит от населения, общество должно созреть, чтобы законы исполнялись. Что касается традиций, то чем плохи традиции народов Африки, по сравнению с Европейскими? Тем более традиции Украины или России? Тут ты вообще в лужу пер..ла, с упоминаниями Европейских традиций! Что имеет Россия кроме полезных ископаемых? Людей, честных и порядочных, детей у которых должно быть будущее, огромный культурный пласт наследия художников, актеров, писателей. Фундаментальную науку и сильнейшую школу этой науки. Россия имеет гордость за все это, это то что является истинной ценностью. А главное у России есть КОЛОССАЛЬНЫЙ потенциал! Который может развиться в мирового лидера во всех отношениях! Это есть прямая конкуренция для всех вокруг! Именно от того поддерживается образ России немытой, грязной, дикой. Так легче ее уничтожить! Какое у меня будущее? Я не знаю, но я точно знаю, что будущего у России в виде колонии нет, и меня в этой России тоже! Население России не быдло, быдло ты сама! Только хотя бы по тому что мы верим в свою страну как в сильную самостоятельную державу, а ты себя ассоциируешь как колонию в составе ЕС! Будущего нет как раз у тебя! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Саме так! І ми на їх помилках можемо вчитися: розумна міграційна політика, як, наприклад, в Польші, може нас убезопасити від напливу мусульман. Просто в Європі працювати не було кому, ну а в нас є своє трудолюбиве бидло. Молодець Митіч, ще зі мною поговориш - диви, євроінтегратором станеш. А ха ха ! Европа глупа и не кому было с мусульманами разобраться, а тут Ориана на Украине все знает, что делать, а главное как! Теперь я спокоен за Украину! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Ты когда нибудь будешь объективной? В чем претензии России, в чем Россия не может успокоиться и кому она мешает спокойно жить? Европа должна в пояс кланяться России, что воевала в I мировую, СССР что спасла от фашизма! Не читая дальше, отвечу: я уже давала ссылку на интервью уполномоченного РФ в раде Європы "Радио Свободе" на вопрос - что он считает своей заслугой по итогам года, ваш дипломат ответил: невступление Украины и Грузии в НАТО (помнишь таку ссылку?) Вот когда Россия перестанет считать своей заслугой вмешательство во внутренние дела других государств - тогда можно будет считать, что она никому не мешает жизть, а пока........ И хватит уже прикрываться прошлым несуществующего государства - потому, что это только вы думаете, что это Росиия победила фашизм - как оказалось, у нормальных людей другое мнение по этому поводу. Ты что-то говорил об объективности? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 А ха ха ! ___ А вот новый перл от российского чиновника - как ты его прокоментируешь Смелл? Украина должна спросить Россию перед соглашениями с ЕС - РФ .http://www.pravda.com.ua/rus/news/2011/12/15/6839751/ Украина должна проводить консультации с государствами-участниками Таможенного союза и с Россией перед подписанием соглашения о зоне свободной торговли с Евросоюзом. Об этом на конференции "Перспективы евразийской интеграции Украины" в Киеве заявил ответственный секретарь комиссии Таможенного союза Сергей Глазьев, сообщает "Интерфакс-Украина". "Должен сказать, что украинское руководство официально уклоняется пока от проведения каких-либо переговоров по участию в наших интеграционных процессах и, как мы видим, продолжает старую линию... - зону свободной торговли с Европейским Союзом", - сказал он. Кроме того, он подчеркнул, что украинское руководство также не ведет консультаций ни с Таможенным союзом, ни с Россией в отношении возможных последствий участия Украины в ЗСТ с ЕС. "Вообще говоря, по тому соглашению, подписанному в Санкт-Петербурге месяц назад, любая сторона, если она заключает с какой-то третьей стороной, тем более, такой крупной как ЕС преференциальное соглашение о ЗСТ, она обязана провести консультации с партнерами", - пояснил Глазьев( и пофик, что этот документ не был ратифицирован Верховной Радой) Докладчик уточнил, что Украине необходимо принять политическое решение об участии в Таможенном союзе и едином экономическом пространстве в рамках СНГ. Глазьев отметил, что украинскому суверенитету больше угрожает участие в Евросоюзе, что подтверждается нынешней ситуацией в некоторых странах ЕС, где национальное правительство фактически возглавляют еврокомиссары (а авторитаризм России, Казахстана и Белоруси нам не угрожает?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Як то кажуть пані Оріано ви тицьнули опонента пикою в самісінький факт. ;) І мені цікаво почитати відповідь шанувальника імперських зазіхань. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Як то кажуть пані Оріано ви тицьнули опонента пикою в самісінький факт. ;) І мені цікаво почитати відповідь шанувальника імперських зазіхань. Це не вперше - але мій опонент вміє зробити фізію "кірпічом" - і далі про своїх баранів :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 У всім імперій історія не дуже - що в Римської, що в Російської - і кінець завжди однаковий. Україну Бог вберіг від цієї карми, Європа від неї вже відійшла - залишилася ще Росія, ніяк не може заспокоїтися. Мітіч, я тобі ще раз і востаннє повторюю - Європа має базу - стандарти і традиції, на яких завжди відродиться. Що має Росія, крім корисних копалин? Європа своїми здобутками може поділитися - Росія газом ніколи. Ось тобі і різниця. Ну а зомбі типу Смелла - це і є майбутнє їх імперії - обидлячення населення - сам розумієш: навіть дуже трудолюбиве бидло не принесе процвітання державі. Прошу заметить, я в своих последних постах ни слова не сказал о Росии, а вы как в том анекдоте "..кто про шо, а голый про баню".Не знаю почему вы не хотите замечать очевидного. Европа трещит по всем швам, и скорее всего, ЕС перестанет существовать в том виде в котором она существует. Как быстро этот процесс наберет обороты -это другой вопрос. По всей вероятности нас ожидает большой БУЛЬК, который заляпает все вокруг, а вы продолжаете всех убеждать, что нам необходимо залезть в воздушный шар, который вот вот лопнет. Мол "там тепло, и мухи не кусают".Если недеетесь на наше родное "..моя хата скраю", то зря , первыми горят как раз крайние хаты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Европа трещит по всем швам, и скорее всего, ЕС перестанет существовать в том виде в котором она существует. Как быстро этот процесс наберет обороты -это другой вопрос. По всей вероятности нас ожидает большой БУЛЬК, который заляпает все вокруг, а вы продолжаете всех убеждать, что нам необходимо залезть в воздушный шар, который вот вот лопнет. Мол "там тепло, и мухи не кусают".Если недеетесь на наше родное "..моя хата скраю", то зря , первыми горят как раз крайние хаты! Тобто, ви вважаєте, що скоро в ЄС (або в тому, що утвориться за вашою версією) - суди перестануть судити справедливо, мєнти будуть вибивати зізнання і кришувати наркобізнес, чиновники вимагатимуть хабарі, президенти платити за оренду заповідних земель ціну землі на хуторі в Луганській області, громадяни перестануть конролювати владу, а влада садитиме своїх опонетів, які програли? Якщо всього цього не буде - то мені пофік яий вигляд буде мати Європа завтра, а велика булька - у вашій голові і заважає вам мислити розумно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Тобто, ви вважаєте, що скоро в ЄС (або в тому, що утвориться за вашою версію) - суди перестануть судити справедливо, мєнти будуть вибивати зізнання і кришувати наркобізнес, чиновники вимагатимуть хабарі, президенти платити за оренду заповідних земель ціну землі на хуторі в Луганській області, громадяни перестануть конролювати владу, а влада садитиме своїх опонетів, які програли? Якщо всього цього не буде - то мені пофік яий вигляд буде мати Європа завтра, а велика булька - у вашій голові і заважає вам мислити розумно.А мне пофiк який вигляд має Європа зараз! Я считаю, что мы сами можем и должны наводить порядок в своей стране, и решать как нам жить и с кем дружить. Тем более что Европа не горит желанием видеть нас в своих рядах, а пол Украины не горит желанием туда идти! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Не читая дальше, отвечу: я уже давала ссылку на интервью уполномоченного РФ в раде Європы "Радио Свободе" на вопрос - что он считает своей заслугой по итогам года, ваш дипломат ответил: невступление Украины и Грузии в НАТО (помнишь таку ссылку?) Вот когда Россия перестанет считать своей заслугой вмешательство во внутренние дела других государств - тогда можно будет считать, что она никому не мешает жизть, а пока........ И хватит уже прикрываться прошлым несуществующего государства - потому, что это только вы думаете, что это Росиия победила фашизм - как оказалось, у нормальных людей другое мнение по этому поводу. Ты что-то говорил об объективности? И совершенно правильно говорят наши политики! С ними согласно 100% населения России!Что за дет сад... Хочу в Нато! Что за капризы? Конфетку отобрали, блин, дитя расстроили! :lol: Меня удивляет ваша беспечность, такие решения нельзя принимать ни назло, ни вопреки! А пока я вижу только на зло России и вопреки здравого смысла. Тем более, это мнение о вступлении в НАТО, не поддерживается большинством населением Украины! В интернете полно роликов с протестами в Киеве, Одессе, Севастополе и т.д. с вполне понятными лозунгами: НЕТ НАТО! Не пойму, что конкретно дает тебе вступление в НАТО? Понимаю в ЕС зовешь, туда и без членства в НАТО берут! Ну предположим Украина вступила в НАТО, на теле Украины появились как минимум военные авиационные, морские и сухопутные базы. Специалисты говорят общая численность военнослужащих будет насчитывать около 150тыс. солдат и офицеров, преимущественно Украинцев, а главное под управлением НАТО! И если вдруг случится самое страшное, то им придется бомбить например Тулу, по тому что Амерсам захочется продвигать "демократию" в России. И мне насрать на правительство, и всю остальную лабуду, я боюсь что погибнет так же как в Ливии 20тыс. мирного населения, я и мои близкие вместе с ними! Что ты сделаешь если такое случиться? Боюсь что ничего! Так что твои капризы угрожают моей безопасности! Почитай книжечку Джона Перкенса "Исповедь убийцы" Там все написано, о России, о роли нато, к стати там есть и об Украине! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 ___ А вот новый перл от российского чиновника - как ты его прокоментируешь Смелл? Украина должна спросить Россию перед соглашениями с ЕС - РФ .http://www.pravda.com.ua/rus/news/2011/12/15/6839751/ Украина должна проводить консультации с государствами-участниками Таможенного союза и с Россией перед подписанием соглашения о зоне свободной торговли с Евросоюзом. Об этом на конференции "Перспективы евразийской интеграции Украины" в Киеве заявил ответственный секретарь комиссии Таможенного союза Сергей Глазьев, сообщает "Интерфакс-Украина". "Должен сказать, что украинское руководство официально уклоняется пока от проведения каких-либо переговоров по участию в наших интеграционных процессах и, как мы видим, продолжает старую линию... - зону свободной торговли с Европейским Союзом", - сказал он. Кроме того, он подчеркнул, что украинское руководство также не ведет консультаций ни с Таможенным союзом, ни с Россией в отношении возможных последствий участия Украины в ЗСТ с ЕС. "Вообще говоря, по тому соглашению, подписанному в Санкт-Петербурге месяц назад, любая сторона, если она заключает с какой-то третьей стороной, тем более, такой крупной как ЕС преференциальное соглашение о ЗСТ, она обязана провести консультации с партнерами", - пояснил Глазьев( и пофик, что этот документ не был ратифицирован Верховной Радой) Докладчик уточнил, что Украине необходимо принять политическое решение об участии в Таможенном союзе и едином экономическом пространстве в рамках СНГ. Глазьев отметил, что украинскому суверенитету больше угрожает участие в Евросоюзе, что подтверждается нынешней ситуацией в некоторых странах ЕС, где национальное правительство фактически возглавляют еврокомиссары (а авторитаризм России, Казахстана и Белоруси нам не угрожает?) Что за натура все передергивать?Написано - КОНСУЛЬТАЦИИ! До соглашения с ЕС, на пост советском пространстве работает таможенный союз в рамках СНГ. Вот все страны входящие в этот торговый союз должны вести переговоры и КОНСУЛЬТАЦИИ, дабы своими тупыми решениями не обрушить экономику соседних стран! Собственно для этого и создаются торговые союзы, чтобы в рамках принятых ПРАВИЛ, вести торговлю на благо, а не как хочу так верчу! Я вижу вы так хотите в ЕС, что по костям пойдете! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Хотел добавить Джон Перкенс, это тот самый человек, кто стоял у истоков разработки и внедрения механизмов с помощью которых сегодня грабят страны, убивают мирное население под видом "демократии". Цветные революции, кто платит за них, что такое МВФ и вообще цель НАТО. Как он сам говорит, что когда понял что сотворил - ужаснулся, отошел от дел и написал книгу, благодаря которой и жив до сих пор! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 А мне пофiк який вигляд має Європа зараз! Я считаю, что мы сами можем и должны наводить порядок в своей стране, и решать как нам жить и с кем дружить. Тем более что Европа не горит желанием видеть нас в своих рядах, а пол Украины не горит желанием туда идти! Ти, Мітіч перечитай, що написав Смелл - він тобі популярно пояснив позицію Росії на те, що ми маємо право робити, а що ні. І якщо ти думаєш, що вони від нас відчепляться - то ти дуже помиляєшся. А як наводять порядок представники цієї половини України, яка проти вступу в ЄС - ми дуже добре бачимо сьогодні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Поки влада вирішує, що робити з європейським вибором для України, свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили. Насправді, дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Вони вже там просто... живуть. "Українська правда" знайшла житло сина Миколи Азарова у одному з найпрестижніших районів Відня.http://www.pravda.com.ua/articles/2011/12/15/6839225/ З.І. А ти, Мітя, продовжуй далі бухтіти про бульку, загниваючий Захід і те, що вони нас не хочуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Ти, Мітіч перечитай, що написав Смелл - він тобі популярно пояснив позицію Росії на те, що ми маємо право робити, а що ні. І якщо ти думаєш, що вони від нас відчепляться - то ти дуже помиляєшся. А як наводять порядок представники цієї половини України, яка проти вступу в ЄС - ми дуже добре бачимо сьогодні. Больной часто не знает что болен и отказывается от лечения в силу своих причин и фобий! Имеет ли бальной право не лечиться? Думаю да! Имеет ли бальной заражать болезнью окружающих? Думаю нет! По этому лечить надо принудительно!Иначе из за вас пострадают невинные люди! Ты сможешь спокойно спать если из за тебя пострадают невинные люди? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Поки влада вирішує, що робити з європейським вибором для України, свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили. Насправді, дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Вони вже там просто... живуть. "Українська правда" знайшла житло сина Миколи Азарова у одному з найпрестижніших районів Відня.http://www.pravda.com.ua/articles/2011/12/15/6839225/ З.І. А ти, Мітя, продовжуй далі бухтіти про бульку, загниваючий Захід і те, що вони нас не хочуть. Орианна ехай ты туда, отдыхай, лечись, наслаждайся жизнью! тебе на билет не скинуться? Я думаю многие помогут тебе. Для многих УкрПолякоХохлов дорога в Европу давно открыта, валите уже! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Орианна ехай ты туда, отдыхай, лечись, наслаждайся жизнью! тебе на билет не скинуться? Я думаю многие помогут тебе. Для многих УкрПолякоХохлов дорога в Европу давно открыта, валите уже! И поверь никто возражать не будет и особо не росстроится! Ехайте выгребайте польские коровники, ухаживайте за итальянскими стариками и португальскими детьми. А мы тут останемся, у нас на Родине делов хватает! Мы вот с Россией будем дружить! Там все как то роднее:, вера, язык друзья родственники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 И поверь никто возражать не будет и особо не росстроится! Ехайте выгребайте польские коровники, ухаживайте за итальянскими стариками и португальскими детьми. А мы тут останемся, у нас на Родине делов хватает! Мы вот с Россией будем дружить! Там все как то роднее:, вера, язык друзья родственники. Те же пожелания и для тебя, чемодан, вокзал, Россия, вера, друузья, родственники. Думаешь ты ценный кадр, за табой особо росстроятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 И поверь никто возражать не будет и особо не росстроится! Ехайте выгребайте польские коровники, ухаживайте за итальянскими стариками и португальскими детьми. А мы тут останемся, у нас на Родине делов хватает! Мы вот с Россией будем дружить! Там все как то роднее:, вера, язык друзья родственники. Водку пить, баб вокруг дома ганять, детей сиротами при живых родителях оставлять и чуть что в петлю голову пихать? Все понятно. Митяша, твой план максимум понятен, если не получится в Украине, то ты не расстраивайся - всегда есть Россия матушка, она в этом плане, что ты для себя обозначил - всегда поможет. Ну а за Украину мы еще поборемся, так просто не отдадим. И вот теперь, когда я узнала откуда пошло название, язык и вся культура Украины - с ЗУ - я еще сильнее и настойчевее почувствовала себя - куда тебе хирляку и алкоголику (образ на аве). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Те же пожелания и для тебя, чемодан, вокзал, Россия, вера, друузья, родственники. Думаешь ты ценный кадр, за табой особо росстроятся. Да не, мы его еще поупрашиваем, немного, ну а потом он сам туда захочет, если не будет желания измениться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Водку пить, баб вокруг дома ганять, детей сиротами при живых родителях оставлять и чуть что в петлю голову пихать? Все понятно. Митяша, твой план максимум понятен, если не получится в Украине, то ты не расстраивайся - всегда есть Россия матушка, она в этом плане, что ты для себя обозначил - всегда поможет. Ну а за Украину мы еще поборемся, так просто не отдадим. И вот теперь, когда я узнала откуда пошло название, язык и вся культура Украины - с ЗУ - я еще сильнее и настойчевее почувствовала себя - куда тебе хирляку и алкоголику (образ на аве). Я 20 лет службе Родине отдал, получаю пенсию, работаю, и мой план максимум выростить сына инвалида, которого Российские врачи спасли.И мы с женой имея кое какие средства стараемся по мере возможного помоч таким же семьям с детьми инвалидами.Ну а за Украину боритесь езжайте в Польшу или Испанию и боритесь! Хоть с вилами в коровнике, хоть с раздвинутыми ногами в барделе...БОРИТЕСЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Те же пожелания и для тебя, чемодан, вокзал, Россия, вера, друузья, родственники. Думаешь ты ценный кадр, за табой особо росстроятся.Ты ЗаУМ сильно чемоданами не размахивай. Я свою Родину люблю, и никуда не собираюсь ни в Европу ни в Россию, и тебя в Крым приглашаю в гости, и как гостю буду рад( может отмоешься). Но если ты барзеть тут начнешь и мне на дверь указывать, то получишь в свое грязное грызло очень больно! Ты меня понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Я 20 лет службе Родине отдал, получаю пенсию, работаю, и мой план максимум выростить сына инвалида, которого Российские врачи спасли.И мы с женой имея кое какие средства стараемся по мере возможного помоч таким же семьям с детьми инвалидами. Ну а за Украину боритесь езжайте в Польшу или Испанию и боритесь! Хоть с вилами в коровнике, хоть с раздвинутыми ногами в барделе...БОРИТЕСЬ! Вішь як ти відразу захвилювався - виправдовуватися почав, щоб не подумали що ти алкаш і моральний потворок, а порядний громадянин і ось навіть доброчинністю займаєшся. А чого ти не можеш припустити, що на протилежній частині України не " с вилами в коровнике, хоть с раздвинутыми ногами в барделе" а такі ж добропорядні люди, які також мають дітей, також займаються доброчинністю, і навіть якщо і заробляють гроші не в Україні, то тобі мало б бути відомо з совка, що всякий труд почесний, якщо ти не крадеш. А то що ж виходить - тих, хто тебе обікрав і експлуатує по повній, ти у прези, депутати, місцеву владу вибираєш, а людей, які свої кровні привозять в Україну і тут створюють робочі місця, вчать дітей, ЛІКУЮТЬ ЇХ - ти з лайном змішуєш?!!!!!! Знаєш Мітяша, нервів не стачить витримувати ось таку тупість, зомбованість і просто небажання думати. Сором! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 А як наводять порядок представники цієї половини України, яка проти вступу в ЄС - ми дуже добре бачимо сьогодні.Я не в восторге от некоторых вещей которые творит нынешняя власть, но в моем городе активно идет ремонт дорог, парков, и площадей! А от помаранчевой пятилетки нам только палаточные дырки в асфальте достались, больше нихрена не делалалось, одни лозунги..."БЛА...БЛА...БЛА..!Пять лет говорильни и палаточных митингов. Чуть что не так, сразу в палатки и ...бла бла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Я не в восторге от некоторых вещей которые творит нынешняя власть, но в моем городе активно идет ремонт дорог, парков, и площадей! А от помаранчевой пятилетки нам только палаточные дырки в асфальте достались, больше нихрена не делалалось, одни лозунги..."БЛА...БЛА...БЛА..!Пять лет говорильни и палаточных митингов. Чуть что не так, сразу в палатки и ...бла бла... А що в Криму були помаранчеві - коли вони у вас були владою? В Криму свій бюджет, свій парламент і виконавча влада - де в більшості завжди регіони. Коли вони за минулої влади нічого не робили - ти б задумався чого? А не валив все на одних. А тепер я тобі свою версію скажу, бо саботаж саме примітивне пояснення. Ремонт доріг - найприбутковіша діяльність для людей нечистих на руку. У ПР тепер всюди свої ставленики, які відмивають гроші з бюджету, в тому числі Державного. Думаєш вони це будуть робити в Тернополі? - а дзюськи - нащо клятим бандерівцям дороги - вони і так не оцінять, крім того, там Свобода все конролює. Крім доріг є ще щось пред"явити? До речі, влітку бачила я ті ремонти - мав приїхати Янукович, то вони гарячу смолу просто в спеку клали, люди, переходячи дорогу, губили капці, падали, а деякі так без взуття по смолі і йшли. Але я говорила про стандарти, закони при яких неможливе буде таке неподобство, коли люди будуть конролювати свою владу. З тими, кого ти в тому числі вибрав - цього не буде ніколи. З Росією також. Але тобі й не треба - правда? З.І. Ніколи не забуду пику одного бидляка, який сміявся з моєї української - це було ще в дитинстві, в Миколаїці. А останній раз, коли я домовлялася про путівки в Ялті, і як завжди путалася "іюль". "іюнь" на тому кінці чисто українською мені відповіли: розмовляйте українською, щоб не помилитися з місяцями. Таки є прогрес - і рушієм його є вигода, прибуток, товар, гроші. Капіталізм... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 А тепер я тобі свою версію скажу, бо саботаж саме примітивне пояснення. Ремонт доріг - найприбутковіша діяльність для людей нечистих на руку. У ПР тепер всюди свої ставленики, Ось тут пані Оріано ви дієте за принципом сварливої свекрухи з анекдоту - не знаю як, але не так. У нас губернатор з донецьких. Можу сказати що вельми порялна людина. Маю питання - чи багато губернаторів часів помаранчевої влади організовували пряму "гарячу лінію" де можна поскаржитися як самому губернатору так і його заступникам? У нас в області це вперше до речі. І до речі питання вирішуються по дзвінкам. Не всі звісно але реагування є. Тепер про дороги. Звісно, коли були при владі помаранчеві вони відігнали від владного корита конкурентів і вляглися біля нього смачно чавкаючи. Нинішня ж влада зробила так само - відігнала від корита помаранчевих дармоїдів і вигравши тендери на ремонт доріг (адже мова саме про них чи не так?) почали їх ремонтувати. Рзумієте, почали робити! Останній раз капітальнго ремонтували у нас дороги (нове покриття а не ямковий ремонт) в кінці 2004 року незадовго до виборів. П"ять наступних років окрім ямкових ремонтів нічого не робилося. Зате напинали груди та рвали на ній сорочку - ми за народ!...А зараз у місті основні магістралі отримали капітальний ремонт у вигляді нового покриття. За містом теж відремонтували дороги так що і виїжджати за місто не страшно - машина не стане ушкодженою від ям які утворилися за п"ять минулих років. Можете звинувачувати мене у вихвалянні влади у мойому місті але ви будете не праві - я бачу те, що влада почала щось робтит замість постійних обіцянок. А хто при владі в цій ситуації не важливо - та влада яка бодай щлсь робить заслуговує на похвалу. Не на повну але і частково не можна похвалити втрачену для країну п"тирічку помаранчевої істерії і тим це дошкульніше шо саме за таких пройдисвітів я тоді голосував. Думаєш вони це будуть робити в Тернополі? - а дзюськи - нащо клятим бандерівцям дороги - вони і так не оцінять, крім того, там Свобода все конролює. Звичайно Свобода не дасть. Ви їздіть по ямам та баюрам а ми будемо в чей час лаяти владу яка вона погана аби ставши до влади самим відремонтувати а то не дай боже ця влада відремонтує дороги і люди побачать хоч який позитив і задумаються - а чи голосувати наступного разу за Свободу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Візьми карту, паспорт - і обнови в пам"яті - ти живеш на території України і є громадянином України. Отже, нема чужої території, нема чужої землі. А ти справжній сепаратист - а це, якщо вийде з форумів на вулицю - законом заборонено. Молодь же не порушує жодних законів, мало того, вимагає ВИКОНАННЯ ЗАКОННИХ вимог. Я доступно все розтлумачила? Це Кікаха - така реальність на сьогоднішній день. І якщо моє заміжжя можна проігнорувати і повірити, що його нема, то тут все по іншому. Тут або ти приймаєш її і берешся за діло, або завтра прийдуть за тобою, бо пацани жартів не розуміють (я не кр. татар маю на увазі) Я читаю декларацию о Государственном суверенитете Крыма(такскать обновляю в памяти, гражданином какого государства я являюсь) и понимаю, что таки я прав, а сопляки приехавшие из Львова по чужой воле - не правы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Ясно, мы все в той или иной мере романтики. Но! Вы ранее,- профессиональный военный, скорее всего закончили командное училище ПВО, а там учили работать головой. Ну скажите, кто же из состава своего государства без крови и добровольно отдает свои земли? "Ичкерию" помните? Подумайте и проанализируйте, с чего это Россия будет платить Крыму хорошую цену за базирование? Да она просто эту базу объявит своей собственностью. А кому крымчане будут на это жаловаться? Курорты парни из этой-же страны в момент купят (если уже не купили). А никакого газа не будет, тут румыны появяться скажут наш шельф и все тут, вы куда в международный суд обратитесь? А там скажут,- Румыния есть, а кто такой Крым знать не знаем... Сельское хозяйство это хорошо, но Сухумские мандарины абхазскую экономику не подняли и не поднимут. Порты на Черном море к сожалению никогда не будут напоминать Сингапурский, не то географическое расположение, как морские порты,- это далекая переферия. Не выступайте глашатаем сепаратизма,- это дорога в никуда. Я вот чего-то не понимаю, мы обсуждаем то что сейчас есть(захваченные украинскими чиновниками курорты, отобранный румынами у Украины шельф, украденные Киевом у Севастополя деньги за базирование ЧФ РФ) или то что гипотетически может быть? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.