Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Ще не вмерла України ні слава, ні воля. Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Гей, наливайте повнії чари, Щоб через вінця лилося, Щоб наша Доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося! ЗІ СВЯТОМ, ЛЮБІ ДРУЗІ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 *** Все буде добре, я це знаю, не у ві сні, а на яву. Одне бажання лише маю, кохати хочу і люблю. Весь світ тримається коханням і без кохання ми ніщо. Нехай ми вибухнем бажанням і всі пізнаєм, що Воно. Не буде в світі місця війнам, не буде зла і ворогів. Весь світ заллємо ми любов`ю, весь світ купатиметься в ній. Як в чистих водах, світлім Сонці в любові, щасті і добрі. Ми УКРАЇНЦІ у своїй сторонці і щастя буде на Землі ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Розцвіте, як маки, в душі добре слово, Защебече пісню соловей в діброві, Задзюркоче щастям чистеє джерельце, Я втамую спрагу, заспокою серце! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Androh Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Розцвіте, як маки, в душі добре слово, Защебече пісню соловей в діброві, Задзюркоче щастям чистеє джерельце, Я втамую спрагу, заспокою серце! Спасибо Орiaнa конечно за поздравление, и было бы наверное весело если бы не было так грустно. К сожалению эта поговорка спустя 20 лет до сих пор актуальна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Спасибо Орiaнa конечно за поздравление, и было бы наверное весело если бы не было так грустно. К сожалению эта поговорка спустя 20 лет до сих пор актуальна. Все буде добре, ми тільки 20-ть років блукали пустелею. Ще пів дороги. Вірно говорять: НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ТРЕБА ЗАСЛУЖИТИ. На вулиці гарна погода, на День Незалежності завжди гарна погода. У людей вже є традиції. Минулого року в цей день я відпочивала в Закарпатті, прокинулася від виконання Гімну: люди так почали святкування. ...і ще подумалося: добре, що теперішня наша влада не затіяла гучних святкувань: вона ніби відчуває свою інорідність - а це обнадіює. ЗІ СВЯТОМ ВАС!!! БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ І ЗАВЖДИ ВІЛЬНІ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Я вновь повстречался с Надеждой -- приятная встреча. Она проживает все там же, -- то я был далече. Все то же на ней из поплина счастливое платье, все так же горящ ее взор, устремленный в века... Ты наша сестра, мы твои молчаливые братья, и трудно поверить, что жизнь коротка. А разве ты нам обещала чертоги златые? Мы сами себе их рисуем, пока молодые, мы сами себе выбираем и песни, и судьбы, и горе тому, кто одернет не вовремя нас... Ты наша сестра, мы твои торопливые судьи, нам выпало счастье, да скрылось из глаз. Когда бы любовь и надежду связать воедино, какая бы, трудно представить, возникла картина! Какие бы нас миновали напрасные муки, и только прекрасные муки глядели б с чела... Ты наша сестра. Что ж так долго мы были в разлуке? Нас юность сводила, да старость свела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=N9SyAB1wfgA&feature=related Пішла святкувати. Не соромтеся, залишайте свої поздоровлення!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Androh Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=N9SyAB1wfgA&feature=related Пішла святкувати. Не соромтеся, залишайте свої поздоровлення!!! Конец ... дня. И то что я и говорил --- ШУМ ., и не слова конкретики (Смотрю 5 канал МАРАФОН)- тема зарплат и доходов украинских семей - ТАБУ!!!!!!!!!. обидно. ЗЫ. И полностью искренне СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Конец ... дня. И то что я и говорил --- ШУМ ., и не слова конкретики (Смотрю 5 канал МАРАФОН)- тема зарплат и доходов украинских семей - ТАБУ!!!!!!!!!. обидно. ЗЫ. И полностью искренне СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!!! Героям слава!!! Я телевізора більше не дивлюся - мене нудить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Androh Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Героям слава!!! Я телевізора більше не дивлюся - мене нудить. Есть вещи неприятные которые надо делать. :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Есть вещи неприятные которые надо делать. :D Ось я сьогодні таке робила: висварила двірника за те, що біля смітників брудно. Він мене смачно виматюкав, але прибрав, навіть піском засипав смердючі калюжі. Я на нього не образилася і залишилася собою задоволена. А дивилась би телевізор - хіба б знервувалася і користі ніякої. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.