Гість bes100na Опубліковано 18 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2011 "Объединяясь, самые маленькие государства процветают; из-за разногласий рушатся самые великие государства" Саллюстий Если говорить много это терять смысл который умные поняли сразу, а не разумным всё равно не объяснить, что мир лучше ссоры. Или весь вопрос теперь; с кем объединяться?...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 "Объединяясь, самые маленькие государства процветают; из-за разногласий рушатся самые великие государства" Саллюстий Если говорить много это терять смысл который умные поняли сразу, а не разумным всё равно не объяснить, что мир лучше ссоры. Или весь вопрос теперь; с кем объединяться?...? Хотелось бы мне жить так как живут в маленьком и видимо по этому столь "не процветающем" княжестве Лихтинштейн. Согласен как в Дании, Голландии или Швейцарии. Бог с ним и как в Австрии! А кто это у нас там в последнее время объеденился и стал "процветать"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість aston78 Опубліковано 13 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2011 Думаю, что вопрос объединения не стоит буквально. Имеется в виду - объединение на основе общих интересов в экономике, социальной жизни. Вообще - общности культур. Вот Сингапур - он интегрировал свою экономику в мировую - и развился невероятно. Самое успешное маленькое государство мира. Но он ни с кем не объединился в прямом смысле. Просто выстроил ту же систему ценностей, что и большинство развитых стран. Думаю - об этом шла речь, а не о банальном и тупом воссоединении, например, снова в СССР из десятка бандитско-коррумпированных стран типа РФ, Украины и Беларусии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2011 Думаю, что вопрос объединения не стоит буквально. Имеется в виду - объединение на основе общих интересов в экономике, социальной жизни. Вообще - общности культур. Вот Сингапур - он интегрировал свою экономику в мировую - и развился невероятно. Самое успешное маленькое государство мира. Но он ни с кем не объединился в прямом смысле. Просто выстроил ту же систему ценностей, что и большинство развитых стран. Думаю - об этом шла речь, а не о банальном и тупом воссоединении, например, снова в СССР из десятка бандитско-коррумпированных стран типа РФ, Украины и Беларусии Боюся, що у даному випадку мають на увазі тупе об"єнання, тіпа слов"янських народів під назвою "Руській мір". Але нехай автор теми відповість, може я його неправильно зрозуміла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість aston78 Опубліковано 14 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2011 Ну так СССР и разрушился, потому что объединили насильно, а разногласий ой как много было. А они все мечтают опять согнать в союз с собой все рядом живущие народы, кто ниже ростом, и захороводить этим концлагерем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2011 Фанати "Динамо" та "Карпат" побили охоронця стадіону через зірваний банер Шухевичу та Бандері Охоронець стадіону "Динамо" був побитий фанатами під час матчу "Динамо" - "Карпати" у 5 турі Прем`єр-ліги. Після того як в секторі "Карпат" були розтягнуті банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону "Динамо" прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього із сектору "Карпат" вискочили п`ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили з три десятка фанів "Динамо". В результаті охоронець стадіону "Динамо", який вирішив зірвати банери, був побитий цією юрбою і його відвезла до лікарня швидка "Бориса". Фанати ж обох команд після цього влаштували перекличку: Слава Україні - Героям Слава. Бандера і Шухевич - Герої України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2011 Ігор Головань, адвокат. Єднаймося? 30 серпня 2011, 11:50 Продовжую згадувати улюблені твори улюблених авторів. Хіба можна, наприклад, сумніватися у мудрості Ігоря Губермана, якщо він написав: Пришел я к горестному мнению от наблюдений долгих лет: вся сволочь склонна к единению, а все порядочные – нет. І у Булата Окуджави "дураки обожают собираться в стаю", а "умный в одиночестве гуляет кругами, он ценит одиночество превыше всего". Хоча розумним іноді все ж треба робити над собою зусилля і об'єднуватися. Бо, як писав той же Окуджава, "скоро их повыловят всех до одного". *http://www.youtube.com/watch?v=csBZv_j2Rm4&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Ігор Головань, адвокат. Єднаймося? 30 серпня 2011, 11:50 Продовжую згадувати улюблені твори улюблених авторів. Хіба можна, наприклад, сумніватися у мудрості Ігоря Губермана, якщо він написав: Пришел я к горестному мнению от наблюдений долгих лет: вся сволочь склонна к единению, а все порядочные – нет. І у Булата Окуджави "дураки обожают собираться в стаю", а "умный в одиночестве гуляет кругами, он ценит одиночество превыше всего". Хоча розумним іноді все ж треба робити над собою зусилля і об'єднуватися. Бо, як писав той же Окуджава, "скоро их повыловят всех до одного". *http://www.youtube.com/watch?v=csBZv_j2Rm4&feature=player_embedded Почисть свою почту, вже й нікуди написати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Почисть свою почту, вже й нікуди написати. почистила :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 почистила :rolleyes:Знову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Знову. Якийсь ви ненаситний Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Якийсь ви ненаситний Це нормальний чоловічий стан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Це нормальний чоловічий стан. Та знаю - пів ящика знесла, лише деякі залишила, цінні ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Та знаю - пів ящика знесла, лише деякі залишила, цінні ))) Треба бажаючих переполовинити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2011 Треба бажаючих переполовинити. Там тільки один, але тривалий час. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2011 Там тільки один, але тривалий час. Хай на парканах пише. Я ревнивий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2011 Хай на парканах пише. Я ревнивий. :lol: :lol: :lol: Тоді це МЕНІ треба буде писати на паркані - так сталося... Сонечко (моя кликуха в юності) не можна ревнувати - це смішно, Олексію :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2011 :lol: :lol: :lol: Тоді це МЕНІ треба буде писати на паркані - так сталося... Сонечко (моя кликуха в юності) не можна ревнувати - це смішно, Олексію :rolleyes: Сонечко миле. Відчуття не підвластне розуму. Скажи Отеллу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2011 Відчуття не підвластне розуму. Скажи Отеллу. У мене тут є цитатка зі східної мудрості, як приборкати відчуття і підкорити їх розуму. Це дуже глибока філософія - не всі чоловіки люблять так заглиблюватися. Можливо, це і надобре, бо тоді б вони робилися передбачуваними - а це так скучно. Але просто почитайте, для загального розвитку. Когда тот объект, который ты так желал заполучить, находится перед тобой, вначале возникает ощущение счастья, так как интеллект, благодаря временному удовлетворению, становится неподвижным и возвращается к Источнику, фонтану Блаженства. Там истинное «Я» отражается в нем, и это отражение переживается как радость, поскольку это и есть природа истинного «Я». Блаженство возникает не из объекта, Оно есть «Я». Поэтому удерживай ум неподвижным, и «Я» отразится в нем и притянет ум к себе. Удовольствие относится к истинному «Я», оно кроется именно в Я, а не вне этого Я в преходящих объектах. Объекты временны, Блаженство — нет. Ты един с этим Блаженством, и как только ты познаешь это, ты будешь любить все, исходящее из твоего Я, как свое Я своего Я. Твоя Любовь будет вечной, она не будет исходить от имен и форм и не будет на них направлена, но она всегда будет в твоем Я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2011 У мене тут є цитатка зі східної мудрості, як приборкати відчуття і підкорити їх розуму. Це дуже глибока філософія - не всі чоловіки люблять так заглиблюватися. Можливо, це і надобре, бо тоді б вони робилися передбачуваними - а це так скучно. Але просто почитайте, для загального розвитку. Це вже нірвана. Я з другого світу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2011 Градоначальник вздумал путешествовать. План был начертан обширный. Сначала направиться в один угол; потом, перерезав его площадь поперек, нагрянуть в другой конец; потом очутиться в середине, потом ехать опять по прямому направлению, а затем уже куда глаза глядят. Везде принимать поздравления и дары. — Вы смотрите! — говорил он обывателям, — как только меня завидите, так сейчас в тазы бейте, а потом зачинайте поздравлять, как будто я и невесть откуда приехал! Ожидавшие, в числе четырех человек, ударили в тазы, а один потрясал бубном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.