Гість mmorpg Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 1. Припинити розкрадати держбюджет. 2. Побороти корупцію. 3. Забрати в олігархів їхні заводи, якими вони володіють незаконно, і нормально їх продати. 4. Встановити прогресивну систему оподаткування, як в усіх цивілізованих країнах. 5. Стимулювати і пропагувати розвиток підприємництва. Ввести хорошу економічну освіту в школах та в ВУЗах. Для тих, хто вже закінчив школу і ВУЗ - економічну передачу на держтелебаченні (а то перейшли від комунізма до капіталізма, а народу не пояснили як жити в нових умовах, і ходять всі ниють - "нема роботи, нема роботи" а ніхто не думає що ту роботу ми тепер самі і маємо створювати). Зменшити податки на малий та середній бізнес, до того часу, поки він нормально не розвинеться (доля малого і середнього бізнесу в ВВП західних країн - 80%). Зменшити кількість перевірок, перевіряти тільки продукти харчування на якість. Ввозити іноземне обладнання і на ньому виробляти, встановити ставку мита на рівні 0 % на ввіз іноземного обладнання, крім того , яке Україна виробляє сама. Державні кредити на розвиток бізнесу під 0% (для такої справи гроші можна навіть надрукувати). 6. ВУЗи, лікарні і деякі державні підприємства можна перевести на самоокупність, тому що наші гроші, коли вони проходять через держбюджет - зменшуються вдвічі . В ВУЗах встановити стандартну ціну на навчання, наприклад 10000 грн на рік. В лікарнях ввести тарифи на всі медпослуги. З держбюджету виділяти гроші тільки на армію, міліцію, школи, дитячі будинки. 7. Прийняти закон про відкликання депутатів і президента, закон про народний суд над президентом (по закінченню строку повноважень президента - референдум, де народ рішає, що з ним зробити) ). Ваші пропозиції ?
Ай-Никола Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 1. Припинити розкрадати держбюджет. 2. Побороти корупцію. 3. Забрати в олігархів їхні заводи, якими вони володіють незаконно, і нормально їх продати. 4. Встановити прогресивну систему оподаткування, як в усіх цивілізованих країнах. 5. Стимулювати і пропагувати розвиток підприємництва. Ввести хорошу економічну освіту в школах та в ВУЗах. Для тих, хто вже закінчив школу і ВУЗ - економічну передачу на держтелебаченні (а то перейшли від комунізма до капіталізма, а народу не пояснили як жити в нових умовах, і ходять всі ниють - "нема роботи, нема роботи" а ніхто не думає що ту роботу ми тепер самі і маємо створювати). Зменшити податки на малий та середній бізнес, до того часу, поки він нормально не розвинеться (доля малого і середнього бізнесу в ВВП західних країн - 80%). Зменшити кількість перевірок, перевіряти тільки продукти харчування на якість. Ввозити іноземне обладнання і на ньому виробляти, встановити ставку мита на рівні 0 % на ввіз іноземного обладнання, крім того , яке Україна виробляє сама. Державні кредити на розвиток бізнесу під 0% (для такої справи гроші можна навіть надрукувати). 6. ВУЗи, лікарні і деякі державні підприємства можна перевести на самоокупність, тому що наші гроші, коли вони проходять через держбюджет - зменшуються вдвічі . В ВУЗах встановити стандартну ціну на навчання, наприклад 10000 грн на рік. В лікарнях ввести тарифи на всі медпослуги. З держбюджету виділяти гроші тільки на армію, міліцію, школи, дитячі будинки. 7. Прийняти закон про відкликання депутатів і президента, закон про народний суд над президентом (по закінченню повноважень президента - референдум, де народ рішає, що з ним зробити) ). Ваші пропозиції ? История вынуждена повторяться поскольку ее никто не слушает. Забрать, посадить вигнать наказать. А дальше что. К власти прийдут новые пролетарии, которые через 2-3 года захотят стать буржуа. И история повторится. Народ Украины тихо ненавидит всех олигархов и в то же самое время каждый желает оказаться хотябы в самом конце списка форбс.
Ай-Никола Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Если касательно законов для преодоления кризиса и улучшения жизни то на мой взгляд они такие: Отмена старого налогового кодекса. Внедрение диф. налога с оборота от 1 до 15 % с оборота (Реформа Столыпина) в независимости от формы собственности и 10% подоходный налог. Автоматические отчисления налогов при поступлении денег на расчетный счет с дальнейшей автоматической корректировкой при возрастании оборота. Сокращение штатов всех фискальных органов. Ограничение полномочий этиж же фискальных органов в отношении предпринимательства. Создание стабилизационного фонда (10% от годового дохода Бюджета Украины) проценты с которого распределялись между всеми работающими, учащимися старше 18 лет и нетрудоспособными (инвалиды, пенсионеры, и т.д)
Гість mmorpg Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 К власти прийдут новые пролетарии, которые через 2-3 года захотят стать буржуа. Революція - Нова влада - Нові закони. Такі закони, які не дадуть змоги красти ні їм, ні тим , що будуть після них. Якщо нова влада протягом місяця не приймає такі закони - гнати таку владу в три шиї Сокращение штатов всех фискальных органов. Фіскальні органи треба скорочувати, і не тільки фіскальні. Хай ідуть на стройку штукатурить - так від них буде більше користі для держави. Внедрение диф. налога с оборота от 1 до 15 % с оборота (Реформа Столыпина) Можна про це докладніше?
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Багато розумників, які знають ЩО РОБИТИ, майже нема тих, хто знає ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ.
Гість mmorpg Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Не так вже й багато, якби таких було багато, то б ми так погано не голосували, і таку владу не терпіли б. В тому то і наша задача - роздуплять народ в інтернетах, якщо буде більша кількість розуміючих - то і голосувать будем якось краще. майже нема тих, хто знає ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ.Я ж не проти, можете писати і що робити і як робити.
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Не так вже й багато, якби таких було багато, то б ми так погано не голосували, і таку владу не терпіли б. В тому то і наша задача - роздуплять народ в інтернетах, якщо буде більша кількість розуміючих - то і голосувать будем якось краще. Я ж не проти, можете писати і що робити і як робити. Думаєте я знаю як - не знаю, тому й утримуюся від того, щоб писати що треба.
Гість mmorpg Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Розуміння того, що треба робити теж дуже важлива річ. Треба підвищувати в суспільстві рівень розуміння, тоді люди будуть голосувати за правильних кандидатів і за правильні гасла. І коли влада робить зовсім не те що треба - не будуть цього терпіти.
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Гаслами що робити прикриваються всі політики. Навіть теперішні. А коли вони почнуть говорити як вони це будуть робити - тоді можна буде розібратися чи у вірному напрямку йде рух. Візьміть теперішню владу - наміри здавалось би благі, а дивлячись як вони діють, видно, що наміри тільки на словах, а на ділі намагаються за рахунок народу збагатитися ще більше.
Гість mmorpg Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Я ж кажу, що треба підвищувати рівень розуміння політичних процесів людьми. Хто більше розуміє, той бачив ще до виборів, що олігархічний клан рветься до влади, і що вони навіть не збираються щось робити. Навіщо олігархам підвищувати нам зарплати? Щоб самим менше заробляти? Але для початку потрібно розібратися, що ж треба робити в країні.
Ай-Никола Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Думаєте я знаю як - не знаю, тому й утримуюся від того, щоб писати що треба. Я уже рассказывал о зажимчиках "крокодильчики" Есть хорошее высказывание А. Энштейна "Все с детства знают, что то-то и то-то невозможно. Но всегда находится невежда, который этого не знает. Он-то и делает открытие". И еще вспомните притчу о талантах. Чем она кончилась. Вы просто начните предлагать идеи не боясь показаться глупой. Я не стесняюсь спрашивать совета у своих рабочих. Это всегда позволяет быть открытым, помагает людям чувствовать себя нужными и в итоге всегда ведет к наилучшим результатам.
Ай-Никола Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Можна про це докладніше? Скачайте программу реформ П.А.Столыпина. Очень интересна к размышлению.
Орiана Опубліковано 11 травня, 2013 Опубліковано 11 травня, 2013 1. Припинити розкрадати держбюджет. 2. Побороти корупцію. 3. Забрати в олігархів їхні заводи, якими вони володіють незаконно, і нормально їх продати. 4. Встановити прогресивну систему оподаткування, як в усіх цивілізованих країнах. 5. Стимулювати і пропагувати розвиток підприємництва. Ввести хорошу економічну освіту в школах та в ВУЗах. Для тих, хто вже закінчив школу і ВУЗ - економічну передачу на держтелебаченні (а то перейшли від комунізма до капіталізма, а народу не пояснили як жити в нових умовах, і ходять всі ниють - "нема роботи, нема роботи" а ніхто не думає що ту роботу ми тепер самі і маємо створювати). Зменшити податки на малий та середній бізнес, до того часу, поки він нормально не розвинеться (доля малого і середнього бізнесу в ВВП західних країн - 80%). Зменшити кількість перевірок, перевіряти тільки продукти харчування на якість. Ввозити іноземне обладнання і на ньому виробляти, встановити ставку мита на рівні 0 % на ввіз іноземного обладнання, крім того , яке Україна виробляє сама. Державні кредити на розвиток бізнесу під 0% (для такої справи гроші можна навіть надрукувати). 6. ВУЗи, лікарні і деякі державні підприємства можна перевести на самоокупність, тому що наші гроші, коли вони проходять через держбюджет - зменшуються вдвічі . В ВУЗах встановити стандартну ціну на навчання, наприклад 10000 грн на рік. В лікарнях ввести тарифи на всі медпослуги. З держбюджету виділяти гроші тільки на армію, міліцію, школи, дитячі будинки. 7. Прийняти закон про відкликання депутатів і президента, закон про народний суд над президентом (по закінченню строку повноважень президента - референдум, де народ рішає, що з ним зробити) ). Ваші пропозиції ?
Дэна Опубліковано 11 травня, 2013 Опубліковано 11 травня, 2013 История вынуждена повторяться поскольку ее никто не слушает. Забрать, посадить вигнать наказать. А дальше что. К власти прийдут новые пролетарии, которые через 2-3 года захотят стать буржуа. И история повторится. Народ Украины тихо ненавидит всех олигархов и в то же самое время каждый желает оказаться хотябы в самом конце списка форбс. Очень близко к истине...
GiRaFo.chka Опубліковано 11 травня, 2013 Опубліковано 11 травня, 2013 1. Припинити розкрадати держбюджет. 2. Побороти корупцію. 3. Забрати в олігархів їхні заводи, якими вони володіють незаконно, і нормально їх продати. 4. Встановити прогресивну систему оподаткування, як в усіх цивілізованих країнах. 5. Стимулювати і пропагувати розвиток підприємництва. Ввести хорошу економічну освіту в школах та в ВУЗах. Для тих, хто вже закінчив школу і ВУЗ - економічну передачу на держтелебаченні (а то перейшли від комунізма до капіталізма, а народу не пояснили як жити в нових умовах, і ходять всі ниють - "нема роботи, нема роботи" а ніхто не думає що ту роботу ми тепер самі і маємо створювати). Зменшити податки на малий та середній бізнес, до того часу, поки він нормально не розвинеться (доля малого і середнього бізнесу в ВВП західних країн - 80%). Зменшити кількість перевірок, перевіряти тільки продукти харчування на якість. Ввозити іноземне обладнання і на ньому виробляти, встановити ставку мита на рівні 0 % на ввіз іноземного обладнання, крім того , яке Україна виробляє сама. Державні кредити на розвиток бізнесу під 0% (для такої справи гроші можна навіть надрукувати). 6. ВУЗи, лікарні і деякі державні підприємства можна перевести на самоокупність, тому що наші гроші, коли вони проходять через держбюджет - зменшуються вдвічі . В ВУЗах встановити стандартну ціну на навчання, наприклад 10000 грн на рік. В лікарнях ввести тарифи на всі медпослуги. З держбюджету виділяти гроші тільки на армію, міліцію, школи, дитячі будинки. 7. Прийняти закон про відкликання депутатів і президента, закон про народний суд над президентом (по закінченню строку повноважень президента - референдум, де народ рішає, що з ним зробити) ). Ваші пропозиції ? а почему ты не ответила ничего? Это означает: ты согласна со всеми этими пунктами? Ты в целом согласна с мыслью, что народ в состоянии что-либо изменить каким бы то ни было способом, кроме революционного? Я - нет.
Churchill Опубліковано 11 травня, 2013 Опубліковано 11 травня, 2013 а почему ты не ответила ничего? Это означает: ты согласна со всеми этими пунктами? Ты в целом согласна с мыслью, что народ в состоянии что-либо изменить каким бы то ни было способом, кроме революционного? Я - нет.
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Опубліковано 4 червня, 2013 Вы напрасно ничего не ответили ей. У вас нет слов? Я также возмущена до беспредела некоторыми представителями русской нации.Что будет с Россией, если жить в ней останутся одни бандиты, наркоманы и шалавы? Я задаю эти вопросы самой себе, коли больше некому и пытаюсь понять… неужели вам действительно всё равно… неужели слово Родина не значит для вас и для многих других ничего.. Вы говорит, что в первую очередь вы должны были помочь своим детям, увезти их оттуда, из России. С одной стороны, это большой довод. Но с другой, а чем она, допустим, Англия помогла мне? Да, у меня меньшей шанс, чтобы на меня напал маньяк. Хотя я постоянно езжу в Россию, и машина меня сбить может где угодно. А моральные мои принципы, по-моему, только понижаются. Я уж не говорю про ум. В России каждая восьмиклашка будет умнее, чем я. Я учу свою программу, они учат свою. В России я была бы намного более образованной, просто по школьной программе, я играла на флейте, занимала рисованием, учила языки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.