Гість Игорь Опубліковано 20 жовтня, 2005 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2005 обтягивающие штанишки, странная манера поведения, да и пресс-секретарь Глеб у него явно пидор. кто что знает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 14 липня, 2007 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2007 Пиндосы заебали уже, где админы? Удалите уже этот спам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 17 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2007 Нет уж! Сказали А - говорите и Б. Давайте уж тему про баб и водку тогда уж. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 17 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2007 Лучше тему астрономии или бизнеса на металле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Лучше о линуксе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 Давайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Поставил на свой ноутбук PC Linux OS - 3d игрушки летают, документы все читаются, сейчас сижу по WIFI в интернете..... И радуюсь как дите, плюя на Билла Гейтса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Думаю, бил гейтс со своими миллиардами тоже плевал на тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Думаю, бил гейтс со своими миллиардами тоже плевал на тебя. Верно. Я поставлю линукс, второй, десятый и сотый - и нет прохиндея Билла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Все-равно больше будет на винде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Ну да....как быдло, которые идут по зову волщебной палочки власти, чем подумать головою и настроить стабильную и быструю систему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Быдло - не быдло, а пользователей на винде больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Естественно. Слишком сильно засилье данной компании, как засирателя мозга. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Согласен, вот это бил бабла за это время уже наворовал... мне столько лет 200 воровать надо.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Не думаю, этот человек, которого я считаю сильной личностью, не воровал, а делал деньги на глючной, нестабильной системе, благодаря изначально правильно поставленной маркетинговой политике, выкупавшей многочисленных фирм разработчиков, подминая под себя разработчиков. Тем самым продвигая свой сраный продукт. Ход верный. В бизнесе. Но работаем на компьютере мы, и МастадайXP не единственная система, кроме линуксе есть еще масса иных - например SOLARIS OS и BEOS не говоря уж о OS/2. Так уж поверьте, вы ламеры - сидите на своих конт-страйках и сталкерах...а мы работаем. И делаем на скоих компьютерах то, что Вы делаете на системнике за 2.000 долларов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Давай я соберу системник за 2000 и буду работать в винде а ты на своем в линуксе. И посмотрим у кого быстрее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Без вопросов! Давай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Завтра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Завтра проверим. На днях если не завтра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 12 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2007 Да ты хоть полжизни проверяй. Я тебе скриншот своего экрана дал....кстати ты не выслал мне стикер твоего Масдая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 13 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2007 Ну и как я по скриншоту оценю быстродействие? Нет у меня никакого стикера, но если надо то могу достать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 14 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2007 Отсюда вывод - ты, как физическое лицо, не имеющий стикера, и пользующийся Масладаем - вор, так как имеешь нелицинзионную копию. Место тебе - в тюрьме, или наложение штрафа. Что касается скриншота - ты и такого не дал, ты НИЧЕГО не дал, только слова.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.