Гість rtesa Опубліковано 5 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2011 Здравствуйте. На этом форуме постоянно происходит гнобление Украины и украинского самосознания - www.imtw.ru/index.php?showforum=150 С этим нужно что-то делать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2011 Здравствуйте. На этом форуме постоянно происходит гнобление Украины и украинского самосознания - wwwХХХХХХХХХХХХХХ С этим нужно что-то делать! Шановний! Нам реклама вашего классного форума не нужна. А с гнобителями разберёмся как-то без вашего участия.Хотите- присоединяйтесь. Пишите. Говорите. Но так откровенно ссылки выкидывать - даже как бы неприлично !.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 6 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2011 Хорошо ли нашему Президенту живётся. Не бедует? Обещался сегодня показать"Межигирья" журналистам. Немогу ничего найти(только Google Planet). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2011 Хорошо ли нашему Президенту живётся. Не бедует? Обещался сегодня показать"Межигирья" журналистам. Немогу ничего найти(только Google Planet). *http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/6/6271859/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 6 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2011 *http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/6/6271859/На голове он неплохо бы смотрелся. Да! И с цветами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2011 На голове он неплохо бы смотрелся. Да! И с цветами. В тебе буйна фантазія! на таке ніхто не спромігся - я коменти читала, такої ідеї ніхто не висунув. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 7 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2011 В тебе буйна фантазія! на таке ніхто не спромігся - я коменти читала, такої ідеї ніхто не висунув. Оттого его очеть быстро и возят. Он читает мои мысли! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2011 Оттого его очеть быстро и возят. Он читает мои мысли! Він читає лише великими літерами. Пиши свої думки маленькими, щоб не прочитав. Мені Дарку Чепек шкода - така мила дівчина, а вони її в обструкцію. Не не холуї? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 7 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2011 Він читає лише великими літерами. Пиши свої думки маленькими, щоб не прочитав. Мені Дарку Чепек шкода - така мила дівчина, а вони її в обструкцію. Не не холуї? Она неплохо получает. Себя пожалей!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.