Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Странный ты... не говорили окружающие? Предлагаешь переживать за политика-алкоголика... - "вообще в Украине с мужиками напряженка, поспивались все". Вообще не в тему :blink: И называть человека, которого не стоишь и мизинца, типичной вертихвосткой без особого ума... так ты никогда не поймешь умных людей.А говоришь не влюблённый :lol: Мальчик, я понимаю твоё преклонение перед богиней,если не можешь дать женщине то что нужно, приходиться компенсировать комплиментами, но сами женщины - не любят тряпок ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Если быдлоту ты определяешь по разговорам - почему же тогда ты 2 раза выбирал себе президентом быдляка чучму? - только лишь потому, что вы одного поля ягоды?Каждый измеряет(видит) мир собой, если ты везде видишь быдл, или говно(как ты пишешь) ...то это потому, что в тебе самом больше ни чего нет.или скажем так, вышеперечисленного, больше чем нормального,.....есть над чем задуматься ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Коли б судили за вигідні чи невигідні контракти - судять, бо Юлька перевищила повноваження, тобто, сама прийняла рішення. У випадку з Тимошенко не важливі докази, важливо, щоб це було переконливо. А тоді була така ситуація, що до подробиць ніхто не буде дослухатися, найголосніше буде звучати: Європа замерзала. Янек тут нічого не вирішує. Фірташ хоч і на коні, але впливу в Україні не має. Якщо Тимошенко вийде на олігархів, а вони, тіпа, зроблять їй послугу - відмажуть від цієї судимості - наступні вибори виграє Тимошенко. Вот об этом и я тебе пишу, что тоже самое понимает и янукович- и он ей этого не подарит.Плюс не забывай, когда она добралась до власти, то плевала и на своих и на чужих, не думаю что кто то снова "поставит" - на "взбалмошное кидалово" поддержать - поддержат, может даже отмажут, но кто ей теперь довериться? Если даже в 2005 с таким трудом доставшуюся победу, они просрали(пардон) каждый натягивая на себя власть.....слишком алчные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Вот об этом и я тебе пишу, что тоже самое понимает и янукович- и он ей этого не подарит. Плюс не забывай, когда она добралась до власти, то плевала и на своих и на чужих, не думаю что кто то снова "поставит" - на "взбалмошное кидалово" поддержать - поддержат, может даже отмажут, но кто ей теперь довериться? Если даже в 2005 с таким трудом доставшуюся победу, они просрали(пардон) каждый натягивая на себя власть.....слишком алчные Янек посунув олігархів, робить преференції тільки своїм: Іванющенку і Фірташу. Інші можуть ополчитися проти цього і підтримати Тимошенко. Чи ти сумніваєшся, що вони мають вплив в Україні? І на суди в тому числі. Тимошенко другий раз дурою не буде - вважай, що її дресирують. Просрали владу, бо був Ющенко з мухами, а Тимошенко більш дисциплінована, особливо після теперішнього судилища, не думаю, що вона наважиться знову їх кинути. Але якщо чесно, на цей раз олігархи кинули Тимошенко - адже перед виборами вона зі всіма дружбу водила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Янек посунув олігархів, робить преференції тільки своїм: Іванющенку і Фірташу. Інші можуть ополчитися проти цього і підтримати Тимошенко. Чи ти сумніваєшся, що вони мають вплив в Україні? І на суди в тому числі. Тимошенко другий раз дурою не буде - вважай, що її дресирують. Просрали владу, бо був Ющенко з мухами, а Тимошенко більш дисциплінована, особливо після теперішнього судилища, не думаю, що вона наважиться знову їх кинути. Але якщо чесно, на цей раз олігархи кинули Тимошенко - адже перед виборами вона зі всіма дружбу водила. Ориана, вся власть (армия, суды, прокуратура, милиция,СБУ ) в руках януковича и ты думаешь он отдаст это, мстительной юльке :lol: Как путя приструнил олигархов, посадив Ходорковского....истинная власть, всё таки у президента, а олигархов, если есть поддержка других, можно и легко посунуть. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ориана, вся власть (армия, суды, прокуратура, милиция,СБУ ) в руках януковича и ты думаешь он отдаст это, мстительной юльке :lol: Как путя приструнил олигархов, посадив Ходорковского....истинная власть, всё таки у президента, а олигархов, если есть поддержка других, можно и легко посунуть. ;) Все те ж мав Ющенко - була в нього вага в країні? Запам"ятай, влада - це гроші. Великі гроші. Путін також не відразу посадив Хорошковського, а лише тоді, коли отримав підтримку впливових людей. Крім того, ти не рівняй Росію з Україною. Росія - міліцейська країна, там ФСБ - займає високе місце у впливовій ієрархії. А що таке в нас СБУ - в Хорошковського з Харківського СБУ вкрали файли з держ таємницями. А його досі не зняли з роботи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shiko Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 .... Росія - міліцейська країна,.....Но..но....попрошу не оскорблять и не принижать - теперь аж Полицейское!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Все те ж мав Ющенко - була в нього вага в країні? Запам"ятай, влада - це гроші. Великі гроші. Путін також не відразу посадив Хорошковського, а лише тоді, коли отримав підтримку впливових людей. Крім того, ти не рівняй Росію з Україною. Росія - міліцейська країна, там ФСБ - займає високе місце у впливовій ієрархії. А що таке в нас СБУ - в Хорошковського з Харківського СБУ вкрали файли з держ таємницями. А його досі не зняли з роботи.Да ни чего у Ющенко не было :lol: лишь партия, с 5 процентами поддержки в Украине.А партия регионов, как раз и есть те самые деньги, о которых ты говоришь, а с юлькиными перебежчиками - еще больше. Я не за кого, они мене все разочаровали, но у юльки шансы выйти сухой из воды, очень мизерные, только мировая с януковичем, или пи....ец юленьке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Да ни чего у Ющенко не было :lol: лишь партия, с 5 процентами поддержки в Украине. А партия регионов, как раз и есть те самые деньги, о которых ты говоришь, а с юлькиными перебежчиками - еще больше. Я не за кого, они мене все разочаровали, но у юльки шансы выйти сухой из воды, очень мизерные, только мировая с януковичем, или пи....ец юленьке Ющенку підчинялися всі силові структури. Коли треба було провести вибори, а ПР артачилася, він гнав в Київ внутрішні війська. Так це було! Тому не треба казати, що Ющенко був безсилий. А що стосується Тимошенко - до Янека вона не піде, в неї є інші покровителі. А поки Тимошенко цей суд грає на руку, вона отримала трибуну, хоч досі сиділа у вигнанні, навіть по телевізору її показувати не хотіли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Но..но....попрошу не оскорблять и не принижать - теперь аж Полицейское!!! :lol: :lol: :lol: Я сначала хотела написать "полицейская", но не была уверена переименовали уже или нет :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 но сами женщины - не любят тряпок ;) Если такой фразой ты рассчитываешь на Нобелевскую премию..., то должен тебя разочаровать - дальше психушки не попадешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ющенку підчинялися всі силові структури. Коли треба було провести вибори, а ПР артачилася, він гнав в Київ внутрішні війська. Так це було! Тому не треба казати, що Ющенко був безсилий. А що стосується Тимошенко - до Янека вона не піде, в неї є інші покровителі. А поки Тимошенко цей суд грає на руку, вона отримала трибуну, хоч досі сиділа у вигнанні, навіть по телевізору її показувати не хотіли. Поживем увидим, я не претендую на роль оракула, но трибуна в зале суда- сомнительная удача ;) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Если такой фразой ты рассчитываешь на Нобелевскую премию..., то должен тебя разочаровать - дальше психушки не попадешь.Фраза - как фраза,......но сами женщины - не любят тряпок....... извини,но только псих и мог увидеть в ней, или претензии на Нобелевскую, или хоть какую то связь с психушкой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Фраза - как фраза,......но сами женщины - не любят тряпок....... извини,но только псих и мог увидеть в ней, или претензии на Нобелевскую, или хоть какую то связь с психушкой ты знаешь хоть одну женщину, которая не любит тряпок?Покажи мне ее поскорей, белых ворон не так много осталось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 ты знаешь хоть одну женщину, которая не любит тряпок? Покажи мне ее поскорей, белых ворон не так много осталось. Я скажу... О каких тряпках речь? О тех, что серые и мятые, на мужчин похожие или о тех, что разноцветные блестяшие и очень дорогие? Я голосую за последние, красивые...тряпки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Я скажу... О каких тряпках речь? О тех, что серые и мятые, на мужчин похожие или о тех, что разноцветные блестяшие и очень дорогие? Я голосую за последние, красивые...тряпки. Кто бы сомневался.А друг твой протупил, однако... а что поделаешь? - генетическое уродство не в состоянии быть полноценным человеком - это уродство правильно определил Адик - недолюди.... - хотя это было изначально понятно по его отношению к Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shiko Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Кто бы сомневался. А друг твой протупил, однако... а что поделаешь? - генетическое уродство не в состоянии быть полноценным человеком - это уродство правильно определил Адик - недолюди.... - хотя это было изначально понятно по его отношению к Тимошенко. Корин, ты себе на рукав случайно красную тряпочку с фашистской свастикой не нацепил, что так свысока на людей смотришь, элита итить раскоряченная с завышенным самомнением думающего индивида. Не до х..я о себе возомнил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Кто бы сомневался. А друг твой протупил, однако... а что поделаешь? - генетическое уродство не в состоянии быть полноценным человеком - это уродство правильно определил Адик - недолюди.... - хотя это было изначально понятно по его отношению к Тимошенко. Да ты смотрю за меня и ответил и вывод сделал, сильно спешим однако, чай не от страха ли :lol: Сынок я тебе уже писал, словами играть не сложно, вот со смыслом...у тебя напряженка Тряпка - это определение мужчины, который боготворит женщин как ты Тимоху, еще есть подкаблучник и прочие. А вот женщины любят, что бы их любили, а не слюни пускали :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 ты знаешь хоть одну женщину, которая не любит тряпок? Покажи мне ее поскорей, белых ворон не так много осталось. Тряпки не любят даже уборщицы, не говоря уже о всех женщинах. Всё тупим сынок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Корин, ты себе на рукав случайно красную тряпочку с фашистской свастикой не нацепил, что так свысока на людей смотришь, элита итить раскоряченная с завышенным самомнением думающего индивида. Не до х..я о себе возомнил?Да он просто щизик, ты только сталкиваешься, а для меня это уже давно, очень близкий друг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Корин, ты себе на рукав случайно красную тряпочку с фашистской свастикой не нацепил, что так свысока на людей смотришь, элита итить раскоряченная с завышенным самомнением думающего индивида. Не до х..я о себе возомнил? Да, работа неблагодарная - указывать быдлоте, что она быдлота и место ее - возле параши. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Да, работа неблагодарная - указывать быдлоте, что она быдлота и место ее - возле параши.Ты же смотри сынок, какие ты термины выбираешь...параша ... быдлота...а бытие порождает сознание. Ты можно сказать представился, откуда выплыл ;) Но ты не переживай, убогих церковь за всё прощает, сходи сынок покайся :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shiko Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Да, работа неблагодарная - указывать быдлоте, что она быдлота и место ее - возле параши.Ааа..тюремщик значит. Сочувствую. А я то смотрю, что ты такой злой всегда, да говно вокруг видишь постоянно. Ну, ничего и на твоей улице будет праздник. Скоро Юльку на своей работе будешь охранять. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ааа..тюремщик значит. Сочувствую. А я то смотрю, что ты такой злой всегда, да говно вокруг видишь постоянно. Ну, ничего и на твоей улице будет праздник. Скоро Юльку на своей работе будешь охранять. ;)Не только, он будет бегать с транспарантами и требовать, что бы его посадили вместо неё :rolleyes: или бедолага еще наложит руки от отчаянья , такую женщину осудили, как он вообще может спокойно спать, зная что к ней муж прикасается :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ты же смотри сынок, какие ты термины выбираешь...параша ... быдлота... а бытие порождает сознание. Ты можно сказать представился, откуда выплыл ;) Но ты не переживай, убогих церковь за всё прощает, сходи сынок покайся :lol: Видишь ли - параша и быдлота - это твое. А вот про бытие тебе лучше не распространяться - дело в том, что бытие определяет сознание быдлоты. Это правда и это ты знаешь. Не знаешь ты что для нормальных людей сознание определяет бытие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ваш сиятельство, Вы САМИ справитесь? Или прислужиться, чтоб хоть передохнули от шутов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Ваш сиятельство, Вы САМИ справитесь? Или прислужиться, чтоб хоть передохнули от шутов...Так это и есть отдых. Фильм "Великолепный"...главный герой в отпуске... звонит босс - что делаешь?... - скучаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shiko Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 ....для нормальных людей сознание определяет бытие.Это у таких, как Перельман, Вассерман и т.п. Не скажу, что бедолаги, каждый счастлив по-своему, но я бы так не хотел.Корин, аккуратнее. Щас кто-то твою мужицкую силу ума унизит женским бессилием языка. (пля..опоздал предупредить, уже повелся) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Это у таких, как Перельман, Вассерман и т.п.- женским бессилием языка. " Не сомневайся, это я , -ответила Маргарита.- Ещё! - приказал Воланд. После того, как Мастер осушил второй стакан, глаза его стали живыми и осмысленными. - Ну вот, это другое дело, сказал Воланд, прищуриваясь. - Теперь поговорим. Кто вы такой? - Я теперь никто, - ответил Мастер и улыбка искривила его рот. - Откуда вы сейчас? - Из дома скорби. Я - душевнобольной, ответил пришелец. - Вы знаете, с кем вы сейчас говорите?, - спросил Воланд, У КОГО ВЫ НАХОДИТЕСЬ ? " .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2011 Это у таких, как Перельман, Вассерман и т.п. Не скажу, что бедолаги, каждый счастлив по-своему, но я бы так не хотел. Корин, аккуратнее. Щас кто-то твою мужицкую силу ума унизит женским бессилием языка. О! это уже намного лучше. Про мужскую силу можно опустить, а вот про женский язычок с этого места поподробней... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.