Перейти до змісту
Український політичний форум

Юльку таки посадят?

Гість звезда

Рекомендовані повідомлення

Оріана, вот вы простая Украинская женщина(простите не знаю кто вы по профессии), объясните мне, профессиональному военному, что вам дает вступление в НАТО?Конкретно вам. Вы кого то боитесь? Кого? Ливию, Иран, Афганистан..... может быть Грузию? Кого???

Как профессиональному военному отвечу я. Мотивация вступления в альянс не строится "кто-кого боится". Вступление означает невозможность нападения на страну кого либо. Это гарантия (в том числе и от нападения самого НАТО). Украина находится на Центрально-Европейском ТВД, по своему географическому месторасположению, выходу к морю, рельефу местности,коммуникациям, границам с сопредельными государствами она не может оставаться нейтральной по определению. Помимо вышеперечисленного страна вступившая в альянс получает преимущество не иметь многочисленную армию, тем самым экономится бюджет,- это по вопросу чем лично Ориане это выгодно. Если с точки зрения выгоды военного человека (это ближе Вам), то социальные стандарты военнослужащих стран НАТО выше чем сейчас в ВС Украины.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Как профессиональному военному отвечу я. Мотивация вступления в альянс не строится "кто-кого боится". Вступление означает невозможность нападения на страну кого либо. Это гарантия (в том числе и от нападения самого НАТО). Украина находится на Центрально-Европейском ТВД, по своему географическому месторасположению, выходу к морю, рельефу местности,коммуникациям, границам с сопредельными государствами она не может оставаться нейтральной по определению. Помимо вышеперечисленного страна вступившая в альянс получает преимущество не иметь многочисленную армию, тем самым экономится бюджет,- это по вопросу чем лично Ориане это выгодно. Если с точки зрения выгоды военного человека (это ближе Вам), то социальные стандарты военнослужащих стран НАТО выше чем сейчас в ВС Украины.

Чушь! От первого до последнего слова.

Почему Швейцария НЕ член НАТО? А Финики с Мальтийцами?

Отвечу просто - не интересны эти страны для НАТО. Не выгодны по ТТХ. Так же как и Австрия с Ирландией.

Зато пшеки, румыны и прибалты - ох как нужны. Исключительно из-за их выгодного положения, т.к. их военный потенциал уступает той же Швейцарии в разы.

Так что, батенька, заканчивайте пороть чушь.

Посилання на коментар

Ну ось і не пори або аргументуй. Ти хочеш сказати, якщо Швейцарія захоче в НАТО - її не візьмуть? :lol: :lol: :lol:

Легше все заперечити оптом, ніж довести по пунктах (с)

Посилання на коментар

Ще раз, кого я вважаю за бидло:

Люди, які вдовольняються малим, які не хочуть змін, бо при тому їм самим треба змінюватися.

Та мені це вже ясно. Не ясно одне - ви маєте право так казати про людей які з різних причин не хочуть змін бо як відомо зміни у нас завше на гірше? Ви маєте право казати так, хто змушений задовольнятися малим бо великого влада ні та шо була, ні ця що є, ні та що буде не давала і не дає? Селяни задовольняють великим? Лікарі? Педагоги?

Хто хоче обговорень? Покажіть мені пальцем?

А це як обговорбвати. Якщо не подобається позиція опонента то ліпше либонь копнути його тим, що він невіглас або ж взагалі розумові здібності обговорюються. Це як відомо не лише вас стосується а і ваших опонентнів.

Хто мене чув? Мене назвали дурною, ви стали на бік тих, хто так назвав - а тепер пред"являєте претензії про бидло.

Я одинак, одиночка по русски. Мене можуть зараховувати в залежності від моєї точки зору в різні групи чи то пак звинувачувати у пофігізмі. А я такий і є. Наступивши на Майдані на граблі я не вірю ні тим хто при владі ні тим хто істерить намагаючись у владу повернутися. Допоки у нас тимошенки з януковичами будуть при владі то годі сподіватися на ліпше.

А ще бидлом є такий собі "мітіч", який прямо каже: мені більше не треба, а вам якщо треба (мається на увазі ЗУ) - йдіть, нам дихати буде легше

.

Вам подобається бачу це слово. А може невіглас? А може радикальний українофоб? (якщо дійсно таке було написано вашим опонентом)

- і такі також будуть вибирати і не за того, хто достойний, а хто пообіцяє союз з Росією.

Ой, та досить уже оці заялоджені страшилки писати. Яких тілько нісенітниць не писали про владу - і з потрохами хдадуть, і мову додаткову, і в обійми РФ....а що насправді? ...окрім того треба бути недалекоглядним аби не розуміти - що співпрацювати потрібно з усима. І не по брацьки а рівноправно. Бо ви мені нагадуєте російських лідерів які окрім як співробітництва з ними співробітництва з іншими не визнають. А це вже диктат. Як у випадку кремлівців стосовно відмови від євроінтеграції так і вас - лишень у європу і співробітнічати з тією ж РФ це крамола. Мабуть наше сало та м"ясо так чекають у європах? чи наші труби? чи інше, шо виробляється у нас? Чи мо львівські автобуси по європам гасають або будуть гасати в разі....?

А як хочуть змін шахтарі СУ - вони стабільно голосують за ПР. За це я маю їх поважати

Ви маєте їх поважати вже тому що вони ваші співгромадяни. Те, що у них дещо інший вибір політика то їхня особиста справа. І робити наголос саме на цьому є ознакою відсутносі демократичних поглядів.

Шановний, я втратила нитку розмови з вами, коли ви почали флудити з цією новою панянкою і обговорювати моє особисте життя.

:blink: Вам пояснити шо таке обговорення особистого життя? ;) Якщо є певні характеристики чи аналіз повідомлень то це спроба влізти в особисте життя? В такому разі менінавть шукати подібного у ваших повідомленнях шукати не треба. Ви самі собі перечите.

Після цього я просто перестала читати, що ви пишете.

Дефірамбів не співаю. Що не подобається кажу прямо. А подобається це кому чи ні то вже особиста справа.

Зауважте, я сама у цьому натиску негативу на мене

Мульта про крихітку єнота пам"ятаєте? В певні моменти ви мені його нагадуєте. Не тому що крихітка звичайно а за його вислів - А у него палка! Побольше моей!

До речі, мій дядько, жахливий націоналіст

У вас совкове сприйняття націоналізму.
Посилання на коментар

Та мені це вже ясно. Не ясно одне - ви маєте право так казати про людей які з різних причин не хочуть змін бо як відомо зміни у нас завше на гірше? Ви маєте право казати так, хто змушений задовольнятися малим бо великого влада ні та шо була, ні ця що є, ні та що буде не давала і не дає? Селяни задовольняють великим? Лікарі? Педагоги?

Так, я маю право казати, бо ми на одному судні і моя безпека залежить від тих людей в тому числі. Людина повинна відповідати тим критеріям, які закладені в неї природою, якщо в неї мізки розвинені краще, ніж у тварини, то вона не має права тратити цей талант на пусте: тільки здобування їжі, якщо так, то назву такої людини ви знаєте.

Лікарі і педагоги по роду своєї діяльності змушені думати, а отже розвиватися, тому вони у більш вигідному становищі - але це їх вибір, дурно їм це не дісталося

А це як обговорбвати. Якщо не подобається позиція опонента то ліпше либонь копнути його тим, що він невіглас або ж взагалі розумові здібності обговорюються. Це як відомо не лише вас стосується а і ваших опонентнів.

Я схильна просто виказувати протилежну думку, щоб було кілька поглядів на проблему. Можна подовгу сперечатися, але, як правило, це виснажує і результату не дає, бо всі ми дорослі люди, не думаю, що по ключових питання хтось змінить свої погляди. Але якщо довго, на протязі якогось періоду, з людиною спілкуватися - це збагачує один одного і навіть врівноважує антагоністів. У мене є такий досвід.

Я б не назвала їх опонентами - вони не хочуть довести свою точку зору, вони банально діють на нерви, виводять з себе - це такий вид спілкування на форумах, забава чи що.

Я одинак, одиночка по русски. Мене можуть зараховувати в залежності від моєї точки зору в різні групи чи то пак звинувачувати у пофігізмі. А я такий і є. Наступивши на Майдані на граблі я не вірю ні тим хто при владі ні тим хто істерить намагаючись у владу повернутися. Допоки у нас тимошенки з януковичами будуть при владі то годі сподіватися на ліпше.

Ви ж бачите, який полярний тепер політикум - тут вже не відсидишся. Чимось таки доведеться жертвувати. Якщо теперішній опозиції вдасться згуртуватися проти олігархів, треба буде закрити очі на їх пики, бо навіть якщо не вдаватися до різних дискусій і аналізів минулого, а просто погуглити, то ви знайдете багато поганого про олігархічний капіталізм - саме такий устрій у нас тепер. Тут треба бути рішучими.

Вам подобається бачу це слово. А може невіглас? А може радикальний українофоб? (якщо дійсно таке було написано вашим опонентом)

Я не пишу про людину, я її не знаю. З того, що я зрозуміла, він непогана людина, зі своїми проблемами. Але я характеризую, як НА МІЙ ОСОБИСТИЙ погляд виглядає така його позиція.

Ой, та досить уже оці заялоджені страшилки писати. Яких тілько нісенітниць не писали про владу - і з потрохами хдадуть, і мову додаткову, і в обійми РФ....а що насправді? ...окрім того треба бути недалекоглядним аби не розуміти - що співпрацювати потрібно з усима. І не по брацьки а рівноправно. Бо ви мені нагадуєте російських лідерів які окрім як співробітництва з ними співробітництва з іншими не визнають. А це вже диктат. Як у випадку кремлівців стосовно відмови від євроінтеграції так і вас - лишень у європу і співробітнічати з тією ж РФ це крамола. Мабуть наше сало та м"ясо так чекають у європах? чи наші труби? чи інше, шо виробляється у нас? Чи мо львівські автобуси по європам гасають або будуть гасати в разі....?

Це не страшилки - це реальність. А те, що ви пишете - це голова в пісок. Нехай я дурна і всяке таке...але є багато людей, яким я довіряю, які є гордістю, авторитетом нації - вони також б"ють на сполох. А моя улюблена УП просто КРИЧИТЬ. Я цей сайт читаю вже четвертий рік - вони критикували і Ющенка, і Тимошенко. Фактично завдяки журналістам і небайдужим дописувачам зупинили ПРіБЮТ, не дали перемогти Тимошенко - я вірю тим людям.

Ви маєте їх поважати вже тому що вони ваші співгромадяни. Те, що у них дещо інший вибір політика то їхня особиста справа. І робити наголос саме на цьому є ознакою відсутносі демократичних поглядів.

Ні, я не маю їх поважати тільки тому, що з ними живу. Я можу бути до них милосердною, я можу простити, допомогти - всі християнські чесноти у їх розпорядженні - тільки не повага. Бо поважають не просто за хороші очі, а за вчинки в першу чергу. Ось така в мене позиція, тут я не відступлюся.

У мене мало принципів незмінних, але ті, що є - це скеля, межа, за яку я не можу перейти, бо тоді я буду ТЕ, слово яке ви не любите.

Дефірамбів не співаю. Що не подобається кажу прямо. А подобається це кому чи ні то вже особиста справа.

Навіть якщо когось б"ють по ділу але скопом - не треба вважати за чесноту і собі пнути його ногою. Не завжди свою принциповість треба проявляти так скурпульозно.

Посилання на коментар

Вступление в НАТО это прежде всего серьезный моральный выбор стороны, в какую сторону придется стрелять! Логика - буду подлецом, по тому что выгодно, это не аргумент. Вся восточная Европа вступившая в НАТО после развала СССР, не сделала сильнее ни одну отдельно взятую страну, а вот Россию ослабила.

Напомню Россию не приняли в НАТО в 99г. Знаете почему? Все просто - Территория! Член НАТО имеет территориальную целостность! А Россия тогда была на коленях, все ждали ее РАЗВАЛА. Самое смешное, у России был самый высокий рейтинг демократии и свободы, а в это время Россия банально покупала колбасу и сыр в Европе, причем в долг. Только прошел дефолт 98!

Сегодня уровень демократии и свободы самый низкий по их агентствам, но мы едим свои продукты, строим заводы, модернизируем армию, поднимаем науку. И по этому скроются радары вокруг России "от Иранских ракет".

Вы готовы сделать моральный выбор в кого стрелять? Зачем вы подталкиваете остальных делать выбор подлеца?

Посилання на коментар

Вы готовы сделать моральный выбор в кого стрелять? Зачем вы подталкиваете остальных делать выбор подлеца?

Типа - в грузина или чеченца стрелять - это нормально. А если в россиянина - подлец.

Интересно, а если такой себе "кикаха", который против НАТО, захочет стрелять в крымских татар - это по твоей шкале квалификации моральности - хорошо или подло?

Посилання на коментар

Типа - в грузина или чеченца стрелять - это нормально. А если в россиянина - подлец.

Интересно, а если такой себе "кикаха", который против НАТО, захочет стрелять в крымских татар - это по твоей шкале квалификации моральности - хорошо или подло?

Тю, глупая, ты шо, не знаешь, шо чеченцы тоже россияне. И вообще, не парь людям мозги, даже такая тупица как ты, по моему всё же должна была бы понять смысл поста Смелла.

А если не поняла, то культурненько переспроси автора, пусть он тебе разжуёт до твоего уровня. Если опять не доходит, попроси ещё раз. Да ласково проси, с поклоном и извинениями за свою быдлячью непонятливость. Так смотри, может и люди к тебе потянутся... А то учу-учу тебя, время личное на тебя трачу, а всё, как об стенку горохом. Нннууууу, тупааааяяяяя..

Посилання на коментар

Чушь! От первого до последнего слова.

Почему Швейцария НЕ член НАТО? А Финики с Мальтийцами?

Отвечу просто - не интересны эти страны для НАТО. Не выгодны по ТТХ. Так же как и Австрия с Ирландией.

Зато пшеки, румыны и прибалты - ох как нужны. Исключительно из-за их выгодного положения, т.к. их военный потенциал уступает той же Швейцарии в разы.

Кикаха, видимо в училище кое Вы закончили не было такого предмета как "Военно-политическая география".

Швейцария не член какого либо альянса по причине того, что эта страна исторически сложилась как нейтральная, некий международный банк, переживший 2 мировые войны, находится "внутри" альянса, что является гарантией неприкосновенности ее границ.

Финляндия,- Североевропейский Театр Военный Действий, - местность лесисто-заболоченная, труднопроходимая для тяжелой техники, в северной части страны коммуникации не развиты, мобильная переброска войск исключается, сосредоточение войск, планирование наступательных операций, выход на оперативный простор не доступен. Финляндия не имеет протяженной сухопутной границы с сопредельными государствами.

Мальта как "непотопляемый авианосец" в Средиземном море действительно представляет интерес, но с одной стороны "колхоз дело добровольное", а с другой авианосные корабли в отличии от Мальты имеют возможность маневра.

Австрийский нейтралитет так-же исторический, пусть и не особо длящийся по времени, но сложившийся после двух мировых войн. Рельеф местности Австрии уточнять не буду он Вам и без меня хорошо известен. Ирландия? Примерно то-же, что и Финляндия, - находится на "отшибе основных европейских дорог".

Польша, Румыния, Эстония, Литва, Латвия,- находятся на Центральноевропейском ТВД, как и Украина, рельеф местности, коммуникации и возможность их использования примерно те-же, что и в Украине.

Украина помимо вышеперечисленных стран имеет еще одну особенность,- более протяженную границу с сопредельными странами, большее количество стран, посему и большую степень вероятности споров с сопредельными странами, а отсюда и большую мотивацию для вступления в альянс.

Посилання на коментар

Вся восточная Европа вступившая в НАТО после развала СССР, не сделала сильнее ни одну отдельно взятую страну, а вот Россию ослабила.

Я с Вами согласен. НАТО не сделала сильнее ни одну ОТДЕЛНО ВЗЯТУЮ страну, но укрепила ОБЩЕЕВРОПЕЙСКУЮ безопасность. Смелл, я не рассматриваю вопрос вступления или не вступления России в НАТО, это дело сугубо русских. По Вашему выводу о том, что якобы НАТО ослабила Россию, уточните, чем конкретно? Изъяла у России танки, самолеты, артиллерию, пленила личный состав?

Готов. Стреляют и уничтожают агрессора совершившего нападение на твою страну или союзника. Защита Родины не подлость а Конституционная обязанность гражданина и мужчины.
Посилання на коментар

Я с Вами согласен. НАТО не сделала сильнее ни одну ОТДЕЛНО ВЗЯТУЮ страну, но укрепила ОБЩЕЕВРОПЕЙСКУЮ безопасность. Смелл, я не рассматриваю вопрос вступления или не вступления России в НАТО, это дело сугубо русских. По Вашему выводу о том, что якобы НАТО ослабила Россию, уточните, чем конкретно? Изъяла у России танки, самолеты, артиллерию, пленила личный состав?

Все просто, бывшие Советские территории - союзные республики восточной Европы включали в себя советские военные части, согласно Варшавскому договору. Двуполярный мир четко регулировало количество военной техники, назначение и размещение их у границ с обеих сторон. Был создан баланс, который устраивал всех!

С развалом СССР и вступлением республик в НАТО, не только уменьшило военные силы России численно, но и увеличило ровно на столько же силы потенциального врага! Не говоря уже о стратегическом геополитическом смысле территории Восточной Европы.

Не буду повторяться про радары и системы ПРО в Европе.

Готов. Стреляют и уничтожают агрессора совершившего нападение на твою страну или союзника. Защита Родины не подлость а Конституционная обязанность гражданина и мужчины.

Вы считаете что Россия или НАТО способна напасть на Украину?

Я вот считаю что НАТО способно напасть на Россию! И подтверждения этому просто не счесть!

Посилання на коментар

Все просто, бывшие Советские территории - союзные республики восточной Европы включали в себя советские военные части, согласно Варшавскому договору. Двуполярный мир четко регулировало количество военной техники, назначение и размещение их у границ с обеих сторон. Был создан баланс, который устраивал всех!

С развалом СССР и вступлением республик в НАТО, не только уменьшило военные силы России численно, но и увеличило ровно на столько же силы потенциального врага! Не говоря уже о стратегическом геополитическом смысле территории Восточной Европы.

Не буду повторяться про радары и системы ПРО в Европе.

Я вот считаю что НАТО способно напасть на Россию! И подтверждения этому просто не счесть!

Я, считаю, что только Россия роскатывает свою имперскую губу. Защита и спасение наше НАТО.
Посилання на коментар

С развалом СССР и вступлением республик в НАТО,

Вопрос на засыпку. А почему собственно республики соцлагеря так рванули в НАТО? Не от имперских ли амбиций тех, кто обитал в Кремле?

не только уменьшило военные силы России численно, но и увеличило ровно на столько же силы потенциального врага!

Прально, видеть везде и во всём врагов это по кремлёвски. Надо же как обьяснить народу страны имеющей богатейшие запасы углеводоров почему они так хреново живут. В ОФЭ например не страдают симптомом поиска внешних врагов и результат известен.

Нато нет, нафига мы им надо. А вот пример Грузии налицо. Не всю страну а кусок но оттяпали. Правда там в роли провокатора Саакашвили выступил но решение российской стороны о возможности применения своих вооружёных сил за пределами РФ ставит кремлёвцев в один ряд с натовскими руководителями. Мало ли шо может показкаться провокацией кэгэбисту. Тем паче шо он одержим идеей выступить в роли собирателя земель. Я вот против такого собирательства, есть такие шо за, но перевес для кремлёвцев будет именно "за" Это конечно наихудший сценарий но не учитывать его не стоит. Тем паче шо к власти РФ рвётся человек которому власть доверять нельзя.

Сосчитай ну хотя бы до трёх.

Я, считаю, что только Россия роскатывает свою имперскую губу. Защита и спасение наше НАТО.

Относительно имперской губы согласен. О НАТО? Ну защита скорее всего будет а вот спасение? Да и само понятие защита означает не что иное как желание видеть в нашей стране не что иное как геополитичексую зону влияния.
Посилання на коментар

Повертаю вас, шановні, до теми про Тимошенко.

Як відповідь одному пану, який заявляв, що Європі наплювати на Тимошенко і на Україну вцілому, а шум навколо всього цього роблять лише наші опозиціонери, які дезінформують Європейську спільноту і роблять поганий імідж Україні. Якщо чесно - оригінал такого твердження належить комусь з АП, але щоб переконати тих, хто з цією думкою погоджується, ось кілька цитат від людей поважних і авторитетних у Європі, які говорять про справу Тимошенко після розгляду її в апеляційному суді.

президент Європарламенту Єжи Бузек:

"Я глибоко розчарований рішенням Апеляційного суду, що залишив у силі вирок колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, яким її було засуджено до 7 років", - цитує Бузека сайт Тимошенко.

За його словами, вибіркове застосування права стосовно Тимошенко не залишає сумнівів у політичній вмотивованості її кримінального переслідування.

"Чим далі Україна буде відходити від принципу верховенства права, який є невід'ємним для демократичних суспільств, тим неминуче більшою буде напруга у її відносинах з Європейським Союзом", - зазначив президент Європарламенту.

"Публічні заяви української влади про бажання зміцнити відносини з ЄС перевіряються на повсякденній практиці. Справа Юлії Тимошенко матиме найгірший прогноз на майбутнє для цих відносин. Мене турбує, що довгострокові наслідки можуть бути руйнівними", - заявив Бузек.

Міністр закордонних справ Канади Джон Берд

"Я з глибоким занепокоєнням дізнався про те, що Апеляційний суд міста Києва залишив у силі вирок колишньому прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко. Канада стурбована тим, як українська влада здійснювала арешт, суд, засудження та процес розгляду апеляції Юлії Тимошенко", - заявив він.

"Очевидна політична упередженість та свавілля судового процесу у цій та іншій справах перешкоджають політичному розвитку України. Безумовно те, що законна та активна опозиція є життєво-важливою складовою ефективної демократії", - заявив Берд.

Віце-президент Європейської комісії Кетрін Ештон у своїй заяві, переданій агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу в Брюсселі.

"Хотіла б висловити свою стурбованість тим, що апеляційний процес неадекватно відреагував на недоліки, допущені в оригінальному суді над Тимошенко, суді, який не поважає міжнародні стандарти щодо справедливого, прозорого і незалежного судового процесу", - йдеться в заяві.

У зв'язку з цим високий представник ЄС шкодує, що Тимошенко, як лідер опозиційної партії "Батьківщина", тепер не буде допущена до участі у парламентських виборах наступного року.

"Від імені Європейського Союзу Верховний представник підкреслювала необхідність неупередженого і прозорого процесу апеляції. Викликає жаль, що цього не було досягнуто, і що питання про виборче правосуддя в Україні, як і раніше, вимагає уваги", - підкреслила вона в своїй заяві.

Ештон також нагадує про те, що її попередні заяви були сфокусовані на взаємозв'язку дій України у сфері дотримання верховенства права та розвитку відносин між ЄС і України, включаючи укладення Угоди про асоціацію.

У цьому зв'язку вона також бере до уваги рішення, прийняте в спільній заяві, зробленій за підсумками саміту ЄС-Україна 19 грудня щодо того, що повага верховенства права буде мати вирішальне значення для швидкості політичної асоціації та економічної інтеграції України з ЄС.

Посилання на коментар

Повертаю вас, шановні, до теми про Тимошенко.

Як відповідь одному пану, який заявляв, що Європі наплювати на Тимошенко і на Україну вцілому

Зізнайтеся пані у своїх подвійних стандартах як і у європейців. Вам не подобається совання імперського носа з Кремля у наші внутрішні справи? Мабуть що не подобається. Тож чому таке саме совання чужого носа з європи у наші внутрішні справу викликають у вас задоволення? Як нам жити нас вчать і кремлівці і європейці. Чому ж вам подобається одні і не подобаються інші "повчання" Чи може ви вважаєте що европейці є демократами дозволяючи собі трактувати так, як вони вважають за потрібне події у нас у країні? Чим в такому разі вони краще за імперських кремлівців?
Посилання на коментар

Зізнайтеся пані у своїх подвійних стандартах як і у європейців. Вам не подобається совання імперського носа з Кремля у наші внутрішні справи? Мабуть що не подобається. Тож чому таке саме совання чужого носа з європи у наші внутрішні справу викликають у вас задоволення? Як нам жити нас вчать і кремлівці і європейці. Чому ж вам подобається одні і не подобаються інші "повчання" Чи може ви вважаєте що европейці є демократами дозволяючи собі трактувати так, як вони вважають за потрібне події у нас у країні? Чим в такому разі вони краще за імперських кремлівців?

Тому, що одні МАЮТЬ ПРАВО ВЧИТИ, вони це довели на практиці. Інші нічого не досягнувши самі - не вчать, а просто сунуть свій ніс у наші справи для повчань, погроз і банально, щоб нас розсварити.

Вмійте відділяти зерно від полови.

Посилання на коментар

Тому, що одні МАЮТЬ ПРАВО ВЧИТИ, вони це довели на практиці.

Не мають права! Не мають! Вчать нерозумних, неграмотних, тупих врешті. Ви вважаєте що у нас нема свого розуму? То вчіться. Я ж вважаю що самі вправі вирішувати справи у держави а не сподіватися на допомогу.
Посилання на коментар

Оце цікаво, промовчить твоя подруга, чи ковтне мовчки?
Посилання на коментар

Інші нічого не досягнувши самі - не вчать, а просто сунуть свій ніс у наші справи для повчань, погроз і банально, щоб нас розсварити.

Читаючи вас приходиш до висновку шо ваші спроби довести намагання сусідів розсварити нас є ширмою для прикриття своїх намагань окреслити різницю між населенням нашої країни. Звичайно кремлівські мужі вибірково ставляться до наших політиків вважаючи що один достойний їхньоїї уваги а інший ні. Відповідно політичним уподобанням таке ставлення і до людей, наприклад занадто вже акцентуючи увагу наприклад на діяльності УПА скажімо. Ви ж самі недалечко пішли выд кремлівців у намаганні сіяти розбрат між населенням країни. Я не любитель копирсатися в повідомленнях але почитайте самі свої повідомлення про бидло, про те як ви ставитеся до жителів східного регіону вмихвалючи інший регіон і можна зрозуміти що зовнішнмй чинник розбрату набагато менший ніж внутрішный. Тож якщо ви и написали:

Вмійте відділяти зерно від полови

то відділяйте. Я наприклад різниці великої у сіяні розбрату між тими хто працює у кремлі і вами не бачу.

промовчить твоя подруга, чи

Сват из тебя хреновый однако.
Посилання на коментар

Тому, що одні МАЮТЬ ПРАВО ВЧИТИ, вони це довели на практиці. Інші нічого не досягнувши самі - не вчать, а просто сунуть свій ніс у наші справи для повчань, погроз і банально, щоб нас розсварити.

Вмійте відділяти зерно від полови.

Госпожа Ориана, действительно отличайте зерно от половы. Одно дело учить советом, а совет такое дело к нему надо прислушиваться, а поступать ка считаешь нужным. Но другое дело ставить ультиматумы и выдвигать требования, как Европа: "или Юлька на свободе или не видать ассоциации", или Россия: "или вы сегодня покупаете газ по 250, или завтра по 300, или послезавтра по 350 ..." (все помнят на каких условиях Юлька контракты подписывала?). Вед на самом деле не Европе ни России не нужна сильная и богатая Украина, и те и другие соревнуются кто сильнее ее нагнет. А говорить советовать и требовать при этом можно все что угодно. Чем хуже живем мы с вами тем лучше живут они. Разница лишь в том что в России есть внутренние богатства чтоб кормить своих аглоедов, а у Европы ресурсов маловато, и поэтому делается так чтобы украинцы работали а хорошо жили европейцы. И как раз это они доказали на практике. Скоро в Европе жрать будет нечего, и конечно нужно побыстрее чтобы Украина приняла земельную реформу и снабжала Европу хавкой на выгодных условиях. Реформа почти есть, выгодные условия - Юлька. Если бы не Юлька, был-бы Луценко, если не Луценко придумали-бы че нибуть другое. ЭТО ПОВОД!!!

А их достижение уже трещит по швам, именно потому что европейцы хорошо живут и не соответственно работают.

Посилання на коментар

Ви вважаєте що у нас нема свого розуму? То вчіться. Я ж вважаю що самі вправі вирішувати справи у держави а не сподіватися на допомогу.

я вашу позицію зрозуміла: дурний розум, але СВІЙ.

а ось мені здається нема нічого ганебного, якщо повчитися в людей, які мають певні результати і можуть дати розумні поради.

народна мудрість: дурень вчиться на своїх помилках, розумний - на чужих.

А українці взагалі не вчаться - суть пафігізму пана Леопольда.

Посилання на коментар

Оце цікаво, промовчить твоя подруга, чи ковтне мовчки?

Интересно, а что я должна была проглотить?

Я согласна со всем, что Лео написал?

Ибо тоже ненавижу, когда суют нос во внутренние дела государства, в котором я живу.

И мне по барабану, кто сует.... Отношение у меня к сующим одинаковое - хочется дать в нос или прищемить его дверью...

Посилання на коментар

Госпожа Ориана, действительно отличайте зерно от половы. Одно дело учить советом, а совет такое дело к нему надо прислушиваться, а поступать ка считаешь нужным. Но другое дело ставить ультиматумы и выдвигать требования, как Европа:

Не знаю скільки вам років - але більшість тут поважного віку, тому приклад зрозуміють: коли вступали в комсомол, партію чи навіть в піонери - вчили устави цих організацій, щоб знати критерії, яким ти повинен був відповідати, будучи членом цієї організації. Так ось, в планах України інтеграція в ЄС, закономірно, що Європа вимагає відповідати основним принципам їх співжиття. Не хочеш - заявляй на цілий світ, що ти відмовляєшся від їх товариства - і ніхто не буде вказувати.

Надіюсь, я зрозуміло пояснила?

Крім того, нічого поганого європейці не радять - простим громадянам ці вимоги вигідні - а оскільки ви виступаєте проти - у мене є підозра, що захищаєте не інтереси мої чи ще якогось маленького українця - а влади, олігархів.

Все решта, що ви понаписували - повна нісенітниця - таке враження, що ви всі проходили підготовку на одних курсах.

Посилання на коментар

Интересно, а что я должна была проглотить?

Я согласна со всем, что Лео написал?

Ибо тоже ненавижу, когда суют нос во внутренние дела государства, в котором я живу.

И мне по барабану, кто сует.... Отношение у меня к сующим одинаковое - хочется дать в нос или прищемить его дверью...

Ти якась дивна БЮТівка - жодного слова у виправдання Тимошенко - зате горою за тих, хто проти євроінтеграції України. Я ж відразу відчула - ряжена.

Посилання на коментар

Ти якась дивна БЮТівка - жодного слова у виправдання Тимошенко - зате горою за тих, хто проти євроінтеграції України. Я ж відразу відчула - ряжена.

Потому что у меня СВОЯ голова на плечах. И я не пою с чужого голоса. И не пользуюсь "темниками". И зарплату за сидение в сети не получаю.

Пишу, что думаю. И почему я должна ставать на дыбы, если я согласна?

Да, я не против ЕС. У меня свой, шкурный интерес. Но не РАВНОПРАВНЫХ условиях.

А так, как этого не будет, то тогда на фиг оно нужно.

Посилання на коментар

Потому что у меня СВОЯ голова на плечах. И я не пою с чужого голоса. И не пользуюсь "темниками". И зарплату за сидение в сети не получаю.

Пишу, что думаю. И почему я должна ставать на дыбы, если я согласна?

Да, я не против ЕС. У меня свой, шкурный интерес. Но не РАВНОПРАВНЫХ условиях.

А так, как этого не будет, то тогда на фиг оно нужно.

Ти рівноправ"я з бандюками хочеш чи з бидлом?

А щодо зарплати - її отримують московські підсирайли і юльки. Правда, останні збідніли, тому в штабах не працюють, але ти до них не належиш, а ось до останніх - навіть дуже може бути. Ось такі справи, люба.

Посилання на коментар

А щодо зарплати - її отримують московські підсирайли і юльки. Правда, останні збідніли, тому в штабах не працюють, але ти до них не належиш, а ось до останніх - навіть дуже може бути. Ось такі справи, люба.

А ты сама чьих будешь?

Навозом несет за километр, не с хуторских ли? Вонючка

Посилання на коментар

Тебе в руки попался орфографический словарь и ты дошла до буквы "Б"?

Я хочу равноправия, если ты не поняла, в ЕС. Чтобы мной задницу не подтирали. Чтобы нашими рабочими дыры самые грязные не затыкали. Чтобы не скидывали нам свои ГМО. Чтобы не делали со страны свалку радиоактивных отходов.

You understand me?

Продолжаешь раздавать ярлыки? Ню-ню... ;)

Посилання на коментар

Читаючи вас приходиш до висновку шо ваші спроби довести намагання сусідів розсварити нас є ширмою для прикриття своїх намагань окреслити різницю між населенням нашої країни.

Значить так - якщо ви читали мене уважно, то мали б помітити, що я проти режиму олігархів. Я жодним словом не обмовлюся погано до того, хто займає таку ж позицію. Поки від вас я чула, що Тимошенко погана, жодного слова проти ПР - це ваша позиція? Якщо так, то ви мій ворог також.

Посилання на коментар

Тебе в руки попался орфографический словарь и ты дошла до буквы "Б"?

Я хочу равноправия, если ты не поняла, в ЕС. Чтобы мной задницу не подтирали. Чтобы нашими рабочими дыры самые грязные не затыкали. Чтобы не скидывали нам свои ГМО. Чтобы не делали со страны свалку радиоактивных отходов.

You understand me?

Продолжаешь раздавать ярлыки? Ню-ню... ;)

Якщо б ти дійшла бодай до букви "Б" - ти б знала, що в Європі ГМО заборонене. Наші робітники працюють за гроші, які в Україні їм і не снились, при тому, не почувають себе ні ображеними, ні приниженими.

А тепер на читай - це той, за кого ти тут дереш жопу. І якщо ти це робиш задурно - ти повна ідійотка.

"Посмотрите, как на Востоке работает сталевар, машинист. Это ужасные условия. Он зарабатывает 200-300 долларов. А вуйко говорит: "Чтобы я за такие деньги так работал?! Я пойду к поляку, нарублю ему дров, он мне даст 100 доляров, я еще к нему похожу". Это такой менталитет. Мы хотели запустить в Ивано-Франковске завод "Норд". Но еле ноги оттуда унесли. Возили туда поездами своих людей, потому что тамошние не хотели работать. Хотя зарплату давали, как в Донецке. Работать должны все. Нужно закрывать границы и производить собственный продукт, строить фермы. Мы попытаемся это сделать за 10 лет. Может, и больше времени понадобится".

Він закриє кордон для "вуйка" - щоб мати достатньо дешевої робочої сили, але він не закриє кордон для себе рідного - він буде туди їздити відпочивати, лікуватися, вчити дітей і вкладати гроші в нерухомість.

А ти, бидло, паши і мрій про покращення життя "вже сьогодні".

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...