Орiана Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Так твой вердикт - не виновна?...или судят единственную замену Януковича, что же мы делать потом будем? Уяви, можливо, що так. Це при тому, що я не підтримую і ніколи не підтримувала Тимошенко (хіба лише в короткий період Майдану)
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 То, что судят по политическим мотивам - скорее факт, потому что если бы прокуратура возбуждалась на всех, в чьих действиях есть признаки состава, то правительство бы не могло вообще работать. А суды работали бы без выходных. Вопрос в том сумели ли они найти что-то подходящее юридически или придумать и обстряпать все качественно - так, чтобы изучение материалов вызывало у юристов что-то кроме хохота и негодования. Ужас в том, что они даже этого не могут. Мало того, что злодеи, так еще и неизобретательные, неграмотные и ленивые. Как в очень плохом кино. Для того, чтобы ответить на этот вопрос, нужно изучить материалы дела. Потому что, все что произносится по этому делу самой Тимошенко и ее защитниками к юридической стороне дела имеет весьма слабое отношение. Я думаю о её вине говорят не сколько материалы дела, сколько сам газовый контракт, в котором каждая позиция обязанности Украины и абсолютно не рыночная цена, которую не возможно изменить в одностороннем порядке. С юридической точки зрения её судят за то что самолично, без согласия кабинета министров, она выписала Дубине директивы, которые якобы не имела права выписывать сама. Украинское законодательство всегда выкручивалось в любую дулю, но главный вопрос всё таки в том....Имела ли право Тимошенко, без чьего либо согласия обрекать на 10 лет Украину, в полную зависимость от России? Я полностью согласен что грехи Януковича не меньше если не больше, но если мы признаем что власть может поступать как монархия Я есть закон! или Я и есть Украина! где мы в итоге окажемся? Я сильно сомневаюсь, что в той же Европе, любая страна простила бы своему премьеру, сдачу всех своих интересов...и только в Украине, будут еще и просить вернуться
Гість Fodga Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Саме це мене дуже дивує - чи вони думають, що люди тупі і не зрозуміють нюансів справи, чи знання не на їх користь? Я после определенного момента перестал этому удивляться. У нас наверху (и на виду), не лучшие люди своей страны, а не пойми кто. Президенты, премьеры, депутаты, судьи, адвокаты, чиновники. Вот так иногда смотришь и думаешь - ты, мать твою, президент, как ты можешь такую ерунду говорить. Как этот человек вообще мог стать лидером страны? Кто, ко всем чертям, эти министры? Какими выдающимися способностями они обладают? А если никакими - то, что они делают на этом месте? Точно так же и с этим процессом. Почему самый громкий процесс ведет судья, который не может навести порядок в зале суда? Что в таком процессе делает этот парень - думал я, глядя на адвоката. Мямлят что-то, листочки перебирают, мнутся - "подай то", "где это" - шепчутся. Как дети малые. Я не буду говорить за себя, но в одно не очень давнее, но очень хорошее время мне посчастливилось работать вместе с замечательными людьми и я знаю как устраивается "идеальный" процесс. Можно было сделать так, что потом студенты с ютуба скачивали бы записи заседаний, чтобы поучиться как и что должно делаться в суде. Такое ощущение, что у адвоката это обычное проходное дело и он не видит причин, для того чтобы выложится на полную катушку, так номер отбывает, подумаешь Тимошенко, подумаешь прямая трансляция по ТВ, каждый день он с подобным сталкивается как будто. Аж "руки чешутся".
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Уяви, можливо, що так. Це при тому, що я не підтримую і ніколи не підтримувала Тимошенко (хіба лише в короткий період Майдану)Есть старое выражение в трех соснах заблудились...Ни когда не предполагал, что это пророчество про Украину, у нас если не первые две, то только третья и без вариантов
Орiана Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Такое ощущение, что у адвоката это обычное проходное дело и он не видит причин, для того чтобы выложится на полную катушку, так номер отбывает, подумаешь Тимошенко, подумаешь прямая трансляция по ТВ, каждый день он с подобным сталкивается как будто. Аж "руки чешутся". Ось це і насторожує... Янек - так, тупий папуга, посаджений виконувати роль президента. Суддя на випробувальному терміні, спеціально, щоб принизити Тимошенко. Але мені не віриться, що Тимошенко така ж...Невже всі її успіхи нагору були завдяки розуму інших? Чи вона не вірить, що її посадять? Чи це грандіозна вистава? Питанням нема кінця... Коли був суд під час Майдану - там все було дуже серйозно, підготовка була грандіозна. Тому я не вірю, що Тимошенко не може достойно захищатися. Отже ТАК ТРЕБА? Шоу маст гоу он…?
Гість Fodga Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Я думаю о её вине говорят не сколько материалы дела, сколько сам газовый контракт Нужно разделять ответственность политическую и юридическую. А если бы она провела эту процедуру с согласия всех, чье согласие требовалось и условия контракта остались бы такими же. Политическая вина у нее остается, а вот юридическая исчезает. Иначе можно будет судить любого политика за любое решение, неэффективного управляющего увольняют все же, а не сажают в тюрьму. Важно установить именно правовую сторону дела, нарушила ли, если да, то что, где, как, с какой формой вины, какой вред причинен и так далее. Конкретно. Я не сторонник Тимошенко, просто иначе получится как раз-то о чем Вы написали дальше - замена закона теми или иными политическими соображениями и оценочными субъективными суждениями из разряда "сдала она интересы Украины или не сдала".
Орiана Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Есть старое выражение в трех соснах заблудились... Ни когда не предполагал, что это пророчество про Украину, у нас если не первые две, то только третья и без вариантов А пам"ятаєш, як все починалося. Я маю на увазі Незалежність. Адже тоді все було серйозно, до такої міри, що навіть комуняки спасували і перед гімном, і перед прапором, і перед мовою. А тепер таке враження, що ми поміж себе вибрали найтупіших і довірили їм управляти країною. Якийсь сюр-реалізм, коли на все це почати дивитися збоку.
Орiана Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Политическая вина у нее остается, а вот юридическая исчезает. Иначе можно будет судить любого политика за любое решение, неэффективного управляющего увольняют все же, а не сажают в тюрьму. Важно установить именно правовую сторону дела, нарушила ли, если да, то что, где, как, с какой формой вины, какой вред причинен и так далее. Конкретно. Ось тому її і судять за перевищення повноважень: директиви, які мали проголосувати на засіданні КМ, вона видала сама. Дрібничка, якщо порівняти з тим, що Тимошенко творила з Бюджетом. Але й Алькапоне посадили не за вимагання чи вбивства, а через несплату податків. Потрібно повісити судимість, щоб не балотувалася в прези?
Гість Fodga Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Тому я не вірю, що Тимошенко не може достойно захищатися. Отже ТАК ТРЕБА? Шоу маст гоу он…? Я не знаю, что она может. Раньше я отмечал для себя ее неплохие ораторские способности и привлекательность созданного образа (все таки свежо и сильно отличается от всего остального в Украине). Что она может еще не знаю честно. Может эта такая стратегия - опускать юридические моменты и концентрироваться на политических. Вполне допустимо. Но и это можно сделать красиво. Разве может быть какой-то смысл для политика в том, чтобы выглядеть глупо и высокомерно, имея рядом защитника, явно злоупотребляющего образом дохлой рыбы?
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Нужно разделять ответственность политическую и юридическую. А если бы она провела эту процедуру с согласия всех, чье согласие требовалось и условия контракта остались бы такими же. Политическая вина у нее остается, а вот юридическая исчезает. Иначе можно будет судить любого политика за любое решение, неэффективного управляющего увольняют все же, а не сажают в тюрьму. Важно установить именно правовую сторону дела, нарушила ли, если да, то что, где, как, с какой формой вины, какой вред причинен и так далее. Конкретно. Я не сторонник Тимошенко, просто иначе получится как раз-то о чем Вы написали дальше - замена закона теми или иными политическими соображениями и оценочными субъективными суждениями из разряда "сдала она интересы Украины или не сдала". Как уже писал, украинское законодательство звучит во многом двояко и отчасти именно и от этого процесса будет зависеть то или иное трактование.Зачем собирать кабинет министров, если решение может принять и один премьер? зачем нужны директивы кабинета министров, если достаточно поручения премьера? Следовательно, в законе заложен противовес бездумным решениям...но если люди хотят видеть царя а не закон, то ни кто им в этом помешать не сможет Более того с Российской стороны не раз звучала цифра 250 долл. как появилась другая да еще и с переписанным в худшую для Украины сторону контрактом, большой вопрос. Именно поэтому, ни кто из министров Тимошенко не согласились в этом участвовать, так как даже страх перед лидером, не заставил их под этим подписаться. вот и где у нас в Украинском законодательстве написано, что премьер имеет полномочия царя?
Орiана Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 Я не знаю, что она может. Раньше я отмечал для себя ее неплохие ораторские способности и привлекательность созданного образа (все таки свежо и сильно отличается от всего остального в Украине). Что она может еще не знаю честно. Может эта такая стратегия - опускать юридические моменты и концентрироваться на политических. Вполне допустимо. Но и это можно сделать красиво. Разве может быть какой-то смысл для политика в том, чтобы выглядеть глупо и высокомерно, имея рядом защитника, явно злоупотребляющего образом дохлой рыбы? Як, вона стільки в політиці, попробувала себе в різних ролях, а ви ще не склали думку про її розумові здібності? Я, наприклад, завжди думала, що Тимошенко - центр прийняття рішень, що вона все придумує, вирішує сама. Але з певного моменту, десь так приблизно він збігся зі зрадою Портнова, але не тоді, коли він пішов до Янека, а ще раніше, коли БЮТ судився за результати виборів, я зрозуміла, Тимошенко аж надто слухала оточення і часто воно її підставляло. Отже, несамостійна вона мадама. Лише образ залізної леді?
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2011 Опубліковано 19 серпня, 2011 А пам"ятаєш, як все починалося. Я маю на увазі Незалежність. Адже тоді все було серйозно, до такої міри, що навіть комуняки спасували і перед гімном, і перед прапором, і перед мовою. А тепер таке враження, що ми поміж себе вибрали найтупіших і довірили їм управляти країною. Якийсь сюр-реалізм, коли на все це почати дивитися збоку.Ты права, первый парламент был во многом именно Украинским, но не смог противостоять бандитизму.Украина уже тогда проиграла, народ не интересовался, за долгие годы привыкнув не лесть в политику, а ушлые ребята, потихоньку переписывали под себя законы. Вот теперь мы здесь, если и дальше будет равнодушие, то само собой будет только хуже
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Опубліковано 23 серпня, 2011 Чому Тимошенко відмовилась від поглибленого обстеження. У БЮТ вважають "попередніми" висновки медкомісії щодо стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це заявив журналістам у вівторок бютівець Сергій Власенко, коментуючи інформацію МОЗ. Власенко підтвердив, що складу групи Міністерства охорони здоров'я був запрошений лікар Тимошенко. "Він міг візуально спостерігати ті симптоми, які були. Але навіть не будучи медиком, зрозуміло, що для проведення всебічного дослідження необхідно провести повний огляд і принаймні кілька повних аналізів, чого зроблено не було", - сказав він. "Тому всі висновки, які є, вони є попередніми", - додав він. Власенко не зміг відповісти на питання, чому Тимошенко відмовилась від поглибленого обстеження. Українська правда Ну і Слава Богу, що здорова, а їм би хотілося, щоб дійсно Тимошенко хтось труїв. Хворі люди...
Androh Опубліковано 25 серпня, 2011 Опубліковано 25 серпня, 2011 уйдём немного в сторону от рассуждений виновата Ю или нет и вернёмся к вопросу посадят или нет. Так как мы не владеем информацией о виновности или не виновности в следствие объективных причин, посмотрим на саму тактику видения процесса. И мы увидим, что Ю таки обвинят и посадят, на какой срок и с какой формулировкой это уже вопрос другой. Почему я так думаю??? А посудите сами - представ те, что Гарри Потер примет решение об объявлении оправдательного приговора для Ю, как он потом сможет объяснить, что невиновный человек во время судебного процесса сидел в СИЗО. Мне кажется здесь всё понятно и шито белыми нитками.
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2011 Опубліковано 30 серпня, 2011 Чи не єдині правильні слова, під якими я можу підписатися, які прозвучали від Тимошенко з часу, як вона стала опозицією. Тимошенко депутатам: навіщо ви пішли до Януковича? Понеділок, 29 серпня 2011, 19:44 Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не схвалює звернення до президента Вiктора Януковича з 23 тисячами підписів громадян на її підтримку. Під час перерви між засіданнями в суді депутати розповіли Тимошенко про ці підписи і про те, що вони їх віднесли до адміністрації президента. У відповідь на це Тимошенко зазначила: "У мене одне запитання: чому ви туди пішли? Він - людина, яка нічого не читає. І чолобитні до цієї особи виглядають слабкістю". "Краще Європейський суд", - додала вона. "Хочу передати вам мій хороший настрій. Головне щоб ви свою справу зробили. Час не витрачайте", - сказала вона депутатам. Як відомо, пiд зверненням до президента з вимогою звiльнити з-пiд варти Тимошенко пiдписалися понад 23 тисячі громадян. (Українська правда)
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Опубліковано 31 серпня, 2011 ПРЕЗИДЕНТ ПОЛЬШИ: ДЕЛО ТИМОШЕНКО МОЖЕТ ПОМЕШАТЬ ЕВРОИНТЕГРАЦИИ УКРАИНЫ Среда, 31 августа 2011, 09:58 Президент Польши Бронислав Коморовский заявил, что процесс над Юлией Тимошенко может стать серьезным препятствием на пути евроинтеграции Украины. Об этом он заявил TVP Info по итогам частного визита президента Украины Виктора Януковича к Польши, сообщает сайт польского президента. Коморовский отметил, что Украина много достигла на пути европейской интеграции, но есть и препятствия. "Таким препятствием, несомненно, является процесс над Юлией Тимошенко", - сказал Коморовский. По его словам, этот процесс "в Европе, во многих странах воспринимается как политический процесс, а не криминальный". Президент Польши отметил, что это дело является препятствием для Украины в вопросе продвижения в направлении евроинтеграции. Коморовский сознался, что уговаривал Януковича, что это дело " так, как она сегодня выглядит, может быть серьезным препятствием в поддерживании темпа приближения Украины к западному миру". "Я ожидаю, что в ближайшее время мы сможем узнать, как президент Украины, как украинская власть этой проблеме дадут совет. Мы очень хотели бы, чтобы были хорошие новости о том, что эту проблему решено, а не росли сомнения относительно мотивации этого процесса", - сказал Коморовский. Он подчеркнул, что Польша "не только является адвокатом, но стремится быть и другом Украины, и образцом". На сайте подчеркивается, что визит Януковича в летнюю резиденцию польского президента был частным. сообщает Радио "Свобода".
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Опубліковано 31 серпня, 2011 Последняя желтая карточка для Януковича 31 августа 2011, 13:19 Что же, президент Польши выполнил свою миссию: он сообщил Януковичу лично, как в действительности процесс над Тимошенко может повлиять на отношения с Евросоюзом. Конкретно – на подписание Соглашения о зоне свободной торговли и Соглашения об ассоциации в целом. Очень надеюсь, что Янукович после вчерашней встречи наконец понял, что если уже о проблемах из ЕС после ареста Тимошенко настолько откровенно и публично заговорил президент Польши – страны, которая, по моей информации, сегодня единственная в Евросоюзе, кто рвет на себе тельняшку, чтобы соглашение парафировало в декабре на саммите УКРАИНА-ЕС – то дела у украинского президента на европейском фронте действительно плохие. Другие страны Евросоюза – скажем, Франция, Германия, Швеция, Британия, – серьезно засомневались уже даже в парафировании соглашения в декабре, я уже не говорю о подписании в следующем году или о ратификации. Это, конечно, если по делу Тимошенко будет вынесена обвинительный приговор (а слухи о том, что уже в ближайшую пятницю такой приговор будет вынесен, и Тимошенко осудят до семи лет лишения свободы – докатился и к дипломатическим кругам). Если у Януковича думают, что в Евросоюзе просто занимаются дешевым шантажом, и некуда ЕС не денется со своими соглашениями – они очень ошибаются. И так же очень ошибаются, если думают, что дальше заявлений в Евросоюзе не пойдут, и формула Банковой "Авось пронесет" сработает и в ситуации с Юлей. Честно говоря, я еще никогда не видела настолько решительно настроенных европейских дипломатов, как на протяжении последних недель. Я раньше никогда не слышала, чтобы они так непринужденно озвучивали идеи не только о сценарии блокирования Соглашений, но и потенциально возможное блокирование счетов некоторых украинских должностных лиц, визовые санкции против отдельных из них и даже бойкот Евро-2012. Да, понятно, что просто в настоящий момент эти сценарии никто воплощать не будет, но то, что их уже обсуждают, должно очень насторожить Банковую. Раньше о таком позволяли себе говорить и писать максимум радикально настроены западные журналисты или независимые эксперты. Сможет ли Евросоюз и Запад в целом повлиять на Януковича и изменить ход событий по делу Тимошенко? В действительности все зависит только от того, что Янукович после вчерашнего разговора в Гданске решил выбрать: Евросоюз или изоляцию. Евросоюз делает в настоящий момент все для того, чтобы Янукович выбрал именно его. Если Янукович тоже выбирает его, о чем постоянно говорит и пишет, то должен повлиять на ход событий по делу Тимошенко. И не нужно рассказывать подготовленную для западных ушей басню о том, какой у нас независимый и неподконтрольный суд, – если раньше это вызывало на Западе улыбку, то в настоящий момент – лишь серьезное раздражение. Кому нравится, когда его имеют по дурачок? "Главком" Альона Гетьманчук.
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2011 Опубліковано 10 вересня, 2011 Тимошенко засудять і амністують, а Луценка відпустять - ЗМІ Субота, 10 вересня 2011, 09:46 На Банковій збираються засудити екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а потім амністувати. Про це пише "Дзеркало тижня. Україна" з посиланням на свої джерела. "На Банковій, за даними різних джерел ZN.UA, готують ерзац-варіант: засудити і амністувати", - йдеться в статті. Автор зазначає, що законопроект про "декриміналізацію" кримінальної статті про перевищення влади з'явився не випадково. "Одним словом, шанси вийти на свободу у Тимошенко залишаються. У випадку з амністією влада вбиває двох зайців: йде на поступку Заходу і позбавляє главу БЮТ можливості обиратися", - пише видання. У статті наголошується, що складні відносини з Кремлем змушують офіційний Київ активніше шукати пошук додаткових точок дотику із Заходом. Автор стверджує, що з'явився шанс вийти на свободу і в екс-глави МВС Юрія Луценка. Проект закону про його амністування вніс Геннадій Москаль. "Ходять чутки про те, що спрагу помсти влада задовольнила, термін за вироком Луценка "підженуть" під термін перебування в СІЗО і в осяжному майбутньому відпустять", - пише видання. У статті наголошується, що звільнення Луценка сьогодні виглядає більш імовірним, ніж звільнення Тимошенко. "Разом з тим, ходять чутки, що наступним кандидатом на "посадку" в списках влади є Олександр Турчинов", - йдеться в матеріалі.
FAGOT Опубліковано 11 вересня, 2011 Опубліковано 11 вересня, 2011 «Страшно далеки они от народа» знакомая фраз? Зачем переживать за пауков в банке, не мешайте им дубасить друг друга. Происходит естественный отбор, сильный должен сожрать слабого, даже если слабый вам очень нравиться, не надо совать в банку руку, так как эти тварюки ядовитые, даже та! Которая вам нравиться.
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2011 Опубліковано 11 вересня, 2011 «Страшно далеки они от народа» знакомая фраз? Зачем переживать за пауков в банке, не мешайте им дубасить друг друга. Происходит естественный отбор, сильный должен сожрать слабого, даже если слабый вам очень нравиться, не надо совать в банку руку, так как эти тварюки ядовитые, даже та! Которая вам нравиться. Тут ви не маєте рації - хай би боролися, але під нашим наглядом, але такого нема. А тепер уявіть, коли сильний переможе - і вже не буде мати опонента серед собі подібних. Я б думала так як і ви, коли б бачила, що в команді Янека нема злагоди, але ж вони собаки на кримінальний кодекс плюнули, а свій уркаганський поважають. Ось звідки тривога.
За У проти М. Опубліковано 11 вересня, 2011 Опубліковано 11 вересня, 2011 «Страшно далеки они от народа» знакомая фраз? Зачем переживать за пауков в банке, не мешайте им дубасить друг друга. Происходит естественный отбор, сильный должен сожрать слабого, даже если слабый вам очень нравиться, не надо совать в банку руку, так как эти тварюки ядовитые, даже та! Которая вам нравиться. В банке один паук. (паучиха)
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2011 Опубліковано 12 вересня, 2011 Цікава ідея Тимошенко пропонують врятувати і себе, і Януковича Понеділок, 12 вересня 2011, 12:27 Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, звинувачена по "газовій справі", може допомогти і собі, і президенту Віктору Януковичу, якщо заявить, що підписувала контракт під тиском. Таку думку висловив екс-глава МЗС України Володимир Огризко, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу телеканалу ТВі. "Я більш ніж упевнений в тому, що Україна підписала цю угоду під тиском. А якщо це так, то міжнародне право вважає такий договір недійсним", - зазначив Огризко. За його словами, далі потрібно порівняти україно-російський контракт з договорами Росії з Німеччиною, Польщею, Італією. "І якщо ми бачимо, що умови підписані явно гірше, ніж в інших партнерів, то для об'єктивного судді це стане сигналом, що не все було так просто", - сказав екс-міністр.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2011 Опубліковано 16 вересня, 2011 Нове у справі Тимошенко: увага!!!! Янукович сказав, що у проблемах Тимошенко винен Ющенко П'ятниця, 16 вересня 2011, 10:52 Президент Віктор Янукович вважає, що кримінальні переслідування Юлії Тимошенко сталися внаслідок рішень, ухвалених за часів президента Віктора Ющенка. Про це Янукович сказав, відповідаючи на запитання депутат від Португалії під час засідання Ялтинської європейської стратегії. "Історія, яка розгортається зараз, - це не історія цього дня, а історія 2009 року. Це історія підписання контракту суб’єктами господарювання, які не мали цього права. Вони порушили міжнародні договори та перевищили свої повноваження. "Оцінку цього дав ще президент Ющенко, який після засідання РНБО підписав указ. Ця історія іде з 2009 року, коли правоохоронні органи отримали рішення РНБО, почали його виконувати і вивчати, що сталося, чому були порушені національні інтереси України і міжнародні договори", - зазначив Янукович. "Після того, як правоохоронні органи в рамках законодавства дослідили питання, вони передали його в суд. І, як в Європі, суд зробить свій вердикт", - додав президент. За словами Януковича, питання кримінальної справи проти Тимошенко – "це дуже болюче питання, і ми розділяємо ваш біль (який лунає в оцінках європейських структур)". "І ми задоволені, що вас це також хвилює не менше, ніж нас", - зазначив президент.
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2011 Опубліковано 3 жовтня, 2011 ВИРОК ТИМОШЕНКО БУДЕ 11 ЖОВТНЯ П'ятниця, 30 вересня 2011, 14:20 Суд у справі Юлії Тимошенко видалився у дорадчу кімнату орієнтовно до 11 жовтня для винесення вироку у справі. Відповідне рішення Кірєєв оголосив у п'ятницю.
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2011 Опубліковано 3 жовтня, 2011 У Європі вважають, що перерва в справі Тимошенко – "гарний знак" Понеділок, 03 жовтня 2011, 08:32 У Євросоюзі розраховують, що українська влада дослухалася до їхніх закликів вирішити питання з Юлією Тимошенко в рамках демократичних стандартів. Як сказав газеті "Комерсант-Україна" високопоставлений європейський дипломат, який брав участь у п'ятничних зустрічах президента України у Варшаві, у ЄС оптимістично оцінюють перспективи вирішення даної проблеми. "Ми знову отримали запевнення, що пан Янукович розуміє серйозність ситуації. І ми вважаємо, що перерва в суді (до 11 жовтня) – це гарний знак", - сказав співрозмовник. Як відомо, Євросоюз на саміті "Східного партнерства" відмовився від формулювання "довгострокова" стосовно до перспективи скасування візового режиму. Але лідери ЄС пояснили Віктору Януковичу, що вирішення проблем із демократією, у першу чергу реабілітація Юлії Тимошенко, є умовою подальшого зближення з ЄС. Так, прем'єр Польщі, чинний голова Ради ЄС Дональд Туск заявив: "Європейська подорож України почалася саме в той час, коли прем'єром була Тимошенко. Погане ставлення до опозиції, порушення стандартів може серйозно ускладнити ваші європейські прагнення й кинути тінь на фінал переговорів". "Ми визначили строки завершення на технічному рівні переговорів щодо угоди про асоціацію з Україною. Але нас турбує ситуація з колишнім прем'єр-міністром, і ми хотіли б, щоб спочатку було вирішено це питання", - сказав і президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу. _____________ ... тупі європейці вважають Україну третім світом, тому недооцінюють нашу ментальність. А ментальність сягає ще Русі, тому такий варіант впливу, як тиск, неприйнятний. Не піддавався на нього Ющенко, не піддається і Янек. Але Янека можна вмовити, він простак. Так що тепер все в руках нашіптувачів, типу герман-льовочкіних - чи знайдуть вони достатньо аргументів, щоб переконати Янека, що ніяке президентство не варте того, щоб бути ізгоєм у світі. Не знаю чи подіє - адже хатинки його в Україні, на відміну від більшості олігархів. А побути царем ой як ще хочеться.
Гість Шурик Опубліковано 3 жовтня, 2011 Опубліковано 3 жовтня, 2011 Да их всех политиков нужно садить за решетку с полным конфискатом и не только конфисковать их "майно", а и родственников до седьмого поколения. И не семь лет давать, а пожизненный срок. И что б не седели гастрит не получали, а вкалывали на фермах которые развалили и разворовали, так сказать аппетит нарабатывают. И Луцику водяру в нары не тягать, а в ОЛТП печенку пролечить. А кто не повинуется, на Хрещатику вздергнуть. И сказать так будет с каждым кто свой народ обворовывает.
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2011 Опубліковано 3 жовтня, 2011 Да их всех политиков нужно садить за решетку с полным конфискатом и не только конфисковать их "майно", а и родственников до седьмого поколения. И не семь лет давать, а пожизненный срок. И что б не седели гастрит не получали, а вкалывали на фермах которые развалили и разворовали, так сказать аппетит нарабатывают. И Луцику водяру в нары не тягать, а в ОЛТП печенку пролечить. А кто не повинуется, на Хрещатику вздергнуть. И сказать так будет с каждым кто свой народ обворовывает. Шурік, радість моя, ну ти ж розумієш, що це нереально. Хто б не прийшов до влади - буде два результати - СИСТЕМА з"їсть слабкого, тобто залишиться як було або СИСТЕМА відкине сильного - ще один негативний результат. Отже який висновок? - міняти СИСТЕМУ. А це за раз і швидко не робиться. Тим більше, ті, що при владі незацікавлені в змінах.
Орiана Опубліковано 5 жовтня, 2011 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Прогнози щодо справи Тимошенко ... Тому "пацани" так часто гинуть, як це сталося днями з одеськими кілерами, які саме такою логікою керувалися. Отже, якщо Юлі винесуть вирок, якого вимагає прокуратура, то прогнозувати подальший хід подій надзвичайно легко. Захід все ж таки зробить те, від чого так довго відмахувався – ускладнить в'їзд у свої країни п'яти-шести чиновникам і двом-трьом олігархам. У майбутніх парламентських виборах відмовиться брати участь спочатку Яценюк, а потім, скоріш за все і Тягнибок, незважаючи на всю "керованість", яку йому приписують. Звичайно, ані Гриценко, ані Кириленко теж не братимуть участь у виборах. Звичайно, попри все своє ставлення до Тимошенко, у них не братиме участь і Ющенко. Тому, що Захід чудово розумітиме, що вибори, у яких не бере участі найрейтинговіший опозиційний лідер, визнавати не можна, навіть якщо інші опозиціонери на них підуть. (М. Княжицький, генеральний директор телеканалу "ТВі") Повністю тут *http://blogs.pravda.com.ua/authors/knyazhytsky/4e8c30cb5de51/
Орiана Опубліковано 5 жовтня, 2011 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Яка влада - такі й репресії? Джерело: Тимошенко засудять, але не посадять Середа, 05 жовтня 2011, 17:20 Екс-прем'єру Юлії Тимошенко буде винесений обвинувальний вирок, після чого її звільнять за президентським законом про декриміналізацію. Тоді вона зможе взяти участь у виборах, повідомляє ZN.UA з посиланням на джерело в керівництві парламентської більшості. "Тимошенко в громадській свідомості має залишитися винною", — сказав співрозмовник. За його словами, президентський закон про декриміналізацію має бути прийнятий до 20 жовтня, тобто дати, на яку призначений візит президента Віктора Януковича в Брюссель. Уже в четвер, 6 жовтня, Верховна Рада в першому читанні розгляне президентський законопроект про декриміналізацію економічних злочинів. Поки він не містить скасування кримінальної відповідальності по ст. 365 КК (за якою судять Тимошенко). Ця норма з'явиться до другого читання. 11 жовтня суддя Печерського Родіон Кірєєв почне оголошувати вирок, і, як припустив співрозмовник, "Тимошенко буде засуджена". Після оголошення вироку, на пленарному тижні, що почнеться 18 жовтня, Рада прийме в другому читанні й у цілому закон про декриміналізацію. При цьому буде обраний варіант внесення змін у ст. 364 – про зняття кримінальної відповідальності для осіб, які займають політичні посади (тобто для членів уряду). Згідно із ст. 58 Конституції, закон зворотної сили не має. Але крім випадків зм'якшення або скасування відповідальності. А це саме випадок Тимошенко. Після підписання закону президентом Тимошенко вийде на волю й зможе взяти участь у виборах, тому що судимість із неї буде знята у зв'язку зі зміною законодавства
Орiана Опубліковано 6 жовтня, 2011 Опубліковано 6 жовтня, 2011 Маразм влади крєпчає, а Юлькині ряди косить шиза. Павличко написав про Тимошенко вірша До зали суду, наче зв'язкова З моєї сотні, піймана у Лючі, Заходить Юля. А в судді брова Підскакує, мов щиглик на колюччі, І западає тиша гробова. Втім Юля встала: "Слава Україні!" І в залі встала воїнів чота: "Героям слава!"... Прокурорів тіні Розсипались, і блискавка крута Просяяла в небесній височіні, І стало ясно: це не суд, а мста! Це мста за те, що та жона готова Ми президентські вибори піти І вдруге виграти! О будь здорова, Відважна жінко з серцем сироти, І хай хахлів дратує твоя мова - Державна й неподолана, як ти! Крик на Хрещатику. В законі вори. Кричить держави нашої страма. Кричать офшори, банківські контори, Кричить хахол пащеками трьома, Замкнені очі, ні, очей нема, Є тільки горла отвори в потвори. Той крик гуде в каштановім гіллі, Будинки глухнуть, глухнуть тротуари. Хахли й донецькі рідні москалі Ревуть: "На нари – Юлію, на нари!" Дрижання чути у віконнім склі І чути, як тремтять над світом хмари, А під землею – мертвяки гнилі. Крик на Хрещатику. Колона п'ята Перекричати хоче цілий світ, Що руку Юлі подає. Проклята Америка, Європа і реб'ята Кремлівські невдоволені. Привіт! Відома курва рік цілий кричала: "Замкніть же паню в білому! Замкніть!" А нині в Шустера крізь плач сказала: "Я б задушила того генерала, Що Юлю наказав заперти в кліть". А Президент свої невинні руки, Чистесенькі, вмиває, мов Пилат. А пан суддя – Закон з бичем принуки! - Безликий, мов без стрілок циферблат, Вже пише вирок: "Здерти білий плат З підсудної, хай гине від розпуки, Хай вирвуть з неї серце чорні круки Печалі, – хай не вийде із-за ґрат". А противсіхи, інтелектуали, Що нареклися нації мечем, І всі свої страждання оспівали, І жінку в білому скаменували, І віддали ЇЇ на суд нікчем. 0 генії, позначені злобою Чужого самолюбного ума, Не бились ви з холерою й чумою, Бо ви самі – холера і чума. І я виходжу, наче з пекла, з суду, Де вигоріла кров моя дотла, Й не йду додому, там стояти буду, Біля тюрми, мов птаха без крила; Чекатиму на явище спасенне, Стоятиму на смертнім хіднику, Допоки Юля не пройде повз мене На волю у терновому вінку. Київ, 30.ІХ.2011
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.