Перейти до змісту
Український політичний форум

Юльку таки посадят?

Гість звезда

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В сімнадцятому янека посадять? :o

Вот это я понимаю, и чтоб каждого и всякий раз и не надо не какой люстрации. Только тогда придут люди светлые, то есть, человеки! А свиньи будут обходить стороной, бо их резать будут после откорма.
  • Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

В сімнадцятому янека посадять? :o

Генсеков не садили,они на посту помирали! ;) ;)
Опубліковано

Помре?!!!!! :o

Этот не помрет, такой тип людей я знаю, скорей всего нас переживет. Это не слюнтяй как Ющенко и не придурашеная Юля. Методично и технологично он загреб под себя всю паутину власти, выстроил добротную структуру, которая управляема и послушна. Финансовая поддержка и амбиции, не дают сомнения, что он свой первый срок продержаться, к гадалке не ходить, а второй под вопросом, посмотрим.
Опубліковано

Этот не помрет, такой тип людей я знаю, скорей всего нас переживет. Это не слюнтяй как Ющенко и не придурашеная Юля. Методично и технологично он загреб под себя всю паутину власти, выстроил добротную структуру, которая управляема и послушна. Финансовая поддержка и амбиции, не дают сомнения, что он свой первый срок продержаться, к гадалке не ходить, а второй под вопросом, посмотрим.

Так і Ющенко протримався - це у нас звичне діло, президентів ніхто не скидає з трону. Інша справа як швидко знайдуть олігархи людину, яка буде достойно представляти Україну. Думаю, цілком реально янек може залишитися на другий срок: ще стільки всього вкрасти є, особливо, найцінніше, землю.

Опубліковано

В суде над Тимошенко подрались "Грифон" и депутаты

В зале заседаний Печерского суда произошла стычка между депутатами БЮТ и представителями "Грифона".

Она началась после того как судья Киреев вынес решение об удаление из зала суда всех присутствующих.

Причиной стало то, что депутаты стоя кричали "Позор" в ответ на то, что Юлии Тимошенко не дали времени на поиск адвоката, а судья вызвал первого свидетеля.

Из зала заседания было решено удалить всех нарушителей. После этого в зал зашел отряд "Грифона", взял в кольцо присутствующих, в частности и журналистов.

Во время стычки представители "Грифона" ругались матом, выкручивали руки народным депутатам и отказывались показать свои удостоверения.

В ответ начали ругаться и народные депутаты.

"Грифон" дважды заходил в зал и вывел почти всех присутствующих.

Корреспондент УНИАН во время стычки был сброшен со скамьи, и получил повреждение руки.

Сейчас в зале заседания остались лишь корреспондент УНИАН и "Украинской правды", которые отказались выйти из зала.

При этом во дворе суда стоит отряд "Беркута".

Во время стычки Тимошенко была в зале суда и наблюдала за событиями из-за перегородки.

Надо отметить, что решение судьи не было слышно и нет подтверждения, что оно было.

Судья объявил перерыв в заседании для удаления депутатов из зала.

Перед этим Юлия Тимошенко заявила об отводе судьи. В ответ Киреев попросил ее сделать свое заявление стоя.

"Я никогда не встану перед вами. И вы не является вашей честью, вы - ваше бесчестье! Я вас не уважаю! И вас не уважает вся страна! И это не суд, это – судилище!. И Вы лично являетесь дешевым исполнителем политического заказа. Вы - марионетка мафии", - заявила она.

Опубліковано

Конечно посадят, а ПР ничего не грозит, вся власть у них в руках. Да и разницы в принципе между Юлькой и Янеком никакой. Бьються за гроші, та й усе.

Опубліковано

Тимошенко вже годину заглушає всіх у суді

Вівторок, 26 липня 2011, 16:10

Станом на 15:58 суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв і прокурори майже годину допитують свідків.

Вже допитано двох чиновників НАК "Нафтогаз України", а тепер проводять допит одного з чиновників Мінекономіки.

Однак ні суддю, ні прокурорів, ні свідка майже неможливо почути, бо вже приблизно годину голосно говорить підсудна Юлія Тимошенко.

Вона без упину наполягає на розгляді клопотання про відвід головуючого, робить численні заяви про ангажованість судді, залежність суду та прокуратури від Адміністрації президента, а також обґрунтовує заяви про те, що вона не порушує жодного закону.

Гість Монтескье
Опубліковано

В суде над Тимошенко подрались "Грифон" и депутаты

В зале заседаний Печерского суда произошла стычка между депутатами БЮТ и представителями "Грифона".

Она началась после того как судья Киреев вынес решение об удаление из зала суда всех присутствующих.

Причиной стало то, что депутаты стоя кричали "Позор" в ответ на то, что Юлии Тимошенко не дали времени на поиск адвоката, а судья вызвал первого свидетеля.

Из зала заседания было решено удалить всех нарушителей. После этого в зал зашел отряд "Грифона", взял в кольцо присутствующих, в частности и журналистов.

Во время стычки представители "Грифона" ругались матом, выкручивали руки народным депутатам и отказывались показать свои удостоверения.

В ответ начали ругаться и народные депутаты.

"Грифон" дважды заходил в зал и вывел почти всех присутствующих.

Корреспондент УНИАН во время стычки был сброшен со скамьи, и получил повреждение руки.

Сейчас в зале заседания остались лишь корреспондент УНИАН и "Украинской правды", которые отказались выйти из зала.

При этом во дворе суда стоит отряд "Беркута".

Во время стычки Тимошенко была в зале суда и наблюдала за событиями из-за перегородки.

Надо отметить, что решение судьи не было слышно и нет подтверждения, что оно было.

Судья объявил перерыв в заседании для удаления депутатов из зала.

Перед этим Юлия Тимошенко заявила об отводе судьи. В ответ Киреев попросил ее сделать свое заявление стоя.

"Я никогда не встану перед вами. И вы не является вашей честью, вы - ваше бесчестье! Я вас не уважаю! И вас не уважает вся страна! И это не суд, это – судилище!. И Вы лично являетесь дешевым исполнителем политического заказа. Вы - марионетка мафии", - заявила она.

Надеюсь менты были на высоте... :o
Опубліковано

Тимошенко вважає, що процес проти неї організовує колишній соратник

Четвер, 28 липня 2011, 11:00

Юлія Тимошенко вважає одним з виконавців судового процесу у її справі радника президента, колишнього БЮТівця Андрія Портнова.

Про це екс-прем'єр заявила, відповідаючи на пропозицію назвати поіменно, хто з вищих посадових осіб у державі курирує, на її думку, процес у Печерському суді в цілому і керує діями судді Родіона Кірєєва зокрема, повідомляє Обком.

"Знаєте, не треба, як завжди, шукати причини в оточенні. Немає жодних сумнівів у тому, що цим займається Янукович. Він, до речі, публічно сказав на прес-конференції, що стежить за процесом, і коли була пряма трансляція, він її дивився", - сказала вона.

"А зараз...подивіться (показує на фрагмент стелі залу для судових засідань)...там, де вирізаний карниз, стоїть відеокамера. Я думаю, що він переглядає оперативну зйомку. Він - у матеріалі, йому це цікаво", - заявила Тимошенко.

"В силу його індивідуальних якостей йому це приносить справжнє задоволення. Як правило, задоволення такого роду притаманне людям з глибокими внутрішніми комплексами", - вважає екс-прем'єр.

Тимошенко заявила, що "в тих місцях, де йому доводилося бути, він зазнавав певних принижень і тепер намагається відігратися на всьому світі". За її словами, усі важливі рішення у її справі приймає особисто Віктор Янукович.

"А хто обслуговує його рішення - це вже інше питання. Обслуговують його рішення люди, які бачать у всьому цьому свій сенс. Думаю, що це пан Хорошковський, який є прямим партнером Фірташа", - сказала екс-прем'єр.

"Я думаю, що, поза всякими сумнівами, за посаду генпрокурора б'ється Ренат Кузьмін, і він вважає, що, зумівши виконати "фас!" Януковича щодо головного політичного опонента, зможе розраховувати на цю посаду", - додала вона.

"Але, думаю, тут його плани навряд чи втіляться в життя. Використаних людей, як правило, потім "зачищають", - заявила Тимошенко, додавши, що це "практика людей з ментальністю як у Януковича".

Крім того, за словами екс-прем'єра, процесом проти неї "точно займається Льовочкін разом з Портновим".

Відповідаючи на уточнююче питання щодо ступеня залучення в цей процес Портнова, Тимошенко сказала: "Це сьогодні не секрет, я просто констатую факт. Бо йому безпосередньо доручено все це проводити".

Кому кому, а Портнову відомі всі подробиці цієї газової угоди - адже сам її готував. Уявляю, як гірко від цього Тимошенко - така зрада. Хоча, якщо чесно, яму копала вона сама, власноручно.

Опубліковано

Адміністрація президента викрила свою роль у справі Тимошенко

"Українська правда" випадково знайшла підтвердження, що адміністрація президента безпосередньо здійснює вплив на справу Тимошенко. Так, вона не лише контактує зі свідками, але і намагається формувати інформаційне поле відповідним чином.

*http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/28/6430141/

Опубліковано

И гадать не надо будет сидеть на олимпе и второй срок. У него нет конкурентов
Опубліковано

И гадать не надо будет сидеть на олимпе и второй срок. У него нет конкурентов

У нього є народ, якого він або розчарував, або просто його ненавидить. Достатньо домовитися про якусь одну кандидатуру і люди за нього проголосують.

Опубліковано

Экс-премьер-министра Юлию Тимошенко арестовали. Такое решение принял судья Печерского райсуда Киева Родион Киреев.

Таким образом суд удовлетворил ходатайство прокуратуры об изменении ей меры пресечения с подписки о невыезде на арест в связи с тем, что экс-премьер систематически предпринимала действия, которые затягивают судебный процесс.

"Суд приходит к выводу, что, пребывая на свободе, подсудимая может уклоняться от следствия и исполнения процессуальных решений. Будет препятствовать установлению истины по делу, поэтому суд считает необходимой сменить меру пресечения подсудимой с подписки о невыезде на арест", - сказал судья Киреев.

Кроме того, она также отказалась сообщить суду свой адрес, а после того, как опоздала на заседание в пятницу, отказалась сообщить причину.

<a href="http://www.segodnya.ua/news/14275008.html">Источник</a>

Опубліковано

08.08.2011 08:16 _ Мустафа Найем

"Их война" становится войной каждого

...

Самое большое зло, творимое сегодня властью заключается в том, что оно ставит общество перед выбором: либо ты с нами, либо ты против нас. Арест Юлии Тимошенко поставил точку на разноцветном мире, на полутонах и главное – на логике. События стали черно-белыми. Вместо борьбы за ценности и процедуры, которые одинаково нарушались и одной и другой стороной, люди вынуждены выбирать лагерь.

Виктор Янукович может быть каким угодно, но события последних дней однозначно доказали: нынешний президент неразумный и уж точно не мудрый человек. Причем независимо от того, влиял он на этот процесс или нет. И в том, и в другом случае он – либо проигравший, либо слабый.

Полтора года назад у него был шанс поставить закон и традиции выше политических разборок. Люди были готовы охладеть к войне чужих амбиций, которая велась ценой их благополучия.

Вместо этого власть сделала все, чтобы "их война" стала войной каждого.

Опубліковано

08.08.2011 08:16 _ Мустафа Найем

"Их война" становится войной каждого

...

Самое большое зло, творимое сегодня властью заключается в том, что оно ставит общество перед выбором: либо ты с нами, либо ты против нас. Арест Юлии Тимошенко поставил точку на разноцветном мире, на полутонах и главное – на логике. События стали черно-белыми. Вместо борьбы за ценности и процедуры, которые одинаково нарушались и одной и другой стороной, люди вынуждены выбирать лагерь.

Виктор Янукович может быть каким угодно, но события последних дней однозначно доказали: нынешний президент неразумный и уж точно не мудрый человек. Причем независимо от того, влиял он на этот процесс или нет. И в том, и в другом случае он – либо проигравший, либо слабый.

Полтора года назад у него был шанс поставить закон и традиции выше политических разборок. Люди были готовы охладеть к войне чужих амбиций, которая велась ценой их благополучия.

Вместо этого власть сделала все, чтобы "их война" стала войной каждого.

Людей обманывают с первых секунд получения власти из рук пьяного Ельцина. Очень возможно что он сам не понимал последствий, напуганный событиями в Прибалтике.

20 лет всех только и обманывали. Умышленно вскрыли полу-зажившие противоречия между регионами.Всё это время у власти стояли и стоят люди которым на самом деле глубоко наплевать на завтрашний день страны. Только личная и корпоративная выгода. Умышленно (ломая через колено) пытались переделать население под нужные им параметры.

Именно поэтому каждый раз завоевав поддержку на выборах буквально на следующий день забывали про свои обещания. Так было, есть и будет всегда.

Такова система власти. Законы, конституция, парламент,президент итд- инструменты обалванивания людей. Миром правят деньги, они их делят.

Опубліковано

Так, але чомусь тільки у пост радянських країнах гроші можуть ВСЕ.

Оттого что князьки у власти. Всем им наплевать. Они боятся старшего князя оттого они как на работе. Заметь где их дети и дома. Всё станет понятным.
Опубліковано

Оттого что князьки у власти. Всем им наплевать. Они боятся старшего князя оттого они как на работе. Заметь где их дети и дома. Всё станет понятным.

Мені здається, що призначивши старшим не найрозумнішого з-поміж себе, вони нікого не бояться, бо заключили між собою угоду про ненапад - і як банальні злодії в законі ніколи її не порушать. Єдність - запорука їх успіху. На жаль, помаранчеві, такими чеснотами не відрізнялися - звичайні гопники.

Опубліковано

Мені здається, що призначивши старшим не найрозумнішого з-поміж себе, вони нікого не бояться, бо заключили між собою угоду про ненапад - і як банальні злодії в законі ніколи її не порушать. Єдність - запорука їх успіху. На жаль, помаранчеві, такими чеснотами не відрізнялися - звичайні гопники.

Да все они одинаковы. Мы все в роли действующих лиц на спектакле, только сценарий нам преподносят в самый последний момент. А наше дело читать по сценарию.
Опубліковано

Да все они одинаковы. Мы все в роли действующих лиц на спектакле, только сценарий нам преподносят в самый последний момент. А наше дело читать по сценарию.

Ні, вори в законі - це вища каста серед злочинців. Всяка шушера до них рівнятися не може. Вони навіть на зоні не працюють - це їм забороняє кодекс честі. А зараз при владі - саме такі.

Хоча за моральними якостями - погоджуюся, різниці нема.

Опубліковано

Нємцов пояснив, чому Путін захищає Тимошенко

Понеділок, 08 серпня 2011, 18:26

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко проявляла класичний авантюризм, але криміналу в її діях не було.

Таку думку озвучив російський опозиціонер Борис Нємцов в ефірі "Ехо Москви", коментуючи підписання газових угод в 2009 році.

"Безумовно, ні Путін, ні Тимошенко охайністю не грішать. Але здійснювати кримінальні угоди один з одним ніколи б не стали, оскільки рівень довіри між ними нульовий", - зазначив він.

"У Кремлі не забули, хто був лідером помаранчевої революції, і хто проводив курс на зближення із Заходом і інтеграцію в європейські структури", - вважає політик.

Нємцов упевнений, що набагато більш правдоподібна інша версія: "Юлії Володимирівні напередодні президентських виборів, у що б то не стало, треба було врегулювати газовий конфлікт з Москвою".

"Знаючи її характер, нескладно здогадатися, що знижка на газ на два роки - рівно те, що дозволяло їй заробити очки на майбутніх виборах. Вона була впевнена у перемозі, а що буде після, в тому числі і з ціною на газ, - її хвилювало мало", - зазначає він.

На думку політика, вона не припускала, що ціни на нафту перевищать 100 доларів за барель, а знижки зникнуть.

"Вона також не знала, що до 2011 року ціна на газ для України буде вищою, ніж для Німеччини та Італії. Вона не розуміла, що для одного Берлусконі і головного бізнес-партнера Путіна - Німеччини, "Газпром" дає знижки більш істотні, ніж 20% для України", - вважає Нємцов.

"Тобто ми бачимо класичну авантюристичну поведінку Юлії Володимирівни, але криміналом тут і не пахне", - підкреслив він.

"Реакція Кремля, твердо захищати Тимошенко, продиктована зовсім не любов'ю до неї.

Це самозахист. Адже якщо Тимошенко, підписавши договір, скоїла злочин, то Путін або спільник, або співучасник, або, на худий кінець, свідок. Без його участі в судовому процесі над Тимошенко сам процес ущербний, очевидно, політично заангажований, і очевидно, ніякого відношення до закону не має", - додав політик.

"Путін все це чудово розуміє і захищає Юлю, щоб напередодні парламентських і президентських виборів в Росії не вляпатися у вкрай неприємну історію", - зазначив Нємцов.

Опубліковано

Ні, вори в законі - це вища каста серед злочинців. Всяка шушера до них рівнятися не може. Вони навіть на зоні не працюють - це їм забороняє кодекс честі. А зараз при владі - саме такі.

Хоча за моральними якостями - погоджуюся, різниці нема.

Нельзя смешивать совершенно разные вещи.

Тюремная иерархия выстраивалась сама собой. Она обеспечивала НОРМАЛЬНОМУ человеку возможность выживания в условиях ИТЗ. Кто знает-поймет что имеется в виду, а дилетантам совершенно пустое занятие что либо объяснять. Глупо, совершенно глупо сравнивать государственную власть угнетения и использования в своих корыстных целях людей с той иерархией которая сформировалась из низов к вершинам.

Это две совершенно противоположные системы.

Одна для людей.

Другая от людей...... Разницу заметно?

Опубліковано

Нельзя смешивать совершенно разные вещи.

Тюремная иерархия выстраивалась сама собой. Она обеспечивала НОРМАЛЬНОМУ человеку возможность выживания в условиях ИТЗ. Кто знает-поймет что имеется в виду, а дилетантам совершенно пустое занятие что либо объяснять. Глупо, совершенно глупо сравнивать государственную власть угнетения и использования в своих корыстных целях людей с той иерархией которая сформировалась из низов к вершинам.

Это две совершенно противоположные системы.

Одна для людей.

Другая от людей...... Разницу заметно?

Які це "нормальні" люди в тюрмі?

Ну і не думай, що я така примітивна, що не розумію різниці, але й ти не будеш заперечувати, що первинний капітал ТІ здобували нечесним шляхом і закони зони виявилися для цього найбільш прийнятними. Слово серед них важить більше, ніж підписаний папірець - тому я й порівнюю їх з ворами в законі.

А якщо ти вважаєш теперішній режим державною владою, то я з цим погодитися не можу. Те що вони декларують різко відрізняється від того, що вони роблять - саме підміна понять робить їх нелегітимними, ну ніби шахраями, якщо по простому і зрозуміло.

Опубліковано

Які це "нормальні" люди в тюрмі?

Ну і не думай, що я така примітивна, що не розумію різниці, але й ти не будеш заперечувати, що первинний капітал ТІ здобували нечесним шляхом і закони зони виявилися для цього найбільш прийнятними. Слово серед них важить більше, ніж підписаний папірець - тому я й порівнюю їх з ворами в законі.

А якщо ти вважаєш теперішній режим державною владою, то я з цим погодитися не можу. Те що вони декларують різко відрізняється від того, що вони роблять - саме підміна понять робить їх нелегітимними, ну ніби шахраями, якщо по простому і зрозуміло.

Не пофиг ли какая задница у власти. Хоть малость про людей бы подумали. Тупо спаивают.
Опубліковано

Не пофиг ли какая задница у власти. Хоть малость про людей бы подумали. Тупо спаивают.

Васіч, коли ти так кажеш, то це означає, що ти тупого зека будеш терпіти і брехуху - але ж має бути хоч зовнішня оболонка пристойності - бо тоді куди йде цей світ, який на все наплював і бажає лише ковбаси. Зрозумій, світ так не живе, можливо тому і має цю ковбасу, а ми ні.

Опубліковано

Плутовка была хитра, не подкопаться! Но прокололась - смешно сказать, в попытки помочь Украине решить газовые проблемы. Ясен пень, ей сдавила удавка вокруг шеи не из за газового договора, но имеет ли сильное значение за что судить воровку, если за преступление не удается посадить, пусть сидит за полезные решения!!! Уж такие у вас законы! :blink:

Опубліковано

Васіч, коли ти так кажеш, то це означає, що ти тупого зека будеш терпіти і брехуху - але ж має бути хоч зовнішня оболонка пристойності - бо тоді куди йде цей світ, який на все наплював і бажає лише ковбаси. Зрозумій, світ так не живе, можливо тому і має цю ковбасу, а ми ні.

Слушай! А чуднее как у нас в Украине и придумать сложно.

При Ющенко правила на самом деле его жена . Очень высокопоставленная (для нас шпионка) задница из ЦРУ.Заметь при этом министр МВД еженедельно ездил на отчёт в посольство США.

=

Сколько ходок у янека, у юли не меньше. Сплошь борцы за лучшее будущее, только не твоё и не моё. Угадай за чьё. Тяжело, невозможно отгадать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...