Бубусь Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Значить так - якщо ви читали мене уважно, то мали б помітити, що я проти режиму олігархів. Я жодним словом не обмовлюся погано до того, хто займає таку ж позицію. Поки від вас я чула, що Тимошенко погана, жодного слова проти ПР - це ваша позиція? Якщо так, то ви мій ворог також.Угу, кто не с нами - тот против нас!? Не много ль на себя берешь? Неунесешь ведь! Надорвешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Якщо б ти дійшла бодай до букви "Б" - ти б знала, що в Європі ГМО заборонене. Наші робітники працюють за гроші, які в Україні їм і не снились, при тому, не почувають себе ні ображеними, ні приниженими. А тепер на читай - це той, за кого ти тут дереш жопу. І якщо ти це робиш задурно - ти повна ідійотка. Він закриє кордон для "вуйка" - щоб мати достатньо дешевої робочої сили, але він не закриє кордон для себе рідного - він буде туди їздити відпочивати, лікуватися, вчити дітей і вкладати гроші в нерухомість. А ти, бидло, паши і мрій про покращення життя "вже сьогодні". Ну, так как ты себя идиоткой не считаешь, то делаем ввод, что ты тут дерешь зад за деньги ;) ;) ;) Мы сейчас не в ЕС. Но ездили, ездят и будут ездить наши туда работать. Нужно закрывать границы и производить собственный продукт, строить фермы. Мы попытаемся это сделать за 10 лет. Может, и больше времени понадобится". И согласна и нет... Закрытие границ - не выход. И 10 лет - это мало. Ибо разрушать легко. Строить тяжко. А есть такие отрасли, которые уже практически не поддаются восстановлению.... А вот в отношении того, что нужно производить и строить свое - поддерживаю на все 100 ---------------------------------- БЕС, если Вам интересно, то по одной из отраслей я Вам могу дать ссылочку. Почитайте и скажите, можно ли восстановить за 10 лет. И что делать все это время тем, кто в этой отрасли работал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ну, так как ты себя идиоткой не считаешь, то делаем ввод, что ты тут дерешь зад за деньги ;) ;) ;) Мы сейчас не в ЕС. Но ездили, ездят и будут ездить наши туда работать. И согласна и нет... Закрытие границ - не выход. И 10 лет - это мало. Ибо разрушать легко. Строить тяжко. А есть такие отрасли, которые уже практически не поддаются восстановлению.... А вот в отношении того, что нужно производить и строить свое - поддерживаю на все 100 Ти читати вмієш? - я не захищаю режим олігархів, я захищаю Україну, її незалежність від тих, кого ти тут вигороджуєш - а це робити достойно у будь-якому випадку, навіть задурно. І ще раз - ти читати вмієш? - де хтось пише, що буде будувати і створювати достойні умови для праці, щоб не закриттями кордонів, а вигодою люди хотіли працювати в Україні? Тобі кажуть - в загон і пахати - на наших умовах. Схоже ти з тим погоджуєшся - нє? Ну то скажи бодай слово проти режиму - ти, тушка БЮтівська!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ти читати вмієш? - я не захищаю режим олігархів, я захищаю Україну, її незалежність від тих, кого ти тут вигороджуєш - а це робити достойно у будь-якому випадку, навіть задурно. І ще раз - ти читати вмієш? - де хтось пише, що буде будувати і створювати достойні умови для праці, щоб не закриттями кордонів, а вигодою люди хотіли працювати в Україні? Тобі кажуть - в загон і пахати - на наших умовах. Схоже ти з тим погоджуєшся - нє? Ну то скажи бодай слово проти режиму - ти, тушка БЮтівська!!!! Народ, внимательно вчитайтесь!Т.е по твоим словам восток должен пахать, обрабатывая тебя и твоего соседа "заробiтчанина" а ты и тебе подобные в это время набивать свое обвисшее брюхо за кордоном? В "стойле" у польского пана? вигодою люди хотіли працювати в Україні - до этого надо еще дорости, в один момент, по щелчку чьего то пальчика этого не станется. Хотя, кому это я говорю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ну то скажи бодай слово проти режиму - ти, тушка БЮтівська!!!! А смысл? Доказывать что-то тебе? Даже и не подумаю. Ибо ты все равно прочтешь все по еврейски. Ти читати вмієш? - я не захищаю режим олігархів, я захищаю Україну, її незалежність від тих, кого ти тут вигороджуєш - а це робити достойно у будь-якому випадку, навіть задурно. Девочка, моя.... ты на этом форуме такое же тупое быдло, как говоришь обо всех нас. Ибо своей писаниной и заходами на форум ты приносишь деньги владельцам хостинга... :P :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ZED Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Не знаю скільки вам років - але більшість тут поважного віку, тому приклад зрозуміють: коли вступали в комсомол, партію чи навіть в піонери - вчили устави цих організацій, щоб знати критерії, яким ти повинен був відповідати, будучи членом цієї організації. Так ось, в планах України інтеграція в ЄС, закономірно, що Європа вимагає відповідати основним принципам їх співжиття. Не хочеш - заявляй на цілий світ, що ти відмовляєшся від їх товариства - і ніхто не буде вказувати. Надіюсь, я зрозуміло пояснила? Крім того, нічого поганого європейці не радять - простим громадянам ці вимоги вигідні - а оскільки ви виступаєте проти - у мене є підозра, що захищаєте не інтереси мої чи ще якогось маленького українця - а влади, олігархів. Все решта, що ви понаписували - повна нісенітниця - таке враження, що ви всі проходили підготовку на одних курсах. Уважаемая Ориана. Давайте так: мухи отдельно котлеты отдельно. Вы пишете "в планах Украины интеграция в ЕС". И это так, но скажите, лично с вами кто нибудь согласовывал эти "планы" и условия вступления в ЕС, лично со мной никто не согласовывал, впрочем как и решение на получение международных кредитов. В результате деньги ушли в неизвестном направлении, а Вы и я и даже самый маленький украинец получил охиренный внешний долг и рано или поздно его нужно будет отдать. Хотя "Украина" была заинтересована в привлечении зарубежного заемного капитала. Госпожа Ориана! Если власть говорит мне что вступление в ЕС - это выгодно, я верю что это выгодно власти, выгодно олигархам нынешним и тем олигархам, которые появятся после вступления, и в зависимости от условий вступления будет выгодно ЕС. Но если кто-то быстро богатеет, значит кто-то при этом беднеет. Ну например: я покупал картошку в этом году по 2 гр. В Европе она по 2 евр. По чем я буду покупать картошку если у ЕС и Украины будет свободная торговля? Я не против если разница пойдет людям которые землю обрабатывают, но в переди земельная реформа, значит олигархи сделают все чтоб потоки финансов пошли через них. Да, конечно Европа всегда гордилась своими стандартами, свободами, достижениями, и у них таки есть чему поучиться, но вступать в союз при этом не обязательно, ну или хотя бы не с нынешней властью. Я не хочу стоять свободным и не зависимым у разбитого корыта с кучей долгов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 А смысл? Доказывать что-то тебе? Даже и не подумаю. Ибо ты все равно прочтешь все по еврейски. Девочка, моя.... ты на этом форуме такое же тупое быдло, как говоришь обо всех нас. Ибо своей писаниной и заходами на форум ты приносишь деньги владельцам хостинга... :P :P :P Ти мені не доводь - ти доводь тим, хто читає "правильно". Наразі ти тупо мовчиш - і я роблю висновок - ти за режим олігархів. Він дав мене майданчик для висловлення моєї позиції. Якщо він заробив на цьому - у нас рівноцінна вигода. А щодо бидла - не мороч голову - бидлом я вважаю тих, хто тупо піде голосувати за Янека і його банду, бо навіть ті, хто прозрів - ті ще не цілком втратили людську подобу. Це означає, що вони ще думають, аналізують. Наразі теперішня влада - є найбільшою небезпекою в Україні. Вона - неконтрольована - а тому нічого спільного з демократією не має. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ще один дзвіночок про те, що Україна вже не та, якою була за Ющенка-Тимошенко Інцидент з Яценюком – чому мовчить Савік? Що криється за учорашнім ганебним інцидентом, коли Арсенія Яценюка не пустили на ефір до Савіка Шустера? До влади в мене питань нема. З нею усе ясно. Чому мовчить, не дав пояснень Савік Шустер, автор і ведучий програми? Протягом багатьох років, за складних обставин, Савік докладав зусиль задля впровадження в Україні права на вільну думку і журналістську професію. Хіба вчорашній інцидент, хто би за ним не стояв – це не удар по іміджу Савіка як журналіста, по іміджу його авторської програми? (Гриценко А.) *http://www.youtube.com/watch?v=5xJv2QuAYvM&feature=player_embedded#! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ще один дзвіночок про те, що Україна вже не та, якою була за Ющенка-Тимошенко ДЩійсно, не така. Аж сльози на очі навертаються бо немає тієї вакханаліїї яка була при означенму тандемі. Ні тобі чвар між прем"єром та президентом, ні тобі підленького підхихикувкння сусідньому прем"ровуі на його казармений жарт. А стосовно Яценюка? Ну йому давно вже косу приладнали. Бодай який раціоналізм у його словах є? Може треба поцікавитися тими особами, хто фінансує у областях цього поважного пана з косою. У нас у Кіровограді ця особа відома. Ця особа не один раз "пролітала" на виборах мера а теперечки і сина свого нам пропонує - себто вибирайте його. Це вам нічого не нагадує? ...тріпло і базіка той кролик Роджер. Якби не знати хто за ним стоїть то можна і ковтнути ту локшину яку він щедро вішає на вуха але ж нмої краяни бачать що і як тож облизня ловлять як кролик так і його грошовиті лантухи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Уважаемая Ориана. Давайте так: мухи отдельно котлеты отдельно. Вы пишете "в планах Украины интеграция в ЕС". И это так, но скажите, лично с вами кто нибудь согласовывал эти "планы" и условия вступления в ЕС, лично со мной никто не согласовывал, впрочем как и решение на получение международных кредитов. В результате деньги ушли в неизвестном направлении, а Вы и я и даже самый маленький украинец получил охиренный внешний долг и рано или поздно его нужно будет отдать. Хотя "Украина" была заинтересована в привлечении зарубежного заемного капитала. Ви ж як, проти того, щоб жити в країні, де влада підконтрольна народу, де суди судять, а не колядують, менти отримують зарплату, а не займаються розбоєм на дорогах? Вас про це ще треба запитувати? Отакої... Ви ж як, не розумієте, коли все це буде, то і не буде кредитів, які пішли невідомо куди. Ну например: я покупал картошку в этом году по 2 гр. В Европе она по 2 евр. По чем я буду покупать картошку если у ЕС и Украины будет свободная торговля? Я не против если разница пойдет людям которые землю обрабатывают, но в переди земельная реформа, значит олигархи сделают все чтоб потоки финансов пошли через них. Не переживайте за продукти, бо в Європі вони не дорожчі, ніж в Україні - хто вам таку дурню сказав? Крім того, вони кращої якості. Я вже мовчу про одежу і взуття - коли переоцінки, то там в магазині встояти нереально, самі товари скачуть в кошик. А щодо земельної реформи - це той cамий випадок, що і з кредитами. Да, конечно Европа всегда гордилась своими стандартами, свободами, достижениями, и у них таки есть чему поучиться, но вступать в союз при этом не обязательно, ну или хотя бы не с нынешней властью. Я не хочу стоять свободным и не зависимым у разбитого корыта с кучей долгов. Треба вибирати ВЛАДУ, а не ворів в законі. Ось дивіться, як ви можете вплинути на теперішніх бандюків? - ніяк. А Європа на них впливає, примушує робити певні кроки до стандартів, які відповідають Європейським. Отже вони більш ефективні, а ви для влади просто ніхто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Якби не знати хто за ним стоїть то можна і ковтнути ту локшину яку він щедро вішає на вуха але ж нмої краяни бачать що і як тож облизня ловлять як кролик так і його грошовиті лантухи. Леопольд - ви мене переконали - кращого президента, ніж Янукович - для вас нема. І його локшина для вас найсмачніша. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ви ж як, проти того, щоб жити в країні, де влада підконтрольна народу, де суди судять, а не колядують, менти отримують зарплату, а не займаються розбоєм на дорогах? Вас про це ще треба запитувати? Отакої... Ви ж як, не розумієте, коли все це буде, то і не буде кредитів, які пішли невідомо куди. " влада підконтрольна народу" и где ж такое было? напомни! Чёй то запамятовал... власть - и есть само зло "кредитів, які пішли невідомо куди" почему это неведомо, очень даже ведомо Витьке, Витьке, Юльке, Пашке, Машке, Сашке и Наташке и еще койкому Не переживайте за продукти, бо в Європі вони не дорожчі, ніж в Україні - хто вам таку дурню сказав? Крім того, вони кращої якості. Я вже мовчу про одежу і взуття - коли переоцінки, то там в магазині встояти нереально, самі товари скачуть в кошик. А щодо земельної реформи - це той cамий випадок, що і з кредитами. Аллилуя, дождался манны небесной!!! Аллилуя!!! Любий, а хто вас запитується, коли беруть кредити? Треба вибирати ВЛАДУ, а не ворів в законі. Ось дивіться, як ви можете вплинути на теперішніх бандюків? - ніяк. А Європа на них впливає, примушує робити певні кроки до стандартів, які відповідають Європейським. Отже вони більш ефективні, а ви для влади просто ніхто Детка, открой глазки!Во власти одни воры... хоть в законе, хоть без него... так было и так будет... остальное - утопия! "Европа вплывае"... бред.. да насрать им с большой высоты.. там токо одна фраза в голове - денег дайте! ...и кому я это говорю.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 я вашу позицію зрозуміла: дурний розум, але СВІЙ. А це дивлячись хто оцінює стан розуму. тобто дурний розум чи ні. Як я бачу лишень ви є прикладом розуму хоча насправді це звичайна зарозумілість. народна мудрість: дурень вчиться на своїх помилках, розумний - на чужих. На чиїх помилках вчитесь ви пані? ;) А українці взагалі не вчаться - суть пафігізму пана Леопольда. Якраз вчаться бо не піддаються більше на солодкі обіцянки і бачать те, що є насправді. А насправді є те, зо у нас за два десятки років не було і немає влади яка могла виконакти свої передвиборчі обіцянки. Єдина людина яка могла зробити з нашої країни щось на кшалт Польщі це В"ячеслав Чорновіл але різні гетьманчики спробувавши смак влади у парламенті почали рушити те, за що власне я голосував з 1991 року Народний Рух України. І саме намагаючись якось зібрати те, що колись було Рухом пана Чорновола і вбили. І саме після відвідин мого міста він і загинув. На превеликий жаль! И мне по барабану, кто сует.... Отношение у меня к сующим одинаковое - хочется дать в нос или прищемить его дверью... Какая однако ты толерантная. Нет шоб сказать чесно - а послать бы этих совальщиков носов куда да подальше. ;) Ти якась дивна БЮТівка - жодного слова у виправдання Тимошенко - зате горою за тих, хто проти євроінтеграції України. Я ж відразу відчула - ряжена. П"ять копійок вставлю. вас знаю зовсім недавно. Руду давно. Тож прго ряженість ви дали величезного маху. Або ж у вас спрацювала звичка навішування ярликів. ;) Потому что у меня СВОЯ голова на плечах. Согласно понятиям Орианы это есть грех. Мало ли шо ты можешь подумать своей головой. А вдруг ей не понравится? ))) Ти рівноправ"я з бандюками хочеш чи з бидлом?Мені цікаво, а є у вас ще якісь епітети для характеристики тих, хто не ваш однодумець? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Леопольд - ви мене переконали - кращого президента, ніж Янукович - для вас нема. І його локшина для вас найсмачніша. Ваше право вважати так як вам подобається. Правда спробуйте довести мені що ви праві. Посиланням на мої ж повідомлення де я хоч в якійфсь мірі розхвалював нинішнього президента. А то негарно виходлить - ви видаєте бажане за дійсне і звинувачуюте мене в тому, чтого немає. Будьте так ласкаві - мої слова або дефірамби Януковичу в якості доказу вашої правоти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 А це дивлячись хто оцінює стан розуму. тобто дурний розум чи ні. Як я бачу лишень ви є прикладом розуму хоча насправді це звичайна зарозумілість. Грех гордыни - один из семи смертных. И считается самым тяжким. Какая однако ты толерантная. Нет шоб сказать чесно - а послать бы этих совальщиков носов куда да подальше.Нос прищепить - больнее будет ;) Согласно понятиям Орианы это есть грех. Мало ли шо ты можешь подумать своей головой. А вдруг ей не понравится? ))) Ну.. я просто УВЕРЕННА, что МОИ мысли ей не по нутру будут :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ваше право вважати так як вам подобається. Правда спробуйте довести мені що ви праві. Посиланням на мої ж повідомлення де я хоч в якійфсь мірі розхвалював нинішнього президента. А то негарно виходлить - ви видаєте бажане за дійсне і звинувачуюте мене в тому, чтого немає. Будьте так ласкаві - мої слова або дефірамби Януковичу в якості доказу вашої правоти. Ну дивіться - ви кажете, що людина аполітична, пофігіст, на вибори не ходите - але сидите на політичному форумі. Владу не критикуєте, зате напосідаєтеся на опозицію, яка і так ледве жевріє. Стоїте на боці тих, хто мені опонує, по мірі своїх розумових здібностей, звичайно і які підтримують владу. Як на мене, висновок - на поверхні. А так як ви людина слизька - напряму своєї позиції висловити не хочете, ви вдаєтеся до різного роду флуду, обговорення поведінки, другорядних тем, тому постів на підтримку влади нема. Знаєте, я більше поважаю людей прямих, а не ряжених - там хоч видно: ворог. А ось ви з фальш БЮТівкою - найбільш небезпечні - ТУШКИ, нове явище зрадників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 ...и кому я это говорю.. Бабун, ти впевнений, що не сплутав форум? Там є тема, спеціально для тебе і твоїх друзів - "Янукович-мій президент" - поки не бачила там вашої схвальної думки про нього. А раптом вам вдасться когось переконати. Чого ви бігаєте за мною - я ж не політик, і як ви всі кажете: дурна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Ну дивіться - ви кажете, що людина аполітична, пофігіст, на вибори не ходите - але сидите на політичному форумі. Владу не критикуєте, зате напосідаєтеся на опозицію, яка і так ледве жевріє.. На кого я напосідаю? На яку опозицію? Вона у нас є? Ви погляньте як себе поводять ті, хто називає себе опозиціонероами. Кожне хоче якихось для себе преференцій. Та якби у нас дійсно була би опозиція то без зайвого галасу, без всіляких домовленостей хто головний а хто другорядний, без розполілу тих же ролей у опозиційному русі взялися до справи, і рід гаслом не ілюзорних обіцянок а справжніх намірів показали народу що вони дійсно дбають не про свої гаразди а про країну та нас то і народ би пішов за ними і ця недолуга влада довго би не тпротрималася. Так що немає у нас опозиції. Є реваншисти які просто хочуть відігнати від корита тих, хто відігнав їх і звичайні базіки та пустобріхи які не маючи певного курсу економічного розвитку країни вдають із себе борців за народний добробут. Як на мене, висновок - на поверхні. А так як ви людина слизька - напряму своєї позиції висловити не хочете, ви вдаєтеся до різного роду флуду, Ви уважніше просто читайте мої повідомлення а не вихоплюйте з них те, що вам до вподоби. Знаєте, я більше поважаю людей прямих, а не ряжених - там хоч видно: ворог. Я мабуть дурний або тупий бо не бачу в політичному опонентові ворога а бачу опонента. А довкола вас одні вороги як я бачу. А ось ви з фальш БЮТівкою - найбільш небезпечні - ТУШКИ, нове явище зрадників. Може ви кулемета з льоху дістанете раз така справа? Чи мо для вас ще не настав ваш час? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 опозицію? Вона у нас є? Ви погляньте як себе поводять ті, хто називає себе опозиціонероами. Кожне хоче якихось для себе преференцій. Та якби у нас дійсно була би опозиція то без зайвого галасу, без всіляких домовленостей хто головний а хто другорядний, без розполілу тих же ролей у опозиційному русі взялися до справи, і рід гаслом не ілюзорних обіцянок а справжніх намірів показали народу що вони дійсно дбають не про свої гаразди а про країну та нас то і народ би пішов за ними Если не трудно - Ваше отношение к "Свободе", и трактовка определения "без зайвого галасу" (я верно поняла: тихий террор?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Если не трудно - Ваше отношение к "Свободе", и трактовка определения "без зайвого галасу" (я верно поняла: тихий террор?)К Свободе отношение больше негативное. Во многом благодаря самим свободовцам. В уставе партии может быть написано одно а вот политика как партии так и её сторонников совсем иная. Относительно тихого террора вы ошиблись. "Без зайвого галасу" в моём понимании засукавши рукава начать делать дело как и должна делать оппозиуия а именно - не чубиться меж собой а забыть о прференциях для себя и своих соратников помнить что они обещали сменить собою власть дабы выполнить обещаноне народу а не свои "меценатам" щедро дающим деньги на их избирательные кампании. Для меня служит примером факт трёхмесячной коалициады в 2006 году когда забыв об обещаниях на Майдане наша "доблесная" помаранчевая команда начала смертную грызню за портфели в кабмине и за разные должности сулящие "хлебные" места. Это так должна действовать оппозиция пришедшая к власти? Вывод донельзя банален - к власти рвались так званые оппозиционеры не выполнять обещаное нам а выполнять обещаное своим "денежным" мешкам да т сами никто не хотел быть на заднем плане во власти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 К Свободе отношение больше негативное. Во многом благодаря самим свободовцам. В уставе партии может быть написано одно а вот политика как партии так и её сторонников совсем иная. Относительно тихого террора вы ошиблись. "Без зайвого галасу" в моём понимании засукавши рукава начать делать дело как и должна делать оппозиуия а именно - не чубиться меж собой а забыть о прференциях для себя и своих соратников помнить что они обещали сменить собою власть дабы выполнить обещаноне народу а не свои "меценатам" щедро дающим деньги на их избирательные кампании. Для меня служит примером факт трёхмесячной коалициады в 2006 году когда забыв об обещаниях на Майдане наша "доблесная" помаранчевая команда начала смертную грызню за портфели в кабмине и за разные должности сулящие "хлебные" места. Это так должна действовать оппозиция пришедшая к власти? Вывод донельзя банален - к власти рвались так званые оппозиционеры не выполнять обещаное нам а выполнять обещаное своим "денежным" мешкам да т сами никто не хотел быть на заднем плане во власти. Да нет и не было оппозиции в Украине. Вячеслав Черновол был оппозицией. Все что было дальше это фарс. Идет кризис в Европе. Евро очень сильно упадет. Это ударит по всем. Возможно на волне потрясений найдется лидер который исповедуя этику самоотречения (вопреки неверию толпы) поведет ее за собой. Нет сейчас альтернативы "доблестным ПР-овцам". Не потому что они хорошие, а потому что просто нет альтернативы. Единственный вариант это самоорганизация народа. И хоть вероятность данного сценария настолько мала что о ней не приходится говорить - это единственная возможность. Либо народ пойдет против своих животных инстинктов либо окажется в еще большем рабстве. И уж тогда с ним будут делать все что пожелают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Все просто, бывшие Советские территории - союзные республики восточной Европы включали в себя советские военные части, согласно Варшавскому договору. Двуполярный мир четко регулировало количество военной техники, назначение и размещение их у границ с обеих сторон. Был создан баланс, который устраивал всех! С развалом СССР и вступлением республик в НАТО, не только уменьшило военные силы России численно, но и увеличило ровно на столько же силы потенциального врага! Не говоря уже о стратегическом геополитическом смысле территории Восточной Европы. Не буду повторяться про радары и системы ПРО в Европе. Вы считаете что Россия или НАТО способна напасть на Украину? Я вот считаю что НАТО способно напасть на Россию! И подтверждения этому просто не счесть! Честное слово удивлен Вашим утверждением, что двуполярный мир, с сосредоточением армий двух противоборствующих сил у границ кого-то мог удовлетворить! Было больше безопасности? Пальчики лежали на кнопках, "одно не осторожное движение", ошибка, сбой могли привести к непоправимому. Баланс сил был, теперь в нем отпала необходимость, проблема разрешилась, Европа стала одним целым, разве она от этого пострадала?Россия не уменьшила свои военные силы в связи с развалом СССР и вступлением бывших членов ВД в НАТО, так как не было России и ее Вооруженных Сил, напомню ранее была РСФСР в составе СССР и никакой армии она не имела, это вновь созданная армия. Армия которая не обязательно должна унаследовать от прошлого потенциального врага. НАТО противостояло социалистическому лагерю, его нет, а значит нет оснований считать НАТО потенциальным врагом, у него врагами был СССР и страны Варшавского Договора, ничего этого уже не существует в природе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Народ, внимательно вчитайтесь! Т.е по твоим словам восток должен пахать, обрабатывая тебя и твоего соседа "заробiтчанина" а ты и тебе подобные в это время набивать свое обвисшее брюхо за кордоном? В "стойле" у польского пана? вигодою люди хотіли працювати в Україні - до этого надо еще дорости, в один момент, по щелчку чьего то пальчика этого не станется. Хотя, кому это я говорю... Ну там тоже "пахать" приходится. Читал,что четверть валюты в Украину поступают именно от "заробiтчан". Да и далеко не все от того, что зарабатывается на востоке попадает в бюджет, в основном в офшоры, Ахметовы, Коломойские, Пинчуки, это персонажи не из запада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 К Свободе отношение больше негативное. Во многом благодаря самим свободовцам. В уставе партии может быть написано одно а вот политика как партии так и её сторонников совсем иная.Программа "Свободы" очень интересная. Конкретная, практически никакого словоблудия и неопределенности. Нашел правда и серьезные недоработки.В программе один раз упоминается словосочетание "антидемократические силы", но свое отношение к демократии не отражено. Скользко отражено участие Украины в НАТО,- примерно так: "В случае вступления в НАТО..." Вместо вступления в ЕС предлагается некий союз "от Балтики до Черного моря" где-бы Украина играла лидирующую роль, но за счет чего неясно. Проведение "люстрации" закладывать в программу неразумно с учетом того, что Украина уже 20 самостоятельное государство, это было актуально 20 лет назад, а сейчас уже высших руководителей КПСС и КГБ у власти уже просто нет, а лет так через 5 и куда менее значимых в руководстве страны уже не станет, на пенсию все выйдут, а так с кем бороться с немощными пенсионерами? Однако, это скорее всего в программу внесено преднадмеренно. ВО "Свобода", партия "поздняя", у нас сейчас около 200 партий в Украине и для того, что-бы быть "услышанным" необходимы креативные решения и в программе партии и в выступлениях лидеров. В этом плане Тягнибок срабатывает на оценку "отлично" у него нет крупных спонсоров, а значит и крупной финансовой поддержки, а ни одна партия без денег существовать не может, но вот при таком скудном лимите средств, "Свобода" развивается и рейтинг ее растет. Тягнибок хоризматичен, умен и может быть убедительным, умеет "держать" аудиторию и говорить спокойно, без надрыва. Да Леопольд, тут трудно предугадать цели и политику партии, но "Свобода" нужна хотя бы для того, что бы "периодически бить током власть как лягушку", дабы национальный интерес блюла. А его радикальные выступления, это способ что-бы из 200 возможных услышали его партию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 .............. Тягнибок хоризматичен, умен и может быть убедительным, умеет "держать" аудиторию и говорить спокойно, без надрыва. Да Леопольд, тут трудно предугадать цели и политику партии, но "Свобода" нужна хотя бы для того, что бы "периодически бить током власть как лягушку", дабы национальный интерес блюла. А его радикальные выступления, это способ что-бы из 200 возможных услышали его партию. По части истерии у него есть Фарион. Она справляется за всех. Один ее социал-националистический шабаш в детском саду чего стоил.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 По части истерии у него есть Фарион. Она справляется за всех. Один ее социал-националистический шабаш в детском саду чего стоил....Из чувства противоречия не могу согласиться. Если б своими глазами не смотрела весь сюжет - подумала бы, клевещут. Что Вы подразумеваете под словом "шабаш" ? (Ш.-торжественные ночные собрания ведьм и других лиц, предавшихся Дьяволу, для поклонения ему, ). Вы, именно Вы! - утверждаете, что национализм, который исповедует Ирина,- Дьявол? и получасовая беседа с детьми - поклонение ему? То что она сгоряча Маше начала объяснять, что она Марійка? Где ж там шабаш? Не демонизируете ли вы националистов.? Вместе с Бесом? Вас почитать- головорезы, проливающие реки крови и отрезающие головы, причем еженощно и ежечасно немощным честным 70 летним коммунистам за здорово живешь? Чё то я не въеду...Какие еще за националистами смертные грехи числятся? Младенцев хоть не пожирали в Севастополе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Из чувства противоречия не могу согласиться. Если б своими глазами не смотрела весь сюжет - подумала бы, клевещут. Что Вы подразумеваете под словом "шабаш" ? (Ш.-торжественные ночные собрания ведьм и других лиц, предавшихся Дьяволу, для поклонения ему, ). Вы, именно Вы! - утверждаете, что национализм, который исповедует Ирина,- Дьявол? и получасовая беседа с детьми - поклонение ему? То что она сгоряча Маше начала объяснять, что она Марійка? Где ж там шабаш? Не демонизируете ли вы националистов.? Вместе с Бесом? Вас почитать- головорезы, проливающие реки крови и отрезающие головы, причем еженощно и ежечасно немощным честным 70 летним коммунистам за здорово живешь? Чё то я не въеду...Какие еще за националистами смертные грехи числятся? Младенцев хоть не пожирали в Севастополе? Если бы внимательно почитали, то нашли бы и мои с Бесом посты, где мы говорим, что и среди УПА были люди разные. Так что мы их не стри жем под одну гребенку. О Фарион знаю немного совсем из других источников. Поэтому и могу говорить о ней, как о барышне с фашистским душком. Если применить познания в физиогномике, то о Фарион могу сказать - экзальтированная фанатичка. И то, что они и им подобные устроили 9 Мая во Львове, очень хорошо демонстрирует их "патриотизм" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 По части истерии у него есть Фарион. Она справляется за всех. Один ее социал-националистический шабаш в детском саду чего стоил.... Нехай краще шабаш Свободи, ніж шабаш цілком знахабнілих вбивць за кермом *http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/26/6866243/ Чи ви, мадам за Фаріон не бачите, що роблять бандюки при владі? Вас задовольняє президент, який покращує тільки СВОЄ життя *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/6/6645004/ Урядовець, який отримує преференції держави, щоб просувати СВІЙ бізнес. *http://ua-energy.org/post/12779 Чи прем"єр, який фінансує бізнес СВОГО сина, щоб той міг будувати комфортне кубельце у загниваючій Європі *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/09/8/5365808/ *http://nashigroshi.org/2011/12/15/syn-azarova-vzhe-maje-vyd-na-prozhyvannya-u-vidni-i-prekrasnyj-osobnyak-u-vidni/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Если бы внимательно почитали, то нашли бы и мои с Бесом посты, где мы говорим, что и среди УПА были люди разные. Так что мы их не стри жем под одну гребенку. О Фарион знаю немного совсем из других источников. Поэтому и могу говорить о ней, как о барышне с фашистским душком. Если применить познания в физиогномике, то о Фарион могу сказать - экзальтированная фанатичка. И то, что они и им подобные устроили 9 Мая во Львове, очень хорошо демонстрирует их "патриотизм" Ну що ви, люба, їх патріотизм ніщо в порівнянні з вашим - адже найбільші патріоти України тепер вибирають Янека - правда? Це він нас врятував від ненависної Європи. Ну а хто проти, того до нігтя. До речі, стріляв у свободівця представиник влади - але ми про це ні-ні. У нас у темниках фашистами є тільки свободівці. Холуйка московська!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Программа "Свободы" очень интересная. Конкретная, практически никакого словоблудия и неопределенности. Едуардович, вчергове вражена вашою терплячістю і навіть, можна сказати, батьківською поблажливістю - ви думаєте вони щось крім кремлівських темників, читають? У них в головах велика скалка, думати, співставляти, аналізувати вони не можуть. Ось така біда в Україні. Руки опускаються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.