Кикаха Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Леопольд, я, звичано, діко ізвіняюсь, але яке має відношення те, що ви пишете до посадки Юлі. Мені здається тема ще актуальна, не засмічуйте її будь-ласка флудом. До речі, у мене таке враження, що саме флудити ваші друзі сюди і прийшли А чего тут обсужать? Юльку стерли. Всё. La commedia è finita. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 А чего тут обсужать? Юльку стерли. Всё. La commedia и finita.Може пані Оріана не знає італійської... А якшо по нашому то - вмер Максим то й хрен з ним. (все по темі пані Оріано хоча і дещо відсторонено) ;) Леопольд, я, звичано, діко ізвіняюсь,Мені, як жителю російсько-україномовного Центру країни соромно вчити вас української але в українській мові дослівного перекладу вашої фрази (дико извиняюсь) немає. Це цілком російскій вислів з властивим російській мові колоритом. Русизми, а тим паче кальки в нашій мові недопустимі. Ну к ви наприклад сприймете наслідування вас якщо я скажу - от млинець! ...тобто російською От блин! Краще вже сказати - твою мать...без продовження фрази і все буде зрозуміло тим більш що російський мат є засобом міжнародного спілкування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 ... если тут есть модеры прошу удалять дубль-посты (троеточие) ИЕ глючит. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Може пані Оріана не знає італійської... А якшо по нашому то - вмер Максим то й хрен з ним. (все по темі пані Оріано хоча і дещо відсторонено) ;) Мені, як жителю російсько-україномовного Центру країни соромно вчити вас української але в українській мові дослівного перекладу вашої фрази (дико извиняюсь) немає. Це цілком російскій вислів з властивим російській мові колоритом. Русизми, а тим паче кальки в нашій мові недопустимі. Ну к ви наприклад сприймете наслідування вас якщо я скажу - от млинець! ...тобто російською От блин! Краще вже сказати - твою мать...без продовження фрази і все буде зрозуміло тим більш що російський мат є засобом міжнародного спілкування. Воткни хохла рогами в землюИ дай по яйцам каблуком И тотчас-же ответ услышишь, С отменным русским матерком. В том, что язык международный, Примерно - "фейсом да об стол", Я убеждён на сто процентов. Как стопроцентнейший хохол. Вы, Ориана, дали маху Связавшись с Лео и Кикахой. Они, народ хоть незлобивый, Но на обиду - справедливый. И Бога чтут и Божью Мать. В долги стараются не влазить, А коль пришлось, так отдавать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Воткни хохла рогами в землю И дай по яйцам каблуком И тотчас-же ответ услышишь, С отменным русским матерком. твоё стихотворение пан Майор напомнило мне одну историю. историю переписки с коренным москвичём на известном тебе форуме интеллигентных людей. я там как знаешь давно и посему общаюсь свободно с костяком так сказать того форума. Так вот, после наших выборов 2010 я списался в личке с как я отметил москвичем который не из тех кто "понаехали тут" Он мне в личке задал сокраментальный вопрос - почему у вас люди такие глупые? я конечно сразу возмутился но почитав далее понял о чём речь. Он не крутой но пристойно тзарабатывает и решил кардинально перестроить дачу недалеко от Москвы. Ему посоветовали работников из западной Украины - не бухают, работают хорошо и качественно (что впоследствии он мне и подтвердил) но речь о другом. Моего собеседника поджимали сроки. Хотел на отремонтированой даче отметить юбилей а тут работники начали просить у него три-четыре дня выходных для поездки домой в Украину. Хозяин ответил - не вопрос, едьте но не все сразу!...а у нас выборы президента и нам очень надо быть там. вобщем два дня работникам хватило дабы, проголосовать и вернуться. Две недели работали славно а потом опять - у нас решающий тур выборов так шо.... Мужики сказал хазяин (если помнишь мой знакомый из форума ;) ) а что поменяется то если вы не поедете? Ну вдруг выберут Януковича! А если поедете то что? А мы проголосуем за Тимошенко. А почему? Чем вам Янукович не нравится? А он украину россии сдаст и заставит нас разговаривать на русском языке. Постойте, сказал хозяин, я русский, не знаю украинского языка кроме русского а вы со мной на каком языке разовариваете сейчас? Вас разве Янукович заставил? ....вобщем поткряла тимоха десяток голосов тех, кому так щедро вешала лапшу на ухи. А мужики с той бригады так в подмосковье и ошиваются. А шо, работают хорошо, дело знают, и потому востребованы. Вот специально узнаю канун выборов 2012 у знакомца - поедут ли в Украину всей бригадой голосовать)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 От блин! Краще вже сказати - твою мать...без продовження фрази і все буде зрозуміло тим більш що російський мат є засобом міжнародного спілкування. Прошу мене не вчити писати пости - гаразд? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 А чего тут обсужать? Юльку стерли. Всё. La commedia è finita. До "фініти" ще далеко, а ось завтра - непідписання договору про співпрацю з ЄС, як своєрідний підсумок діяльності янека - ми вже будемо мати. До речі, минулого року російські дипломати до своїх заслуг записали невступ України в НАТО. Цього року з чистим сумлінням можуть записати до свого здобутку ось цей провал. А янеку, справжньому "реальному пацану" - медальку за заслуги перед Кремлем. Собака!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Прошу мене не вчити писати пости - гаразд?Знову про рибу гроші. ніхто вас не навчає. я не педагог за фахом. Дагнози не ставлю бо не лікар. В политичних преконаннях не агітую бо не агітатор... Але я така вперта людина що якщо розмовляти українською то без русизмів, а если на русском языке то без соответственно украинизмов. Всего то и делов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 твоё стихотворение пан Майор напомнило мне одну историю. историю переписки с коренным москвичём на известном тебе форуме интеллигентных людей. я там как знаешь давно и посему общаюсь свободно с костяком так сказать того форума. Так вот, после наших выборов 2010 я списался в личке с как я отметил москвичем который не из тех кто "понаехали тут" Он мне в личке задал сокраментальный вопрос - почему у вас люди такие глупые? я конечно сразу возмутился но почитав далее понял о чём речь. Он не крутой но пристойно тзарабатывает и решил кардинально перестроить дачу недалеко от Москвы. Ему посоветовали работников из западной Украины - не бухают, работают хорошо и качественно (что впоследствии он мне и подтвердил) но речь о другом. Моего собеседника поджимали сроки. Хотел на отремонтированой даче отметить юбилей а тут работники начали просить у него три-четыре дня выходных для поездки домой в Украину. Хозяин ответил - не вопрос, едьте но не все сразу!...а у нас выборы президента и нам очень надо быть там. вобщем два дня работникам хватило дабы, проголосовать и вернуться. Две недели работали славно а потом опять - у нас решающий тур выборов так шо.... Мужики сказал хазяин (если помнишь мой знакомый из форума ;) ) а что поменяется то если вы не поедете? Ну вдруг выберут Януковича! А если поедете то что? А мы проголосуем за Тимошенко. А почему? Чем вам Янукович не нравится? А он украину россии сдаст и заставит нас разговаривать на русском языке. Постойте, сказал хозяин, я русский, не знаю украинского языка кроме русского а вы со мной на каком языке разовариваете сейчас? Вас разве Янукович заставил? ....вобщем поткряла тимоха десяток голосов тех, кому так щедро вешала лапшу на ухи. А мужики с той бригады так в подмосковье и ошиваются. А шо, работают хорошо, дело знают, и потому востребованы. Вот специально узнаю канун выборов 2012 у знакомца - поедут ли в Украину всей бригадой голосовать))))Ото и я о том-же. Есть у нас в Мариуполе бригада строителей из ЗУ. Хрен куда за бугор поедут, поскольку класс работы (а соответственно и заработков) таков, что лучше "полжить" на ту Европу и не иметь головной боли с визами и конвертациями. Тем более, что при желании, можно и зелёными получать. Так вот этих ребят, хрен проймёшь такой лабудоу, как приведенный клип о Снежном. Они хорошо понимают ситуацию положения и возможности различных слоёв населения. И им плевать на то, кто на каком языке разговаривает. А так вот, сидя где-либо во Львове или в Тернополе, да слушая таких "умников" как Шкиль или Вовкун, можно воспитать для себя врага на ровном месте. У меня была такая история. Из ЗУ, прислали ПТУшников к нам на практику. Это я тогда на СТО "BOSCH" работал. Занарядили мне десять хлопцев. Оно хоть возиться и не хотелось, но пришлось. Устроил в общагу к-та "Ильича", кормёжку организовал в своей-же кафешке. Они поначалу так на волчат смахивали. На русском, "ни в зуб ногой" и готовы были к отпору москалям даже без любого предлога. В беседе выяснил, что приехали они против собственной воли и только лишь из необходимости получения дипломов ПТУ. И то, что "жити у цьому димі" они не могут и вообще, после окончания учёбы, поедут на заработки в Европу. Распределил их к нормальным ребятам-наставникам. Недели через три, это уже были совсем другие пацаны. И думаю, что этих уж, никакими лозунгами и побрехеньками не убедишь в недружественном к ним отношении. Шестеро уехали на родину, вполне удовлетворённые практикой. Трое вскорости вернулись, поскольку обзавелись девчатами, женились, работают. А одного выродка, так я на третий день вывел за ворота, показал в какой стороне расположена ЗУ и попрощаля. Злобное, ленивое и подлое существо, старавшееся все эти свои качества, скрыть за маской махрового национализма. Так что ничего удивительного. Если даже считать в такой пропорции, то процент потерь нормальный. Вся беда в том, что эти выродки пробиваются правдами-неправдами в область управления. А что такое Шкили да Фарионы, так это даже их соратникам не секрет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 А что такое Шкили да Фарионы, так это даже их соратникам не секрет....Ну Шкиль ещё куда ни шло а вот Фарион..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Знову про рибу гроші. ніхто вас не навчає. я не педагог за фахом. Дагнози не ставлю бо не лікар. В политичних преконаннях не агітую бо не агітатор... Але я така вперта людина що якщо розмовляти українською то без русизмів, а если на русском языке то без соответственно украинизмов. Всего то и делов. Лео, в неті робити зауваження щодо помилок - моветон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Распределил их к нормальным ребятам-наставникам. Недели через три, это уже были совсем другие пацаны. И думаю, что этих уж, никакими лозунгами и побрехеньками не убедишь в недружественном к ним отношении. Шестеро уехали на родину, вполне удовлетворённые практикой. Трое вскорости вернулись, поскольку обзавелись девчатами, женились, работают. А одного выродка, так я на третий день вывел за ворота, показал в какой стороне расположена ЗУ и попрощаля. Злобное, ленивое и подлое существо, старавшееся все эти свои качества, скрыть за маской махрового национализма. Так что ничего удивительного. Если даже считать в такой пропорции, то процент потерь нормальный. Вся беда в том, что эти выродки пробиваются правдами-неправдами в область управления. А что такое Шкили да Фарионы, так это даже их соратникам не секрет.... Ха-ха, шановний, вам би пропагандистські брошюри писати. По-перше, роботи в ЗУ нема, а якщо є, то тільки для дуже кваліфікованих і підприємливих людей. Сірість у нас не виживає. По-друге, не кожен має можливість поїхати в Європу, бо не всім відкривають візи, а щоб нелегально, потрібні гроші. По-третє, чим більше наших хлопців в СУ, тим швидше українці з тупого бидла перетворяться в націю. Іншими вони не стали - це вже мені повірте. Їх змінити не можна, бо вони надто свободолюбиві люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Ха-ха, шановний, вам би пропагандистські брошюри писати. По-перше, роботи в ЗУ нема, а якщо є, то тільки для дуже кваліфікованих і підприємливих людей. Сірість у нас не виживає. По-друге, не кожен має можливість поїхати в Європу, бо не всім відкривають візи, а щоб нелегально, потрібні гроші. По-третє, чим більше наших хлопців в СУ, тим швидше українці з тупого бидла перетворяться в націю. Іншими вони не стали - це вже мені повірте. Їх змінити не можна, бо вони надто свободолюбиві люди. Да Вы хоть речь свою контролируйте. Надо-же, свободолюбивое быдло. ...Кстати, похоже, что это Ваше слово из более предпочтительных. Из поста в пост. Вы-то сами из какой шляхты? Гоноровой или загоновой? .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 Да Вы хоть речь свою контролируйте. Надо-же, свободолюбивое быдло. ... Любий, у вас сьогодні нефартовий день - ви свідомих назвали шизіками, свободолюбивих - бидлом. А це, пардон, по суті поняття несумісні. Йдіть відпочиньте, певно вам діти мізки закрутили - не розумієте, що пишете. Буде новий день, будуть нові ідеї. Я у вас вірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Любий, у вас сьогодні нефартовий день - ви свідомих назвали шизіками, свободолюбивих - бидлом. А це, пардон, по суті поняття несумісні. Йдіть відпочиньте, певно вам діти мізки закрутили - не розумієте, що пишете. Буде новий день, будуть нові ідеї. Я у вас вірю. Вот это и называется - с больной головы на здоровую. Знакомая методика. Ну да Бог с ним. Накал страстей заметно сбавили, и то достижение... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Вот это и называется - с больной головы на здоровую. Знакомая методика. Ну да Бог с ним. Накал страстей заметно сбавили, и то достижение... Ты себе льстиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Воткни хохла рогами в землю И дай по яйцам каблуком И тотчас-же ответ услышишь, С отменным русским матерком. В том, что язык международный, Примерно - "фейсом да об стол", Я убеждён на сто процентов. Как стопроцентнейший хохол. Вы, Ориана, дали маху Связавшись с Лео и Кикахой. Они, народ хоть незлобивый, Но на обиду - справедливый. И Бога чтут и Божью Мать. В долги стараются не влазить, А коль пришлось, так отдавать.... Незалэжна Украина, Самостийна Батькивщина И откуда столько в ней Расплодилось москалей? Камень кинь, одни сатрапы - Московиты да кацапы, оборотни и янычары Забирайте хоть сейчас Ваш природный мерзкий газ, Нефть вонючую на сдачу, Черноморский флот в придачу Крым мы вам не отдадим - Дюже нравится самим, Как нам жаль вас всех, ребята, Мы почти вступили в НАТО, Не видать вам больше сала Есть придётся что попало Чтобы там не говорили Сколько лет мы вас кормили? Кстати про голодомОр ( ждёт вас жёсткий разговор ) Воскресим УПА и веру, Сагайдочного, Бандеру И Шухевича И Славу Нашего родного Краю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 По-третє, чим більше наших хлопців в СУ, тим швидше українці з тупого бидла перетворяться в націю.Пані, я так зрозумів що абревіатура СУ означає - Східна Україна? Якщо так то чи не здається вам що ви показуєте цим сами своє справжнє обличчя а саме - всих, хто в міру тих чи інших причин мислить не так як вважаєтн ви правильним, розмовляє мовою до якої звик і яку вважає рідною ви вважаєте за "бидло"? Чи не забагато бидла у нас в країні? Чи мо якраз навпаки? ;) І чи не забагато ви берете на себе в якості оцінювання людської гідності та взагалі людини як особистості? Ось я міркую так. Ну дати владу таким як ви та ваш лідер то що буде? Те що було при мроакобісові Сталіну? Адже ви недалеко від цьогоь тирана пішли і хіба щло поки знищувкати оте східнє бидло не завликаєте але ж апетит виникає під чвс їжі чи не так? Тож поясніть, як можна вважати вас наприклад демократкою коли ви не сприймаєте ні точки зору інших, відмінних від вас людей, коли ви вмставлятє лишень свою позицію як правильну і без обговорень, і врешті коли ви маєте за "бидло" мільони людей які живуть у нашій з вами країні але в іншому для вас регіоні і ви дозволяєте собі навіть не ображати ні, просто показувати своє справжне обличчя до того ж накладаючи ганебну пляму на тих жителів ЗУ які сприймають дійсність не через призму політичних преконань а такою як вона є - шахтар з Донбасу нічим не вдрізнється від шахтаря з Червонограда а те, що у них різні політичні уподобання то вже особиста справа цих шахтарів? Якщо ви озвучили саме свою точку зору стосовно "бидла" зі СУ то це ще півбяди - кожен втрачає розум по своєму, але якщо ви озвучили позицію своєї політсили то навряд чи далі Львова вона матиме вплив. Та і то, до наступних місцевих виборів бо самі розумієте що до ВР з такими як у вас тлумаченнями про різні регіони країни - зась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 До "фініти" ще далеко, а ось завтра - непідписання договору про співпрацю з ЄС, як своєрідний підсумок діяльності янека - ми вже будемо мати. До речі, минулого року російські дипломати до своїх заслуг записали невступ України в НАТО. Цього року з чистим сумлінням можуть записати до свого здобутку ось цей провал. А янеку, справжньому "реальному пацану" - медальку за заслуги перед Кремлем. Собака!!! Хм, Лара, я не защищаю Яныка, но откровенно говоря, Ющера только за проёбаный шельф надо бы казнить прилюдно. Янык по сравнению с Юшком - мальчишка с грязной попкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Хм, Лара, я не защищаю Яныка, но откровенно говоря, Ющера только за проёбаный шельф надо бы казнить прилюдно. Янык по сравнению с Юшком - мальчишка с грязной попкой.И я так думаю шо надо дать звание Героя России Тимошенко за подписаный газовый договор да? ;) Я экономист мелкого пошибу - только в сфере своей работы просчитать, проанализировать абы не пргореть но и то понимаю, что подписать на десять лет контракт на фиксированый обьём, и без учёта развития технологий позволяющей сократить обьём поставок, без учёта использования альтернативы в частности в частном секторе используя не газ а электроэнергию является не только недальновидным а признаком полного незнания экономических расчётов. Кроме того подобные контракты во всём мире (по крайней мере в Европе заключаются на короткосрочной основе - полгода, год но никак не десять лет. Значит тут шось не так не так ли? И потому за содеяное перед Украиной и подвиг перед Россией как вы считаете относительно звания Героя России в отношении Тимошенко? Ведь будь договор невыгодным для российской стороны его бы уже расторгли и всех делов но формула, формула расчётов за газ то оказывается достойна высокого звания о котором я выше написал. Дусаю что вам и этот факт надо было осветить а то вешать собак на одного представителя власти который к тому же имел полномочий меньше нежели подписавшая кабалу.... надо быть обьективным. ;) ;) До "фініти" ще далеко, а ось завтра - непідписання договору про співпрацю з ЄС, як своєрідний підсумок діяльності янека Собака!!!А може треба було поменше шлятися по европам всякого роду засланцям від БЮТу які плакалися европейцям що і суд у нас не такий, і Юлю засудив незаконно? А ЩО ЗАВАЖАЛО тій же Юлі будучи при владі і маючи вельми великі повноваження вкупі х тодішнім президентом зробитти суди чесними? А завадило те, що було зашкальне бажання стати президентом і замість співпраці ці дві особи як ті кловуни смішили европу своїми взаємними кпинами. А не робили суди чесними по простій причині - була повна впевненість у тому що народ другий раз наступить на граблі. помараечеві я маю на увазі. І після премоги суди будуть танцювати аід її дудку. А якщо зробити суди чесними то моожуть і не затанцювати. Тож видно неозброєним оком, що доля однієї людини з вельми нечистим минулим поставлена проти долі тих, хто бажав свтупу країни до ЄС. І заслуга в неприйнятті, чи непідписанні документу якраз на засланцях які шлялися по европах. А европам це якраз доречі - не маючи бажання прийняти нашу країну у свої лави є і повід і важіль тиску. Якби европа хотіла прийняти нас до своїх лав то зробила би це ще при минулій владі але минула влада своєю гризнею між собою показала що таких політичних дурнів їм не треба. А тепер ці політичні дурні ще й підсобили по яничарськи - ми були не потрібні европам а тут такий привід Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 И я так думаю шо надо дать звание Героя России Тимошенко за подписаный газовый договор да? ;) Я экономист мелкого пошибу - только в сфере своей работы просчитать, проанализировать абы не пргореть но и то понимаю, что подписать на десять лет контракт на фиксированый обьём, и без учёта развития технологий позволяющей сократить обьём поставок, без учёта использования альтернативы в частности в частном секторе используя не газ а электроэнергию является не только недальновидным а признаком полного незнания экономических расчётов. Кроме того подобные контракты во всём мире (по крайней мере в Европе заключаются на короткосрочной основе - полгода, год но никак не десять лет. Значит тут шось не так не так ли? И потому за содеяное перед Украиной и подвиг перед Россией как вы считаете относительно звания Героя России в отношении Тимошенко? Ведь будь договор невыгодным для российской стороны его бы уже расторгли и всех делов но формула, формула расчётов за газ то оказывается достойна высокого звания о котором я выше написал. Дусаю что вам и этот факт надо было осветить а то вешать собак на одного представителя власти который к тому же имел полномочий меньше нежели подписавшая кабалу.... надо быть обьективным. ;) ;)Да нема базару! Юльку надо было сажать ещё при Кучме. Ну а газ... На сколько я помню, то газ для Украины стоил 50$ в начале правления Ющя. Кто занялся пересмотром цен? Вот всю шоблу, скопом, в клетку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 До "фініти" ще далеко, а ось завтра - непідписання договору про співпрацю з ЄС, як своєрідний підсумок діяльності янека - ми вже будемо мати. До речі, минулого року російські дипломати до своїх заслуг записали невступ України в НАТО. Цього року з чистим сумлінням можуть записати до свого здобутку ось цей провал. А янеку, справжньому "реальному пацану" - медальку за заслуги перед Кремлем. Собака!!! Оріана, вот вы простая Украинская женщина(простите не знаю кто вы по профессии), объясните мне, профессиональному военному, что вам дает вступление в НАТО?Конкретно вам. Вы кого то боитесь? Кого? Ливию, Иран, Афганистан..... может быть Грузию? Кого??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Оріана, вот вы простая Украинская женщина(простите не знаю кто вы по профессии), объясните мне, профессиональному военному, что вам дает вступление в НАТО?Конкретно вам. Вы кого то боитесь? Кого? Ливию, Иран, Афганистан..... может быть Грузию? Кого??? Відповідь тут - на темі про НАТО (натисніть червону стрілочку, щоб прочитати і відповісти) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 19 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2011 Відповідь тут - на темі про НАТО (натисніть червону стрілочку, щоб прочитати і відповісти)Пані, і вас прошу натиснути стрілочку червону а то у мене виникає підозра що ви вибірково відповідаєте. Як бачите я не лаюсь, не дозволяю собі грубощів тож прошу відповісти на мої питання тим більш що вони вельми актуальні. Я розумію що питання можуть не подобатися але вони виникли після прочитання ваших же повідомлень. Тож зважте на моє прохання. Пані, я так зрозумів що ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість T-34 Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Вопрос пора бы уже закрыть во избежание ненужного флуда на другие темы, ибо Тимошенко из-за решетки никто не вернет, а если и вернет, то будет сильный скандал между "фанатами" этой длиннокосой женщины и ее ненавистниками. Чего стоит видео, когда политические деятели, депутаты, старались пробить омоновцев, пытались сломать стальные прутья ограждений, которые, казалось бы, никому больше не мешали. Зачем спрашивается, зачем столько показухи необходимо было устраивать возле Тимошенко? Люди забыли что значит слово "репутация" и строят из себя "команду правозащитников закона". Хотя со стороны всё выглядит обратным образом - психи прутся в тюрьму, чтобы высвободить (что является невозможным) такую же нервнобольную особь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Вопрос пора бы уже закрыть во избежание ненужного флуда на другие темы, ибо Тимошенко из-за решетки никто не вернет, а если и вернет, то будет сильный скандал между "фанатами" этой длиннокосой женщины и ее ненавистниками. Чего стоит видео, когда политические деятели, депутаты, старались пробить омоновцев, пытались сломать стальные прутья ограждений, которые, казалось бы, никому больше не мешали. Зачем спрашивается, зачем столько показухи необходимо было устраивать возле Тимошенко? Люди забыли что значит слово "репутация" и строят из себя "команду правозащитников закона". Хотя со стороны всё выглядит обратным образом - психи прутся в тюрьму, чтобы высвободить (что является невозможным) такую же нервнобольную особь. Вчорашня відповідь янека говорить, що він сильно задумався (пардон за перебільшення, іншого слова не можу підібрати) над цією проблемою. Тимошенко сидить, але питання залишається і буде доти, поки вона не вийде і зникне природним шляхом. Тому тему ще не раз будуть піднімати з архівів. Українці люблять скривджений і гноблених - ось і з Тимошенко ліплять подібну. Я сьогодні прочитала в новинах, що Тимошенко відмовилася прибути в суд, бо її не хотіли нести на носилках і згадалася репліка з "Шурика": Ти думаєш, студент, це мені дали п"ятнадцять діб? - це НАМ дали п"ятнадцять діб :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Ось, якраз в тему: БЮТ вимагає розглянути в четвер декриміналізацію "статей Тимошенко" Четвер, 22 грудня 2011, 13:16 Фракція БЮТ вимагає внесення до порядку денного четверга законопроекту щодо декриміналізації деяких статей КК. Про це заявив лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін. Він нагадав, що на прес-конференції в середу президент Віктор Янукович, що як ніхто інший зацікавлений у звільненні Тимошенко і вважає це цілком можливим в разі відповідних законодавчих змін. "Тому фракція БЮТ-Батьківщина вимагає включити цей законопроект до порядку денного і прийняти його сьогодні. І як ви чули, спікер сказав, що на погоджувальній раді ми домовились о 16 годині розглядати цей законопроект", - зазначив він. Вони таки "уповають" на президента. Хоча, якщо чесно, у них іншого виходу нема - "Батьківщина"- це безлика маса, тло, на якому повішаний портрет Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Пані, я так зрозумів що абревіатура СУ означає - Східна Україна? Якщо так то чи не здається вам що ви показуєте цим сами своє справжнє обличчя а саме - всих, хто в міру тих чи інших причин мислить не так як вважаєтн ви правильним, розмовляє мовою до якої звик і яку вважає рідною ви вважаєте за "бидло"? Чи не забагато бидла у нас в країні? Чи мо якраз навпаки? ;) І чи не забагато ви берете на себе в якості оцінювання людської гідності та взагалі людини як особистості? Ще раз, кого я вважаю за бидло: Люди, які вдовольняються малим, які не хочуть змін, бо при тому їм самим треба змінюватися. Де у цьому визначенні бодай слово про мову? Забагато бидла? Ну то наше життя, а не тільки моя думка - цьому підтвердження. Мо я бидло? Не знаю, судіть самі, пишіть своє визначення під кого я підпадаю, я ж не забороняю. Але ви ж цього не робите - ви залізли у моє особисте і копирсаєтеся в ньому. Пардон, і ви також брали участь у цій розмові. Ось я міркую так. Ну дати владу таким як ви та ваш лідер то що буде? Те що було при мроакобісові Сталіну? Адже ви недалеко від цьогоь тирана пішли і хіба щло поки знищувкати оте східнє бидло не завликаєте але ж апетит виникає під чвс їжі чи не так? Якого лідера, про що, ви, шановний, а тим більше, схожого на Сталіна? Ви марите? Де такі у нас є? Тож поясніть, як можна вважати вас наприклад демократкою коли ви не сприймаєте ні точки зору інших, відмінних від вас людей, коли ви вмставлятє лишень свою позицію як правильну і без обговорень, Хто хоче обговорень? Покажіть мені пальцем? Я наприклад, разів сто пояснювала, що ЄС - для мене перш за все - це рівень життя. Що під рівнем життя мають на увазі не тільки гроші і кількість одягу, яку я можу на них купити, а справедливе правосуддя, відсутність катувань, чиновники без натяку на хабар, забезпечену старість і контрольовану владу - про це я також писала. Хто мене чув? Мене назвали дурною, ви стали на бік тих, хто так назвав - а тепер пред"являєте претензії про бидло. Воно є, я його бачу кожного дня. Ось сьогодні зранку - це наш двірник, який 4-х дітей порозпихав по дитячих будинках, сам п"є, жінка його як не при собі - а він піде на виборчу дільницю і буде голосувати. А ще бидлом є такий собі "мітіч", який прямо каже: мені більше не треба, а вам якщо треба (мається на увазі ЗУ) - йдіть, нам дихати буде легше. - і такі також будуть вибирати і не за того, хто достойний, а хто пообіцяє союз з Росією. Я не поважаю їх думку? - так не поважаю, бо бачу, що вона не тягне на прогрес, вона - це небажання змін (повернулися до визначення бидла). і врешті коли ви маєте за "бидло" мільони людей які живуть у нашій з вами країні Та не я їх вважаю бидлом - вони самі себе мають за бидло. Причому тут я? Хіба я голосувала за того, хто очолює партію експлуататорів з надією, що вони поращать життя вже завтра? Які до мене претензії? але в іншому для вас регіоні і ви дозволяєте собі навіть не ображати ні, просто показувати своє справжне обличчя до того ж накладаючи ганебну пляму на тих жителів ЗУ які сприймають дійсність не через призму політичних преконань а такою як вона є - шахтар з Донбасу нічим не вдрізнється від шахтаря з Червонограда а те, що у них різні політичні уподобання то вже особиста справа цих шахтарів? Якщо ви озвучили саме свою точку зору стосовно "бидла" зі СУ то це ще півбяди - кожен втрачає розум по своєму, але якщо ви озвучили позицію своєї політсили то навряд чи далі Львова вона матиме вплив. Та і то, до наступних місцевих виборів бо самі розумієте що до ВР з такими як у вас тлумаченнями про різні регіони країни - зась. А що мені згадувати ЗУ - вона в меншості, вона погоду не робить. Крім того, галичани довели, що мають бажання змінюватися. На цей раз вони голосували за Свободу, дали їм шанс. Подивимося, як буде. А як хочуть змін шахтарі СУ - вони стабільно голосують за ПР. За це я маю їх поважати - а ще за те, що Україна через такий вибір майже втратила курс на те, що я вважаю високим рівнем життя? Не можу!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Пані, і вас прошу натиснути стрілочку червону а то у мене виникає підозра що ви вибірково відповідаєте. Як бачите я не лаюсь, не дозволяю собі грубощів тож прошу відповісти на мої питання тим більш що вони вельми актуальні. Я розумію що питання можуть не подобатися але вони виникли після прочитання ваших же повідомлень. Тож зважте на моє прохання. Шановний, я втратила нитку розмови з вами, коли ви почали флудити з цією новою панянкою і обговорювати моє особисте життя. Після цього я просто перестала читати, що ви пишете. Зауважте, я сама у цьому натиску негативу на мене і тут пардон, не до любязностей, тут щоб відбитися. Тому не все читаю. Бережу нерви.Та й нецікаво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 До речі, мій дядько, жахливий націоналіст - має схожу з вами всіма думку: нічого доброго в Європі нема, Україна краща. Але я при всьому бажанні не можу назвати його бидлом, хоч сперечаємося ми з ним деколи "до зубів" - він людина висоосвічена, а тому ні за яку Тимошенко, а тим більше, Януковича, навіть під дулом пістолета, не голосував би. Але він людина старої формації, прототип "совка" - таких я називаю ура-патріотами. На мою думку, ні одні, ні інші Україні добра не принесуть. І поки вони ще голосують, консенсусу не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.