Гість дядя Митя Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Те, що ви робите називається - зловтішатися, тобто, отримувати задоволення від чужого горя. Навіть якщо Тимошенко винна, а в цьому я не сумніваюся, ті, хто її судить і як судять перекреслюють задоволення від торжества справедливості - без чого цей суд не має ніякого значення. Ну хіба потішать своє самолюбство кілька негідників, позловтішаються люди, які мало розуміються в тому, що відбувається в країні - а далі що? А как по вашему должен проходить этот процесс? Как то по особенному? Под фанфары и разбрасывание роз?Как сказал незабвенный персонаж В. Высоцкого : " Вор должен сидеть в тюрьме! И не важно каким способом его туда упрячут..." А то что она вор уже давно ни у кого не вызывает сомнений! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Власть. Действующая по закону - тот прав у кого больше этих самых прав. Под властью я понимаю не только эту а и бывшую и до, и до.. Два десятка лет нас кормили баечками об независимости а шо на деле? Мы дерём друг дружке чубы а наши "слуги народа" решают сои насущные проблеммы не забывая подлить масла в огонь наших споров. А тим не менше, ви яскравий приклад того, як легко і просто вплинути на свідомість людини, тільки контролюючи ТБ. Не повторюйте більше за АП і самим президентом їх недолугі відмазки на кшталт того, що Європі до нас нема ніякого діла, а шум піднімають лише наші патріоти - це просто смішно. І ще одне, якою б поганою не була Тимошенко, але їй це простили громадяни пів країни, так само, як простили Януковичу і його команді мяко кажучи не дуже чесне збагачення. Тому не мають права політики однієї сторони фізично знищувати політиків іншої - це просто не чесно по відношенню до такої великої кількості українців. З такою кількістю гріхів, які водяться за Тимошенко, відносно чесний політик міг би перемогти її в першому турі - а якщо до цього не вдаються, отже знають заздалегідь, що не переможуть і не будуть діяти законно надалі. Якщо вам таке до вподоби - це ваша справа. Але не кажіть, що тут є бодай натяк на торжество справедливості, без якого цей суд не має ніякого сенсу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 А тим не менше, ви яскравий приклад того, як легко і просто вплинути на свідомість людини, тільки контролюючи ТБ. Не повторюйте більше за АП і самим президентом їх недолугі відмазки на кшталт того, що Європі до нас нема ніякого діла, а шум піднімають лише наші патріоти - це просто смішно. І ще одне, якою б поганою не була Тимошенко, але їй це простили громадяни пів країни, так само, як простили Януковичу і його команді мяко кажучи не дуже чесне збагачення. Тому не мають права політики однієї сторони фізично знищувати політиків іншої - це просто не чесно по відношенню до такої великої кількості українців. З такою кількістю гріхів, які водяться за Тимошенко, відносно чесний політик міг би перемогти її в першому турі - а якщо до цього не вдаються, отже знають заздалегідь, що не переможуть і не будуть діяти законно надалі. Якщо вам таке до вподоби - це ваша справа. Але не кажіть, що тут є бодай натяк на торжество справедливості, без якого цей суд не має ніякого сенсу. Ось тут пані Оріано я радив би вам натиснути на гальма. Не варто всих одним гребінцем. Якби я дійсно піддався впливу ТБ то напевне проголосував би навпаки ніж проголосував. Ажде на всих каналах показували (без врахування передбачених законом агітаційних роликів) лишень одного кандидата. Як та кандидат зустрічала кожен літак з марлевими пов"язками в якості гуманітарної допомоги при придуманому нею та тадішнім президентом свинському (не свинячому а саме всиньському по відношеню до людей) грипу, саме один кандидат у нас працював а всі інші вставляли цьому кандидату палки в колеса. Маме цей кандидат безсоромно забрав собі назму моєї країни проголосивши себе Україною додавши що саме ВОНА і є Україна.... я вмію аналізувати і робити висновк виходячи із реалій життя. Скажу більше, і на Майдан я проривався зовсім не тому що надивився ТБ. Просто якщо пам"ятаєте саме у нас, саме в мойому місті є та дільниця того самого сотого виборчого округу де стріляли намагаючись для "підрахунку" голосів пічля першого туру виборів 2004 перенести мішки з бюллетенями у кабінет тодішнього мера міста. Так що ваші зауваження стосоно впливу на мене ТБ безпідставні і спроба довести вплив ТБ на мою свідомість теж не мають аід собою підгрунтя. Ну що поробиш коли я вважав і вважаю Янека меншим злом ніх Тимошенко? Це моя позиція яку я виніс із подій після Майдану. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Ось тут пані Оріано я радив би вам натиснути на гальма. Не варто всих одним гребінцем. Якби я дійсно піддався впливу ТБ то напевне проголосував би навпаки ніж проголосував. Ажде на всих каналах показували (без врахування передбачених законом агітаційних роликів) лишень одного кандидата. Як та кандидат зустрічала кожен літак з марлевими пов"язками в якості гуманітарної допомоги при придуманому нею та тадішнім президентом свинському (не свинячому а саме всиньському по відношеню до людей) грипу, саме один кандидат у нас працював а всі інші вставляли цьому кандидату палки в колеса. Маме цей кандидат безсоромно забрав собі назму моєї країни проголосивши себе Україною додавши що саме ВОНА і є Україна.... я вмію аналізувати і робити висновк виходячи із реалій життя. Скажу більше, і на Майдан я проривався зовсім не тому що надивився ТБ. Просто якщо пам"ятаєте саме у нас, саме в мойому місті є та дільниця того самого сотого виборчого округу де стріляли намагаючись для "підрахунку" голосів пічля першого туру виборів 2004 перенести мішки з бюллетенями у кабінет тодішнього мера міста. Так що ваші зауваження стосоно впливу на мене ТБ безпідставні і спроба довести вплив ТБ на мою свідомість теж не мають аід собою підгрунтя. Ну що поробиш коли я вважав і вважаю Янека меншим злом ніх Тимошенко? Це моя позиція яку я виніс із подій після Майдану. Досвід отримав а помилки орфографічні не виправив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 ВОР должен сидеть в тюрьме! Ну так тогда каждый житель бывшего СССР должен сидеть. А то что у вас или у кого еще духу не хватило украсть млн. или млрд - ваши проблемы. Вы будете сидеть за яблоко которое украли в чужом саду, а Тимошенко за свое воровство. А выборочное правосудие - фарс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 А как по вашему должен проходить этот процесс? Как то по особенному? Под фанфары и разбрасывание роз? Как сказал незабвенный персонаж В. Высоцкого : " Вор должен сидеть в тюрьме! И не важно каким способом его туда упрячут..." А то что она вор уже давно ни у кого не вызывает сомнений! Дядя Митя, как ты понял у нас есть люди, которіе истеря о ыінешнем тоталитаризме тем не менее пытаются создать у нас образ великомуценицы к которой и суд должен быть не так как к другим и лечить заключёную нужно лишь в клиниках а не в больничке СИЗО и камеры они должны иметь комфортные а не по 10-20 человек в камере. Невязчиво пытаются нам доказать что есть исключительные люди которым всё дозволено. Стоит посмотреть на простыню натянутую над креслами где должны сидеть в Раде БЮТ-овцы с надписью "Україні - волю" и с известным портретом невольно вспоитнается та критика которой та самая самозванка взявшая себе имя моей страны кртитковала Януковича в 2004 году за икону самого Янека. Тут аохлеще иконы. Ещё немного и нам обьявят шо ВОНА это новоявленная мессия. БЮТ-овцы маразмом страдают и он всё крепчает. Досвід отримав а помилки орфографічні не виправив.Якщо інших зауважень немає то звикайте жо помилок. Я міцний колишній трієчник у школі, і помилки роблю не через незнання мови чи языка а просто клава у мого ноутбука маленька, клавіші ще меньші, їх до біса багато і іноді втрапляю не в ту клавішу. ;) ВОР должен сидеть в тюрьме!Высокопоставленый вор в высокопоставленой камере. Хорошо сидит. В інтернеті з'явилось відео з люксової камери Тимошенко (відео)*http://www.youtube.com/watch?v=zSYYNzhTFxY&feature=player_embedded Для відчуття різниці тре було зняти ще й звичайну камеру де туляться з десяток арештантів. Як так, така борчиня з несправедливістю а живе в такій розкішній камері? А як же інші? Ті хто сидить в сусідніх камерах? От і вір краснобайці що вона піклується про народ і тим більш за країну. Навіть в тюрмі піклується виключно поо себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 14 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2011 Ну так тогда каждый житель бывшего СССР должен сидеть. А то что у вас или у кого еще духу не хватило украсть млн. или млрд - ваши проблемы. Вы будете сидеть за яблоко которое украли в чужом саду, а Тимошенко за свое воровство. А выборочное правосудие - фарс.Мне вообще то пох. Но она тебя обокрала, твоих друзей, родню и даже будущее поколение которое должно родиться. Меня удивляет ваше отношение, вора в тюрьму посадили., а вы - фарс. Радоваться надо, радоваться! Я может вам завидую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 .....Высокопоставленый вор в высокопоставленой камере. Хорошо сидит. Для відчуття різниці тре було зняти ще й звичайну камеру де туляться з десяток арештантів. Як так, така борчиня з несправедливістю а живе в такій розкішній камері? А як же інші? Ті хто сидить в сусідніх камерах? От і вір краснобайці що вона піклується про народ і тим більш за країну. Навіть в тюрмі піклується виключно поо себе.Та й, як я розумію, ще й за державний кошт. Чом би їй не потрусити гаманцем за розкіш? А то знов, я повинен за свої видатки, дивитись на цю симулянтку. Це вона що-ж, аж до вироку євросуду, отак пролежить придурюючись, аби на зону не попасти. Це ж може тягтись декілька років....А ще отаке. Ось, приміром, відсидить вона свої сім років, а пенсію буде получати як "депутатка"? Мороки від цієї злочинниці, вище голови. Це ж по цьому питанню, треба окремий закон приймати..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Та й, як я розумію, ще й за державний кошт. Чом би їй не потрусити гаманцем за розкіш? А то знов, я повинен за свої видатки, дивитись на цю симулянтку. Це вона що-ж, аж до вироку євросуду, отак пролежить придурюючись, аби на зону не попасти. Це ж може тягтись декілька років.... А ще отаке. Ось, приміром, відсидить вона свої сім років, а пенсію буде получати як "депутатка"? Мороки від цієї злочинниці, вище голови. Це ж по цьому питанню, треба окремий закон приймати..... Пан Майор то всё фигня. Ну пусть сидит в роскошной камере. Вопрос в другом. Можно верить человеку якобы пекущемуся об других людях ежели для себя она выбрала комфорт в отличии от остальных сидельцев СИЗО? Я бы понял Тимошенко ежели бы она потребовала себе условий таких, в каких сидят сотни и тысячи заключеных и только в Лукьяновском СИЗО. Может я и поверил бы в ужудшение её здоровья но в комфортной камере, на мягкой постели? И нам рассказывают байки что ВОНА отличается от нынешних властьимущих? Тммошенко и лицемерие неразрывные понятия. Фик с ним, нынешние власти не заслуживают доверия и поддержки НО разве можно поддерживать тех кто за бюджетные средства вынуждает создавать для себя условия намного лучше чем те условия в которых находятся другие? Лукьяновское СИЗО наше общество в миниатюре - так званые демократы истерят о заботе про народ а сами требуют себе условий о которых народ не может даже мечтать. Так и хочется сказать - душ, унитазы и телевизоры в каждую камеру СИЗО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Да в общем и целом, размышляем об одном и том-же. А что, Ан.Ив, малого за Верунчика выдал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Да в общем и целом, размышляем об одном и том-же. Дык против истины не попрёшь. Даже комунисты по каторгам скитались. Ну им можно было верить в искренности хотя бы за это. а тут..... А что, Ан.Ив, малого за Верунчика выдал? Может наоборот? )))) Не, пока не спешат хотя всё может быть. )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Україна - європейська демократична держава і ув"язнена лідерка опозиції - два несумісні поняття. Так сталося - треба вибирати. Що це так майже підтвердив вчора янек, коли сказав, що більше претензій до України на дорозі до євроінтеграції нема - тільки Тимошенко. Правда, янек намагається переконати, що в нас є незалежний суд і від нього(президента) у цій справі нічого не залежить - ми ж добре знаємо, що це не так. Знають це і європейці. Якщо б не тупа впертість пацана з провінційного Єнакієво - Україна б отримала на День Миколая від Європи подарунок у вигляді парафійованої угоди з ЄС. Про таку подію завжди мріяв Ющенко, вона стала можлива за Янека. Але дурень все просрав. Як буде далі - невідомо. Але сподіватися, що легше, не доводиться - 2012 пророкують кризовим для Європи, отже нам будуть приділяти менше уваги, тиск з цього боку ослабне - в якому посилиться - всім відомо. Знацця нічого доброго? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Вы помните ситуацию с Луценко в аэропорту. Как-то так получилось что у скурпулезных немцев видео того инцидента пропало. В стране где в закрытые заведения простого смертного не то что с камерой с телефоном не пустят вдруг неизвестно кого с камерой пропустили. Фарс под стать Потемкину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Україна - європейська демократична держава і ув"язнена лідерка опозиції - два несумісні поняття. Так сталося - треба вибирати. Що це так майже підтвердив вчора янек, коли сказав, що більше претензій до України на дорозі до євроінтеграції нема - тільки Тимошенко. Правда, янек намагається переконати, що в нас є незалежний суд і від нього(президента) у цій справі нічого не залежить - ми ж добре знаємо, що це не так. Знають це і європейці. Якщо б не тупа впертість пацана з провінційного Єнакієво - Україна б отримала на День Миколая від Європи подарунок у вигляді парафійованої угоди з ЄС. Про таку подію завжди мріяв Ющенко, вона стала можлива за Янека. Але дурень все просрав. Як буде далі - невідомо. Але сподіватися, що легше, не доводиться - 2012 пророкують кризовим для Європи, отже нам будуть приділяти менше уваги, тиск з цього боку ослабне - в якому посилиться - всім відомо. Знацця нічого доброго? Ну как же вы все ждете пряничков от Европы! РАБОТАТЬ НАДО!!! И не европейские помойки выгребать,(чем 2/3ти вашего населения занято), а в своей стране нар. хоз-во из дерьма вытаскивать,если вы себя патриотами считаете. А вы все время подачки от ЕС клянчите! Понятно для чего- получить упрощенный доступ в шенген, так как в своей стране вас работать хрен заставиш. И несрать вам с высокой елки на шахтеров Луганских, на машиностроителей Кировоградских, на рыбаков Крымских. И не надо после этого бить себя пяткой в грудь и расказывать тут как вы любите неньку Україну! Весь ваш патриотизм выражается только втом" шо ви розмовляєте українською". И если вам завтра из Брюсселя скажут, что единственной проблемой на пути Украины в Европу есть Тимошенко, то вы будете готовы и ее удавить, лиш бы паолуить заветный ключик папы Карло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Вы помните ситуацию с Луценко в аэропорту. Как-то так получилось что у скурпулезных немцев видео того инцидента пропало. В стране где в закрытые заведения простого смертного не то что с камерой с телефоном не пустят вдруг неизвестно кого с камерой пропустили. Фарс под стать Потемкину. Не понял? Вы адвокатом Луценка нанялись. Я думаю, он все дела проиграл, ни в чем хорошем не запомнился. Так себе серость, пена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Не понял? Вы адвокатом Луценка нанялись. Я думаю, он все дела проиграл, ни в чем хорошем не запомнился. Так себе серость, пена.Однако-же, за последний год правления, умудрился превратить пену в миллион. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Україна - європейська демократична держава і ув"язнена лідерка опозиції - два несумісні поняття.Гы-гы-гы-гы-гы! Украина европейское государство? Вот это нонсенс! Украина демократическое государство? Тоже нонсенс! К Вашему сведению, Украина никогда не была демократическим государством. Её строй является неофеодальным. Вся демократия только на бумаге. А буквально на днях придурок Скипальский(генерал-лейтенант СБУ) открыто признался, что СБУ осуществляет прослушку всех телефонов граждан Украины без санкции прокурора. Ну а "ув"язнена лідерка опозиції" является не кем иным как уголовным элементом. И посадить её нужно было ещё в начале 90-х, когда она на пару с Пашей Лазаренко газ и электричество за бугор толкала в ущерб гражданам своей страны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Гы-гы-гы-гы-гы! Украина европейское государство? Вот это нонсенс! Тут не соглашусь с вами. Надо глядеть ширше. Чисто географически то таки да. Если вы докажете шо географически моя страна находится в другой части света с меня пузырь. Проводником могу запросто передать. )) Украина демократическое государство? Тоже нонсенс! К Вашему сведению, Украина никогда не была демократическим государством. Её строй является неофеодальным. Вся демократия только на бумаге. А вот тут как ни прискорбно но вы в основном правы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Гы-гы-гы-гы-гы! Украина европейское государство? Вот это нонсенс! Я написала, в смысле, если Украина считает себя европейским государством, то у нас не должен сидеть лидер опозиции. А своє ги-ги - адресуй собі, бо ти також не європейський бізнесмен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Я написала, в смысле, если Украина считает себя европейским государством, то у нас не должен сидеть лидер опозиции.Якщо і є лідер тог лишень своєї партії. Опозиціонеркоюж її назвати не можна. Реваншисткою - так. Як можна, на портреті косастої панни писати - україні волю? Як можна самозванно присвоїти собі назву моєї країни? Чи це не авторитарство? Чи не диктатарура думки що лищень вона, що лишень ії, і тільки ії повинні вірити? Подумайте, якби таку дурницю зробив Янек і написав на своєму портреті - переміг україна? Як би ви сприйняли таке святотатство? А оті біл-борди - ВОНА це україна? Чи не маразм це який вбивали у наші голови? Яка в біса україна? Хто? ВОНА??? ....тож ніколи самозванців у нашій історії не любили і не жаліли а ця косаста паннв намагаєтся прикриваючись назвою моєї країни викликати до себе співчцття. І це ви називаєте опозицією? Це звичайнісінький реваншизм. Тре було робити справу коли була при владі а не отримавши посаду прем"єра одразу розпочати виборчу кампанію у президенти самої себе. Якби щось та робила то мо і більш народу за неї проголосувала а так отримала те, що заслужила і від народу і від правосуддя яке врешті почало показувати тсправжне обличчя прикрите косою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Ну как же вы все ждете пряничков от Европы! РАБОТАТЬ НАДО!!! И не европейские помойки выгребать,(чем 2/3ти вашего населения занято), а в своей стране нар. хоз-во из дерьма вытаскивать,если вы себя патриотами считаете. Будемо вважати, що першу частину твого поста ми вже прояснили на іншій гілці, згодний? А тепер про інше: Скажи, ти знати хочеш? Тоді чому тобі, замість того, щоб дурню, спеціально придуману для тебе, не городити, а просто мене запитатися: Гей, як там тебе, розкажи мені, як живуть галичани при повній відсутності промисловості і не дуже рентабельному в Україні с/г? І ми б поговорили з тобою не для того,щоб когось образити, а щоб зрозуміти. Ти мужик - нє? а чого лізеш до жінки зі склоками і образами? Ви що в Криму всі такі обаблені? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Якщо і є лідер тог лишень своєї партії. Опозиціонеркоюж її назвати не можна. Реваншисткою - так. Як можна, на портреті косастої панни писати - україні Воно то так, але є Тимошенко, такою, якою вона є, тобто, не дуже хорошою, і є прецедент, який по всіх мірках демократичних країн вважається не дуже хорошим знаком для нашої демократії. Останнє, на мою думку переважає. Тимошенко політик має йти на вибори і програвати в чесній боротьбі. Тобто, якщо за неї поручилася половина України, можна вважати, що вона отримала від народу індульгенцію і тільки цей народ може вирішити її долю. Я вважаю, що це правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Тут не соглашусь с вами. Надо глядеть ширше. Чисто географически то таки да. Если вы докажете шо географически моя страна находится в другой части света с меня пузырь. Проводником могу запросто передать. ))Да не стОит ничего передавать(я пью только свой самогон) :rolleyes: . Просто в мире понятие "Европа" не подразумевает под собой страны бывшего СССР. Чисто географически - да, Европа заканчивается уральским хребтом, но в общемировом понятии Европа заканчивается на границе Белоруссии, Украины и Молдавии. Так что... не думайте о пузыре. Кстати, к НГ подготовились? Я уже 12 литров 60% сэма нагнал. Если всё срастется - напьюсь в хлам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Я написала, в смысле, если Украина считает себя европейским государством, то у нас не должен сидеть лидер опозиции.Солнце мое, ты написала то, что написала. Можешь нее отмазываться. Просто признай свою неправоту.А своє ги-ги - адресуй собі, бо ти також не європейський бізнесмен.Дык я и не рвусь в европейские бизнесмены. Для меня Европа это дойная корова с весьма сладкими сливками. Она лишь помогает мне жить в родной стране. Хватит им нас доить, пора и с них клок шерсти выстричь, ты так не считаешь? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Солнце мое, ты написала то, что написала. Можешь нее отмазываться. Просто признай свою неправоту. Дык я и не рвусь в европейские бизнесмены. Для меня Европа это дойная корова с весьма сладкими сливками. Она лишь помогает мне жить в родной стране. Хватит им нас доить, пора и с них клок шерсти выстричь, ты так не считаешь? ;) А я хочу, чтоб они так же и с нас доили - это будет означать, что вести бизнес у нас стало выгодно и безопасно. Ну что, ты рост так и не написал? Кажись не видела. Вот и фиг тебе чтоб я признала свою неправоту, тем более, что ты действительно не так понял. Если рост больше 180 - мой размер, буду перевоспитывать, если ниже - наверное не возьмусь, не греет )))) Ну если еще б тебя звали Алексис или Сергей - то б сделала исключение. Ну пока, пошла спать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2011 А я хочу, чтоб они так же и с нас доили - это будет означать, что вести бизнес у нас стало выгодно и безопасно. Ну что, ты рост так и не написал? Кажись не видела. Вот и фиг тебе чтоб я признала свою неправоту, тем более, что ты действительно не так понял. Если рост больше 180 - мой размер, буду перевоспитывать, если ниже - наверное не возьмусь, не греет )))) Ну если еще б тебя звали Алексис или Сергей - то б сделала исключение. Ну пока, пошла спать. Ну рост у меня около 190 и небольшой перебор в весе чуть за 100. Темперамент южный. Образование - две вышки. Воинское звание - майор запаса. Служил в должности старшего оперуполномоченного военной контрразведки Украины. Сейчас птица вольная и могу говорить то, что думаю.Чего ишшо рассказать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2011 Да не стОит ничего передавать(я пью только свой самогон) :rolleyes: . Оно и правильно.Домашний борщ не сравнить с общепитовской тошниловкой с таким же названием. Так что... не думайте о пузыре.Ну на нет и суда нет. Я просто имел в виду серьёзность с корой я отвечал. ;) Кстати, к НГ подготовились? Я уже 12 литров 60% сэма нагнал. Если всё срастется - напьюсь в хлам. Потихоньку готовимся.Только я кроме "Монастырской избы" м Кагора ничего крепче не пью. Так шо мне легче - не надо гнать самогон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2011 Потихоньку готовимся.Только я кроме "Монастырской избы" м Кагора ничего крепче не пью. Так шо мне легче - не надо гнать самогон. Да, Вам легче. А меня вино почти не цепляет. Меня чтобы выключить надо не менее литра моего термоядерного(60%). Я вообще или пью, или не пью вовсе. Из-за 100 грамм даже рот марать не стану.Правда нарезаться редко получается - времени нет. Может быть в НГ получится... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2011 Да, Вам легче. А меня вино почти не цепляет. Меня чтобы выключить надо не менее литра моего термоядерного(60%). Я вообще или пью, или не пью вовсе. Из-за 100 грамм даже рот марать не стану. Правда нарезаться редко получается - времени нет. Может быть в НГ получится... А ничего мне не легче! Кручусь перебиваясь с хлеба на коньяк (не пью но поговороку таку люблю)) ) и авто моё если дней пять безвыездно в гараже сутки стоит то это разов пять-шесть в год. Но не страх перед гайцами тормозит . Я ведь авто использую как транспорт для поездки к заказчику а заказчик....Просто хто с алкашом или любителем выпить дело захочет иметь? Вот пойду на пенсию то уж тогда....правда если пенсии хватит и побухать в меру но почаще чем сейчас. ))) А идея надраться в новогоднюю ночь это идея! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2011 А ничего мне не легче! Кручусь перебиваясь с хлеба на коньяк (не пью но поговороку таку люблю)) ) Леопольд, я, звичано, діко ізвіняюсь, але яке має відношення те, що ви пишете до посадки Юлі. Мені здається тема ще актуальна, не засмічуйте її будь-ласка флудом. До речі, у мене таке враження, що саме флудити ваші друзі сюди і прийшли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.