Перейти до змісту
Український політичний форум

Юльку таки посадят?

Гість звезда

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Наверняка у вас есть знакомые с краковского, можете спросить.

У мене є інші знайомі - які надають послуги з ІТ технологій і обслуговування компютерної техніки. У всіх є дах в податковій.

А свою історію я розповіла по гарячих слідах - сталася минулого тижня.

Може тих, хто з Краківського податківці не рухають, але там ходять рядами і збирають гроші для "пахана" - скажете ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

У мене є інші знайомі - які надають послуги з ІТ технологій і обслуговування компютерної техніки. У всіх є дах в податковій.

А свою історію я розповіла по гарячих слідах - сталася минулого тижня.

Може тих, хто з Краківського податківці не рухають, але там ходять рядами і збирають гроші для "пахана" - скажете ні?

Это у крестьян за место собирают. А мы по договору , сумма прописана, хотя в этой сумме наверняка и для «пахана» хватает. Я говорю про другое, налоговой я уже год не видел. Это из личного опыта. Хотя наивно думать, что они вообще не работают.
Посилання на коментар

Это у крестьян за место собирают. А мы по договору , сумма прописана, хотя в этой сумме наверняка и для «пахана» хватает. Я говорю про другое, налоговой я уже год не видел. Это из личного опыта. Хотя наивно думать, что они вообще не работают.

Можливо, бізнес, який настільки вразливий, що його можна знищити лише однією постановою КМ - наразі не рухають. А ось підприємці, які можуть собі дозволити десять і більше найманих робітників, офіс у нежитловому секторі - їх потенційні вороги - таких тепер будуть пресувати, щоб застрашити. Банда їм згадає і Помаранчеву революцію, і Податковий майдан.

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...

Ой Фагот! Куда там ты выйдешь? (и сразу зайдешь). Хам ты и метис! Ну ладно кацапы матерятся..... Им вроде как стыдно в Украине не опростаться привселюдно. Но ты -то то! Срам и позор! Выйдет он... Да сиди уже не звизди, де ты там сидишь, к профсоюзам взываешь..., чужие копейки считаешь...

От безнадёги и безденежья мужики опупели что ли? На своих прут.... Да я и всегда знала, что ты никакой не украинец... Пинжак вытруси! Хамло.

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

С днем рождения, ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА!

Скорейшей воли золотой и отмщения зверю.

Посилання на коментар

Нічого спільного судилище над Тимошенко з судом не має. Адже за наявності фактів, за яких Тимошенко можна засудити до довічного, вчепилися незначних, за які їй світить найбільше "умовно"

Из прессконференции Путина. В аккурат кануна подписания газовой кабалы.

Дата: 17.01.2009 13:00

....Тем не менее, мы, имея в виду сегодняшнюю экономическую ситуацию, предложили украинским партнерам цену, вы будете смеяться, 250 долларов за тысячу кубов. Они отказались. Более того, я вам расскажу, тут нечего скрывать, нужно, чтобы все все знали. "Газпром" сказал: 285 долларов за тысячу кубов с правом частичного реэкспорта в Европу, на котором всегда украинские партнеры зарабатывали приличные деньги. И украинские компании всегда боролись за право реэкспорта, потому что там реальные деньги. Это понятно - покупают за 285, а продают за 470. В Румынии, для примера, цена в первом квартале этого года 470.

После долгих споров они нам сказали, что за 250 покупать не будем (а 250 - это без права экспорта). Мы сказали им: ладно, бог с вами, 250, но с правом реэкспорта. Но 250 с правом реэкспорта - это и есть 235 по году. Они опять отказались. Что нам делать уже?

Оказывается цена в 450 долл за газ лучше чем 250? ...правдв лучше для кого? ..кстати не могу поставить ссылку на приведёную статью. Система пишет что ссылка запрещёная. Кем запрещёная?

Спробую ось так. *http://www.government.ru/archive/archive/2009/01/17/7244685.htm

Посилання на коментар

Коморовський дуже прямо натякнув Януковичу, що треба відпустити Тимошенко

Президент Польщі Броніслав Коморовський вважає за необхідне знайти реальний вихід із ситуації навколо ув’язнення Юлії Тимошенко.

"Мені здається, що варто знайти реальний і прийнятний вихід із цієї ситуації, а не тільки політично використовувати ці труднощі у відносинах між Україною і ЄС", - сказав Коморовський на брифінгу після зустрічі з президентом Віктором Януковичем у понеділок у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він також додав, що через кілька годин обговорить ситуацію, що склалася навколо Тимошенко, із представниками опозиції в посольстві Польщі в Україні.

Президент Польщі відзначив, що бажає, щоб "справа Тимошенко" якнайменше впливала на контекст переговорів України з ЄС щодо Угоди про асоціацію.

"Я знаю, що в деяких країнах-членах ЄС і в багатьох суспільствах ця справа викликає багато емоцій. Є важливі справи, але, крім цього, є і найважливіші справи", - сказав Коморовський, відзначивши, що найважливішою справою є, без сумніву, європейська інтеграція України.

"І в той же час, ми розуміємо, що справа Тимошенко є важливою і вона має вирішитися таким чином, щоб створити відповідну оцінку України з боку ЄС, оскільки ці країни будуть парафувати Угоду про асоціацію і створення зони вільної торгівлі", - відзначив він.

Коморовський також відзначив, що сподівався на декриміналізацію ст.365 Кримінального кодексу України, по якій була засуджена Тимошенко.

Посилання на коментар

Янукович доручив створити Тимошенко умови

Президент Віктор Янукович доручив провести обстеження й лікування Юлії Тимошенко на європейському рівні.

Про це він повідомив, відповідаючи на питання журналістів у ході спільної прес-конференції із президентом Польщі Броніславом Коморовським, передає Ліга.

"Я останнім часом чув багато зауважень від адвокатів колишнього прем'єра Тимошенко щодо утримання Тимошенко у в'язниці. І я дав доручення всім установам, які займаються цим питанням, створити всі умови, які передбачені сьогодні, на європейському рівні", - сказав він.

"Мається на увазі й лікування, і обстеження, і утримання", - додав Янукович.

Він знову нагадав, що справа проти Тимошенко була порушена ще в 2009 році за рішенням Ради національної безпеки й оборони.

"Вона також нам дісталося, як кажуть, у спадщину. Тоді Тимошенко не була лідером опозиції, а була прем'єр-міністром України", - зазначив він.

Нагадаємо, на думку депутата Сергія Власенка, останні заяви Януковича по Тимошенко свідчать про його пряму причетність до справи.

Зокрема, минулого тижня Янукович пообіцяв, що Тимошенко найближчим часом буде надана необхідна медична допомога.

Уже наступного ранку міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко повідомив, що екс-прем'єр Тимошенко була обстежена за межами Лук'янівьського СІЗО, в одній з медичних установ Києва. Разом з тим, він відмовився уточнити, про яку установу йдеться і як медики оцінюють стан здоров'я Тимошенко.

Посилання на коментар

А теперь возвратимся в начало темы, а именно, к сообщению № 15

.....Між тим, на початку суду Тимошенко під час встановлення її особи відмовилася вставати перед судом.

"Я не можу встати, бо треба вставати перед судом, а не перед фарсом", - заявила вона.

На запитання про громадянство Тимошенко відповіла: "Українка, на відміну від всіх вас".

На запитання про стан здоров’я вона заявила: "Достатньо, щоб покінчити з цією мафією". .....

Фарс - не фарс, а на 7 годиков разодолжилась и ещё не вечер....

Как производная величина от Капительманов и Григянов, украинство ЮВТ вызывает громадные сомнения. Навіть мова на добрячому радехівському суржику не є запорукою, бо на дніпропетровщині такою мовою не розмовляють.

Ну и по случаю могучего здоровья для упокоения мафии, как всегда, сбрехала. Подозреваю, что брешет и по поводу предсмертного состояния.

Оно и понятно. Сейчас она будто-бы и.о. ЗК. А после решения суда, кто-бы в этом сомневался? Станет полноправным ЗК, со всеми тяготами и лишениями. Из Киева турнут, поскольку нет здесь женских колоний. А там, благословясь и забудут....

Туда ей и дорога. Закручивать афёры и "оборудки, либо руководить государством - разные вещи. ....

Посилання на коментар

А теперь возвратимся в начало темы, а именно, к сообщению № 15

Клинтон и тот перед судом стоял. И за шо? Шо перепихнулся с моникой? А тут сумма 405 млн свого долгу та ещё неподьёмная цена на газ? Я например сомневаюсь что не плачу за юлины гулянки и за орущую ныне сотню "прыхыльников" часттю цены за газ который споживаю.

И как забавно слушать гневные речи о так званых "тушках"

Это из интервью незадолго до выборов

Вместе с тем, во всех фракциях парламента, в том числе, я убеждена, в ПР, есть профессионалы, государственники. Именно поэтому я сделаю все для того, чтобы народные депутаты в ВР сплотились вокруг идеи построения сильного европейского государства,

....Вторая: после того, как Янукович проиграет, причем с большим отрывом, в его фракции образуется большинство без Виктора Федоровича. Янукович утомил уже не только Украину, но и свою собственную команду. *http://lb.ua/news/2009/12/14/16941_timoshenko_moya_zadacha-.html

Выходит шо услугами тех, кого теперь так гневно называет тушками сама была готова воспользоваться. Как вышел облом с выборами сразу истерика. ....а бог то шельму метит. Другое дело шо шельм у нас много но другие по крайней мере родину не продали за свои долги...

Посилання на коментар

Клинтон и тот перед судом стоял. И за шо? Шо перепихнулся с моникой? А тут сумма 405 млн свого долгу та ещё неподьёмная цена на газ? Я например сомневаюсь что не плачу за юлины гулянки и за орущую ныне сотню "прыхыльников" часттю цены за газ который споживаю.

И как забавно слушать гневные речи о так званых "тушках"

Это из интервью незадолго до выборов

Выходит шо услугами тех, кого теперь так гневно называет тушками сама была готова воспользоваться. Как вышел облом с выборами сразу истерика. ....а бог то шельму метит. Другое дело шо шельм у нас много но другие по крайней мере родину не продали за свои долги...

Так в этом и никаких сомнений нет, что и за Юлины гульки и за стольники митингующих и за газ и за прибыли Ахметова с помощью той-же ЮВТ, приходится платить и Вам и мне и даже пани Ориане, как-бы это ни было прискорбно.

И если разбираться по сути, то ЮВТ, самый первый враг Украины, что-бы она там не провозглашала. Этак бездарно "толкнуть" за бугор курицу, несущую золотые яйца, имеется в виду "Криворожсталь", только лишь чтобы не досталась Ахметову с Пинчуком (хай в сусіда згорить хата й здохне корова), вместо того, чтобы заставить их раскошелиться на соответствующую сумму, так за это к стенке ставить нужно. Тем более, что вырученные деньги пустили по ветру, а за 6 миллиардов, "профессор экономики" Пынзеник, так и не удосижился отчитаться, из чего следует, что их элементарно разворовали. Теперь, небось, сидит и крестится мелким крестиком, чтобы не взяли за воротник. Или оригинальная методика мести ЮВТ Таруте . После того как он, влезши в кредиты, оснастил ведущие цеха ДМЗ современными технологиями, не смог кредиты из-за кризиса погасить, привела его к необходимости, продать таковые россиянам. Если это европейские ценности и демократия, то нах они Украине нужны с такими руководителями. Пусть теперь хоть лёжа, хоть раком, отчитывается по делам ЕЭСУ. А с налоговой, шутки в сторону. Тут уж никакой политикой не прикроешься. И пустой декларацией не отделаешься. Деньги, конечно, из неё не выбьешь. Это такая натура, что скорее сама удавится. Так что сидеть ей, не пересидеть. И опять-же, всем нам придётся оплачивать расходы на её содержание. Но это, во всяком случае, дешевле, нежели урон от её правления....

Посилання на коментар

Но это, во всяком случае, дешевле, нежели урон от её правления....

Ей светит второй арест. Наши поликаны от так званых оппозиционеров орут шо так не бывает. а два пожизненых, три пожизненых срока в цивилизованых странах норма наказания за содеяное.
Посилання на коментар

Ей светит второй арест. Наши поликаны от так званых оппозиционеров орут шо так не бывает. а два пожизненых, три пожизненых срока в цивилизованых странах норма наказания за содеяное.

Загралися ВСІ.

Але вже виходить з анабіозу східняки - навіть не знаю чим влада буде їм догоджати - невже розморозять общаг і кинуть жменю мідяків у маси, і невже маси поведуться?

Санта Барбара за Ющенка просто блідне перед перспективою майбутнього України. Не дай Боже нам трагедії.

Посилання на коментар

Але вже виходить з анабіозу східняки -

А звідки ви знаєте про це7 Довелося мені читати ваше зізнання що східніше Одещини ви не бували. Звідки така інфа? ;)
Посилання на коментар

Так в этом и никаких сомнений нет, что и за Юлины гульки и за стольники митингующих и за газ и за .....

Всем кому запудрили мозги продажные журналисты, политологи и политтехнологи, живущие на деньги Госдепа.

Совершенно верно! Все те кого поддерживают в Госдепе США уже сами по себе подозрительны. Ведь вся наша бытность показала, что дядя Сэм нам не друг, не товарищ и не родственник!

Тимошенко — враг Украины. Первое премьерство — три кризиса (сахарный, бензиновый и мясной) и взлет цен. Второе премьерство — реприватизация. Вроде благородно, а на самом деле ни один хозяин не станет модернизировать завод, зная, что его завтра могут отобрать.

Контракт на 500 дорогих тепловозов с Кореей при стоящем Лугансктепловозе и его отъем у России — стоит до сих пор, треть Луганска без работы. Вступление в ВТО — условия такие, что баланс внешней торговли упал с +3,7 до -18,6 и гривня рухнула в два раза. 70 млрд.грн. долгов за последние три месяца под 20-30%. Это помимо газового контракта, который Pоссия готова была подписать по 250. Не считая выборной компании (закупки по диким ценам и ежедневные полеты).

По сравнению с этим МежГoрье и вертолет Януковича — просто жалкие копейки. Но хозяевам СМИ не нужна сильная Украина, поэтомy мелкие грешки Яныка раздуваются, а преступления Пиз-дЮли подаются как победы (две громкие победы в газовых войнах). Подумайте об этом и Ваши мозги встанут на место. *http://gidepark.ru/community/90/article/443609/index/userId/nikolaivelei

Посилання на коментар

А звідки ви знаєте про це7 Довелося мені читати ваше зізнання що східніше Одещини ви не бували. Звідки така інфа? ;)

Інтернет почитую, з людьми спілкуюся. Правда там люди не такі як галичани - їм важко зізнатися у помилках чи визнати провину. Вони як равлики ховаються у свої хатки - намагаються закритися у звичному життєвому просторі - як, наприклад, форум, чи ЖЖ спільнота. І це також хороша ознака - їм страшно, вони почувають дискомфорт, їх меншає, тому нема відчуття переваги за якою можна сховатися. Ось такі в мене залишаються відчуття після походів Донецькими сайтами.

Посилання на коментар

Інтернет почитую, з людьми спілкуюся. Правда там люди не такі як галичани - їм важко зізнатися у помилках чи визнати провину. Вони як равлики ховаються у свої хатки - намагаються закритися у звичному життєвому просторі - як, наприклад, форум, чи ЖЖ спільнота. І це також хороша ознака - їм страшно, вони почувають дискомфорт, їх меншає, тому нема відчуття переваги за якою можна сховатися. Ось такі в мене залишаються відчуття після походів Донецькими сайтами.

Ну у кожного своє сприйняття прочитаного. Люди як люди, може і не задоволені владою але не в такій мірі як намагаються показати різні опозиційні сили.
Посилання на коментар

Громче всех кричала о Европе. Вот теперь и получит некоторые из евроценностей, т.с. методом последовательных приближений. Еврокамерой обеспечена, теперь разодолжится евросроком. Имею вот сомнения, что на зоне, ей будут предоставлены такие привилегии.

А наших политиканов там, особо и не видать. Им на ЮВТ начхать с высокой колокольни, последние надежды на освобождение ЮВТ рухнули, у каждого забота о том, как-бы пристроиться в следующую каденцию. Один неудачник и бездарь Власенко, во все дыры суётся, да и то на каждом шагу брешет

Посилання на коментар

Ну у кожного своє сприйняття прочитаного. Люди як люди, може і не задоволені владою але не в такій мірі як намагаються показати різні опозиційні сили.

Наша опозиція намагається нагнітати. А це прояв слабкості - як на мене. Кращий і такий, що відповідає європейському рівню, спосіб - це вибори. А щоб перемогти на виборах, не треба кричати: Владу геть! - треба зібратися і створити альтернативний план, щоб люди бачили на кого вони будуть міняти сьогоднішніх. Ну а це набагато складніше, а наші політики не звикли до тяжкої праці.

Хоча, якщо так і не з"явиться конструктив в теперішньої тіпа опозиції, я все ж таки вважаю, що голосувати треба за них - ну хоча б тому, щоб привчити політиків - нічого вічного не буває. Ну а тоді садити, садити і ще раз садити. Скриньку вже відкрили...

Посилання на коментар

Громче всех кричала о Европе. Вот теперь и получит некоторые из евроценностей,

Зловтіха - не краща з людських якостей.

Для довідки:

Зловтіха — задоволення від невдач інших. Зловтіха залежить від заздрості, при чому рівень заздрості може передбачити рівень зловтіхи.

Термін «зловтіха» походить від німецького Schadenfreude (Schaden — збитки, + Freude — радість), хоча західноєвропейські мови запозичили слово без змін.

Посилання на коментар

Зловтіха - не краща з людських якостей.

Для довідки:

Зловтіха — задоволення від невдач інших. Зловтіха залежить від заздрості, при чому рівень заздрості може передбачити рівень зловтіхи.

Термін «зловтіха» походить від німецького Schadenfreude (Schaden — збитки, + Freude — радість), хоча західноєвропейські мови запозичили слово без змін.

Наверное в Вас, крепеко вбито понятие того, что в Донбассе существуют лишь бандиты и нищие, причём и те и другие, неграмотны до такой степени, что справочной литературой даже пользоваться не умеют. И лексион, сродни незабвенной Э.Щукиной. Уж который раз, цитируете мне толкования того или иного.

Кстати, толкование "зловтихи", считаю весьма неудачным. Во всяком случае, в данной ситуации. Нечему там завидовать. Это пусть ЮВТ мне завидует. Уж во всяком случае, на прожиточный минимум, родня мне не скидывается. И живу у себя дома, а не в VIP - ПКТ. И три десятка уголовных дел на мне не висят...

Посилання на коментар

Кстати, толкование "зловтихи", считаю весьма неудачным. Во всяком случае, в данной ситуации. Нечему там завидовать. Это пусть ЮВТ мне завидует. Уж во всяком случае, на прожиточный минимум, родня мне не скидывается. И живу у себя дома, а не в VIP - ПКТ. И три десятка уголовных дел на мне не висят...

Те, що ви робите називається - зловтішатися, тобто, отримувати задоволення від чужого горя.

Навіть якщо Тимошенко винна, а в цьому я не сумніваюся, ті, хто її судить і як судять перекреслюють задоволення від торжества справедливості - без чого цей суд не має ніякого значення. Ну хіба потішать своє самолюбство кілька негідників, позловтішаються люди, які мало розуміються в тому, що відбувається в країні - а далі що?

Посилання на коментар

Лі Тернер

Посол Великої Британії в Україні

Верховенство права в Україні: коли все більше означає все менше

Звичайно, – каже мій український співрозмовник, – треба визнати той факт, що Тимошенко у чомусь винна, навіть якщо це неможливо довести. Усі про це знають. Подивіться, скільки проти неї висунуто звинувачень.

Однак без судового процесу, який викликає довіру, звинувачення не мають сенсу, - кажу я. – Додавання все нових і нових звинувачень просто призводить до того, що судовий процес викликає все менше і менше довіри, і виглядає все більше і більше політично вмотивованим. Другий момент – це вибірковість звинувачень. Ви вважаєте, що люди з одного політичного табору з більшою вірогідністю є винними у правопорушеннях, аніж люди з іншого?

Ну, – усміхається він. – Вочевидь, ні.

Я не маю певного погляду щодо винності або невинності будь-кого з лідерів опозиції, проти яких висунуті звинувачення у ході недосконалих судових процесів, що відбуваються сьогодні. Однак я пригадую цю розмову після нещодавнього тривожного судового засідання у розгляді справи колишнього Прем'єр-міністра Тимошенко в камері слідчого ізолятора, що само по собі завдає шкоди репутації України та верховенства права в цій країні. Є ризик того, що, якщо достатньо часто щось повторювати, то люди почнуть у це вірити. Наприклад, у них може скластись враження, що, якщо проти якоїсь особи висунуто звинувачення у скоєнні 100 злочинів, імовірність того, що вона винна в одному з них, напевне зросте. Насправді ж істина полягає у протилежному: коли проти однієї особи висувається все більше й більше звинувачень, причому деякі [з цих звинувачень] сягають десятирічної давнини, а експерти вважають, що строк давності в них вже скінчився, то це посилює враження про політично мотивований судовий процес. Як і враження про те, що це є "вибіркове правосуддя", за словами комісара ЄС Штефана Фюлє 13 грудня в Києві.

Посилання на коментар

12:06

В США сняли фильм о преступлениях Тимошенко

Судебный процесс над экс-премьером Юлией Тимошенко заставил украинцев иначе взглянуть на знакомого всем политика. Юлии Владимировне долго удавалось избегать ответственности за свои преступления, завоевав доверие людей и прикрываясь образом светлого лидера. Однако сомнительное прошлое не забыто. Новая редакция нашумевшей кинокартины "Украденный Попкорн" стала для некоторых откровением. Впервые мы получили ответы на вопросы, давным-давно зарытые в глубине криминального прошлого тандема Тимошенко-Лазаренко.

Один из них: почему несомненно умная и беспредельно расчетливая Леди Ю все-таки подписала контракт Путина? В фильме, который сейчас в полной версии представлен в интернете, это объясняется прошлым Тимошенко, связанном с Лазаренко, их совместным коррупционным бизнесом, за который Павел Иванович досиживает срок в США. Впрочем, экономические преступления не повод рассуждать о том, хороший Тимошенко человек или плохой, ведь речь идет исключительно о фактах.

О том, что Тимошенко являлась соучастником преступного сговора с Лазаренко, по очереди повторяют два федеральных обвинителя, принимавшие участие в деле Павла Ивановича: Джонатан Хоуден и Марта Берш. Так, по словам Берш, Тимошенко вместе с Лазаренко вывели из Украины многомиллионные суммы на оффшорные счета.

В то же время создатели фильма говорят, что он не о преступлении, как таковом, а о репутации. "Мы задали себе вопрос: почему в современном мире такая категория, как репутация, потеряла свое былое значение? Почему люди с сомнительным прошлым могут делать и делают блестящую карьеру в большой политике?", - говорил на презентации "Украденного попкорна" в декабре 2009-го Бретт Ален.

Ответы на поставленные вопросы появились только сейчас. Обе версии фильма говорят об одном и том же. Первая - что нельзя допускать к власти политиков, имеющих скелеты в шкафу; вторая - что в ответственный момент эти скелеты превращаются в угрозу национальной безопасности государства. А в итоге за все приходится платить. Рано или поздно...

*http://versii.com/news/245938/

У Тимошенко така «наворочена» ВІП-камера, що й на волі не кожен так живе - правозахисник

13.12.2011 07:13

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відбуває покарання в Київському СІЗО у VIP-умовах, розповів голова правління Міжнародної громадської організації Міжнародна ліга захисту прав громадян Едуард Багіров.

"За 12-бальною шкалою місцеперебування Тимошенко можу оцінити на 12. У 2009 році я був у Київському СІЗО у складі делегації, яка проводила перевірку, і знав, що тоді почали будівництво VIP-камери. Я особисто не проти, щоб кожен в'язень утримувався у комфортних умовах, але ці умови не доступні кожному. З одного боку, це мене засмучує - у Київському СІЗО 4 тисячі засуджених", - сказав Багіров на прес-конференції. Про це інформує Кореспондент.

За його словами, у в'язниці, як і на волі, не кожен може дозволити собі VIP-умови - все залежить від соціального та фінансового становища.

"У Тимошенко двомісна палата і все є: телевізор, холодильник, душова кабінка, туалет. Усередині там все красиво. Кондиціювання є спільне. Але це не змінює того факту, що це в'язниця", - зазначив Багіров.

"Давайте проведемо опитування 1000 ув'язнених Київського СІЗО. 999 з них скажуть вам, що у них погіршилося здоров'я. Там не можна почуватися комфортно. В'язниця - це не місце, яке додає здоров'я", - додав він.

Як повідомлялося, партія Батьківщина заявляє, що влада свідомо реалізує сценарій вбивства Тимошенко в слідчому ізоляторі. *http://www.expres.ua/news/2011/12/13/56024

Посилання на коментар

12:06

В США сняли фильм о преступлениях Тимошенко

. А в итоге за все приходится платить. Рано или поздно...

*http://versii.com/news/245938/

Здається це ви писали, що знаєте про презумпцію невинності - до чого тут згадка про цей фільм?, до речі, дуже сумнівного походження, ну хоча б тому, що був зроблений під вибори. Якщо Тимошенко судили не за ті злочини - значить їх довести складно.

Зрозумійте одне, якщо судять ТАКУ людину, цей процес має бути поза сумнівами справедливий і з беззаперечними доказами. Те, за що засудили Тимошенко, Меркель прокоментувала у звичній для неї простецькій манері: Якщо завтра я стану опозицією, то мене також зможуть посадити за те, що я перебуваючи на посту канцлера, давала мільярдні позики Греції?

Світ не розуміє за що сидить Тимошенко. Схоже, влада також, бо пояснити ніхто не хоче. Якщо вони хотіли використати цей процес, щоб передивитися умови Газового контракту і їм потрібні були аргументи - ми б це зрозуміли, але ж ні, влада відмовилася від арбітражного суду і вже лунають заяви, що Україна готова (!!!!!) платити 400 дол за куб. І тут доречно запитатися, а за що віддали Севастополь?

Нема логіки у переслідуванні Тимошенко - воно лише породжує зловтіху - не дуже хорошу людську якість. Вам від того легше? Мені - ні. І це при тому, що я не симпатичка Тимошенко.

Посилання на коментар

"У Тимошенко двомісна палата і все є: телевізор, холодильник, душова кабінка, туалет. Усередині там все красиво. Кондиціювання є спільне. Але це не змінює того факту, що це в'язниця", - зазначив Багіров.

З Багірова такий правозахисник...пам"ятається, він згадувався у справі педофілів - був на стороні ПР, які і випустили цю недоведену досі мульку перед виборами.

Шановний, негоже вдаватися до таких "авторитетів". Якщо дуже хочеться прокоментувати перебування Тимошенко у в"язниці, то пошліться на Карпачову - її точно не можна назвати подругою Тимошенко.

Посилання на коментар

Здається це ви писали, що знаєте про презумпцію невинності - до чого тут згадка про цей фільм?,

в статті про фільм написано наступне

О том, что Тимошенко являлась соучастником преступного сговора с Лазаренко, по очереди повторяют два федеральных обвинителя, принимавшие участие в деле Павла Ивановича: Джонатан Хоуден и Марта Берш

. Якщо Тимошенко судили не за ті злочини - значить їх довести складно

За Тимошенко сидять інші. В Росії за неї відсидів генерал Олійник, в штатах відсижує Лазаренко. Тимошенко дуже хитра і вирішувала свої питання руками інших. Абож припускаю що Лазаренко та генерал Олійник джентельмени які не видали спільницю.

Зрозумійте одне, якщо судять ТАКУ людину,

З великої літери пишуть тільки ім"я Бога. ...

цей процес має бути поза сумнівами справедливий і з беззаперечними доказами.

Чим саме панна відрізняється від інших підозрюваних? виходить що інших можна судити несправедливо і малодоказово?

Те, за що засудили Тимошенко, Меркель прокоментувала у звичній для неї простецькій манері: Якщо завтра я стану опозицією, то мене також зможуть посадити за те, що я перебуваючи на посту канцлера, давала мільярдні позики Греції?

Тре спершу поцікавитися партійною прниналежністю Меркель.

ІСвіт не розуміє за що сидить Тимошенко.

Світу байдуже до Тимошенко. У них своїх клопотів вистачає на фоні нестабільного евро, кризових явищ, проблем з Грецією, Італією. Це наші заслані козачки від опозиції шляються европами і плачутся однопартійцям з европарламенту у жилетку і час од часу в захваті коментують висловлювання того чи іншого політика. Якщо він навіть останній у патрійному обозі. Натомість наші так звані опозиціонери забувають відповісти - а що власне зробили вони і ВОНА для реструктуризації судової системи? Невже до суду над Тимошенко у нас був самий чесний та гуманний суд? Чому раніше закривали очі на сумнівні рішення судів на свою користь а зараз здіймають гвалт?

І тут доречно запитатися, а за що віддали Севастополь?

Мені до Севастополя набагато ближче ніж вам але я не переймаюсь ні загрозою якою нас так лякали після харківських угод ні тим, що Севастополь знаходиться у аренді. Кожна розумна країна має військові бази на своїй території і особливо не переймається залякуванням населення

Нема логіки у переслідуванні Тимошенко

Лишень один приклад. Відомі авто "швидкої" На них як відомо було написане таке - від кабінету міністрів Юлії Тимошенко" Чи не так? Але гроші на ці авто виділив кабмін з державної скарбниці себто ці грощі є власністю держави. А ось якби панна з косою змусила міністрів кабміну свого імені скинутися власним коштом та купити ці авто то лишень тоді на автівках мав право з"явитися той напис який був. А так використавши державні кошти вона використала службове положення у власних цілях а саме - рекламувала себе за державний кошт. Логічно я пояснив чи ні аферу Тимошенко?
Посилання на коментар

В 2008 году против моего отца было возбуждено уголовное дело. По которому он получил условных 3 года. А за что? За то что для 5000 тыс. населения решил проблему отопления реконструировав котельную за 2,5 месяца, что все вокруг считали невозможным. Отдал все обязательства в неимоверных размерах. После чего "чего изволите" возбудили дело и скачали немеренно денег.

За то за что судят Тимошенко посадить можно каждого жителя Украины. Написано что тот кто сказал "не укради" сказал и "не убий" Поэтому если ты не убил но украл то также преступник закона.

Любого директора любой строительной организации можно судить за обнал денег. Надо же хоть как-то откаты отдавать, а при этом платить з.п. рабочим и т.п.

Мы все преступники. И тогда как несем мелкие взяточки учителям, врачам, и прочим стервятникам и тогда как проявляем полное безразличие *http://www.youtube.com/watch?v=5sZ1m4rD3Do к бедам и страданиям окружающих.

Меня раздражают лицемеры исповедующие принципы отвлеченной морали, которые готовы чужими руками творить любое зло ради себя любимых, а после еще умудряться обливать грязью тех кто это зло творил. Так кто настоящий приступник?

Посилання на коментар

Так кто настоящий приступник?

Власть. Действующая по закону - тот прав у кого больше этих самых прав. Под властью я понимаю не только эту а и бывшую и до, и до.. Два десятка лет нас кормили баечками об независимости а шо на деле? Мы дерём друг дружке чубы а наши "слуги народа" решают сои насущные проблеммы не забывая подлить масла в огонь наших споров.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...