GiRaFo.chka Опубліковано 19 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2013 новые темы не создаются Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2013 новые темы не создаются які теми, я зайти на форум не можу - лише через проксі!!! На жаль, Google Chrome не вдалося знайти сторінку ukrpolitforum.com Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2013 Досі не можу поставити авку видає таку інфу: 500 Internal Server Error Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2013 і картинки загрузити не можу: 500 Internal Server Error Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2013 і картинки загрузити не можу: 500 Internal Server Error а я вчера раз сто пыталась новую тему открыть - тоже 502, хоть убейся. Видимо, до 6 мая так и останутся недоделки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2013 а маленькі ставляться Та ладно і так нема часу в неті сидіти. А вже після свят я того адміна на край світу знайду і дістану до печінок!!! Буде знати, як залишати жінку без обличчя (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 АДМІН!!!!! На форумі завівся спамер ОЛИГАРХ2013 загидив форум тупими темами типу ОКРАИНА РЕЧИ ПОСПОЛИТОЙ, 1250-1939 ЗЕМЛИ КИЕВСКОЙ Руси в ПОЛЬШЕ СЛАВА ОКРАИНЕ САЛА им ЛОЗУНГИ Дур Дома ЛЬВОВА СМЕШНО под ОРАНЖЕВЫМ СТЯГОМ ВПЕРЕД Евреи ВПЕРЕД ............ Та реагуй вже накінець!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Юля, не знаю як ти, а я на цьому безхозному смітнику не маю ніякої охоти писати. Поки адмін не наведе порядок!!!! Бо таке враження, що я або в лікарні для старих маразматиків, або в дурці. ти тільки заціни рівень дискусії. і твій любимчик тут як тут з його особливим почуттям гумору, який видає лише регочучий смайл http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=187531 З.І. До речі, таке "рідке" поєднання нелюбові до Рабіновича і галичан - тебе не насторожує? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Юля, не знаю як ти, а я на цьому безхозному смітнику не маю ніякої охоти писати. Поки адмін не наведе порядок!!!! Бо таке враження, що я або в лікарні для старих маразматиків, або в дурці. ти тільки заціни рівень дискусії. і твій любимчик тут як тут з його особливим почуттям гумору, який видає лише регочучий смайл http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=187531 З.І. До речі, таке "рідке" поєднання нелюбові до Рабіновича і галичан - тебе не насторожує? Давно должно было насторожить! Насторожило бы, так , возможно, и подумали бы: а не дураки ли вы, все ли в порядке в вашем королевстве? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2013 Давно должно было насторожить! Насторожило бы, так , возможно, и подумали бы: а не дураки ли вы, все ли в порядке в вашем королевстве? иди срать, калоша дырявая. Прирслуживай на донецком, здесь я тебя медленно, но верно буду подтаптывать копытами до состояния полной изношенности. Учти, мне здоровья, времени и терпения хватит, чтоб не торопясь приучить тебя саму к мысли, что ЗДЕСЬ тебе ловить нечего, короста гнилая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2013 З.І. До речі, таке "рідке" поєднання нелюбові до Рабіновича і галичан - тебе не насторожує? ты же знаешь, я наблюдательная. Но я уже стольких принимала за бывшую свою любовь, что мне самой надоело выискивать в каждом новом идиоте - милые сердцу черты)). Даже если это и он - я просто не замечаю. Его никто не замечает. Из людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2013 Адмін, почисти форум від спамера новоспеченого ОЛИГАРХА!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.