Перейти до змісту
Український політичний форум

Я НИЧЕГО НЕ ПОНИМАЮ !!! МЫ ПОЧИНИЛИСЬ ИЛИ НЕТ???

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

новые темы не создаются

які теми, я зайти на форум не можу - лише через проксі!!!

На жаль, Google Chrome не вдалося знайти сторінку ukrpolitforum.com

Опубліковано

і картинки загрузити не можу: 500 Internal Server Error

а я вчера раз сто пыталась новую тему открыть - тоже 502, хоть убейся. Видимо, до 6 мая так и останутся недоделки.

Опубліковано

post-28848-1366439637_thumb.gif

а маленькі ставляться

Та ладно і так нема часу в неті сидіти. А вже після свят я того адміна на край світу знайду і дістану до печінок!!! Буде знати, як залишати жінку без обличчя (!!!!)

post-28848-1366439748_thumb.gif

Опубліковано

АДМІН!!!!!

На форумі завівся спамер ОЛИГАРХ2013

загидив форум тупими темами типу ОКРАИНА РЕЧИ ПОСПОЛИТОЙ, 1250-1939 ЗЕМЛИ КИЕВСКОЙ Руси в ПОЛЬШЕ

СЛАВА ОКРАИНЕ

САЛА им

ЛОЗУНГИ Дур Дома ЛЬВОВА

СМЕШНО

под ОРАНЖЕВЫМ СТЯГОМ

ВПЕРЕД Евреи ВПЕРЕД ............

Та реагуй вже накінець!!!!

Опубліковано

Юля, не знаю як ти, а я на цьому безхозному смітнику не маю ніякої охоти писати.

Поки адмін не наведе порядок!!!!

Бо таке враження, що я або в лікарні для старих маразматиків, або в дурці.

ти тільки заціни рівень дискусії. і твій любимчик тут як тут з його особливим почуттям гумору, який видає лише регочучий смайл

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=187531

З.І. До речі, таке "рідке" поєднання нелюбові до Рабіновича і галичан - тебе не насторожує?

Опубліковано

Юля, не знаю як ти, а я на цьому безхозному смітнику не маю ніякої охоти писати.

Поки адмін не наведе порядок!!!!

Бо таке враження, що я або в лікарні для старих маразматиків, або в дурці.

ти тільки заціни рівень дискусії. і твій любимчик тут як тут з його особливим почуттям гумору, який видає лише регочучий смайл

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=187531

З.І. До речі, таке "рідке" поєднання нелюбові до Рабіновича і галичан - тебе не насторожує?

Давно должно было насторожить! Насторожило бы, так , возможно, и подумали бы: а не дураки ли вы, все ли в порядке в вашем королевстве?
Опубліковано

Давно должно было насторожить! Насторожило бы, так , возможно, и подумали бы: а не дураки ли вы, все ли в порядке в вашем королевстве?

иди срать, калоша дырявая. Прирслуживай на донецком, здесь я тебя медленно, но верно буду подтаптывать копытами до состояния полной изношенности. Учти, мне здоровья, времени и терпения хватит, чтоб не торопясь приучить тебя саму к мысли, что ЗДЕСЬ тебе ловить нечего, короста гнилая.
Опубліковано

ты же знаешь, я наблюдательная. Но я уже стольких принимала за бывшую свою любовь, что мне самой надоело выискивать в каждом новом идиоте - милые сердцу черты)). Даже если это и он - я просто не замечаю. Его никто не замечает. Из людей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...