GiRaFo.chka Опубліковано 15 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2011 Я НИЧЕГО НЕ ПОНИМАЮ !!! МЫ ПОЧИНИЛИСЬ ИЛИ НЕТ??? Или наполовину? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Gennadiy Опубліковано 15 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2011 на форум производится ддос-атака, поэтому ближайшее время возможны перебои в работе. Если страница не загружается - просто обновите её (нажмите клавишу F5 на клавиатуре). Постараемся устранить проблему в кратчайшие сроки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2011 Постараемся устранить проблему в кратчайшие сроки. А в мене не видно відвідувачів форуму. Хоч інші пишуть повідомлення, я їх не бачу. Внизу, де висвічується статистика відвідувань, все по нулях, лише мій нік, коли я реєструюся і нулі, коли я заходжу як гість. Це тільки в мене чи в інших так само? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 почему не прикрепляются файлы и не вставляются аватарки? Ау! Бамбук! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bambuk Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Проверьте сейчас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Проверьте сейчас Только что пробовала прикрепить с компа файл - не получилось. Админ-ЧИК - плис.... Пардон, тут вышло..... Сейчас буду пробовать на форуме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 так с авой порядок ща лепим прикрепление как обычно! Как перед пасхой так всегда проблемы! то атаки то драйвера летят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 так с авой порядок ща лепим прикрепление как обычно! Как перед пасхой так всегда проблемы! то атаки то драйвера летят Юля, ПОЛУЧИЛОСЯ-аааааааааа Ура!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Юля, ПОЛУЧИЛОСЯ-аааааааааа Ура!!!!!!!! шо, наши в городе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Даже создав эту тему Жирафа все равно ничего не поймет ((. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Даже создав эту тему Жирафа все равно ничего не поймет ((. Якого хрєна ти скрізь свого носа сунеш - тебе хтось щось запитувався? - НІ!!! То сиди і сопи у всі свої дірочки. Навіть не вірю, що зрозумієш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Якого хрєна ти скрізь свого носа сунеш - тебе хтось щось запитувався? - НІ!!! То сиди і сопи у всі свої дірочки. Навіть не вірю, що зрозумієш... спокуха. мы эту сову разъясним красиво. Терпение, мой друг... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Уважаемый Геннадий, на форуме проблемы - есть сложности с соединением. Ошибка "504 вышло время ожидания!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Не можу поставити аватар!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Не можу поставити аватар!!!!!!! Это радует! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Не можу поставити аватар: 500 Internal Server Error Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Это радует! і чому мене не дивує твоя радість з чужих проблем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 і чому мене не дивує твоя радість з чужих проблем?Просто нам авки Орианы достаточно! Какая же это проблема: у тебя - 1 авка, и у нас по одной авке. Все норм)) Зачем еще один длинный нос? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Не можу поставити аватар: 500 Internal Server ErrorЯ взяла фотку меньшего размера и эта надпись пропала, аватар установился. Скорее всего сбой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Просто нам авки Орианы достаточно! Какая же это проблема: у тебя - 1 авка, и у нас по одной авке. Все норм)) Зачем еще один длинный нос? а для чого 150-ть тупих постів на добу? може б ти скромніше вела себе - ти ж тут не комісія на конкурсі краси і навіть не модератор - так що тримай свої поради при собі - тим більше - ти носа взагалі не маєш - ні довгого, ні короткого :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Я взяла фотку меньшего размера и эта надпись пропала, аватар установился. Скорее всего сбой. я взяла стару авку - чому я її повинна ще зменшувати. збої ж потрібно ВИПРАВЛЯТИ, а не зменшувати розміри авок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 АДМІН!!!!!!!!!!!!!!! я не можу поставити аву!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 а для чого 150-ть тупих постів на добу? може б ти скромніше вела себе - ти ж тут не комісія на конкурсі краси і навіть не модератор - так що тримай свої поради при собі - тим більше - ти носа взагалі не маєш - ні довгого, ні короткого :lol: Уточнение: далеко не тупых и не 150, а в среднем - 50. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 АДМІН!!!!!!! Довго я ще буду ходити без обличчя??????????????!!!!!!!!!!! В мене не ставиться авка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Уточнение: далеко не тупых и не 150, а в среднем - 50. хвали мене, моя губо... 153 за добу - рекорд форуму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 хвали мене, моя губо... 153 за добу - рекорд форуму. Порадуйся за меня. Только жаль, что подсчет твой не верен)). Сама разберешься, почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Уточнение: далеко не тупых и не 150, а в среднем - 50. До цемпионки мира по близкой тупизне тебе еще в среднем пахать и пахать.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 До цемпионки мира по близкой тупизне тебе еще в среднем пахать и пахать..А твой оригинал уже этого добился - тупизна через край бьет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 А твой оригинал уже этого добился - тупизна через край бьет. И всё по Вашему ведру, мадам? Сочувствую. Но Вам ведь давали совет попытаться снять его? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2013 502 Bad Gateway ....ть АДМІН, та роби щось з форумом!!!!!!!!!!!!1 Дістало по десять хвилин чекати з"єднання!!!!!!!!!!! і авка досі не ставиться!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.