Гість Гера Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Интересная статья, почитайте! [http://kharkov-inform.ucoz.ua/news/iz unii k iskonnomu pravoslaviju/2011-03-19-262] Раньше я не вдавалась в такие подробности и столь глубоко не погружалась в вопросы православия в Украине. Но в связи с последними событиями в этой стране местному населению должны пойти на пользу данные факты. Ведь происходящее в XIX веке очень близко соприкасается с нашими днями и я бы даже сказала, повторяется сегодня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Раньше я не вдавалась не погружалась . местному населению должны пойти на пользу данные факты. Ведь происходящее очень близко соприкасается с нашими днями дорагое Гера чка спасибо за статю толька не очинь пон ила что про что читать ?Про униятов, енерала Петрова или управления миром и я тожа не пагружалась толко начила вдаватся вси равно спасиба ваша му-му. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Интересная статья, почитайте! [http://kharkov-inform.ucoz.ua/news/iz unii k iskonnomu pravoslaviju/2011-03-19-262] Раньше я не вдавалась в такие подробности и столь глубоко не погружалась в вопросы православия в Украине. Но в связи с последними событиями в этой стране местному населению должны пойти на пользу данные факты. Ведь происходящее в XIX веке очень близко соприкасается с нашими днями и я бы даже сказала, повторяется сегодня. Герочко, не читайте більше ТАКОГО - воно не для вашого куцого розуму. Текст великий - диви, витіснить щось важливе з вашої голови, життєво необхідне - ну як, наприклад, почистити зуби на ніч, чи поснідати зранку. Вам це треба?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Герочко, не читайте більше ТАКОГО - воно не для вашого куцого розуму. Текст великий - диви, витіснить щось важливе з вашої голови, життєво необхідне - ну як, наприклад, почистити зуби на ніч, чи поснідати зранку. Вам це треба?...Ориана, ты понимаешь, что такое резюме??? Или твоя фамилия таки та, что я называла? Не серди меня. Я не могу переносить часть текста!! Выделено жирным шрифтом: В конечном счете мы имеем:- противостояние общества и власти; -противостояние значительных частей общества и т д. Это важное заключение. А ты упрямишься! Действительно же интересно сравнить и другим ознакомиться с той статьей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Ориана, ты понимаешь, что такое резюме??? Или твоя фамилия таки та, что я называла? Не серди меня. Я не могу переносить часть текста!! Выделено жирным шрифтом: В конечном счете мы имеем: - противостояние общества и власти; -противостояние значительных частей общества и т д. Это важное заключение. А ты упрямишься! Действительно же интересно сравнить и другим ознакомиться с той статьей! Жужочко, а ти знаєш такий прийом, як маніпуляція свідомістю: серед купи ПРАВИЛЬНИХ, ОЧЕВИДНИХ речей впихнути кілька речень, заради яких і писалася стаття. Ось саме це я і виділила: якщо нема правди в дрібницях - на велике можна не дивитися - це 100% маніпуляція свідомістю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 той статьей До речі, а ти не сплутала теми. Бо мені здалося, що ти маєш на увазі статтю на Реформах - та я й за неї відповіла. А тепер лише подивилася, що це Герина муйня - та все це ще одна маніпуляція і суцільна брехня. Попи, які роздмухують протистояння, перші ж будуть покарані - Господом - це швидко мине - ось побачиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Жужочко, а ти знаєш такий прийом, як маніпуляція свідомістю: серед купи ПРАВИЛЬНИХ, ОЧЕВИДНИХ речей впихнути кілька речень, заради яких і писалася стаття. Ось саме це я і виділила: якщо нема правди в дрібницях - на велике можна не дивитися - це 100% маніпуляція свідомістю.Та я ж тебя не всю статью просила - а Р Е З Ю М Е !! которое плавно вытекает из нее и , накладываясь на текущий момент, соответствует нынешнему положению вещей в стране, тем самым дав понять обществу во что их заводят уловки, судороги и агония нынедействующего правительства! Когда мы приводим цитаты древних, это не означает манипулирование сознанием! Когда я привожу цитаты Ленина из его работ, выборочно делая ударения на каких-либо необходимых шагах или единственно верном выборе- это же не означает полного согласия со всем приводимым текстом! Я не просила тебя вырывать из контекста, а лишь привести резюме, т.е. заключение о том, к чему приводит ложная, ошибочная политика управления. Р.S. Да, в статье, ссылку на которую давал К., только это было при другом правительстве. Но вывод был замечательный. Только и всего просила тебя. Непонятливая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Та я ж тебя не всю статью просила - а Р Е З Ю М Е !! которое плавно вытекает из нее и , накладываясь на текущий момент, соответствует нынешнему положению вещей в стране, тем самым дав понять обществу во что их заводят уловки, судороги и агония нынедействующего правительства! Когда мы приводим цитаты древних, это не означает манипулирование сознанием! Когда я привожу цитаты Ленина из его работ, выборочно делая ударения на каких-либо необходимых шагах или единственно верном выборе- это же не означает полного согласия со всем приводимым текстом! Я не просила тебя вырывать из контекста, а лишь привести резюме, т.е. заключение о том, к чему приводит ложная, ошибочная политика управления. Р.S. Да, в статье, ссылку на которую давал К., только это было при другом правительстве. Но вывод был замечательный. Только и всего просила тебя. Непонятливая. Вибач, я так не вмію: "Тут помню, а вот тут не помню..." Я читаю текст і коли наштовхуюся на протиріччя або відверту брехню, починаю думати в іншому напрямку: не про зміст статті чи правильні висновки, а для чого були допущені промахи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Вибач, я так не вмію: "Тут помню, а вот тут не помню..." Я читаю текст і коли наштовхуюся на протиріччя або відверту брехню, починаю думати в іншому напрямку: не про зміст статті чи правильні висновки, а для чого були допущені промахи. С волками жить - по-волчьи выть. С врагами нации надо учиться воевать их же методами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 С волками жить - по-волчьи выть. С врагами нации надо учиться воевать их же методами. У цьому я з тобою не погоджуся: в суспільстві є запит на правду і моральність. До речі, янек нащупав цей пульс - але так як з одним у нього, як кажуть, рилом не вийшов, а пластику робити запізно, то він налягає на правду: бач як його промови відрізняються від бровад Тимошенко. Він говорить про погане - і це люди сприймають, повір, бо це правда і саме це додає йому симпатії. Він має дуже розумних консультантів, видно, що працюють на совість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Жахливо гальмує сайт... А мене вже женуть спати. Добраніч. Цьом па-па Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 саме це додає йому симпатії. Він має дуже розумних консультантів, О, нет... это что-то по столярной части.. а я человек творческий..., деревянные изделия нравятся обработанные лаком, желательно с инкрустацией, и чтоб какая-то польза была.. хотя бы в виде шахматных фигурок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2011 О, нет... это что-то по столярной части.. а я человек творческий..., деревянные изделия нравятся обработанные лаком, желательно с инкрустацией, и чтоб какая-то польза была.. хотя бы в виде шахматных фигурок. Ти просто тікаєш від реальності: прикриваєш очі руками, як дитина: я не буду на цього дядю дивитися, він мені не симпатичний. Але від того твоя реальність нікуди не зникає, бо цей неприємний дядечко - президент твоєї країни і як би ти не відгороджувалася, від нього залежить твоє життя, ну якщо навіть не Твоє, то життя оточення, від якого ти також не зможеш заховатися. Ось так, люба моя, то чи не подивитися страху в обличчя і починати реально щось мислити про теперішню ситуацію, а не розмірковувати про глобальні процеси, які мало чим від нас залежать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Пенсійна реформа чи пенсійне "кидалово"? Коли ж всі прості пенсіонери нарешті зрозуміють, що їх ошукали? Вони ж наївно сподівалися, що не може влада їх так "кинути". Влада "кидала" і буде "кидати" доти, доки громадяни будуть наївними холопами. А схема пенсійного шахрайства від влади така: - Ми гарантуємо вам соціяльний захист! – казали владні шахраї, запроваджуючи "пенсійну реформу". – Ми гарантуємо вам... (тут вони робили загадкову паузу і витріщали очі) ПЕНСІЇЇ! Пенсії – це надзвичайно прекрасно! Уявіть, коли ви станете стареньким і вже не зможете заробляти собі на хліб, ми (шахраї) будемо платити вам достойну (на наш погляд) пенсію. - А де ж ви візьмете гроші, перепрошую?... - А у вас же і візьмемо! Ми щомісяця будемо у вас відбирати третину вашого заробітку у так званий "Пенсійний фонд". - Третину? Ого! - Але ви не будете цього відчувати, бо ми змушуватимемо платити ваших роботодавців. - А, роботодавців? Це добре... А де роботодавці братимуть ці гроші? - Ну як це – де? Та в них грошей кури не клюють! Справді... Але чи не краще було б, щоби вони виплачували цю третину зарплати нам, а не вам... - Ну ні! Ви ж ці гроші тупо потратите і залишитеся без пенсії! А ми вам пенсії пропонуємо! До кінця вашого життя ми вам будемо платити пенсії! Ну як? - Та, в принципі, спокусливо... - Ну давайте, вибирайте нас, ми ж вам пенсії гарантуємо такі достойні (подумки... 600 гривень). - Достойні (ми думаємо, що 3000 гривень)? Ну добре, а є якісь розрахунки?.. - Та які розрахунки, ви отримуєте довічну пенсію! - Ну справді, як же без пенсії... Голосуємо за ваш соціяльний пакет... Ви можете не повірити, але майже всю свою історію людство жило без пенсій. Пенсійні шахрайства набули небачених масштабів тільки у ХХ сторіччі. У чому ж суть цього шахрайства? Мало хто може це зрозуміти, але я спробую пояснити. Уявімо собі, що ваша зарплата становить 2000 гривень. Отже, щомісяця ви віддаєте у Пенсійний фонд 640 гривень. За сорок років – від 25 до 65 – ви віддасте у ПФ 307200 гривень(!). Коли ви вийдете на пенсію вам (якщо ви не голова Пенсійного фонду) платитимуть приблизно 800 гривень. Якщо ви чоловік, то ваша тривалість життя в Україні (за статистикою) становить 65 років. Тобто з моменту виходу на пенсію ви маєте шанс пожити років п'ять, насолоджуючись пенсією. За цей час вам виплатять 48000 грн. Жінки мають шанс (?)отримати у три-чотири рази більше. Вони раніше виходять на пенсію і довше живуть. З іншого боку, у чоловіків більші зарплати, вони більше сплачують у Пенсійний фонд... Їм образливіше. Тим паче, що половина чоловіків не доживає до пенсійного віку, ну і всі гроші залишаються Пенсійному фонду, тобто шахраям. Послухайте, а ви коли-небудь чули, щоби влада не виконала своїх гарантій? Ви чули коли-небудь, щоби влада обдурила своїх громадян? І ви досі сподіваєтеся, що держава про вас потурбується? Хіба сама влада визнає, що вона обдурювала своїх громадян? Отже, треба бути дуже наївним дурнем, щоби сподіватися на виконання нинішньою владою її передвиборчих обіцянок. Ми бачимо, що Пенсійний фонд залишає собі близько 80% грошей, які ми перераховуємо туди у сподіванні на пенсію. Іншими словами, кожний із нас віддає Пенсійному фонду чисту зарплату за 10-12 років. Тобто, під красивими гаслами про соціяльний захист ми задарма батрачимо на Пенсійний фонд ціле десятиліття. Хіба нас не тримають за простих "лохів"? Запровадивши Пенсійну реформу, влада переконує громадян, що ми не можемо відмовитися від відрахувань у Пенсійний фонд! А насправді Пенсійний фонд забирає третину нашої зарплати і не залишає нам вибору. Уявіть собі, що до вас у хату приходить вгодований чиновник з Пенсійного фонду і забирає у вас 50 000 відкладених на чорний день доларів. - Ви що це робите? – питаєте ви в чинуші. А він каже: - Все законно: читайте Положення(якесь?)! Конституцію вивчайте! Навіть дурню стане зрозуміло, що з нашим Пенсійним фондом щось не те... Але це ще не повна картина. Якби ми ті гроші, що забирає Пенсійний фонд із наших умовних 2000 гривень, клали на депозит під 12 % річних, то через сорок років мали б на рахунку 1 046 016 гривень! Тобто були б українськими мільйонерами. Виплати по депозиту становили б, відповідно, більше 10 тис. гривень на місяць. За такі гроші сьогодні можна як варіант купити кілька однокімнатних квартир у Києві і здавати їх по 500 доларів(як мінімум) на місяць. Та ще й податки платити. От вам і пенсія. До того ж, всі гроші були б нашими, а не Пенсійного фонду, оскільки зараз, коли людина не доживає до пенсії, гроші її пропадають. А так все залишається у спадок. Багато українців – це отруєні совєцьким минулим люди, яких вчили працювати до пенсії і жити на пенсію. Тому відсутність пенсії виглядає для нас як повна відсутність засобів для існування у старості. Це жебрацтво, приниження... Цим і користуються пенсійні "кидали". Довіряти владі турботу про вашу старість – це гра в одні ворота. Альтернатива пенсійному "лохотрону" – створити активи, вкладати у нерухомість, заощадити на старість, інвестувати у якомога більшу кількість дітей. І коли діти турбуються про старих батьків, це ж прекрасно і природно. Всім користь – і батькам, і дітям, і внукам. Це навіть біблейська заповідь – турбота про батьків. Пенсійне державне шахрайство призвело до того, що влада, щоб абсолютно не збанкротувати, виявилася першою зацікавленою у скороченні віку своїх громадян. Саме нашій шахрайській пенсійній системі ми завдячуємо найнижчій тривалості життя у Європі. Хіба за це творці української пенсійної системи не заслуговують на покарання? Що ж тепер робити з нашими пенсіонерами? Уряд не зможе скоро платити пенсії. Втім, ситий голодного не розуміє. Тому уряд може не зрозуміти, наскільки все серйозно, поки його не візьмуть на вила. Богдан Козік, депутат Камінь-Каширської районної ради, ВО "Свобода" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.