Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Цікавий гороскопчик про Водоліїв (пардон за ненормативну лексику) Водолей Особые приметы - всем, ну абсолютно каждой падле нравится, как пресловутый червонец. По части попиздеть составляет достойную конкуренцию Близнецам, общаться, даже в незнакомой компании рвется, как моряк дальнего плаванья в квартал красных фонарей. Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшим, причем именно этим и завораживает. Лехкай флер ебанутости придает Водолеям необъяснимое очарование, которое притягивает к ним глупеньких восторженных фоннатов. Даже если в жизни Водолея все идет через жопу, умудряется раздавать окружающим советы, которые, сука, работают. При всей видимой и осязаемой пушыстости и пиздастости потенциально - великий преступник. Всегда аферист, пусть только в мечтах. Не существует Водолея без уголовщины в темном прошлом, закон нарушает совершенно без угрызений совести и даже, не побоюсь этого слова, с наслаждением. При этом, сука, отлично понимает, в отличие от тех же Близнецов, что поступает некошерно, но клал на это. Внешне похожи на помесь Безумного Шляпника с Мэрилин Монро. Почти всё совпадает.Мэрилин Монро?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Давно … Дуже давно був острів, на якому жили всі Почуття і духовні цінності людей: Радість, Смуток, Пізнання і інші. Разом з ними жила і Любов. Одного разу Почуття помітили, що острів занурюється в океан і скоро потоне. Всі сіли в свої кораблі і залишили острів. Любов не поспішала і чекала до останньої хвилини. І тільки, коли вона побачила, що на порятунок острова немає надії, і він майже весь пішов під воду, вона почала кликати на допомогу. Повз проплив розкішний корабель Багатства. Любов просила взяти її на корабель, але Багатство сказало, що на його кораблі багато коштовностей, золота й срібла, та для Любові місця немає. Любов звернулася до Гордості, корабель якої пропливав повз … Але у відповідь Любов почула, що її присутність порушить порядок і досконалість на кораблі Гордості. З благанням про допомогу Любов звернулася до смутку. «О, Любов, – відповіла Смуток, – мені так сумно, що я повинна залишатися на самоті». Мимо острова пропливла Радість, але вона була так зайнята веселощами, що навіть не почула благання Любові. Раптом Любов почула голос: «Іди сюди Любов, я візьму тебе з собою». Любов побачила сивого старця, і вона була така щаслива, що навіть забула запитати ім’я його. І коли вони досягли Землі, Любов залишилася, а старець поплив далі. І тільки коли човен старця зникла, Любов спохватилася … адже вона навіть не подякувала старця. Любов звернулася до Пізнання: «Пізнання, скажи мені, хто врятував мене?». «Це був Час», – відповіло Пізнання. «Час?» – Здивувалася Любов – Чому Воно мені допомогло? » Пізнання відповіло: «Тільки Час розуміє і знає, як важлива в житті Любов» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=YMRdE5s9bD4 Согласна, что тебе открыть все тайны я могла Те, что лишь брат один мой знал, - я ни о чем не солгала. В нашем каменном дворце за танцем дьявол наблюдал И он разрушить мир хотел, но я хочу чтобы ты знал Я люблю тебя, люблю тебя, Так безрассудно, преданно, так, как бывает лишь в кино. Тебя люблю, тебя люблю, Как волчица, как король, так, как, наверное, никто. Вот видишь, как тебя люблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Почти всё совпадает. Мэрилин Монро?? Монро? Але це про зовнішність. У мене син Водолій - у нього справжня чоловіча краса, мужня. А в тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Монро? Але це про зовнішність. У мене син Водолій - у нього справжня чоловіча краса, мужня. А в тебе?Моё понятие о мужской красоте заканчивается на более-менее состоянии его одежды. Так и в гороскопе.Встречают по одёжке, вот и куй пока горячо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Моё понятие о мужской красоте заканчивается на более-менее состоянии его одежды. Так и в гороскопе. Встречают по одёжке, вот и куй пока горячо! Підтримую твій підхід до чоловічої краси. *** Як готується жінка до пляжного сезону: косметичний кабінет, пілінг, епіляція, купальник, крем для загару, окуляри, капелюшок,... Як готується чоловік до пляжного сезону: підстриг нігті на ногах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Підтримую твій підхід до чоловічої краси. *** Як готується жінка до пляжного сезону: косметичний кабінет, пілінг, епіляція, купальник, крем для загару, окуляри, капелюшок,... Як готується чоловік до пляжного сезону: підстриг нігті на ногах. На пляже дел не веду. Ни финансовых ни любовных. Деньги и внешность для женщин взаимозаменяемы. В оценке музчин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Деньги и внешность для женщин взаимозаменяемы. В оценке музчин. Да, бо жінка може легко прикидатися, а чоловік тільки брехати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Там нет адреса. Последнее посещение 31. 03 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Да, бо жінка може легко прикидатися, а чоловік тільки брехати.Называй как хочеш. 65% к 35%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Называй как хочеш. 65% к 35%. В жінок шарму більше. *** Такая же, как и Ты. Любит сжигать мосты Нотами портить листы В дебрях своей пустоты. Любит ломать мечты. … Вась-вась-Васіч, я вже йду, маю багато справ. Не скучай, не сумуй і НЕ ПРОПАДАЙ. Па! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 В жінок шарму більше ----------------------------- Хорошо сказано в песне "Все мы бабы стервы, милый, бог с тобой!" Ну да, как сказано 65% на 35% --------------------------------------------- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 .. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Рыся, а звёздочки меняют на эвро? По Вашей милости скоро там будем милостыню просить, пригодились бы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Цікавий гороскопчик про Водоліїв (пардон за ненормативну лексику) Водолей Особые приметы - всем, ну абсолютно каждой падле нравится, как пресловутый червонец. По части попиздеть составляет достойную конкуренцию Близнецам, общаться, даже в незнакомой компании рвется, как моряк дальнего плаванья в квартал красных фонарей. Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшим, причем именно этим и завораживает. Лехкай флер ебанутости придает Водолеям необъяснимое очарование, которое притягивает к ним глупеньких восторженных фоннатов. Даже если в жизни Водолея все идет через жопу, умудряется раздавать окружающим советы, которые, сука, работают. При всей видимой и осязаемой пушыстости и пиздастости потенциально - великий преступник. Всегда аферист, пусть только в мечтах. Не существует Водолея без уголовщины в темном прошлом, закон нарушает совершенно без угрызений совести и даже, не побоюсь этого слова, с наслаждением. При этом, сука, отлично понимает, в отличие от тех же Близнецов, что поступает некошерно, но клал на это. Внешне похожи на помесь Безумного Шляпника с Мэрилин Монро. МАМА БАГАМА МАМА РЫСЬ :o :o МУЖИКИ ЛАЙНО ИНОГДА бывает не очень вонючее и не сильнозаметное.. НУ ТЫ ПОДОЖГЛА !,,, и литру бензину вылила...!!йойой ой... я в релаксации. б р а в о... б и с.... я в восторге.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 МАМА БАГАМА МАМА РЫСЬ :o :o МУЖИКИ ЛАЙНО ИНОГДА бывает не очень вонючее и не сильнозаметное.. НУ ТЫ ПОДОЖГЛА !,,, и литру бензину вылила...!!йойой ой... я в релаксации. б р а в о... б и с.... я в восторге.. Жужочко, ти не права. Чоловіків ображати тре в крайньому випадку, ну хоча б з жіночої солідарності, бо він чийсь чоловік, син, брат. З.І. Якщо сподобався гороскоп, читай про всі знаки Зодіака *http://club.tattoo-world.ru/index.php?action=printpage;topic=56420.0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 ... бабы стервы... Хто відмовиться від такої...навіть якщо і стерва. *http://www.youtube.com/watch?v=RqlGFBbAqRk&feature=player_embedded З.І. Дякую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 . Чоловіків ображати тре в крайньому випадку,Так ося твоя примха і є крайним випадком. Йому образи - набридли. Взагалі, все набридло. Нехай сам визначиться, чого йому треба.. Вони з пелюшок сього не розуміють І сим маються, безталанні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Так ося твоя примха і є крайним випадком. Йому образи - набридли. Взагалі, все набридло. Нехай сам визначиться, чого йому треба.. Вони з пелюшок сього не розуміють І сим маються, безталанні... Щось я останнім часом твої загадки перестала розгадувати. Але знаєш що я подумала, коли б наш спільний знайомий, прогулявшись лісом, вирішив почати нове життя - то я б могла на свою користь записати великий плюсик. Це б означало, що моє перемогло. Але сумніваюся, що це так. Той випадок був дуже важкий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Щось я останнім часом твої загадки перестала розгадувати. Але знаєш що я подумала, коли б наш спільний знайомий, прогулявшись лісом, вирішив почати нове життя - то я б могла на свою користь записати великий плюсик. Це б означало, що моє перемогло. Але сумніваюся, що це так. Той випадок був дуже важкий. Рыся, у нас с тобой уже слишком много общих знакомых.Правда, неизвестно,кто из них прогуливается лесом.. Я вижу,у тебя навязчивая идея встретиться с искателем приключений (отягощенным металлоискателем). Мож, нехай собі живе ? Или ты о другом? Нездешнем и отвлечённом ? Та дай уже человеку своей любимой астрологии отдаться.. Раз больше некому.. Проще надо быть. А на жизню смотреть ширше и глубше.. Для чего же тогда форумы придуманы? -_- :lol: :P ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Рыся, у нас с тобой уже слишком много общих знакомых. Правда, неизвестно,кто из них прогуливается лесом.. Я вижу,у тебя навязчивая идея встретиться с искателем приключений (отягощенным металлоискателем). Мож, нехай собі живе ? Или ты о другом? Нездешнем и отвлечённом ? Та дай уже человеку своей любимой астрологии отдаться.. Раз больше некому.. Проще надо быть. А на жизню смотреть ширше и глубше.. Для чего же тогда форумы придуманы? -_- :lol: :P ;) Ну да, я про того, що з металошукачем. Щось він дуже несподівано зник. А того іншого - не ображай, таких чоловіків берегти треба, вони для душі і щоб енергію давати. І Васіч хороший. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Той, хто іде , не пояснює.Той , хто залишається, не запитує. Привіт. Я йду.Мовчання - на столі... ліноване, як зошит у клітинку... полий герань...і винеси ялинку... на дворі червень..."в морі кораблі". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 таких чоловіків берегти треба, вони для душі і щоб енергію давати.Беречь, говоришь? нннННннннАааа ==> & Арбайтен, молчать и умерить спесь. Вознесение грозит опасностью перелома шейки бедра. Гордыня - второй смертный грех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Беречь, говоришь? нннННннннАааа ==> & Арбайтен, молчать и умерить спесь. Вознесение грозит опасностью перелома шейки бедра. Гордыня - второй смертный грех. И женщины встречаются крайне заботливые. Пример тому случай в Москве пол года назад.Так что не мы одни(мужики) дураки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 И женщины встречаются крайне заботливые. Пример тому случай в Москве пол года назад. Так что не мы одни(мужики) дураки. Лапуся. А с каких таких ... ты внезапно откопал перлы неизвестной поэтессы ? Неужто Рыське изменить собрался?? Я ж подруг на ___________________(блин, как бы культурно тебя назвать?... мусчин так сказать) НЕ МЕНЯЮ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Лапуся. А с каких таких ... ты внезапно откопал перлы неизвестной поэтессы ? Неужто Рыське изменить собрался?? Я ж подруг на ___________________(блин, как бы культурно тебя назвать?... мусчин так сказать) НЕ МЕНЯЮ. Не уговаривай! Я как скала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Не уговаривай! Я как скала. Васі-іііч, нє шалі *** Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є. Моя душа й від цього вже світає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Не уговаривай! Я как скала. Мало того что старий, ще й дурний.. Кому ты нужен, чтоб тебя уговаривать? З глузду з'їхав, чи шо ? А ваще забавно.. Може читал када-то в школе про дедушку Ленина, када он ищо был молодым? И его загребли полицаи в особый отдел по политическим мотивам? Там один инспехтур спросил у Вовочки Ульянова : " Молодой человек! За что вы боретесь? Это глупо и бесперспективно! Ведь перед вами стена!" , на что 27летний Вовочка ответил : " стена, да гнилая, ткни - и развалится!" А ты мне про скалу втираешь... Я при желании "ваш храм разрушу за день и за три дня возведу его..". Знаешь,хто сказал ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 РЫСЯ ! СРОЧНО ! Сегодня пожалуй не успеешь, завтра, как каву свою будешь пить, отбейся за меня в самой первой теме, я не потяну интеллектуально.. росийской. З перцем чтобы! Вопрос язвительный.. Хотя и мне, но у тебя выстрелы чётче. У тебя острее получится . Я добавлю. Хо??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Мало того что старий, ще й дурний.. Кому ты нужен, чтоб тебя уговаривать? З глузду з'їхав, чи шо ? А ваще забавно.. Може читал када-то в школе про дедушку Ленина, када он ищо был молодым? И его загребли полицаи в особый отдел по политическим мотивам? Там один инспехтур спросил у Вовочки Ульянова : " Молодой человек! За что вы боретесь? Это глупо и бесперспективно! Ведь перед вами стена!" , на что 27летний Вовочка ответил : " стена, да гнилая, ткни - и развалится!" А ты мне про скалу втираешь... Я при желании "ваш храм разрушу за день и за три дня возведу его..". Знаешь,хто сказал ? ----------------------------------------------------Ба!!! Сколько ярости на мою седую и больную голову! Где то я слышал что вот так мы порой себя выдаём! Такие таланты невостребованы. Жаль что дом я уже построил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.