Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Васич деньги зарабатывает. Попереджати треба... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Попереджати треба...Извини! Дорогая! Я больше не буду.Только не бей меня, как обычно! Мне стыдно, люди смотрят! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Извини! Дорогая! Я больше не буду. Фі, пропоную останнє речення забрати - ти мене з кимось сплутав: я добра, зовсім не феміністка і вважаю, що чоловік - головний у стосунках. Чесно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Фі, пропоную останнє речення забрати - ти мене з кимось сплутав: я добра, зовсім не феміністка і вважаю, що чоловік - головний у стосунках. Чесно!А мне советуеш обратить внимание на феминисток(из Харькова?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 А мне советуеш обратить внимание на феминисток(из Харькова?) Це твоя справа - тут я тобі не порадник, бо я персона зацікавлена. А ти на голові волоссячко маєш? Так, про всяк випадок, мені треба знати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 "Впрочем, о его прошлом вообще мало что известно. Сам он никогда ничего о себе не рассказывает. И никогда ни о чем не вспоминает. Может быть, ему нечего вспоминать? Или, может быть, он все позабыл и существует теперь только в настоящем и будущем? Когда я однажды спросил его напрямик, рискуя даже нарваться на высокомерное его неудовольствие, он ответил мне неожиданно спокойно и даже с каким-то удивлением: «Но мне и в самом деле нечего рассказать о своем прошлом. Там нет ничего, кроме многочисленных проб и ошибок. Мне не нравится все это вспоминать. Удачные пробы давно уже сделались моим настоящим, а о неудачных я рассказывать не хочу – стыдно. До сих пор стыдно. Достаточно того, что я не повторяю ошибок" (Стругацкие) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 "Было у Ф. Сорокина с тех пор множество баб, две или три женщины, и не было ни одной любви." (Стругацкие) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 "Впрочем, о его прошлом вообще мало что известно. Сам он никогда ничего о себе не рассказывает. И никогда ни о чем не вспоминает. Может быть, ему нечего вспоминать? Или, может быть, он все позабыл и существует теперь только в настоящем и будущем? Когда я однажды спросил его напрямик, рискуя даже нарваться на высокомерное его неудовольствие, он ответил мне неожиданно спокойно и даже с каким-то удивлением: «Но мне и в самом деле нечего рассказать о своем прошлом. Там нет ничего, кроме многочисленных проб и ошибок. Мне не нравится все это вспоминать. Удачные пробы давно уже сделались моим настоящим, а о неудачных я рассказывать не хочу – стыдно. До сих пор стыдно. Достаточно того, что я не повторяю ошибок" (Стругацкие)Любому есть что вспомнить. Плохоли хорошо-- это моя жизнь. Жаль второй не будет. Пробы и ошибки. Как без этого.Тайн из своих ошибок не делаю, но и не афиширую. Волосы покидают умную голову, мне это совершенно не грозит, только седой как лунь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Любому есть что вспомнить. Плохоли хорошо-- это моя жизнь. Жаль второй не будет. Пробы и ошибки. Как без этого. Тайн из своих ошибок не делаю, но и не афиширую. Волосы покидают умную голову, мне это совершенно не грозит, только седой как лунь. Ти відкритий - це і відрізняє, а все решта - суцільне дежавю. Кажуть, пуска після поганого заповнюється сама по собі. Пустку ж після хорошого можна заповнити лише відшукавши щось краще. Я в пошуку, так що не дивуйся мені. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 "Было у Ф. Сорокина с тех пор множество баб, две или три женщины, и не было ни одной любви." (Стругацкие) Бабником я стал когда появились деньги. В Алжир попал в 23года. Больше 3-х лет там был. И пошло. Было много, замужние в том числе. А по закону противодействия вторая жена мне рога наставила. НАМ такой оборот никак не понравался. Я на Ямале деньги зарабатываю, а она с другом. Скажеш равноправие--да, только я этого не понимаю. Теперь предпочитаю покупать. И в этом есть неоспоримые плюсы, и такие минусы--скучно. Французы правы! Это только химическая реакция в оранизме, которая возможна при готовности индивидуума и п.р. обстоятельства. Их много. В обшем ты заметила--я не верю в бога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Бабником я стал когда появились деньги. В Алжир попал в 23года. Больше 3-х лет там был. И пошло. Было много, замужние в том числе. А по закону противодействия вторая жена мне рога наставила. НАМ такой оборот никак не понравался. Я на Ямале деньги зарабатываю, а она с другом. Скажеш равноправие--да, только я этого не понимаю. Теперь предпочитаю покупать. И в этом есть неоспоримые плюсы, и такие минусы--скучно. Французы правы! Это только химическая реакция в оранизме, которая возможна при готовности индивидуума и п.р. обстоятельства. Их много. Вообшем ты заметила--я не верю в бога. Та віриш, в іншому випадку ти б про Бога не згадував. У всіх це по різному. Один буде все життя Господа своєю несправжньою вірою мучити. А в когось це буде як іскра в серце: сильно, гостро і дуже спокійно. Те, що ти вважаєш любов"ю - це і є хімічна реакція. Крім неї ще є інше - почуття, але вони як та віра, зовсім не схожі на те, що ти уявляв і тобі розповідали - звичка, ніжність, спокій, рівновага - все намішано... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 ...сладок сон работящего, поел ли мало он или много, А сытость богача не даст ему сном забыться(с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Та віриш, в іншому випадку ти б про Бога не згадував. У всіх це по різному. Один буде все життя Господа своєю несправжньою вірою мучити. А в когось це буде як іскра в серце: сильно, гостро і дуже спокійно. Те, що ти вважаєш любов"ю - це і є хімічна реакція. Крім неї ще є інше - почуття, але вони як та віра, зовсім не схожі на те, що ти уявляв і тобі розповідали - звичка, ніжність, спокій, рівновага - все намішано... Только не вали всё водну кучу. Я имел ввиду хим реакцию только с любовью. И всё.Точто ты подразумемаеш под божьей искрой я характеризую под высшим разумом. Это не одно и тоже. С генным кодом каждому человеку заложена как ты называеш искра раума. Она есть и у животных. Может и у растений.Смешно? Но почему нет? Они состоят из той же грязи. звичка, ніжність, спокій, рівновага, чувство долга ,---- Это приходит потом. Недавно узнал что интеллигентность передаётся по наследству от матери. Читал что планета Юпитер предчувствуя падение крупного астероида разорвал его на 7кусков. Перед их падением изменилась структура магнитного поля. Это только констатация наблюдений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Только не вали всё водну кучу. Я имел ввиду хим реакцию только с любовью. И всё. Точто ты подразумемаеш под божьей искрой я характеризую под высшим разумом. Это не одно и тоже. С генным кодом каждому человеку заложена как ты называеш искра раума. Она есть и у животных. Может и у растений.Смешно? Но почему нет? Они состоят из той же грязи. звичка, ніжність, спокій, рівновага, чувство долга ,---- Это приходит потом. Недавно узнал что интеллигентность передаётся по наследству от матери. А ти знаєш...ось читаю, що ти пишеш і мені не уявляється сивоволосий чоловік, а дуже навіть навпаки. Гарна річ інтернет - тут ніщо другорядне не заважає. Піду спати. Бувай і не пропадай, мені цікаво з тобою спілкуватися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 ...сладок сон работящего, поел ли мало он или много, А сытость богача не даст ему сном забыться(с)Зависть--не лучшее чувство. А абсолютно вредное. Для сна также. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 9 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Ти відкритий - це і відрізняє, а все решта - суцільне дежавю. Кажуть, пуска після поганого заповнюється сама по собі. Пустку ж після хорошого можна заповнити лише відшукавши щось краще. Я в пошуку, так що не дивуйся мені. Не понял! Ты вдова? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Не понял! Ты вдова? Боже, як я вчора перегрілася, що ти зрозумів ТАКЕ? Ні! Просто у мене окрім життя в сім"ї, є ще своє життя. Не скажу, що потаємне, я не ховаюся, чоловік мені довіряє і не пхає носа, наприклад, до того, з ким і як я спілкуюся в реалі чи віртуалі. Про це я тобі й пишу: шукаю енергію, жертву, щоб підзарядитися - ну як вампір. Бійся мене! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Рысюша, ты сегодня зайдёшь ? Будем оч-преоч чекати. Без тебя - засада. И вопросов накопилась тьма. Я по лс там спрошу. Хоть не надолго, а ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Рысюша, ты сегодня зайдёшь ? Будем оч-преоч чекати. Без тебя - засада. И вопросов накопилась тьма. Я по лс там спрошу. Хоть не надолго, а ? Можу, у нас погода зіпсувалася. Але ж там нікого нема - скука... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Можу, у нас погода зіпсувалася. Але ж там нікого нема - скука...Оркестранты нынче дорого запрашивают.. А дешёвых нам не нужно. ПС Дякую за пораду. Ще подумаю поки що... Справа в тому, чи потрібні нам з такими непохитними лівими поглядами ? та автономізацією ? А лайки я там не хочу заводити і в проекті. Ось чому в тебе запитала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Девушка из Техаса была прекрасна, длиннонога, умна, но слишком молода и взбалмошна; она была как дом, желающий, чтобы в нем завелись привидения, в то время как Мирейя, лишь несколькими годами старше, уже была домом с привидениями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Девушка из Техаса была прекрасна, длиннонога, умна, но слишком молода и взбалмошна; она была как дом, желающий, чтобы в нем завелись привидения, в то время как Мирейя, лишь несколькими годами старше, уже была домом с привидениями.Ой,не умничайте пожалста.. Ну умнее, умнее... зато я проницательнее !Бесконечное пари.. Пойди обстановку смени, мне надо за ситуацией следить! Халтурщица ! Куплю магазин, - не возьму тебя в совладелицы!! Ты бесхитростная. Прогорим.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Красавици! По газу есть желание ломать копья? Могу дать тему. Куплю магазин, - не возьму тебя в совладелицы!! Ты бесхитростная. Прогорим.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 шо ты от это накарлякал ? Что-то смысл не уловила... Чего ты за мной повторяешь? За Рысей соскучился ? Щаз зделаем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 шо ты от это накарлякал ? Что-то смысл не уловила... Чего ты за мной повторяешь? За Рысей соскучился ? Щаз зделаем!Чтобы не прогорели. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Чтобы не прогорели. Эх, Васильевич... Васильевич.. была б я уверена на 100 , что ты всего лишь Васильевич,.... мы б тебя пожарником к себе взяли... но у нас место слишком засекреченное.. Туда без проверки никак.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Эх, Васильевич... Васильевич.. была б я уверена на 100 , что ты всего лишь Васильевич,.... мы б тебя пожарником к себе взяли... но у нас место слишком засекреченное.. Туда без проверки никак.. На Ваш каравай я не претендую. У меня другая кормушка. Может у меня к Рысе юношеские чувства? А ты ---бизнес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Может у меня к Рысе юношеские чувства? А ты ---бизнес. Хочеш згадати - як це було? Валяй! Я ще не забула, можу підіграти. Ти вірші любиш? А яку музику? Ну і фото алжирські цікаво подивитися. На перший час досить, а там видно буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 * Цікавий гороскопчик про Водоліїв (пардон за ненормативну лексику) Водолей Особые приметы - всем, ну абсолютно каждой падле нравится, как пресловутый червонец. По части попиздеть составляет достойную конкуренцию Близнецам, общаться, даже в незнакомой компании рвется, как моряк дальнего плаванья в квартал красных фонарей. Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшим, причем именно этим и завораживает. Лехкай флер ебанутости придает Водолеям необъяснимое очарование, которое притягивает к ним глупеньких восторженных фоннатов. Даже если в жизни Водолея все идет через жопу, умудряется раздавать окружающим советы, которые, сука, работают. При всей видимой и осязаемой пушыстости и пиздастости потенциально - великий преступник. Всегда аферист, пусть только в мечтах. Не существует Водолея без уголовщины в темном прошлом, закон нарушает совершенно без угрызений совести и даже, не побоюсь этого слова, с наслаждением. При этом, сука, отлично понимает, в отличие от тех же Близнецов, что поступает некошерно, но клал на это. Внешне похожи на помесь Безумного Шляпника с Мэрилин Монро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 11 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2011 Хочеш згадати - як це було? Валяй! Я ще не забула, можу підіграти. Ти вірші любиш? А яку музику? Ну і фото алжирські цікаво подивитися. На перший час досить, а там видно буде. Заведи почтовый ящик я пришлю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.