Беглец Опубліковано 2 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2015 Дура, это приговор с рождения. (Ядом своим не подавись) - жалко убогую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Беглец Опубліковано 2 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2015 Рыся, закрывай тему. Нет смысла ругаться. Буду появляться. Ты меня узнаешь по походке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2015 иммитатор хренов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
321 Опубліковано 4 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2015 В отличии от тебя, старой кашёлки, у меня всё хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 березня, 2015 В отличии от тебя, старой кашёлки, у меня всё хорошо. я б не сказала, что хорошо - приступы ж участились ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
147 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Звиздец!!! Никого не хочу обвинять в увиденном, но (как моё мнение) этого стоило ожидать. Безмозглое использование админ ресурса порождает противодействие соответственное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
147 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Всё намного прозаичней. Хрен не поделили. Бабьё безмозглое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 если ты отрицаешь участившиеся припадки, тогда остаются только две версии тебя выпустили из психушки и тебя уволили с роботы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 852 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 если ты отрицаешь участившиеся припадки, тогда остаются только две версии тебя выпустили из психушки и тебя уволили с роботы Как обычно ты говоришь неправду.1Я непомню когда болел. Может оттого что не мог себе позволить. Тяжело было. 2На работу я и дочь подтянул. Ты видела фото. Так что НЕ БРЕШИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Ладно, чтобы поставить точку в этой игре... ответь на вопрос: кем была та женщина, с кем ты фоткался на дороге возле легковушки в чужой стране Надеюсь, ты не болен на склероз? отвечай с этого ника - я его сейчас разблокирую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Если ты про Алжир, так рядом со мной жена моего командира. = Фаил фото большой, не влазит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 А на предмет разблокировки - это дело твоё. Я не умоляю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Да уж... жалко... хто б міг подумати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Жалко что не шизик! Извини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 але ти знаєш - досі я думала, що ти тільки дебіл тепер знаю, що ти нещасна людина але, все що ми маємо у підсумку - все зроблено нашими непосильними зусиллями і х/з що мене чекає... а тобі раджу - повернутися в Україну, піти добровольцем в армію - кому потрібне таке життя, як у тебе зараз - а так хоч помреш не зазря я щиро... війна - це шанс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 але ти знаєш - досі я думала, що ти тільки дебіл тепер знаю, що ти нещасна людина але, все що ми маємо у підсумку - все зроблено нашими непосильними зусиллями і х/з що мене чекає... а тобі раджу - повернутися в Україну, піти добровольцем в армію - кому потрібне таке життя, як у тебе зараз - а так хоч помреш не зазря я щиро... війна - це шанс Я об этом думал. В Москве может дочь с внуком пристрою, а умирать (когда с работы уйду) поеду домой. У меня актуальная специализация. Одно НО, мы на разных баррикадах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Одно НО, мы на разных баррикадах. не думай, що мене це не тішить. тільки я про війну писала, як про ШАНС а ти - про підтверждення своєї гнилої сутності. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 Тільки написала і ось на тобі, ще одне підтвердження http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=514525 і нащо мені це?.. КАПЕЦЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 а ти - про підтверждення своєї гнилої сутності. = А судьи кто? Не суди - ошибёшься. Если есть совесть будет стыдно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 а ти - про підтверждення своєї гнилої сутності. = А судьи кто? Не суди - ошибёшься. Если есть совесть будет стыдно. я не кидала істоту, яка довіряла тобы быльше ніж всі інші в світі - ради чого? ось і суди сам - ЩО ТИ ВАРТУЄШ короче, це не моє діло живи як знаєш, у мене свої проблеми - не до тебе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 будеш гадити на форумі - буду удаляти не забувай - ТИ САМ записав себе на сторону ворогів України Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 будеш гадити на форумі - буду удаляти не забувай - ТИ САМ записав себе на сторону ворогів України У нас разные Украины. И наши деды за них воевали.Знаешь чем это закончилось. С Польшей Галиции будет печально. Заставят говорить на титульной "мове" За что боролись, на то и напоролись. История идёт по спирали. Карта бита. Европа отказалась. Джокер у России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
753 Опубліковано 5 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 будеш гадити на форумі - буду удаляти = Гадить не моё амплуа, вот мнение своё имею и не люблю когда безапелляционно мне рот затыкают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 березня, 2015 У нас разные Украины. И наши деды за них воевали. Знаешь чем это закончилось. С Польшей Галиции будет печально. Заставят говорить на титульной "мове" За что боролись, на то и напоролись. История идёт по спирали. Карта бита. Европа отказалась. Джокер у России. все б так, якби в одному окопі не стояли ті, хто на титульній і ті, хто на російській розмовляють Момент істини - якого ти не пізнав і ти правий, історія йде по спіралі і ти - на місці тих зрадників, яких сам все життя зневажав ось такі справи все решта - зараза раш пропаганди, яка з"їла остатки твоєї совісті ти мені огидний, як і всякий зрадник http://proxy11.media.online.ua/photo/r3-31.../657153_640.jpg він, а не все, що було потім, стали останньою точкою після якої я зрозуміла ХТО ТИ я суджу людей по собі - тому багато людям прощаю і дозволяю але рано чи пізно правда проявляється - і як би я від неї не втікала - вона мене всеодно навздоганяє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.